Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

VICTORIAS GUTTEHJØRNE #1

Hvordan vet du om han liker deg?

Sommerfugler, øyenkontakt, flørting og lange kvelder der dere kan snakke sammen i timevis.
Har du noen gang følt det slik at du egentlig vet at han er interessert, men likevel setter et spørsmålstegn bak det og finner på unnskyldninger som starter et hav av usikkerhet? Liker han meg, liker han meg ikke, hvordan kan jeg vite det? Vi jenter er så flinke til å gjøre småting ganske så komplisert. Vi greier aldri helt å forstå oss på gutter og hvorfor de oppfører seg slik som de gjør, men gutter er egentlig veldig enkle.

Dagens «lille» tema er: «Hvordan vet jeg om han liker meg?»
Jeg har dessverre ingen fasitsvar på hvordan du kan vite om «din» gutt liker deg, for alle gutter er forskjellige. Noen viser det mer mens andre kan være mer sjenert. Heldigvis er det noen tegn du kan se etter som kan hjelpe deg på veien.

 

1.      Han søker mye kontakt.
Det kan være alt fra å sende deg meldinger og snakke på facebook osv.  Skravler han i vei om seg selv hver gang dere snakker sammen? Da er han antageligvis nervøs i ditt nærvær og vet ikke hva han skal si, og dermed snakker han om seg selv for å gjøre et godt inntrykk på deg.

 

2.      Han ser på deg hele tiden.
Du merker at han vil se deg i øynene hele tiden og at han ser ekstra lenge på deg etter at dere har snakket sammen. Du tenker: «Har jeg noe i fjeset?», «Ser jeg stygg ut i dag? Hva skjer?!!» NEI. Han ser ekstra mye på deg fordi han synes du er attraktivt. Hvem vil ta øynene fra noe som en liker?

3.      Han setter av tid til deg ? uansett hvor travelt han har det i hverdagen.
Dette er et veldig sikkert tegn på om han liker deg. Du vil jo bruke tid og være mest mulig med en person du liker, sant? Vel, om han ikke setter av tid til deg og kommer med unnskyldninger hele tiden at han ikke har tid, så er han nok dessverre ikke interessert? Om du virkelig liker en person så er tid det minste problemet, du vil ALLTID ha tid til en person ? så lenge du er villig til det. Når en gutt liker deg ønsker han å se deg regelmessig og vil tilbringe mest mulig tid med deg. Det betyr lite hva dere gjør eller hvor dere er, så lenge dere er sammen. Han gjør plass og endrer gjerne på andre planer om det er det som skal til. Det har ikke noe å si om gutta skal ut eller om det er en viktig fotballkamp på TV; du er første prioritet!

4.      Han bryr seg om deg og snakker med venninnene dine.
Enough said. Tar han seg tid til å lytte på det du har å si, bli kjent med vennene dine og det du interesser deg for, så kan du være sikker på at han liker deg. Gir han deg komplimenter og spør deg om hva du liker, så er det også et tegn! Gutter er smarte. De vil prøve å få kontakt med venninnene dine for å lure inn (diskré) spørsmål om deg. Så be jentevennene dine om å holde øynene og ørene åpne!

5.      Han ser deg i øynene.
Er han komfortabel med å se deg inn i øynene, kan dette være et veldig sikkert tegn. Samtidig er det mange gutter som ikke tørr å se den de liker inn i øynene og flakker gjerne med blikket. Dette varier veldig fra gutt til gutt. Prøv å hold blikket et par sekunder lengre enn normalt og se om han fjerner blikket. Jeg mener dersom en gutt holder øyenkontakt lengre enn vanlig, er det et veldig godt tegn på at det kanskje ligger mer bak vennskapet. Øynene er dessuten sjelens speil.

6.      Han prøver å fange oppmerksomheten din.
Prøver han å få deg til å le? Ser han på deg etter han har fortalt vennegjengen noe morsomt, for å se reaksjonen din? Ler han av det du sier, selv om det egentlig ikke var morsomt? Smiler han mye til deg og tar han forsiktig i ny og ne på deg mens dere snakker? Ja. Du vet hvor jeg vil hen..

 

Selv om mange av tegnene jeg tok opp er veldig relevant, så håper jeg at det hjalp noen.
Ha dette i bakhodet: Ha selvtillit, smil mye og vis at du er en positiv jente! Gutter liker jenter som smiler og ikke sutrer over hvor kjipt livet er og hvor «stygg og ekkel» du ser ut en dag.
Du kommer lengre ved å være deg selv ? tross alt, det er jo deg du vil han skal falle for, ikke sant?

Hva synes dere om første del med Victorias Guttehjørne?
Hvis det er noe mer dere ønsker svar på, send gjerne mail til: victorias.guttehjorne@live.no

 

  • VICTORIAS GUTTEHJØRNE

    I dag kom jeg og en venninne på en flott idè til en slags ukentlig spalte på bloggen. Den vil bli kalt Victorias Guttehjørne. Der har du mulighet til å spørre om alt fra hvordan takle hjertesorg, hvordan forstår du at en gutt liker deg, og egentlig alt som innebærer gutter. Vi vet at dette er noe som de fleste interesserer seg for, og tips fra andre er vell bra. Så denne spalten starter i grunnen kanskje allerede i morgen. Så hvis dere har noen spørsmål innenfor temaet. Da er det bare til å skrive spørsmål i kommentarfeletet Anonym eller ikke (spiller ingen rolle). Eller så kan dere sende en mail til : Victorias.guttehjorne@live.no !    Høres dette bra ut?
    -SILJE 
  • hits