Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

FESTLIGHETER


For en bra helg det har vært. Jeg har virkelig kost meg. Lise har vært her hele helgen og det har vært så kjekt med kvalitetstid. På lørdag dro vi ut i byen å shoppet litt. Jeg endte opp med en jakke, den var så stilig. Fikk tatt den i bruk allerede på kvelden, passet perfekt til byen. Da vi kom hjem fra shoppingen, lagde vi oss wok til middag før vi satte i gang med å stelle oss. Musikken var på full guffe og humøret var på topp. Vi startet vel å vorse allerede i 18-tiden, og satt på masse gammel musikk fra 90-tallet. Ble skikkelig allsang på barbie girl og boyband musikk. Vi hadde også drikkelek, flip the cup. Herregud det er så gøy. I åtte tiden begynte flere folk å strømme på og festen startet. Det var skikkelig god stemning fra start til slutt. Det ble en del selfies siden jeg endelig har skaffet meg ny mobil. Stolt ny eier av Iphone 6, den er helt fantastisk. Den gamle har jo synget på sine sist vers i en liten stund nå, så var høyst på tide med ny telefon. Vi endte vel ikke med å gå ut på byen  før i 12-1 tiden. Endelig kunne jeg gå på 20 års steder og studenter hadde visst gratis adgang på Taket. Så der endte vi opp med drinker og dansing på dansegulvet hele kvelden. Etter byen endte vi også med å ha nach, hvor jeg sluknet selvfølgelig. Var kjempe trøtt etter en lang bytur. 

Søndagen gikk til serie- og filmtittiing. Var fortsatt kjempe trøtt etter dagen før, sover alltid dårlig når jeg har vært på fylla. Så jeg ender alltid opp med å sove igjennom alle episoder eller filmer jeg ser dagen derpå. Jeg og Lise lagde oss hjemmelaget pai til middag, beste dagen derpå maten jeg har hatt på lenge. Tayla så snill som hun var hadde vasket hele leiligheten for oss, for en dame altså. Det så jo ikke ut her når vi våknet. Det er det som er nedsig med å ha fest. Men vel verd det, for stemningen var kjempe bra. 

Hva har du gjort i helgen? 

 

 • HØST IDYLL


  // Cardigan + Topp - Pull&Bear // Bukse - Topshop // Klokke - Michael Kors // Smykke - New Look // Sko - Polen //

  Dagens antrekk, for en høst idyll jeg får av alle bladene som har falt ned fra trærne. Når det ikke regner er det en fryd å gå ute, det er så fint. I dag kom verdens beste på Stavanger besøk, endelig er Lise her. Har ledd så mye i dag, den jenten bare sprer glede ved å gå inn i et rom. I dag har vi lagd glutenfri/melkefri tacopizza, det har vært etterlengtet lenge. Skikkelig fredagskos med andre ord, spesielt når Idol også ruller over tv-skjermen. I morgen skal vi ut å tusle i byen, så blir det fest på kvelden i heimen.

  Ha en fortsatt fin kveld dere! 

 • Gravity

  Can you save me now, you´re my gravity. 

  Digger denne sangen. Utenom denne så har det kun vært Taylor Swift sitt nye album som har vært på repeat. Det stod til alle forventningene, for et fantastisk album. 

  Har dere noen musikk tips? 

 • 20

  På fredag hadde vi utkledning på hotellet. Hele lobbyen var pyntet til Halloween og alle de ansatte var iført kostymer. Jeg og Frida var Djevler for kvelden og fikk masse morsomme kommentarer. For en kjekk kveld. Det ble også loddet ut premie til beste kostyme blant de ansatte. Veldig morsomt å gjøre noe gøy innimellom, som utkledning. Har troen på at vi finner på mer av dette i framtiden. Etter jobb hadde vi lønningspils, det som jeg ikke visste var at utestedet vi hadde for kvelden var 20 års aldersgrense. Noe som var veldig nedsig, så det ble en tidlig kveld på meg. Til tross for at jeg ble 20 da om kun 3 dager. 

  I går var endelig dagen jeg hadde ventet på. Jeg er offisielt halvveis til 40. For en herlig følelse at jeg endelig er 20. Nå trenger jeg ikke lenger å ta en tidlig kveld, mens de andre storkoser seg på byen. Jeg kan endelig bli med de andre på morro´a. I går startet dagen allerede klokken 6 om morningen. Jeg startet nemlig på jobb klokken 7. På jobb kom de søteste kollegaene med gluten og melkefri sjokolade, pyntet med jorbær og et lys. Føler meg så heldig som har så herlige kollegaer. Kaken gikk ned på høykant i lag med gode kollegaer i lunsjen. Smakte himmelsk. Etter jobb ble jeg hentet av roomiene og vi dro på butikken for å handle mat for kvelden. På menyen stod hjemmelaget glutenfri og melkefri lasange. Vi tok utgangspunkt i mammas hjemmelagde lasange, som er verdens beste. I seks tiden kom resten av jentene, Tayla og Susanne. Koste meg masse, med god middag og helsprø kake med seigemann sexstillinger. Herregud de jentene slutter aldri å overraske. Første gave jeg fikk hadde jentene tegnet et skattekart, hvor jeg fikk oppgaver på vært sted jeg kom. Første oppgave var å si alfabetet baklengs, neste oppgave var å skrike ut vinduet at jeg hadde bursdag og siste oppgave var en quiz med et par spørsmål. Til slutt fant jeg neste gave i fryseren. Haha må bare le av den fantastiske fantasien dems, for en morsom kveld. På siste gave var det en siste oppgave å løse og det var at jeg hadde også fått idol billetter av Tayla. Vi skal nemlig til Oslo neste helg, så da blir det Idol live også. Gleder meg. Fikk så masse fint, verdens herligste kosedress, tøfler og kosesokker. De vet hva jeg liker. Nå som det er så kaldt ute bor jeg i kosedress og behagelige klær. 

  Noen snapchats fra kvelden. For en flott bursdag, kjempe fin start på 20 årene. Nå gleder jeg meg masse til Lise kommer i helgen og til storartet fest på lørdag! 

   
 • hits