Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

50 QUESTIONS

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 26, samme året fyller jeg 27 år. 

2. Hvem har du vært sammen med minst 2 timer i dag? Det må være roomiene mine, Nora og Kjersti. 

3. Hvor høy er du? Jeg er 1.74.

4. Hvilken film så du sist? Jeg så "The Best of Me" med min søster forrige helg, men jeg sovnet egentlig etter knappe 10 minutter. Heldigvis gikk jeg ikke glipp av noe siden jeg hadde sett den før. Ha ha!

5. Hvem ringte du sist? Cathrine.

6. Hvem ringte deg sist? Kjersti.

7. Hva stod det på den siste sms du mottok? 5 ish. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt an på. Hvis jeg skal forklare noe i dybden foretrekker jeg å ringe, om det bare er noe kort da foretrekker jeg sms. 

9. Hva er ditt favorittsted? Definitivt Australia, men det er nok mest fordi det er mitt andre hjem, siden jeg bodde der i høst. Utenom det, så er noen av mine favoritt reisemål USA og Boracay. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hmm.. Denne er vanskelig. Jeg liker stortsett alle steder jeg har besøkt, men hvis jeg skal utpeke en destinasjon så må det være Beograd i Serbia. 

11. Når så du moren din sist? I julen, ser ikke familien så ofte siden jeg bor i Stavanger og de bor i Bergen. Får heldigvis sett dem i sommer når de kommer på besøk. 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

13. Hvilken julesanger er din favoritt? Home for Christmas av Maria Mena, I´ll Be Home av Meghan Trainor og Himmel på jord av Kurt Nilsen. Ho Hey av Freddy Kalas var også en god favoritt i fjor! 

14. Er foreldrene dine skilt eller gift? De er gift. 

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet først 14:30 siden det kom en fyr som skulle sjekke et par feil i det nye huset, deretter våknet jeg 17.00. Jeg har nemlig jobbet nattevakter i en uke i strekk, og natt til i dag var siste. Jeg "failet" med å snu døgnet tilbake for å si det sånn. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Det er vanskelig å si siden jeg er så reiselysten og har lyst til å oppleve mer av verden. Men jeg tenker at når jeg er 31-32, da burde jeg ha slå meg til ro. Kanskje jeg til og med har kjøpt meg hus, og forhåpentligvis har jeg fortsatt en jobb som jeg trives veldig med. 17. Hva skremte deg om natten som barn? Hekser, ha ha. Jeg var også livredd for at noen gjemte seg i skapet eller under sengen, så jeg måtte alltid sjekke alle kroker og skap før jeg la meg. 

18. Hvilket youtube klipp var det siste som fikk deg til å le? Carpool karaoke med Gwen Stefani. Veldig morsomt!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig omtenksom. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig, veldig sta. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Med. Jeg er en skikkelig frysepinne, så jeg sover aller helst med en tykk pysjamas, samt to store, tykke dyner over meg. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Alt for mange. Har to vanlige puter, en hotellpute + tre pynteputer. 

23. Hva er det rareste du har spist? Det må være blekksprut. Jeg smakte det da jeg var på klassetur i 10. Vi var i Barcelona, og i løpet av den ene middagen fikk vi servert hvert fall tre forskjellige versjoner av tilberedt blekksprut. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar Macbook Air.

25. Foretrekker du sko, barbeint eller sokker? Sokker, jeg er ikke så fan av å gå barbeint, men må jeg så må jeg. 

26. Hva kan du høre nå? Bortsett fra lyden av tastaturet hører jeg også Karpe Diem med Attitudeproblem.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Det må være enten soya is med sjokolade smak eller kokos sorbet. 

28. Hvilken desert er din favoritt? Jeg har ikke så mye å velge mellom siden jeg har melk og glutenallergi, men en god gluten/melkefri sjokoladekake slår aldri feil eller snickerskake. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Det må ha vært 50$ på Melbas i lag med den gruppen jeg var på quiz med i Australia. Vi glemte selvfølgelig å bruke gavekortet. Jeg har ikke så veldig stor vinnerflaks med andre ord. 

30. Liker du kaffe? Ja, hvert fall en kopp til dagen. Hvis jeg er på jobb blir det fort 3-5 kopper. 

31. Hva drikker du helst til frokost? En kopp svart kaffe eller en kopp te. 

32. Hvem var din favoritt lærer på videregående? Hmm .. Jeg vet ikke helt om jeg hadde noen favoritt lærer for å være helt ærlig. 

33. Kan du spille poker? Nei. 

34. Hva har du spist i dag? Siden jeg våknet så sent så har jeg ikke spist så mye. Men jeg lagde en insane god middag, den bestod av ovnsbakt laks med grønnsaker og søtpotet fries. Sinnsykt digg, tenkte å legge ut oppskrift på det i morgen.

35. Nevn en historisk person som inspirer deg? Hmm.. ingen som jeg kommer på for øyeblikket.

36. Hviken radiostasjon hører du på? P3 eller NRJ.

37. Vil du ha barn? Nei, Ikke akkurat nå. Kanskje om 10 år. 

38. Kan du noen språk utenom norsk? Ja jeg snakker engelsk og så kan jeg en del spansk. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover som regel på høyre side, ha ha. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. 

41. Hva bruker du mest penger på? Mat.

42. Eier du noen dyrebare smykker? Ja, det er et par ting jeg har investert i. 

43. Hva er ditt favoritt program på tv? Ser ikke så mye på tv, men SKAM det må jeg bare få med meg hver fredag, ha ha.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal jobbe sen vakt på fredag, ellers så tar jeg helgen bare dag for dag, litt deilig å ikke legge så mye planer :-)

45. Kan du stå på slalåm? Nei, jeg er ikke en nordmann født med ski på beina for å si det sånn, ha ha. 

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være omtenksom og godhjertet, men det viktigste av alt det er å være seg selv. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige iphone ringetonen. 

48. Fortell 6 ting leserne ikke vet om deg? Tror jeg heller tar dette i et eget innlegg. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? 17.Mai flagg, vi har et par liggende rundt i stuen etter festen. 

50. Er du sosial? Ja, veldig sosial av meg. Liker veldig godt når det skjer noe! Tenkte jeg like godt kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde. Jeg har jo vært vekke fra bloggen en god stund, så da er det bare å fyre løs med spørsmål :-) 

 • Q & A #2

  Q: Hvilke blogger leser du fast?
  A - Jeg leser en del blogger. Jeg liker veldig godt Annette Haga (Nettenestea), Kristin Gjelsvik (Styleconnection), Julia Nyland og Marthe Borge.

  Q: Hvorfor begynte du å blogge?
  A - Jeg startet faktisk å blogge da jeg gikk i 9.klasse på ungdomsskolen. Det var jo den tiden før blogg ble så stort som det er den dag i dag. Jeg startet egentlig bare å blogge fordi jeg hadde et par venninner som blogget og synes det så veldig kjekt ut. Så på en kjedelig sommersdag bestemte jeg meg for å starte en blogg. Jeg har hatt to blogger en som jeg startet i 9.klasse, som nå er slettet og så denne som jeg startet med Malin. Hun sluttet for et par år siden og så fortsatte jeg bare.  

  Q: Hva skal du bli når du blir "stor"? Leste at du studerer reiselivsledelse i Stavanger.
  A - Den ultimate drømmen/målet nå er å bli hotellsjef eller direktør. Selvfølgelig etter en del år i bransjen. Det er viktig å ha noe å strekke seg etter. Det er jo ingen tvil om at jeg trives med å jobbe i hotellbransjen og en ledende stilling hadde ikke akkurat vært feil. He he.  

  Q:  Jobber du, med hva i så fall? 
  A - Ja, jeg har faktisk jobbet siden jeg var 12 år gammel. For øyeblikket jobber jeg som resepsjonist på Scandic Stavanger City. Der har jeg jobbet i snart 1 og et halvt år, og stooortrives. Verdens beste hotell.  
     Q: Når slapper du best av?
  A - Jeg slapper best av når jeg har fri fra alt som heter skole og jobb. De dagene jeg har ingen planer og bare kan gjøre ting når jeg "føler" for det :-)

  Q:  Hva slags aktiviteter gjør deg glad?
  A - Haha, shopping? Hvis det går under en aktivitet. Neida, trening er definitivt noe som gjør meg veldig glad. Den følelsen man får etter en økt er ubeskrivelig! 

  Q: Når vil du helst være alene?
  A - Det må være når jeg er syk eller hvis jeg er skikkelig trøtt og sliten. Da er jeg lite til selskap.  

  Q: Hva skulle du ønske du hadde bedre tid til?
  A - Åhh det er mye. Først og fremst skulle jeg ofte ønske at det var mer enn 24 timer i et døgn, tiden går alt for fort. Jeg skulle også ønske jeg hadde råd og mulighet til å reise mer. Om jeg kunne levd i en sekk, alltid på reise, så hadde jeg gjort det :-) 

  Q: Hva liker du best med deg selv? 
  A - Åh, synes alltid slik er veldig vanskelig å svare på. Det jeg liker best er nok at jeg er pliktoppfyllende, ærlig, pålitelig, lojal og omsorgsfull.    Q: Når føler du deg mest opplagt?
  A - De dagene jeg har fått nok søvn, en god treningsøkt og en stor kopp med kaffe!  

  Q: Beskriv drømmeferien din .. 
  A - Drømmeferien min består av en reise hvor jeg har satt en fot innom alle kontinenter i verden. Jorden rundt! 

  Q: Hvor liker du å reise?
  A - Jeg liker stortsett å reise overalt, men favoritt stedet må være USA. Det er så mye å oppleve der og man blir så godt tatt i mot av de lokale. Alle er høflige og du føler deg veldig ivaretatt. Jeg gleder meg sånn til å reise tilbake, kan nesten ikke vente. 

  Q: Hvilke land har du vært i og hvilke land vil du aller helst oppleve for øyeblikket?
  A - Jeg har reist mye i løpet av årene. Jeg har for det meste reist rundt i Europa. De landene jeg har vært i er - Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, England, Skottland, Frankrike, Monaco, Italia, Slovenia, Kroatia, Serbia, Polen, Hellas, Spania og så har jeg vært i USA. De landene jeg ønsker mest å oppleve for øyeblikket er selvfølgelig mer av USA, og det skal jeg om under 2 uker. Så er det selvfølgelig Australia som jeg flytter til om 1 måneds tid. Jeg får også opplevd Fillipinene og Singapore på vei hjem fra Australia som også er to steder jeg har veldig lyst til å oppleve for øyeblikket. Så skal absolutt ikke klage på dette halvåret jeg har i vente ♥ 
  I framtiden har jeg også lyst til å oppleve Fiji, New Zealand, Tokyo, Cuba, Jamaica og Mexico.    Q: Hva slags filmer liker du?
  A - Chickflicks og alt som involverer drama, humor og kjærlighet. Det verste jeg vet er trege, langtekkelige filmer uten særlig handling.   

  Q: Har du dyr, eller har du hatt dyr?
  A - Nei, har dessverre aldri hatt dyr og har heller ingen dyr nå. Min mor er allergisk, så vi hadde aldri noen dyr i barndommen. Nå som jeg bor for meg selv og ikke har kjøpt leilighet, ser jeg heller ikke poenget om å ha et dyr. Føler at man bør ha det meste på plass før man skal ta hånd om et dyr. Jeg ønsker meg selvsagt et dyr i framtiden og da tror jeg nok at det blir en hund :-)

  Q: Hva er din favoritt farge? 
  A - Definitivt burgunder. Fineste fargen på denne jord! 

  Q: Når er du født?
  A - For sent på året, denne jenten er et november barn. Ble født 3.november 1994, så fyller endelig 21 år dette året. Whoho!  

