Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

ÅRET 2013 - DEL 1

På nyåret fant jeg denne nydelige blå genseren på Monki og den ble fort en storfavoritt i gardaroben. 


Jeg fikk endelig lest ut "En Trygg Havn" av Nicholas Sparks, bedre kjent som Safe Haven. Både boken og filmen er FANTASTISK. Virkelig verd å ta seg tid til å lese boken, dette må være den beste boken jeg har lest.


I mars dro klassen til Serbia (Beograd), det var en kjempe flott tur som aldri vil bli glemt. Vi koste oss så mye!


Vi kom også i Serbisk avis, noe som var veldig artig.
Stolzen med en god gjeng!


Silje x2 på fløyentur, det var superkoselig.
Stolzentur med denne sveitserbaben, alltid koselig!
Årets første bad tok vi før 1.april, da var også FØRSTE russeknute i boks. God stemning.
Påskekos og filmkveld med bestie, masse sjokolade må til.
Jeg og Rebs var flink til å trene regelmessig på treningssenteret og det måtte selvfølgelig dokumenteres!


I april ble det litt varmere i luften og da kunne jeg endelig begynne å jogge ute igjen. Lysløypen ble nesten daglig besøkt.


Denne måneden var det tid for forandring og jeg fikk meg endelig til å klippe håret mye kortere. 


Bytur med jentene, ladet opp til russetiden!

Russetiden var helt fantastisk, var i lag med de beste folkene hele tiden og vi gjorde rampestreker (også kalt russeknuter). Vi var ute og festet. Skapte mange minner. Jeg kommer alltid til å huske denne tiden. Jeg skulle ønske russetiden var mye lenger, for tiden gikk alt for fort ♥
Etter russetiden var det på tide å fokusere fullt ut på eksamen. Jeg kom opp i Rettslære, Sosialkunnskap og Norsk bokmål skriftlig. 


I juni dro jeg på Ulriken med Nathali.


Guro inviterte til Glee kveld, og jeg fikk testet ut den nye kamera linsen, bildene ble kjempe fine. 


Jeg, Maria og Lise bursdagsselskap til Rebecca og Malene, for en koselig kveld med flotte mennesker.

Hvordan var ditt første halvår i 2013?

 • NYTTÅRSFORSETTER  Hva er dine nyttårsforsetter?

 • NYTT DESIGN


  I dag har jeg lekt meg litt med designet på bloggen, tenkte det var på tide med litt forandring. Håper jo at jeg får tatt noen skikkelige header bilder snart, men i mellom tiden blir det dette. I headeren har jeg samlet mange bilder fra første semesteret på UiS med mange av mine flotte venner der. Jeg har hatt et fantastisk semester i Stavanger med godjentene og gleder meg til det nye som kommer. Jeg har vært så heldig som har møtt disse flotte menneskene. 

  Gårsdagen min tilbragte jeg med Beathe, det var så lenge siden sist. Utrolig kjekt å se henne igjen, vi pratet og pratet hele kvelden. For en fin lørdagskveld. Dagen i dag har jeg bare slappet av og jobbet med bloggdesignet. Så skal jeg snart ut døren for å møte Lise, vi tenkte vi skulle ta oss en kinotur. Lurer på hvilken film vi velger. Vi har nemlig en tendens til å alltid velge rare filmer. Såpass rare at vi ler mer av reklamen før filmen, enn det vi gjør av selve filmen. Haha.

  Hva er dine planer for dagen?

 • KINAMAT OG KINO

  Dagen i dag startet allerede klokken halv syv. Det var nemlig tilbud på Macbook Air på Elkjøp. Jeg må innrømme at jeg hadde aldri trodd at jeg var en av de som kom til å stille meg i kø for noe så tidlig om morningen. Likevel endte jeg opp med å gjøre det, fordi at jeg virkelig trengte en ny pc til skolen. Jeg vil jo ikke risikere å bruke den gamle pc-en min ut studiet, den kommer vel til å streike før eller siden. Så da valgte jeg å investere i en skikkelig pc, som jeg så langt er veldig fornøyd med. Når jeg kom hjem igjen, gikk jeg selvfølgelig rett å la meg. Var jo dautrøtt fortsatt og følte meg virkelig ikke uthvilt. I halv ett tiden kom Rebecca å hentet meg, da var det tid for tur i løypen med henne og Sylvia. Det var utrolig koselig å være med de, som alltid. Senere på dagen hadde jeg og mamsen planlagt en bytur. Vi trasket litt rundt i butikker, fant meg en jakke og en genser på H&M. Storfornøyd med kjøpene. Etterhvert dro vi på Hot Wok og bestilte kinamat. Det har virkelig vært etterlengtet, beste maten i verden. Det er jo ingen slike restauranter i Stavanger, hvert fall ikke som jeg har lagt merke til. Etter å ha kost meg med den beste matretten i verden, altså woket kylling i karrisaus, dro jeg og mamma på kino og så "The Hungergames Catching Fire". Den filmen var virkelig spennende og mye bedre enn nummer 1 etter min mening. Har du enda ikke sett den, da bør du virkelig ta deg turen. Alt i alt så har jeg hatt en fantastisk koselig dag!

  Noen bilder fra de siste dagene i Bergen:

  Starbucks og Big Bite med beste Miriam, herregud så koselig det var å se henne igjen <3


  Ingen julaften uten "Tre Nøtter Til Askepott", fineste filmen som finnes!


  Julesokk, har jeg nevnt at jeg er en storfan? Hvis ikke, så vet dere det nå.

  Hva har du gjort i dag/ i julen?

 • 10 DAGER

  Herregud tiden bare flyr avgårde. Har jobbet hver dag siden jeg kom hjem og allerede i morgen drar jeg tilbake til Bergen, iih. Gleder meg masse til å komme hjem til hjembyen og feire jul med familien. Jeg håper også at været er bra, tenkte nemlig å få jogget litt når jeg kommer hjem, kanskje jeg er litt optimist? Krysser hvert fall fingrene. Nå har jeg stått å pakket i noe som har føles som en evighet. Hadde først bestemt meg for å kun ta treningsbag'en og en reiseveske med meg til Bergen, men det ble alt for fort fullt. Et par tykke gensre og det var stappa, så da endte jeg opp med den store kofferten i stedet. Tok selvføgelig med meg overdrevent mye klær da, men heller for mye enn for lite. Skal trossalt være hjemme i sånn 2 uker, så da er det greit å ha litt å velge i mellom. Jeg gleder meg sånn til å se mine kjære søte bergensvenninner igjen, de har vært dypt savnet hele gjengen. 

  Nå tror jeg at jeg at jeg skal ta å lese videre i boken min (er helt hekta, snart lest ut bok nr.2 i LA.Candy serien) før jeg tar å busselaller. Så god natt dere ♥


  (Hadde ikke noen nye bilder å dele, så jeg slenger ved dette av meg og bestis fra Londonturen i sommer)

 • TILBAKE I STAVANGER

  Det er deilig å endelig være hjemme i Stavanger, det har faktisk gått to uker siden jeg var her sist. Nå sitter jeg her i sofakroken med kosegenseren på og en kopp melk i hånden. Er det noe jeg elsker så er det å avslutte kvelden med en kopp melk, er jeg alene om det? Jeg er sikkert litt små rar på det området, men jeg elsker virkelig melk. Haha, nok om det. I morgen venter vasking av leiligheten fra topp til tå, ingenting er bedre enn en strøken leilighet. Tenkte også å leke litt husmor i morgen å lage hjemmelaget pai, men smaksløkene mine har ikke kommet helt tilbake enda. Alt smaker ganske rart, selv sjokolade. Jeg elsker vanligvis sjokolade, men nå vil jeg heller la være enn å spise sjokolade, fordi det smaker så rart. Håper smakssansen kommer tilbake i løpet av uken. Krysser hvert fall fingrene for det.   God natt søte lesere ♥

 • BAKING TIL JUL

  Jeg og min søster fant ut at vi hadde lyst til å lage litt julebakst til jul. Så da endte vi på julemarsipan, brente mandler og de beste julekakene i verden, nemlig kanelstenger.   Oppskriften på kanelstenger:
  ♣ 200 gram margarin
  ♣200 gram sukker
  ♣1 eggeplomme
  ♣1,5 spiseskje lys sirup
  ♣2 ts kanel
  ♣1 ts hornsalt
  ♣300 gram hvetemel

  Du trenger også perlesukker til å toppe med. 

  Det ble dessverre dårlige bilder av baksten, kameraet mitt ligger selvfølgelig hjemme i Stavanger. Jeg håper selvføgelig at jeg får bakt kakemenn eller lussekatter når jeg kommer hjem, da skal dere hvert fall få bedre bilder. Vi får se hva jeg rekker, er kun hjemme i Stavanger i en og en halv uke, og da jobber jeg hver dag. 

  Hva er dine favoritt julekaker? 

 • JULESTEMNING


  Åhh se så nydelig det er i Bergen nå, snø er bare noe av det vakreste. Får skikkelig julestemning, håper bare det holder seg slik fram til jul. Hadde vært fint med en hvit jul i år. I dag har jeg og min søster handlet litt inn til julebakst i morgen og så har vi handlet inn til julestrømpen. Siden vi er såpass gamle, så får vi ikke lengre julestrømpe, men det er jo ingen jul uten? Så da har vi tatt saken i egne hender, hoho. Skal innrømme at vi gikk litt amok, et hint: masse sjokolade. Jeg kommer nok til å bli god og rund i julen. Ingen ting er vel bedre enn masse julemat og julekaker?

  Nå er det snart håndball VM på tv, Norge mot Spania. Da er det på tide å sitte meg i sofakroken med middagen på fanget. Håper Norge knuser Spania, men jeg tror det blir en jevn og god kamp. Det er hvert fall bra at stemmen min er kommet litt tilbake, kan se for meg en veldig engasjert Silje foran tv-skjermen. 

  Ha en fin lørdagskveld videre!

 • JULEFILMER  Er det noe jeg elsker generelt så er det å se filmer. Julefilmer er intet unntak. Siden jeg må være i ro etter å ha tatt mandlene, så går dagene veldig tregt. Derfor bruker jeg mye tid på å se julefilmer. Noen av mine julefavoritter ser dere over. Jeg er veldig glad i humor og romantikk, så det er vel de julefilmene som kaprer meg. Jeg kunne sikkert ha nevnt enda flere favoritter, men jeg kommer ikke på alle nå dessverre. Så vi får nøye oss med disse foreløpig. 

  Hvilke julefilmer pleier du å se i julen?

 • THIS CHRISTMAS SONG

  Jeg kom over denne julesangen for noen dager siden, og jeg har blitt hekta. Den er så fin og Angie Miller har en helt unik stemme. Husker jeg heiet på henne i American Idol, synes det var synd at hun ikke stakk av med seieren. 

  Hva synes du om julesangen?

 • LAGUNEN  Jeg og min søster stod opp seint i dag, det er så godt å sove lenge. Jeg pleier sjeldent å sove til lengre enn 12, men i dag sov vi til langt ut på dag, haha. Senere på dagen tok jeg og min søster oss en tur på Lagunen. Jeg hadde trodd det kom til å være overfylt av mennesker, men det var det faktisk ikke. Jeg synes det er kjekkere når det ikke er så mye folk, for jeg har en tendens til å bli litt stresset hvis det er for mye folk. Min søster skulle bytte noen ting og handle litt julepynt, så vi hadde ikke så mange ærender. Jeg endte opp med to julefilmer, har så lyst til å komme i julestemning. Dagen i dag har med andre ord vært en fin og rolig dag, var hvert fall godt å komme seg litt ut av huset. 

  Hvordan har din dag vært?

 • TILSTANDEN DAG 5

  Nå  er jeg på dag fem etter operasjonen. Jeg klarer fortsatt ikke å snakke noe særlig, så jeg er blitt elendig god i tegnspråk og hvisking. Heldigvis er min søster flink å lese på leppene mine, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg hadde gjort for å være helt ærlig. Sykt anstrengene å prøve å snakke, dermed er det lettere å la være. Jeg våknet opp med store smerter i halsen i morges, så da måtte jeg bare hive innpå med en av de daglige dosene med medisiner. Jeg merker at smertene er størst når jeg våkner om morningen, gjerne av og til på kveldstid også. Det er vanskelig å få i seg mat, ikke fordi det er vondt å svelge, men fordi jeg blir så fort kvalm. De dagene jeg får i meg noe mat, da går det som regel i kald suppe. 

  For å være helt ærlig vil jeg si at jeg har vært ganske heldig. Det eneste er at jeg blødde mye under operasjonen, så det kan være jeg er lettbløder i følge legen. Ellers så skal jeg i grunnen ikke klage på noe som helst, smertene er ikke så ille som jeg innbilte meg i forveien. Det eneste som er kjipt for en som er matvrak slik som meg, er at man ikke kan spise hva man vil. Selvfølgelig har jeg mange dager igjen, så kan være det blir verre etter hvert. La oss krysse fingrene for at det ikke blir verre! :) • CHRISTMAS SONGS  For å komme litt i julestemning har jeg laget en spilleliste på spotify med en god del julemusikk. Dette er nok disse sangene jeg hører mest på, blir aldri lei. Jeg har også skiftet designet til litt mer jul. Jeg pleier aldri å endre designet nesten, men det var godt med litt julestemning på bloggen også. Synes det var litt morsomt med nisselue på headerbildet, men det gav liksom litt mer julestemning. Så da var det verd det. 

  Hva hører du mest på i julen?
 • hits