Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

HAPPY BIRTHDAY

Verdens beste har bursdag i dag, nemlig Malin. Som dere vet blogger hun også på denne bloggen, vi er nemlig bloggbuddies. Hehe. Men hun har bursdag i dag, og må innrømme at tiden har gått fort. Nå er hun også 16 år, på selveste nyttårsaften. I kveld skal jeg og noen andre venner bort til henne for å feire bursdagen hennes!

Jeg og Malin har vært venner lenge egentlig, men det var bare sånn snakking innimellom og sånt. Men for litt over et halvt år siden, rett før klasseturen. Var begynnelsen på et kjempefint vennskap. Jeg skulle på klassetur til Barcelona og hun skulle til Polen med sin klasse. Jeg var med hun og Silje Marie på Sartor, var ganske random egentlig. Men vi hadde kjempe gøy. Så vi bestemte oss for at det var nødt til å bli gjentatt senere.

Senere har vi vært på kino, byturer, overnattinger, mange jentekvelder m/singstar blant annet, og snart skal vi til OSLO på Taylor Swift konsert. Gleder meg virkelig! Vi har opplevd kjempe masse i lag det siste halvåret, og min innrømme at hun er en av mine beste venner! Kjempe glad i Malin søta!


(null sminke, gammelt fra en overnatting i sommer)


Silje Marie, Malin og Meg. (bildet ble tatt samtidig som headeren)


Rebecca og Malin<3


Malin og Meg når vi bakte julekaker! <3

Gratulerer så mye med dagen vennen<3


 • JUL - BLACK AND WHITE


  // SILJE

  Hva syntes du om bildene?

  -SILJE

 • NYTTÅRSFORSETTER
  -SILJE

 • FASHIONLOVE
  Fashionlove har utrolig mye fint. Nå er salget startet, og det er masse godbiter som har blitt satt ned. Over ser dere noen av mine favoritter. Må innrømme at Ulrikke har vært flink med denne nettbutikken. Jeg sjekker den innimellom. Jeg har kjempe lyst til å bestille noe, men dessverre strekker ikke lommeboken til akkurat nå. Jeg er kjempeflink til å sikle etter godbitene når jeg ikke har cash. Men snart kommer lønningen, men da blir det sparing, for det nærmer seg Oslo tur. Og da må jo man ha penger til shopping.

  Hvilken likte du best?

  -SILJE

 • MAKEUP  (Uklare bilder) Men jeg har dessverre kun et digital-kamera, så dere får nøye dere med dårlig kvalitet for øyeblikket!

  1. Påførte jeg litt kremfarget øyenskygge i øyekroken, for å åpne øynene

  2. Deretter påførte jeg en gul/gull farge over hele øyelokket.

  3. Så tok jeg en lys grønn farge, fra halve øyet og utover.

  4. Tilslutt tok jeg litt mørkere grønn i enden av øyet.  Rettere sagt, begynte lyst sluttet med mørk!

  Som dere sikkert merker, er jeg ikke flink til å forklare hvordan jeg sminker meg. Men likevel prøver jeg, hva gjør jeg vell ikke for dere. Hehe. Skulle egentlig poste dette innlegget for noen dager siden. Men av og til glemmer jeg innlegg som jeg har laget.  Grunnen til at jeg valgte fargen grønn, var fordi jeg brukte en grønn bluse, og fant ut at det ville se veldig fint ut med de fargetonene til. Og jeg hadde rett, det ble kjempefint til blusen. Var litt stolt !

  Hva syntes du?

  -SILJE


  Meld deg på vår konkurranse >HER<

   

 • INNKJØP


  H&M GENSER - SALG 30kr


  H&M KJOLE - SALG 100kr

  I går var jeg på senteret med min søster, og vi gikk å vandret inn i de fleste butikkene vi så ordet salg i. Haha. Jeg elsker nemlig salg, og av og til er salg det beste. I går ble jeg 130 kr fattigere men to plagg rikere. Og må innrømme at jeg gleder meg masse til å bruke disse godbitene. Nå blir det slappe-av tid. Skal på jobb i morgen, og da vil jeg bruke denne dagen fullt ut til å slappe av. Heldigvis har jeg tidelig vakt, så jeg har hele kvelden i morgen til å slappe av!

  Hva syntes du om innkjøpene mine?
  Kupp sant?

  -SILJE


  Meld deg på vår konkurranse >HER<

 • SNOWBOARD TIME

  hei hei, sorry for lite blogging fra meg..

  Jeg har nemlig vært på farten siden 1. juledag. Da var jeg i familiebesøk og det var jeg også 2. juledag, og i dag har jeg vært på butikken, levert inn min dumme lille PC som fant ut at den ville ha ferie den også og gadd ikke slå seg på. Men meg og min pappa har også kjøpt nytt SNOWBOARD!! Jeg bare elsker å stå på snowboard. Det gamle er blitt ødelagt og for lite. Det var veldig lite utvalg i år i snowboard, så det var vanskelig å finne et jeg likte til en rimelig pris, men jeg får det til bursdagen (har bursdag på fredag) så i måren skal jeg og to venninner stå i Myrkdalen (på Voss) . Jeg er ikke så veldig flink, men det er det jeg syns er så gøy fordi da lærer jeg noe nesten hele tiden. Det kjipe er at jeg må stå opp kl 06.30. Jaja det er verdt det syns jeg.

  her er noen bilder fra det nye innkjøpet :

  -Liker du å stå på Slalom/ Snowboard

  -MALIN

   

   

   

 • KONKURRANSE - VINN, VINN, VINN

  Da blir det en liten Romjul-konkurranse her på bloggen. 3 premier skal bli delt ut. Og vinneren blir trekt på nyttårsaften.

  1. plass - Gavekort på 300 fra Coolstuff

  2 og 3. plass - Filmkoder fra Headweb

   

  Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet FAVORITT FARGE + EPOST-ADRESSE.

  LYKKE TIL !
 • S-OUTFIT  Bluse-Primark // Bukse - Cubus // Veske - Mango // Belte - Accessorize // Ringer - Spania & Accessorize

  I dag har jeg vært på kino sammen med familien. Vi så faktisk Little Fockers, forsettelser fra : meet my parent's 1 og 2". Den var hysterisk morsom, men må innrømme at språket er alltid litt drøyt. Ikke akkurat en familie film. Men min storebror fikk velge i dag. Så da ble det den. Terningkast 5 fra meg, anbefales!

  Hva syntes du om antrekket?
  Har du sett "Little Fockers"?

  -SILJE

 • NEW RINGS


  H&M


  Risøe


  H&M

  Jeg elsker store ringer, virkelig. Jeg har sinnsykt mange nå, men får aldri nok av dem. Jeg bruker ringene mine så ofte jeg kan, og gjerne flere samtidig. Og disse over fikk jeg til jul, som jeg viste i forrige innlegg. Men jeg ville vise større og bedre bilder av ringene.

  Liker du store ringer?
  Hvilken likte du best?

  -SILJE

 • MINE JULEGAVER

  -Mango

  -Primark


  ++ Gavekort, penger, og mye annet som jeg ikke husker akkurat nå, hehe!

  Jeg var litt usikker på om jeg ville ligge ut alt jeg fikk til jul, for det er jo ikke alle som er like heldige. Det er heller ikke alle som har det så godt. Men jeg la også julegaver under juletreet i byen, fordi jeg ville at alle skulle få en fin jul. I år var jeg mye mer glad for å gi gaver enn å få, det er jeg glad for.

  Hva fikk du til jul?

  -SILJE

 • JULEBAKST - BILDER

   
  Konditorfarge på hendene, må bare si det tok tid før det gikk vekk! Hehe!


  Vi hadde mel-krig, og Malin løpte i Silje Marie, og holdt på å falle ned i all marsipanen! 


  Malin og Meg!


  Marsipan rullet i sjokolade!! Et ord : NAM!

  Innlegget skulle blitt postet: 22.desember (glemte nemlig å poste det!!

  I dag var siste dag på skolen, jeg sier bare endelig! Dagen startet med at vi gikk på skolen, åpnet kalenderen og deretter gikk vi i kirken. Når vi var ferdig i Kirken fikk vi lov til å gå hjem. Jeg skulle egentlig gå ut å spise lunsj med noen venninner, men måtte på  jobb. Så da ble den en rask alene lunsj for meg selv, rett før jobb. Etter jobb møtte jeg : Malin, Silje Marie og Sylvia. Vi hadde planlagt å bake julekaker. Så vi gikk inn på obsen, kjøpte inn marsipan, og alt annet som vi trengte. Så tok vi bussen bort til Malin. Og begynte å bake. Vi lagde pepperkaker, marsipan rullet i sjokolade og kransekake stenger. Nam. Under julebakingen, startet vi en liten mel-krig. Er jo ingen baking uten det, neida. Men morsomt var det ihvertfall. For en kjekk kveld sier jeg bare.

  Har du bakt julekaker i år?

  -SILJE

 • MALINS JUL

  Jeg har hatt en fantastisk julekveld med min familie. Vi begynte med å spise, så åpnet vi gavene, etter det spiste vi desser. Her er noen noen bilder av outfit og det jeg fikk.


  Kjole fra H&M
  Sko fra Skoringen


  Jeg surret bare håret rundt krølltangen min slik at jeg fikk ganske enkle krøller og sprayet mye hårspray.


  Fikk så utrolig mye fint, jeg elsker alt sammen. Jeg er veldig glad i tepper å sanne kosete klær så når jeg fikk det "pels" teppe (ikke ekte pels i det hele tatt) så ble jeg utrolig glad. Så fikk jeg mye votter, hansker luer, skjerf osv. det var utrolig fint for det trengte jeg. Og sminkevesker, forskjellige kammer, sminke, øredobber, ringer, ansiktsmasker, såpe osv. ble jeg også utrolig glad for. Jeg ble rett og slett glad for alt jeg fikk. <3
  Av mamma, pappa og morfar så fikk jeg kreppetang, krølltang (en krølltang som gir lette krøller, du bare surrer håret rundt krølltangen.) og bølgetang (som jeg fikk av morfar).
  det var det jeg ønsket meg mest av alt <3

  Håper alle har hatt en fin jul !!

  -MALIN


 • GOD JUL TIL STORE OG SMÅ

  I dag har jeg bodd foran tv-en, alle juleklassikerne har jo gått på rad. Tre Nøtter til Askepott, Mikkes Jul, osv!! Må innrømme jeg vil heller bruke tiden min på tv-en i dag enn på data-en. Men det tror jeg at jeg ikke er alene om. Derfor ble dette et kort innlegg, for jeg ønsket å ønske alle en GOD JUL!

  // Weheartit.com

  -SILJE

   

 • FILMKVELD

  Her i huset er snopet, chipsen og brusen tatt opp på bordet. Og alt er klart til kvalitetstid sammen med familien, kjempe koselig. Vi har nettopp sett "Hjelp det er juleferie nr 1" og venter på 2-eren på tv3. Må innrømme at jeg elsker de filmene, har ikke sett toeren enda, men det har vært andre filmer som "Hjelp vi skal til Europa", osv.

  Tidligere i dag var jeg, min søster og min bror nede på senteret å kjøpte inn litt småting, blant annet snop til i kveld. Var overraskende gøy, meg og min bror fløy ikke i tottene på hverandre som vanligvis skjer. Vi var snille mot hverandre, haha. Vi er som katten og musen. Men vi kan selvfølgelig være snille med hverandre. Jeg var også en liten tur innom jobben i dag, og så fikk jeg tre julegaver. Må si jeg ble glad, har ikke åpnet dem enda, men jeg er utrolig flink til å gjette. Så jeg har en god anelse om hva det er. Gleder meg til den store dagen i morgen! Blogger mer i morgen søtinger, har et innlegg som jeg ikke har fått postet.  Nam!

  Ha en fin kveld videre!

  Hva gjør du i kveld?

  -SILJE

   

 • GÅRSDAGEN I BILDER  Jeg og Sylvia reiste til byen (Bergen) for å gjøre siste julehandelen og da vi kom til byen var det is på Lille Longorsvannet. Så da måtte vi bare gå på isen en liten stund.  Så reiste vi på Egon og spiste Taco palletter. Nammi <3  Etter at vi var ferdige reiste vi hjem igjen, men for å ikke vente så lenge på bussen tenkte vi at vi skulle gå til Busstasjonen (det gikk fortere siden vi kunne gå rett over Lille Longorsvannet )

  Er du ferdig med julehandelen?

  -MALIN

 • FAVORITTER- NELLY.COM
  299,-  399,-


  299,-

  Jeg elsker Nelly, de har så utrolig mye fint, og prisene er heller ikke sånn sinnsykt høye. Eller det kommer selvfølgelig ann på hva man skal ha. Men i mitt tilfelle har jeg vært heldig da jeg så på nettet nå. Over ser dere mine favoritter fra Nelly for øyeblikket. Hadde kontoen min hatt mye penger akkurat nå, hadde jeg kjøpt alle tre ! Men dessverre er jeg ruinert etter juleshoppingen. Jaja, jeg finner som regel alltid noe likevel.

  Hva likte du best?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!


  bloglovin

 • MENINGER - SOSIALE MEDIER

   

   

   

  Hva er Sosiale medier?

  Sosiale medier det er en fellesbetegnelse på alle nettsteder der det er brukerne selv skaper innholdet. De mest kjente stedene er: Blogger (blogg.no, blogspot.com, wordpress.com), eller nettsamfunn som Facebook, Twitter og YouTube. Men også bildedelingstjenester som Flickr, piknic.com, osv er sosiale medier. Det viktige er altså at brukerne selv bidrar til innholdet på tjenestene.
  Hva kan vi bruke sosiale medier til?

  Det viktigste som selskaper og organisasjoner kan bruke sosiale medier til, det er å bli bedre kjent med verden som vi har rundt oss. Gjennom det å lytte til samtaler på nettet, kan man finne ut hva f.eks bloggere er opptatt av, hva som er mest aktivt tema i diskusjonsforumer. Som gjør at selskaper kan få stort utbytte av det, og gjør at de utvider kretsen. Også samarbeidspartnere via blogger får utbytte av innlegg på bloggere sin blogg, fordi de får reklame på diverse blogger. I utbytte mot kanskje et produkt. Jeg sier ikke at det er noe gale i det, for man bestemmer jo selv, men da syntes jeg bloggere bør informere om at innlegget eventuelt er sponset. Dermed får bedrifter reklame for sin nettside, og selger mer.

   

  Men noen ting bør man passe seg for!

  Sosiale medier er ikke «bare bare». Man kan nemlig også bli utnyttet på nettet. Dette gjelder selvfølgelig ikke bare blogg. Men også manipulering av bilder er hendelser som skjer. Når folk manipulerer et bilde og legger det ut på nettet. Man bør tenke seg om før man legger ut bilder av seg, la oss si du legger ut et litt lettkledd bilde, og noen kanskje velger å forstørre hoftene og brystene dine. Og de misbruker det, kanskje så legger de det ut på facebook i tillegg. Det er noe som faktisk kan skje. Det er nemlig viktig å tenke seg to ganger om før man legger ut bilder på nettet, for det man først legger ut på nettet, forblir på nettet.

   

  Ikke bare bildemanipulering er en sak som ofte skjer, men også mobbing. Folk tørr ofte å åpne kjeften sin mer enn de gjør i virkeligheten. Man sier ting mer rett ut på chatter, fordi det er lettere å si det over chatt enn det er «face to face». Kunne sagt meg enig i det for et par år siden, men nå syntes jeg det er helt tragisk. Jeg var en liten krangle jente da jeg var mindre faktisk, og turde mer å svare folk på msn enn det jeg gjorde i virkeligheten.

   

  Her har dere et sitat fra en liten samtale for lenge siden som jeg forsatt husker:

  Meg: Greit jeg bøyer meg i støvet for deg min dronning «IRONI»
  Anonym: Herregud du er så tragisk, btw: Hva mener du?
  Meg: Du skal jo alltid ha rett i alt du sier, så nå sier jeg til deg at det er greit, jeg bøyer meg for deg!

   

  Det er kjempe lenge siden, men husker forsatt deler av samtalen, desverre. Jeg skjønner ikke hvorfor det var lettere å utrykke seg på den måten. Men av og til var det sånn. Men jeg syntes det rett og slett er feil, og utspekulert. Og jeg håper alle kan prøve å være snillere mot hverandre på nettet. Jeg ser at kjente bloggere daglig får dritt kommentarer, og jeg skjønner ikke hvordan de klarer å ta i mot alt det drittet. For nemlig det er ikke alle som klarer det, men likevell er det mennesker her ute som åpner kjeften og slenger ut alt drittet de klarer. Folk må lære seg å skjerpe seg.

   

  Kjekt?

  Nå skal jeg ikke bare fokusere på det negative, men også det positive. Det som er genialt med sosiale medier er det å holde kontakten med bekjente, som ikke bor i nærheten. F.eks venner som bor i Oslo, eller studerer i utlandet. Eller så er det kjekt å snakke med folk du vanligvis ikke ser sånn kjempe ofte, kanskje en du har gått på barneskole med, ungdomsskole, videregående, osv? Det er kjekt å kunne holde kontakten med folk.

  Men det er også kjekt å kunne dele bilder, og diverse andre minner via blogg til andre folk. Kanskje man har vært i bursdags besøk eller man har vært på fest? Og man gjerne vil dele det med andre.

  Personlig elsker jeg både å skrive innlegg på bloggen til meg og Malin, og så liker jeg å lese andre sine blogger. Jeg syntes det er et fint tidsfordriv i hverdagen.

   


  Hva mener du om dette?
  Er dette noe jeg bør forsette med?

  CREDS TIL ALLE SOM ORKET Å LESE ALT! Hehe!

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!


  bloglovin

 • Stikkord:

  DREAM OUTFIT

  Ukens dream outfit


  Likte du det?


  -MALIN

 • FAVORITTER - WEEKDAY  450,-


  400,-  Ring - 100,-

  Jeg visste ikke at Bergen hadde Weekday, fant nylig ut av det. Og jeg ble kjempe glad, det som er så bra med weekday er at de har kjempe mye av spesielle klær. Butikken minner mye om Monki. Jeg bare elsker Weekday, og over ser dere favorittene mine. Jeg må ha den første blusen, den var rett og slett bare helt nydelig. Og ringen er bare helt rå.

  Hva syntes du?`

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

   

 • INNPAKKING AV JULEPRESANGER
  (Litt uklare bilder, desverre har jeg ikke så godt kamera! Men dere overlever nok, hehe)

  Hola folken's ! Nå sitter jeg her i sofaen min på rommet, koser meg med innpakking av julepresanger. Hoppet rett i kosedressen med en gang jeg kom hjem fra jobb Og har holdt på med pakking siden. Jeg får alltid skikkelig julestemning av det. Det er virkelig deilig å bare slappe av. Holder også på å stappe i meg en is og drikke resten av Pepsi Max'en som snille Karina spanderte på meg da jeg var på jobb. Var bare fem timer i dag på jobb, men på søndagsåpent hos oss er det bare åpent fra 14-19. Litt deilig at det ikke er lengre.

  Som dere ser over på gavepapiret har jeg valgt å kjøre alt i gull papir og engler. Jeg syntes det er så fint når alt matcher . Og jeg elsker å kjøpe julegaver, spesielt elsker jeg den følelsen når jeg gir andre glede. For det å vise andre at man bryr seg om de, er den beste følelsen man kan få. Etter min mening!

  Ha en fin søndags kveld videre!

  Er du ferdig å pakke inn julegaver?
  Hva har du gjort i dag?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

   

 • S-OUTFIT

  // Bluse - Vero Moda

  // Blazer - Bik Bok

  // Bukse - Cubus

  // Armbånd - Pieces

  // Klokke - D&G (ikke ekte)

  // Ringer - Ebay


  Hva syntes du?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

   

   

 • PICTURES OF TODAY


  Tacoplatter på Egon, min mat, nam!!


  Ostegratinert nachos - Malin sin rett, så kjempegodt ut !


  Lå julegaver under treet i Bergen ! God sak. Ellen måtte bare Pose, haha hun er så søt!


  Foran Pepperkake byen !

  I dag har jeg vært på juleshopping med Malin ! Det var kjempe kjekt, vi tok bussen til byen i halv tolv tiden, og var der til rundt halv seks. Da vi kom til byen var det bare å hive seg løs på butikkene. Dette var den eneste dagen jeg hadde tid til å kjøpe julegaver, men rakk å kjøpe alt. Etter en liten stund med gå-ing ble vi ganske slitne, så da bestemte vi oss for å slå oss ned på Egon. Der finnes jo garantert den beste maten man kan kjøpe i byen. Jeg elsker all maten der spesielt - kyllingkebab, kyllingwok og partyplatter. Det anbefales.

  Da vi var ferdig å spise. ble det mer shopping. Vi møtte Ellen og Hilde, og kjøpte ferdig julegavene. Tiden gikk egentlig kjempefort. Vi var for det meste inne på : Vero Moda, Cubus, Bik Bok, H&M. De butikkene hvor prisene ikke er alt for høye. Når man har såpass mange å kjøpe til,  er det bra å være litt økonomisk. Men nå er jeg altså helt ferdig. Og det er kjempe deilig. Julegaver er stress å kjøpe, men også ganske gøy med juleshopping. Jeg koste meg hvert fall mye sammen med jentene.

  Jeg pakket inn noen julegaver til folk som ikke har det så godt. Så la jeg dem under juletreet i Bergen, noe jeg syntes er viktig er at alle får en fin jul. Spesielt de som ikke har så mye penger, og folk som sliter generelt. Det er viktig at vi viser omsorg for andre enn bare oss selv. Vi kan ikke alltid bare tenke på å få, men vi må også tenke på å GI !

  Ha en fin lørdagskveld videre!

  Hva har du gjort i dag?
  Er du ferdig med alle julegavene?

  -SILJE

   

 • RINGER - I WANT


  - Finnes også i gull !

  - ASOS

  En butikk jeg har begynt å sjekke ut i det siste er Asos, jeg sitter å vurder om jeg skal klikke hjem disse to fantastiske ringene. Jeg er litt usikker på om lommeboken strekker til, derfor har jeg tenkt til å vente til jeg kommer hjem fra juleshoppingen i morgen. Skal nemlig shoppe inn resten av julegavene som jeg mangler. Har ett par stk igjen. Syntes juleshopping er kjekt, men også ganske stressende, spesielt når julen nærmer seg med stormskritt. Jeg har full rulle med jobb neste uke, så har null tid til å kjøpe julegaver, derfor, må jeg kjøpe alt som jeg ikke har fått kjøpt enda i morgen. Så har litt press på meg, har sånn 3-4-5 timer på meg til å kjøpe alle julegavene som jeg trenger å kjøpe i morgen. Eller har lengre tid enn det, men vet ikke om jeg orker å være i byen i morgen så lenge, vi får se. Men nå er jeg trøtt, har hatt en lang dag, så får nok gå å legge meg. Natta !

  Likte du ringene?
  Er du ferdig med julegavene?

  -SILJE

 • INNKJØP


  Sko fra Sparkjøp 249,-


  Sko fra Sparkjøp 199,-


  Topp fra Cubus 149,-

   
  Genser fra H&M 75,-

  Hva syns du?

  -MALIN


 • ALL THE SINGLE LADYES "BOYS"

  Her er en liten video fra adventfesten, det var rett og slett helt hysterisk morsomt å se på. Det er tre gutter fra tredje klasse. Må bare si at hele salen lo !! Men den starter ikke med en gang. Enjoy the show!

  Nå skal jeg øve til Geografi prøve + framføring som jeg skal ha i morgen. Ha en fin dag videre, så snakkes vi nok på lørdag, i morgen kommer jeg ikke hjem før seint om kvelden, pga ; Skole => Jobb => Tremor ! Kanskje jeg rekker ett innlegg i morgen kveld, men i mellomtiden må dere kose dere med videoen.

  Ha en fin dag videre!
  Hva syntes du om videoen, flinke right?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

   

  bloglovin

 • S-OUTFIT  NY! - Genser - Vero Moda
  Bukse - Pieces
  Øredobber - Pieces
  Smykke - Ebay
  Ringer - Gina Tricot, Spania og Kroatia

  // Nå har jeg nettopp komt hjem fra jobb, jeg er ganske utslitt, har nemlig vært en lang dag i dag. Tok outfit bilder med en gang jeg kom hjem, så dere ser sikkert at jeg er sliten. I morgen blir det øving til prøve. Denne uken har jeg hatt sinnsykt mye. Skulle ha 4 framføringer og 2 prøver, men heldigvis skal jeg heller ha en prøve neste uke og 1 framføring neste uke. Hadde nemlig 2 av 4 framføringer i dag. Gikk ganske greit. Så håper snittet mitt gikk litt opp. Men nok om det. Ha en fin kveld videre!

  Hva syntes du om outfitet?
  Hva har du gjort i dag?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

   

 • NYE KJOLER - DE LILLE SORTE


  H&M - 249,-


  Ichi- 599,-

   

  Jeg har  kjøpt meg 2 nye kjoler, men jeg vet ikke hvilken jeg skal bruke til jul og hvilken jeg skal bruke til nyttårsaften. Så hvis dere kan hjelpe meg å velge hadde jeg blitt kjempe glad.

  Hvilken til jul og hvilken til nyttårsaften?

  -MALIN


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

   

   

 • EN NYDELIG VESKE  Mulberr oversized Alexa . En drøm sier jeg bare. At jeg noen gang kom til å få dyr smak, det trodde jeg ikke. Men hva får jeg? Dyr smak. Jaja sånn er livet. Denne vesken har ligget på ønskelisten min i ca et halvt år nå, og jeg håper bare at en dag vil denne bli min. Men den har vell gått ut av markedet når den dagen kommer! Huff, jeg har bare så lyst på den! Uansett hvor mye jeg sier jeg skal spare, så skjer det ikke. For det er alltid ett eller annet jeg har lyst på, som gjør at jeg bruker de pengene som jeg ligger vekk. Jaja, en dag skal denne vesken bli min, det er no hvert fall sikker og visst. Hehe. Uansett hvor lenge jeg må spare, vil jeg ha denne vesken!

  Like or Dislike?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

   

 • S-OUTFIT

  Genser - Vero Moda
  Bukse - Pieces
  Ringer - Italia og H&M
  Armbånd - H&M

  Hva syntes du?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • M-OUTFIT  Genser - BikBok 
  Tights - Cubus
  Armbånd - Italia
  Ringer - Ebay og Danmark

  Hva syntes du?

  -MALIN


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • Endelig ferdig med julegavene

  I går så ble jeg ferdig med julegavene, eller jeg har pappa igjen da, men jeg vet hva jeg skal kjøpe jeg må bare finne en butikk som har det. Det er en lettelse å være ferdig. Jeg og søteste Silje Marie (ikke hun jeg blogger med) var i byen i går å kjøpte ferdig. Det var kjempe kos, utrolig hvor fint det er i butikkene nå i juletiden, når nisser står i butikkvinduene, og julemusikk spilles inni butikken. Jeg får utrolig julestemning av det. Jeg kjøpte ikke bare julegaver, fikk faktisk kjøpt noe til meg selv også ( kommer bilder senere i dag av innkjøp).

  -MALIN

  Er du ferdig med julegavene?

 • BILDER - ADVENTSFEST


  - BEHIND THE SCENE, vi gjorde oss klare for party!

   

  hahaha!! Vi hadde det morro! Fjortizer lizzom!
  // Bilder fra Backstage -- før skuespillet


  // Programlederene


  // Kjempe flinke sangere, Anine i grønt !


  // Meg, Anine, Kristin og Charlotte


  // Andreas og Glenn kjører "Sleik!"
  // Jeg og Glenn fant på en sånn "knokel greie" haha!

   

  For en kveld det var i går, fylt med latter og glede. Så gøy kveld har jeg ikke hatt på lenge, var bare helt ubeskrivelig gøy. Kjente tårene nesten skulle trille da vi var ferdig med vårt halvtime-lange skuespill, tenk helt siden etter høstferien har vi vært sammen en gjeng og øvd inn alle replikker og sanger til dette skuespillet, og nå etter adventsfesten var vi plutselig ferdig. Generalprøven gikk ikke så bra for min del bommet på en tone (huff), men det sies at en dårlig generalprøve gjør en god Premiere. Og jammen stemte det. PREMIEREN ble drit bra, alle var så flinke, for en gjeng. Å for en god avsluttning på kvelden. Hadde det bare helt konge. Savner dramagjengen allerede! På gårsdagens show stilte også 3 gutter opp i miniskjørt og danset til "All the single ladyes!", må si det var hysterisk morsomt, og så var det også en jente fra 3 klasse som sammenlignet gutter med tomater, haha. Det var sinnsykt morsomt.


  // Guttene som hadde det gøy med å danse til ALL THE SINGLE LADYES, guttene går i tredje på vår kristne skole!
  (dette bildet er tatt fra han ene programlederen sin blogg!)

  Håper dere likte bildene!

  Hva syntes du om bildene?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

   

 • Sminkekoster

  Gjett hva....

  I dag så fikk jeg sminkekostene fra eyeslipsface, jeg ble så utrolig glad fordi jeg begynte å bli litt usikker på om jeg skulle få det til jul. Men i dag så kom de. Jeg er veldig fornøyd med dem og syns at de er kjempe gode. Jeg fikk også med en gratis øyenskyggepallett . Hvis dere også vil kjøpe noe derfra så kan dere gå inn ----> HER <----, de har mange gavetips og mye god sminke. Jeg liker vertfall sminken godt.  -MALIN

  Har du bestilt pakke fra elf?

 • MY DAY TODAY !  Planen for dagen ser sånn ca slik ut, så blir nok ikke noe blogging i kveld, det blir heller ikke det i morgen. Så jeg skal svare alle kommentarer på lørdag! Ha en fin dag folken's !

   

  Hva skal du i dag?

  -SILJE


  Det er også en liten ting jeg ønsker dere skal gjøre, klassen vår er med i en konkurranse hvor man kan vinne 20.000 fra Galleriet. >STEM HER<

  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • S-OUTFIT


  (litt uklart desverre)


  // Skjorte - Bik Bok // Belte- Pieces // Armbånd - H&M og Bik Bok // Ringer - Spania // Smykke - Ebay //

   

  I dag har jeg vært på skolen og jobb, og jeg har fått vite at jeg skal jobbe annen vær dag fram til jul. Så da blir det ikke mye skikkelig blogging. Men det er jo deilig å tjene inn litt penger, med tanke på at de kommer godt med når vi skal på Taylor Swift konserten. Jeg gleder meg sinnsykt, og nå er det bare: 3 mnd og 1 dag igjen! Vi bestilte billettene dagen de kom ut altså den 25.oktober, så det nærmer seg med stormskritt ! Nå på fredag skal jeg på adventfest på skolen, og jeg skal faktisk synge solo i skuespillet. Jeg både gleder meg og gruer meg. Det eneste som er dumt er at jeg har blitt syk i halsen, hvorfor nå? Min første sånn skikkelige solo som jeg har følt meg trygg på. Jaja det får gå som det går. Håper bare det ikke høres noe falskt ut selv om det blir litt skurring i stemmen. Jeg skal nemlig synge Mariah Carey - All I want for Christmas is you. Og den er veldig krevende. Men jeg har varme klær på meg, og holder meg mest inne sånn at jeg skal bli bedre igjen i stemmen!

  Hva syntes du om gårsdagens outfit?
  Har du noen gang sunget solo?

  - SILJE


  Det er også en liten ting jeg ønsker dere skal gjøre, klassen vår er med i en konkurranse hvor man kan vinne 20.000 fra Galleriet. >STEM HER<

  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • Muntlig prøve

  hei hei

  sorry for lite blogging, men jeg øver for fult til muntlig prøve som jeg skal ha i morgen. Jeg gruer meg utrolig mye, men jeg håper at alt går bra og at jeg trekker et tema som jeg kan mye om. Det er en ting som jeg håper dere har lyst å gjøre, og det er å stemme på tanten til en venninne. Hun kan vinne gavekort på galleriet til 20 000 kr. jeg håper at dere vil bruke 10 sekunder av tiden deres til å stemme. Hun ligger fortiden på 2. plass. dere kan gå inn hvis dere vil stemme ---> HER <---

  -MALIN

  Stemte du? :)

  Hvordan har din dag vært?

 • XOXO GOSSIP GIRL

  Et program jeg er hekta på er Gossip Girl, jeg digger virkelig den serien. Hver uke kommer det ny episode ut  på denne siden >her<. Og jeg må innrømme de nye episodene er knall bra. Jeg sitter klistret til skjermen. Det er et par nye personer i den nye sesongen, men dere får vente å se. Lurer du på hva som skjer videre med Blair og Chuck? Eller hvem Serena velger av Nate og Dan? Da anbefaler jeg dere å sjekke ut nettsiden. Jeg har fulgt med hver uke siden den første episoden kom ut. Kommer aldri til å gå lei den serien. Noe jeg også elsker ved serien, er klærene de bruker. Wow det er så ofte jeg blir forelsket i kjolene, smykkene, osv. Det er virkelig en gjeng med stil.  Har du sett den nye sesongen av Gossip Girl?

  -SILJE   

   

  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

  MELD DEG PÅ VÅR JULEKALENDER LUKE 4 >HER<

   

   

   

 • S-OUTFIT  Bluse - Bik Bok
  Armbånd - Bik Bok
  Ring - H&M
  Smykke - H&M

  I dag har jeg hatt full dag, skole og jobb. Dager som det betyr lite blogging. Skulle gjerne blogget på skolen, men av en eller annen grunn vil ikke bildene synes på skolen. For skolen har sperret veldig mye. Så derfor kan jeg kun poste innlegg som jeg har laget hjemme. Skal prøve å skvise inn mer tid til blogging, men skolen og jobben kommer først. Bloggen er jo et tidsfordriv, man skriver på den når man har tid. Så sånn er det.

  Hva syntes du om antrekket?
  Hva har du gjort i dag?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

  MELD DEG PÅ VÅR JULEKALENDER LUKE 4 >HER<

 • Vinn øyenskyggepallett

  Jeg er med i denne konkurransen vil du være med

  vinn en øyenskyggepallett med 88 øyenskygger?

  Vær med i konkurransen på denne bloggen : ninamandela.blogg.no/

   

  -MALIN

   

 • Muntlig prøve

  Hei Hei :)

  Nå sitter jeg å øver til muntlig prøve som jeg skal ha på Torsdag. Jeg gruer meg noe helt forferdeig fordi jeg er veldig flink til å få hjernteppe. Vi skal ha det i naturfag og læreren vår sier at vi har godt av det, siden vi skal ha eksamen. Jeg skjønner det, men jeg vil fortsatt ikke ha det. jaja...

   

   

  -MALIN 

  Har du et tips til hvordan jeg kan huske hva jeg leser, og hvordan jeg ikke får hjernteppe?

 • RINGS THAT I ADORE   

  Jeg må bare si at jeg virkelig elsker disse ringene. Hadde lommeboken min vært full av penger, hadde disse ringene definitivt ligget i mitt smykkeskrin. De er rett og slett bare helt nydelige. Jeg har elsket de ringene fra første gang jeg så den ene på Elise (Livingdoll) sin hånd. Hun har den med oransje stein. Håper virkelig at jeg blir rik en dag, men det gjør vell alle. Hehe.

  Hva syntes du om YSL ringene?
  Hvilken liker du best?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

  MELD DEG PÅ VÅR JULEKALENDER LUKE 4 >HER<

 • Daffe søndag


  I dag har vært en skikkelig daffe søndag, jeg har faktisk ikke gjort noe fornuftig i dag. Det var også veldig deilig å koble ut alt, å ikke ha noe stress. I dag kom snøen til Sotra, så det var koselig. Jeg har hatt skikkelig julestemning i dag. Det begynte med at min bror og en venn laget pepperkaker (så det ble pepperkake lukt i hele huse) mens jeg hørte på julemusikk, så på JulebarneTV og snøen var utenfor.

   

  SNØ!! koselig <3

  -MALIN

  Har dere snø der dere bor?

 • WORKING NINE TO FIVE

  Rettere sagt 14-19, for i dag er det nemlig søndagsåpent. Så da blir det jobbing, det er bare fem timer heldigvis. Var nemlig litt usikker på om jeg ville klare å våkne i morges, jeg var nemlig kjempe trøtt. Men jeg klarte det, og nå sitter jeg her med frokosten. Løkrull og ost, nam! Sikkert ikke mange som liker løkrull, men jeg har likt det siden jeg var en liten pike.  Hva skal du i dag?

   

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

  MELD DEG PÅ VÅR JULEKALENDER LUKE 4 >HER<


   

 • På besøk til Framnes

  I dag har jeg brukt mye av min tid på bussreise. For i dag er jeg nemlig på besøk hos min søte bestevenninne som går på skole (bor på internat) 1,5 time vekke fra meg. Det har ikke bare vært en lett dag. for det første så klarte jeg å fårsove meg. Når jeg var kommet til byen rakk jeg akuratt bussen fordi jeg satt på feil plass, Når jeg var kommet til der jeg skulle bytte buss kom ikke den bussen jeg egentlig skulle ta, fordi det stod noe annet på bussen slik at det var ganske tilfeldig at jeg kom meg på den bussen ( etter jeg bare spurte bussjoføren hvor denne bussen gikk). Men nå sitter vi på rommet hennes og venter på at klesvasken skal bli ferdig. Det er en veldig koselig skole å i dag så var det juleverksted og de hadde tatt på julemusikk og det var kjempe koselig. Så nå skal jeg snart ta bussen hjem igjen.

   

  <3<3

  -MALIN

  Har du en god venninne som har begynt på internat?

    

 • KONKURRANSE - JULE LUKE 4

   

   

  DET DU MÅ GJØRE:
  1) Det du må gjøre for å vinne denne konkurransen er å stemme på meg >HER<, når du har gjort det skriver du en kommentar i kommentarfeltet!
  2) TAR DEG MAKS 3 SEK!

  PREMIE ==>  Filmkoder fra HEADWEB

   


   

  VINNER AV JULEKALENDER LUKE 1. ER :

  ANDREA HELLVIG (besøk bloggen her) !

   

  LYKKE TIL ALLE SAMMEN MED DAGENS KONKURRANSE!

 • FAVORITT - ØREDOBBER


  // TYSKLAND,begge øredobbene over er kjøpt av en venninne!


  // BIKBOK


  // H&M


  // SPANIA

  Jeg har sikkert opp i mot 50 par med store øredobber, men det er bare noen av de som er mine favoritter. Det er et par øredobber som jeg bruker mer enn disse, men må innrømme at disse fem liker jeg best. Jeg har mest sølv-øredobber i smykkeskrinet mitt, og alt for få gull-øredobber. Så når jeg skal kjøpe øredobber neste gang skal jeg sørge for at det blir gull istedet for sølv!

  Hva syntes du?
  Er du glad i store eller små øredobber?


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

   

 • Gratis øyenskyggepallett

  I dag da jeg kom hjem fra skolen så jeg en pakke på bordet i stua der det stod pakken var fra Elf. Jeg visste hva det var så jeg ble kjempe glad. Jeg har bestilt en øyenskyggepallett med 100 øyenskygger til Silje i julegave ( hun vet at hun får det ) og med den øyenskyggepalletten fikk jeg en gratis pallett med 32 øyenskygger som egentlig koster 98,- fordi de hadde et tilbud, hvis du kjøpte for over så og så mye så fikk du en ting gratis. Dette var helt klart dagens høydepunkt. Du kan gå inn på eyeslipsface.no/  for mer sminke produkter. De har mange gode julegavetips.

   

   

  -MALIN

  Fikk du med deg tilbudet?

    • NYTT DESIGN

  (Litt lite bilde desverre)

  Vårt nye design på bloggen, det ble utrolig fint syntes vi. Vi er ihvertfall storførnøyde. Flinke > Taheera < fikset designet og headeren for oss. Hun er rett og slett den flinkeste til å lage design! 
  Tusen takk, virkelig!!

   


   

  MELD DEG PÅ JULEKALENDEREN VÅR >HER<

  Hva syntes dere om det nye designet?
  Har du meldt deg på julekalenderen vår?

 • FRUSTRERTE FRUER

  Er det et program jeg virkelig liker så er det Frustrerte Fruer, jeg er allerede godt i gang med å samle opp alle boksene av sesongene. Nå mangler jeg kun sesong 5-6, og de har selvfølgelig kommet på ønskelisten min til jul. Det er alltid noe som skjer alt fra sladder til mord, er det rart man sitter klistret til tv-skjermen? Nei, absolutt ikke. Jeg blir aldri lei av den serien. Av og til når det er ingenting på tv, er Frustrerte Fruer tingen. Nå er det bare synd at jeg må vente helt til jul for å se de to neste sesongene. Men da har jeg jo noe å glede meg til. Favoritt personene mine i Frustrerte Fruer må være Gabriella og Bree. De er jo to helt forskjellige personer, men det er absolutt dem jeg liker best. Uten de hadde ikke serien vært den samme.

   


  Føttene mine er linselus!  Ser du på Frustrerte Fruer?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

   

   


  BLI MED I VÅR JULEKALENDER >HER< !!!!

   

 • Gym test

  I dag har jeg vært på skolen å hatt gymtest. Det var helt forferdelig og det var noen syke krav. En av kravene var å sitte i 90 graders vinkel inn til veggen å hvert minutt opp til 6 var en karakter. Jeg har ikke slitt så mye for en dårlig karakter i hele mitt liv, men jeg klarte det sann midt på treet, så jeg håper jeg klarte meg bra på det andre. Ellers er jeg bare glad det er over.

  Dagen endte med at jeg bare skulle inn på senteret for å møte mamma, men så gikk jeg og en venninne rett innom Bik Bok som førte til et kjøp, som førte til 200 kr fattigere. Jaja sånn kan det gå.


  Baseball jakke fra BIK BOK - 199,-

   

  -MALIN

  Har dere hatt gymtest i gymmen?


  Meld deg på vår julekalender > HER <

 • KONKURRANSE - JULE LUKE 1  Det du kan vinne er en almanack som er sponset av Tryckdig.se, konkurransen varer til 3.desember!

  Det du kan gjøre er å designe din egen almanack, jeg har gjort det tidligere, se her:  Det blir ganske spesielt, for ingen har lik som deg. Ganske grei å ha en planlegger hvor du skriver ting som lekser, gjøremål, osv.

   

  Det du må svare på er, enkelt og greit: HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL? 
  Ingen spamming, maks 3 kommentarer per person.

   

  -SILJE OG MALIN


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

   

   
 • hits