Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

22

♦I don´t know about you, but i´m feeling 22 ♦

Denne jenta har endelig fylt 22. Ikke det at jeg har ventet på det så veldig lenge, eller at det er noe mer stas enn å være 21. Men jeg har bare alltid sett for meg at 22 - det er året mitt. Så vi får nå se da, hvor bra 22 faktisk blir, haha. Selve dagen startet med en strength and core time på Elexia, deretter ble resten av kvelden tilbragt på jobb. Jeg jobbet nemlig senvakt fra 15-23. Da jeg kom på jobb hadde Espen fra kjøkkenet stått på hele dagen for å lage bursdagskake til meg. Herregud, så snilt gjort. Han hadde laget en vegansk og glutenfri sjokoladekake med rosa frosting og pynt. Jeg er så heldig som har så fantastiske kollegaer. Etter jobb dro jeg videre på byen og møtte roomiene mine. Herregud, så gøy vi hadde det. På byen møtte vi mange kjentsfolk, så da ble det en liten feiring på selve dagen også. Bursdagsfesten kjørte vi på lørdag. Da hadde roomiene gått til innkjøp av store sølvballonger med tallene 22 og hengt opp pynt. De er bare verdens beste, og jeg føler meg så heldig som har så flotte mennesker i livet mitt. Det var en skikkelig fin kveld i lag med gode venner og dans på byn. 

Jeg prøver fortsatt å komme inn i bloggingen igjen, så det tar meg litt tid. Men jeg har skrevet masse selv om det ikke har blitt publisert noe. Blant annet har jeg skrevet et innlegg om overgangen til å bli veganer. Et innlegg jeg fortsatt jobber litt med, og jeg vil ikke poste noe før jeg føler det er bra nok formulert. Det er så lett for at slike ting blir mottatt litt for provoserende, noe jeg skjønner fordi alle har forskjellige meninger. Men jeg merker hvor engasjert jeg blir når jeg skriver det innlegget, så jeg må nok lese en god stund over det før jeg trykker publiser. But bare with me, its coming sooon. 

Nå skal jeg snart hoppe i seng. Jeg kjenner formen er ikke helt god i dag, og jeg jobber fra i morgen til søndag kveld. Så da blir det fem vakter på rad noe som tilsier at denne jenta trenger en god natts søvn, haha.

Hva har dere gjort i det siste? ♥

 • HVA SKJER NÅ?

  Så, hva har egentlig skjedd siden sist? Hvor skal jeg starte? Livet mitt er egentlig ikke så veldig spennende, likevel har det siste månedene bare flydd forbi. Jeg har vært i Oslo to ganger. En gang for å feire bursdagen til Oda og den andre gangen for å feire bursdagen til Nora. Etter å ha vært i Oslo to ganger på kort tid har jeg fått et nytt syn på byen. Før var jeg ikke så veldig begeistret, men nå har jeg fått veldig sansen for byen. Det er så mye mer liv i Oslo enn i Stavanger, kan hvert fall si at det har vært godt å komme seg litt vekk. Foruten mine to Oslo turer, så har jeg endelig fått meg 100% stilling på hotellet. Det er jo ikke akkurat noe som byr seg hver dag, spesielt ikke i dagens marked. Så jeg er fortsatt veldig i ekstase over det. Utenom det så har jeg endelig fått fingen ut å startet lesingen til Bedriftsøkonomi som er det siste faget jeg mangler for å få fullført bachelor graden min. Eller lesingen og lesingen, er jo et matematisk fag, selv om man må likevel pugge formler da, he he. Faget skal jeg ikke ta før til våren, men det er greit å starte så tidlig som mulig, siden jeg sliter en del med matematike fag. Ellers så er det i grunnen ikke så mye å fortelle, eller jeg har jo også funnet ut at jeg ville bli veganer. Så nå har jeg altså levd vegansk i over en måned, og føler meg veldig fornøyd med det. Det er en livstilsendring som passer meg veldig bra og jeg føler meg ti ganger bedre i kropp og sinn. Generelt sett så føler jeg meg mye mer pigg og opplagt enn det jeg har vært tidligere. Så håper på å fortsette med det i lang tid fremover. Det er jo alltid vanskeligst å komme i gang, og nå har jeg allerede levd vegansk i en måned, så nå er vel den verste og vanskeligste delen overstått tenker jeg? Gleder meg hvert fall til å dele mine favoritt oppskrifter med dere. Dere vet jo hvor glad jeg er i mat, så det blir nok mange oppskrifter framover. Har allerede en del på lager.

  Nå skal jeg kose meg med smoothiebowl, så bærer turen videre på jobb. Snakkes om ikke alt for lenge ♥
  BTW: Hvis dere bor i Oslo, så må dere ta turen til "The Juicery". Den ligger på frogner. Dette er seriøst den beste smoothiebowlen jeg har smakt, noen sinne. Jeg bestilte Acai bowl med mandelsmør på toppen. Døds god. Jeg er også en sucker for green juice, men den kunne ikke måles med den grønne juicen på "Joe and the Juice". 

   

 • FRESH START

  Hola amigos ♥

  Fresh start. Nå er det alt for lenge siden jeg blogget sist. Jeg har mine perioder hvor jeg er veldig flink til å oppdatere, så faller jeg helt ut. Så får jeg ny motivasjon for å starte igjen, og igjen faller jeg ut, haha. Uansett, nå skal jeg gi dette bloggeriet en ny sjanse. Forhåpentligvis varer det lengre i denne gang. Vi får se. Jeg lover ikke daglige oppdateringer, men forhåpentligvis flittigere enn før. Denne gangen ble jeg faktisk oppfordret av mine kompiser til å starte igjen, så da skal de få ønsket oppfylt. I går var vi nemlig på en liten utflukt. Vi dro på tur til Månafossen, og fossen ligger ca en times tid utenfor Stavanger. Da vi ankom parkeringsplassen og skulle starte å gå opp fjellet, så vi bare at det var bratt stigning allerede fra startspunktet. "Smarte" meg tenkte jo bare; Åh dette er akkurat som stolzen, kom igjen så løper vi bare opp. Det tok ikke lange tiden før jeg måtte klype meg selv i armen og innse at jeg aldri i livet kom til å klare å løpe opp, haha. Det var virkelig bratt og kondisen min er ikke som den en gang var. Etter en halvtimes tid var vi oppe ved fossen, så det var ikke lange turen opp. Vil si at det var veldig lignende terreng og stigning som å gå opp Stolzen i Bergen. Fossen var kjempe fin, og vi nøt utsikten en god stund da vi kom opp. Skulle virkelig ønske at jeg var flinkere til å gå fjellturer eller i grunnen turer gjenerelt. Vi har jo så mange flotte fjell og turområder i Stavanger. Norsk natur i seg selv er jo bare helt fantastisk. Skulle ønske jeg tok med kameraet, fordi iphone bilder gir liksom ikke naturen og utsikten noe rettferdighet. Men men, får huske på å ta det med meg neste gang. Etter fjellturen tok vi oss en tur til Byrkjedalstunet. Der tok vi oss en kaffe, og tittet litt rundt på området. Følte virkelig at jeg var ute på bygda. Alt i alt en fin lørdagstur.  

   

 • UKENS MATPLAN

  God kveld dere ♥

  Nå har jeg akkurat satt meg ned i sofaen etter en god, men også litt kald dusj. Ha ha, jeg timet visst løpeøkten litt dårlig i forhold til når folk dusjer her i hus, men det gikk relativt greit siden jeg var så overkokt etter løpeturen. Jeg løpte i en halvtimes tid, litt over 5 km. Jeg har vært veldig på latfronten når det har kommet til trening de siste ukene, men etter å ha presset meg opp fra sofaen i dag kjenner jeg motivasjonen har kommet tilbake. Nå er jeg klar for en skikkelig kickstart på treningen og videre finne en fin balanse med treningen utover. 


  Dagens trenings-selfie, digger denne highwaist treningstightsen fra Nelly. Super Comfy!
   

  Noe jeg har blitt veldig glad i de siste ukene det er å sette opp en matplan for uken. Ved å sette opp en matplan klarer jeg å tenke mer økonomisk og handle inn kun det jeg trenger. Jeg prøver å alltid ha en til to dager i uken hvor jeg spiser rester, siden jeg ikke liker å kaste mat. Jeg skal prøve å være flink til å legge ut oppskrifter denne uken. Noe jeg er veldig gira på er å bli flinkere til å ha enten en vegetar dag eller vegan dag i uken, siden jeg synes jeg spiser så mye kjøtt. Jeg føler jeg blir så tung i kroppen av å spise kjøtt hver dag, derfor kan det være greit å ha en kjøttfri dag i uken også. Utenom det skal jeg også prøve å ha minst en til to dager i uken med fisk. 


  Noen andre som også liker å planlegge mat-uka? 

 • FULL HOUSE

  God ettermiddag dere <3

  Det er godt å være hjemme i sofakroken etter en lang, lang, uendelig lang dag. Jeg startet på jobb klokken syv i morges, men dagen min startet egentlig da jeg stod opp i går. Denne jenta fikk nemlig aldri sove i natt og da tuller jeg faktisk heller ikke. Alle mulige tanker strømmet gjennom hodet mitt i natt og jeg klarte bare ikke å skru det av. På et tidspunkt pleier man som regel alltid å bli så trøtt at man bare sovner, men det gikk faktisk bare ikke. Merkelig det der, ikke at jeg hadde noe spesielt å tenke på eller noe å stresse over, kroppen min var bare ikke trøtt. Så da lå jeg bare der å så opp i taket. Etter hvert som klokken nærmet seg 5:00 innså jeg at å sove i 45 minutter for å så stå opp, det var nyttesløst. Da hadde jeg vært alt for redd for å forsove meg med andre ord. Så da stod jeg opp, lagde noe knekkebrød til frokost og en stor kopp med svart kaffe. Dette nøt jeg med "Full House" rullende over dataskjermen. Jeg synes det er så koselig å se Full House nå som de har kommet med oppfølgeren "Fuller House". Noen andre som har fått med seg det? Det er så kjekt å mimre tilbake til barndommen, da dette var noe jeg så på nesten hver dag etter skolen. I Fuller House får man følge barna som voksne, skikkelig morsomt å se hvordan de har utviklet seg.  Mine planer for resten av dagen er å slappe av og få laget meg noe middag når jeg endelig orker å reise meg fra sofaen, ha ha. Kanskje jeg til og med klarer å få unnagjort en treningsøk, alt ettersom hva kroppen tillater. Akkurat nå skriker den etter søvn, men det er vel i grunnen det dummeste jeg kan gjøre når jeg har tidligvakt i morgen også. Så jeg får vel bare holde dagen gående så lenge jeg klarer. Hvordan ser deres dag ut? 

   

 • GRADUATED

  Herregud, hvor skal jeg begynne? Dette har vært et veldig innholdsrikt halvår på mange mulige måter. Først å fremst må jeg bare nevne at jeg har levert BACHELOR. Denne oppgaven er noe jeg og Oda har jobbet veldig hardt med det siste halvåret. Vi har intervjuet flere ulike hotelldirektører i Stavanger og brukt generelt mye tid på oppgaven. Jeg må bare si at det var veldig godt å være to om oppgaven. Kunne ikke bedd om en bedre partner. Vi leverte bacheloroppgaven den 10.mai, så jeg har hatt ferie en liten stund nå. Etter bacheloren var levert hadde vi en kjempe fin avslutningsfest med klassen. Det var veldig rart og trist å tenke på at vi er ferdige, de tre årene har virkelig sust forbi. I løpet av disse årene har jeg kapret meg en jobb jeg trives veldig i, samt vært et halvt år på utveksling i det fineste landet i verden, Australia. Jeg føler meg heldig. Nå er jeg klar for å tre ut av rollen som student, hvert fall for en liten periode. Jeg har et fag jeg må ta opp igjen neste vår, men fram til da blir det bare jobbing. 

  En annen nyhet er at jeg og roomiene har flyttet inn i et kjempe fint hus. Alle tre har fag å ta opp igjen det kommende året, så da tenkte vi det var greit å finne et nytt og mer trivelig sted å bo. Vi overtok huset for noen uker siden og vi er veldig fornøyd. Vi var nemlig veldig uheldig med den leiligheten vi bodde i tidligere, det var alt for mye støy fra de andre leietakerne rundt oss, noe som gjorde det umulig å få sove. Støy, det er virkelig det verste jeg vet. I hvert fall når både jeg og roomiene har jobber som har veldig uforutsigbare arbeidstider. Vi jobber til alle døgnets tider og da er ikke et partyhus et sted for oss. Nå har vi hvert fall et helt hus for oss selv, noe som er helt fantastisk og jeg tror vi kommer til å trives veldig godt her. 


  My partner in crime, så fornøyde etter å ha levert bacheloren!
  Squad!  PS: Jeg trenger virkelig et nytt bloggdesign, så hvis du kjenner noen som er flink med design eller om en av dere blogglesere er flink med design selv, gi meg gjerne en lyd! 

  Ellers må jeg bare si at det er godt å være tilbake på bloggen, gleder meg masse til å få oppdatert mer framover. Endelig føler jeg at jeg har tid og energi til å oppdatere. Det er lenge siden jeg har vært så motivert. Hvis dere har noen ønsker til fremtidige innlegg, legg det gjerne ved som en kommentar under. 

  Goood natt <3

 • REUNION

  God kveld dere!

  Nå sitter jeg godt plassert i sofakroken og er fortsatt en smule redusert. Gårsdagen gikk over all forventning. Vi festet til langt ut på natten i lokalet vi hadde leid for kvelden. Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg kom til å vare så lenge med lite søvn innabors. Jeg fløy til Bergen rett etter jobb og ble hentet av Pernille og Emilie. Deretter dro vi direkte til Ramona på vorspill. Hun hadde til og med disket opp grillmat og lagd frosne drinker til hele gjengen. Det var så godt, ekstra husmorpoeng til henne. Hun kokkelerte både middag, nach mat og frokost, for en flink vert. Jeg dro med meg selfiestick på turen slik at vi fikk litt bilder fra festen. Den ble virkelig flittig brukt, tror aldri jeg har hatt en så lang mystory på snapchat som jeg hadde i går. Ha ha. Det var så kjekt å se ungdomsskole gjengen igjen. Det er allerede 5 år siden vi gikk ut av ungdomsskolen og 8 år siden vi møttes for første gang. Tiden flyr avgårde. Stemningen var også på topp hele kvelden og jeg må innrømme at jeg gleder meg allerede til neste reunion. 

  I morgen tidlig setter jeg og Tayla oss endelig på flyet til USA. Det skal bli så godt å dra på tur igjen. Jeg gleder meg så mye til å få se enda mer av USA. Jeg har seriøst tidenes reisefeber. Så det er nok på tide å komme seg i seng, slik at jeg får litt søvn før reisen. Skal prøve å oppdatere dere litt i løpet av turen, så snakkes i Vegas. 

 • FULL RULLE

  Hei og god morgen 

  Nå har jeg nettopp stelt meg og er klar for an siste dag på jobb. Jeg har senvakt i dag og tidlig i morgen. Deretter hopper jeg rett på flyet til Bergen. For i morgen blir det nemlig reunion med ungdomsskolen. Jeg gleder meg masse, det blir så kjekt å samles igjen. Først blir det grillings hos en venninne deretter drar vi videre til festen. Det blir kun en natt i Bergen denne gang før jeg må tilbake til Stavanger igjen, men litt er bedre enn ingenting. Jeg drar nemlig allerede mandags morgen til USA. Tiden går så fort når man har det kjekt. Jeg kan ikke tro at det er et halvt år siden jeg og Tayla bestilte turen. Jeg har seriøst hatt reisefeber siden søndag, trodde ikke det var mulig en gang. Det er bare så mye spennede som skjer det neste halvåret. 

  Jeg og roomine flyttet ut av leiligheten på mandag, og jeg må innrømme at det er veldig rart å gi slipp på leiligheten. Vi har bodd der i over et og et halvt år. Heldigvis var husverten kjempe fornøyd med utvaskingen så vi fikk fullt depositum tilbake. Så da er vi veldig fornøyd. Jeg har likevel et håp om at leiligheten er ledig når jeg kommer tilbake fra Australia i desember, for en mer perfekt beliggenhet og leilighet, det skal man lete lenge etter. He he. Siden vi flyttet ut på mandag har jeg bodd hos Tayla. Hvis ikke vi hadde flyttet ut på mandag, hadde vi måtte betalt en hel månedsleie til og det ble litt dyrt med tanke på at jeg kun skulle være i Norge en uke til og så to dager før jeg flytter til Australia. Så jeg er veldig glad for at Tayla var så snill som lot meg bo hos henne nå en liten stund. 

  Nå skal jeg snart lage meg noe mat før jeg fyker avgårde til jobb. Ha en riktig fin dag, så skrives vi snart. • 2 WEEKS TO GO

  Neste mandag drar jeg til USA. Tiden flyr avgårde og for tiden bor jeg i en koffert, bokstavelig talt. Det er under en uke til leiekontrakten går ut, så da blir det litt sofahopping hos noen venner framover mot avreise. Store deler av leiligheten er pakket ned og allerede er første lasset flyttet til min søster. De skal nemlig lagre tingene mine mens jeg er på utveksling. Må innrømme at jeg føler meg veldig heldig som har en søster som bor i samme by. Det hadde vært veldig slitsomt å flytte alt til Bergen. Huset begynner å se mer og mer tomt ut, noe som gjør det litt småtrist å være hjemme. Jeg er derfor veldig mye ute for å få tiden til å gå. Det har vært en del jobbing og den lille tiden jeg er hjemme går til pakking. Det verste er egentlig å finne ut hva jeg skal ha med meg til Australia. Jeg føler jeg har vært veldig flink hittil. Jeg har faktisk klart å være litt kritisk og spurt meg selv om jeg faktisk kommer til å bruke plagget når jeg kommer ned. Noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å være. Det meste jeg pakker med meg til USA må faktisk være med i kofferten til Australia. Min søster og mannen drar nemlig til Australia på ferie før jeg reiser ned. Så da har jeg ingen mulighet til å lagre mer ting der når jeg kommer hjem fra USA. Derfor er målet å shoppe minimalt i USA eller å pakke minimalt med meg til USA. Stort dilemma. 

  I helgen hadde jeg besøk av tante og onkel. Det var skikkelig godt å se dem igjen, alltid godt med litt kvalitetstid. De sjekket inn på Scandic City på fredag og ble til søndag. Jeg fikk housekeeping til å stelle i stand rommet deres litt ekstra. Så de formet dynene som et hjerte og håndklene som svaner på sengen, i tillegg til at de pyntet med litt roseblader. Kan tro tante og onkel ble glad? Rommet ble kjempe fint og romantisk. Skal de først på et Stavanger besøk, da skal det være skikkelig ♥ 

  Fredag kveld dro vi ut og spiste i sentrum. Vi dro på en kjempe god restaurant/bar som jeg dessverre ikke husker navnet på. De hadde helt sinnsykt god mat, ble veldig positivt overrasket. Nølte lenge med hva jeg skulle bestille. Det stod nemlig mellom en scampi rett og en rett med tre forskjellige fisker. Jeg endte opp med sistnevnte og angret ikke et sekund. Får virkelig vann i munnen av å tenke på det, skal absolutt tilbake dit ved en senere anledning. Tante og onkel endte opp med indrefilet, men jeg tror de angret litt når de så fisketallerken, he he. Lørdagen dro vi ut i sentrum og shoppet litt. I tilegg tok vi oss turen innom Joe & The Juice. Det var faktisk første gang jeg var der. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut den green juicen de selger og for en fryd for smaksløkene det var. Jeg bestilte den med avokado, brokkoli, spinat, sitron og eple. Det var virkelig den beste juicen jeg har drukket noen gang. Etter et par timer i byen dro vi ut til min søster. Her fikk vi servert grillmat, noe som virkelig har vært etterlengtet. Det var skikkelig koselig med en aldri så liten familiesammenkomst. 

  Hva har du gjort den siste tiden? 

 • Snapchat Lately #2
  Det har gått en uke siden sist, så jeg tenkte jeg kunne oppsummere litt de siste ukene gjennom snapchat. Hva har dere gjort den siste tiden? ♥

 • SICK

  I morges våknet jeg selvfølgelig til at jeg hadde klart å bli syk. Kaldsvettet i hele natt og våknet til en klam og svett pysjamas, bokstavelig talt. Jeg begynte på jobb klokken syv og tenkte at jeg skulle klare å komme meg gjennom arbeidsdagen til tross for formen. Det var litt for optimistisk. Jeg endte med å måtte gå hjem i ti, halv elleve tiden. Jeg fungerte rett og slett ikke. Så da var det rett hjem i seng og der ble jeg liggende til langt ut på ettermiddagen. Veldig dårlig timing å bli syk på nå som jeg har eksamen på torsdag og en del jobbing i helgen som kommer. Håper bare at jeg klarer å bli frisk fort. Hvis formen fortsetter slik som dette i dagene fram mot torsdag tror jeg at jeg kan se langt etter en god eksamenskarakter. Krysser fingrene for at smertestillende, halstabelleter, nesespray, vitaminer, you name it, hjelper på formen. Nå skal jeg prøve å få lest litt til eksamen, så får jeg bare ta det dag for dag, og håpe at formen er bedre i morgen og ikke verre. 

  Hvordan har din dag vært? 

 • RISE AND SHINE

  God morgen dere ♥

  Jeg stod opp for et par timer siden og planen var egentlig å starte så tidlig som mulig med å lese til eksamen. Plutselig var klokken halv ett og jeg har så vidt bladd opp i boken. Sånn kan det gå, men jeg må innrømme at det er deilig å somle litt når man har fri. Nå har jeg nettopp kost meg med smoothie og havregrøt til frokost. Denne havregrøten er noe av det beste jeg vet, spesielt når den toppes med banan, blåbær og litt nøtter. I dag er egentlig planen å bare lese til eksamen, så det er ikke så mye mer spennende som skjer. Skal også prøve å få unnagjort en treningsøkt siden det har vært så nedprioritert denne uken. Hva er dine planer for dagen?    

 • LIFE AS WE KNOW IT

  Hei dere ♥

  Nå er det lenge siden sist. Jeg har prøvd å komme tilbake i bloggrutinene mine lenge nå. Sist gang jeg skulle blogge klarte jeg å slette hele collaget jeg hadde laget, noe som var litt kjedelig og umotiverende. Derfor satt jeg det på vent litt til. Men nå skal jeg bli flinkere. Jeg starter heller i det små og blogger litt når jeg har tid. Siden sist har det skjedd en del. Jeg har endelig fått det meste på plass til Australia. Jeg har fått bestilt visum, forsikring, lån og stipend, sett på leiligheter, tatt vaksiner, you name it. Jeg begynner å bli veldig klar for å reise. Det eneste nå som gjenstår nå er å avslutte mobilabonnementet og ta siste påfyll av hepatitt A og B vaksinen, så er jeg ready to go. Det er så rart å tenke på at jeg har kun 1 måned igjen i Stavanger før jeg reiser til USA i tre uker og så har jeg to dager hjemme før jeg flytter til Australia. Tiden går så fort og jeg begynner å få skikkelig reisefeber, he he. Det er mye spennende som skjer framover, så det kommer til å bli en veldig kjekk måned. Siste eksamen før sommerferien er neste torsdag og jeg har allerede startet lesingen. Krysser fingrene for at det også går bra.

  I dag har jeg vært på Flor & Fjære med jobben. Det var så idyllisk. Et finere sted skal man lete lenge etter. Skulle virkelig ønske at de hadde brylluper der, men det har de dessverre ikke. Hadde de hatt det, da skulle jeg ha hatt både vielse og afterparty der den dagen jeg hadde vært gifteklar. Jeg ble bare helt forelsket i den øyen. Vi fikk også servert mat på turen. Først fikk vi forrett, deretter buffeet og så til slutt dessert. Det var veldig god mat, selv for meg og Nadia som har gluten- og melkeallergi. Jeg ble så mett at det var nesten umulig å reise seg fra bordet da vi var ferdig, ha ha. Etter maten fikk vi omvisning rundt i lokalene deres og så fortsatte vi rundt på øyen å tok litt flere bilder. Alt i alt en kjempe fin tur, veldig kjekt at Scandic har inngått samarbeid med Flor&Fjære. Turen anbefales virkelig!  Hva har du gjort i dag?

 • We Love The 90s

  Plutselig var helgen gått forbi og en ny uke er i gang igjen. Tror jeg sier det samme hver uke, men tiden går bare alt for fort. Skulle ønske jeg kunne sette en stopp på tiden av og til, slik at jeg hadde fått unnagjort alt jeg vil. Det går jo selvfølgelig ikke an, så man må jo nesten bare gjøre så godt man kan. Jeg har jobbet hele helgen, men på lørdag var jeg så heldig å få tak i gratis golden cirkle billetter til We Love The 90s. Så da ble det litt fest og konsert på denne jenten. Startet med bursdagsvors hos Annette, deretter dro vi videre til konserten. Jeg ble hengende igjen med gutta fra vorset, siden de andre hadde vanlige billetter. På konserten fant jeg også resten av Scandic gjengen, så da ble jeg hengende med kollegaene resten av kvelden. Vi danset og sang for full hals, det var så god stemning. Favoritten var selvfølgelig Shaggy. Her snakker vi mimring fra barndommen. Må innrømme at jeg sang for full hals da "Angel" ble framført. Etter Shaggy var på scenen ble det en del venting på Scooter. Noe vi ikke orket, så da dro vi heller til Hall Toll hvor vi hadde bestilt bord. Kollegaene mine hadde egentlig fikset VIP bord til oss, men vi ble selvfølgelig flyttet siden artistene skulle være der. Det er jo typisk, men det ble uansett en kjekk kveld på byen. Hva har du gjort i helgen?   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • UKEN SOM GIKK ...

  Jeg må nesten le litt av meg selv. Jeg kommer jo nesten alltid med dette innlegget midt i uken for tiden, dette innlegget skulle selvfølgelig som alltid vært postet på mandag. Litt treig i hatten merker jeg. Jeg må også bare beklage for at spørsmålsrunden er forsinket. Prøver å skvise inn tid her og der, men det er en del spørsmål jeg fortsatt må besvare. Her har dere hvert fall en liten oppsummering av uken som gikk. 

  Ukens Høydepunkt -
  Det var en uke som ble tilbragt i lag med mange kjære og nære, samt mye fyll og tull. Veldig kjekt å endelig slå håret litt løst ♥ Fikk også endelig levert oppgaven i Personalledelse og kommunikasjon i serviceindustrien, noe som lettet veldig på stresset. 

  Ukens Nedtur -
  Uken startet jo med oppgaveskriving dag ut og dag inn, noe som alltid er mye stress. Studentlivet er ikke "bare bare", veldig tidskrevende og vanskelig å sjonglere med alt annet man har på agendaen. 

  Ukens Craving / Oppskrift -
  Verdens beste frokostsmoothie. Det har gått veldig mye i smoothie den siste uken, siden det er så raskt å lage og enkelt å ta med seg på farten. Oppskriften finner du >her<. 


  Ukens Sang -
  Air av Shawn Mendes og Astrid. Denne sangen er bare så fin!

  Ukens Instagram - Cleaneatz. Jeg er jo matvrak delux, elsker å kokkelere og prøve ut nye ting. Derfor liker jeg å følge instagram kontoer som gir meg inspirasjon til å leve sunt. Slik som Cleaneatz. 


  Ukens Sitat - 
  "Only in the darkness can you see the stars"
  ― Martin Luther King Jr.
   

  Hvordan har din uke vært?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • EGONKOS

  For en herlig dag det har vært hittil. Dagen startet med noen timers lesing til bedriftsøkonomi eksamen. Jeg merker at jeg husker mye mer enn det jeg hadde trodd, så foreløpig er troen på en stå karakter stor. I lunsjtider møtte jeg Oda og Tina på Egon, hvor jentene så klart hadde vært så snille å fikset gratis lunsj bonger. Studenter på budsjett takker ikke nei til gratis mat. Så da koste vi oss med god mat og litt planlegging av Australia. Vi hadde egentlig planer om å bestille flybillettene på Egon, men nettet var sinnsykt ustabilt. Så da dro vi opp til Oda og startet planleggingen der. Vi hadde lenge planlagt å bare bestille en enveis billett til Australia. Men vi fikk høre at det var visst ikke så lurt, i og med at det da kan være de tror at vi ikke kommer til å dra hjem igjen. Australia skal visst være litt strenge på det, vet ikke om noen av dere har hørt om dette før? Så da innså vi at det var kanskje bedre å bare bestille tur - retur. I all denne snakkingen fant vi ut at vi like så greit bare kunne kontakte Kilroy, slik at vi kan få et bedre tilbud. Så da listet vi opp et par steder ekstra som vi ønsker å dra innom på veien hjem. Blant disse har vi et ønske om å dra innom Singapore, Filippinene og Laos. Så da er vi mest sannsynlig hjemme igjen i midten av desember. Noen venninner av oss har nemlig bestilt gjennom Kilroy og fikk et mye bedre tilbud enn å bestille tur - retur på egenhånd. Derfor tenkte vi at dette var kanskje en god idè for oss også. Så da får vi opplevd litt av Asia også når vi først er på den andre siden av kloden. Dette er selvfølgelig ikke endelig enda, men vi er hvert fall på god vei med planleggingen. I morgen skal vi innom helsekontoret på skolen for å forhøre oss litt om vaksiner, kanskje til og med få tatt de hvis det kan ordnes så raskt. Det hadde hvert fall vært veldig greit å få unnagjort siden jeg har en stor skrekk for nåler. Så da slipper jeg å grue meg så mye i forveien. 

  Åh, det er bare så godt når alle bitene faller på plass. Jeg har vært så heldig å fått meg et fantastisk reisefølge. Disse to jentene er bare så herlige og jeg gleder meg til hva vi har i vente som utvekslingsstudenter. Det blir virkelig bra. Etter et par timer i lag med disse to, dro jeg videre til SIS. Her fikk jeg unnagjort en halvtimes kardio og styrke på armene. Det var virkelig godt å få tatt en skikkelig treningsøkt. Det ble nemlig kun hjemmetrening på matten i går siden jeg var så sliten etter jobb, he he. 

  Hva har du gjort i dag?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • EXAM STUDIES

  Da var det på an igjen. Bedriftsøknomi eksamen er om under to uker og jeg har ikke vært i en eneste forelesning. Så nå kjenner jeg at presset begynner å innta, men det skal bli så godt å få den unnagjort. Dette var jo opprinnelig et fag jeg skulle tatt 1 året. Jeg følte meg bare ikke klar for å ta den første året, så da konta jeg eksamen. På denne tiden i fjor var jo vi midt i åpningen av hotellet, så det var mye jobb som stod på spill og det var absolutt et helt feilt tidspunkt for meg å ta den. Nå på lik linje som i fjor har jeg hatt mye på en gang, denne gangen derimot SKAL jeg ta den uansett hva. Så nå skal jeg virkelig jobbe hardt for å stå. Jeg er jo egentlig ikke flink i mattefag, men jeg vet at jeg har en god forståelse for økonomi. Så om jeg bare går inn for det, skal det nok gå bra. Jeg har hvert fall startet litt i dag å sette meg inn i pensum, så får ta et steg av gangen. I morgen er forhåpentligvis planen å få bestilt flybillettene til Australia, så det skal bli godt å få enda en ting krysset av på listen. Hva har du gjort i dag? 


  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • SNAPCHAT LATELY #1  Her er et par hverdagsøyeblikk bilder fra den siste tiden. Jeg er egentlig veldig dårlig på å snappe, men når det først festes, da blir kameraet ekstra kjekt å ta i bruk. I skrivende stund er jeg egentlig veldig klar for å ta kvelden. I morgen skal jeg ha tidlig vakt på jobb, så da blir det godt å komme tilbake til faste rutiner etter en helg med mye fyll. Gårsdagen gikk over all forventning, det var veldig kjekt med fest. Selv om dagen derpå alltid er litt tung, he he. Jeg klarte hvert fall å presse meg selv til å gå ut av huset. Så da tok jeg en tur ned på hotellet og fikk unnagjort en aldri så liten treningsøkt. Alltid deilig å bare ta seg en liten tur ut når man er litt redusert. Da får man fort litt mer energi innabors. Håper dere alle har hatt en kjempe fin helg, så skrives vi mer i morgen ♥

  Hva har du gjort i helgen?

 • LADE OPP BATTERIENE

  God kveld kjære dere ♥

  Nå har jeg nettopp kost meg med tidenes kveldsmat. Bananpannekake, spinatpannekake og soyayoghurt med tørket frukt og nøtter. Litt av alt, kan det bli bedre? Dagen i dag startet tidlig i morges som vanlig. Fristen for innleveringen av gruppeoppgaven var i dag. Jeg ble sittende med den fra forelesningen var ferdig i går til klokken elleve på kvelden. Det var visst en del som måtte endres likevel. Etter forelesningen i går møtte jeg på Lars og Knut, og hørte med dem hvordan de stod an med oppgaven. De hadde visst ikke kommet så langt, så da klarte jeg å "rekruttere" de inn i oppgaven vår i stedet. Som vel og merke også handlet om rekruttering, ha ha. Veldig greit i og med at Annette dro til Riga i går morges. Så da ble jeg ikke sittende alene med resten av oppgaven likevel. Alltid godt med litt flere kloke hoder som samarbeider om oppgaven. Jeg leser meg selv alltid blind på det jeg har skrevet når jeg har lest igjennom det 10-20 ganger. Så da ble vi sittende på skolen hele dagen og til slutt kom vi i mål med oppgaven, noe som var veldig deilig. Nå er det kun en framføring og skriftlig eksamen igjen i dette faget + bedriftsøkonomi som er om 2 uker. Så neste uke må jeg bare sette fullt fokus på økonomi. Ellers i dag har jeg bare trent, tatt sol og endte opp med verdens herligste ettermiddagslur. Det var godt å bare lade opp batteriene litt. Det har vært noen lange uker og det kommer nok til å være slik fram til jeg setter meg på flyet til USA i juni. Stressende, men har så mye kjekt å se fram til og det er jo det som lyser opp slitsomme eksamens dager. Hva har du gjort i dag?  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • UKEN SOM GIKK ...

  Da var enda en uke gått og det er på tide med ukens faste spalte "uken som gikk". Det har vært en kaotisk uke og det var deilig å ta en fridag i går fra bloggen slik at jeg klarte å samle meg litt. Nå har jeg fått litt ekstra energi og jeg er skikkelig klar for denne uken som kommer. I dag stod jeg opp tidlig for å jobbe videre med oppgaven og Annette var her allerede rundt halv åtte. Vi var jo sikker på at vi måtte gå samlet for å levere oppgaven, men vi fant fort ut at tiden ikke kom til å strekke til. Derfor sendte vi inn en mail til kontoret og spurte om det var greit at jeg leverte alene så lenge plagiatkontrollen var signert av begge to. Det var heldigvis ok for de, så da har jeg fortsatt resten av dagen og morgendagen til å skrive ferdig oppgaven. Forhåpentligvis klarer jeg å bli ferdig i kveld. Vi har fått unnagjort ganske mye, så det er mest finskriving det går i nå. I dag har jeg også fått tatt ukens første treningsøkt, noe som var skikkelig deilig. Jeg kjenner at treningsmotivasjonen har kommet tilbake, samt motivasjonen for sunt kosthold. Forrige uke var jeg så stresset at det fort ble en del usunnheter framfor å holde seg til et sunt kosthold. Jeg er litt av en jojo skal jeg si dere, det går så opp og ned i kostholdsveien. Nå må jeg bare å klare å holde meg til et sunt kosthold framover, det nærmer jo seg både USA og Australia. Nå er endelig depositumet for Griffith betalt og student papirene er signert. Så da er jeg et steg nærmere i utvekslingsprosessen også. Det er så kjekt når ting bare faller på plass, men nå skal jeg slutte å skravle sånn og komme tilbake til hva innlegget egentlig skulle handle om, he he. 

  Ukens Høydepunkt: Uken startet med en bakekveld med Gøril. Vi lagde nemlig verdens beste sjokoladekake. En litt usunn start på uken, men virkelig verd det. Et annet høydepunkt denne uken var at jeg og Frida endelig fikk hatt litt kvalitetstid utenfor jobb. Vi lagde oss tacos og dro også på kino å så "The Duff". Vi skulle egentlig se "Fifthy Shades of Grey", men vi fant plutselig ut at den ikke gikk på kino lengre. Det gjorde selvfølgelig ingenting for oss, "The Duff" falt hvert fall i smak hos oss. Typisk jentefilm, akkurat slik som vi liker det. 

  Ukens Nedtur: Nedturen denne uken var vel egentlig at jeg ble litt overlasset. Det skjedde så mye dag ut og dag inn at det resulterte i at jeg ble helt utmattet. Jeg er jo vanligvis en person som liker at det skjer noe konstant, men alle kan selvfølgelig bli utmattet. Vanligvis når jeg blir utmattet har jeg alltid en dag hvor jeg kan hente meg inn igjen. Derimot nå i denne perioden har jeg ikke hatt tid til det og da har det gått utover ting som er svært viktig, slik som søvn. 

  Ukens Oppskrift: Er det noe jeg alltid har lengtet etter siden jeg sluttet med melk og gluten så har det vært skoleboller. Jeg hadde prøvd meg på å bake det en gang før, men de ble ikke akkurat den største suksessen. Derfor hadde jeg skikkelig lave forventninger når jeg prøvde meg på en ny oppskrift nå i forrige uke. Kan tro jeg fikk en positiv opplevelse? De smakte faktisk boller, i tillegg til at de var sunn. Det blir bare ikke bedre spør du meg. Oppskriften finner dere >her<

  Ukens Cravings: Denne uken har jeg hatt to cravingser. Den første er en usunn og det er Regal sin glutenfrie/melkefrie sjokoladekake, den er bare så god! Den andre er sunne chocolate chip cookies. Disse skal jeg få lagt ut en oppskrift på neste gang jeg baker de. De ble spist opp så fort at jeg rakk ikke å få knipset noen bilder av de, haha. 

  Ukens Antrekk / Innkjøp: Åhh jeg er så frelst av den nye toppen fra Bik Bok. Peplum topper er noe av det fineste jeg vet og jeg elsker at Bik Bok hadde en ny vri med cut out i midten. Absolutt en ny favoritt i klesskapet. 


  Ukens Sang: Denne uken har jeg vært helt frelst av den nye sangen til Avril Lavigne som heter FLY. Den er bare SÅ fin. Det eneste som er kjipt er at den enda ikke ligger på spotify og jeg er ikke så stor fan av at youtube konstant har reklamer. 

   Ukens Sitat: 
  ?Relax and refuse to let worry and stress rule your life. There is always a solution to every problem. Things will work out for you when you take time to relax, refresh, restore and recharge your soul.? 

  Hvordan har din uke vært?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • LYSEFJORDEN

  I dag startet jeg dagen først på jobb for å stå litt i resepsjonen før turen bærte videre på Rødne Fjord Cruise i lag med jobben. Dette er et cruise som viser en del av Lysefjorden og på enden av turen får man også se preikestolen nedenifra. Jeg fikk helt sjokk av å se hvor liten den var, hadde aldri trodd den kom til å være så liten. På veien til satt vi en stund inne før vi tok turen opp for å nyte solen og utsikten. Vi var veldig heldige med været og det var skikkelig deilig å sitte i solen med godt selskap. Turen varte i ca 3 timer, og det gikk overraskende fort. Veldig fin utsikt hele veien og kjekt å ha litt bedre kunnskap om sightseeingen. 

  Nå skal jeg spise litt middag, deretter må jeg fortsette med oppgaveskriving. Vi har nemlig fått utlevert en eksamensoppgave i personalledelse og den går ut på rekruttering i bedrifter. Den må jeg og Anette levere allerede på tirsdag siden hun drar til Riga. Det vil si at vi har under en uke på å få skrevet oppgaven. Det er selvfølgelig veldig kjip siden vi allerede hadde liten tid til å skrive den i utgangspunktet. Håper bare at jeg klarer å få unngjort mest mulig i kveld, slik at det blir en produktiv fredagskveld! Hva er dine planer for dagen?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • IT´S A NEW DAY

  Good morning sunshines 

  Gårsdagen var så busy busy at jeg rakk ikke å få oppdatert dere noe særlig. Dagen startet grytidlig som vanlig. Jeg stod opp, stelte meg og gjorde i stand frokost som jeg bare måtte hive med meg i vesken. Forelesningen i personalledelse startet allerede klokken 8 og varte fram til 12. Dette faget er sinnsykt interessant, merkelig nok gleder jeg meg faktisk til forelesning. Jeg føler at man får så mye relevant pensum ut av det og mye man kan ta med seg eller relatere mye til arbeidslivet. Etter forelesningen måtte jeg dra direkte på utvekslingsmøte. Her fikk vi informasjon om sjømannskirken og forsikring. Dette varte i nesten to timer og da bærte turen rett til jobb. Heldigvis hadde jeg en times tid før jobb i kantinen med take away maten fra Far East som jeg kjøpte med meg. Jeg fikk slappet litt av og ladet opp batteriene til en åtte timers vakt. Tiden på jobb gikk også forbi en fei. Det var veldig mye å gjøre og da er det alltid kjekt å være på jobb. Når jeg kom hjem måtte jeg bare hoppe rett i køys for å gjøre meg klar til en ny og tidlig morgen.

  Nå er jeg klar for enda en ny forelesning og etter forelesningen skal jeg få tatt ukens første økt på SIS (!!!). Kan ikke tro at jeg ikke har rukket en eneste økt denne uken, nå blir det trening hver dag framover. Noe jeg selvfølgelig skal klare å få tid til. Senere i dag skal jeg og Frida lage tacos og ta oss en tur på kino. Det er så koselig å tilbringe litt tid med hverandre utenfor jobb også. Hun jobber jo annenhver uke natt, så det er veldig sjeldent vi får tid til å henge. Så det blir utrolig koselig. Vi tenkte oss på kino for å se 50 shades of grey, noen av dere som har sett den enda? Jeg har jo lest nesten hele boken, skjønner faktisk ikke hvorfor jeg sluttet å lese den. Men jeg er hvert fall veldig spent på hvordan filmen er. Håper dere får en super dag, så skrives vi senere!

  Hva er dine planer for dagen?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • UKEN SOM GIKK ...

  Ukens Opptur: Denne uken har generelt vært ganske fin, mye jobb og trening. Jeg har fått unnagjort 6 treningsøkter denne uken, så jeg er godt i gang etter påske. I tillegg fikk jeg igjen eksamen i attraksjonsutvikling noe som gikk over all forventing. Super fornøyd med resultatet!

  Ukens Nedtur: Tiden går alt for fort, føler jeg har så mye å gjøre på kort tid. Så det er vel det jeg synes har vært uken nedtur. Det har vært så mye jeg ikke har rukket over og har måtte utsette. Så nå må jeg bare få ræva i gir. HE HE! 

  Ukens Oppskrift: Søtpotetkake med sjokoladebiter. Dette smaker bare helt fantastisk, kaken hjelper også veldig på søtsuget om man er sugen på noe usunt. Både sunn og god. Oppskriften finner dere >her<

  Ukens Cravings: Denne uken har jeg vært helt avhengig av Zero saften med sitron og lime. Et ord NAM. Jeg hadde aldri trodd det var mulig å bli så hekta på en saft!

  Ukens Sitat: Don´t wait for something good to happen, make it happen. Jeg synes dette sitatet passet beskrivelsen av denne uken bra. Hvis man ønsker at noe skal skje, da må man gjøre noe for at det skal skje. Hvis man virkelig vil noe, så må man jobbe mot det. Dette gjelder både i arbeidslivet, på skolen og når det kommer til trening. Gode resultater kommer av hardt arbeid. 

  Uken Sang: Lovin´ So Hard av Becky G.

  Ukens Tips: Sparetips. Det er jo snart sommer, de fleste har kanskje en reise planlagt? Det har hvert fall jeg og nå nærmer det seg med stormskritt. Derfor lagde jeg et innlegg om sparetips, slik at jeg blir enda motivert til å spare. Det er jo mye kjekkere å dra på tur / utveksling om man har litt ekstra å rutle med. Ikke sant? Innlegget finner dere >her<

  Hvordan har din uke vært?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

  #ukens #craving #oppskrift #opptur #nedtur #sang #tips #sitat

 • JUST A LITTLE MORNING JOY

  God morgen fininger ♥

  Jeg stod opp for en times tid siden, skikkelig uthvilt og klar for en ny dag. Gårsdagen startet med en fin åtte timers vakt på jobb. Hver gang jeg har tidlig vakt på jobb går jeg alltid å trener i gymmet på hotellet etter jobb. Jeg er jo en person som liker å få ting unnagjort når jeg først er ute, så da var det godt å få en arm og rygg økt unnagjort. Da jeg kom hjem lagde jeg litt tacos. Det var jo trossalt fredag, så da er det lov med litt ekstra kos på matfronten. Etter et par timer med avslapping kjente jeg at jeg ble utrolig rastløs. Så da hev jeg på meg treningsklærne igjen og tok en 5 km joggetur. Det var virkelig noe av det herligste jeg har gjort på lenge. Denne gangen løpte jeg heller ikke på tom mage. Denne frøken har nemlig lært etter joggeturen i påsken, hehe. Dette var faktisk årets første joggetur ute her i Stavanger og jeg løpte som vanlig rundt mosvannet. Det er en fantastisk joggetur og ikke så alt for langt heller. Jeg pleier å starte joggeturen hjemmenifra, så jogger jeg bort til vannet, rundt og tilbake igjen. Noe som utgjør akkurat 5 km. Jeg synes det er en perfekt distanse når man har trent en økt tidligere på dagen også. Vanligvis ellers, hvis jeg ikke har trent tidligere på dagen, da tar jeg gjerne en ekstra runde rundt vannet. 

  Nå skal frokosten nytes i lag med en kopp med fittea. Det er en 14 dagers detox. Jeg er på dag 5, men merker ikke noe særlig forskjell enda. Tenkte å skrive litt om det når jeg har tatt hele kuren. Jeg fikk også nyeste utgaven av Costume i posten i går, så da skal det leses og hentes litt inspirasjon. Senere i kveld skal jeg på jobb. Jeg har nemlig jobbhelg, så da er det senvakt i kveld og tidlig i morgen. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere som kommer i kveld. Da blir det oppskrift på søtpotet kake med sjokoladebiter. Den smaker helt himmelsk. Jeg måtte bare ha en liten bit til frokosten i dag også, klarer bare ikke å dy meg. Håper dere får en kjempe fin lørdag! 
  Hva er dine planer for dagen? 

  #frokost #søtpotetkake #havregrøt #tørket #frukt #nøtter #fittea #detox #kosthold #trening

 • FRA DET ENE TIL DET ANDRE

  God kveld dere ♥ Har dere hatt en fin dag?

  Min dag startet allerede klokken seks i morges. Jeg skulle nemlig på jobb klokken syv og denne gangen hadde jeg tatt på meg en ekstra vakt på Scandic Park. Vanligvis jobber jeg jo på Scandic City. Jeg storkoste meg masse på jobb, fikk til og med se min tidligere sjef igjen og vi koste oss masse med god lunsj. Tiden bare fløy avgårde og plutselig var klokken tre. Etter jobb dro jeg hjem, varmet noen middagsrester i mikroen før jeg måtte ut døren igjen for å hente en pakke på posten. Endelig kom den etterlengtede Romwe pakken, føles ut som en evighet siden jeg bestilte den. Dessverre må jeg si at jeg var litt småskuffa. Jumpsuiten jeg bestilte er helt feilsydd i stroppene. Jeg gidder jo heller aldri å retunere, så da får det heller bare være. Det andre jeg bestilte var heldigvis like fint som jeg forestilte meg, heldigvis.

  Når pakken på posten var hentet tok jeg bussen direkte til treningssentert. Hvis jeg først er på farten da liker jeg å få ting unnagjort, i stedet for å utsette det. Denne onsdagen hadde jeg nemlig meldt meg på bodypump. Det er like hardt hver gang, men man får virkelig en fantastisk følelse etter økten. Det er alltid en øvelse jeg sliter veldig med å gjennomføre på bodypump, og det er utfall. Jeg slet veldig mye med strekk over det venstre kneet i fjor, derfor er jeg alltid redd for å overbelaste kneet igjen. Jeg prøver å presse meg i gruppetimene, men psyker meg alltid så sykt ned. Jeg har all for stor frykt for å få strekk igjen. Målet framover er å bare presse meg selv til å fullføre utfall settet, slutte å psyke meg ned og ha troen på at strekken ikke kommer tilbake. 

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Jeg kjenner at sengen skriker etter meg, men jeg skal klare å holde meg våken. Jeg fikk jo ikke så mye søvn i natt siden jeg absolutt skulle ha med meg Paradise Hotel før jeg la meg. Noen andre som følger med? Tror faktisk det er det eneste norske programmet jeg ser på bortsett fra bloggerne, haha. Jeg er veldig glad i å se amerikanske tv-serier, men jeg er ikke så stor fan av norske.   Vinneren av konkurransen trekkes nå på FREDAG, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #trening #jobb #pakke #innkjøp #bodypump #styrke #paradisehotel

 • FLOWER & LACE

  Nå har jeg akkurat kost meg med litt middag etter en lang dag med både jobb og trening. Jeg kjenner at det var godt å komme i gang med hverdagslige rutiner igjen, selv om det alltid er en liten pang start når man først kommer i gang igjen. Utover kvelden er planen å få unnagjort litt husarbeid, slappe av og kose meg litt med tv-serier. Må prøve å holde meg våken og ikke legge hodet på sofaputen. Det er alt for lett å bare ta en "liten" middagslur og plutselig har du sovet vekk halve kvelden. Føler meg nesten litt gammel som sier det, men sånn er det å være i jobb. 

  Tenkte jeg skulle legge ved noen flere bilder fra shooten med >Stian<.   Hva er dine planer for kvelden?

 • HOME & LIVING

  God morgen dere ♥

  Jeg kom hjem i går kveld etter 6 fantastiske dager i Bergen. Veldig godt å komme hjem en gang i blant, spesielt til en så fin og koselig høytid som påske. Da jeg ankom Stavanger i går kveld ble jeg hentet av Tayla flyplassen, noe som jeg ble superhappy for. Da slapp jeg heldigvis å vente på flybussen og måtte drasse kofferten med meg hjem fra byen. Det er så stress. Da vi kom hjem lagde vi oss etterlengtede peanøttpannekaker og koste oss med jenteprat utover kvelden. Jeg kjenner at det er virkelig godt å komme hjem igjen til Stavanger. Gleder meg faktisk til å være tilbake i faste rutiner med både trening, kosthold, jobb og skole. 

  Nå må jeg faktisk løpe ut døren og komme meg avgårde på jobb. Ville bare gi dere en rask oppdatering nå på morgenkvisten, så blogges vi senere!   Hva er dine planer for dagen?

 • UKEN SOM GIKK ...

  Ukens Sitat: The ache for home lives in all of us, the safe place where we can go as we are and not be questioned. - Maya Angelou

  Ukens Opptur: Denne uken har det vært så mange oppturer. Først og fremst fordi det er påske, noe som for meg ville si at jeg endelig fikk dratt en tur hjem til Bergen. Jeg har vært på fotoshoot med Stian og Rebecca, tilbragt mye tid i lag med familien og grillet i lag med bestegjengen. For en flott uke! 

  Ukens Nedtur: Det må ha vært at jeg har vært en del slapp og dårlig, hostet og hatt en del hodepine de siste dagene. Så jeg tror jeg brygger på noe, krysser fingrene for at jeg ikke blir syk! 

  Ukens Oppskrift: Peanøttpannekaker. Åhh dette er bare himmelsk, kommer nok til å lage det mye framover. Oppskriften finner du >her<.
   

  Ukens Sang: I Love The Way You Miss Me - Alex G. Denne sangen er bare så søt! 

  Ukens Craving: Smågodt, need I say more? Det har jo trossalt vært påske, så da er det vel lov å skjeje litt ut.  

  Ukens Gullkorn: 
  På fotoshooten med Stian og Rebecca. 
  Stian: Silje, kan du se bort mot Rebecca?
  (Jeg ser bort mot Rebecca)
  Stian: Bare tenk at du skal forføre Rebecca!
  (Jeg fortsetter å se bort på Rebecca. 2 sekund senere bryter jeg ut i latter etter å ha innsett hva Stian egentlig sa)   Vinneren av konkurransen trekkes nå denne uken, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

   

 • GRILLKOS


  Jeg skulle ta et kjærestebilde av Cathrine og Roar, men det er jo helt umulig. Cathrine er helt med, mens Roar bare viker unna. Haha!  Ord kan ikke beskrive nok hvor godt det var å se denne gjengen igjen. Vi dro å handlet inn grillmat i og med at været var så sinnsykt fint. Det var litt for kaldt til å sitte ute, så da fikset guttene grillingen av kjøttet, mens jeg og Cathrine tok på oss det lille ansvaret om å skjære salaten. Dette tok vel og merke kun to sekunder, så vi ble sittende i sofakroken med godisen i armkroken og pratet til middagen var klar. Vi koste oss med god mat og prating til langt ut på kvelden. Det beste er faktisk slike kvelder hvor man bare mimrer om alt som har skjedd, samt ler av alt og ingenting. En bedre gjeng skal man lete lenge etter. 

  Hva gjorde du i går?
   

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.

  #grilling #gjensyn #glede #mat #selskap #venner 

 • PÅSKEMORGEN

  I dag våknet jeg opp til verdens herligste vær. Solen skinner og påskestemningen er på topp. Jeg tok på meg treningstøyet og bestemte meg for å ta en joggetur på morgenkvisten. Jeg jogget ned til lysløypen og litt over halvveis i økten fikk jeg selvfølgelig tidenes sting. Noe som sikkert var resultatet av å løpe på tom mage. Haha, aldri igjen. Det endte med at jeg gikk litt omveier på veien hjem for å nyte det fine været til det fulle. Da jeg kom hjem laget jeg meg god frokost som bestod av havregrøt med banan og en kopp kaffe. Kan det bli bedre? Jeg kjenner energien er på topp og jeg er virkelig klar for en ny dag. I dag skal jeg møte Cathrine bestie, Roar og Sverre. Vi skal lage middag og kose oss i hverandres selskap utover kvelden. Blir veldig godt å se de igjen og få tilbragt litt kvalitetstid, det blir jo trossalt en stund igjen til neste gang. Nå skal jeg og mamsen ta en liten tur på Sartor for å handle inn noen småting til resten av påsken. Hva er dine planer for dagen? 

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.

 • BEHIND THE SCENES

  Heisann dere ♥ 

  Dagen i dag har vært kjempe fin hittil. Har vært på photoshoot med Stian og Rebecca. Vi fikk tatt bilder av tre antrekk og jeg kan love dere at det var kaldt. Vi måtte ha jevnlige pauser i bilen for å få varmen tilbake og så var det ut i kulden igjen. Likevel var det verd det. Gleder meg sinnsykt til å se resultatet når Stian er ferdig. Jeg har fått en liten smugtitt på et par av bildene og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å legge de ut. Etter shooten var jeg en snartur hjemmom før Cathrine kom å hentet meg. Vi trodde ikke at vi kom til å få sjansen til å se hverandre før jul, siden hun flytter til Australia i morgen. Så jeg ble skikkelig glad da vi klarte å presse inn 1-2 timer. Vi dro på mixen å handlet inn litt snop og pepsi max, mens vi koste oss med jenteprat. For et savn det har vært. Nå skal jeg bare slappe av en liten stund før hele familien drar på kino. Vi har bestilt billetter til Focus, det blir nok kjekt med litt kvalitetstid med familien.


  Hva har du gjort i dag?

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

 • DALSNUTEN

  God ettermiddag dere. Håper dere har hatt en fin lørdag så langt? Det har hvert fall jeg. Dagen min startet allerede klokken åtte i morges til tross for at jeg var sent ute i går etter Lissie konserten. Konserten var helt fantastisk. Jeg og Tayla storkoste oss, og vi endte selvsagt opp på byen da konserten var ferdig. I dag var jeg på frokost på hotellet med jobben. Her fikk vi teste ut den nye frokosten og for et bra utvalg det er. Jeg elsker virkelig hotellfrokost. Jeg tror det må være noe av det beste jeg vet, man får liksom lyst på en bit av alt. Det var også veldig deilig å slippe å måtte lage frokost i dag siden jeg var ute i går. Det er alltid så tiltak å lage mat dagen derpå. Etter frokosten ble jeg hentet av noen briter jeg hadde blitt kjent med og dro i lag med de, og kjæresten til han ene briten på fjelltur. Vi gikk opp Dalsnuten som ligger i Sandnes. Det er en sinnsykt herlig tur og den er heller ikke noe særlig tung. Noe som passet ypperlig for meg dagen derpå. Det eneste minuset i dag var at det blåste som bare det. Jeg holdt faktisk på å fly over ende. Vinden var mye sterkere enn meg, så med en gang vi kom opp måtte jeg bare bosette meg på en stein slik at jeg ikke fløy avgårde. Dere kan bare tenke dere det synet, haha. I kveld skal jeg bare kose meg med filmer og slappe av i sofakroken. Hva er deres planer denne lørdagen?


  Husk å delta i konkurransen hvis du ikke har gjort det enda, for å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

   

  #fjelltur #sporty #trening #konsert #lissie 

 • SISTERTIME

  God morgen ♥

  Jeg stod opp for ca en halvtimes tid siden. Det var merkelig nok kjempe vanskelig å stå opp i dag. Jeg var lys våken men samtidig var kroppen min så sliten. Kjente at stølheten fra tirsdagens bodypump virkelig har kicka inn. Så muligens jeg tar treningsfri i dag også. I går møtte jeg min søster i byen. Vi tok oss en liten tur innom bluebird kafè og kjøpte med oss en takeaway kaffe. Jeg bestilte meg en kaffe latte med soyamelk og vanilje. Jeg hadde hørt mye bra om denne kafèen og aldri testet den ut. så da måtte jeg bare ta turen innom. Det var en skikkelig søt kafé med god kaffe, kommer absolutt til å ta turen dit igjen. Det var ikke så folksomt som wayens og steam, noe som bare er skikkelig positivt. Etter å ha kjøpt kaffe, dro vi innover i byen å kikket litt i butikker og kjøpte litt småting. Etter et par timer kjente jeg at jeg var klar for å dra hjem å spise. Så da dro vi hjem til meg å lagde søtpotetpizza som var etterspurt av min søster. Hun hadde lenge hatt lyst til å smake det og visste at det var noe jeg lagde ofte. På kvelden koste vi oss med litt brettspill som diamanten og god gammeldags monopol. Selvfølgelig måtte vi også feire vaffelens dag med litt vaffler som kveldsmat. Det var virkelig kjekt med litt kvalitetstid.

  Hvordan var din dag i går? 

  Husk å delta i konkurransen hvis du ikke har gjort det enda, for å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell. 


   

  #hverdag #brettspill #søtpotetpizza #mat #shopping

 • 10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG / DEL 2

  ♦ Første gangen jeg flydde var i 6.klasse. Da skulle vi på tur til Frankrike, kan dere tro jeg var spent? Det morsomste jeg husker fra dette er at jeg fikk et så stort sug i magen under lettingen av flyet. Dette førte til at jeg brøt ut i latterkrampe og dette fortsatte under hele stigningen. Jeg har aldri i mitt liv vært så flau. Tante, onkel og min fetter fikk også med seg dette, og de satt hvert fall 10 rader foran. Haha, *minner*.

  ♦ Jeg er kontrollfreak. Jeg er en person som planlegger dagene mine nøye. Selvfølgelig kan jeg ha en dag hvor jeg ikke gjør noe som helst, men da er det som regel planlagt det også. Dette er noe som selvfølgelig kan være veldig slitsomt, men jeg kan ikke fordra tanken på å ikke ha oversikt. Derfor har jeg en almanakk hvor jeg noterer alle planer, slik at jeg har full oversikt.   ♦ Jeg blir fort rastløs. Jeg er veldig lite glad i å sitte i ro, så derfor utnytter jeg dagene mine til det fulle. 

  ♦ Hvis jeg først er på farten, da foretrekker jeg å få unnagjort alt jeg kan. Jeg synes alltid det er unødvendig å dra en "liten tur hjemom" når jeg likevel er ute og kan få det unnagjort. 

  ♦ Jeg startet min "jobbkariere" ved å selge aviser hver lørdagsmorgen. Jeg var vel rundt 12-13 år gammel da jeg startet med dette. Alle må vel starte en plass? Hehe.

  ♦ Jeg sover alltid med ti lag klær eller det føles hvert fall sånn. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid sovet med en tykk og varm pysjamas.  I sengen har jeg alltid godteppet og en tykk dyne over. Det verste jeg vet er å fryse når jeg skal sove. Så da går det i kosedress, teppe og tykk dyne, da sover jeg virkelig godt.   ♦ Jeg drikker pepsi max mye mer enn det jeg burde, dette gjelder også kaffe. Jeg + drikker som inneholder koffein, det er virkelig umulig å skille oss. 

  ♦ Jeg elsker å synge. Av og til tar jeg meg selv i at jeg småsynger på vei til jobb mens jeg har musikk i ørene. Alltid like flaut når jeg støter på noen, hehe!

  ♦ Jeg er 1.75 meter høy. Da jeg var mindre synes jeg alltid at det var så kjipt at jeg var høy når alle guttene var så lave i forhold. Nå derimot er jeg veldig glad for at jeg har den høyden jeg har og jeg synes den er sånn akkurat passe.

  ♦ Når det gjelder helgekos, da foretrekker jeg alltid søtt framfor salt. Jeg har alltid vært glad i søtsaker og klarer aldri å bare "la det ligge". Derimot chips, det kan ligge i ukesvis.   Har vi noe til felles? 

  Husk å delta i konkurransen hvis du ikke har gjort det enda, for å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell. 

   

 • UKEN SOM GIKK

  Heisann dere ♥

  Så kjekt å se at konkurransen falt i smak, det er jo en helt rå premie spør du meg. Jeg er så heldig som får ta del i en slik jobb, ScandicCity-teamet er bare det beste. Akkurat i dag for 1 år siden møttes vi på NB Sørensen i Stavanger. Der hadde vi kurs og opplæring før hotellet skulle åpne. Vi var så spente på hvordan det kom til å gå og i løpet av dette året har jeg bare blitt så kjær i hotellet og gjengen jeg jobber med.

  I dag har jeg hatt fri fra jobb og jeg våknet av meg selv klokken 8. Da stod jeg opp, lagde frokost og har kost meg med forhåndskriving av innlegg. Jeg har hatt så mange ideer til innlegg, så i dag har jeg virkelig fått brukt tiden godt. Det kommer mange flere oppskrifter, et etterspurt innlegg om mine treningsrutiner og mange andre kjekke innlegg som jeg gleder meg til å dele framover. I dag er planen å dra på Body Pump time på treningssenteret. Det er så lenge siden jeg har gått på de timene. Jeg husker hvor godt jeg likte de timene før, følte alltid at man fikk så mye igjen for økten og et skikkelig boost i kroppen. Så nå er mitt mål at jeg skal bli flinkere på å dra på gruppetimer igjen. Men over til hva innlegget skulle handle om, her har dere et litt forsinket "uken som gikk".

  Ukens Opptur:
  Klarte å gjennomføre 5 treningsøkter til tross for all eksamenslesingen. Jeg er veldig fornøyd med å endelig være tilbake i faste treningsrutiner.

  Ukens Nedtur:
  Pugging til eksamen... Jeg synes fagene jeg tar er veldig spennende og kjekke, men jeg er aldri fan av å sitte å pugge. 

  Ukens Cravings:
  Banankake. Åhh, dette har virkelig blitt en favoritt som er både sunn og god. Kaken hjelper meg veldig når jeg er sugen på noe søtt. Oppskriften finner du >her<.  Ukens Sang:
  Brighter av Against The Current.

  Ukens Innkjøp:
  Det må være alt det jeg fikk i posten av Nelly. Dette to-delte settet, jakken og skoene, veldig fornøyd!  Ukens Sitat:
  "A good life is when you assume nothing, do more, need less, smile often, dream big, laugh a lot, and realize how blessed you are".

   

  Hvis du ikke har meldt deg på konkurransen enda, da kan du gjøre det hvis du trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell. 

   

  #konkurranse #scandic #hotell #overnatting #frokost #ukens #sitat #sang #innkjøp #opptur #nedtur #cravings

 • EKSAMEN OVERSTÅTT

  Åhh herregud, for en lettelse jeg har i kroppen nå. Endelig er jeg ferdig med attraksjonsutvikling eksamen. Vi fikk 3 oppgaver hvor vi skulle besvare 2 av dem og begge veiet 50% hver. Jeg er helt ok fornøyd med selve eksamen, men den følelsen sitter jeg alltid igjen med etter eksamen, så da er det bare å vente på resultatet. Oppgavene var helt greie. Heldigvis hadde jeg lest på alt sammen, bortsett fra en ting om ledelse, så da var det lett å velge hvilke av de tre oppgavene jeg skulle fokusere på. Det er jo så mye pensum å pugge og sette seg inn i, så på slutten ender jeg alltid opp med å velge og vrake hva men selv synes er viktig å fortsette å pugge å på.

  I går stod jeg opp tidlig for å lese til eksamen. Jeg satt først noen timer hjemme før jeg dro opp til universitet for å trene og lese litt mer. Jeg og Anette satt en liten stund på tappetårnet før vi dro hjem til meg og fortsatte lesingen der. Jeg var helt kaputt allerede klokken ti på kvelden, noe som førte til at jeg la meg litt tidlig. Selv om jeg visste at jeg hadde ingen kontroll på pensumet og når jeg ikke føler at jeg har kontroll, hva gjør jeg da? Jo, stiller alarmen så tidlig som mulig og denne gangen var det klokken 4. Er det mulig? Kun 5-6 timer søvn. Det er virkelig et mirakel at jeg kom meg opp. Så da satt jeg å leste i 4 timer før vi måtte ut døren for å dra til universitetet. Jeg føler faktisk at alt det jeg kunne på eksamen, det er det jeg lærte i morges. Så tror faktisk at det var det smarteste jeg har gjort, selv om jeg nå sitter i halvsøvne foran dataskjermen. Nå er det heldigvis to uker fri fra skolen, så det skal virkelig bli godt med litt ferie.   Hva er dine planer for dagen?

  Hvis du ønsker, så kan du følge bloggen min på facebook >her<. 

   

  #student #livet #universitetet #stavanger #reiselivsledelse #attraksjonsutvikling

 • STUDYTIME

  Dagen i går gikk veldig fort forbi. Jeg våknet opp tidlig for å gjøre ferdig presentasjonen av gruppeoppgaven. I 9-10 tiden dro vi oppover til skolen. Her skulle læreren trekke hvem som skulle framføre oppgaven sin, i og med at vi ikke hadde tid til at alle skulle fremføre. Jeg satt å krysset fingrene for å ikke bli trekt, og tror dere ikke flaksen var på min side? Herregud så glad jeg var for at vi slapp. Dette er andre gangen jeg har sluppet unna fremføring under studiet, for en god følelse det var. Jeg var virkelig ikke klar til å framføre heller, så det var veldig greit. Etter skolen dro jeg på SIS sportsenter å trente. Det er lenge siden jeg har følt at jeg har trent så hardt. Jeg må virkelig bli flinkere på å dra opp til SIS å trene, selv om det er veldig greit å benytte seg av gymmet på hotellet også. Jeg dro direkte inn til sentrum etter trening, måtte innom å kjøpe et par småting, samt storhandle grønnsaker for uken. Det beste jeg vet er å storhandle masse frukt og grønt i starten av uken, da er det lettere for meg å holde meg unna snop i hverdagene. Når jeg kom hjem mekka jeg middag og så var det rett til postkontoret for å hente Nelly pakken. Kan dere gjette hva jeg har bestilt? Superhappy over innkjøpene, kan sikkert legge innkjøpene ut senere i uken. Etter pakken var henta dro jeg direkte fra postkontoret til Tayla, veldig lenge siden vi har fått hatt litt kvalitetstid. Vi ordnet litt med flybillettene til USA, spilte gitar og pratet til langt ut på kvelden. Veldig koselig!

  Nå har jeg brukt morningen på frokostkos, blogging, klesvask og eksamenslesing. Så nå må jeg komme meg avgårde til universitet. Vi skal nemlig ha informasjonsmøte om Griffith University i dag, resten av søknadsprosessen nærmer seg. Jeg gleder meg masse til å få svar på om jeg kommer inn eller ikke. Etter informasjonsmøtet skal jeg en tur på SIS for å trene og så går resten av dagen til eksamenslesing. Hva er dine planer for dagen?

  #student #eksamen #lesing #notater #trening #kosthold #hverdag 

 • UKEN SOM GIKK

  Ukens Opptur:
  Det må ha vært shoppingturen med beste Gøril på tirsdag. Vi hadde skikkelig kvalitetstid med både restaurantbesøk og bursdagsfeiring av henne på kvelden. Den feiret vi på skikkelig barnevis. Her snakker vi selvsagt sjokoladekake og brus, det blir bare ikke bedre ♥

  Ukens Nedtur:  
  Det å være student er av og til en nedtur i seg selv, hvert fall når man har eksamensinnleveringer i hytt og pine. På fredag ble eksamensoppgaven endelig levert. Kan ikke si at jeg var fornøyd med oppgaven jeg leverte, men den ble hvert fall levert i tide, så jeg kan trøste meg med det. 

  Ukens Innkjøp:
  Denne uken har vært en eneste stor shoppinguke, alt fra netthandling til butikkhandling. Så det er vanskelig å velge bare en favoritt, men hvis jeg absolutt skal velge da må det bli disse skoene fra H&M. De er både billige og komfortable, veldig god deal med andre ord. 

  Ukens Sang:
  I Bet On You av Lissie. Jeg har hørt veldig mye på Lissie i det siste siden hun kommer til Stavanger nå snart, så da skal jeg og Tayla på konsert. Det blir så bra. Jeg har faktisk ikke vært på konsert på nesten to år, så det er absolutt på tide. 

  Ukens cravings:
  ... Sjokoladekake. Nå er det heldigvis en ny uke og ny start, så denne uken skal jeg være flink. Det blir ikke noe mer kake på denne jenta på en liten stund!

  Ukens styggeste bilde:
  Her har dere et bilde fra uken, sånt skjer når man tar antrekksbilder. Det er ofte flere uflatterende bilder enn vellykkede. Haha, jeg ser så sinna ut...

  Hvordan var din uke? 

  #hverdag #ukens #innkjøp #nedtur #opptur #cravings #bilde

 • TRAVEL DAG

  For en lang dag det har vært. Jeg stod opp ca kvart på seks, stelte meg og gjorde meg klar for jobb. Jeg hadde overraskende god tid, så jeg fikk heldigvis tid til å lage skikkelig frokost. I dag ble det havregrøt toppet med friske bær. Skikkelig godt. Jeg var ferdig i tre tiden på jobb og da dro jeg direkte å trente. Veldig greit å ha treningsrom på hotellet som vi får lov til å benytte oss av. Man sparer så mye mer tid og da har jeg heller ikke en unnskyldning til å la være å trene. Etter trening tok jeg meg en tur på brun og blid, kjente det var godt å få pleiet fargen litt nå som våren endelig er her. 

  Nå skal jeg bare kose meg med litt tv-titting og søtpotetpizza. I kveld blir jeg nemlig nødt til å lage klar en presentasjon av eksamensoppgaven som skal presenteres i morgen. Hva har du gjort i dag?   Oppskrift på søtpotetpizza finner dere >her<

 • DIN BLOGG?

  God ettermiddag ♥ 

  Er det noe jeg liker veldig godt så er det å finne inspirasjon og noe som gir meg mye inspirasjon er å lese andre blogger. Jeg tenkte derfor å lage et innlegg senere med blogger som jeg synes er verd en ekstra oppmerksomhet, da er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

  Jeg ville også informere dere om at hvis dere ønsker, så kan dere følge bloggen min på facebook >her<.   Følger du bloggen min på facebook?

 • LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

  God morgen ♥ Har dere det fint? De siste dagene har vært veldig stressende, men i går når eksamensinnleveringen endelig var levert kunne jeg senke skuldrene. Det var skikkelig godt å få det levert. Nå er det litt under en uke igjen til den skriftlige eksamen i attraksjonsutvikling, så jeg har hvert fall litt tid på meg å lese. Jeg møtte Gøril i går etter jeg hadde levert oppgaven. Hun holdt også på med en innleveringsoppgave, og gjett hva hun holdt på med? Å mikse en sang i studioet, så da fikk jeg litt omvisning. Jeg og Gøril har tenkt å gå inn i studioet kanskje en gang i sommer å spille inn noe. Jeg har jo aldri spilt inn noe i studio før, så det er jeg kjempe gira på. Da hun var ferdig med miksingen dro vi hjem til meg og spiste litt lunsj. Kan tro banankaken ble spist opp? Må få laget en ny porsjon snart, det er bare helt fantastisk godt. Etter å ha fått i oss litt mat dro vi med oss kameraet på tur og tok litt bilder. Det er så godt å se at været holder seg, endelig er det vår. Når det er fint vær må vi jo benytte sjansen til å ta litt bilder. Så jeg tenkte å dele noen av bildene vi tok. Delte jo outfit bildene i går, men her får dere se enda litt flere bilder. 

  Quote of the day:

  ?Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.? 
  ― George Bernard Shaw

 • SHOPPING

  Gårsdagen startet med en tur til kongeparken med klassen. Der fikk vi omvisning rundt omkring, selve parken åpner jo ikke før i April når det er sesong for det. Så vi fikk ikke testet ut noen aktiviteter, noe som var litt kjedelig, men da har vi en unnskyldning til å dra der når det åpner. Etter omvisningen fikk vi lære om hvordan kongeparken hadde bygget seg opp i løpet av årene og hvilke metoder de hadde brukt for å forbedre parken. Etter Kongeparken møtte jeg Gøril. Vi dro å shoppet i byen, og jeg dro kanskje bankkortet litt mer enn det jeg burde. Det var bare så mye fint i butikkene at det var vanskelig å la være. Jeg kan lage et innkjøpsinnlegg senere hvis dere ønsker det. Etter et par timer i butikker dro vi på Mikado for å spise. Her bestilte jeg som vanlig kylling i chop suey saus, den er så god. Jeg er virkelig et vanemenneske når jeg går ut å spiser, prøver aldri noe nytt. Noen andre som kjenner seg igjen? Maten var like god som alltid, tror det er Mikado og Far East det går mest i når jeg har cravings på kinamat. Senere på dagen dro vi hjem til meg og lagde bursdagskake. Vi feiret nemlig Gøril sin bursdag en dag på forhånd, hun fyller nemlig 21 år i dag. Så vi koste oss med kakespising og eurovision mimring. Helt random så nemlig Gøril at jeg hadde en egen Eurovision spilleliste på youtube, og kan tro hun er like nerd på det som meg? Haha. Tror jeg kan nevne alle vinnerne nesten 10 år tilbake. 

  I dag stod jeg opp rundt 8 og brukte kanskje 3 timer på å vaske hele leiligheten. Det var nemlig min tur til å vaske den fra topp til tå, så da måtte jeg bare opp tidlig for å få det unnagjort. Nå står nemlig eksamensjobbing for tur, innleveringen er allerede på fredag. Herregud, tiden går alt for fort. Hva er deres planer for dagen? 

 • JENTEKVELD

  God ettermiddag. 

  Tenkte jeg skulle oppdatere litt om gårsdagen. Gårsdagen startet med jobb fra syv til tre, etterfulgt av en god treningsøkt. Planen etter jobb var egentlig å jobbe med gruppeoppgaven med Vetle, men han måtte avlyse, noe som egentlig var veldig greit. Var veldig sliten og trøtt etter jobb, så det var godt å bare ha en skolefri dag. Så da ble det heller jentekveld med Gøril. Det var godt å ha en edruhelg, har vært litt mye ut på byen de siste helgene, så nå er det full skjerpings. Skal bli flinkere til å fokusere på kosthold og trening, så da blir det mindre alkohol på denne jenten.

  Jeg og Gøril brukte lørdagskvelden til å rydde ut av skapet mitt. Hadde nemlig alt for mye klær som ikke passet lenger og klær som hadde lagt i en stor eske under sengen siden jeg flyttet inn for over et år siden som aldri blir brukt. Jeg hadde nemlig lovet henne at hun kunne få se på klærne og velge ut det hun ville ha før jeg skulle gi det til Fretex. Vi endte opp med 4 poser klær som skal leveres til Fretex, samt en pose med klær til henne. Det er godt å få klesskapet unnagjort tidlig, i stedet for å stå med det når vi skal flytte til sommeren. Jeg og roomiene har jo søkt oss til Australia til høsten, så da er det greit å få unnagjort en del småplukk. Da er det hvert fall en mindre ting å tenke på senere.

  Resten av kvelden brukte vi til å kose oss med taco og godis. Fikk også endelig sett den nye Hunger Games filmen, men jeg var ikke helt overbegeistret. Synes den var veldig treig i starten og det var ikke så mye spenning som i de tidligere filmene, så satser på at den siste filmen blir mye bedre. 

  Hva har du gjort i helgen?

 • MORGENSTUND

  God morgen dere ♥

  Jeg stod opp for ca en times tid siden og laget meg litt frokost. Frokosten bestod av yoghurt, musli og bær, samt en kopp kaffe. Våknet opp kjempe uthvilt og hev på meg verdens beste weekend kosedress fra Bik Bok. Er det noe jeg elsker på en søndagsmorgen så er det å sitte i sofakroken iført chilleantrekk. Skulle ønske været var bedre i dag, men det ser ut som regnværet har tenkt å fortsette. Veldig kjedelig med dårlig og surt vær, savner sol og sommer. Senere i dag skal jeg på jobb, så tenker å forhåndskrive et innlegg til dere om gårsdagen som kommer i løpet av dagen.

  Hvis dere har noen flere spørsmål angående livet mitt i Stavanger, eller andre diverse ting, så er det bare å stille spørsmålene i kommentarfeltet. Lager et samlet innlegg med spørsmål i morgen. Så da er det siste sjanse i dag til å stille spørsmål. Har du noen spørsmål som du ønsker jeg skal svare på i spørsmålsrunden? 

 • 10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

  ♦ Jeg kan sjeldent se en hel film sammenhengende. Jeg har nemlig en tendens til å sovne og ender da alltid opp med at jeg må spole tilbake igjen for å se det jeg gikk glipp av. 

  ♦ Jeg er vanligvis en veldig sosial person, til tross for det er jeg også en person som må ha litt alenetid. I og med at jeg har to roomies, blir det fort litt folksomt i leiligheten. Da liker gjerne å ta med meg datan opp på rommet og ha litt alenetid med tv-serie titting eller andre ting. 

  ♦ Hver kveld må jeg se på en tv-serie eller film for å få sove. Jeg sliter nemlig veldig med å få sove av meg selv. Hvis jeg legger meg uten å se på noe, da ligger jeg bare å tenker på alt mellom himmel og jord i timesvis. Derfor må jeg alltid se på noe for å få tankene mine litt på vent. 

  ♦ Jeg takler ikke plystring. Er det noe som kan gå meg på nervene, så er det plystring. Kan ha noe med at jeg har en bror som elsket å irritere meg da jeg var liten.

  ♦  Jeg lever meg veldig fort inn i filmer/tv-serier/bøker, så det skal ikke så mye til før jeg sitter med tårene rennende nedover skinnene under en trist hendelse. Derfor unngår jeg gjerne grinefilmer i nærheten av gutta :-)

  ♦ Jeg sover alltid best i min egen seng. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid slitt med å få sove på overnatting, hvert fall hvis det er første gangen i en ny seng. Jeg foretrekker helst å ligge trygt og godt i min egen seng. 

  ♦ Jeg er en veldig selvstendig person. Jeg begynte å jobbe allerede da jeg var 12-13 år og pengene jeg tjente der ble da lommepengene mine. Hvis jeg ville på kino eller ut å spise med venninner måtte jeg klare meg selv. Noe jeg er faktisk veldig takknemlig for, det lærte meg at man kan ikke alltid få hva man vil, når man vil det. Man må jobbe og spare hvis man ønsker seg noe.

  ♦ En spareperson er jeg i grunnen ikke. Jeg er veldig dårlig til å spare, men med en gang det er snakk om en reise, da får jeg fort fart på sparingen. 

  ♦ Jeg er veldig pliktoppfyllende, både når det kommer til jobb, skole og venner. Jeg holder alltid mitt ord! 

  ♦ Jeg har blitt operert to ganger i mitt liv, og det var i 4.klasse da jeg måtte fjerne blindtarmen pga betennelse og for litt over et år siden da jeg måtte fjerne mandlene. Håper virkelig at jeg slipper å operere mer i framtiden, er ikke glad i hverken legekontorer eller sykehus. Jeg er mer en person som ikke går til legen med mindre jeg absolutt MÅ.   Jeg tenkte jeg like gjerne kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde, så fyr løs ♥

 • WORKOUT

  God morgen dere ♥

  Nå har jeg nettopp spist en kjempe deilig frokost mens jeg så det nyeste episoden av Pretty Little Liars. Frokosten bestod av et knekkebrød med makrell i tomat og to peanøttpannekaker med peanøttsmør og sukkerfritt bringebærsyltetøy. Sistnevnte er virkelig en fantastisk kombo, hvis du ikke har smakt det før burde du teste det ut. I går kveld etter jobb fikk jeg endelig tatt meg en etterlengtet økt med intervaller. Det er en stund siden jeg har løpt intervaller, har i hovedsak fokusert på styrke de siste månedene. Jeg løpte litt over en halvtime og jeg hadde nesten glemt den deilige følelsen man får i kroppen etter en hard økt med intervaller. Jeg må virkelig bli flinkere til å løpe oftere. Planen i dag er å få unnagjort en treningsøkt, samt jobbe med eksamensinnleveringen. Kjenner jeg begynner å stresse litt, den skal leveres neste fredag. Det høres ut som om jeg har godt tid på meg, men med mye jobb i tillegg går tiden alt for fort. Så hvis dere har noen tips eller erfaringer både positive og negative fra Universal Studios LA, så er det bare å legge igjen en kommentar på det. Kanskje det er noe jeg får brukt i oppgaven. Hva er dine planer for dagen? 


 • SAN SUSHI

  Hei kjære dere, har dere hatt en fin dag så langt? Det har hvert fall jeg. Dagen har gått kjempe fort til tross for at jeg startet på jobb klokken 6 i morges, og våknet av alarmen 4:45. Kan ikke huske sist gang jeg stod opp så tidlig. Jeg våknet med masse energi i kroppen noe som var kjempe deilig. De 9 timene på jobb gikk veldig raskt og før jeg visste ordet av det var vakten over. Etter jobb dro jeg å trente en times tid på hotellet, noe som gav meg bare enda mer energi. Etter treningsøkten stelte jeg meg og møtte Paula. Vi dro til byen å handlet litt i butikkene. Fant meg en rå shorts på Bik Bok samt to bohemske topper som falt veldig i smak, endte opp med en i print og en i hvit. Klarte ikke å bare velge en. Etter en liten stund i byen dro jeg og Paula på San Sushi og dette tror jeg er favoritt sushi stedet mitt i byen. Jeg og Paula mimret litt om Polen turen vår, det var faktisk hun som introduserte meg for sushi. Jeg er veldig glad for at hun fikk meg til å prøve det, har jo vært helt frelst siden. Tror jeg kunne spist det hver dag om jeg hadde råd. 

  Nå tror jeg det ikke blir mange timer til jeg ender opp i sengen, kjenner at trøttheten har begynt å kicke inn. Hadde egentlig planer om å farget håret i kveld, men vi får se om jeg orker. Vil jo helst få det unnagjort i og med at etterveksten er helt latterlig lang nå. Det er jo knappe 2 måneder siden jeg farget det sist, men sånn er det å være blondine. Ser jo ut som man er skallet når man ser ovenifra, haha.   Hva har du gjort i dag?

 • DINNER AND SNACKS

  God kveld. Kom hjem for knappe en time siden. Dro nemlig direkte til Gøril etter jobb og trening i dag. Vi lagde wok til middag, prata og koste oss med søndagsgodis. For en herlig og avslappende ettermiddag. Senere på kvelden tok vi en liten tur på solsenteret. Alt for lenge siden jeg tok sol sist og kroppen min trenger litt D-vitaminer og farge. I dag startet dagen egentlig litt brått. Jeg hadde forhåndskrevet innlegget til i morges og satt det "timet" til halv syv når jeg vanligvis pleier å måtte løpe ut døren til jobb. I dag våknet jeg brått klokken 9 av at jeg hadde sovet forbi alle alaramene og tror ikke dere tlf min var på lydløs i tillegg til det? Alarmene går uansett, men om folk ringer hører jeg jo ingenting. Så stakkars Frida hadde vel ringt meg 30 ganger. Det er faktisk første gang i historien jeg har forsovet meg til jobb, men Frida tok det heldigvis med god latter og stort smil. For en god kollega jeg har. I morgen tidlig skal jeg komme litt tidligere på jobb, slik at hun kan få gå hjem litt tidligere. Jeg hadde jo så dårlig samvittighet i dag, og følte at det var en god start for å gjøre det opp igjen :)

  Nå nå skal jeg hoppe rett i køyen, for det er ikke mange timene til jeg må opp igjen. God natt og sov godt, så snakkes vi i morgen! 

 • AFTERWORK

  God morgen kjære lesere!

  Jeg har nettopp stått opp og må straks løpe ut døren, begynner nemlig på jobb om en halvtime. Ville bare få oppdatert dere om helgen. Det har vært en skikkelig travel helg, det har med andre ord gått i ett sett. Jeg har jobbet hver dag, så da planlegger man ofte dagene til det fulle. På fredag kom Gøril hjem til meg etter jobb, så lagde vi litt middag og gjorde oss klar for kvelden. Scandic Stavanger City arrangerer nemlig Afterwork m/DJ i slutten av hver måned  (hvis du bor i Stavanger ville jeg absolutt ha sjekket ut Varmen Bar og Restaurant på Facebook, der kan du følge med på kommende arrangementer). I halv åtte tiden kom vi oss ut døren og dro på lønningspils med resten av gjengen, og om det var god stemning? Jeg storkoste meg virkelig. Alltid god stemning med kollegaene og så fikk jeg med meg både Gøril og Tayla i tillegg, noe som var veldig kjekt. Lørdagen gikk til å sove ut og så var det rett på jobb i tre tiden. Har dere hatt en fin helg?

  Legger ved noen bilder fra fredagen og ville også bare vise dere verdens mest behagelige shorts som ser ut som et skjørt. Falt pladask for det da jeg var på New Yorker. Jeg som skulle være flink å ikke shoppe framover. Jaja, av og til må det være lov :-)

 • BREKKIE

  I dag stod jeg opp litt tidlige for å jobbe litt med hjemmeeksamen oppgaven. Vi har nemlig startet med et nytt fag som heter "Attraksjonsutvikling og opplevelse". Det vi skal gjøre da er å ta for oss en attraksjon vi kjenner til eller et annet opplevelses- eller tematisk basert reiselivsprodukt. Jeg og Vetle har teamet opp på denne oppgaven, så da fikk jeg velge hva vi skulle skrive om. Mitt valg falt på Universal Studios, noe jeg synes er veldig kjekt å få skrive om, med tanke på at jeg var der i sommer. Nå gjør jeg for det meste research og prøver å finne pensumlitteratur som kan brukes i oppgaven. Vi skal skrive maks 20 sider, så det er ikke like gale som sist oppgave. Likevel ønsker jeg ikke å sitte med denne oppgaveni siste liten. Jobber jo ganske mye framover, så greit å få litt unnagjort.   Nå har jeg nettopp kost meg med tidenes frokost, i dag lagde jeg peanøtt pannekaker som jeg nøt med The O.C, rullende over dataskjermen. Jeg fikk faktisk den serien anbefalt i går, så da måtte jeg teste den ut. Hittil liker jeg den veldig godt. Senere i dag skal jeg på jobb, men har forhåndskrevet et innlegg som kommer ut i løpet av dagen. Ha en fin dag dere!

  Hva er dine planer for dagen? 

   

 • GLEDELIG GJENSYN

  På fredag fikk jeg et etterlengtet besøk av Emilie og Ramona som tok seg en stavangertur. Vi lagde bananpannekaker og pratet i et par timer før turen gikk videre til Emilie sin bror. Der var vi i et par timer før vi tok turen til Cecilie for å overraske henne med besøk. Hun ble utrolig glad og hadde ingen anelse om hva Emilie og Ramona hadde planlagt i lang tid. Kvelden endte med sushi og jentekveld.  Lørdags morgen stelte vi i stand frokost, stelte oss og tok oss en tur til byen på en aldri så liten byvandring. Vi dro en tur på Wayens å kjøpte kaffe, som vanlig endte jeg opp med favoritten Kaffe Latte med soyamelk og karamell. Vi tok en del bilder i de fine gatene og så tok vi oss en tur innom et par butikker. Etter en fin bytur begynte vi å lage middag før resten av folkene kom. Alle vi jentene hadde bestemt oss for å pynte oss med falske øyevipper for kveldens festligheter. På kvelden kom en del venner over på vors. Jeg, Emilie og Cecilie lagde hjemmelagde mojitos, og om de smakte godt? Vi hadde også en del drikkeleker med folka og utrolig god stemning.   Søndagen gikk til å slappe av, de fleste av oss var ganske så redusert. Så vi bestilte litt pizza og så Mean Girls før jentene måtte ta flyet tilbake til Bergen. Alt i alt en veldig koselig helg, alltid like kjekt å ha dem på besøk. 

  Hva gjorde du på i helgen? 

   

 • GOOD MORNING

  God morgen kjære lesere!

  Jeg våknet først klokken 10 i morges, men jeg orket ikke helt å stå opp med en gang. Så jeg skrudde på pc-en og tittet en liten stund på The Originals, hadde merkelig nok gått glipp av mange episoder. Planen var å bare ligge litt å se på det, men jeg klarte selvfølgelig å slukne. Jeg mistenker at det er de smertestillende tabelettene jeg fikk utskrevet pga visdomstannen. Det endte med at jeg sov helt til 13. Jeg kjente jeg var litt småkvalm da jeg våknet, men tenkte kanskje det var fordi jeg ikke hadde spist på en god stund. Så da lagde jeg meg en smoothie og bananpannekaker, begge delene gikk relativt lett ned. Senere i kveld kommer Gøril på besøk. Vi tenkte vi skulle lage noe middag i lag og ha en liten jentekveld. Så dere får ha en fortsatt fin dag, så blogges vi senere!  Hva er dine planer for dagen?

 • EN AV FIRE TREKT

  God dag kjære dere.
  Jeg har allerede vært våken siden klokken halv åtte i morges. Gikk å la meg relativt sent i går, men måtte likvel opp tidlig siden jeg hadde tannlegetime halv ni. Denne timen hadde jeg ventet på siden november når tannverken brøt løs. Jeg ble da satt på medisiner siden de ikke ville trekke den under eksamenstiden. Noe som er forståelig, og heldigvis har jeg ikke vært plaget etter jeg ble kvitt betennelsen. Så godt var det. Jeg hadde egentlig time i januar, men den måtte jeg utsette på grunn av spysyken. Nå er visdomstannen heldigvis trekt en gang for alle og jeg har bare tre igjen. Jeg har jo virkelig tannlegeskrekk, så skal innrømme at jeg ikke går til tannlegen med mindre jeg må. Jeg kom akkurat på tiden så treg som jeg er med å komme meg ut døren. Heldigvis var ikke de på tiden, så jeg måtte vente et par minutter. Jeg satt meg ned i stolen og med en gang tannlegen kom inn så jeg at det var hun samme, hyggelige damen som jeg hadde sist. Hun er virkelig kjempe flink og snakker mye. Hun satte bedøvelse på alle kanter og jeg hadde virkelig ingen følelse i området hvor tannen skulle trekkes. Jeg merket ingenting når de trakk tannen og det var jo i hovedgrunnen min største frykt. Når jeg var ferdig måtte jeg gå med en bomullsdott i munnen i en halvtimes tid og så skulle jeg ta litt smertestillende. Så langt har jeg ikke kjent noe tegn til smerte, men regner med det kommer med tiden. Hvis du bor i Stavangerområdet vil jeg virkelig anbefale tannlegeklinkken Larsen og Bøe. Jeg er hvert fall veldig fornøyd og jeg har aldri følt meg så godt tatt vare på i tannlegestolen som jeg gjorde der. Så til alle som har tannlegeskrekk ta turen innom der. Jeg hadde jo ikke vært i tannlegen siden jeg bodde i Bergen, så jeg visste ikke hvor det var tannlegekontorer i Stavanger. Så det var veldig tilfeldig at jeg var så heldig med valget på første forsøk. Jeg skal inn igjen i neste uke for å ta ut stingene, så håper jeg det blir en god stund til jeg må trekke igjen. Det er jo aldri kjekt å måtte trekke tenner.

  Nå skal jeg slappe av og se litt tv-serier. Hvis dere har noen tips både når det gjelder hva man burde spise som går lett ned uten noe særlig tygging og når det gjelder tv-serier/filmer, så blir jeg super happy. Har i grunnen sett det meste jeg pleier å se, så setter veldig pris på litt tips. Ha en fortsatt fin dag!

 • 50 SPØRSMÅL

  Kjører på med noe som jeg har sett en del andre bloggere har gjort den siste tiden. Tenkte det var greit med litt sånn "get to know Silje". 

  1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
  - Det siste jeg skriblet ned på et papir var et romnummer til en gjest på jobb i dag. Kan ikke si at jeg er så flink til å skrive, så jeg unngår det så mye jeg kan!

  2. Hva har du alltid i vesken?
  - I vesken har jeg alltid med meg Michael Kors lommeboken min, mobil, nøkler og Eos lip balm.

  3. Hva bestiller du på kafé?
  - Jeg bestiller nesten alltid Kaffe Latte med soyamelk og karamel syrup, åhh, det er så godt.    4. Hvilke nettsider besøker du daglig?

   - Facebook, Netflix (serie avhengig) og så leser jeg et par blogger.  

  5. Hvem ringer du til når du er sin/lei deg?
  - Bestevenninnen min Miriam er alltid den jeg ringer hvis det har skjedd noe. Jeg ringer veldig sjeldent folk, selv om jeg alltid foretrekker å ringe framfor SMS. Jeg liker virkelig ikke å forklare ting i lange meldinger. 

  6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
  - Den er rosa, ikke at det er så sjokkerende :-)

  7. Kan du bytte olje på bilen?
  - Jeg har enda ikke tatt lappen, så spør meg noe om bil og jeg har virkelig ikke en eneste snøring. Haha!

  8. Hva har du hatt av kjæledyr?
  - Nei, aldri hatt kjæledyr, men jeg elsker hunder, så satser på å skaffe meg en hund i framtiden når jeg har stiftet familie. 

  9. Har du eller har hatt noen piercinger? 
  - Hvis hull i ørene teller, så ja, hvis ikke - nei. Jeg elsket å gå med øredobber på ungdomsskolen, og jeg kunne finne på å gå med de tyngste øredobbene i verden. Det gjorde så vondt til slutt at jeg måtte slutte helt. Hullene var helt utslitt. Så jeg går faktisk aldri med øredobber lenger.

  10. Norge på sitt beste?
   -Hmm, da må det være påsken, synes det er den fineste tiden i året. 

  11. Hva gjør deg trist?
   
  - Det er mye som kan gjøre meg trist, men jeg er en person som alltid prøver å se det positive i ting, framfor det negative. 

  12. Hva gjør deg glad? 
  - Venner, familie, jobben min, reiser og opplevelser da er jeg virkelig i mitt rette element. 

  13. Hva er drømmejobben din?
  - Drømmejobben min må være å kunne leve av å reise og oppleve ting. Bortsett fra det så må jeg også legge til at den jobben jeg har nå er helt fantastisk, stortrives og vet at jeg har funnet et sted som passer meg på alle mulige måter. Det å komme på jobb er aldri et ork og jeg gleder meg alltid til en ny dag. Jeg tror virkelig at jeg kommer til å bli i Stavanger og fortsette med jobben min når jeg er ferdig med studiene, for det er den beste jobben og gjengen jeg har jobbet med noen gang.   14. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?

  - Må være at bestevenn kom på Stavangerbesøk, det gjorde meg ekstremt happy! 

  15. Hva var det siste du kjøpte?
  - Bortsett fra mat? Da må det være bodycon kjolen jeg kjøpte på lørdag, såå fin.

  16. Liker du kinesisk mat?
  - Kinesisk mat er det beste jeg vet, kunne spist det dag ut og dag inn. Favoritt rettene mine består alltid av karrisaus, alt med det og jeg er i himmelen :-) 

  17. Når var du i kirken sist?
   
  - Det var når min søster giftet seg, verdens fineste brud! 

  18. Abonnerer du på et ukeblad?
  - Nei. Jeg er veldig dårlig på å ta meg tid til å lese magasiner, foretrekker helst å gjøre andre ting, med mindre jeg skal ut å reise selvfølgelig. Da kjøper jeg alltid Costume eller Det Nye, ellers leser jeg det meste på nettet.

  19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
  - Nei, ikke som jeg husker hvert fall. Ble tilbudt å kjøre i ambulanse da jeg var hos legen og fikk vite at jeg hadde blindtarm betennelse, men da ville jeg heller at pappa skulle kjøre meg. Haha, jeg er virkelig sta og kravstor. 

  20. Kan du rulle med tungen? 

  - Haha, ja faktisk.

  21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
  - 20-30 minutter ca, spørs hvordan jeg skal fikse håret.

  22. Banner du ofte? 
  - Ja og nei, det spørs helt på settingen egentlig. Burde selvfølgelig slutte helt, men av og til bare kommer det av seg selv. 

  23. Hva er det lengste du har campet i et telt? 
  - 1 dag tror jeg. Jeg er virkelig ikke noe natur menneske, foretrekker heller andre ting. Hyttetur f.eks. framfor en lang tur i telt.

  24. Hvor mange søsken har du? 
  - Jeg har to, en storesøster og en storebror. 

  25. Hvor mange steder har du bodd?
  - Jeg har bodd 3 plasser. Hjemme i Bergen bodde jeg i samme hus fra jeg var født til jeg valgte å flytte for meg selv når jeg skulle studere. I Stavanger bodde jeg først et halvt år alene i en leilighet på Hundvåg og så flyttet jeg sammen med Nora og Kjersti. Vi har bodd i lag i litt over et år nå.

  26. Hva slags utdannesle har du?
  - Jeg har generell studiekompetanse fra VGS og for øyeblikket holder jeg på med 4.semester i Bachelorgrad i Reiselivsledelese på UiS. 

  27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
  - Haha, armene kanskje?

  28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? 
  - Magen og lårene tror jeg.
   

  29. Er det viktig å feire bursdager? 
  - Nja, synes det alltid er koselig, men kan ikke kalle det viktig.

  30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten? 
  - Kanskje jeg har en del liggende hjemme hos mamma og pappa, men ikke noe spesielt som jeg kommer på. 

  31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge? 
  - Kommer ikke på noe spesielt. Jeg blogger kun en gang i blant når jeg føler for det, bloggen er en hobby, det er ikke noe levebrød for meg akkurat. 

  32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
  - Jeg er veldig dårlig på å drikke vann. Drikker mest pepsi max og kaffe for å være helt ærlig. Drikker som regel kun vann når jeg trener, eller hvis jeg er tom for de to andre. 

  33. Når legger du deg om kvelden?
  - Det varierer veldig. Har ingen spesiell rutine på det. Spørs når jeg skal på jobb eller når jeg skal på skolen. Som regel er jeg ikke i seng før 23-24 på kvelden, burde bli flinkere!

  34. Favorittfag på skolen? 
  - Vi kjører alle fag som blokkfag, så fokuset er kun på et fag om gangen. Derfor blir det veldig vanskelig å velge, men synes markedsføringsledelse som vi hadde i høst var ganske interessant. 

  (Typisk setting når vi leser til eksamen. Even blir ryggstøtte og Dino blir fotstøtte, neida. Her var vi bare veldig lei av eksamenlesingen!)

  35. Potetgull eller smågodt? 
  - Definitivt smågodt, elsker sure bananer og sure gule trutemunner fra Candy King, åhh *vann i munnen*.

  36. Siste filmen du så? 
  - Det var Pitch Perfect på mandag før bestie dro tilbake igjen til Bergen. 

  37. Den perfekte vertsgaven er?
   - Da vil jeg si en bukett med blomster.

  38. Hvor gammel er pappaen din?
  - Pappa er 54, og fyller 55 i år. 

  39. Har du vært i avisen? 
  - Ja da vi var mindre var vi avisen med håndballen når vi spilte beach håndball. Jeg har også merkelig nok vært i serbisk avis når vi var der på klassetur. De synes det var så stas at vi valgte Beograd som klassetur.  

  40. Et sitar du liker?
   
  - Everything will be okay in the end. If it´s not okay, it´s not the end. Liker veldig mange sitater i bunn og grunn. Det er viktig å alltid tenke at ting ordner seg for det bedre og alltid se framover, framfor å se bakover.

  41. Favoritt farge?
  - Jeg elsker burgunder, så det må være min absolutte favoritt. Tror jeg eier alt for mye burgunder klær i klesskapet. Ellers så er jeg også glad i pastell og svart.   42. Hvem er forbildet ditt?
  - Jeg har ikke et spesielt forbilde. Jeg ser opp til folk som inspirerer meg og folk som jobber hardt for å nå det de ønsker seg. 

  43. Er du forfengelig?
  - Det tror jeg i grunnen alle er!

  44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
  - Er det noe jeg virkelig har lyst til så er det å reise jorden rundt. Det er så mye jeg har lyst til å se og oppleve, men jeg har både jobb og studier, utgifter som gjør at jeg hverken har mulighet, tid eller råd. Derfor prøver jeg så godt jeg kan å få reist litt her og litt der under studietiden, slik at jeg føler jeg får sett litt i hvert fall. Kanskje når jeg er ferdig med studiene så kan jeg ta meg en liten backpacking tur? Vi får se hva framtiden bringer :-)

  45. Har du vært gift eller forlovet? 
  - Nei, og har heller ingen planer om det i nærmeste framtid. Jeg er veldig fokusert på jobb og studier, og vil ha alt på plass før jeg begynner å tenke på slikt. 

   46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
  - Klær, det er min største svakhet. Uansett hvor mye klær jeg har, føler jeg alltid at det er noe som mangler. 

  47. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
  - Jeg føler meg veldig moden for alderen, til tross for at jeg bare er 20 år.  

  48. Hvilke uvaner har du?
  - Biter negler når jeg stresser, spesielt i eksamensperioder. Jeg har heldigvis blitt flinkere med årene, før var det veldig gale. 

  49. Det mest romantiske du har gjort? 
  - Jeg er ikke så flink på å gjøre romantiske ting, men mekke en koselig middag er vel alltid en vinner. 

  50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene? 
  - Da skal jeg stelle meg for sengen, uff, er kjempe trøtt etter en lang dag på jobb. 

   

   

  Noe mer dere ønsker å få svar på? Her var det jo ganske mye random, tok en tilfeldig 50 spørsmåls greie som er ute å går blant bloggerne. 

   

 • THE WEEKEND

  Etter en lang uke med både oppgaveskriving og eksamen på fredag, fikk jeg etterlengtet besøk av min kjære bestevenn. Å så godt det var å se henne igjen. Fredagen startet med litt byvandring, fant meg en fin bodycon kjole på H&M til lørdagens festligheter. Jeg kjøper sjeldent kjoler, så det var deilig med litt forandring i klesskapet. Etter en liten stund i byen dro vi hjem å fikset oss for kvelden. Vi var nemlig invitert med på afterwork og bowling med scandic city gjengen min. Vi startet med litt vorsing hjemme før vi dro ned til resten av folket. Det var skikkelig god stemning både på afterwork og på bowlingen. På bowlingen fikk vi beskjed om at beste kreative trikset og beste lag skulle kåres. Så da måtte jeg selvfølgelig bidra med et par triks, og av en eller annen merkelig grunn klarte jeg å få en spear ved å kaste ballen mellom beina. Dere kan tro jeg var stolt? Herregud, med litt promille er man hvert fall med på leken. Etter bowlingen fikk hele gjengen utlevert medalje og vi dro videre ut på byen. Det var lite folk på Taket, så det tok lang tid før vi bestemte oss for å innta dansegulvet. Det kleineste jeg vet er faktisk å danse når ingen andre våger å danse. Etter kanskje to-tre timer på Taket fant jeg og Mir ut at vi ville ha Burger King. Etter å ha kjøpt Burger King merket jeg at jeg hadde glemt Acne skjerfet mitt på byen, for en vims sier jeg dere bare. Så da måtte vi dra tilbake igjen til Taket og jeg fortalte vakten at jeg måtte opp å se etter skjerfet mitt med Burger King maten godt plassert i hånden. Så ser han på maten min, du får ikke gå opp med maten, den må vente her med meg. Som om jeg hadde tenkt å stappe i meg burger king på et utested. Jeg fant selvfølgelig ikke skjerfet mitt og tenkte at det var nok borte for alltid. Senere så ringer Jakob og forteller at han så jeg glemte skjerfet mitt så han hadde tatt det med seg når de gikk. Snakker vi flaks?

  På lørdag våknet vi med ikke verdens beste dagen derpå. Lå strak ut på hver vår sofa og tenkte at en dag to på byen var uaktuelt, selv om det var planen i utgangspunktet. Vi så friends og filmer hele dagen, spiste junk og hadde bare en skikkelig lat dag. I åtte tiden kom Gøril som var veldig gira på å dra på byen og selvfølgelig endte opp med å overtale oss. Plutselig var vi i gang med å stelle oss og hele gjengen med guttaboys kom over. Vi hadde forskjellige drikkeleker og kom oss ikke ut på byen før i ett tiden. Nok en gang dro vi på Taket, denne gangen var det kjempe mye folk, men i DJén spilte bare instrumental sanger. Noe som ikke var like kjekt å danse til. Vi som hadde gledet oss masse til å endelig få danse. Det er jo det som er kjekt med byen, haha. Etter byen dro alle hjem til oss, så endte det med nach til langt på natt. Veldig god stemning med andre ord.   I dag dro jeg og Mir ut i byen, var sinnsykt fint vær. Jeg skulle kjøpe bursdagsgave til roomien min som fyller år i dag. Så vi kikket litt i butikker og vandret rundt i gatene. Så tok vi oss en tur på Wayens, de har så god kaffe. Etter byturen dro vi hjem å lagde middag og hadde litt mer kvalitetstid før hun måtte ta bussen hjem til Bergen igjen. Er alltid like koselig å ha verdens beste på besøk, tiden går dessverre alt for fort. 
 • THE GREAT GATSBY

   

  For nesten to uker siden hadde vi julebord med Scandic. Da var alle hotellene i Stavanger samlet på Scandic Forus. Temaet for kvelden var "The Great Gatsby". Vi startet kvelden hos Frida, hvor vi kledde oss opp i 20-talls inspirerte klær. Vorset litt før vi dro ned til hotellet. Der ble vi møtt med champange og fotovegg, før vi fikk lov å gå inn i lokalet. Lokalet var kjempe fint stelt i stand, ble skikkelig imponert. Det var god stemning og masse underholdning. Hvert hotell måtte ha bidrag til underholdning. Vi stilte med danseopptreden til sangen "A little party never killed nobody". Under hele kvelden hadde vi instagram på storskjerm, hvor alle med hashtag #greatgatsby ble vist på skjermen. Da underholdningen var ferdig hadde alle fått utlevert fake penger til å spille i casino ute i lobbyen. Senere på kvelden ble det dansning og mingling med kjentsfolk. Alt i alt en kjempe fin kveld. Gleder meg til neste julebord med denne gjengen her, for noen fantastiske kollegaer.

 • SNAPCHATS LATELY #1  Hei alle sammen!

  Noen snapchat fra de dagene før jeg ble syk. Klarte selvfølgelig å få spysyken natt til mandag, så jeg har lagt flat ut på sofaen siden. Det er vel rundt to år siden jeg hadde spysyken sist, og det er like jævlig som jeg husket. Man klarer jo ikke å få i seg noe som helst uten å bli kvalm. Jeg har heldigvis ikke kastet opp siden natt til mandag, så kjenner jeg er bedre. Selv om kvalmen fortsatt sitter igjen. Hvis dere har noe tips til hva som går lett ned, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Akkurat nå frister ingenting, men jeg må få i meg noe. Før denne spysyken kapret meg hadde jeg en rå lørdagskveld med Gøril på byen, vi møtte alle i klassen så og si og veldig mange av kollegaene mine var også ute. Så det var veldig artig. Nå må jeg bare bli frisk så fort som overhodet mulig, vi skal nemlig ha julebord med Scandic på fredag og det har jeg gledet meg til i alt for lang tid. 

  Ha en fortsatt fin dag dere!

 • ÅRET 2014 - DEL 2

  Juli:

  • Dro til USA. Roadtrip med Kjersti og Susanne. Vi reiste i ca 38 timer for å komme oss til Las Vegas, med mellomstopp i både København og New York. I New York hadde vi ganske god tid før flyet gikk tidlig neste morgen. Så vi dro inn til New York sentrum å spiste på Hard Rock. Typiske turister som kom drassende med store kofferter gjennom Times Sqaure. New York er bare helt magisk.
    
  • Las Vegas skapte noen av de beste minnene jeg har. Ble helt forelsket i den byen. Dette var den byen jeg tenkte at jeg komme til å like minst, men endte opp med å bli den beste. Vi var kjempe trøtt da vi ankom Las Vegas, dro direkte til hostellet. Shoppet, sightseeing i byen, casino og festet på hostellet begge kveldene til åtte om morningen. De beste festene jeg har vært med på noen gang, for en stemning. Gleder meg å dra tilbake til sommeren.     
  • San Francisco var en skuffelse. Det første vi kom til etter 11 timers kjøring var gettho strøk. Vi endte med å sjekke inn på et hotell i stedet for hostellet som lå i et veldig dårlig strøk. Vi burde selvfølgelig ha sjekket bedre opp i forveien om at det var et dårlig strøk, lærdom til neste gang. Selve byen, Golden Bridge og Fishermans Market var virkelig verd et besøk. Jeg spiste også på Applebeas for første gang, noe som var en positiv overraskelse, veldig god mat. 

  • Santa Cruz hadde vi egentlig bare planlagt å ta et dagsbesøk. Ettersom vi valgte å bo på et hotell i San Francisco i stedet for to netter på hostell der, kjørte vi heller til Santa Cruz å tilbringte en natt der også. Veldig deilig å gjøre litt ting spontant i stedet for å ha alt planlagt. Santa Cruz var kjempe fint. De hadde tivoli nede langs promenaden og var virkelig nydelig på kveldstid. Vi fikk dessverre ikke kjempe god tid her, men var likevel verd et besøk. 


  • I Los Angeles fikk vi hele 8 dager. Da bodde vi på et hostell utenfor byen i nærheten av LAX flyplass. Her fikk vi besøk av folk vi ble kjent med i Las Vegas, Henning, Dario, Marty og brasilianerne. Vi ble også kjent med en amerikaner som vi hang litt med. Vi dro på både Venice Beach og Santa Monica Beach, favoritten min av disse to var nok Venice Beach. Der hadde de veldig mye kjekt, fikk blant annet testet utendørs treningssenter. Hvor jeg ble kjent med to amerikanere fra San Diego. Vi hadde fest på hostellet og var ute i Hollywood på bar til bar. Det ble også mye sightseeing i Hollywood og shopping i Beverly Hills. Vi dro også på Universial Studios og det må være noe av det kjekkeste jeg har vært med på. Her må man ha VIP pass for å slippe unna køen.     
  • I New York fikk vi kun to dager. Her besøkte vi Times Square, shoppet, dro i central park og besøkte rockfeller building. New York er bare helt fantastisk, gleder meg til å dra tilbake.   August:

  • Min søster giftet seg og jeg var forlover for henne. For et vakkert bryllup, kjente tårene i øyekroken. 

    


  • Fikk besøk av bestevenninnen min Miriam som jeg ikke hadde sett på en evighet. 


  • Dro til Bergen med Miriam og var der et par dager.   • Bestilte tur til Gdansk.

  September:

  • Hadde eksamen i Finansregnskap. Som gikk mye bedre enn forventet. 


  • Jeg, Nora, Kjersti og Tayla gikk på tur opp Dalsnuten.
    
  • Dro på Egon med Gøril. Vi bor i samme by men møtes så sjeldent, noe som gjør at vi allitd har så mye å snakke om at kjeften går i ett sett på oss. For en kombo, alltid like koselig. 


  • Jeg dro til Gdansk med Rebecca som jeg heller ikke hadde sett på lenge. Veldig kjekt med bestietur, sist vi hadde vært på tur sammen var London året før. Denne turen var så kjekk. Vi shoppet masse, siden Polen er mye billigere på klær en Norge. Vi dro på outlets og sightseeing i byen. Hotellet tilbydde også spa og treningsrom, noe vi også benyttet oss av. Veldig deilig med litt skikkelig massasje. Vi spiste også på den beste Thai restauranten jeg har vært på, får fortsatt vann i munnen av å tenke på maten vi spiste der. 

    

  Oktober:

  • Dro til Polen med kollegaen min Paula. Her tok jeg tattovering for første gang. Vi dro på rundreise i et par byer. Besøkte hjemstedet til Paula, dro til Lublin for sightseeing og festing, og Warsawa for shopping. For en fantastisk tur, var veldig kjekt å få se litt mer av Polen. Vi bodde et par dager hos besteforeldrene til Paula og for noen herlige mennesker. Ble helt rørt av måten de tok i mot meg på. Smakte også sushi for første gang, noe som jeg ikke angret på. Det er virkelig noe av det beste jeg vet. Herregud så godt.   • Vi hadde utkledning på hotellet til Halloween. Jeg og Frida kledde oss ut som Djevler og det var så mange andre morsomme kostymer. Gjestene ledde til og med av oss da de ankom hotellet. 

    

  November:

  • Ble 20 ÅR! Fikk bursdagskake på jobb og i heimen. Jentene lagde skattekart til meg hvor jeg måtte gjennom mange poster for å finne gavene mine. For en artig feiring.
    
  • Fikk besøk av min kjære Lise. Var så godt å ha henne her i Stavanger igjen. Hun kom nedover til bursdagsfeiringen min. Vi arrangerte fest i sammenheng med 20 årsdagen min. Var virkelig god stemning og deilig å endelig kunne ta seg en tur på byen i lag med venninnene mine. Var virkelig verd all ventetiden. 

    
  • Var i Oslo med Tayla. Hadde vært syk i flere dager, men det stoppet ikke meg å dra til Oslo. For en kjekk tur, en liten forsmak på USA med denne baben til sommeren. Gleder meg!


  • Var på lønningspils med jobben. Kjekt å endelig kunne være med dem ut også, dette må være en av de kjekkeste byturene jeg har vært med på. Kollegaene mine vet å skape stemning. 

  Desember: 

  • Så var det desember da. Nedtelling til jul med julekalender på tv, masse julebrus og julebakst. Har både bakt pepperkaker og kanelstenger denne julen, begge to gikk ned på høykant. 

    
  • Leste som bare det til eksamen i Globally Responsible Tourism, som var siste eksmaen dette semesteret. Virkelig deilig å få det unnagjort, men dette må være et av de mest lærerike fagene jeg har hatt. Veldig interessant og relevant for hverdagen.
    
  • Hadde vinkveld med stamgjestene på hotellet. Veldig koselig. I august fikk jeg nemlig ansvar for både stamgjest kveldene på hotellet og topfloor. Vi har hatt det så mye gøy i høst, gleder meg til nyåret.

  • Har trent en del, kjenner det hjelper veldig med energi på vinterstid. Det er jo da man helst har lyst til å bosette seg i sofakroken og gjemme seg under teppet. 
    

  • Kjøpte meg ny gitar. Denne gitaren er bare helt fantastisk. Jeg og Tayla har jo møttes en gang i blant å spilt gitar i lag. Vi er veldig ivrige på å bli flinkere til å spille gitar. Nå kan jeg endelig spille på en god gitar, den gamle var bare en billig nybegynner gitar.
    

  • Dro på byen med bodøjenta mi Gøril. 


  • Jobbet på Scandic Park i juledagene, så mamsen og resten av familien kom til Stavanger for å feire jul. Skikkelig koselig!
    
  • 2.juledag dro jeg hjem til Bergen og der var jeg i en ukes tid. Fikk endelig se igjen mine herlige bergenser skapninger. Feiret nyttårsaften med flotte folk og storkoste meg hele uken jeg var hjemme. For en fin avslutning på 2014. 

 • O JUL MED DIN GLEDE

  Jeg startet juledagene med jobbing på Scandic Park. Jeg hadde nemlig meldt meg frivillig til å jobbe et par dager i julen, slik at andre kunne få muligheten til å tilbringe tid med nære og kjære. Julens gode gjerning. Hotellet var rå flott, et mer hjemmekoselig hotell skal man lete lenge etter. Ble kjent med både restaurantsjef, en som jobbet på kjøkkenet og en nattevakt fra et annet hotell som jobbet sammen med meg og Nadia i julen, for en herlig gjeng. På julaften kom familien min ned og sjekket inn på hotellet. Så feiret vi jul hjemme i leiligheten hos meg. Storkoste meg med pinnekjøttmiddag og koselig besøk. Dagene på hotellet gikk ikke så fort siden det var mindre å gjøre enn vanlig, men det var virkelig god stemning. 

  Fredag var dagen jeg hadde ventet på i lang tid. Endelig var det min tur til å dra til Bergen. For et savn det har vært. Hadde ikke vært i Bergen siden august og merker at jeg er alt for sjeldent hjemme. Flyet mitt fra Stavanger var litt forsinket og da jeg endelig kom meg til Bergen måtte jeg vente i enda en halvtime på baggasjen. Min bror kom å hentet meg på flyplassen og jeg var veldig klar for å se Miriam´en min igjen som jeg kun hadde knappe to timer å se før hun skulle reise til Sveits. To timer er hvert fall bedre enn ingenting, det var så godt å se henne igjen. Etter å ha vært med å kjøre Miriam til flyplassen, ble jeg hentet av familien i byen og vi dro videre i familiebesøk. Der hadde tante og onkel stelt i stand mat, og vi koste oss med prating og et par glass vin. 

  Lørdagen startet med Rebecca. Vi dro en tur på Sartor, som har forandret seg alt for mye siden sist. Kjente meg nesten ikke igjen. Vi kikket litt i butikker og dro på Solbrød for å ta en kaffe med Silje Marie. Senere på dagen møtte jeg Pernille og vi tok oss en bytur. Vi startet på Jacob Aall hvor vi kjøpte noen ekstremt gode drinker. Så dro vi videre til Kaos hvor vi møtte enda flere kjentsfolk og endte kvelden på Aura hvor dansingen fant sted. Første gangen i Bergen på 20års plasser og det kunne ikke vært en bedre start. Bylivet i Bergen er hvert fall ikke noe å klage på etter min mening. Hadde en skikkelig kjekk kveld. 

  Søndagen dro jeg på jentekveld med mine barndomsvenninner. Herregud så koselig det var. Disse jentene er bare helt herlige. Vi går aldri tom for ting å snakke om og gleder meg kjempe masse til Stavangerbesøk fra dem i sommer. 

  Dagen i dag har gått i ett kjør. Stod opp tidlig for å møte Cathrine L og vi dro til byen for å ta oss en Starbucks. Vi satt oss ned og fikk ikke beveget oss ut på flere timer. Lise kom også innom en liten stund og det var kjempe kjekt å se henne igjen også. Hun drar jo tilbake til Sør-Afrika snart, så var glad jeg fikk se henne før hun skulle ut på tur igjen. Etter et par timer på Starbucks, tok vi oss en tur ut i byen får å se litt i butikker og ha litt kvalitetstid. Hadde ikke sett Cathrine siden påsken og det var så herlig å få tilbring litt tid med henne igjen. Fra den ene Cathrine til den andre møtte jeg min "lillesøs" Cathrine A. Kaller Cathrine for lillesøster fordi vi er akkurat som søstre. Jeg kan fortsatt huske Lyngdal turen for et par år tilbake. Vi kan snakke om alt, diskutere og bli irritert på hverandre akkurat som søsken, haha. Vi dro på Zupperia for å spise. Sartor har nemlig endelig fått denne restauranten og tro det eller ei hadde jeg aldri vært på den i Bergen sentrum før heller. Jeg ble skikkelig overrasket over den gode maten. Jeg bestile Thai Red Curry og det var bare så ubeskrivelig godt. Tror jeg kunne levd på det, det sier jeg vel og merke om all mat som jeg virkelig liker, men dette var bare helt fantastisk. Tiden med Cathrine gikk alt for fort og jeg gleder meg allerede til neste gang.   Hva har du gjort i julen?

 • A LITTLE PARTY

  ... Never killed nobody. I går kveld endte jeg og Gøril opp med spontanfylla. Herregud så kjekt. Vi pratet og pratet i flere timer før vi tok turen på byen. Det er første gang vi har vorset bare oss to, noe som var virkelig kjekt. Jeg fikk Gøril til å smake vodka blandet med saft og vann. Hun hadde skikkelig lave forventninger, for det høres jo ikke godt ut i det hele tatt. Så hun fikk seg en positiv overraskelse. På byen møtte vi noen av kollegaene mine og vi satt å pratet i flere timer. For en god gjeng. Ble ikke mye dansing i går da. Vanligvis bosetter jeg meg på dansegulvet, men i går var det bare så koselig at dansing ble nedprioritert. Var ikke hjemme før 4-5 i morges, for jeg, Maren og Nicolaj endte opp på burgerking. Pomfri er faktisk ganske ok nattmat, pleier sjeldent å spise nattmat, men i går fristet det ekstremt. Så sikkert ut som en gris der jeg satt nedgravd i pomfrien. Fin avslutning på en rå bytur. 

  I dag stod jeg opp tidlig for å vaske hele leiligheten klar til mamsen og de kommer på julaften. Blir nemlig jul i Stavanger i år siden jeg må jobbe på et annet Scandic hotell. Så da måtte jeg få unnagjort vaskingen før jeg starter å jobbe der i morgen. Blir sikkert veldig rolig på hotellet nå i julen, men håper dagene går fort. Gleder meg sånn til pinnekjøtt og familekos. På fredag drar jeg til Bergen og skal være der i en uke. Har ikke vært så lenge i strekk i Bergen siden i fjor. Det blir virkelig godt å se alle igjen. 

    • ÅRET 2014 - DEL 1

  Januar:

  • Året startet i Bergen i lag med mine gode venner.


  • Bestilte tur til USA i lag med Susanne og Kjersti.
    
  • Skrev ny leiekontrakt med mine roomies.


  • Jeg sluttet å spise gluten produkter.
    
  • Fikk besøk av barndomsvenninnene mine Emile, Pernille og Ramona, for en kjekk helg.
    
  • Hadde web intervju med Scandic. Hvor jeg hadde søkt på stillingen som resepsjonist på det nye Scandic hotellet i Stavanger. 
    
  • Pakket ned alt i leiligheten, klar til å ta over den nye allerede 1.februar.
  Februar: 
  • Flyttet inn i den nye leiligheten med Kjersti og Nora. 

  • Jeg ble innkalt til intervju med det nye Scandic hotellet og fikk jobben. Var helt i hundre, drømmejobben i mine øyne. Kan med hånden på hjerte si at dette er den beste jobben jeg noen gang har hatt. Trives så godt!
    
  • Jeg og Kjersti begynte på lavkarbo
    
  • Trente masse, gikk for det meste i kjekke gruppetimer på treningssenteret: Bootcamp, Bodypump, Kettlebell, Spinning, and so on.
    
  • Hadde eksamen i Serviceledelse og Serviceorganisasjon
  Mars: 
  • Vi hadde innflyttningsfest

    
  • Jeg startet med opplæringen på Scandic. Vi hadde kurs hver dag i 2-3 uker og så startet vi med opplæring på Scandic Forus. Ble kjent med mine kjekke kolleger og innså fort hvor kjekt det kom til å bli å jobbe sammen med dem. 
    
  • Jeg startet med nytt fag, Bedriftsøkonomi. Noe som jeg slet veldig med!
    
  • Vi feiret bursdagen til Maja på tappetårnet i lag med mange gode venner. 
    
  • Jeg slutta med lavkarbo fordi jeg fikk så store magesmerter og innså fort at melkeprodukter var et stort problem i kostholdet mitt. Så slutta da med melkeprodukter i kosten min også. Da ble jeg både melke- og glutenfri. 
    
  • Hadde mange kjekke kvalitetskvelder og byturer med roomiene.

    
  April:
  • Dro på helgetur til Vats med Kjersti. Vi dro ut i Haugesund, og var på middag hos Tayla. Skikkelig koselig helg. 
    
  • Fortsatte opplæringen med Scandic og så var vi klar for åpning i slutten av måneden. 
    
  • Jeg begynte å jogge mye ute, siden temperaturen var blitt varmere. 

    
  • Var hjemme i Bergen en tur i påskeferien. 
  Mai:
  • Jobbet nesten hver dag.
    
  • Hadde eksamen i Statistikk og Metode. Noe som må være en av de kjekkeste fagene når du først forstår hva du driver med. Jeg og Nora storkoste oss med oppgaver.
    
  • Hadde utdrikningslag for min søster. Vi dro på GoKart, hadde buffee og masse utfordringer hun måtte gjennomføre gjennom dagen. For en kjekk og koselig gjeng.


    
  Juni:
  • Var hjemme en liten tur i Bergen.
    

  • Nok en måned med masse jobbing og trening.
    
  • Begynte nedtellingen til USA, turen nærmet seg med stormskritt.
 • LATELY

  Så fort tiden har gått? Har ikke blogget på over en måned, det har gått helt i glemmeboken. Siden sist har det skjedd en del. Mye jobbing som vanlig, trening og så kom jo desemeber da. Julestemningen er på topp, har allerede bakt både glutenfrie pepperkaker og kanelstenger. Begge gikk nedpå på høykant. Godt at vi var tre om det, hvis ikke hadde nok julekiloene ha rullet på. Vi har allerede sett en del julefilmer, julekalender og på hotellet har vi hatt secret santa med de ansatte. Veldig kjekt med noen påfunn internt i bedriften også. På onsdag skal vi ha julelunsj, vi stenger nemlig hotellet for julen. Så da skal jeg jobbe på et annet Scandic hotell fram til 26.desember. Mamsi og de kommer nedover 24, så da blir det jul i Stavanger. Gleder meg til pinnekjøtt, det må være det beste med julen. For en uke siden hadde vi venne-julebord, så da spiste vi oss gode og mette på årets første pinnekjøtt middag. Det var himmelsk.

  Siste eksamen dette semesteret er også unnagjort. Veldig deilig å være ferdig med Globally Responsible Tourism. Vi leste nesten i en uke, og det var ikke før dagen før jeg følte at jeg mestret pensumet. Det var ikke lett med andre ord, men et veldig interessant emne. Vi skulle fått svar på første del av eksamen i dag, det var en innleveringsoppgave som vi skrev for 3 uker siden. Den skulle leveres med minst 6000 ord og vi skrev om SeaWorld, dyr i fangenskap var fokuset. Veldig lærerikt og spennede å lese seg opp på. Håper vi får en god karakter, vi leverte dessverre med under 6000 ord, så håper på at hun ikke trekker for mye ned. Vi satt nemlig oppe hele natten for å prøve å dra ut ordene, tenk da, 6000 ord på engelsk. Det er nok den mest krevende oppgaven jeg har vært med på. I tillegg til dette streiket skriveren våres, så vi måtte kjøre så fort vi kunne til universitetet for å printe ut og leverte akkurat i siste minutt. 1 minutt på 10, har aldri i mitt liv vært mer stressa. Nå er hvert fall faget unnagjort og krysser fingrene for gode resultater.   På torsdag fikk jeg endelig kjøpt meg ny gitar, og jeg er helt forelska. Lille baby´en min, den er en fryd å spille på. Den er mindre enn den gamle betongkassen jeg bærte rundt på før. Den har til og med innebygd stemmer, så da slipper jeg den gamle stemmeren som begynte å tulle seg. Spiller så og si hver dag, og skriver sanger. Kan ikke si at jeg er flink på gitar, men ønske om å bli flink er stort. Så satser på at mye øving lønner seg.

 • FESTLIGHETER


  For en bra helg det har vært. Jeg har virkelig kost meg. Lise har vært her hele helgen og det har vært så kjekt med kvalitetstid. På lørdag dro vi ut i byen å shoppet litt. Jeg endte opp med en jakke, den var så stilig. Fikk tatt den i bruk allerede på kvelden, passet perfekt til byen. Da vi kom hjem fra shoppingen, lagde vi oss wok til middag før vi satte i gang med å stelle oss. Musikken var på full guffe og humøret var på topp. Vi startet vel å vorse allerede i 18-tiden, og satt på masse gammel musikk fra 90-tallet. Ble skikkelig allsang på barbie girl og boyband musikk. Vi hadde også drikkelek, flip the cup. Herregud det er så gøy. I åtte tiden begynte flere folk å strømme på og festen startet. Det var skikkelig god stemning fra start til slutt. Det ble en del selfies siden jeg endelig har skaffet meg ny mobil. Stolt ny eier av Iphone 6, den er helt fantastisk. Den gamle har jo synget på sine sist vers i en liten stund nå, så var høyst på tide med ny telefon. Vi endte vel ikke med å gå ut på byen  før i 12-1 tiden. Endelig kunne jeg gå på 20 års steder og studenter hadde visst gratis adgang på Taket. Så der endte vi opp med drinker og dansing på dansegulvet hele kvelden. Etter byen endte vi også med å ha nach, hvor jeg sluknet selvfølgelig. Var kjempe trøtt etter en lang bytur. 

  Søndagen gikk til serie- og filmtittiing. Var fortsatt kjempe trøtt etter dagen før, sover alltid dårlig når jeg har vært på fylla. Så jeg ender alltid opp med å sove igjennom alle episoder eller filmer jeg ser dagen derpå. Jeg og Lise lagde oss hjemmelaget pai til middag, beste dagen derpå maten jeg har hatt på lenge. Tayla så snill som hun var hadde vasket hele leiligheten for oss, for en dame altså. Det så jo ikke ut her når vi våknet. Det er det som er nedsig med å ha fest. Men vel verd det, for stemningen var kjempe bra. 

  Hva har du gjort i helgen? 

   

 • 20

  På fredag hadde vi utkledning på hotellet. Hele lobbyen var pyntet til Halloween og alle de ansatte var iført kostymer. Jeg og Frida var Djevler for kvelden og fikk masse morsomme kommentarer. For en kjekk kveld. Det ble også loddet ut premie til beste kostyme blant de ansatte. Veldig morsomt å gjøre noe gøy innimellom, som utkledning. Har troen på at vi finner på mer av dette i framtiden. Etter jobb hadde vi lønningspils, det som jeg ikke visste var at utestedet vi hadde for kvelden var 20 års aldersgrense. Noe som var veldig nedsig, så det ble en tidlig kveld på meg. Til tross for at jeg ble 20 da om kun 3 dager. 

  I går var endelig dagen jeg hadde ventet på. Jeg er offisielt halvveis til 40. For en herlig følelse at jeg endelig er 20. Nå trenger jeg ikke lenger å ta en tidlig kveld, mens de andre storkoser seg på byen. Jeg kan endelig bli med de andre på morro´a. I går startet dagen allerede klokken 6 om morningen. Jeg startet nemlig på jobb klokken 7. På jobb kom de søteste kollegaene med gluten og melkefri sjokolade, pyntet med jorbær og et lys. Føler meg så heldig som har så herlige kollegaer. Kaken gikk ned på høykant i lag med gode kollegaer i lunsjen. Smakte himmelsk. Etter jobb ble jeg hentet av roomiene og vi dro på butikken for å handle mat for kvelden. På menyen stod hjemmelaget glutenfri og melkefri lasange. Vi tok utgangspunkt i mammas hjemmelagde lasange, som er verdens beste. I seks tiden kom resten av jentene, Tayla og Susanne. Koste meg masse, med god middag og helsprø kake med seigemann sexstillinger. Herregud de jentene slutter aldri å overraske. Første gave jeg fikk hadde jentene tegnet et skattekart, hvor jeg fikk oppgaver på vært sted jeg kom. Første oppgave var å si alfabetet baklengs, neste oppgave var å skrike ut vinduet at jeg hadde bursdag og siste oppgave var en quiz med et par spørsmål. Til slutt fant jeg neste gave i fryseren. Haha må bare le av den fantastiske fantasien dems, for en morsom kveld. På siste gave var det en siste oppgave å løse og det var at jeg hadde også fått idol billetter av Tayla. Vi skal nemlig til Oslo neste helg, så da blir det Idol live også. Gleder meg. Fikk så masse fint, verdens herligste kosedress, tøfler og kosesokker. De vet hva jeg liker. Nå som det er så kaldt ute bor jeg i kosedress og behagelige klær. 

  Noen snapchats fra kvelden. For en flott bursdag, kjempe fin start på 20 årene. Nå gleder jeg meg masse til Lise kommer i helgen og til storartet fest på lørdag! 

   

 • EGON

  God kveld! 

  Dagen i dag startet med en tur på treningssenteret med Kjersti. En liten tur på møllen etterfulgt av styrke i bein, herlig start på dagen. Deretter dro vi i forelesning, nok en dag med Finans. Det blir bare mer og mer innviklet jo mer vi kommer inn i faget. Vi holder på med skatt, innføring i regnskap, and so on. Dette er vistnok det vanskeligste i hele faget. Etter skolen dro vi hjem, så litt på tv-serier. Har begynt å se "The Secret Life Of An American Teenager", var helt greit i starten, men nå er jeg hekta. Skikkelig seriefreak med andre ord. I syv tiden møtte jeg Gøril, vi hadde avtalt å gå ut å spise. Kjempe kjekt som alltid, prata og lo i flere timer. Tiden gikk kjempe fort, som alltid. Jeg spiste tacoplatter og hun spiste italiensk pizza. Det var utrolig godt som alltid. Skulle virkelig ønske jeg tålte gluten, for den pizza´en så himmelsk ut. Nå avrunder jeg kvelden med litt mer serietitting før jeg inntar sengen. Nå er det faktisk kun 2 dager igjen til Gdansk, begynner å få REISEFEBER, gleder meg sinnsykt til jentetur med Rebecca. 

  Hva har du gjort i dag? 

 • GOD START PÅ UKEN

  God formiddag solstråler!

  Dagen min startet allerede klokken 7 i morges. Da var det bare å hive på seg klærene, mixe klar en smoothie til skolen og hive i seg et knekkebrød som frokost. Skolen starter nemlig klokken 8.15 hver mandag morgen.  Før skolen rakk vi heldigvis en tur innom SiS bokcafé, der selger de nemlig verdens beste kaffelatte med soyamelk&karamell, mhhh *vann i munnen*. Om mandager er det finans i kun to timer, men i dag klarte jeg så vidt å holde øynene åpen. Når kaffien endelig hadde kicka inn, klarte jeg å få med meg for så vidt det viktigste som vi hadde gått igjennom hele timen. Han repeterte heldigvis gang på gang. Krysser fingrene for at det sitter inne i hodet. Etter skolen merket jeg at energien var lavt nede, heldigvis stod trening på planen. Vi dro direkte bort til SiS sportsenter, der jogga jeg som oppvarming og så tok vi magestyrke. I dag testet jeg ut noen nye øvelser med ball, i stedet for å alltid gjøre de samme tingene. Jeg vurderer å skaffe meg PT trener nå framover. Det er viktig når man trener mye at man gjør ting riktig. Derfor kunne litt veileding både innen trening og kosthold hjulpet mye på motivasjon. Dessuten så har de student-tilbud nå, så hvorfor ikke slå til? Jeg får se hva det blir til, men tror det er en god ide. Resten av dagen har jeg egentlig ingen planer, har nemlig fri i dag fra jobb. Jeg og roomiene skal lage en ny type pizza i dag med søtpotetbunn og karbonadedeig som topping, veldig spent på resultatet. Hvis oppskriften er god så legger jeg den muligens ut på bloggen. Jeg håper været holder seg i dag, for da hiver jeg kanskje på meg treningstøyet igjen og tar en løpetur. 


  Hva er dine planer for dagen?

 • UPDATE

  Heisann og hoppsan kjære lesere! 

  Dagene går så utrolig fort, det føles ut som uken nettopp startet og nå er det plutselig helg. Dagene har gått for så vidt i det samme, skole - trening og jobb. Finans er faktisk et veldig kjekt fag, hvert fall når man forstår hva det går i. Denne uken føler jeg at jeg har lært mye og håper det fortsetter i disse baner. Jeg synes ikke det er et ork å gå på skolen og det er en veldig god ting. Kan være treningen som påvirker overskuddet og all energien. Jeg skal hvert fall prøve å fortsette disse gode treningsrutinene jeg har kommet inn i. På onsdag varierte jeg og jentene treningen litt, da vi var ferdige på skolen dro vi på fjelltur med Tayla. Det var veldig kjekt. Vi dro til Sandnes og gikk opp Dalsnuten, ikke noe særlig lang tur, men fin tur var det absolutt. Da vi kom hjem lagde vi hjemmelaget lasange, glutenfri med soyaprodukter. Det smakte helt himmelsk, neste gang vi lager det skal jeg slenge ved oppskrift til dere. Nå er det helg, noe som vil si treningsfri og for min del, jobbing. Av og til må man ta pause fra festligheter, sist helg hadde vi nemlig fest i heimen. Tenkte jeg skulle slenge ved noen bilder. Det var som alltid veldig god stemning, blir nok ikke alt for lenge til neste gang.   Hva har du gjort i det siste? 

 • FAVORITT TV-SERIER

  6 tv-serier som jeg er veldig fan av. Det er kanskje tydelig at jeg liker serier med mye drama og blir kategorisert som "jentete". Det er hvert fall disse seriene jeg finner mest underholdende for tiden. De fleste seriene her venter jeg på nye episoder, og kan ikke si jeg liker å vente. Mistresses kom heldigvis akkurat ut med ny episode i dag og jeg kunne ikke blitt mer glad. 

  Har du en tv-serie å anbefale? 

 • VALGETS KVAL

  Da står jeg nok en gang ovenfor et spm jeg stod ovenfor i vår. Bedriftsøkonomi eksamen? Jeg skulle egentlig ha tatt denne eksamen i april, men måtte stå over (altså konte eksamen). Grunnen i vår var at vi hadde 12 timers undervisningsdager, fra 8 om morningen til 20 på kvelden. Jeg hadde akkurat startet i ny jobb, hvor jeg jobbet hver dag midt oppi all undervisning. Ingenting klaffet, og hadde jeg 4 timer til å gå i undervisningen - da gikk jeg. Likvel lærte jeg ingenting, for det var så mye å sette seg inn i. Det var et ork og jeg var virkelig demotivert. Etter to og en halv uke med intensiv undervisning midt oppi jobb, skulle vi altså ha eksamen. Jeg hadde ikke sjanse til å lese meg opp, så jeg tok valget om å konte eksamen. Nå på lørdag er konte eksamen, hvor ble sommeren av? Sommeren hvor jeg skulle være flink å lese, slik at det ikke skulle komme som et stort pang. Den forsvant rett og slett, nok en gang har jeg ingen tid eller motivasjon til å ta eksamen. Jeg VET hvor høy strykprosent det er, og jeg er en EVIG optimist hvis jeg tror at jeg kommer til å være en av de 30-40% som faktisk står. Jeg har kun 2 dager på meg, det strekker nok en gang ikke til. Jeg er både skuffet over meg selv, fordi jeg vet at jeg har jobbet hver dag og eksamen er viktigere. Denne uken startet vi undervisning i Finans, som har ca like stor strykprosent. Derfor kan jeg ikke skulke undervisningen for å lese til Bedriftsøkonomi eksamen. Jeg kan ikke risikere å komme i samme situasjon med Finans som jeg hadde med Bedriftsøkonomi i vår. Dermed står jeg ovenfor et valg, enten skulke Finans undervisning, være optimistisk og tro at jeg klarer å stå Bedriftsøkonomi ved å sitte i 2 dager => Eller kan jeg ta Bedriftsøkonomi eksamen i vår når jeg har ingen andre mattefag å fokusere på. Da har vi kun lese fag, hvor man kan lese seg fint til på egenhånd. Jeg tror jeg vet hva jeg ender på. Jeg vet selv hva jeg helst argumenter for, nemlig å konte - igjen. Likevel så er jeg så skuffa over meg selv. Jeg gjør det jo kjempe bra på skolen, men matte demotiverer meg på alle mulige måter. Jeg vet jeg er ikke flink til det og har aldri vært det. Når jeg sitter meg ned med boka blir alt blankt og ingenting gir mening. 

  Jeg er sjeldent en person som skriver følelser og tanker på bloggen, rett og slett fordi jeg alltid har hatt grenser for hvor åpen jeg skal være. Det å konte er ikke noe jeg er stolt over, føles ut som å mislykkes og jeg hater å gi opp. Likevel føler jeg at det er det beste, når jeg innerst inne vet at det ender i stryk om jeg prøver. Hvis jeg tar den er ikke karakteren E godt nok heller, derfor vil jeg heller vente og få bra karakter. Alle gode ting er 3? Ikke sant? 

  Over til noe mer positivt. Noe som har gitt meg stor glede den siste tiden er å trene. Jeg kjenner det gir meg mye energi og glede. Det har vært noen slitsomme uker med mye jobbing pga. sommeren, det skal bli deilig med litt fri nå. Skolen har jo startet for fullt og utover høsten blir det 50% stilling på hotellet. Jeg har den beste jobben jeg kunne tenke meg, stortrives. Siden sist har det vært fadderuke, fikk ta del i pubcrawl og rebusløpet. Pubcrawl var like awesome som i fjor, herregud hvor gøy det var. Jeg, Kjersti og Nora, hoppet på mange forskjellige NHS faddergrupper i løpet av kvelden. Barene arrangerte konkurranser og bearpong, det var utrolig kjekt og mye liv. Gleder meg til å se hva mer høsten bringer. Skole skal hvert fall bli høyt prioritert, målet er nemlig å studere et halvår i Miami neste høst. Når du går reiselivsledelse får du nemlig tilbud om dette. Så forhåpentligvis får jeg muligheten til å sette kursen nedover dit, det hadde vært en drøm.

  Hva skjer i livet ditt for tiden?

 • GDANSK

  Om 3 uker drar jeg og Rebecca til Gdansk. Vi har lenge tenkt at vi burde ta oss en tur og nå er den endelig bestilt. Vi fikk turen veldig billig, så da var det bare å slå til med en gang. Jeg gleder meg kjempe masse. Det er ikke lenge siden jeg var i USA, men jeg er allerede rastløs. Vil bare ut å oppleve verden. Jeg gleder meg til å bli ferdig med bachelor i reiselivsledelse, da kan jeg endelig sette kursen mot verden. Planen er å dra jorden rundt etter utdanningen er i boks. Nå skal jeg hvert fall for første gang i mitt liv til Polen, det er hvert fall enda et land å krysse av listen. Jeg har hørt det er veldig billig, og Gdansk skal visst være utrolig flott. Har noen av dere kjære lesere vært der? Vi tar gjerne i mot tips om hva vi bør se og gode steder å shoppe. 

 • BERGEN

  I dag har jeg og Miriam hatt byvandring i Bergen, følte meg som den turisten. Det har vært kjempe fint vær i dag, så vi kjøpte nok en gang Starbucks og satt oss ned ved bryggen i finværet. Det eneste som irriterte meg i dag er at det KRYR av veps i byen, de forfølger oss. Vi fant til slutt ut at det må være Mir sin parafyme som tiltrekker de. Jeg hadde nemlig tatt på meg en desj av den i dag, siden den luktet så godt. Så da gikk vi der *matchy matchy* med lik parafyme og vepsene forfølgte oss hvor enn vi gikk. Bortsett fra veps hysteriet hadde vi en kjempe fin byvandring. Det var deilig å bare chille i byen uten å gå i butikker. Denne dagen var for fin til å bare sitte inne.    Hva har du gjort i dag? 

 • REUNITED

  Heya!

  På torsdag fikk jeg besøk av Miriam her i Stavanger, og om det var godt å se henne igjen? Jeg har savnet henne så mye, har ikke sett henne siden jul. Jeg er så glad for at hun kom hit å besøkte meg. Hun flytter jo snart til England, så det blir jo lenge til jeg får se henne igjen. På torsdag samlet jeg jentene, Susanne, Nora og Miriam. Jeg lagde hjemmelaget kyllingwok med karrisaus, noe som var utrolig godt. Wok var etterlengtet, alt for lenge siden sist. Senere på kvelden drakk vi oss fin på vin og koste oss i hverandres selskap. For en kjekk kveld. Vi tok også en tur på byen hvor festen såklart fortsatte til langt ut på natt. 

  Dagen derpå, altå fredagen, dro jeg og Mir ut i byen. Vi kikket litt i butikker. Det var veldig mye salg ute å gikk, men jeg fant ingenting som passet lommeboken. Jeg var på nippet til å kjøpe Alexander Wang vesken som var veldig godt nedsatt, men klarte til slutt å dy meg. Det er ikke lett å holde seg unna slike fristelser, men vil heller sette vekk penger til framtidige reiser. Vi tok oss også en tur på Wayens hvor jeg kjøpte en god iskaffe, godt alternativ for oss som ikke har fått Starbucks enda. Heldigvis skal jeg til Bergen på tirsdag "mest sannsynlig", og da skal Starbucks være første stopp. Etter en god stund i byen fant vi ut at sofaen kalte på oss, vi var nemlig to stk slitne jenter som ikke var helt god i formen pga festlighetene dagen før. 

  I helgen har jeg måtte jobbe og den lille tiden jeg har hatt til overs har jeg selvfølgelig tilbragt med Mir. Nå skal vi kose oss med enda en film, de siste dagene har det vært en del filmtitting, de fleste har vært gamle filmer fra barndommen. Skikkelig koselig å mimre litt med Lizzie Mcguire: en stjerne for en dag, A Cindarella Story og What A Girl Wants, u name it. Alle filmene er vell å merke veldig jentete, men absolutt gode klassikere etter min mening. 


  Hva har du gjort i det siste?

   

 • KJÆRLIGHET
  Verdens mest nydelige brud ♥

  På lørdag giftet min kjære søster seg med sitt livs store kjærlighet. For et vakkert bryllup, kan innrømme at tårene trilte litt, *gledestårer, vell å merke*. Min søster var helt nydelig, så ut som en prinsesse. Jeg var så heldig som fikk være første forlover, så jeg fikk se bryllupet på nært hold. Presten brukte tegnspråk og så var det tolker som tolket det han sa. Det var en kjempe flott tale, for et flott bryllup. Etter bryllupet tok vi litt bilder og senere på kvelden dro vi videre til døvesenteret hvor festen startet. Der var det tre retters middag: aspargessuppe til forrett, oksesteik til hovedrett og så husker jeg ikke hva desserten var siden jeg fikk noe annet pga allergien min. Utover kvelden var det taler, som forlover holdt jeg også tale og om jeg var nervøs? Hehe, heldigvis gikk det veldig bra. Det var veldig mange flotte taler og fine ord som ble sagt. Jeg koste meg kjempe masse, det var også veldig kjekt å se slektninger igjen! 

 • UTDRIKNINGSLAG

  Heisann dere!

  Nå er det en stund siden jeg oppdaterte dere sist. Jeg blir bare dårligere og dårligere til å oppdatere denne bloggen. Siden sist har jeg vært i Bergen en tur i påsken og fikk sett mange av mine gode venner. For en kjekk tur det var, hadde savnet dem masse. For noen uker siden åpnet vi også hotellet, for et fantastisk hotell jeg har fått lov å ta del i. Jeg elsker hvert øyeblikk av det, drømmejobben? Det er det ingen tvil om. Jeg er hvert fall kjempe fornøyd med min nye arbeidsplass og vi har allerede skapt et kjempe godt arbeidsmiljø. Jeg har jobbet nesten hver dag, både før og etter åpning. Så det har blitt lite tid til andre ting. Har klart å holde treningen i gang heldigvis og kose meg med mine venner her. 

  I helgen arrangerte jeg og den andre forloveren til min søster Beate utdrikningslag for min søster her i Stavanger. Alle vennene hennes fra Bergen kom og de fra Stavanger, for en fantastisk dag fra morgen til kveld. Vi startet av dagen ved å ta toget til Klepp hvor kjæresten til min søster hentet meg og Beate. Da vi ankom leiligheten til min søster og kjæresten, lå min søster fortsatt å sov. Så jeg stod for filming, mens Beate listet seg inn på Linn-Therese med gryte og lokk for å vekke henne med kraftig lyd. Hun fikk helt sjokk, skjønte ingenting. Jeg som hadde lovet henne å ikke arrangere utdrikningslaget i mai fordi det skjedde så mye da. Jeg er så snill. Etter en stund forstod hun faktisk hva som skjedde og hun ble kjempe glad. Vi kjørte til Stavanger sentrum for å spise frokost. Etter en stund møtte vi de andre jentene og ble kjørt av noen snille gutter til GoKart. Min søster visste ingenting om hvor vi skulle, så hun stod som et stort spørsmålstegn da vi stod utenfor et bygg som hadde ingen informasjon på seg. Her poppet vi champis før vi startet GoKart. GoKart var helt sinnsykt artig, klarte selvfølgelig å krasje en gang i starten. Noe som ikke er rart med tanke på at jeg aldri har satt bak et ratt før, men etter langt om lenge kom jeg inn i det. Endte på 3.plass av 5, så skal ikke klage. Bruden fikk selvfølgelig kjøre to runder, det var så artig å se på også. GoKart skal prøves igjen, dette var ikke siste gang. Etter GoKart dro vi hjem til meg hvor jeg hadde pyntet og stelt i stand mat. Det ble servert tapas og alt var laget fra bunnen av, så veldig fornøyd med det. På kvelden hadde vi utfordringer til min søster, drikkeleker, så hadde Greta filmet kjæresten til min søster mens han svarte på spørsmal - så skulle min søster tippe hva han hadde svart. Veldig morsomt og en storartet kveld. Gleder meg til bryllupet som er om kun 2 måneder, tiden flyr. 

  Nå framover blir det kun fokus på jobb, øving til eksamen som er om en ukes tid og trening selvfølgelig.

  Meg og den fineste søsteren i verden, er så takknemmelig for å ha et så flott forbilde som deg!

  Hva har du gjort på i det siste?

   

 • HELGETUR TIL VATS

  I helgen dro jeg og Kjersti til Vats, et stykke utenfor Haugesund. Kjersti er nemlig derfra, så jeg var så heldig å få være med henne. Veldig kjekt med roomietur. På fredagen var en god gjeng med folk samlet hos Kjersti. På lørdagen tok jeg, Kjersti og Tayla oss en tur på et kjøpesenter som heter Amanda. Det var mye større enn forventet, og jeg klarte å finne en fin topp for kveldens festligheter. Tayla arrangerte nemlig "grillparty" på kvelden hvor hun hadde diska opp pastasalat, potetsalat og knall gode koteletter. For en god middag. Planen var at det skulle være grillparty ute, men været var ganske ustabilt, så da var vi inne i stedet. Senere på kvelden miksa verten i huset til mojito som smakte himmelsk, tror aldri jeg har smakt en så god mojito før. I tolv tiden dro vi ut på byen med en god del folk og var der til stengetid. Så dro vi på nach hos Tayla igjen og hadde allsang. Alt i alt en kjempe koselig helg. 

  Dagen i dag startet med jobb, enda mer opplæringskurs. Åpningen nærmer jo seg med stormskritt. Etter jobb har jeg bare slappet av og så tok jeg meg en herlig treningsøkt. Fikk jogget 8.11 km rundt movannet i dag på ca.48 minutter, veldig slitsomt, men samtidig veldig deilig etterpå. Trengte virkelig å trene litt etter all den gode maten i helgen. 

  Hva har du gjort i helgen? 

 • WORKING GIRL

  Dagen i dag har vært så lang. Store deler av grunnen er nok pga dårlig søvn i natt, fikk bare ikke sove. Selv kaffe har ikke hjulpet på trøttheten og da er det gale. Likevel har jeg klart meg ganske bra gjennom dagen. Vi har hatt lange kurs i både førstehjelp og sikkerhet på jobb i dag. Vi fikk til og med servert tidenes lunsj. Åhh får vann i munnen, maten var virkelig til å skryte av. Jeg fikk glutenfri og melkefri sandwich med kylling, bacon aioli og salat. Jeg lærte også masse i dag, veldig nyttige kurs å få med seg. I morgen er det 2 utplassering/opplærings dag som resepsjonist. Det blir selvfølgelig kjempe kjekt, stortrives virkelig og føler jeg er i mitt rette element. Gleder meg til å lære mye nytt. 

  Senere i dag må jeg gå igjennom et par kurs på nettet, slik at jeg blir enda mer orientert. Så håper jeg at været holder seg greit, for jeg kunne virkelig tenke meg å få unnagjort en treningsøkt. Jeg våknet nemlig i dag til regnvær etter et par fine uker med opplett og fint vær. Det var ikke kjekt å få det dårlige været tilbake. Jeg som hadde planer om å komme inn i faste joggerutiner igjen. Krysser fingrene for mer opplett i kveld. 

  Hvordan har din dag vært i dag?

 • LEVA LIVET

  Heisann og hoppsann!

  Nå begynner det å bli en stund siden sist oppdatering, så da er det høyst på tide med en god nok oppdatering. Siden sist har det skjedd ganske mye. Vi begynte med et nytt fag på universitetet, nemlig bedriftsøkonomi. Dette er et blokkfag som går over tre uker. Jeg klarte selvfølgelig å bli syk den første uken vi hadde faget og lå strak ut med konstant hodepine og forskjølelse. Dermed gikk jeg glipp av mye undervisning. Den andre uken vi hadde faget startet jeg å jobbe i Scandic. Dermed har jeg nok en gang gått glipp av mye undervisning. Nå er eksamen på førstkommende fredag og for første gang i løpet av min tid på universitetet er jeg dødsnervøs for hvordan det kommer til å gå. Har jo ingen kunnskap om faget. Synes det er kjempe trist å ha blokkfag i et økonomifag, siden jeg alltid har strevd med matte fag. Likevel er det ingenting å gjøre med det. Håper selvfølgelig at jeg klarer meg greit. Bortsett fra eksamen, så har jeg hatt det kjempe gøy med Scandic. Vi holder på med mange kurs og konferanser nå, det er veldig kjekke og spennende temaer. Jeg storkoser meg i lag med mine nye kollegaer, for en flott gjeng. Jeg gleder meg til vi åpner hotellet, dette er jo en så kjekk prosess å få være med på. 

  Ellers så har jeg vært i lag med mine gode venner. På torsdag var vi på tappetårnet og feiret Maja sin bursdag i lag med en god gjeng folk, veldig god stemning. På fredag dro jeg og to kollegaer på Døgnvill, en veldig populær restaurant her i Stavanger. De serverer de beste burgerne jeg har smakt, helt fantastiske. Senere på kvelden tok vi oss en hyggekveld på byen. Lørdag ble en rolig dag med Susanne og Kjersti, bare slappet av og prøvde å øve litt til eksamen. Gårsdagen dro jeg, Kjersti og Susanne på pastapasta å koste oss med sorbet og bær. Senere på dagen grillet vi i fine været. Det har jo vært så fint vær den siste uken, blir i så godt humør og føler bare livet smiler tilbake. De siste ukene har jeg også kuttet ut melkeprodukter, for jeg har lenge vært plaget med magen. Nå merker jeg virkelig stor forskjell, er mye bedre i magen etter både gluten ble kuttet ut og melk. Jeg håper bare det holder seg slik. 

  Håper det står bra til med alle dere, ha en fin dag videre!

   

 • BYTUR MED ROOMIENE  På tirsdag hadde jeg og roomiene fri fra både skole og jobb. Siden det var så fantastisk fint vær og varmere i luften enn det har vært på lenge, fant vi ut at en bytur var veldig passende. Vi gikk å vandret rundt i gatene i Stavanger og så tittet vi i en del butikker. Det var så mye fint rundt omkring, skulle ønske jeg kunne kjøpt alt. Jeg endte opp med en bukse fra Urban som satt som et skudd. God investering, veldig fornøyd med andre ord. 

  De siste dagene har gått til å bare slappe av siden vi har fri fra skolen denne uken. Forrige uke gikk jo i et kjør med alt for mange eksamener. Nå er det kun jobbing og latskap fram til det nye faget starter på onsdag. I helgen skal vi ha innflytningsfest, noe jeg gleder meg masse til. Det blir veldig gøy, nå har jo vi bodd her i en og en halv måned, så det er høyst på tide. Vi skal stelle i stand jellyshots og lage gode drinker. Blir sikkert en kjempe festlig kveld. Det har ikke skjedd så mye nytt ellers, veldig lite gøy å blogge midt oppi eksamen når ingenting annet skjer. Derfor har det vært lite oppdatering de siste ukene. Håper på å bli flinkere til å oppdatere litt jevnlig framover. 

  Hva har du gjort i det siste? 

 • EKSAMENLESING

  God morgen♥

  Da er jeg godt i gang med eksamenslesingen igjen. Vi skal ha eksamen allerede i morgen og føler jeg gjerne kunne hatt noen dager til med øving. Tiden går alt for fort. I morgen skal vi ha eksamen i Serviceledelse og serviceorganisasjon. Vi har egentlig to pensum bøker, men vi har kun kjøpt den ene boken, så får se hvordan det går. Jeg har vært igjennom 5 av 7 kontrollspørsmål ark å pugget de. Nå er det kun de resterende to igjen å pugge. Vi fikk beskjed om at hvis vi kunne de, da kunne vi alt til eksamen, så krysser fingrene. Dette faget inneholder mange psykologiske teorier, noe som jeg heldigvis kan mye av fra før. Eksamen varer kun 2 timer i morgen, så jeg er spent på hvordan de legger den opp. Vi har nemlig 4 innleveringer til neste helg også, som teller like mye som eksamen i morgen. Vi har en veldig hektisk uke foran oss. Nå bør jeg fortsette med lesingen, håper dere har en fin dag videre. 

 • SIDEN SIST


  God kveld kjære lesere!
  Jeg har som dere sikkert har merket tatt meg bloggfri en liten stund. Jeg har virkelig ikke følt meg motivert til å blogge rett og slett. Den siste tiden har gått i forelesninger, trening og jobb. Ingenting interessant med andre ord. Vi var også ute med studentene på torsdag, det var utrolig kjekt. Vi ble kjent med enda flere i klassen våres, klassen vår er jo veldig stor ca.100 elever og da sier det seg selv at man møter nye hele tiden. Vi var ute på et sted som heter Nåløyet, veldig koselig utested. Det er 20 års aldersgrense, men jeg kom inn siden det var studentarrangement. 18 års stedene i Stavanger er kjempe dårlige, gleder meg til å bli 20 om 9 mnd. I går jobbet jeg 8 timer, da jeg kom hjem lagde jeg verdens beste lavkarbo taco. Skal prøve å huske å legge ut oppskriften på tacolefsene, for de er helt insane gode. Senere på kvelden ble det jentekveld med godjentene. Dagen i dag har jeg brukt til å lese litt til eksamen som vi har på fredag, kjenner jeg begynner å stresse litt. Vi skal ha eksamen i Serviceledelse og Serviceorganisasjon. Boken går mye ut på psykologi, så jeg kan mye fra før av, men det er fortsatt mye å lære. 

  Hva har du gjort i helgen?

 • KVALITETSTID MED ROOMIENE

  God morgen dere. Det ble visst ingen trening i går likevel, gjett hva vi endte opp med i stedet? Jeg og Kjersti fikk en ide om å lage sunne skoleboller som vi skulle overraske Nora med når hun kom hjem fra jobb. Det endte med at vi også ble like overrasket, hun hadde nemlig samme tanken som oss. Hun hadde kjøpt inn bananer, bringebær og sjokolade, slik at vi kunne dyppe frukten i mørk sjokolade som kveldskos. Vi koste oss med film og masse god mat. I dette huset finnes det kun lørdager nemlig, hehe. Neida, vi starter heller uken i dag. Jeg tenkte å legge ut oppskriften på sunne skoleboller i morgen, i kveld må jeg jobbe og så får vi besøk senere i tillegg. Nå skal jeg snart på trening, på programmet i dag er det magestyrke + litt kardio. Måtte stå opp litt tidlig i dag for å få tid til å trene, fordi jobbvakten min starter allerede klokken 12. 

  Hva er dine planer for dagen?

 • SHAPE UP

  God morgen sunshines ♥

  Jeg våknet for ca en times tid siden, laget meg verdens beste frokost som jeg nøt mens jeg leste Shape Up. Jeg blir så inspirert, slike blader gir meg mye motivasjon. Det er mange gode oppskrifter inni og forslag til øvelser man kan gjøre når man trener. Jeg er hvert fall veldig inspirert og klar for å starte uken med en rå treningsøkt. I kveld skal jeg og Kjersti på Beast time på treningssenteret. Vi har aldri vært på det før, men det er noe crossfit greier. Jeg gleder meg kjempe mye, det er kjekt å prøve noe nytt innimellom. Ut på dagen skal vi ta oss en liten bytur, siden vi nå bor så sentralt nå. Det er fortsatt noen ting som mangler til leiligheten, så da har vi god unnskyldning til å gå i interiørbutikker. Jeg har så lyst til å finne noen fine pynteputer, så kremmerhuset blir garantert første stopp for meg. 


  Hva er dine planer for dagen?

 • FØRSTE NATTEN

  Da er første natten i den nye leiligheten overstått. Vi jobbet på spreng fra klokken halv ni om morningen. Vi hadde mye mer ting enn det jeg hadde trodd, tror ikke vi så gulvet på hvert fall 10 timer. Vi tok oss også en handletur på IKEA, kjøpte inn litt felles ting til leiligheten. Det har blitt kjempe fint, og jeg gleder meg til å vise dere bilder. Over ser dere rommet, det er ikke helt ferdig enda, men det kommer seg. Det er vanskelig å finne planløsninger med skråtak, men tror jeg har klart å løse det på en ok måte. Komoder må vi ha i gangen, siden vi definitivt ikke har plass på rommet. I går kveld innviet vi den nye leiligheten med nachos, første måltidet, og godt var det. Gleder meg til flere slike kvelder. Nå skal jeg se den nye epsioden av Carrie Diaries, hvis du ikke har sett serien før bør du absolutt gjøre det. Den handler om Carrie fra sex and the city, bare når hun var ung på 80-tallet. Jeg har lest bøkene tidligere og de er veldig forskjellig fra serien, men serien er likevel kjempe bra.

  Hva gjorde du i går? Ser du på Carrie Diaries?

 • FREDAGSKOS

  Herregud så fort denne dagen har gått. Dagen startet med cardio og armøkt på treningssenteret, etter trening dro vi til Kjersti. Der var det utrydding av leiligheten hennes som stod for tur. Vi vasket hyller, ryddet ting i esker and so on. Foreldrene hennes kjørte bilen hennes ned fra Haugesund. Når de ankom kjørte jeg og faren hennes fram og tilbake fra hennes leilighet til min med tingene hennes. Jeg nevnte jo i går at hun måtte være ute av sin leilighet innen første februar. Etter flere timers arbeid kjørte vi foreldrene hennes til fergen, for å så kjøre hjem til meg. På veien fant vi ut at vi orket ikke å stresse med å lage middag i tillegg, vi var jo litt slitne. Så vi bestemte oss for å dra innom pizzabakeren for å bestille meksikaneren, beste pizza´en i verden etter min mening. Det smakte faktisk godt med glutenfri bunn også, så den kommer jeg absolutt til å bestille flere ganger. I kveld skal vi kose oss med litt sjokolade og "Just Go With It" på skjermen. Har sett den filmen uttalige ganger, blir rett og slett aldri lei. 

  En god nyhet er at jeg har fått jobbintervju på Scandic. Jeg hadde jo webintervju i går, så nå er jeg kjempe spent. Gleder meg masse og krysser fingrene. Dette er jo en drømmejobb i mine øyne!

  Hva har du gjort i dag?

   

 • GOD NATT  Heisann og hoppsann. Lite kreativitet i overskriften i dag dessverre, har virkelig ingen fantasi når det kommer til det for tiden. Lenge siden jeg oppdaterte dere sist føler jeg, og jeg som var kommet så godt inn i bloggvanen igjen, shame on me. Kom hjem fra jobb for ca en time siden, så måtte jeg gjennomføre webintervju for Scandic. Har nemlig søkt jobb som resepsjonist, har virkelig lyst på jobben, så jeg krysser fingrene. I morgen starter jeg og Kjersti deler av flyttingen, hun må nemlig ut av sin leilighet innen første februar. Det betyr at hun må flytte sine ting til meg, så må vi flytte alt fra meg på lørdag til den nye leiligheten. Skikkelig tungvint, men vel verd det. Jeg gleder meg som en liten unge til å flytte til den nye, fine leiligheten. Så i morgen blir det masse vasking og nedpakking av ting. Nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for å legge meg, men må bare få med meg den siste episoden av "The Originals", er helt hekta. Goood natt dere♥

 • OFFISIELT

  Da er leiligheten offisielt våres. Kan nesten ikke tro det, gleder meg såå mye til å flytte inn med mine nye roomies Nora og Kjersti. Det kommer til å bli helt fantastisk. Skal vise dere bilder av leiligheten vår når vi er helt fornøyde med hvordan vi har innredet den. I går trakk vi rom, gjett hvem som fikk minste rommet? Det var meg ja, ingen stor overraskelse. Jeg har alltid uflaks på trekking, men jeg skal se positivt på det. Det blir jo lite og intimt, så får jeg prøve å finne en god løsning, slik at jeg får utnyttet plassen til det fulle. Vi flytter allerede om en ukes tid. Herregud så fort tiden har gått, det føles ikke ut som det er lenge siden vi satt å diskuterte dette for første gang. Det er vel og merke noen måneder siden vi bestemte oss, men tiden har virkelig gått fort. Kommer ikke til å savne denne leiligheten, selv om jeg har mange gode minner. Denne leiligheten er så liten, men den nye er så stor. Det skal bli godt med god plass for en gangs skyld. Hihi, lykkerus!


  Måtte ta meg turen innom weheartit, er så mye inspirasjon. 

  Nå skal jeg gjøre i stand Taco, for snart kommer nemlig Emilie, Pernille og Ramona. De skal bo hos meg denne helgen når de er i Stavanger, blir kjempe kjekt. Ha en fin fredagskveld dere!

 • BREAKFAST  God morgen kjære lesere ♥
   I dag bestemte jeg for å lage meg litt kosemat til frokost, siden jeg har fri fra skolen og ikke har så mye bedre å gjøre på. Jeg tilsatte noen ts naturell, litt blåbær, mandler, glutenfritt havregryn og en dæsj honning. Det smakte dødsgodt, men det var nok ikke nok til å mette magen. Derfor hadde jeg også glutenfrie knekkebrød med kyllingpålegg og agurk ved siden av. Jeg elsker de dagene jeg har god tid til å lage frokost, skal absolutt lage dette flere ganger. Nå skal jeg spille litt gitar, et av nyttårsforsettene er jo å bli flinkere. Senere i dag bærer turen videre på trening. Bortsett fra treningen så blir nok dette en veldig lat dag. Ha en fin dag videre!

 • INSTAGRAM OG FACEBOOK

  Instagram:

  Er det noe jeg sikkert ikke er alene om så er det å være avhengig av instagram. Her deler jeg bilder fra hverdagen, bilder som ikke nødvendigvis kommer på bloggen. Bildene jeg har lagt ut på instgram det siste halvåret har jeg brukt til bloggen også. Dette har vært fordi jeg har vært dårlig til å ta med meg kamera. Dette året derimot skal jeg selvfølgelig prøve å bli bedre til å ta mer bilder. 

  Hvis du ønsker å følge meg, så er instagramnavnet mitt - Siljejed

  Facebook:

  Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på når jeg har nye innlegg på bloggen, da kan du "like" siden min på facebook >her<. 

 • GIRLSNIGHT

  Gårsdagen startet jeg og Susanne med en treningsøkt på treningssenteret. Økten bestod av kun magestyrke. Etter trening tok vi sol og så dro vi å handlet inn til middag. Siden det var lørdag bestemte vi oss for å lage skikkelig kosemat, nemlig pizza. Kan ikke huske sist gang jeg spiste pizza faktisk. Vi lagde glutenfri og så toppet vi med det vi selv ønsket å ha på. Det var utrolig godt. Senere på kvelden drev vi å pratet og så på film. For en koselig kveld.   Nå skal jeg snart ut døren, i dag er det nemlig cardio trening. Det skal virkelig bli godt å løpe litt. 

  Hva har du gjort i helgen?

 • MINE FRAMTIDIGE ROOMIES

  I dag har jeg, Nora og Kjersti vært på visning på en leilighet. Vi skulle egentlig på visning i går, men klarte heldigvis å få den ombooket til i dag i stedet. Jeg måtte nemlig jobbe i går kveld, så da crashet visningen med jobb. Leiligheten var kjempe fin og romslig, eneste minuset var at alle soverommene hadde skråtak siden de er i øverste etasje i huset. I tillegg er det ene rommet en del mindre enn de to andre, så da blir det romtrekning om hvem som får hvilket rom. Det er jo ingen som vil ha det minste, så da må vi bare trekke. Stuen var kjempe stor og fin. I leiligheten var det også spisestue, noe som er veldig greit for da kan vi gjøre lekser der. Til slutt må jeg nevne at badet og kjøkkenet var så fint, åhh, ble helt forelsket jeg. Gleder meg til alt er i boks, vi fikk helgen til å bestemme oss om vi ville ha den eller ikke. Så hvis vi bestemmer oss for å ta den, da flytter vi allerede 1.februar.

  Tok oss et lite kaffebesøk på wayens før visningen i dag, åhh det var jaggu godt. Skulle ønske jeg klarte å lage så god kaffe selv. 

  Hva har du gjort i dag?

   

 • HEKTISK DAG

  God kveld kjære lesere ♥

  Dette har vært en lang dag, kom akkurat hjem fra jobb. Denne dagen startet klokken seks i morges. Må nemlig være på skolen til klokken åtte, da starter statistikk. Jeg merker at det er veldig tidlig. Det har blitt en enda større vane å gå med kaffekoppen godt plassert i høyrehånden etter jeg begynte på universitetet. Før drakk jeg det når jeg fikk tid til å lage det, nå må jeg lage det, hvis ikke glir øynene rett igjen. Det hender selvfølgelig noen dager at jeg går innom topplokket på campus for å kjøpe den beste kaffien som jeg vet om, men det blir fort dyrt. Etter skolen dro jeg, Kjersti og Amanda på treningssenteret for å trene styrke i beina. Både Kjersti og jeg økte styrken på de fleste apparatene vi bruker til vanlig i dag, så det ble virkelig en tung økt. Det var vel verd det, følte meg så stolt etter økten, med et stor glis klistret rundt munnen. Jeg og Kjersti dro til henne etter trening og lagde middag i lag. Det har blitt nesten en fast vane å dra til henne om torsdager for å spise, hun bor mye nærmere jobb enn det jeg gjør. Derfor er det lettere å dra fra henne til jobb, enn å dra hjem for å så dra den lange veien til jobb igjen. Etter å ha tilbringt noen timer i lag med Kjersti gikk turen videre til jobb. Veldig hektisk dag, men den har både vært kjekk og gått veldig fort.


  (Er dessverre dårlig med nye bilder for tiden, siden jeg har blitt så dårlig på å ta bilder)


  Hva har du gjort i dag?

 • FERDIG BESTILT

  Jeg er så happy i dag. Grunnen til dette er at nå er faktisk ALT i boks til USA turen. Vi betalte depositum på alle hostellene i dag, i tillegg så betalte vi for bilen som vi leier gjennom Kilroy. Nå er vi kjempe klar for roadtrip i USA i sommer. Kan ikke tro at denne drømmen faktisk kommer i oppfyllelse. Jeg hadde selvfølgelig troen på at jeg fikk dratt til USA en gang i løpet av livet, men at denne turen kom til å komme så fort, det er litt uvirkelig. Jeg er veldig klar, så nå kan bare sommeren komme. Det er så mye spennende som skjer dette året her og jeg er skikkelig gira. Om litt over 1 måned flytter jeg sammen med Nora og Kjersti, noe som blir kjempe kjekt. Vi leter fortsatt etter leilighet, men vi har heldigvis en visning i morgen. Vi krysser fingrene for at denne er perfekt for oss, den virker hvert fall kjempe flott ut i fra bildene. Gleder meg til å se den i virkeligheten. 


  Litt leilighet inspirasjon. Jeg elsker beige, cream, store lykter, fin utsikt.

  Nå skal jeg kose meg med god middag og den nye episoden av pretty little liars.
  Hvordan har din dag vært? 

 • ET VANSKELIG VALG  Nå har jeg nesten drukket opp koppen min med iskaffe fra nescafe, den er kjempe god, anbefaler dere å teste den ut. I dag stod jeg opp rundt halv elleve, vi har nemlig fri både mandag og tirsdag fra skolen. Når jeg våknet satte jeg på en maskin med klær og ryddet litt rundt i leiligheten. Resten av morningen har jeg bare brukt til å lese de faste bloggene og sett på bilder av USA, gleder meg så mye Nå skal jeg sitte meg ned i sofakroken med resten av iskaffe´en og fortsette på boken "Et vanskelig valg" av Nicholas Sparks. Han er uten tvil den beste forfatteren jeg vet om. Senere i dag får jeg besøk, da skal vi lage middag og så skal vi på trening senere i kveld. I dag er planen å gå på spinning, noe som er veldig lenge siden sist.

  Hva er dine planer for dagen?

 • PANGSTART  Nå har jeg og Kjersti akkurat kommet inn døren etter en pangstart på skolen. Første faget i år var "Statistikk og Metode". Timene våres begynner klokken 8 om morningen, så det skal bli hardt å stå opp hver dag. Dette faget fikk meg til å føle at vi var tilbake på ungdomsskolen igjen. Herregud, tall og tabeller, hvordan skal jeg overleve? Han brukte ingen powerpointer, så her må det noteres. Læreren forklarte ikke hvordan vi skulle gjøre ting, så alle satt som et stort spørsmålstegn. Flaks for oss at dette kun var introduksjon, satser på at han går mer nøye igjennom ting senere. Hvis ikke tror jeg alle kommer til å slite. Det var kun to timer undervisning i dag, så da dro vi rett på trening etter skolen. Planen i dag var å trene kun bein, og hardt var det. Det er aldri lett å komme i gang etter man har hatt pause en god stund. Nå skal vi snart lage middag, det er alltid mer koselig å spise med andre enn å sitte alene i hybelleiligheten. Etter middag må jeg videre på jobb, fullt kjør i dag med andre ord.

   

  Hva er dine planer for dagen?

 • STAVANGER NEXT


  Da står Stavanger for tur. Jeg er klar for å komme hjem til leiligheten min. Vi starter det nye semesteret på onsdag og jeg gleder meg masse til å komme i gang. Jeg er ganske spent på de nye fagene, og gleder meg til å møte mine skjønne gode venner igjen. Vi har hatt lang juleferie, så nå skal det bli godt å bli litt mer rutinert igjen. Det er virkelig på tide å begynne å trene igjen. Det  skal bli en fryd med andre ord,  savner å dra på treningssenteret. 

  Nå blir jeg snart hentet. Det blir roadtrip ned til Stavanger med Susanne og Maja, det blir kjekt. 

  Hva skal du i dag?

 • KVALITETSTID  Gårsdagen tilbringte jeg med mine gode venninner. Hele dagen gikk så utrolig fort. Vi startet dagen med en god gjeng og da gikk vi først på Baggis for å hilse på de, er jo over et halvt år siden vi gikk på Vgs. Baggis var stamstedet våres, kjøpte hvert fall alltid en kaffe om dagen der. De var så glad for å se oss igjen, det var utrolig koselig. Etter å ha pratet med dem en god stund bærte turen videre til gamle skolen. Hvor vi møtte noen av våre venner som har valgt å gå 4-årig. Vi lunsjet med de og satt å pratet der en god stund. Etter skolebesøket dro jeg, Lise, Connie og Rebecca videre til Starbucks, hvor vi pratet i flere timer mens vi nøt kaffe. Denne gangen prøvde jeg Toffee Nut Latte, noen slurker er veldig godt, men etterhvert ble den ganske kvalmende. Etter en god stund følte vi at vi hadde tatt opp plassen litt for lenge, så da forflyttet vi oss til underetasjen hvor Egon befinner seg. Der bestilte vi oss god middag og fortsatte praten. Tiden går så fort i godt selskap. Senere på kvelden dro vi til en venninne av Lise, der så vi film og pratet enda mer. 

  I dag skal jeg på lunsj med mange fra gamle klassen, gleder meg kjempe masse til å se dem igjen. Blir kjekt å mimre litt om alle årene vi har gått i klasse og høre hvordan det går med folk. Nå må jeg tusle ut døren, sånn at jeg ikke blir sen. Ha en finfin dag videre!

 • 10 DAGER

  Herregud tiden bare flyr avgårde. Har jobbet hver dag siden jeg kom hjem og allerede i morgen drar jeg tilbake til Bergen, iih. Gleder meg masse til å komme hjem til hjembyen og feire jul med familien. Jeg håper også at været er bra, tenkte nemlig å få jogget litt når jeg kommer hjem, kanskje jeg er litt optimist? Krysser hvert fall fingrene. Nå har jeg stått å pakket i noe som har føles som en evighet. Hadde først bestemt meg for å kun ta treningsbag'en og en reiseveske med meg til Bergen, men det ble alt for fort fullt. Et par tykke gensre og det var stappa, så da endte jeg opp med den store kofferten i stedet. Tok selvføgelig med meg overdrevent mye klær da, men heller for mye enn for lite. Skal trossalt være hjemme i sånn 2 uker, så da er det greit å ha litt å velge i mellom. Jeg gleder meg sånn til å se mine kjære søte bergensvenninner igjen, de har vært dypt savnet hele gjengen. 

  Nå tror jeg at jeg at jeg skal ta å lese videre i boken min (er helt hekta, snart lest ut bok nr.2 i LA.Candy serien) før jeg tar å busselaller. Så god natt dere ♥


  (Hadde ikke noen nye bilder å dele, så jeg slenger ved dette av meg og bestis fra Londonturen i sommer)

 • TILSTANDEN DAG 5

  Nå  er jeg på dag fem etter operasjonen. Jeg klarer fortsatt ikke å snakke noe særlig, så jeg er blitt elendig god i tegnspråk og hvisking. Heldigvis er min søster flink å lese på leppene mine, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg hadde gjort for å være helt ærlig. Sykt anstrengene å prøve å snakke, dermed er det lettere å la være. Jeg våknet opp med store smerter i halsen i morges, så da måtte jeg bare hive innpå med en av de daglige dosene med medisiner. Jeg merker at smertene er størst når jeg våkner om morningen, gjerne av og til på kveldstid også. Det er vanskelig å få i seg mat, ikke fordi det er vondt å svelge, men fordi jeg blir så fort kvalm. De dagene jeg får i meg noe mat, da går det som regel i kald suppe. 

  For å være helt ærlig vil jeg si at jeg har vært ganske heldig. Det eneste er at jeg blødde mye under operasjonen, så det kan være jeg er lettbløder i følge legen. Ellers så skal jeg i grunnen ikke klage på noe som helst, smertene er ikke så ille som jeg innbilte meg i forveien. Det eneste som er kjipt for en som er matvrak slik som meg, er at man ikke kan spise hva man vil. Selvfølgelig har jeg mange dager igjen, så kan være det blir verre etter hvert. La oss krysse fingrene for at det ikke blir verre! :) • ROLIG DAG

  Dagen i dag startet med at jeg våknet av at jeg kaldsvettet og følte meg skikkelig uggen. Jeg var nødt å stå opp for å ta medisinene mine, men holdt på å gå rett i bakken. Jeg fikk nemlig skikkelige smerter i halsen i går kveld. Jeg klarte ikke å snakke til slutt, så heldigivs har jeg fått ta det med ro i dag og ikke snakket noe særlig. Kjenner at halsen er mye bedre i kveld enn det den var i går. Dagen min i dag har bestått av å ligge på sofaen, se film, sove og prøvd å få i meg noe mat, som resulterte i en halv is. Har ikke hatt noe særlig matlyst i dag, så jeg håper på at den kommer tilbake i morgen. Jeg skulle egentlig være med min søster å feire en venninne sin 30 års dag, men var rett og slett for utmattet til å forlate leiligheten. 

  I morgen er det første desember. Det blir litt trist å starte desember uten adventskalender, brus og julekaker. Desember blir ikke helt det samme uten det, men jeg får ta det igjen når halsen er helt fin igjen. Jeg og min søster skal hvert fall kose oss med noen julefilmer den kommende uken for å komme litt i julestemning. Det gleder jeg meg til.  Hvordan har din dag vært?

 • HJEMME I BERGEN

  På tirsdag denne uken var det endelig min tur å dra til Bergen. Jeg har ikke vært hjemme i Bergen siden starten av august, så det var deilig å endelig komme hjem. Jeg tilbragte hele tirsdagen med familien og på onsdag var det på tide å ta mandlene som var grunnen til at jeg kom hjem. Det er godt å få det unnagjort, har i grunnen kun stresset med det. Jeg skulle jo egentlig ta de i midten av september, men så måtte jeg utsette det pga at første eksamen var 20.september. Så det er godt å få det unnagjort. Tilstanden er helt grei, litt vondt å svelge, men jeg har klart å få i meg is, isbiter og kaldt vann. Så jeg lever hvert fall. Jeg er så heldig som har en søster som har latt meg bo hos henne. Det er veldig avslappende å bo hos henne og hun er så snill som vil lage hjemmelaget blomkål suppe til meg i kveld. Kommer til å bli godt med litt skikkelig mat og ikke bare rumlende mage. Senere i dag kommer også Lise på sykebesøk, noe som jeg gleder meg kjempe masse til. Ha en fin dag videre snupp'ser! 
 • SIDEN SIST

  Herregud, snart har det gått en måned siden jeg blogget sist. Tiden har bare flydd avgårde, rett og slett. For det meste har jeg vært inngrodd i både exphilbøkene og markedstrender i reiselivsnæringen. Jeg har offisielt juleferie, hadde to eksamener forrige uke, siste ble lever på fredag. Nå skal ferien nytes til det fulle. Jeg kan også feire med at gruppeinnleveringen som er den ene delen av den endelige eksamenkarkateren gikk utrolig bra, whoho. Tror vi har forstått oss mer på hvordan man skriver en oppgave her på universitetet. Det er nemlig ikke en typisk oppgave som vi hadde på videregående, tror den siste gruppeoppgaven vi leverte var på nesten 30 sider. Så det er ikke "bare" bare.  

  Her er noen bilder fra de siste ukene:  Halloween party med gode venner, for en bra kveld. 

   


  I bursdagshelgen min fikk jeg besøk av to av mine beste venner. Rebecca kom hele veien fra Trondheim hvor hun studerer og Susanne dro helt fra Hamar hvor hun går på folkehøgskole. Det var en kjempe flott helg og kunne ikke bedd om en bedre bursdag. Jeg er så takknemlig over at de ville dra helt til Stavanger for å feire den med meg ♥


  Åååh dette må dere bare prøve, er så hekta. Oppskriften finner dere >her<. Jeg tilsatte også noen blåbær, det smakte fantastisk.


  Over en uke i strekk med lesing til Markedstrender eksamen. Vi satt blant annet på skolen både lørdag fra morgen til kveld og på søndagen. Jeg har aldri i mitt liv vært på skolen på en lørdag eller søndag før, men det er jo en første gang for alt. Lenge leve studentlivet!


  Uken vi øvde til eksamen trente jeg og kjersti 6 dager. Følte oss litt kry, vanligvis trener vi sånn 3-5 ganger i uken. Det å trene de dagene vi leste til eksamen hjalp oss veldig. Det er viktig å ha litt avbrekk fra lesingen og trening gir bare enda mer energi til å lese. 


  Etter alle eksamene og semesteret endelig var ferdig, da var det rett tilbake i jobb igjen, etter 2-3 uker fri grunnet eksamenlesing. 
  På lørdag var jeg og jentene ute en siste tur i lag før jul. Alle skal jo hjem, så da tenkte vi det var kjekt å ta en bytur. 

  Hva har du gjort den siste tiden? 

   

 • STAVANGER HØST

  Åhh høsten her er så vakker. Bladene på trærne er gule og gatene er dekket av blader som har falt ned fra trærne. Kjenner jeg begynner å bli litt glad i denne byen, selv om bussene irriterer meg grenseløst. Jeg aner ikke hvor mange ganger den har kjørt fra meg nå, selv når jeg står klar på busstoppet så bare kjører den forbi. Her må man jo tydeligvis ta ut hånden når bussene passerer. Slik at bussjoføren vet at du skal på akkurat den bussen. Det som irriterer meg er jo at det er så få busser som kjører forbi og når jeg da står klar på fortauet, da burde de forstå at du skal på den bussen. 

  De siste dagene har jeg vært så slapp og giddalaus at bloggen har blitt nedprioritert. Det er kaldt og i tillegg til det har det regnet ekstremt de siste dagene. Skulle tro man var vandt til regn når man har bodd i Bergen hele livet, men det er jeg altså ikke. Så da har det blitt trening og serietitting på meg. I går dro jeg på tappetårnet med noen venner og det var jo koselig som alltid. For en god gjeng, alltid mye latter og glede i lag med de.

  Hva har du gjort de siste dagene?

 • FEST MED JENTENE

  Fikk ikke oppdatert tidligere i uken, har vært så opptatt med trening, jobb og skolearbeid at bloggen ble litt glemt. Her er hvert fall noen bilder fra helgen. På lørdag dro vi til Camilla å vorset før vi dro videre på fest til fadderen vår. På vorset til Camilla spilte vi masse gammel musikk og stemmenivået traff nye høyder, tviler ikke på at hele nabolaget hørte oss når vi sang som noen galninger til Wannabe og Barbie Girl. Det var kjempe god stemning og dansing på gulvet. Stavangerlivet ♥

  Hva gjorde du i helgen som var? 

 • STUDIETID

  Dagen i dag startet med at jeg holdt på å forsove meg til trening. Våknet 20 minutter før bussen gikk, heldigvis hadde jeg pakket bag'en kvelden før. Så da kastet jeg på meg treningsklær og løp til bussen. I dag valgte jeg og Kjersti å ta beinstyrke, og for en god økt det var. Kjente det godt i musklene i dag at vi hadde trent. Etter trening var det på tide med 4 timer forelesning i ExPhil, heldigvis var dette den nest siste forelesningen. Dette faget er rett og slett noe av det kjedeligste jeg har vært borti noen gang. I tillegg er dette det eneste faget som er obligatorisk fremmøte på i høst. Skolearbeidet sluttet dessverre ikke med ExPhil i dag, etter skolen måtte vi nemlig jobbe med innlevering. Denne innlevering er en gruppeinnlevering som skal være på 7000 ord. Vi har valgt å ha om Tokyo, noe som er en spennende by. Det faglige stoffet er veldig krevende og vanskelig, noe som gjør at oppgaven blir ti ganger mer vanskelig. Det er masse tabeller og grafer, noe som minner alt for mye om matte. Mitt svakeste fag noen gang, dessverre. Så ser for meg at jeg kommer til å bruke mange dager på å komme i mål med denne oppgaven. 

  Hva har du gjort i dag?

   

 • ROLIG AFTEN

  God kveld kjære lesere ♥

  I dag var planen å ha ingen planer. Vet det høres veldig rart ut, men av og til trenger man å ha en dag til å kun slappe av. Den siste tiden har alt gått i ett her og nå kjente jeg at jeg trengte en pause. Veldig deilg. Dagen har jeg brukt til å ta igjen tv-serier og laget tidenes middag. Det ble løvbiff, fløtegratinerte poteter og brokkoli, nam nam. I morgen venter skolearbeid og husvask, så resten av kvelden skal jeg nyte til det fulle. Ha en fin kveld videre! 

 • BUSY WOMEN

  Helgen har gått så det suser. På fredag hadde jeg senvakt på jobb og lørdag jobbet jeg full dag. Etter jobb på lørdag dro jeg og Anette til meg, lagde taco og så den lille havfruen. Det var døds koselig, har ikke sett den filmen på år og dag. På søndag gikk omtrent hele dagen til jobbing av ExPhil framføring. Vi har nemlig gruppeframføring på onsdag og vi hadde ikke begynt på oppgaven en gang. Vi var alle svært opptatt med øving til eksamen når vi fikk vite om oppgaven, noe som resulterte at det gikk i glemmeboken. Vi fikk utdelt et kapittel i boken som vi skulle jobbe med og lage en framføringen ut av. I går satt vi 4 av 9 stk fra gruppen å jobbet på spreng for å få manuset til filmen ferdig. Vi tenkte vi skulle være litt kreativ å lage film i stedet for en vanlig framføring. Vi ble vel ikke ferdig før i halv ett-tiden i natt, men vi ble hvert fall ferdig. Filosofi er ikke "bare bare" for å si det sånn. 

  I dag skal vi bruke dagen til å filme, det blir jo spennende. Gleder meg til å se det endelige resultatet og håper at læreren blir fornøyd.   Hva har du gjort i helgen?

 • 1 STK SLITEN JENTE


  (Bilde fra forelesningen i dag. Forelesninger er ikke alltid like gøy, hehe)

  For en slitsom dag i dag, kjenner at beina mine verker og sengen kaller mitt navn. Dagen min startet med forelesning i "markedstrender i næringslivet". Deretter bærte det videre til trening med Kjersti på SIS. I dag fokuserte vi på beinstyrke og vi fikk gjennomgått en knall økt. Etter trening måtte jeg videre på jobb, med andre ord en veldig lang dag. Det å endelig sitte seg ned på bussen på vei hjem fra jobb i kveld, det var deilig. Morro'a sluttet jo selvfølgelig ikke der. Når jeg kom hjem tenkte jeg at det var på tide å lage middag. Jeg hadde tenkt på eggerøre i hele dag og begynte selvfølgelig å mikse sammen røren. Tror dere ikke at jeg fant ut at melken var blitt dårlig? Etter at jeg hadde tilsatt den i lag med de siste eggene i kjøleskapet? Der røyk den maten, mistet all matlyst med andre ord. Håper dagen i morgen blir en mer avslappende dag og forhåpentligvis er jeg mer heldig på matfronten da. God natt sweethearts!

 • EGONKOS

  På lørdag dro jeg og noen venner på Egon for å feire at vi var ferdige med første eksamen. Da bestilte jeg Tex Mex burger, noe jeg ikke hadde spist på en evighet. Det var fantastisk godt, som vanlig. Spesielt løkringene, får vann i munnen av å se på bildet, hehe. Det var utrolig kjekt å tilbringe lørdagskvelden på Egon i lag med godt selskap. 

  Resten av helgen har gått til husvask, klesvask og rydding av leiligheten. Det er ikke bare "bare" å bo alene. Det er mye som må gjøres. Jeg kjente det var lurt å få det unnagjort. Det er så typisk meg å finne det mye mer interessant å vaske leiligheten når jeg egentlig bør lese til ExPhil. For når jeg skal lese den leksen, da finner jeg alt annet i verden mer interessant enn det å lese. Filosofi er ikke min greie, men vi må bare gjennom det. På tirsdag starter vi med et nytt fag som heter "Markedstrender i næringslivet" og vi har fått vite at vi har eksamen i dette faget 12.november. Det vil si at vi er ferdige med skolen dette semesteret etter ex-phil eksamen i midten av november. Gledeshyyl. Vi har i de siste ukene trodd at siste eksamen kom til å bli 17.desember, noe som hadde vært kjempe kjipt siden jeg skal ta mandlene i slutten av november. Så når jeg fikk vite dette ble jeg ekstremt glad. 

  Hva har du gjort i helgen?

 • GOD KVELD  Da har jeg akkurat kommet inn døren etter en LANG dag. Jeg startet dagen min klokken 6.20 i morges. Da var det tid for å stelle seg og gjøre seg klar til første eksamen. Jeg var livredd for å forsove meg så jeg hadde sikkert på sånn 7 alarmer, heldigvis klarte jeg å våkne etter alarm nr.2, litt slumring blir det jo selvfølgelig. Når jeg hadde gjort meg klar, da var det bare å løpe til express bussen, sånn at jeg skulle slippe å bytte buss i sentrum. Det er vel og merke den ENESTE express bussen som går i døgnet fra meg til universitetet. Noe som er veldig kjedelig, men sånn er livet. Når jeg endelig hadde satt meg ned på bussen var det tid for siste innspurt med øving, det er viktig å friske hukommelsen litt. Klokken 9 var vi klar til å starte eksamen. Vi hadde nøyaktig 4 timer på å gjøre 4 oppgaver. Når jeg leste over oppgavene var jeg positivt overrasket, synes de var veldig greie. Så eksamen gikk egentlig veldig bra følte jeg, tror ikke jeg stryker, men man skal aldri si aldri. Når eksamen var ferdig dro jeg, Nora og Kjersti til kvadrat for å shoppe litt nødvendigheter. Ferdig eksamen måtte jo feires. Jeg kjøpte meg en vinterjakke og en genser, høyst nødvendig. Begynner å bli ganske kaldt her i Stavanger, spesielt om morningen. Etter shoppingrunden dro jeg på jobb hvor jeg ble til stengetid. Nå er jeg klar for å spise litt kvelds og så tusle i seng, kjenner jeg er utrolig sliten og trøtt. Ha en fin kveld dere! 

 • DET SKAL IKKE VÆRE LETT

  Da er det eksamen i morgen. I dag har jeg, Nora og Kjersti samlet oss i leiligheten min for å lese til eksamen. Jeg merker dette er et fag som er lettere å forstå når vi diskuterer sammen, fordi det er så mange modeller vi må sette oss inn i. Det er en veldig stor og avansert bok, så powerpointene til læreren våres har hjulpet veldig mye. Det er nå jeg er glad for at jeg har vært flink å følge med på forelesningene. Nå har vi kun resten av dagen igjen til å øve, så den skal brukes godt. Ææ første eksamen på universitetet i morgen, nesten litt uvirkelig. Ønsk meg lykke til, kommer nok til å trenge det. Har skikkelig eksamensnerver nå, hehe. Ha en fin dag videre folkens!

 • KUN NOEN DAGER IGJEN

  Nå er det kun noen dager igjen til første eksamen, og nervene er her allerede. Eksamen er på fredag og hele pensumet er på engelsk. En tykk bok på 400 sider i faget "Intro til reiseliv". Kan ikke si at jeg gleder meg til eksamen. Hittil har jeg gått over alle forelesning powerpointene som var ca 60 fulle A4 sider på word. I tillegg til dette har jeg gjort tidligere eksamens oppgaver. Nå gjenstår det å faktisk lese hele boken, noe som jeg tviler på at jeg kommer meg levende ut av. Det kommer til å ta en evighet. Jeg og jentene har planlagt å sitte tirsdag, onsdag og torsdag på campus og da er planen å øve fra morgen til kveld. Tror det er veldig lurt for da kommer alle til å pushe hverandre til å lese. Så da blir datan forlagt hjemme, slik at det blir ingen forstyrrelser. 

  Det blir også litt jobbing denne uken - mandag, tirsdag og fredag. Tror jeg kommer til å prøve å få byttet vekk tirsdagsvakten. Jeg vil helst ha fullt fokus på eksamen den kommende uken. Vil ikke stryke akkurat, så da må fokuset være 100% denne uken. Den nye jobben er kjempe kjekk. Jeg har blitt kjent med flotte kollegaer og stortrives rett og slett på jobb. Det er en mye større Norli butikk enn det jeg er vandt til, men jeg har klart å bli ganske kjent med butikken til å kun ha jobbet der i 2 uker. 

  Nå er det back to buisness (altså lesing), skal prøve å bli flinkere til å oppdatere bloggen etter eksamen. 
  To bilder fra den siste tiden. Bilde - 1) Vors med jentene 2) omvisning på Sola flyplass med klassen

  Har du eksamen snart?

 • DET GODE LIV  To bilder fra vorset på lørdag med godgjengen!  De siste dagene har gått veldig fort, det skyldes selvfølgelig godt selskap. Jeg hadde jo besøk av Lise hele helgen, noe som var så kjekt. På tirsdag hadde jeg og Kjersti jentekveld hjemme hos meg, og jeg presterte selvfølgelig å utløse brannalarmen. Herregud jeg fikk sjokk. Jeg visste selvfølgelig ikke hvordan jeg skulle få den til å slutte å pipe og dette var sent på kvelden. Så vi hev opp vinduene for å skifte ut luften for å se om det hjalp, heldigvis gav brannalarmen seg når vi gjorde det. En ting lærte jeg hvert fall av dette: Skal aldri riste brød igjen uten å ha vinduene åpen. På onsdag dro jentegjengen til Susanne, der lagde vi taco og hadde tidenes jentekveld. Det var så koselig. 

  Vi har forelesninger hver eneste dag, bortsett fra mandagene. Merker at det er slitsomt å følge med på en person snakke i flere timer i strekk, men man må jo gjennom det. Heldigvis har jeg valgt en gøy retning, reiseliv er jo veldig interessant. Første eksamen er allerede 20.september, det blir veldig spennende, men kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. 

  Hva skjer i livet ditt for tiden?

 • BYTUR  I dag var jeg i byen med Lise. Siste dagen hun er her i Stavanger med meg før hun drar hjem igjen. Vi satt oss ned å solte oss ved vannet i sentrum, det var så varmt i dag. Det har vært så kjekt å ha bestevenn på besøk. På lørdag dro vi ut i lag med jentene på byen, noe som var kjempe kjekt. Merker at utelivet her ikke er like bra som i Bergen, savner hjembyen litt. Vi gjorde selvfølgelig det beste ut av det og endte opp med å storkose oss masse. Ellers så har vi for det meste bare slappet av, pratet, hatt frustrete fruer marathon og vært i byen. Kjempe koselig å ha kvalitets tid med bestie, det har vært et stort savn! 

  Hva har du gjort de siste dagene?

 • FADDERUKEN  Fadderuken vår startet på forrige mandag og varte hele forrige uke. Jeg kom godt i snakk med så mange fantastiske mennesker og denne uken har bare vært så utrolig kjekk. Mandagen startet med omvisning på campus og en tur i fadderlandsbyen. Der ble det mye snakking og mye liv. Denne dagen klarte jeg selvfølgelig å knuse iphone skjermen. Just my luck as always. Heldigvis har jeg fått den fikset nå, bare veldig kjipt for lommeboken. Tirsdagen da dro vi på  vors hos fadderen vår, deretter videre på pubcrawl og så aftersun party på kvelden. Det er rett og slett noe av det gøyeste jeg har vært med på. Dere som skal begynne å studere neste år har virkelig noe å se fram til. Onsdagen startet med bytur for å finne kostyme til togaparty, så bærte det videre på party ut på kvelden hvor alle så smashing ut i kostymene sine. Torsdag og fredag tok vi det rolig i og med at det hadde vært mye drikking pga fadderuken, så da resulterte det heller i jentekveld med nachos på menyen. Lørdag var vi på fest hos en fadder og så dro vi videre på byen. Alt i alt en super fadderuke med mye festing. Nå er jeg klar for en ny uke med mange forelseninger og ingen alkohol. I dag startet første forelesning og jeg merker allerede at dette kommer til å bli slitsomt, men jeg er klar for å studere. 

  Hvordan har din uke vært? 

   

 • LEILIGHETEN

  Da er leiligheten endelig beboelig. Vi ble ferdige i går kveld, etter to-tre stressende dager med både flytting og handling. Jeg må innrømme at jeg er veldig fornøyd med  resultatet. Vi fant en god planløsning av møbleringen. Nå er jeg klar for å starte studiet i morgen og ikke minst fadderuken. Det blir sikkert utrolig kjekt. 

  I dag startet dagen med at jeg tok meg en deilig joggetur rundt i nabolaget for å bli litt kjent. Senere på dagen lagde jeg tidenes middag, faktisk første hjemmelagde middagen i denne leiligheten. Det var selvfølgelig verdens beste pai, som er min søster sin oppskrift. Den nøt jeg til det fulle mens  jeg så filmen "White Chicks". 

  Hva har du gjort i det siste? 

 • FLYTTER TIL STAVANGER

  Jeg har en god nyhet, om under to uker flytter jeg til STAVANGER! Jeg var så lykkelig når jeg fikk bekreftet at jeg fikk skoleplass på UiS. Jeg fikk vite det for en god stund siden, men jeg har brukt lang tid på å faktisk skrive et innlegg om det. Jeg skal studere Reiselivsledelse. Jeg har troen på at dette er noe jeg kommer til å stortrives med, så jeg gleder meg veldig mye. Det jeg fant ut etter at jeg hadde kommet inn på dette studiet, det var at dette studiet var et av de mest søkte studiene på UiS, så da følte jeg meg heldig som faktisk kom inn. Tror jeg faktisk hylte av glede, for jeg hadde allerede skaffet meg leilighet i forveien. Dermed ville det vært veldig kjipt å ikke få skoleplass. 

  Jeg må være ærlig å si at det er litt skummelt å flytte ut. Jeg er 18 år og skal flytte for meg selv. Nå må jeg klare meg selv og det er ingen kjære mor lengre. Huff, men jeg gleder meg også, for da kan jeg bestemme alt selv. Det er en første gang for alt. Dette er faktisk første gangen jeg flytter, ikke bare for meg selv, men i det hele tatt. Jeg har bodd i dette huset hele livet mitt, noe som gjør det ekstra gøy å oppleve noe nytt.  Noe av det jeg gleder meg mest til er selvfølgelig å starte studiet, møte nye folk og fadderuken. Dette blir spennende og forhåpentligvis er jeg ferdig utdannet om 3 år. 

  Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å begynne rett på studiet etter videregående. Planen var hele veien å jobbe et år, reise en del, så studere. Likevel klarte jeg å ende opp rett på studiet, selv om jeg var så innstilt på et friår siden jeg var så skolelei. Nå klarer jeg nesten ikke å vente med å studere, merkelig hvordan ting forandrer seg.

   

  Kommer til å savne alle de gode vennene mine, det blir så trist å reise fra dem. Åhh, skulle ønske jeg kunne ta alle med meg.. Hehehe! ♥

  Hva skal du til høsten?

 • IKEA FOR ALLE PENGA

  Dagen i dag har gått så fort, kan virkelig ikke beskrive det en gang. Jeg kom ikke hjem før tre i natt, så jeg fikk veldig liten søvn siden jeg hadde tidligvakt på jobb i dag. Jeg var jo sikker på at dagen kom til å gå døds treigt siden jeg var så trøtt. Levde seriøst på null kaffi fram til klokken 1, så øynene holdt jo på å gli igjen konstant. Når jeg hadde fått kaffi i kroppen da var jeg full av energi. Plutselig var klokken seks, da skulle Rebecca plukke meg og Silje Marie opp, siden vi skulle på IKEA. Jeg hadde sett fram til det hele dagen. Gleder meg sånn til å flytte for meg selv. Har jo ikke sikret meg leilighet enda, men har søkt. Må jo uansett bo en plass når jeg skal studere i en annen by, så noe må jeg finne meg. Anyways, vi brukte et par timer på ikea. Denne stunden skulle virkelig nytes, dette er jo første gang jeg noen gang flytter i mitt liv. Det beste er jo at jeg kan bestemme akkurat hvordan jeg selv vil ha det. Gledeshyyyl !!  

  Hehe jeg tar kanskje alt på forskudd, det værste som kan skje er jo at jeg verken får studieplass eller leilighet. Ting skal nok ordne seg, så hvis ikke jeg får ting i orden, da må jeg jo vente et år. Likevel lever jeg i fantasien om at alt er i orden, hehe. Klarer bare ikke å vente, kun 1 mnd igjen nå. 

  Skal du starte å studere til høsten? 

 • BIRTHDAY PARTY
  I går tok vi litt bilder da vi var i bursdag til Rebecca og Malene. Jeg prøver å bli flinkere til å knipse bilder, slik at vi har litt bilder å se tilbake på senere. Det var kjempe kjekt i bursdag. Vi hadde konkurranse om hvem som bygde det høyeste papirtårnet, som vi selvfølgelig vant. Neida vi tapte egentlig, hehe. Det var likevel artig, tårnet ble høyere enn meg, tror det ble sånn 1.90. Senere på kvelden var det quiz, som laget våres faktisk vant. Det var noe nytt, de lagene jeg er på taper sånn alltid, men denne gangen vant vi. Veldig gøy. Ellers så gikk kvelden til prating og gode lattere. Koste meg masse! 

  Hvordan var din dag i går? 

 • SUMMERTIME  I går var jeg på jentekveld hos Guro i lag med gode venner. Hun hadde bakt fantastisk gode boller og vi brakte med frukt og grønt. Vi hadde bestemt oss for å ha "Gleekveld", det vil si Glee marathon. Det var utrolig kjekt. Vi koste oss masse og sang selvfølgelig med når kjente sanger kom på skjermen. Jeg luftet også den nye linsen i går, måtte selvfølgelig ta noen bilder. 

  I dag har dagen gått til jobb. Jobber omtrent hver dag i sommer, så jeg gleder meg masse til lønning. Jeg og Rebecca har planer om en liten London tur neste måned, krysser fingrene for at vi får billetter. Så har jeg en gladnyhet - Alle de skriftlige eksamene er bestått, så da har jeg offisielt bestått 13 år skole. Helt fantastisk følelse. Vi fikk nemlig vite karakteren til skriftlig eksamen i dag, en uke etter vi var ferdige på skolen. Hadde jeg strøket da hadde jeg ikke kunnet begynne å studere til høsten. Noe jeg selvfølgelig ønsker og satser på at jeg kommer inn. 

  Hvordan har dagen din vært?

   

 • JOBB


  Blålys fra kampanjen til den nye boken til Jo Nesbø "Politi". 

  Det skjer veldig lite for tiden. Jeg tilbringer store deler av tiden min i bokhandleren hvor jeg jobber. Det er mye ombygging på senteret, noe som selvfølgelig har gått utover vår butikk også. Så store deler av butikken er i vogner. Noe som er veldig kjedelig, men da er det en del å gjøre. Det gøyeste som har skjedd de siste dagene var at jeg overnattet hos Susanne fra i går til i dag. Vi koste oss masse i hverandres selskap med blant annet usunnheter og film. Filmen vi så heter "You Again", den har jeg sett flere ganger fordi den er veldig underholdende.  Vi trente litt også, eller vi sparket på sparkehjul til butikken, noe jeg kaller trening hvert fall. Hehe! 

  Ellers så har jeg en veldig god nyhet. Jeg vet ikke om dere kan se det på bildet over, men jeg har endelig kjøpt meg en NY LINSE til kameraet. Den gamle har jo vært ødelagt siden Serbia, så nå var det på tide med bedre kvalitet framfor mobil kameraet. Nå må dere se fram til antrekks bilder. Jeg gleder meg hvert fall veldig til å ta kameraet i bruk. 

  Hva har du gjort siden sist?
   

 • FJELLTUR - ULRIKEN

  I går gikk jeg og Nathali opp Ulriken med hunden hennes Pippi. For en søt og rolig skapning, hunden hennes er så herlig. Det var en kjempe fin tur opp og det var ikke så tungt heller. Så kanskje vi kan gå en av de brattere veiene senere. Har hvert fall planer om å gå over vidden i sommer, det har jeg hørt er en fantastisk tur. Senere på kvelden møtte jeg Lise. Vi bestemte oss for å ta en tur på hot wok og kino. Det var utrolig kjekt. Jeg bestilte standard retten min på hot wok som er kylling i karrisaus (det er det beste jeg vet, anbefales virkelig). Når vi var ferdige å spise gikk vi bort til kinoen for å se hva som gikk. Det var dessverre  ikke det store utvalget vi hadde håpet på, men valget endte på "Den store Gatsby". Filmen var på en måte veldig merkelig og på en annen måte ganske bra. Klarer faktisk ikke å bestemme meg for hva jeg synes om den. Jeg og Lise har en tendens til å velge de merkeligste filmene som går på kino. Alt i alt så var det en kjempe fin dag i går, koste meg masse! 

  Hvordan var dagen din i går?  

 • GÅRSDAGEN


  Jobbantrekket mitt i går, t-skjorte fra Jo Nesbø sin nye bok "Politi"


  (Dårlig kvalitet) Jeg måtte forresten bare vise dere utstillingen av bøkene. Jeg fikk nemlig oppgaven av å lage klar utstillingen på onsdag kveld, må innrømme at jeg ble strålende fornøyd. Når jeg kom på jobb i går etter skolen, da var bordet kun halvfullt. Salget av boken startet nemlig ikke før i går. 

  Gårsdagen gikk veldig fort. Dagen startet med at vi begynte ikke på skolen før 12.15. Etter skolen gikk jeg på jobb og der fikk vi levert gratis pizza av peppes pizza. Jeg og kollegaen min skjønte ingenting når de spurte om vi ville ha pizza. De hadde visst laget et parl pizza feil, så da gikk de rundt  i butikkene og gav dem gratis. Det var virkelig ikke gale å komme på jobb til det og pizza'en smakte fantastisk. Når slutten av arbeidsvakten nærmet seg kom Lise innom jobben for å holde meg med selskap. Etter jobb gikk vi tur i lysløypa og snakket utover kvelden. Det var veldig koselig!

  Nå skal jeg snart på jobb igjen. I dag har jeg heldigvis tidligvakt, så da får jeg litt mer ut av dagen! 

  Hva gjorde du på i går? Planer for dagen?

 • ENDELIG JUNI


  Det er ny uke og endelig er sommeren her. Det er kun to uker igjen av skolen, så er jeg ferdig med 13 år skole.  Jeg kjenner at motivasjonen begynner å komme tilbake. Jeg har startet uken sunt og trente styrke i lag med Rebecca på treningssenteret. Nå håper jeg bare at jeg klarer å fortsette slik framover. Jeg var kjempe flink i flere måneder før russetiden. Med en gang russetiden kom, da ødelagte jeg alle rutinene mine, så nå må jeg bare skjerpe meg igjen. Det som gjør meg motivert er å lese treningsblogger og spise sunn mat. Så lenge jeg klarer å holde meg unna søtsuget, da kommer treningsmotivasjonen løpende tilbake til meg. Jeg er klar for en ny måned med mye trening, er du? 

 • EKSAMEN FORBEREDELSER

  Nå nærmer skriftlig eksamen seg med stormskritt. Jeg var heldigvis ekstremt heldig, kom opp i alle de fagene jeg ønsket. Så jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Fagene jeg kom opp i var Rettslære 2, Sosialkunnskap og Norsk hovedmål. På mandag er min første eksamen, da er det Rettslære 2 som står for tur. Jeg er veldig spent på hvordan eksamen blir, vi fikk forberedelses delen i går og så langt ser det bra ut. I morgen blir det hardkjør med øving, siden det har vært alt for rolig på den fronten i dag. Det har vært så fint vær i dag, så kjenner det har vært kjipt å sitte inne store deler av dagen. Hva gjør man vel ikke for eksamen?

  Det jeg gjør når jeg skal øve er:
  - Å lage en spilleliste med musikk. Uten musikk tror jeg denne øvingen hadde gått rett vest. Det albumet som har blitt spilt mest av har vært Demi Lovato sitt nye album, det er rett og slett helt fantastisk. Jeg har også mimret mye med gamle og nye Eurovision sanger. Den Eurovision sangen jeg har hørt mest på er definitivt "Qele, qele"av Sirusho, den er veldig fengende.
  - Har god mat og drikke ved min side. Her i huset har det gått mye i frukt og pepsi max når jeg øver, siden det er lørdag har jeg også unnet meg selv sjokolade.

  Hva har du gjort i dag? Hva har du eksamen i?

 • DEN SISTE UKEN


  Har lagd havrepannekaker, noe av det beste jeg vet. Åhh fikk lyst på det nå!


  Jeg har øvd til prøver, fremføringer og tentamen!


  Kjøpt meg verdens herligste løpesko, elsker Nike Free Run, de er det mest behagelige man kan ha på foten!


  Måtte selvfølgelig teste ut løpeskoene, så da ble det en deilig joggetur!


  Siden sist har jeg også klippet meg, og det er MYE kortere nå. Forandring fryder, ikke sant? 


  På torsdag var jeg på russe-kickoff med jentene, Nathali og Lise! Nå er det kun 1 uke igjen til dåpen, tiden flyr!

  Ellers så har helgen gått til jobbing, trening og avslapping. Det blir noen hektiske uker framover med russetid, prøver og mye jobbing. Håper jeg får tid til å oppdatere oftere, selv om motivasjonen er litt på bånn nå som kameraet ikke fungerer slik det skal. Satser på å få kjøpt ny linse neste måned, da skal jeg skjerpe meg på bloggfronten! 

  Hvordan har din uke vært? 

 • INSTAGRAM

  Jeg er instagram freak, det er det ingen tvil om. Elsker hele konseptet til instagram, hehe. Regner ikke med at jeg er alene om det? Hvis du ønsker å følge meg, da blir jeg selvfølgelig veldig glad. Navnet mitt på instagram er; Siljejed. 

 • GOD MORGEN

  Nå har jeg nettopp spist den beste frokosten på lenge, dette må dere bare prøve ut hvis dere ikke har smakt det før. Havregryn og melk toppet med banan og frosne blåbær. Jeg får rett og slett vann i munnen av å se på bildet over, så godt var det. Nå sitter jeg å blar gjennom inpirerende blogger, noe som hjelper på treningsmotivasjonen. Den har vært på topp i det siste, tar meg sikkert en treningsøkt etter jobb.  Å dette har vært en så god morgen, merker at jeg er så avslappet (kan være fordi jeg spiller rolige Taylor Swift sanger i bakgrunnen?). Nå må jeg snart få rompa i gir å gjøre meg klar til jobb som er om en times tid. Håper alle dere får en kjempe fin dag videre!

 • JOGGETUR


  I farta - gjelder å løpe + posere + ta bilde samtidig
  Svett og ekkel etter joggeturen

  I dag tok jeg meg en flott joggetur i lysløypen. Solen stråler og jeg kjenner jeg får så mye energi av å løpe. Dagen startet med tentamen i sosialkunnskap etterfulgt av en herlig joggetur på 8-9 km. Så hadde jeg kun 3 timers vakt på jobb i dag og tiden bare fløy avgårde, slike dager gjør at jeg blir i kjempe godt humør. Det er så fantastisk å endelig kunne gå med vår-jakke ute uten å fryse, gleder meg til å ta outfits bilder framover, håper bare at dette fine solskinnsværet  ikke forsvinner. 

  Hva har du gjort i dag?

 • DAGENS TRENINGSØKT
  Siden jeg først skulle ta bilder når jeg var på trening da kunne vi ta et "klar for trening" bilde også, hehe!
  1 stk sliten jente


  Måtte bare vise dere Rebecca sine treningssko, digger de siden de er så fargerike!


  Til slutt måtte vi tøye ut, det er selvfølgelig veldig viktig etter trening.


  Når treningen var gjennomført måtte vi selvfølgelig legge ut noen happy "Vi har fullført treningen" bilder.

  Dagen treningsøkt begynte med jogging, deretter tok vi ganske mye styrke. Får ikke trent styrke igjen før lørdag, så da måtte vi ta litt ekstra i dag. Veldig motiverende å ha noen å trene med, da får man det ekstra pushet man trenger for å fullføre alt. I morgen skal jeg jogge med KRIK folkene og fredag blir det stolzen igjen. Jeg har forresten prøvd å henge meg på #teamkristinaandersen sin 30 days challenge, enn så lenge i hvert fall. Skal prøve mitt beste å fullføre hele utfordringen, dette blir gøy. 

  Trener du? Er du med på utfordringen?

 • GOD MORGEN SUNSHINES

  Gårsdagen gikk i et kjør. Dagen startet med en sekstimers vakt på jobb, fra åpningstid til stengetid. Da senteret stengte måtte jeg hjemom en sjapp tur for å skifte til treningstøy, så var det rett ut døren igjen. Jeg skulle nemlig på joggetur med Rebecca og Sverre. Etter joggeturen dro jeg og Rebecca på treningssenteret for å gjøre litt styrke øvelser. Senere på kvelden bestemte jeg og Rebecca oss for å ha jentekveld, så da koste vi oss med store mengder påskesnop. Påskeegg må jo til på selve påskeaften. Vi så filmen Prosjekt X, som handlet bokstavelig talt om kun en stor fest, dårlig film med andre ord. Selv om filmen var dårlig så var kvelden veldig fin, koste meg masse i lag med Rebecca. 
  Ingen tvil om hva som er mitt favoritt godteri? Sjokolade all the way  Hva gjorde du på i går? 

 • SPORTY JENTER

  I dag dro jeg med meg Miriam opp stolzen, det var veldig kjekt. Kan love dere at det blir bare verre og verre for syken hver gang man skal oppover. Herlighet jeg er jo sliten før jeg begynner. Alt for mange trapper. Det var heldigvis veldig fint vær i dag, så da var det bare å nyte utsikten når man endelig nådde toppen. For en herlig følelse det er å komme opp. 


  Her har vi kommet litt i gang ja.. pust og pes


  Åh nei, er vi bare halvveis?


  Ja man kjenner melkesyren i beina når man ser dette skiltet... Det er bare der for å syke deg ut !


  Bare litt til trapper så er vi oppe


  Toppen av Stolzen, herlig følelse.


  Svett og ekkel 


  Miriam nyter utsikten

  Da vi kom hjem til Miriam begynte vi å lage i stand mat. På menyen var det kyllingsalat. Den nøt vi til det fulle, må innrømme at den var virkelig ekstremt god. Tror det er lenge siden mat har smakt så godt, kanskje vi bare var veldig sultne etter turen? Hehe. 
  Fristet, ikke sant?


  Veldig fornøyd etter en vellykket tur og god mat

  Hva har du gjort i dag?  

 • FLØYEN

  I dag har jeg vært en tur på fløyen med søte Silje. Det var utrolig kjekt å  være med Silje, veldig lenge siden sist. Vi gikk opp og ned fløyen. Det er ikke det samme å ta banen opp. Oppe på toppen tok vi oss en god pause. Der koste vi oss med god mat, kvikk lunsj og bixit. Det var deilig å endelig gå opp fløyen, alt for lenge siden sist. Det var en veldig fin tur å starte påsken med og været må jeg bare skryte av. Elsker at solen skinner, merker at dagene blir med en gang mye bedre når det er fint vær. Nå skal jeg snart på treningssenteret å få dagens treningsøkt unnagjort. Ha en strålende dag videre! 

  Hva har du gjort i dag / Hva skal du i dag? 

 • STOLZEN OG WAYENS
  Stolzen med noen av jentene i klassen, Rebecca - Ingeborg - Rebekka og Maria. Kjempe kjekt!
  Wayens med mange folk i klassen, utrolig kjekt. Elsker iskaffien de selger der, spesielt den  med mocca!

  Hittil har dagen vært kjempe fin. Jeg har hatt en koselig tur opp stolzen og vært med mange gode venner på café. Nå står noen lange timer foran meg, har nemlig innlevering i sosialkunnskap i kveld om barnemishandling. Når den er ferdig da kan jeg endelig ta påskeferie, har mange planer i påsken som jeg gleder meg masse til. God PÅSKE søtinger! 

   

 • TRENING


  Tredje treningsøkt denne uken er unnagjort og siste treningsøkt er i morgen. Så er det SERBIA på søndag, og da reiser jeg med god samvittighet. Håper alle dere lesere har det bra, så snakkes vi etter Serbia eller så blogges vi når jeg er i Serbia!

 • SAFE HAVEN  Å jeg gleder meg til å se denne filmen. Boken er så fantastisk, leste den i sommer og jeg anbefaler den til alle som er like håpløs når det kommer til romantikk. Hvis dere har sett eller lest "The Last Song", "Dear John", "A Walk To Remember", "Dagboken", da vil dere absolutt like denne også. Boken er bare så fantastisk på alle mulige måter, boken får terningkast 6 fra meg.

  Har du lest boken? Gleder du deg til filmen?

   

 • FAVORITT FILMER

  Nå er jeg lei av å være syk. Ble nemlig rammet av spysyken, så nå har jeg ligget i sengen i snart to dager. Kjempe kjedelig å bli syk når man har vinterferie. Det er jo typisk min flaks med andre ord. Når man er syk er det sjeldent noe annet å gjøre på enn å se film. Så da har jeg kost meg med mange av mine favoritt filmer. Så da tenkte jeg å lage et innlegg med de filmene jeg liker best. Jeg er en håpløs romantiker, så de fleste filmene under egnes nok best for jenter. 
  • John Tucker Must Die  • She's The Man
  • Dagboken  Andre gode jente filmer;

  • Mean Girls
  • The Last Song
  • Dear John 
  • A Walk To Remember
  • Easy A
  • Stolthet og Fordom
  • Something Borrowed
  • Legally Blonde

   

  Hva er din favoritt film?  

 • 2012 OPPSUMMERING - DEL 3
  Jentekveld med godjentene!
  Kino og Akvariet med klassen! 
  Jentekveld med disse godjentene!


  Muffinsbaking med bestie! De var sinnsykt gode.


  Photoshoot med Beathe. Vi hadde det utrolig gøyt, gleder meg til flere photoshoots i framtiden!


  Cafebesøk med Maria! Vi snakket i timesvis, tiden gikk bare så fort :-)


  Roadtrip med disse babene. For en livlig tur, gleder meg til flere turer i framtiden!


  18 års dagen min. 90-talls party med jentene, for en artig kveld, dere er best!! 
  Adventsfesten! 

  Tusen takk for det gamle. Jeg gleder meg til et nytt og fint år i lag med mine nære og kjære, takk for at dere har gjort dette året fantastisk!

  Godt nyttår alle sammen ♥

   

 • 2012 OPPSUMMERING - DEL 2


  Leste "En Trygg Havn" av Nicholas Sparks. Veldig bra bok, anbefales!


  Feiret 17.Mai med mange gode venner!


  Fløien med godjentene!  Nøt den tidlige sommeren i Bergen, var 20-30 varmegrader hver dag i to uker, deilig!
  Fløien med disse sprekingene!


  Ikea tur med Rebecca, tok helt av på den nye Ikea'en! 


  Sykkeltur midt på natten med Susanne, vi var vel ikke hjemme igjen før i to tiden! 


  Lyngdal med verdens beste gjeng, for en fantastisk tur!


  Bursdagsfeiring til Cathrine som ble 18 år. Vi kjøpte inn evig mye snop og andre usunnheter! 


  Senere på sommeren hadde vi også en liten reunion med Lyngdal-gjengen!


  Mallorca, elsker det stedet, veldig bra shopping i Palma. Jeg vil tilbake!!

 • 2012 OPPSUMMERING - DEL 1


  Fikk meg Iphone 3GS, og da ble jeg totalt avhengig av Instagram
  Fikk roser og sjokolade av bestevenn på valentines day!
  Satt hårmodell for en venninne! 


  Ble avhengig av skrekkfilmer.. 


  Ble stolt eier av denne Bjørg ringen, min første Bjørg ring og forhåpentligvis ikke den siste! 


  Delte ut Earth Hour plakater med Susanne! 


  Begynte innspillingen av sangen min "I Miss You" feat Rosie 


  Vi samlet også inn penger til misjonsprojektet til Danielsen! 

  Del 2 kommer senere! 

   

 • PHOTOS - FRIENDS  Bilder fra Adventsfesten! 

   

 • ADVENTSFESTEN I BILDER
  Maria sang, Ingeborg på piano og Mirijam på fiolin. De var kjempeflinke, veldig vakkert å høre på.    I går var jeg på adventsfesten med skolen. Da fikk endelig finstasen komme på. Jeg kjøpte ny kjole på H&M som jeg elsker, det enste som var negativt med kjolen var at den var litt kort. Det var en kjekk kveld med mye bra og morsom underholdning. Vi fikk servert pizza og brus av lærerne, de var nemlig servitører for kvelden. Ikke bare var de servitører, men fem av lærerene stilte også opp som One Direction og danset til What Makes You Beautiful, fantatisk morsomt.


  Her har dere Danielsens One Direction!

  Hva gjorde du på i går? 

 • UPDATE

  1 stk sliten jente. Dagen har gått i skole og jobb, og nå vurderer jeg faktisk å ta en tur på treningssenteret for å trene styrke og utholdenhet. Prøver å trene ca 3-4 ganger i uken. Dermed blir det lite tid til bloggen, håper det går fint med et innlegg en gang i uken ++. I morgen skal jeg ha heldagsprøve i norsk, og etter skolen skal jeg på jobb igjen. Helgen går til jobb, innlevering av særemne (har så vidt begynt, ikke bra med andre ord), og så skal jeg i bursdagsselskap. Hektisk hverdag kan man beskrive livet mitt med for tiden. Håper dere alle har det bra for tiden, så snakkes vi mer snart! Adios

 • FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

  Instagram - Siljejed
  Du kan enten følge meg via instagram sin app, eller så kan du nå følge meg via instagram sin nettside >Her<.

  Har dessverre ikke hatt tid til å blogge i det siste, har jobbet veldig mye, i tillegg så hadde jeg bursdag i helgen. Skal prøve å få blogget mer i løpet helgen!

 • BILDER FRA MIN FJORTIS TID

  Jeg kjenner jeg blir flau av å se tilbake på gamle bilder fra min såkalte fjortis tid. Speilbilder tatt med mobilen var vel det vanligste. Kan ikke si at jeg har gledet meg til å poste disse bildene, men hva gjør jeg vel ikke for bloggen. Disse bildene er fra 8-9 klasse. Jeg kledde meg bare i hettegensre, tights og joggebukser på denne tiden. Jeg hadde også veldig kort hår på denne tiden, føler jeg har forandret meg mye de siste årene. Både oppførselsmessig og utseendemessig.  Her er meg mange år senere. Stilen er forbedret, og håret er mye lengre:  Nå går jeg mitt siste år på videregående, og jeg kan ikke tro at tiden har gått så fort.

  Husker du din fjortis tid? Hva synes du, har jeg forandret meg?
  -SILJE

 • COOKIES  I går dro jeg og Maria til Susanne. Der var vi klar for en kveld med cookie baking. Vi lagde både lyse cookies med daim og brownie cookies med non stop. De ble utrolig gode og vi nøt dem godt da vi så filmen "Beauty and the briefcase". Filmen var utrolig bra. Den handler om en jente som vil finne den perfekte mannen som oppfyller alle kravene på "checklisten" hennes. Hun trår inn i busniess verden i håp om at en mann i dress er svaret på henne bønner til cosmo guden. Om hun finner drømme mannen sin det skal jeg ikke røpe, men jeg synes i hvert fall at filmen falt i smak. Skikkelig jentefilm!

  Hvordan har din helg vært?

 • DE SISTE DAGENE I BILDER

  På onsdag dro jeg og Maria en tur til byen. Vi så litt i butikker og kjøpte noen småting. Deretter tok vi oss en tur på café, det var utrolig kjekt. Vi snakket om alt mulig og før vi visste ordet av det så hadde vi vært der i nesten 2 timer. Tiden fløy bare forbi. Vi bestemte oss for å dra utover til Maria, og der lagde vi oss hamburgere til middag, og fortsatte praten. Alt i alt en kjempe fin dag!
  Gruppebilde!

  I går dro jeg, Rebecca og Maria på en liten roadtrip. Turen gikk til Samnanger og Fusa. Det var en utrolig fin og koselig tur. Da vi var i Samnanger dro vi besøk til en i klassen, hun inviterte oss på kaffebesøk. Det var veldig kjekt og vi fikk høre Mirjam spille både piano og fiolin, hun var kjempe flink. Gleder meg til flere roadtrip's med disse jentene i framtiden, utrolig kjekk tur.

  Hva har du gjort på de siste dagene?
  -SILJE

 • GIRLSNIGHT
  Hunden til Kristine Marie, han heter Teddy. Verdens søteste hund!  I går var jeg med Kristine Marie. Vi tok oss først en tur på senteret der hvor hun bor. Jeg endte opp med å kjøpe to dvd-er: Johnny English Reborn og Something Borrowed. Gleder meg til å se dem. Etter en liten stund dro vi hjem til Kristine Marie. Vi handlet inn litt godsaker, det er jo aldri jentekveld uten, hehe. Så snakket vi utover kvelden, og så "så" vi filmen "What to expect when you're expecting". Veldig bra film, anbefales. Alt i alt en veldig kjekk kveld, koste meg masse!

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • PHOTOS
  beundrerene våres!

  På mandag tok jeg meg en tur ut til Beathe. Det var  utrolig kjekt, det var også helt fantastisk vær ute. Vi gikk oss en tur, og tok kameraet med på slep. På veien møtte vi noen artige skapninger, nemlig sauer. De er utrolig søte, elsker sauer. Vi tok noen bilder med dem, og omtrent alle sauene untatt en løpte bort da vi kom. Da vi var ferdige med å ta bilder satt vi oss ned ved et vann og snakket en god stund. Senere på dagen dro vi til Beathe å spilte piano og sang, alt i alt en kjempe gøy dag!

  Hva har du gjort i det siste?
  -SILJE

 • BILDER FRA HELGEN

  Jentekvelden:


  På fredag var jeg på jentekveld i lag med Hilde, Ellen, Emilie og Kristine Marie. Vi spiste blant annet lasange til middag, en av mine favoritt mat retter. Det var utrolig godt. Utover kvelden så vi på Norske Talenter, mens vi knasket i oss litt godsaker. Jenteprat stod selvfølgelig også på planen. Så avsluttet vi kvelden med allsang, noe som var veldig kjekt, Emilie er kjempe flink til å spille gitar. (Hun har også blogg, sjekk den ut >HER<).

  Lørdagen:
  På lørdag kveld dro jeg til Susanne. Kvelden gikk til laging av Cookie Dough Muffins. De ble utrolig gode, men veldig mektige. Oppskriften finner dere >HER<.

  Søndagen har kun godt i å slappe av og å gjøre lekser/ øving til prøver. Alt i alt en veldig fin helg!

  Hva har du gjort i helgen?
  -SILJE

 • AKVARIET I BERGEN
  Krokodillene chiller
  Redd for haiene over! Haier er noen skumle skapninger..


  Kon-Tiki

  På Onsdag var klassen på kino for å se Kon-Tiki, utrolig bra film, anbefales. Etter vi hadde vært på kino dro vi på akvariet. Jeg tok med meg kameraet fordi jeg ville at vi skulle ta litt bilder. Da har vi noen bilder å se tilbake på senere når vi er ferdige i 3.klasse. Det var alt i alt en kjempe kjekk dag, som gikk veldig fort. Det eneste som var dumt var at det regnet som bare det, ble jo klissvåt på den lille strekningen fra kinoen til akvariet.

  Har du vært på Akvariet i Bergen før?
  -SILJE

 • HELGEN I BILDER

  Jentekveld:  elsker dette bildet, haha!  I går var jeg på jentekveld, i lag med Miram og Miriam, hehe! Det var utrolig koselig. Vi spiste fajitas og snop. Gleder meg til flere jentekvelder i lag med disse to!

  Roadtrip til Voss:

  Da vi ankom Voss kjøpte vi oss noe å spise. Rebecca kjøpte calzone og jeg kjøpte baguett med kylling og karri.  I dag tok jeg og Rebecca oss en liten roadtrip til Voss, turen tok til sammen fire og en halv time. Vi måtte ha en roadtrip for å feire at Rebecca har fått lappen (hun fikk den for ca 2 uker siden). Vi kjøpte oss litt mat og tok litt bilder, følte meg litt som en turist. Haha. Det var utrolig koselig med en liten søndagstur. Gleder meg til neste tur som eventuelt blir til Oslo eller noe sånt!

  Hva har du gjort på i dag?
  -SILJE

 • YESTERDAY - PHOTOS
  Kevin ♥

  I går var jeg med Karro (Karoline). Vi satt barnevakt for hennes søsken. Vi ble litt rastløse etter en stund, så da tok vi oss en tur med Kevin. Jeg tok med meg kameraet, så på turen tok vi litt bilder til bloggen, lenge siden jeg har lagt ut et hverdags innlegg på bloggen.  Der hvor Karro bor er det en kjempefin park hvor man kan gå tur eller jogge. Skulle ønske vi hadde sånn park her hvor jeg bor, da hadde jeg sikkert jogget hver dag. Neida det hadde jeg nok ikke, men skal skjerpe meg på joggingsfronten framover. Skal starte å jogge tre ganger i uken igjen, eller skal prøve med andre ord.

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • JENTEKOS MED KLASSEN

  På torsdag var det endelig siste skoledag i andre klasse. Denne dagen hadde vi ventet på en god stund, endelig er det sommerferie og vi har fri fra alt som kalles lekser og prøver. Nå skal sommeren utnyttes til det fulle. Etter skolen på torsdag dro mange av jentene i klassen til Malene. Her lagde vi salat som vi skulle spise til lunsj og kose oss sammen som klasse. Vi tenkte det ville være litt kjekt å tilbringe litt kvalitetstid med hverandre som en klasse (uten guttene og de jentene som ikke hadde mulighet til å komme)! hehe. Det var utrolig koselig. Vi spiste som sagt masse god mat, drakk god punsj (alkoholfri selvfølgelig), også spiste vi litt søtsaker. Det var utrolig varmt denne dagen her, så til slutt endte vi opp på terrassen og solte oss litt. Alt i alt en kjempe koselig dag med mange flotte folk!
  Glede ♥


  Bordet var pyntet i rosa og hvitt, liker det. Skikkelig sukkersøtt!

  Vi kjøpte utrolig masse mat, alt er selvfølgelig ikke med på bildet!


  Vi lagde punsj, den smakte kjempe godt! Vi brukte >denne< oppskriften som Marthe Borge tidligere har anbefalt!  For en herlig jentegjeng!

 • IKEA SHOPPING - GIKK AMOK

  .... Haha. I går var jeg og Rebecca på IKEA. Jeg hadde i bunn og grunn kun planer om å kjøpe et par små ting, men endte opp med to fulle poser. Jaha, det er sånt som skjer når jeg kun skal kjøpe et par ting. Jeg kunne seriøst ha kjøpt hele IKEA om jeg hadde hatt penger  til det. Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til å få meg en egen leilighet en gang som jeg selv kan innrede slik jeg ønsker. Akkurat nå kjøper jeg bare ting til rommet og eventuelle ting jeg kan ta med meg når jeg flytter for meg selv senere. Fargene som tingene mine går i på rommet er beige, rosa og hvit. Når rommet er ferdig kommer det til å se kjempe fint ut. Gleder meg, er så fornøyd med innkjøpene!

     Det var tungt å bære alt dette hjem, men var absolutt verd det. Det jeg kjøpte var et bord, et teppe, to puter, to putetrekk, fire glass, en glass mugge, to telys-holdere, også sist men ikke minst så kjøpte jeg en Snacks skål (den fåes kjøpt på kremerhuset).

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • LET ME IN


  Så denne såkalte "skrekk" filmen i sted ...

  Jeg satt sånn som dette gjennom hele filmen, livredd;

  Nei nå tuller jeg bare med dere, synes virkelig at filmen var kjedelig... terningkast 2.. 


  Mens jeg så film koste jeg meg med tidenes kveldsmat, nemlig fruktsalat.


  Ser sikkert ikke godt ut, men smakte nammenam. I fruktsalaten hadde jeg: banan, eple og granateple ♥

  Jeg er nå inne i det som kalles latskapens dager, altså sommerferien. Jeg hadde nemlig spansk skriftlig eksamen, så dermed kom jeg ikke opp i muntlig i dag. Så da har jeg sommerferie mens de andre leser for harde livet til muntlig eksamen. De fleste vennene mine kom opp i muntlig, så dermed later jeg meg med å se filmer, skikkelig chill med andre ord. I morgen skal jeg og Rebecca shoppe, det blir kjekt. Merker at jeg har shoppet mye mindre enn jeg pleier det siste året. Føler at jeg faktisk har blitt ganske kresen på klær, men nå skal jeg se om jeg finner meg noe i morgen. Ha en fin kveld videre ! 

   Hva har du gjort på i dag? 
  -SILJE 

 • SOLEN STRÅLER I BERGEN

  De siste dagene har jeg så og si vært ute hele tiden. Når det først er sol i Bergen da må det utnyttes fullstendig. Kan ikke huske sist gang det var så varmt i Bergen, det er så herlig. Jeg klarer ikke å slutte å smile, været gjør meg rett og slett så glad. Vi har til og med tilbringt mesteparten av skoletimene ute i Bergen by, undervisning ute i finværet er fantastisk. 


  Eksamen lesing i finværet på mandag, dette ble kose maten, nam nam! 
  Soling på gresset ved lille lungegårdsvannet !!

  Det er deilig å endelig kunne gå i shorts uten å måtte tenke på at det plutselig kommer til å begynne å regne. Jeg bor jo trossalt i den byen hvor det regner mest, men denne uken har været vært skikkelig stabilt. Det settes stor pris på. Byen er full av mennesker og solen skinner som bare det. Ahh håper dette varer hele sommeren også !! ♥

  Hvordan har været vært hos dere denne uken?
  -SILJE 

 • JENTEKVELD
  Jeg krøllet håret til hele gjengen, den nye krøll-tangen måtte jo testes. Gikk forresten veldig fort å krølle alle sammen. Vi pratet og lo hele tiden!  Et lite bildedryss fra fredagen. Vi spiste masse god mat som alltid. Susanne lagde lasange mens vi andre så i årboken som hadde kommet. Deretter stod testingen av den nye krølltangen for tur, må innrømme at jeg elsker den krølltangen. Krøllene blir bare helt nydelige. Alle sammen ble kjempefine med disse krøllene. Senere på kvelden spilte vi litt spill også koste vi oss med jentesnakk. Det var kjempekoselig å endelig ha jentekveld, og det blir nok ikke lenge til neste gang! ♥

   Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE 

 • BILDER FRA 17.MAI
  Cake Pops, oppskriften kan dere finne på Marthe Borge sin blogg >her<  Vi spilte Sequence, det er et utrolig gøyt spill, anbefales!  17.Mai feiret jeg i lag med mange gode venner. Susanne og storesøsteren arrangerte 17.Mai feiring hjemme hos dem. Det var utrolig koselig. Vi grillet, spiste masse god mat og koste oss med spilling av sequence og andre kort spill. Alt i alt en veldig kjekk 17.Mai feiring!

  Hvordan var din 17.Mai?
  -SILJE 

 • DEN SISTE TIDEN I BILDER

  SPORTY jenter. Vi måtte bare teste ut denne rockeringen, den var skikkelig effektiv, men fikk veldig vondt i magen dagen etter.


  Måtte nyte siste tiden av påskesnopet før de slutter å selge det, påskesnop er det beste snopet i året !


  Hadde for en gangs skyld en artig matematikk time. Jeg og Lise hadde tegnelek ...!


  Var hos Helene og hun spilte inn sine egenskrevne sanger, skikkelig flink ! ♥


  Dro på stoltzekleiven i gymmen med klassen, men det var kun halve klassen som stilte opp, men det var kjekt !


  Var på gratis verdens premierer av Avengers med noen venner, filmen ble vist i Bergen Kino 9 dager før premieren i USA, stas ! :D
  Lagde også tidenes beste frokost her om dagen, det var så godt. Jeg elsker ostehorn (blir sulten av å bare se på bildet, jeg er virkelig et matvrak)

  Hva har dere gjort i det siste?
  -SILJE

 • BILDER - DEN SISTE TIDEN


  Jeg er egentlig ganske i mot speilbilder, det ser man kanskje på det anstrengte smilet....! Grunnen til at jeg tok bilde var egentlig fordi jeg gikk rundt i en påskegul kjole i påsken selvsagt og følte meg som rene påskekyllingen.. ja, det var ikke akkurat gjennomtenkt..


  Jeg var også hos min søster i påsken, og hun hadde laget et påsketre, det var virkelig søtt (akkurat som å ha juletre i julen)!


  Jeg var hos Rose forrige søndag. Vi holdt på å spille inn en sang som jeg har skrevet. Kommer til å poste den her på bloggen når den er ferdig.


  Recording av vokaler, funfunfun :-)


  Haha, må le litt når jeg ser dette bildet. Grunnen er at vi hadde kjøpt oss denne frappen på BIT (på Galleriet i Bergen). Så er jeg blitt ganske glad i å bruke instagram på mobilen, og siden jeg er blogger så er jo det vanlig å ta bilder av ALT. Dermed stod vi på torgamellingen og skulle ta bilde, mens folk gikk forbi så sier Susanne: Du er Klein 1 og jeg er Klein 2. Haha.. Okei det var kanskje litt internt, men i bunn og grunn så var vi kleine av flauhet.


  Åh denne Frappen var yumyum, anbefales hvis du bor i Bergen. Vi drakk den med sjokolade, finnes to andre også!


  Ellers så har jeg bladd litt i London bøker, har kanskje tenkt meg en tur til London med bestie snart !! Det blir gøy :-)


  Lørdagskveld gikk til filmtitting av Sex and the City, lenge siden jeg hadde sett den. I tillegg så spiste jeg den beste sjokoladen som finnes!

  Hva har du gjort i det siste?
  -SILJE

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits