Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

DAGENS ANTREKK 30.12.14


Genser - Selected / Bukse - Topshop / Smykke - Second Female / Støvler - Hunter /

Det var litt mørkt ute i dag da vi tok antrekksbildene, så derfor er de litt skurrete. Det var bare så lenge siden jeg sist slang ut noe antrekks relatert på bloggen, derfor tenkte jeg det var litt på tide. I dag hev jeg på meg verdens deiligste genser som jeg fikk av min søster til jul. Elsker at den er litt oversized. Dagen i dag startet på Zupperia med Rebecca og Sylvia. Vi spiste frokost/lunsj der, var jo å spiste der senest i går. Maten er bare så god, i dag koste jeg meg med åpen sandwich. Den var også veldig god selv om jeg hadde glutenfritt brød. Vi satt der en god stund før vi tuslet litt rundt på senteret. Da de andre hadde gått dro jeg til frisøren hvor herlige Malin tok i mot meg. Veldig kjekt at hun var på jobb. Hun farget etterveksten min og klippet tuppene. Deilig å få friska opp håret litt i denne vinterdeperasjonen. 

Hva har du gjort i dag? 

 • O JUL MED DIN GLEDE

  Jeg startet juledagene med jobbing på Scandic Park. Jeg hadde nemlig meldt meg frivillig til å jobbe et par dager i julen, slik at andre kunne få muligheten til å tilbringe tid med nære og kjære. Julens gode gjerning. Hotellet var rå flott, et mer hjemmekoselig hotell skal man lete lenge etter. Ble kjent med både restaurantsjef, en som jobbet på kjøkkenet og en nattevakt fra et annet hotell som jobbet sammen med meg og Nadia i julen, for en herlig gjeng. På julaften kom familien min ned og sjekket inn på hotellet. Så feiret vi jul hjemme i leiligheten hos meg. Storkoste meg med pinnekjøttmiddag og koselig besøk. Dagene på hotellet gikk ikke så fort siden det var mindre å gjøre enn vanlig, men det var virkelig god stemning. 

  Fredag var dagen jeg hadde ventet på i lang tid. Endelig var det min tur til å dra til Bergen. For et savn det har vært. Hadde ikke vært i Bergen siden august og merker at jeg er alt for sjeldent hjemme. Flyet mitt fra Stavanger var litt forsinket og da jeg endelig kom meg til Bergen måtte jeg vente i enda en halvtime på baggasjen. Min bror kom å hentet meg på flyplassen og jeg var veldig klar for å se Miriam´en min igjen som jeg kun hadde knappe to timer å se før hun skulle reise til Sveits. To timer er hvert fall bedre enn ingenting, det var så godt å se henne igjen. Etter å ha vært med å kjøre Miriam til flyplassen, ble jeg hentet av familien i byen og vi dro videre i familiebesøk. Der hadde tante og onkel stelt i stand mat, og vi koste oss med prating og et par glass vin. 

  Lørdagen startet med Rebecca. Vi dro en tur på Sartor, som har forandret seg alt for mye siden sist. Kjente meg nesten ikke igjen. Vi kikket litt i butikker og dro på Solbrød for å ta en kaffe med Silje Marie. Senere på dagen møtte jeg Pernille og vi tok oss en bytur. Vi startet på Jacob Aall hvor vi kjøpte noen ekstremt gode drinker. Så dro vi videre til Kaos hvor vi møtte enda flere kjentsfolk og endte kvelden på Aura hvor dansingen fant sted. Første gangen i Bergen på 20års plasser og det kunne ikke vært en bedre start. Bylivet i Bergen er hvert fall ikke noe å klage på etter min mening. Hadde en skikkelig kjekk kveld. 

  Søndagen dro jeg på jentekveld med mine barndomsvenninner. Herregud så koselig det var. Disse jentene er bare helt herlige. Vi går aldri tom for ting å snakke om og gleder meg kjempe masse til Stavangerbesøk fra dem i sommer. 

  Dagen i dag har gått i ett kjør. Stod opp tidlig for å møte Cathrine L og vi dro til byen for å ta oss en Starbucks. Vi satt oss ned og fikk ikke beveget oss ut på flere timer. Lise kom også innom en liten stund og det var kjempe kjekt å se henne igjen også. Hun drar jo tilbake til Sør-Afrika snart, så var glad jeg fikk se henne før hun skulle ut på tur igjen. Etter et par timer på Starbucks, tok vi oss en tur ut i byen får å se litt i butikker og ha litt kvalitetstid. Hadde ikke sett Cathrine siden påsken og det var så herlig å få tilbring litt tid med henne igjen. Fra den ene Cathrine til den andre møtte jeg min "lillesøs" Cathrine A. Kaller Cathrine for lillesøster fordi vi er akkurat som søstre. Jeg kan fortsatt huske Lyngdal turen for et par år tilbake. Vi kan snakke om alt, diskutere og bli irritert på hverandre akkurat som søsken, haha. Vi dro på Zupperia for å spise. Sartor har nemlig endelig fått denne restauranten og tro det eller ei hadde jeg aldri vært på den i Bergen sentrum før heller. Jeg ble skikkelig overrasket over den gode maten. Jeg bestile Thai Red Curry og det var bare så ubeskrivelig godt. Tror jeg kunne levd på det, det sier jeg vel og merke om all mat som jeg virkelig liker, men dette var bare helt fantastisk. Tiden med Cathrine gikk alt for fort og jeg gleder meg allerede til neste gang.   Hva har du gjort i julen?

 • A LITTLE PARTY

  ... Never killed nobody. I går kveld endte jeg og Gøril opp med spontanfylla. Herregud så kjekt. Vi pratet og pratet i flere timer før vi tok turen på byen. Det er første gang vi har vorset bare oss to, noe som var virkelig kjekt. Jeg fikk Gøril til å smake vodka blandet med saft og vann. Hun hadde skikkelig lave forventninger, for det høres jo ikke godt ut i det hele tatt. Så hun fikk seg en positiv overraskelse. På byen møtte vi noen av kollegaene mine og vi satt å pratet i flere timer. For en god gjeng. Ble ikke mye dansing i går da. Vanligvis bosetter jeg meg på dansegulvet, men i går var det bare så koselig at dansing ble nedprioritert. Var ikke hjemme før 4-5 i morges, for jeg, Maren og Nicolaj endte opp på burgerking. Pomfri er faktisk ganske ok nattmat, pleier sjeldent å spise nattmat, men i går fristet det ekstremt. Så sikkert ut som en gris der jeg satt nedgravd i pomfrien. Fin avslutning på en rå bytur. 

  I dag stod jeg opp tidlig for å vaske hele leiligheten klar til mamsen og de kommer på julaften. Blir nemlig jul i Stavanger i år siden jeg må jobbe på et annet Scandic hotell. Så da måtte jeg få unnagjort vaskingen før jeg starter å jobbe der i morgen. Blir sikkert veldig rolig på hotellet nå i julen, men håper dagene går fort. Gleder meg sånn til pinnekjøtt og familekos. På fredag drar jeg til Bergen og skal være der i en uke. Har ikke vært så lenge i strekk i Bergen siden i fjor. Det blir virkelig godt å se alle igjen. 

    • ÅRET 2014 - DEL 1

  Januar:

  • Året startet i Bergen i lag med mine gode venner.


  • Bestilte tur til USA i lag med Susanne og Kjersti.
    
  • Skrev ny leiekontrakt med mine roomies.


  • Jeg sluttet å spise gluten produkter.
    
  • Fikk besøk av barndomsvenninnene mine Emile, Pernille og Ramona, for en kjekk helg.
    
  • Hadde web intervju med Scandic. Hvor jeg hadde søkt på stillingen som resepsjonist på det nye Scandic hotellet i Stavanger. 
    
  • Pakket ned alt i leiligheten, klar til å ta over den nye allerede 1.februar.
  Februar: 
  • Flyttet inn i den nye leiligheten med Kjersti og Nora. 

  • Jeg ble innkalt til intervju med det nye Scandic hotellet og fikk jobben. Var helt i hundre, drømmejobben i mine øyne. Kan med hånden på hjerte si at dette er den beste jobben jeg noen gang har hatt. Trives så godt!
    
  • Jeg og Kjersti begynte på lavkarbo
    
  • Trente masse, gikk for det meste i kjekke gruppetimer på treningssenteret: Bootcamp, Bodypump, Kettlebell, Spinning, and so on.
    
  • Hadde eksamen i Serviceledelse og Serviceorganisasjon
  Mars: 
  • Vi hadde innflyttningsfest

    
  • Jeg startet med opplæringen på Scandic. Vi hadde kurs hver dag i 2-3 uker og så startet vi med opplæring på Scandic Forus. Ble kjent med mine kjekke kolleger og innså fort hvor kjekt det kom til å bli å jobbe sammen med dem. 
    
  • Jeg startet med nytt fag, Bedriftsøkonomi. Noe som jeg slet veldig med!
    
  • Vi feiret bursdagen til Maja på tappetårnet i lag med mange gode venner. 
    
  • Jeg slutta med lavkarbo fordi jeg fikk så store magesmerter og innså fort at melkeprodukter var et stort problem i kostholdet mitt. Så slutta da med melkeprodukter i kosten min også. Da ble jeg både melke- og glutenfri. 
    
  • Hadde mange kjekke kvalitetskvelder og byturer med roomiene.

    
  April:
  • Dro på helgetur til Vats med Kjersti. Vi dro ut i Haugesund, og var på middag hos Tayla. Skikkelig koselig helg. 
    
  • Fortsatte opplæringen med Scandic og så var vi klar for åpning i slutten av måneden. 
    
  • Jeg begynte å jogge mye ute, siden temperaturen var blitt varmere. 

    
  • Var hjemme i Bergen en tur i påskeferien. 
  Mai:
  • Jobbet nesten hver dag.
    
  • Hadde eksamen i Statistikk og Metode. Noe som må være en av de kjekkeste fagene når du først forstår hva du driver med. Jeg og Nora storkoste oss med oppgaver.
    
  • Hadde utdrikningslag for min søster. Vi dro på GoKart, hadde buffee og masse utfordringer hun måtte gjennomføre gjennom dagen. For en kjekk og koselig gjeng.


    
  Juni:
  • Var hjemme en liten tur i Bergen.
    

  • Nok en måned med masse jobbing og trening.
    
  • Begynte nedtellingen til USA, turen nærmet seg med stormskritt.
 • LATELY

  Så fort tiden har gått? Har ikke blogget på over en måned, det har gått helt i glemmeboken. Siden sist har det skjedd en del. Mye jobbing som vanlig, trening og så kom jo desemeber da. Julestemningen er på topp, har allerede bakt både glutenfrie pepperkaker og kanelstenger. Begge gikk nedpå på høykant. Godt at vi var tre om det, hvis ikke hadde nok julekiloene ha rullet på. Vi har allerede sett en del julefilmer, julekalender og på hotellet har vi hatt secret santa med de ansatte. Veldig kjekt med noen påfunn internt i bedriften også. På onsdag skal vi ha julelunsj, vi stenger nemlig hotellet for julen. Så da skal jeg jobbe på et annet Scandic hotell fram til 26.desember. Mamsi og de kommer nedover 24, så da blir det jul i Stavanger. Gleder meg til pinnekjøtt, det må være det beste med julen. For en uke siden hadde vi venne-julebord, så da spiste vi oss gode og mette på årets første pinnekjøtt middag. Det var himmelsk.

  Siste eksamen dette semesteret er også unnagjort. Veldig deilig å være ferdig med Globally Responsible Tourism. Vi leste nesten i en uke, og det var ikke før dagen før jeg følte at jeg mestret pensumet. Det var ikke lett med andre ord, men et veldig interessant emne. Vi skulle fått svar på første del av eksamen i dag, det var en innleveringsoppgave som vi skrev for 3 uker siden. Den skulle leveres med minst 6000 ord og vi skrev om SeaWorld, dyr i fangenskap var fokuset. Veldig lærerikt og spennede å lese seg opp på. Håper vi får en god karakter, vi leverte dessverre med under 6000 ord, så håper på at hun ikke trekker for mye ned. Vi satt nemlig oppe hele natten for å prøve å dra ut ordene, tenk da, 6000 ord på engelsk. Det er nok den mest krevende oppgaven jeg har vært med på. I tillegg til dette streiket skriveren våres, så vi måtte kjøre så fort vi kunne til universitetet for å printe ut og leverte akkurat i siste minutt. 1 minutt på 10, har aldri i mitt liv vært mer stressa. Nå er hvert fall faget unnagjort og krysser fingrene for gode resultater.   På torsdag fikk jeg endelig kjøpt meg ny gitar, og jeg er helt forelska. Lille baby´en min, den er en fryd å spille på. Den er mindre enn den gamle betongkassen jeg bærte rundt på før. Den har til og med innebygd stemmer, så da slipper jeg den gamle stemmeren som begynte å tulle seg. Spiller så og si hver dag, og skriver sanger. Kan ikke si at jeg er flink på gitar, men ønske om å bli flink er stort. Så satser på at mye øving lønner seg.
 • hits