  Q: Hvilket kamera bruker du?
  A - Jeg bruker Nikon D5000 med linsen AF NIKKOR 50mm 1:1:8 D. Jeg er veldig fornøyd med kameraet, det eneste som jeg savner er å ha en linse hvor jeg kan zoome ut og inn. Jeg klarte selvsagt å ødelegge den jeg hadde da jeg var i Serbia for noen år tilbake. Så har levd med denne linsen siden. Den tar jo kjempe fine bilder, men av og til litt slitsomt å måtte stå 10 meter unna for å få bildet slik man ønsker, he he.  

  Q: Hva liker du å gjøre på fritiden?
  A - På fritiden er jeg veldig glad i å trene og tilbringe tid i lag med mine kjære og gode venner.  Q: Har du søsken?
  A - Ja, jeg har to søsken. En storesøster som heter Linn Therese og hun er 9 år eldre enn meg. Så har jeg også en storebror som heter Tommy og er 1 år eldre enn meg.  

  Q: Favoritt butikk?
  A - For øyeblikket må det være Bik Bok og H&M, det er nok der jeg bruker mest penger hvert fall. Av utenlandske butikker liker jeg veldig godt Stradivarius og Topshop.  

  Q: Hvilke moteblader leser du mest?
  A - Jeg er generelt veldig dårlig på å kjøpe blader, men hvis jeg først kjøper da er det nok Costume eller Det Nye. Costume leser jeg mest for inspirasjon, for de har som regel en del klær utenfor min prisklasse, mens i Det Nye finner jeg mer klær som er innenfor min prisklasse. He he. Hvis jeg er på tur, da liker jeg ofte å kjøpe Vogue.  

  // Da er endelig resten av spørsmålene besvart. Beklager at det tok så lang tid å få ut restene av svarene, har generelt vært dårlig på å oppdatere dere den siste tiden. Men jeg tror å håper på at jeg blir flink til å oppdatere når jeg er i USA. Del 1 kan dere lese >her<. 

  Hvis dere har flere spørsmål, så er det bare å stille i kommentarfeltet, så skal jeg starte igjen med ukens spørsmål innlegg ♥

 • Q & A #1

  Q: Hva er det kjekkeste med å blogge?
  A: Det kjekkeste med å blogge må være det å ha et sted hvor man får uttrykke seg selv og sine interesser. Jeg elsker å skrive om ting som engasjerer og interesser meg, samt å skrive om hva som ellers opptar meg og min tid i hverdagen.  

  Q: Hvor har du lyst til å bo, enten for kortere eller lengre periode?
  A: På kort sikt må det bli Australia hvor jeg skal studere til høsten. På lengre sikt må det selvfølgelig være Stavanger. Stortrives virkelig i denne byen. Jeg kommer nok ikke til å flytte hjem igjen til Bergen etter studiet.  

  Q: Fortell hvilke forventninger du har til din kommende ektefelle når dere er gift. 
  A: Han må være lojal, snill og god, være glad i barn, han kan ikke være egoistisk og han må være kjærlig ♥ 

  Q: Hva er det beste med å bo i Stavanger?
  A: Det jeg liker best med Stavaner er at byen har en perfekt størrelse. Det er ikke langt fra sted til sted noe som det er i hjembyen Bergen. Det tok virkelig ikke lang tid før jeg følte meg hjemme her. Jeg går jo på et studie jeg trives med, har en jobb jeg elsker og har fått mange gode venner. 


  Q: Savner du Familien din hjemme?
  A: Jeg har aldri vært en person som får lett hjemlengsel. Jeg er veldig selvstendig og har egentlig alltid vært det. Det er selvfølgelig kjempe godt å komme hjem til mamsen og papsen en gang i blant, men jeg er ikke så veldig ofte hjemme. De er heldigvis bare en rask flytur unna. Jeg har jo også min søster og svoger som bor her i Stavanger, så jeg har jo litt familie her også.  

  Q: Hva er din største drøm?
  A: Det må være å nå de målene jeg har satt meg innen jobbkarrieren. For noen år tilbake ville jeg nok ha svart "å bli den neste Taylor Swift", godt at man vokser sier bare jeg. Ville nok vært et veldig urealistisk mål, ha ha.   

  Q: Hvilken utdannelse har du lyst til å ta?
  A: Jeg holder på å ta bachelorgrad i reiselivsledelse, så tviler på at det blir noe mer når jeg er ferdig. Hvis jeg bestemmer meg for å utdanne meg mer, da blir det nok master i reiselivsledelse, ikke noe nytt hvert fall.  

  Q: Har du søsken?
  A: Ja, jeg har 2 søsken. Storesøsteren min Linn-Therese som er 9 år eldre enn meg og storebroren min Tommy som er ett år eldre enn meg.    Q: Nevn tre ting du har lyst til å gjøre det neste året. 
  A: Framover har jeg veldig mye på agendaen som involverer mye reising. Jeg skal jo 3 uker til USA i sommer med verdens herligste Tayla. Deretter er det utveksling i Australia i et halvt års tid, så er jo som sagt ønsket å dra innom Asia på veien hjem til Norge. Jeg føler meg veldig heldig som har alt dette planlagt, reising er det beste jeg vet!  

  Q: Hvor er du om 2år, 5år eller 10år?
  A: Åh, slike spørsmål er så vanskelige å svare på.
  Om 2 år - Da er jeg ferdig med utdanningen, forhåpentligvis fortsatt bosatt i Stavanger med en 100% stilling i hotellbransjen. Hvis jeg virkelig har stått på for å nå målene mine, da har jeg forhåpentligvis klart å sikre meg en ledende stilling.
  Om 5 år - Da har jeg fortsatt en jobb jeg trives med, forhåpentligvis også fått kjøpt meg egen leilighet.
  Om 10 år - Da har jeg kanskje møtt drømmemannen, stiftet familie, hvem vet? Jeg er veldig karrierekvinne av meg, setter alltid jobb framfor alt annet og fokuserer først å fremst på det.  

  Q: Hvor henter du inspirasjon fra?
  A: Jeg henter det stortsett overalt. Veldig mye av inspirasjonen kommer selvsagt av å lese andre blogger. Andre steder jeg henter inspirasjon er magasiner, artikler, weheartit, etc.  

   

  // Resten av svarene blir fordelt på ca. 2 innlegg til. Hvis dere har flere spørsmål så er da bare å fyre løs i kommentarfeltet, så kan jeg legge de ved i de innleggene som kommer litt og litt framover.

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

   

 • SPØRSMÅLSRUNDE

  Jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde i dag, nå er det en god stund siden sist. Så da er det bare å spørre i vei om det er noe dere ønsker å vite eller noe dere lurer på. Dere kan f.eks. spørre om studie, utveksling til høsten, trening og kosthold eller andre ting som faller dere inn. 

  Håper dere får en fin søndag ♥

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

  #spørsmålsrunde #blogg #spørsmål 

 • UKENS

  Denne uken tenkte jeg å kombinere mine to faste innlegg som er "uken som gikk" og "ukens spørsmål". Vanligvis pleier jeg å kjøre de i to forskjellige innlegg, men det er vel litt kjekt å ha litt mer lesestoff i ett innlegg, framfor å ha mindre i to? Jeg gir det hvert fall et forsøk denne uken.

  Ukens Opptur:
  Denne uken har jeg på en måte hatt en liten "ferie". Jeg har hatt helt fri fra skolen og så hadde jeg kun en vakt på jobb på mandag. På onsdag fikk jeg verdens beste nyhet om at jeg var kommet inn på Griffith University i Australia, så det må vel ha vært den største oppturen denne uken. Et annet høydepunkt var Lissie konserten med Tayla, det var en sinnsykt fin opplevelse. Lissie sin sangstemme er bare helt magisk. 

  Ukens Nedtur:
  Denne uken har jeg i grunnen ikke hatt noen nedturer. Hvis jeg absolutt skal nevne noe da må det være fyllasyken på lørdag. Resultatet etter en flott kveld med konsert og fyll, haha. 

  Ukens Sang: 
  Halo med Bethany Joy Galeotti. Gjenoppdaget denne sangen for noen dager siden og nå er den "stuck on repeat". Er det noen andre som husker denne fra One Tree Hill? 

  Ukens Cravings:
  Denne uken har jeg ikke hatt en spesiell craving. Det har gått litt i bølger, noen dager har jeg lyst på en ting andre dager en annen ting. Jeg har med andre ord hatt craving på alt.   Ukens Oppskrift:
  Det må være middagspai. Jeg elsker pai og denne uken ble det en annen variant med søtpotetbunn. Jeg er jo stor fan av søtpotet, så det var vel ikke noe sjokk at det falt i smak hos meg. Oppskriften på den finner dere >her<.

  Ukens Sitat: 
  "The journey of a thousand miles begins with a single step." - Lao Tzu.
  Det jeg liker veldig godt med dette sitatet er at vi alle må starte et sted, om det gjelder jobb, skole eller andre ambisjoner. Jeg synes dette sitatet passet så godt med tanke på Australia. Den reisen som kommer, men som på mange måter er fortsatt langt unna. Det er mye som skal på plass før den lange reisen kommer. 

   

  - Ukens Spørsmål -   1. Veldig fin skinnjakke. Hvor er den fra? :)
   
  Tusen takk for det. Den er fra H&M, kjøpte den i sommer/høst. Jeg hadde lenge vært på jakt etter den "perfekte" skinnjakken og var veldig happy da jeg kom over denne. 

  2. Hvor lenge har du blogget?
  Jeg startet å blogge i 9.klasse på ungdomsskolen. På den tiden hadde jeg en helt annen blogg som nå er slettet selvfølgelig. Jeg sluttet nemlig å blogge en liten stund og begynte å blogge igjen 1.videregående i lag med en venninne på denne bloggen. Navnet smad var en sammenslåing av initialene våre. SD - var meg og MA var henne. Hun sluttet å blogge for et par år siden, så fortsatte jeg å blogge i ny og ne. Nå derimot er jeg tilbake for fullt.     3. Hvor er toppen, skjørtet og kåpen fra?
  Alt er fa Nelly, veldig fornøyd med innkjøpene!  

  4. Hvor lenge skal du være i Australia?
  Jeg skal være i Australia i ca. 5-6 måneder. Jeg flytter ned i juli og tror studie slutt er i november, men planen er å kanskje reise rundt litt før jeg drar hjem. Alt ettersom hvor mye penger jeg har til overs. Jeg har veldig lyst til å få oppleve Australia når jeg først er der og kanskje ta turen til land som er i nærheten også, som blant annet New Zealand og Fiji.  

  5. Hva skal du studere? 
  Jeg skal studere 5.semester av den utdanningen jeg tar i Stavanger som er Bachelorgrad i reiselivsledelse. 

  6. Når trekker du vinneren av konkurransen?
  Den trekker jeg rett over påske. Planen er å lage lodd, så skal en av kollegaene mine på City få lov til å trekke vinnerne. Da vet alle at det har vært en rettferdig trekking :-) 

  Så dere har fortsatt mulighet til å delta; For å være med i trekningen klikker du deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.   

   

  Har dere noen spørsmål til neste uke? 

 • UKENS SPØRSMÅL

  ♦ Hvilke blogger leser du fast, og hva er det som catcher din interesse?
  Jeg leser veldig mange forskjellige blogger, så det er ikke bare en type sjanger som catcher interessen min. Jeg liker godt å lese om mote, hverdag, tips, kosthold og trening. Mine favoritter blant toppbloggerne må være; Julia Nyland, Kristin Gjelsvik og Annette Haga. Av andre blogger som jeg besøker daglig er det: egeo, fashi0ndoll, saraelineharaldsenanita92, mariannenelm
  ♦Hvilket kamera bruker du?
  Jeg bruker Nikon D5000 med linsen AF NIKKOR 50mm 1:1:8 D. Veldig fornøyd med kameraet!
   ♦ Åhh, skoene var dødsfine, finnes de i andre farger?
  Tusen takk. Jeg mener å huske at de hadde de i off white, snakeprint og leopardprint. De får man kjøpt på H&M. 

   
  Kan du legge ut et innlegg om hva du trener og hva du spiser?
  Jeg legger allerede ut en del oppskrifter på hva jeg spiser. Kan selvfølgelig lage et innlegg av hvordan en vanlig matdag ser ut for meg. Hvor jeg tar med både frokost, lunsj, middag og kvelds. Hvis dere finner det interessant? Kan også legge ut et innlegg med tips til hjemmetrening. Dette er ideer jeg har hatt i bakhodet en stund nå. Jeg er jo som sagt veldig opptatt av både trening og kosthold, så naturligvis blir bloggen en del preget av det da. Skriv gjerne en kommentar om du har noen andre ønsker innen kosthold og trening.
  ♦ Hvor studerer du?
  Jeg studerer Reiselivsledelse ved Universitetet i Stavanger og er nå på mitt 4.semester. Hvis du er interessert i turisme og reising så er dette absolutt en linje jeg anbefaler. 
  ♦ Hvordan krøller du håret? 
  Jeg bruker denne krølltangen fra Remington som jeg kjøpte i USA i sommer. Det jeg gjør er å dele håret i to, sette første laget opp med en klype. Så krøller jeg små seksjoner av gangen. Når det nederste laget er tatt, flytter jeg klypen og samler det jeg allerede har krøllet og så gjentar jeg samme prosessen på det øverste laget. Det som er greit med denne krølltangen er at du får med en hanske, så da er det lettere å krølle. Da slipper man å være redd for å brenne seg! 

  Har dere noen flere spørsmål, så er det bare å stille de i kommentarfeltet. Jeg samler alle spørsmål i et innlegg og legger ut svar en gang i uken! 
  Hvis du ønsker, så kan du følge bloggen min på facebook >her<. 
 • UKENS SPØRSMÅL

  ♦ Hva gjør du for å komme i godt humør?
  Det er veldig mye som får meg i godt humør; trene, henge med venner, shoppe, reise and so on. Jeg er som regel alltid i godt humør, men har selvfølgelig dager hvor jeg er litt sliten og trøtt. 
   
  ♦ Hva er din favoritt serie?
  Å, denne er vanskelig. Jeg er alt for glad i tv-serier, blir veldig lett hekta. For øyeblikket må favorittene være - Suits, Revenge, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries og Hart Of Dixie. 
  ♦ Hvor er kosedressen fra?
  Den er fra Bik Bok, verdens mest behagelige kosedress. Har litt for mange kosedresser fra Bik Bok nå, får bare ikke nok. Hver dag når jeg kommer hjem hiver jeg på meg kosedress med en gang, finnes bare ikke noe bedre. 
   
  ♦ Favoritt godis?
  Det beste jeg vet av godis er premium sjokoladen med marsipan, det kan jeg spise til jeg sprekker. Klarer ikke bare å ta en bit for å si det sånn :-)
   
  ♦ Hva er det absolutt verste du kunne blitt servert i et middagsselskap?
  Det verste jeg kunne fått servert i et middagsselskap må være lutefisk. Klarer ikke å være i et hus hvor det tilberedes lutefisk en gang, lukter så forferdelig at jeg blir bare dårlig av bare tanken. 
     ♦ Hvordan er buksen i strl, stor eller liten?
  Buksen er litt tight i størrelsen hvis man tar det man vanligvis bruker, så jeg gikk opp en strl for å få den mer baggy. 
   
  ♦ Hva jobber du med?
  Jeg jobber som resepsjonist på Scandic Stavanger City. Der har jeg jobbet siden vi åpnet og trives veldig godt. En bedre arbeidsplass skal man lete lenge etter!

   
  Hvis dere har noen flere spørsmål, så samler jeg de opp til neste uke, så tar jeg en sånn ukentlig "ukens spørsmål". Ha en fortsatt fin mandagskveld ♥
 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits