Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

MIN SPILLELISTE


Har du noen musikk tips?

 • Gravity

  Can you save me now, you´re my gravity. 

  Digger denne sangen. Utenom denne så har det kun vært Taylor Swift sitt nye album som har vært på repeat. Det stod til alle forventningene, for et fantastisk album. 

  Har dere noen musikk tips? 

 • LITTLE CROWN

  Corey sin stemme er bare helt nydelig, får gåsehud. Hva synes du?

 • COLLIDE

  All time favorite - Collide med Howie Day. Gammel sang som jeg aldri får nok av, hører på den dag ut og dag inn. 

  "Even the best fall down sometimes. Even the wrong word seem to rhyme".

   

   

 • BLACK ROSES

  Åhh denne sangen er så fin. Jeg har blitt hekta på tv-serien Nashville i det siste og dette må bare være en av de fineste sangene jeg har hørt i serien. Hvis du ikke har sett serien så anbefaler jeg den virkelig. Jeg er jo stor fan av country, så at serien er basert på det passer meg ypperlig. 

  Ser du på Nashville? Hva synes du om sangen?

   

   

 • SAY SOMETHING

  Helt fantastisk cover, fikk frysninger!

  Hva synes du?

 • STEP AWAY

  Step Away er en nydelig sang og jeg elsker teksten. Corey Gray sin sangstemme er fantastisk som alltid.

  Hva synes du om sangen?

 • TO BE WANTED

  Plug In Stereo feat. Megan & Liz. Denne sangen er bare så fin, meningsfull og fengende. Digger den!

  Hva synes du?

 • HUMAN

  Favoritt sangen min for øyeblikket må være "Human" av Christina Perri. Jeg er storfan av sangstemmen hennes, den er rett og slett fantastisk. Jeg har også en tendens til å aldri bli lei av sangene jeg hører av henne, uansett hvor mange ganger jeg hører de. Noe som er pluss i boken, denne sangen er intet unntak. En av de fineste sangene hennes hittil. 

  Hva synes du?

 • TIL DEATH DO US PART

  Ååh denne sangen er så vakker. Hører på den seriøst 1-2-3-4 ganger daglig. Gleder meg sånn til Romeo and Juliet, håper den kommer på kino i Norge snart. 

 • SPILLELISTE


  Hva hører du på?

 • BRING ME THE NIGHT  Åååh den perfekte duetten. Første gangen jeg hørte denne sangen da smeltet hjertet mitt med en gang. Jeg har hørt på den sikkert hvert fall en gang for dagen siden videoen ble utgitt. Den er bare så nydelig. Good job Sam Tsui & Kina Grannis!

  Hva synes du?

 • HOW LONG WILL I LOVE YOU

  Ellie er så talentfull. Denne sangen er magisk og jeg blir bare større og større fan av det nye albumet hennes. 

  Hva synes du om sangen?

 • IN THE SHADOWS TONIGHT

  Elsker denne sangen, hører faktisk på den hele tiden, den er bare helt nydelig!

  Hva synes du? 

 • PIECES - HANNAH TRIGWELL

  Rolig, nydelig sang om det å prøve å gi slipp på noen. 

  Hva synes du?

 • OLD DAISY - MARCUS

  Åhh, denne sangen er bare så fin. 

  Hva synes du?

 • CUPS

  Perfeksjon

 • STILL INTO YOU

  Denne sangen er virkelig "stuck on replay", skikkelig fengende. 

  Hva synes du?

 • WILD - JESSIE J COVER

  Fikk gåsehud oppover armene når jeg hørte dette coveret her. Når hun sang refrenget, wow, det var rett og slett bare helt nydelig.

  Hva synes du?

 • SECRET GIRL

  Denne sangen av Alex Goot er bare helt nydelig. Hører på den hele tiden, det er noe magisk med stemmen hans.

  Hva synes du?

 • MADE IN THE USA

  God morgen skjønninger ♥

  I dag stod jeg opp klokken 10 med et stort smil om munnen. Kjenner jeg er fylt av energi og klar til å lese videre til eksamen. Det er lenge siden jeg har følt meg så uthvilt, det er sikkert pga russeitden. Det har tatt meg en uke for å få tilbake søvnen etter den. Nå sitter jeg å nyter en god frokost før øvingen braker løs. Skal også prøve å være flink til å trene i dag, trenger sikkert en liten avløsning fra dataskjermen på ett eller annet tidspunkt. 

  Tenkte jeg skulle dele en sang med dere, det er jo en fin måte å starte denne morningen på. Jeg elsker virkelig denne sangen som er fra det nye albumet til Demi Lovato. Coveret er av Katy McAllister og VanLadyLove's. Jeg falt pladask for denne duoen, de gjorde sangen bare enda bedre etter min mening. Jeg liker alltid å høre flere versjoner av samme sang, på den måten blir jeg sjeldent lei av en sang som jeg liker godt.

  Hva synes du?

 • SLOWKILL

  Dette har vært favoritt sangen min veldig lenge nå, helt siden albumet til Katy McAllister kom ut. Den er bare fantastisk fin på alle mulige måter!

  Hva synes du?

 • LET HER GO

  Let Her Go - Passenger (cover av Beth) 

  Dette coveret er nydelig. Beth har en behagelig stemme å høre på. Jeg  liker dette coveret mye bedre enn orginalen. Da jeg først hørte orginalen synes jeg den var litt små kjedelig, men likevel fin. Da jeg hørte coveret tenkte jeg for en nydelig sang. Jeg liker sanger som gir mening, ikke bare sånne gangnam stylge sanger som ikke gir noen mening i det hele tatt. Det er i utgangspunktet alltid teksten til sangen som får min oppmerksomhet. 

  Hva synes du?

 • CLOSETS & BOXES

   

  Take it away
  Cause it's a place
  I'll never get to go again
  And it's such a waste
  Of time and memories I'll never get back
  You're taking up space
  In my closet & boxes
  Underneath this bed we laid
  So take it away

  En av grunnene til at Katy McAllister er en av mine favoritt artister er fordi hun har en unik evne til å formidle ting man kanskje ikke klarer å forklare helt selv. Sangene hennes er så ekte. Hun har utrolig mange triste sanger om kjærlighetsbrudd, slik som denne blant annet. Som regel føler jeg albumene hennes har gått mest i kjærlighetssorg, men hun har selvfølgelig også sanger om forelskelse. Jeg elsker det nye albumet hennes og anbefaler virkelig alle å kjøpe det, fantastisk bra. 

  Hva synes du om sangen?

 • TONIGHT I'M GETTING OVER YOU

  Denne sangen er fantastisk på alle måter, veldig fengende. Jeg har aldri vært noe stor fan av Carly Rae Jepsen, men denne sangen fortjener oppmerksomhet. Nr1 på spillelisten min for tiden. 

  Hva synes du om sangen?  

 • TAKE ME AWAY

  Den nye singelen til Katy McAllister er bare helt nydelig. Jeg støttet prosjektet hennes så jeg har allerede fått det nye albumet Hvis noen er interessert i å kjøpe det, så er det tilgjengelig på iTunes i morgen. Det er fantastisk og verd hver eneste krone. 

  Hva synes du? 

 • MUSIC

  Hva hører du på for tiden? 
   

 • DON'T YOU WORRY CHILD


  Don't You Worry Child - Swedish House Mafia (cover Madilyn Bailey)

  Fantastisk cover, stemmen hennes er nydelig. Dette er en av mine favoritt sanger for tiden og hun sang den veldig bra!
  Hva synes du? 

 • BEAUTY AND A BEAT

  Dette coveret av Justin Bieber ft. Nicki Minaj sin sang beauty and a beat, er bare helt fantastisk. Alex Goot, Kurt Scneide og Chrissy gjorde en fabelaktig jobb. Love it!

 • CATCH MY BREATH

  Cover av Alex Goot og AgainstTheCurrentNY - Catch my breath (Kelly Clarkson)

  Dette coveret er bare helt fantastisk, elsker stemmen til Alex Goot og Chrissy i lag. Fantastisk kombinasjon!

 • MIN SPILLELISTE

  Sånn som dette ser min spilleliste ut for tiden. Jeg elsker musikk. Selvfølgelig har jeg hørt på julemusikk også, men nå som julen nærmer seg slutten tenkte jeg det ble litt sent å legge ut julemusikk spilleliste. 

  Hva hører du på for tiden? 
  - SILJE 

 • I KNEW YOU WERE TROUBLE COVER

  Perfeksjon! Elsker stemmen til Madilyn Bailey, fantastisk bra cover.

 • STAY - RIHANNA COVER

  Ebony Day har en utrolig fin og ren stemme. Dette coveret er rett og slett fantastisk! Likte sangen fra første stund da jeg hørte en opptreden av Rihanna, men da jeg hørte coveret av Ebony likte jeg den faktisk enda bedre.

  Hvis dere ønsker flere musikk tips på bloggen, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg elsker å dele musikk, men prøver å gjøre det en gang i blant sånn at det ikke blir for mye musikk på bloggen. Jeg kan eventuelt lage en oppdatert spilleliste hvis noen er gira på det.

  Hva synes du?

 • GIVE ME LOVE

  Ed Sheeran, et ord - Fantastisk. Han er nok desidert den mannen i verden som har den fineste stemmen. Tror jeg kunne hørt sangene dag inn og dag ut. Måten han formidler historien til sangen gjennom musikkvideoene sine er også veldig bra, han setter ikke seg selv i fokus, men andre.

  Liker du Ed Sheeran?

 • BETH - DON'T YOU WORRY CHILD

  Elsker dette coveret av Don't You Worry Child. Beth har en fantastisk stemme!

  Hva synes du?
  -SILJE

 • MIN SPILLELISTE  Hva hører du på for tiden?
  -SILJE

 • 4 A.M - ALEX G

  FANTASTISK sang, virkelig! Jeg har kjøpt EP'en hennes på Itunes, og hører på sangene hennes hele tiden. Hun er virkelig utrolig flink!

  Hva synes du om sangen?
  -SILJE

 • KATY MCALLISTER

  Katy McAllister sine to EP's er helt fantastisk bra. Jeg er storfan av musikken hennes, og sangene hennes er så lett å kjenne seg igjen i. Hun skriver musikk som handler om ting fra livet hennes, ting hun har opplevd. Nå trenger hun våres hjelp og støtte for å lage et fullt album i stedet for enda en EP. Hun er nødt til å samle inn $15 000 , selv har jeg tenkt til å støtte henne når jeg får lønning. Hvis du vil støtte henne så kan du gjøre det >her<. Du kan støtte henne med $1, $10, $20, $50, osv.

  Hvis du støtter med f.eks $20 da kan du få albumet hennes en uke før det er tilgjengelig for andre, og du får en CD tilsendt i posten til deg ved release-datoen. (men da må du huske å adde $4 for internasjonal shipping).

  Hva synes du om musikken hennes?
  Har du støttet henne med album nr.2?
  -SILJE

 • WE ARE NEVER EVER GETTING BACK TOGETHER

  Jeg sitter å synger på den nyeste sangen til Taylor Swift hele tiden. Jeg elsker den. Musikkvideoen til den nye singelen kom ut i går, og selve musikkvideoen er filmet i kun et opptak. Hun har fem forskjellige antrekk i videoen som hun har skiftet på kort tid. Hun fortalte i en video at hun hadde flere plagg over hverandre og at hun rev nærmest av  seg klærene for å være klar til neste "scene". Utrolig kult at hele musikkvideoen er filmet i løpet av kun et opptak. De måtte vel å merke spille den inn 17 ganger før de klarte det perfekt.

  Hva synes du om sangen/musikkvideoen?
  -SILJE

 • BAD FOR ME

  Megan & Liz er bare så talentfulle. Jeg er storfan av youtube stjernene! Denne sangen er virkelig fengende, den kom ut i går og jeg hører på den hele tiden. Dette er en sang sikkert mange kjenner seg igjen i, merker i hvert fall at jeg kjenner meg igjen. Hva synes du om sangen?

  Hvis du ønsker å kjøpe sangen da kan du gjøre det her: http://itunes.apple.com/us/album/bad-for-me-single/id547339424

 • MIN SPILLELISTE

  Er det noe jeg absolutt elsker, så er det å høre på musikkk. Går ikke en dag uten! Jeg har veldig variert musikksmak, noen dager hører jeg på mye rock, andre dager går det for det meste i pop. Denne listen er jo mer en typisk pop liste, men jeg synes alle sangene er fine og fengende.

  Hva hører du på for tiden?
  -SILJE
 • hits