Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

DAYDREAMING

God ettermiddag dere <3

Dagen i dag startet relativt sent siden jeg hadde fri fra jobb. Jeg våknet rundt 12 og har egentlig ikke fått gjort så mye spennende, men deilig med en litt rolig dag for å samle litt energi. Jeg har brukt dagen til å titte på litt forskjellige destinasjoner og steder jeg ønsker å besøke. Dere skjønner, jeg og Tayla har bestemt oss for å dra på en stor tur neste år. Hvor eller når det blir, det er ikke bestemt enda. Her om dagen begynte vi nemlig å mimre tilbake til fjorårets tur, noe som var tidenes tur både for henne og for meg. Vi to på tur fungerer bare helt sinnsykt bra i lag på tur. Begge to er veldig eventyrlysten og liker å oppleve nye ting. Så jeg gleder meg skikkelig til Tayla kommer hjem fra Libanon i slutten av måneden, da kan vi endelig starte planleggingen for neste år. 

Foreløpig har tankene gått i å bestige et verdenskjent fjell. Jeg har sinnsykt lyst til å besøke Machu Picchu i Peru. Byen ligger langt over havet, så jeg har sinnsykt lyst til å bestige fjellet. Ellers har Tayla også ledet oss inn på tanken av å bestige Kilimanjaro som ligger nordøst i Tanzania. Fjellet består av tre sovende vulkaner, noe som virker sinnsykt kult å oppleve. Jeg har også lyst på en roadtrip, kjøre hele Route 66, og ta en del stopp på den berømte strekningen. For første gang er jeg faktisk gammel nok til å drikke i USA og spille på Casino, så en tur innom Vegas hadde heller aldri vært feil, ha ha. Selv om jeg har vært i Vegas to ganger før. Andre interessante steder som frister er; Kawachi Fuji Gardens i Japan, Infinity pools i Ubud som ligger i Bali, Plitvice Lakes i Kroatia, Son Dong Cave i Vietnam, Bali, Hawaii og Bora Bora. 

Jeg kjenner at jeg er så sinnsykt reiselysten. Det frister å bare droppe alt jeg har i hendene, pakke med meg en sekk og bestille en enveis billett. Selvfølgelig går ikke det, men litt daydreamning er lov. Bladde igjennom bildene fra USA i fjor og herregud så mye kjekt jeg og Tayla opplevde. Sky jump fra Stratosphere i Las Vegas, Rock of Ages musikal, luftballong i soloppgang i Las Vegas, roadtrip fra Miami til Orlando, feiret 4th of July i Magic Kingdom (Disney Land) og ikke minst et par dager i New York hvor vi blant annet tok en båttur ut for å se The Statue of Liberty. Så sinnsykt mange flotte og gode minner, og enda flere skal det bli. 


Så ikke litt redd ut før vi skulle hoppe ut av den høyeste bygningen i Las Vegas, ha ha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tidenes "sharing" måltid på South Beach i Miami. 


When in Vegas, Elvis Chapel.Har du noen store reiseplaner framover? 

 • DRØMME DESTINASJONER / DEL 1

  I mitt studie blir man stadig og støtt lysten på å reise. Det er ikke "bare bare" å studere reiseliv. Jeg kjenner jeg blir rastløs av å studere når alt jeg vil er å reise rundt i verden. Heldigvis er det bare 3 måneder til USA med Tayla. Så da har hvert fall noe å se fram til, og som jeg har nevnt tidligere har jeg også søkt meg til Australia til Høsten. Nå venter jeg bare i all spenning på svar. Tenk da, et helt semester på andre siden av kloden, kan det bli mer fantastisk? Satser på at jeg ikke må vente alt for lenge på svar. Jeg er jo egentlig ikke særlig spontan av meg, foretrekker å planlegge og ha en viss oversikt. Studiet starter jo allerede i Juli, noe som vil si at jeg så vidt har kommet hjem fra USA før jeg må flytte til Australia. Skal selvfølgelig informere dere mer om dette siden.

  Over til hva innlegget skulle handle om, nemlig mine drømme destinasjoner. I sommer skal jeg dra til to av de stedene jeg lenge har ønsket å dra til, nemlig Miami og Bahamas. Så da kan jeg hvert fall krysse de av listen. Jeg kommer til å legge ut flere deler av ønskede reisemål, her er del 1:

  ♣ Jamaica


  ♣ Ashikaga Flower Garden (Japan)


  ♠ Cuba

  ♣ Kambodsja


   ♣ Mexico (Los Cabos)


   ♣ India  Hva er dine drømme destinasjoner?

  Hvis du ønsker, så kan du følge bloggen min på facebook >her<. 
   

  #Reise #Jamaica #Cuba #Japan #India #Mexico #reisemål 

 • THAILAND I JULEN?

  Gledeshyyl. I julen skal jeg reise til THAILAND. Jeg skal dra med Susanne og foreldrene hennes. Vi skal feire både julen der og nyttår. Det blir selvfølgelig rart å ikke feire julen hjemme med mine nære og kjære, men når jeg fikk muligheten til å reise til varmere strøk med Susanne, da sa jeg ikke akkurat nei. Det blir en fantastisk tur, gleder meg veldig mye. Vi skal dra til en by som heter Pattaya. Jeg har aldri vært i Asia før, så dette blir en ny og spennende opplevelse. Vet det er lenge til vi skal reise, men det er alltid kjekt å ha god tid til planlegging. Dette året skal jeg også til USA i nesten 3 uker. Jeg som aldri i mitt liv har satt min fot utenfor Europa? Skal nå på to nye kontinenter innen året er omme. For et flott år sier jeg dere. Reising er noe av det jeg liker best, det er jo en grunn til at jeg går reiselivsledelse. Jeg kjenner jeg er lei av å sitte på rumpen i kalde Norge, litt varme skader hvert fall ikke. Det å ligge på stranden igjen skal bli herlig, har ikke vært i syden på snart 2 år. I fjor var jeg i Beograd og London, ikke akkurat de varmeste strøkene, men flotte turer var det uansett. 

  Har du vært i Thailand før? 

 • DRØMMEREISER

  Jeg har lenge hatt en tanke om å lage et innlegg om land/steder jeg har lyst til å reise. I dag tok jeg meg endelig tid til å lage et innlegg. Jeg er nemlig en veldig reiselysten person, det kribler i magen hver gang det nærmer seg en utenlandstur. Jeg har som sikkert mange andre en liste over steder jeg har mest lyst til å reise til før jeg "dør".

  Under har jeg laget en topp 9 liste på hvilke steder som kommer til å prioriteres i framtiden. Jeg har reist masse i Europa (har vært i ca 14 land), dermed står ingen steder i Europa på listen min. Jeg skal snart til Mallorca for andre gang i sommer (gleder meg masse) også skal jeg kanskje snart til London (for første gang) med bestie. Så det er jo ganske lenge til jeg får dratt ut av Europa. Hvis jeg er heldig så er en av reisene under krysset ut fra listen min innen starten av 2014. Det høres veldig lenge ut, men det er faktisk kun 1 og et halvt år til. 

  1: Australia


  Sydney - Surfing - Kengurer - Australske gutter (hehehe, kjekkaser)

  2: New York (USA)  Times Square - Frihetsgudinnen - Broadway - Shopping

  3. Shanghai (Kina)


  Ahh shanghai, vil virkelig dit en gang!

  4: India
  5: Egypt  Pyramider - Kameler - Ørken

  6: Mexico
  7: Hawaii


  8:  Toronto (Canada) 

  9.  Tokyo (Japan)
  Hva er dine drømmereiser? 
  -SILJE 

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits