Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

NYE INNKJØP

God morgen! Nå har jeg nettopp vært hos tannlegen og tatt ut stingene som ble satt etter jeg tok visdomstannen og så storhandlet jeg på meny etter tannlegetimen. De har nemlig tilbud på både soya produkter og glutenfrie produkter. Så kunne jeg like så godt slå litt på stortrommen og handle mens det var billig. I dag er planen å jobbe med gruppeoppgaven så mye som jeg har tid til og senere skal jeg jobbe i restauranten på hotellet. Vanligvis jobber jeg jo i resepsjonen, men restauranten trengte litt hjelp, så da sa jeg selvfølgelig ja. Det er jo litt kjekt å variere arbeidet litt og prøve ut andre ting. Jeg har hjulpet de et par ganger før, så nå vet jeg hvert fall litt hva det går i. 

Tenkte jeg skulle vise dere mine siste innkjøp. Jeg tok nemlig en tur innom Bik Bok forleden og de hadde fått inn så mye fint til våren. Jeg endte opp med to like topper bare forskjellig print og en rå shorts. I butikken var ikke shortsen brettet opp og da så den veldig lang ut. Da jeg prøvde den på brettet jeg den opp og da var jeg rett og slett solgt. Måtte bare ha den. 


// Topper - Bik Bok 149 ,-

// Shorts - Bik Bok 249 ,-

Hva er deres planer for dagen?

 • SOMETHING SWEET


  // Bik Bok og Gina Tricot

  Falt pladask for disse armbåndene da jeg var på en liten shoppingrunde i går. Det var nemlig nattåpent og da kunne jeg faktisk ikke dy meg. Kjøpte et par med bukser, en t-skjorte og en topp, men det er veldig basic så dere får heller se det i antrekk senere. Nå må jeg løpe, skal snart ut å møte noen venner. Kos dere masse i kveld!

  Hva synes du?

 • NYE INNKJØP


  // Bik Bok 149


  // Bik Bok 299


  // Bik Bok 349


  // H&M 129


  // H&M 199


  // H&M 199


  // H&M 149


  // Nike T-Skjorte 249 og Shorts H&M 149 (?)

  Nå blir det shoppestopp en GOD stund framover, har virkelig svidd bankkortet litt for mye denne måneden. Jeg som skulle være flink å spare? Heter ikke noe flink å spare her dessverre... Skal skjerpe meg når neste lønning kommer, må virkelig spare til sommeren hvis jeg skal dra noen steder og studie til høsten.

  Hva synes du om innkjøpene? Noen favoritter?

 • NYE INNKJØP  Alt over fra Only/Vero Moda

  Hva synes du?

 • INNKJØP - EBAY

  Genser 1 >HER<  ---- Genser 2 >HER<

  Da er disse to herlighetene på vei hjem til meg. Gleder meg til å få de i posten, har siklet etter de kjempe lenge og nå er de endelig mine! 

  Hva synes du?

 • NY JAKKE  Ny favoritt i klesskapet er denne herligheten fra Only. Jakken kostet 500 og den er virkelig verd pengene. Den er rett og slett perfekt. Har gått å siklet på den en stund og endelig er den min. Elsker at den har skinnermer, det er noe av det fineste jeg vet. 

  Hva synes du?

 • NEW IN - NASTYGAL


  Her ser dere bilde av hvordan dem ser ut på!
  Bluse 24$ >HER<
  Bluse 24$ >HER<
  Ring 10$ >HER<

  I dag hentet jeg pakken min fra Nastygal på posten. Jeg var kjempe spent og gledet meg som en liten unge til å prøve de nye klærene. Jeg bestiller veldig sjeldent klær på nettet så dette var en litt ny opplevelse. Alt jeg kjøpte passet perfekt og satt som et skudd. Jeg er med andre ord stor fornøyd og gleder meg masse til å ta i bruk de nye skattene. Leveringen av klærene tok ca 11 dager. Noe jeg synes er veldig hurtig med tanke på at varene kommer helt fra USA. Frakten var heller ikke så dyr, rundt 100 kr. Så til alle dere som ønsker å kjøpe klær fra Nastygal, kjør på, det er masse bra klær på salg. Jeg skal definitivt kjøpe mer der i framtiden. 

  Hva synes du om klærene? 

 • NEW IN - SWEATER
  Monki - 400 kr


  Fant bilde av genseren på monki sin nettside, her ser dere bedre hvordan den ser ut. 

  Denne genseren er bare helt fantastisk god og fin på. Jeg elsker mønsteret og er veldig fornøyd med å endelig finne en genser som jeg virkelig liker. Fargen på bildet lyger litt, den er egentlig litt mer blå-grå i virkeligheten. Gleder meg til å ta den i bruk, mulig jeg allerede tar den i bruk i morgen. Da skal  jeg selvfølgelig prøve å få tatt outfit bilde, det er virkelig på tide. 

  Hva synes du?

 • BESTILT - NASTYGAL


  1. Heavy Metal Blouse >Her< 2.Total Stud Blouse >Her< 3.Moon Rock Ring >Her<

  Dette er første gangen jeg bestiller hos Nastygal. Jeg har lenge ønsket meg blusene over, men jeg synes plaggene der er litt for dyre. Så jeg ville kanskje kun kjøpt en bluse hvis det ikke hadde vært salg, men siden det var veldig bra salg endte jeg opp med tre ting. Jeg betalte ca.400, noe jeg kaller et kupp. Betalte halvpris for den sorte blusen og ringen, mens den hvite blusen var det litt mindre avslag på. Ringen over synes jeg minnet litt om Bjørg ringen jeg lenge har ønsket meg, men den koster 1450 noe som er litt vel dyrt for en ring. Denne betalte jeg ca.50-60 kr for noe som er billig for en så fin ring etter min mening. 

  Har du bestilt noe fra Nastygal før?  

 • NYE INNKJØP 03.12.12


  Dongerivest - Only 360 kr (?)


  Topp - Bik Bok 299 (fikk 30% avslag, så betalte 209)


  Topp - Bik Bok 199 (fikk 30%, så betalte 139)


  Topp - Bik Bok 149 (betalte 104 med 30%)

  I det siste har jeg shoppet mer enn det jeg burde.. Tror mine gamle shopping vaner kommer tilbake. Har vært flink å hatt et shoppestopp etter Mallorca, hvor jeg kun har kjøpt litt innimellom. Men når det er tilbud, da klarer jeg ikke å la være. I dag hadde Bik Bok 30% på alle topper, og det var noe jeg trengte så da slo jeg til. Det er vanskelig å la være å shoppe når man har Flagship Bik Bok på Torgallmenningen like ved skolen. Bik Bok har hatt utrolig mye fint i det siste, så nå har klesskapet mitt fått seg noen nye godbiter. 

  Hva synes du?

 • TO NYE INNKJØP


  Peplum topp fra Bik Bok 99,-
  Topp fra Bik Bok 299,-

  De siste månedene har jeg kun fokusert på å kjøpe bukser og langarmede gensre/bluser. Dermed har jeg strevd med å finne topper i skapet de siste ukene. Så da tok jeg meg en liten tur innom Bik Bok og gikk til innkjøp av disse to toppene. Synes de er virkelig nydelige og absolutt verd pengene! Man kan bruke dem både til hverdags og til bursdag/jentekvelder/etc.

  Hva synes du?

 • NYE INNKJØP


  Oversized genser fra Bik Bok 299
  Skjorte fra Only 379 kr


  Ring fra Bik Bok 49 kr


  Armbånd fra Bik Bok 99 kr
  2 hodeskalle armbånd for 99 kr

  På torsdag var det 50 % på hele Bik Bok, da benyttet jeg sjansen til å kjøpe en genser og litt tilbehør. Bik Bok har jo en sjelden gang innimellom 50% på hele butikken, så da måtte jeg hamstre litt små ting. Fredag var det nattåpent på sartor, overraskenede nok kjøpte jeg nesten ingen ting. Har fokusert hovedsakelig på å bli ferdig med julegavene, og nå har jeg kun en igjen. Det er deilig å slippe å stresse rundt i siste liten etter julegaver. Hvert år pleier jeg å løpe rundt i jobb pausene jeg har for å lete etter julegaver. Dagene i desember består som regel av; skole og jobb hver eneste dag. Derfor er det greit å være helt ferdig nå!

  Hva synes du om innkjøpene?
  Har du begynt på julegavene?

 • NYE INNKJØP


  Grå basic genser fra Gina Tricot 199,-


  Smykke fra H&M 129,-


  Smykke fra H&M 129,-


  Skjerf fra Gina Tricot 99,-


  Ring fra Gina Tricot 99,-

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP


  Jakke fra Vila 399 (Se bilder av jakken på >HER< )


  Smykke fra Ebay ca 20 kr

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP


  Skinnjakke fra Bik Bok 299,-


  Sånn ser jakken ut på, buksen er også ny fra Vero Moda 299,-
  T-Skjorte Bik Bok 199,- Foran


  Bak

  Sorry for crappy kvalitet på bildene, er hos min søster så må bruke mobilen. Jeg lot selvfølgelig speilreflekskameraet ligge hjemme.

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE
   

 • NYE INNKJØP

  Foran:

  Bak:


  Genser Cubus - 199
  Endelig har jeg kjøpt meg en chille genser. Jeg er jo vanligvis veldig pyntedukke. De siste årene har jeg aldri giddet å investere i en chille genser siden jeg aldri finner noen jeg faktisk kunne har brukt. I går derimot var jeg på nattåpent og jeg fant denne deilige genseren på Cubus, da måtte jeg bare slå til. Den er kjempe deilig å gå med!
  Smykke - Cubus 50kr


  Smykke - Cubus 50kr


  Tubebh - Bik Bok 129


  Topp - Bik Bok 129 med splitt i ryggen! Denne blir skikkelig fin med tubebh under!

  Hva synes dere om innkjøpene?
  -SILJE

 • MY BOYFRIEND IS THE DRUMMER

  My boyfriend is the drummer - Denne toppen er utrolig stilig, kjøpte den for kun 79 kr på Bik Bok. De hadde denne toppen i flere farger og med annet trykk. Men personlig falt den hvite mest i smak. Gleder meg masse til å bruke den nå i sommer. Jeg tenker å kombinere den med en sort høyt-livs shorts og sorte ballerina sko. 

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • NYE INNKJØP


  Shorts - Bik Bok 299,-
  Topp - Bik Bok 79,-
  Topp - Bik Bok 79,-
  Topp - Gina Tricot 129,-


  Krølltang - Clas Ohlson 399,-


  Krøllene blir sånn som dette, elsker krølltangen den er kjempe bra! 

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE 

 • DEN PERFEKTE KJOLEN

  Kjolen forfra:  Bakfra:  Ahh elsker ryggen, den er så vakker. Gleder meg masse til å bruke den!  Kjolen er fra Gina Tricot og koster 199. Den er veldig utsolgt, i hvert fall her i Bergen. Så hvis de har din størrelse på nettet, da anbefaler jeg deg å kjøpe den der.

  Noen andre klær som er på ønskelisten fra Gina Tricot:

  Hva synes du om kjolen?
  -SILJE

 • TO NYE INNKJØP
  Topp H&M - 99 ,-
  Topp H&M - 149 ,-  Ahh denne kolleksjonen har bare vært helt fantastisk fin i år. I dag tok jeg en liten tur innom H&M og endte opp med å bli to plagg rikere. Dette er første gangen jeg har likt så mye i denne kolleksjonen. Dette merket er miljøvennlig, dem bruker blant annet økologisk bomull. Jeg trengte faktisk topper i klesskapet, så det passet ganske bra at jeg fant disse. Jeg elsker mintgrønn, det er en av mine favoritt farger. Dessverre er det sjeldent jeg finner noen plagg som er fine med den fargen, men i dag fant jeg den søteste toppen. Merker at jeg er veldig fornøyd med innkjøpene. Hva synes du?
  -SILJE

 • NY RING  H&M

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • BIK BOK INNKJØP (50%hele butikken)


  Kjole 400,-


  Skjorte/Bluse 199,-


  Skjorte/Bluse 199,-


  Kjøpte forresten dette smykket på H&M i går også, det har langt kjede. 79,-

  Da er dagens handel unnagjort. Kjøpte bare tre ting, men jeg er veldig fornøyd med at jeg endelig har fått kjøpt en hvit skjorte/bluse, har leitet etter en perfekt lenge og nå endte jeg opp med to farger blå og hvit. Liker. Den grå kjolen vurderer jeg om jeg skal bruke på Adventsfesten på skolen, eller om jeg skal kjøpe en lang en. Dilemma? Måtte i hvert fall slå til på kjolen siden det var 50%. Men jeg angrer på at jeg ikke kjøpte en topp til som jeg ville ha. Den er sikkert utsolgt nå siden det var kun noen få igjen, vell klarer meg uten, null problem. 

  Hva synes du? Har du shoppet på 50% i dag?
  -SILJE 

 • NEW BLAZER IN MY WARDROBE
  H&M

  Fant denne nydelige rosa blazeren på salg, og siden jeg kun har blazere som er litt tykke i stoffet da endte jeg opp med å kjøpe denne også. Denne er tynn i stoffet og veldig oversized, den er med andre ord alt for stor i størrelsen, men jeg synes den var fin når den var litt big. Dessuten, så var den på halv av halv pris. Og hva er vell bedre enn det?

  Hva synes du?
  -SILJE
  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • PAKKE I POSTEN - YSL RING  I dag kom denne fine innpakkede pakken i posten til meg!!


  YSL RING !!!


  Net-a-porter.com, kan kjøpes >her<

  Hva synes du?
  -SILJE
  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • NYE INNKJØP


  Deilig genser, ordinærpris => 299,- på tilbud til 99,-


  Enkel topp 149,-


  Enkel grå genser med lomme 149,-


  Høyt-liv bukse 199,-

  Alt over er fra Cubus

  I dag hadde jeg fri fra skolen, så da har dagen gått i øving til historie prøve som jeg skal ha i morgen og shopping. Cubus hadde nemlig 30% på alle klær. Så da endte jeg opp med disse godbitene. Det jeg trengte mest var buksen, men gensre er også noe som er godt å ha. Høsten har jo kommet for fullt, og i Bergen regner det hele tiden. Begynner å lure på om jeg bør kjøpe meg et par Hunter støvler snart. Kommer sikkert til å trenge de mye. Grunnen til at jeg kjøpte så mye basic er fordi jeg har blitt litt glad i den minimalistiske trenden, med enkle plagg og smykker. Jeg har veldig lyst på et par minimalistiske smykker, og H&M har fått mange fine inn. Så kommer nok til å hamstre litt snart.

  Hva synes du? Har du handlet på 30% i dag?
  -SILJE


  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • TO NYE INNKJØP
  1 stk fornøyd shopper !!!


  Genser Bik Bok 299,-
  Bluse fra Whitney Port by Bik Bok - 399,-

  Hva synes du?
  -SILJE
 • hits