Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

THE TIME OF OUR LIFES

Hadde noen flere bilder fra russetiden som jeg ikke har delt med dere. De som ikke har vært russ enda har virkelig noe å se fram til. Det blir en minnerik tid.


Russeknute: Vi sov hos læreren uten at hun visste det, stod opp og overrasket henne med kjempe god frokost. Hun ble utrolig glad og det var veldig koselig. Selv om jeg og Nathali måtte sove på gulvet, bokstavelig talt.


17.MAI

Har du vært russ? Eller blir du russ neste år?

 • FOR EN FANTASTISK RUSSETID

  Kan virkelig ikke sette ord på hvor mye jeg har kost meg i russetiden. Synes med andre ord at det er kjempe trist at den er over. Jeg har storkost meg i lag med mine gode venner.
  Skumpartyyy
  Pizzakos med gode venner!


  Frokost i en rundkjøring klokken 5 om morningen.
  Russetoget, en flott avslutning på en fantastisk russetid !!

   Var du russ i år?

 • RUSS 2013


  Kubbet en time i en seng på Ikea med disse crazy folkene. Tiden gikk veldig fort, sånt skjer når man har det gøy!


  Vi delte ut russekort på sykehuset 


  Vi har det så gøy at det kan ikke beskrives nok en gang. I går tittet solen endelig fram noe som passet perfekt siden skolen skulle ta felles russebilde. Russetiden går alt for fort, noe som nesten er litt trist, det er kun 1 uke igjen. Det er fortsatt så mange russeknuter vi ikke har tatt.  Håper at regnværet gir seg snart, det har regnet nesten hele russetiden, bortsett fra i går. I helgen da skal jeg og jentene ut, gleder meg kjempe masse. Siste helgen som russ må nytes, når det er sagt så har det vært 10 ganger gøyere å gå ut i russetiden enn det "det" er vanligvis.

  Nå må jeg lese til norsk prøven som vi har på mandag, det er jo typisk å få kjempe store prøver i russetiden. Vi snakkes senere!

 • RUSSETID
  Russedåpen!


  Filmkveld med gode venner!  Noen russeknuter vi har tatt hittil:

  Delta aktivt i en 1.klasse time (√)
  Sitte under pulten i en skoletime (√)


  Feire bursdagen til en lærer (som ikke har bursdag) (√)

  Så langt har jeg hatt en kjempefin russetid. Vi har funnet på så mye kjekt. Det eneste som er kjipt er at jeg har jobbet nesten hver eneste dag, men sånn er livet. I morgen da skal vi ta turen på IKEA og da skal vi kubbe i sengen der en time. Den andre russeknuten som er på planen i morgen er syv runder rundt en rundkjøring. Gleder meg til resten av russetiden med disse flotte folkene. Skal prøve på å bli flinkere å oppdatere, men jeg har veldig liten tid for tiden. I try my best ♥


   

 • ÅRETS FØRSTE BAD

  Da var årets første russeknute i boks. Termometeret kommer til å ta seg godt ut på luen, skal brife godt med den, hehe. Neida, eller? Jeg må innrømme at jeg er litt stolt, hadde aldri trodd jeg kom til å gjennomføre det. Jeg meldte meg til å hoppe uti som nummer to bare for å få det unnagjort. Da jeg hadde nådd halvveis angret jeg bittert, vannet var forferdelig kaldt. Det var kun 1 grad i vannet og rett før vi skulle uti stod familien til Mirjam å hogget vekk isen for oss. Da vi var ferdige hoppet alle i dusjen for å få varmen i seg, og etterpå ventet varm kakao og boller, yumyum. Det trengte vi etter kuldesjokket. 


  Her stod vi og smilte med glede til kameraet, stolte og kry.

  Nå er det kun litt under en måned igjen, så braker russetiden løs!

  Har du badet ute i år?

   
 • hits