Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

KOM I SERBISK AVISLitt stas å komme i serbisk avis. Vi var nemlig en liten gjeng fra klassen som var ute å spiste pizza med en journalist fra en serbisk avis. Han spurte oss om hva vi synes om Serbia og diverse andre ting. Læreren våres stod selvfølgelig mest for snakkingen, men likevel litt artig å komme i avisen. 

De siste dagene har gått i trening for det meste, skolearbeid og så har jeg vært sinnsykt forskjølet. Lå strak ut i går med hodepine og hele pakken, klarte ikke å gå på skolen, så ille var det. Kan ikke huske sist jeg var så forskjølet at jeg ikke  kunne gå på skolen en gang, hehe. Det skal bli en fryd å bli ferdig med alt skolearbeidet som jeg har måtte ta igjen etter Serbia. Siste skoledag er i morgen, så er det påskeferie. Det skal bli herlig med en skikkelig ferie!

Hva har du gjort i det siste?

 • INNKJØP FRA SERBIA


  Smykker - Fra venstre; New Yorker, New Yorker, Stradivarius, New Yorker.


  New Yorker


  New Yorker


  Terronova


  Enkel høyt liv shorts fra Bershka


  Høyt liv shorts fra New Yorker


  Skjørt fra New Yorker og Tights fra New Look


  T-Skjorte fra New Yorker


  Topp fra Tally Weijl


  Genser fra New Look 


  Skjorte fra New Look 


  Bluse fra Pull and Bear (denne har blitt utrolig rynkete etter å ha ligget i kofferten min, hehe)


  Bluse fra New Yorker

   
  Sko fra Converse


  Sko fra New Look


  Veske fra Bershka


  Sekk fra New Look 

  Jeg tror kamera linsen min synger på sine siste dager, det er vel på tide å legge den på hyllen. Alle bildene er uklare og dårlige etter linsen falt i bakken i Serbia, det falt bokstavelig av kameraet da jeg holdt på å ta et bilde. Jeg ble helt fortvilet. Tenkte jeg skulle bare få vist dere alle innkjøpene mine før jeg legger kameraet på hyllen.  Jeg må investere i en ny linse så fort som mulig. Jeg shoppet som sagt vanvittig mye da jeg var i Serbia, og jeg er veldig fornøyt med alt sammen. Kunne ikke vært mer fornøyd. Vi hadde veldig liten tid til å shoppe, så de gangene vi hadde tid da løp vi fra butikk til butikk, som jeg sikkert har nevnt tidligere. 

  Hva synes du? Hva likte du best? 

 • BEOGRAD / SERBIA I BILDER


  Sjokolade mousse, den var fantastisk god.
  Noen rare små kryp


  Cathrine og Lily
  Miriam, Cathrine, meg og Connie 


  Bilde fra spiserommet på slottet   For en fantastisk tur med en utrolig flott og god gjeng. Jeg har en kjempe grei klasse og vi storkoste oss masse på denne turen. Vi hadde fult program fra morgen til kveld. Så vi hadde ganske liten fritid, men den lille tiden vi hadde da løpte vi nærmest fra butikk til butikk, sånn at vi fikk shoppe. Maten der nede var ufattelig billig, så hvis du er glad i mat da er det stedet å besøke. Personlig falt ikke maten der nede i smak for meg. Jeg levde nærmest på salat, brød, kylling og pomfri, haha. Høydepunktet med turen var vel å få møte de som hadde vært konge og dronning hvis ikke jugoslavia hadde blitt oppløst. Da snakker jeg selvfølgelig om besøket på slottet hvor vi møtte kronprins Alexander og prinsessen. Det var utrolig kjekt å se hvordan de bodde, de hadde kjempe svær eiendom og slottet var nydelig. Følte nesten at jeg levde ut barndomsdrømmen, ved å gå på slottet som en prinsesse, hehe. De siste fire bildene over ble tatt på slottet. Innkjøpene mine fra turen skal jeg vise dere senere!

  Har du vært i Beograd/Serbia før?

   

 • DAGENS ANTREKK SERBIA


  // Ny! Skjorte - New Look // Vest og veske - H&M // Nye! Sko - Converse // Klokke - Casio //

  Jeg og Miriam har gått å trasket i Serbiske gater i dag. Vi gikk ut i halv ti tiden og kom tilbake igjen til hotellet rundt tolv. Det var deilig å bli litt kjent med byen. Jeg kjøpte en iskaffi på veien, trengte litt koffein, dagens påfyll med kaffe. Iskaffien kan ikke sammenlignes med starbucks, men den smakte helt greit. Det har vært utrolig fint vær i dag, føles nesten ut som sommer. Solen skinner som bare det, kjempe deilig. Nå skal vi snart ut igjen med resten av klassen å utforske resten av Beograd. Ha en fin dag videre!

 • SERBIA ANTREKK DAG 2
  // Topp, jakke og sko - Bik Bok // Veske - H&M // 

  Hva synes du? 

 • MUSIKK TIPS?  Da har jeg pakket alt som skal være med til Serbia. Kan ikke tro at det kun er et par timer til avreise. Jeg er kjempe klar for å endelig få oppleve Beograd. Jeg drar i lag med nesten hele klassen min og jeg håper det blir en fantastisk minnerik tur (noe jeg selvfølgelig er sikker på at det blir). Jeg og Susanne skal dele rom, det kommer til å bli utrolig kjekt, kvalitetstid med bestevenn. Nå må jeg få unnagjort de siste småtingene som å laste innpå ny musikk på telefonen. I den sammenhengen trenger jeg deres hjelp, hva er dine favoritt sanger for tiden? 
 • hits