Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

MISS INDEPENDENT

Nå har jeg akkurat støvsuget hele leiligheten, og kan si det tok sin tid. Skal snart få ryddet over kjøkkenet før jeg starter på middagen. Jeg får nemlig middagsbesøk i dag. Jeg har invitert min søster og Arnstein på middag, de har ikke sett det nye huset vårt enda. Så da tenkte jeg det var på tide at de fikk komme på besøk. Jeg har allerede laget klar glutenfri foccacia, og den skal serveres i lag med hjemmelaget baligryte. Det er virkelig noe av det beste jeg vet, så håper det faller i smak hos dem også selv om det er gluten og melkefritt, he he. Den siste tiden har jeg også lest Miss Independent av Eirin Kristiansen. Sinnsykt bra bok, i hvert fall så langt som jeg har kommet. Jeg er ikke en person som klarer å sitte for lenge i ro før jeg blir rastløs. Men nå som jeg har fri har jeg litt bedre tid til overs til å sitte meg ned å lese. Så gleder meg til å lese resten. Den inneholder mye inspirasjon og tips til hverdagen, samt en del om livet til Eirin og hvordan hun har blitt den personen hun er i dag. 

Har du lest Miss Independent?
 

 • IHERB HANDLELISTE

  Er det en nettside jeg er veldig stor fan av så er det IHERB. Jeg har bestilt fra nettsiden flere ganger og er veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt tidligere. Det jeg liker veldig godt er å prøve nye ting, og selvfølgelig kjøper jeg ofte opp av det jeg vanligvis liker å ha i skapet også. 

  En av mine favoritter er blant annet LARABAR, dette er noe jeg lever på når jeg er i USA. Det er både vegansk, glutenfritt og melkefritt. Disse barene er geniale når du skal på farten og ikke rekker lunsj/frokost eller om du bare trenger et raskt mellommåltid. I tillegg smaker de sinnsykt godt, favoritten er peanut butter chocolate chip. Ellers er jeg veldig glad i acai powder, dette er veldig godt om du har lyst på enten en acai smoothie eller acai bowl. Quinoa er noe jeg enda ikke har prøvd, men jeg har vært svært nysgjerrig på det i lang tid, så jeg gleder meg veldig til å teste det. Ellers har jeg også lyst å bestille litt sunnere versjon av tortilla chips som er greit å ha til taco, en med søtpotet og en med jalepeno. Kokosolje er en veldig grei erstatning for vanlig olje når du steker mat eller å tilsette i bakst.  

  I handlekurven min finner dere dette;  Har du handlet på IHERB før? 

 • CHRISTMAS MOVIES

  Since it´s christmas I thought I would make a christmas themed blog post. One of my favourite things to do during christmas is watching christmas movies. This year I started off quite late since we´ve been travelling so much. Now, on the other hand, I have had so much time on my hands that I´ve almost covered all the classics. So I figured that I should try to find some new movies that I had not seen before. All of these movies are really good. So if you are looking for some new movies to watch I recommend you to check out these. You can also check out my last blog post with christmas movies >here<. 


  What is your favourite christmas movie? 

 • NELLY FAVORITTER


  >1< / >2< / >3< / >4< / >5< / >6< / >7< / >8< / >9< / >10< /

  Over ser dere mine favoritter fra Nelly for tiden. Det er så mye fint. Jeg digger spesielt demin overalls, det er så stilig. Har en shorts overall, men synes de med bukse er rålekre også. Vesken fra Marlene Birger ligger også høyt på listen for tiden, synes den er perfekt når man skal ut på reise. Jeg er alltid avhengig av å ha en stor romslig veske når jeg skal ut på tur. 

 • HVORDAN TAKKE NEI TIL EN DATE?

  I dag tenkte jeg å legge ut en liten guide på: Hvordan takke nei til en date? Jeg kan tenke meg at jeg ikke er den eneste som har funnet meg i denne situasjonen og har vært litt blank på hvordan jeg skal håndtere det. Når enten en fyr spør om dere skal finne på noe eller ber deg med på en date. Det er akkurat som om vi automatisk får en skyldfølelse inni oss ved å avvise. Så vi ender som regel opp med å pynte litt på sannheten eller så kommer vi med en hvit løgn når vi først kommer med en unnskyldning. Noe som forsåvidt er ok. Det er lett for å få dårlig samvittighet når man må avvise en person. Husk på at det er nesten verre å møte opp til en date, når man allerede vet at man faktisk ikke har noen intensjoner om å gi fyren en sjanse. Det er aldri hyggelig å avslå noen, men av og til så må man faktisk det.   ♦  Vær ærlig ...
  Hvis du klarer å være ærlig, så er det som regel den beste løsningen. Da får han et klart signal fra deg om at du ikke er interessert i noe mer. Du kan for eksempel si at du rett og slett ikke føler det samme og/eller si at du ser dere mer som venner. 

   Dra en hvit løgn ...  
  Si at du er opptatt. Gjerne at du holder på med en annen eller at du er interessert i en annen fyr og ikke ønsker ikke å gi han feile signaler.

  To soon to move on ...
  Spill på kortene at du nettopp har gått ut av et forhold eller har blitt såret av en fyr og at du ikke er klar for noe nytt.  ♦ Skyld på at du har dårlig tid ...
  Si at du har dårlig tid og at det skjer mye. så det er ikke den rette tiden for deg til å innvolvere deg med noen. 

  ♦ Prøve å utsett det ... 
  Når han ber deg ut en viss dag, si at du er opptatt. En smell vi jenter ofte går på er å si at det kanskje passer en annen dag. Dette gjør vi nesten automatisk fordi vi har ikke lyst til å føle at vi sårer vedkommende. For hans del er det bedre å bare si at du er opptatt, slik at du ikke gir han forhåpninger. Forhåpentligvis tar han hintet. 

  ♦ La være å svare...
  Denne er vel den mest slemme, men av og til hvis folk blir for innpåsliten, da er det lettest å bare ignorere. Likevel vil jeg ikke oppfordre til det. Det beste er alltid å være ærlig, selv om det ikke alltid er like lett.

   

  Håper innlegget falt i smak. Mitt spørsmål til dere er, hvordan ville dere ha avslått en date?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

 • TIPS TIL SPARING

  • Lag din egen lunsj til skolen eller jobb.
   - Dette er noe jeg vet jeg har spart mye penger på. Jeg har jo både melke og glutenallergi, noe som gjør at det uansett er vanskelig å kjøpe mat ute. Før denne allergien slo til var jeg derimot helt håpløs. Jeg gikk i kantinen på skolen eller på butikken hver dag for å handle inn enten ferske baguetter, salater eller annen rask mat. Når man holder på sånn som dette forsvinner pengene veldig fort. Derfor er det bedre å handle inn mat på butikken og lage i stand lunsjen hjemme (gjerne kvelden før om man har dårlig tid på morningen). 

  • Kjøp busskort framfor å kjøre bil. 
   - Denne er veldig lett for min del siden jeg ikke har lappen. Jeg vet at når man først kjører, da er det ingen vei tilbake. Man takler rett og slett ikke å bruke offentlig transport, og tanken på å la andre styre rattet er bare utenkelig. Kjenner du deg igjen? Likevel så er det mye mer økonomisk å benytte seg av offentlig transport, samt at man sparer miljøet for unødvendig drivstoff utslipp. Hvis man investerer i et busskort da slipper man de store utgiftene med å fylle på drivstoff. Hvis det å ta offentlig transport absolutt er uaktuelt, da anbefaler jeg å fylle drivstoff de dagene prisene er lavest. Som f.eks. på søndager!

  • Opprett en sparekonto (om du ikke allerede har det).
   Sett inn et beløp fast hver måned når lønningen kommer. Jeg gjør alltid dette selv og det er en veldig god metode å spare penger. Det som er så bra med sparekonto i hvert fall i den banken jeg har, det er at man kun har 12 gebyrfrie uttak. Dette gjør at jeg unviker å røre kontoen med mindre jeg absolutt MÅ. For om du overstiger uttakene må du nesten betale mer enn det beløpet du tar ut, eller det føles hvert fall slik. 
    

  • Kutt ned på produkter du vet det går mye penger på.
   - Er du som meg? Avhengig av å ha pepsi max eller en annen type brus hver dag? Eller kanskje du har en annen obsession som du bare MÅ ha hver dag. Mitt tips her når det kommer til brusdrikking blant annet er å finne en erstatning som er mer økonomisk. Jeg er ikke noe flink til å drikke vann, må ha noe med smak, med mindre jeg trener. Derfor har jeg begynt å kjøpe funlight eller zero saft, disse smaker godt og varer mye lenger enn en flaske med pepsi max. Dette er mer øknomisk og man får samtidig et visst behov oppfylt. Prøv heller å spare brusen til helgene. Da er man både mer øknomisk og man har noe å se fram til.

  • Sparebøsse.
   - Har du mye småpenger i lommeboken? Hver gang du har litt lommerusk eller lommeboken er litt overstappet, da legger du det bare i sparebøssen. For det første så slipper du å irritere deg over at lommeboken veier et tonn og for det andre blir det fort en del penger spart. I stedet for å bruke en 20er på en flaske brus, så kan du heller legge den i sparebøssen. Plutselig har en 20er blitt til en 1000 lapp. 

  • Lag et budsjett for måneden.
   - Dette er noe som funker veldig bra. Lag en oversikt over utgifter du har og sett opp et mål om et beløp du skal holde deg til ukentlig. Dette er noe jeg selv har begynt med. Det jeg gjør er å beregne det jeg trenger hver uke og så har jeg satt alt annet over på sparekonto. Ved å gjøre dette har du akkurat det du trenger og da slipper du også å gå på en smell når det kommer til impulskjøp.  
    

  • Ha shoppe-stopp. 
   - Denne er veldig vanskelig, det er ofte her pengene går i hvert fall for oss jenter. Hvis du vet at du skal på en tur i sommer, da kan du heller sette penger til side og spare dem til shopping i utlandet? Det er ti ganger kjekkere å shoppe i utlandet, er dere ikke enig? I stedet for å impulsshoppe og kjøpe ting du egentlig ikke har bruk for. 

  • Kutt ned på cafèbesøkene og restaurantbesøkene. 
   - Man kan lage like god mat hjemme som man kan få servert på restaurant eller på cafè. Det er også mye mer økonomisk. Lag store porsjoner og frys ned restene. Da har du plutselig middag til flere dager. Det er også veldig greit å ha litt rester i frysen dager du har dårlig tid til å lage mat.

   

  Hvilke metoder bruker du for å spare? 

  Vinneren av konkurransen trekkes nå på FREDAG, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

 • 12 TV-SERIER

  God morgen ♥

  Jeg ankom Bergen i går ettermiddag og jeg må innrømme at det er veldig deilig å endelig være hjemme igjen. Nå skal jeg snart ut å møte Stian og Rebecca. Planen vår i dag er å ta litt bilder. Stian er jo en veldig flink fotograf, så dette blir spennende. Det eneste som er kjipt er at snøen er tilbake for fullt og jeg har jo bare pakket med meg "lette" klær til bildene. Så vi får se hvordan det går. Jeg skal hvert fall legge ut bilder av resultatene når de er ferdige og så skal jeg prøve å få tatt litt behind the scenes bilder i løpet av dagen. 

  I dag tenkte jeg å starte av dagen med å dele noen av mine favoritt serier opp gjennom tidene. Det er jo påske og mange serier har "pause". Derfor tenkte jeg det var en god idè å tipse dere om noen serier som faller i smak hos meg. Kanskje dere har sett noen fra før av, men forhåpentligvis er det noen nye også. Serier jeg liker best er serier som inneholder drama, kjærlighet og enda mer drama. 

  Hvilke tv-serier ser du?

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #tv #serier #tips #favoritter 

 • EKSTRA OPPMERKSOMHET

  For en liten stund siden skrev jeg et innelgg om at jeg skulle lage et innlegg med blogger som jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg gikk igjennom bloggene til de som la igjen en kommentar. Veldig mange flotte blogger, så det var litt vanskelig å velge. Jeg endte med å velge 3, først og fremst fordi det er lykketallet mitt, men også fordi at alle gode ting er 3 ♥

  Bysimone - Simona er en jente som har slete med LCH tidligere, og sliter fortsatt med diabetes. Hun har skrevet et langt personlig innlegg om det og andre ting hun har slete med over de siste årene. Jeg synes at historien hun forteller er veldig viktig, og ønsker å spre budskapet videre til dere. Hun legger også ut flotte bilder og skriver veldig bra. Hun virker som en skikkelig helskjønn jente.  Emma M Olsen - På bloggen til Emilie finner dere litt av alt. Her finner du alt fra gode mat tips til hårtips og diverse skjønnhetstips. Hun legger også ute fine antrekk og diverse innkjøp. Det er en blogg som faller veldig godt i smak hos meg, i og med at jeg liker veldig godt variasjon i innlegg. I tillegg så virker hun som en veldig glad og positiv jente.  Rebecca Hasselgard - Her får man følge Rebecca gjennom eventyret som utvekslingsstudent i London hvor hun studerer Drama and Theatre ved Royal Holloway. Hun tar mange flotte bilder og legger ut fine antrekk. Man får også innblikk i livet hennes som student, hva studiet hennes går ut på og hverdagen hennes i London. Absolutt en blogg som er verd å ta turen innom.

   

   

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #tips #blogger #linkerunde #anbefaling

 • MINE TRENINGSRUTINER

  God morgen ♥

  Jeg har laget et innlegg til dere med mine treningsrutiner. Dette er øvelser man kan gjøre i hjemmet, uten å måtte gå på treningssenteret. Den eneste øvelsen man kanskje ikke kan gjøre hjemme er sistnevnte hvor man må bruke ball, med mindre man har en hjemme selvfølgelig. Det finnes veldig mange øvelser man kan gjøre med egen kroppsvekt og på de dager hvor jeg ikke ønsker å gå på treningssenteret, da liker jeg å få unnagjort en økt hjemme. Under viser jeg et lite utvalg av øvelser som jeg pleier å gjøre. I dag er planen min å få tatt en tur på treningssenteret. Jeg tenkte jeg skulle prøve meg igjen på Body Pump. Jeg var jo på det på tirsdag og var faktisk fortsatt litt små støl i går. Noe som betyr at det er et par muskler jeg absolutt kunne blitt flinkere på å trene regelmessig. Jeg føler man får veldig mye igjen for disse gruppetimene, og jeg liker at det er noen som presser oss til å fortsette å pushe, selv når det blir ekstremt tungt. 

  Planke: Da kjører jeg ofte 1 minutt og repeterer øvelsen 2-3 ganger.


   Side planke: 30 sekunder på hver side, repeter øvelsen 2-3 ganger.

  Donkey Kicks - Stå på alle fire, stram magen og spark foten så høyt du klarer. Gjenta dette 10 ganger på hver fot, repeter øvelsen 3 ganger på hver fot. 
  Hoftespark ut til siden - Still deg på alle fire, stram mage og rumpe mens du skyter beinet ut til siden. Gjør dette 10 ganger på hver fot og gjenta øvelsen 3 på hver fot.


  Rygghev - Denne øvelsen er veldig bra for nedre del av ryggen. Du ligger på magen, løfter ben og armer samtidig, slipper ben og armer sakte ned (men ikke helt ned) og gjentar samme prosessen 10-12 ganger, repeter øvelsen 2 ganger.    Sykling - Ligg på ryggen, og press ryggen mot bakken mens du sykler med beina. Strekk en fot ut av gangen. Dette vil du kjenne i nedre del av magen. 
  Squat - Plasser bena med litt avstand, sitt deg ned i en 90 graders vinkel og press rumpen for å komme opp igjen. 
  Håndstående på ballen - Still deg på alle fire, plasser bena på ballen og finn balansen. Deretter skyver du ballen mot deg, bena skal opp mot magen og så skyver du tilbake. 

  Hvilke øvelser pleier du å trene?

  Husk å delta i konkurransen hvis du ikke har gjort det enda, for å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  


  #trening #fitness #styrke #øvelser #tips #matte #ball #mage #rumpe #lår #armer #fullkropp

 • NEW JEWELRY - EBAY INNKJØP

  For en liten stund siden tok jeg turen innom ebay. Det har gått noen år siden jeg handlet der sist, men når jeg først handler da handler jeg mye. Det er jo så billig at man tenker ikke over at plutselig har man kanskje brukt en del penger. Heldigvis er jeg veldig fornøyd med det som har kommet hjem i postkassen. Jeg har bestilt flash-tattoos, falske øyevipper og en stor mengde smykker. Fokuset var å få litt farger inn i gardaroben. Jeg er nemlig veldig dårlig på å kjøpe klær og tilbehør med farger, i hvert fall i norske butikker når prisene er så stive på smykker. Samme smykker som jeg betalte kanskje 10 kr for på ebay koster 130 kr i norske butikker. Noe som er helt latterlig spør du meg. Thank God for Ebay, veldig greit for studentbudsjettet. Hvis noen av dere kunne tenke dere noen link på produktene under, så skal jeg se om jeg finner det og får lagt det ut i ukens spørsmål som kommer fortløpende.   Handler du mye på Ebay?

  Husk å delta i konkurransen hvis du ikke har gjort det enda, for å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #mote #smykker #tilbehør #trend #innkjøp #ebay

 • TIPS TIL EKSAMENLESING

  • Stå opp tidlig, da får du mest mulig ut av dagen. 

  • Ta pauser. Det er veldig viktig å la kroppen slappe litt av. Det kan fort bli veldig anstrengende å sitte i samme stilling flere timer i strekk, derfor er det viktig å ta seg noen pauser jevnlig. Du kan enten gå en tur ut for å få deg litt frisk luft, eller ta deg en pause i sofakroken med favoritt tv-serien din.

  • Lag noe godt. Noe av det beste jeg vet under eksamensperioder er å lage noe godt. Jeg bruker gjerne pausene mine på å bake. Her prøver jeg selvsagt å unngå å lage usunne bakster siden jeg prøver å spare slikt til helgene. Det er lett for å ta helt av i eksamensperioder, fordi man "trenger" sukker for å holde blodsukkeret oppe. Bare husk å drikk mye, samt spise jevne måltider, da holder man en bra balanse gjennom hele eksamensperioden. Noen tips til hva man kan lage som både er sunt og smaker godt er blant annet peanøttpannekaker og banankake. Dette går det hvert fall mye av hos meg i disse travle tider.

  • Ta deg en treningsøkt. Dette hjelper alltid meg. Det gir meg mye energi og det gjør at jeg klarer å konsentrere meg om lesingen enda mer. Hvis du ikke vil bruke mye tid på å reise til treningsstudioet, da tar du deg enten en løpetur ute i den friske luften eller en økt med styrkeøvelser hjemme. Begge deler er god og effektiv trening, samt du får fylt kroppen med energi. 

  • Når det gjelder lesingen så har jeg også noen tips:

   1. Svar på tidligere eksamensoppgaver. Dette har gitt meg mye kunnskap. Da får man både innblikk i hvordan eksamensoppgavene bygges opp, samt du får satt deg inn i mye teori.

   2. Les over power pointer fra tidligere forelesninger.

   3. Noter viktige ting, enten på datan eller for hånd. Jeg lærer best av sistnevnte, men det kan fort bli slitsomt i lengden for meg siden jeg har scenebetennelse.

   4. Bruk markeringstusj til å streke over viktige ting fra pensum enten i notater du har gjort i forveien, på power pointer du har printet ut eller i pensumsboken.

   5. Repeter. Dette er noe jeg alltid gjør for å teste meg selv. Dette gjør jeg ved å lese et avsnitt/spørsmål, deretter repeterer jeg det jeg husker av det jeg leste. Veldig god metode for å sjekke om du har forstått det du gikk igjennom.

   6. Kollekvio grupper. Hvis du studerer, da har du kanskje en fast gjeng du møter? Dette har vært veldig effektivt for min del tidligere. Det å sitte i grupper, diskutere og drøfte diverse temaer gir god kunnskap, samt du får innblikk i andre sine meninger og synspunkt.


  (Slik ser det vanligvis ut hos meg, markeringstusjene blir flitting brukt)

  Hva synes du om tipsene? 

  Hvis du ønsker, så kan du følge bloggen min på facebook >her<. 

  #student #studie #tips #eksamen 

 • ROMWE FAVORITTER


  >1<, >2<, >3<, >4<, >5<, >6<, >7<.

  Jeg fikk anbefalt for en liten stund siden å ta turen innom Romwe sin nettside. Jeg angrer ikke, herregud så mye fint de har. Over finner dere mine klare favoritter av utvalget på nettsiden. Jeg har shoppet en del i det siste, så jeg bør nok styre unna nye innkjøp for en stund, selv om denne fristelsen er vanskelig å stå i mot. Jeg kan se for meg så mange antrekk jeg kan style med disse plaggene. Det som også er så greit er at de har rimelige priser, og hva er vel bedre enn det. 
  Hva likte du best?

  (Ad links)

  #mote #tips #romwe #trend #klær #kjole #playsuit #jumpsuit #kåpe 

 • TIPS TIL GOD START PÅ UKEN

  God morgen! Nå skal jeg hvert øyeblikk på jobb, ville bare stikke innom for å ønske dere en god start på uken ♥

  Lage en ny fresh spilleliste med musikk

  Jeg vet ikke med dere, men jeg får hvert fall veldig godt humør av ny musikk. Så å lage en ny spilleliste for uken som kommer kan gi et ekstra godt smil om munnen for min del. Jeg elsker jo musikk og det beste jeg vet er når jeg finner nye eller gjenoppdager gamle sanger. 

  ♦ Planlegge uken som kommer

  Noe som hjelper meg veldig mye er å ha en almanakk. Da føler jeg at jeg har full kontroll på det som skjer, mobilen har på en eller annen måte ikke samme funksjon. Jeg må ha noe jeg kan bla opp i. Jeg har brukt almanakk så lenge jeg kan huske. Her kan dere planlegge f.eks: hva du skal lage til middag hver dag, trening, skole/jobb og andre aktiviteter/hendelser. Det er også lettere da å få unnagjort ting i hjemmet når du ser at du har tid, så slipper du å stresse med det resten av uken. 

  ♦ Ta en treningsøkt

  Noe som alltid gir uken mitt et kickstart er en god treningsøkt. Jeg elsker å trene og kunne mer enn gjerne trent hver dag. Nå har det jo seg sånn at jeg ikke har tid til det, men å hvert fall starte av hver uke med en treningsøkt etter en helg med enten fyll eller mye usunnheter hjelper alltid meg. Det gir meg god motivasjon til å holde meg sunn i ukedagene og holde meg unna fristelser. Jeg prøver å få trent hvert fall 3-4 ganger i uken. 

  ♦ Planlegg noe gøy

  Hvis du har noe å se fram til, da går ofte uken mye fortere. Gjerne planlegg noe kjekt med venninner, planlegg en liten tur eller bestill billetter til kino eller andre kjekke ting.

  Ha en riktig fin mandag dere ♥ 

 • TIPS - BLOGGMOTIVASJON

  Er det noe som til tider kan virke som et ork, så er det å blogge. Selv om det bare er en hobby, noe man gjør fordi det er gøy. Jeg personlig, blogger kun fordi jeg synes det er et fint sted å dele meninger og så er det fint å ha noe man kan se tilbake på for å mimre litt. Nå har jeg trossalt blogget i nesten 5 år på denne bloggen her. Før det blogget jeg på en annen blogg. Så blogg har på en måte blitt litt meg, en vane. Av og til kan det være strevsomt å komme med noe nytt, noe som ikke allerede er oppbrukt. På slike dager sliter jeg veldig med motivasjonen for å poste et innlegg. Jeg vil jo heller legge ut et innlegg jeg er fornøyd med, enn å bare poste noe for å ha noe å publisere. Da blir jo bare bloggen bare noe tull for min del. Derfor tenkte jeg å dele noen av mine bloggtips:

  ♦ Ta bilder -
  I bloggverden er jo det veldig fokus på at man MÅ ha et godt kamera, hvis ikke bildene er gode nok, da lar man være. Personlig så mener jeg at JA gode bilder gjør med en gang innlegget bedre, men det er ikke det viktigste. Det viktigste er faktisk innholdet i innlegget, hva du selv ønsker å dele. Om du så har mobil bilder fordi at det er det du har fra den hendelsen. So be it, ikke la deg stoppe av det stempelet som bloggverden har satt. Det gjør hvert fall ikke jeg. Har jeg kun mobilbilder fordi jeg ikke orker å drasse med meg et stort speilrefleks kamera. Da bruker jeg de bildene. 

  Hvis du ikke føler for å blogge -
  Da kan du ta deg en dag/uke fri. Du må ikke presse deg selv til å levere, da blir man sjeldent fornøyd med det man legger ut. Mange blogger jo kun for lesere, mens andre blogger mer for seg selv og synes det gjerne er litt stas når folk legger igjen en kommentar. Du har lov til å sette bloggen til side og heller komme sterkere tilbake når du føler for det. Da øker gjerne motivasjonen for å blogge og kanskje du da har samlet opp enda flere og bedre ideer til kommende innlegg.

  ♦ Lag en liste - 
  Hvis du lager deg en liten brainstorming liste på hva du kan blogge om, da finner du fort ut hvor mye du egentlig har på lager. Jeg har selv aldri følt at jeg er noe kreativ når det kommer til bloggen. Det går ofte i de samme kjedelige overskriftene og veldig lite variert innhold. Den siste tiden derimot har jeg startet å skrive ned ideer til innlegg, noe som har vist meg hvor mye jeg egentlig har på lager. Det skal ikke så mye mer til enn det.

  ♦ Ta deg tid -
  Noe jeg synes er viktig er å ha tid til å skrive et blogginnlegg. Jo mer tid og ro jeg har, jo bedre føler jeg selv at jeg klarer å levere. Hvis jeg har hastverk når jeg tar antrekksbilder, da blir jeg aldri fornøyd med noen av bildene. Hvis jeg har god tid og tar det mer med ro, finner jeg som regel noe jeg føler jeg kan legge ut. Samme gjelder når det kommer til skriving av innlegg. Hvis jeg har god tid til å tenke over hvordan jeg skal formulere meg på best mulig måte, da føler jeg også at innholdet med en gang blir bedre. 

  ♦ Fikse designet -
  Noe som også kan hjelpe på motivasjonen kan være å endre designet. Å endre designet økte motivasjonen enda mer for meg i hvert fall. Jeg var veldig lei av det designet jeg hadde før. Jeg hadde det samme designet i sikkert over 1 år. Nå har jeg endelig tatt meg tid til å sette inn et nytt design og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det er lenge siden jeg har blitt glad av å gå inn på bloggen. Nå er det lysere, freshere og gir meg faktisk mer glede.     Har du noen motivasjonstips?

   

 • MINE "MUST HAVE" I SMINKEBAGEN

  1. Urban Decay Naked 2 palett - Disse øyenskyggene er definitivt de beste øyenskyggene jeg noen gang har brukt. Mine favoritter er fargene; Foxy, Booty Call, Tease, YDK og Busted. Jeg gir også Naked 2 palettet et stort pluss for kreativiteten i navnene.

  2. Urban Decay Eyeshadow Primer Portion - Denne eyeshadow primeren er fantastisk. Den gjør at øyenskyggen legger seg perfekt og holder seg lenge. Fargene blir også mye bedre fremhevet ved bruk av denne i forveien på øyelokket. 

  3. Liquid Eyeliner H&M - Denne eyelineren er fra billigmerket H&M. Uansett hvor mange eyelinere jeg har prøvd, ender jeg alltid opp å gå tilbake til denne. Som sagt den er billig, men fortsatt utrolig god. Føler jeg får perfekt eyelinerstrek når jeg bruker den og med mange andre føler jeg det er umulig. 

  4. Loreal super liner - Loreal sin eyebrow-fill-in er en av de bedre jeg har prøvd. Jeg har pleier å være litt periodemenneske når det gjelder å fylle inn brynene, men etter jeg kjøpte denne har jeg gått med det daglig. Jeg kjøpte denne i september og jeg har fortsatt litt igjen. Så den varer også lenge og prismessig var den ikke noe gale. 

  5. Maybelline - the colossal extreme leather black - Denne maskaraen gir meg fantastisk lengde på vippene. Jeg har jo alltid vært heldig å hatt lange øyevipper, så derfor skal det heller ikke så mye til før de blir lange. Et par lag av denne og de er lange og fine. Den gir med andre ord bra volum uten å måtte tømme en boks med maskara hver gang. Det er ikke denne maskaraen jeg bruker fast, generelt tester jeg litt forskjellig, men jeg holder meg som regel til Maybelline. Veldig mange andre merker føler jeg ikke leverer opp til forventningene mine, men det føler jeg Maybelline har gjort med så mange ulike maskaraer jeg har testet. 

  6. Maybelline FIT - FIT foundation til Maybelline er min standard foundation. Hvis jeg prøver en ny foundation ender jeg alltid opp igjen med FIT foundation neste gang. Jeg bruker fargen 115, og den legger seg så fint på huden. Ser med andre ord veldig naturlig ut og du føler heller ikke at du har 10 kilo med sminke på deg. 

  7. Urban Decay - all night makeup setting spray - Dette er et underverk, noe så fantastisk skal man lete lenge etter. Når du er ferdig å sminke deg, sprayer du gjerne i et kryss i fjeset. Da setter den sminken din og den holder seg like fin ut dagen. Genialt produkt og det funker. Jeg brukte den mye i USA og selv når jeg svettet holdt sminken seg fin, noe som er et stort pluss etter min mening. 

  Håper dere likte et litt mer annerledes innlegg fra meg. Jeg er ikke så flink til å snakke om sminke, men jeg tenkte det var kjekt å vise et par "must have" som jeg har i sminkebagen. Det går som oftest i Urban Decay og Maybelline, det må være mine store sminkemerke favoritter. Uten tvil. Jeg er så glad for at Norge endelig har lansert Urban Decay, så slipper jeg å vente til USA med å kjøpe påfyll av det ene og det andre. 

  Hva er dine "must have" i sminkebagen? Har du testet noen av produktene nevnt over? 

   

 • EASY AND GOOD BREAKFAST  Frokosten i dag bestod av havrepannekaker med vaniljekesam og friske bær. Det var utrolig godt og det var en god motivasjon til ukens siste treningsøkt. Nå er jeg kjempe klar til å dra på trening og ta styrke øvelser. Etter trening er det videre på jobb, veldig lang dag med andre ord. I morgen må jeg skrive ferdig oppgaven i "markedstrender i næringslivet" , vaske leiligheten og så får jeg besøk av bestejentene, det blir en finfin dag.

  Havrepannekakene inneholder havremel, havregryn, sukrin, kanel, 1 egg og litt ekstralett melk. Jeg måler kun med øynene når jeg blander de, så har ingen konkret oppskrift enda. Det er veldig lett og de smaker super godt. 

  Han en flott dag videre!

   

 • BLOGGER JEG LESER  Dette er de bloggene som jeg leser nesten hver dag. Jeg har blitt dårlig på å lese blogger det siste året, men er det noen jeg leser mest så er det disse åtte bloggene. De fleste av disse bloggene har jeg lest i flere år. Dette er gode blogger og blogger som inspirerer meg innenfor mote og trening. 

  Motemessig følger jeg; Annette Haga, Marthe Borge, Jeanett, Elise Bahia og Ulrikke Lund
  Treningsmessig følger jeg; Kristine Bergsvik, Kristina Andersen og Eirin Kristiansen.  

  Utenom disse bloggene følger jeg også selvfølgelig bekjente sine blogger. Liker å holde meg oppdatert, hehe. 

  Hvilke blogger leser du?

 • FROKOST TIPS

  God morgen kjære lesere ♥
  I dag tenkte jeg å dele med dere det jeg liker best å spise til frokost. Jeg lager sjeldent frokost i ukedagene, siden jeg er ufattelig treig opp om morningen. I helgene derimot da lager jeg meg skikkelig frokost. Noe jeg har lært meg å bli flinkere til er å variere tilbehør slik at man ikke blir lei av den maten man spiser. Det går for det meste i frukt og bær til frokost, det er det beste jeg vet.

  1) Sunne havrepannekaker:


  med jordbær til tilbehør


  med banan til tilbehør


  med mager vanilje kesam og bringebær

  2) Mager vanilje kesam med friske bær:

  3) Havregryn med banan og frosne blåbær:


  Hva pleier du å spise til frokost?

 • CRAVINGS

  //  Reklame 

   

  1. Second Female smykke >Her<  2. Toms >Her<  3. Second Female skjorte >Her<


  4. Casio klokke >Her<5. Celine Englestad smykke >Her< 6. Converse >Her<

  7. Designer Remix bukse >Her< 8.Just Female cardigan >Her< 9. MBMJ klokke >Her<


  10. Selected Femme Blazer  >Her< 11. Steve Madden sko >Her< 12. Second Female genser >Her<

  Nå har jeg sittet i flere timer for å mekke sammen et skikkelig innlegg til dere. Jeg fant nylig nettbutikken Miinto på nettet og ble veldig glad da jeg så at de solgte noen av favorittmerkene mine. Noe jeg ble superhappy for var at Miinto selger favoritt merket mitt Second Female. Jeg har allerede Noa smykket i sølv, et smykke som blir flittig brukt, men det i gull er også høyt oppe på ønskelisten min. Skulle virkelig ønske at lommeboken min var stor nok til å kjøpe alt dette, men det er den dessverre ikke. Lov å sikle og friste seg selv litt hvert fall. 

  Miinto har også dansk nettbutikk >her< og svensk nettbutikk >her<

  Fant du noe du likte, i så fall hva likte du best?

   

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits