Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

ROLIG DAG

Dagen i dag startet med at jeg våknet av at jeg kaldsvettet og følte meg skikkelig uggen. Jeg var nødt å stå opp for å ta medisinene mine, men holdt på å gå rett i bakken. Jeg fikk nemlig skikkelige smerter i halsen i går kveld. Jeg klarte ikke å snakke til slutt, så heldigivs har jeg fått ta det med ro i dag og ikke snakket noe særlig. Kjenner at halsen er mye bedre i kveld enn det den var i går. Dagen min i dag har bestått av å ligge på sofaen, se film, sove og prøvd å få i meg noe mat, som resulterte i en halv is. Har ikke hatt noe særlig matlyst i dag, så jeg håper på at den kommer tilbake i morgen. Jeg skulle egentlig være med min søster å feire en venninne sin 30 års dag, men var rett og slett for utmattet til å forlate leiligheten. 

I morgen er det første desember. Det blir litt trist å starte desember uten adventskalender, brus og julekaker. Desember blir ikke helt det samme uten det, men jeg får ta det igjen når halsen er helt fin igjen. Jeg og min søster skal hvert fall kose oss med noen julefilmer den kommende uken for å komme litt i julestemning. Det gleder jeg meg til.Hvordan har din dag vært?

 • HJEMME I BERGEN

  På tirsdag denne uken var det endelig min tur å dra til Bergen. Jeg har ikke vært hjemme i Bergen siden starten av august, så det var deilig å endelig komme hjem. Jeg tilbragte hele tirsdagen med familien og på onsdag var det på tide å ta mandlene som var grunnen til at jeg kom hjem. Det er godt å få det unnagjort, har i grunnen kun stresset med det. Jeg skulle jo egentlig ta de i midten av september, men så måtte jeg utsette det pga at første eksamen var 20.september. Så det er godt å få det unnagjort. Tilstanden er helt grei, litt vondt å svelge, men jeg har klart å få i meg is, isbiter og kaldt vann. Så jeg lever hvert fall. Jeg er så heldig som har en søster som har latt meg bo hos henne. Det er veldig avslappende å bo hos henne og hun er så snill som vil lage hjemmelaget blomkål suppe til meg i kveld. Kommer til å bli godt med litt skikkelig mat og ikke bare rumlende mage. Senere i dag kommer også Lise på sykebesøk, noe som jeg gleder meg kjempe masse til. Ha en fin dag videre snupp'ser! 
 • SIDEN SIST

  Herregud, snart har det gått en måned siden jeg blogget sist. Tiden har bare flydd avgårde, rett og slett. For det meste har jeg vært inngrodd i både exphilbøkene og markedstrender i reiselivsnæringen. Jeg har offisielt juleferie, hadde to eksamener forrige uke, siste ble lever på fredag. Nå skal ferien nytes til det fulle. Jeg kan også feire med at gruppeinnleveringen som er den ene delen av den endelige eksamenkarkateren gikk utrolig bra, whoho. Tror vi har forstått oss mer på hvordan man skriver en oppgave her på universitetet. Det er nemlig ikke en typisk oppgave som vi hadde på videregående, tror den siste gruppeoppgaven vi leverte var på nesten 30 sider. Så det er ikke "bare" bare.  

  Her er noen bilder fra de siste ukene:  Halloween party med gode venner, for en bra kveld. 

   


  I bursdagshelgen min fikk jeg besøk av to av mine beste venner. Rebecca kom hele veien fra Trondheim hvor hun studerer og Susanne dro helt fra Hamar hvor hun går på folkehøgskole. Det var en kjempe flott helg og kunne ikke bedd om en bedre bursdag. Jeg er så takknemlig over at de ville dra helt til Stavanger for å feire den med meg ♥


  Åååh dette må dere bare prøve, er så hekta. Oppskriften finner dere >her<. Jeg tilsatte også noen blåbær, det smakte fantastisk.


  Over en uke i strekk med lesing til Markedstrender eksamen. Vi satt blant annet på skolen både lørdag fra morgen til kveld og på søndagen. Jeg har aldri i mitt liv vært på skolen på en lørdag eller søndag før, men det er jo en første gang for alt. Lenge leve studentlivet!


  Uken vi øvde til eksamen trente jeg og kjersti 6 dager. Følte oss litt kry, vanligvis trener vi sånn 3-5 ganger i uken. Det å trene de dagene vi leste til eksamen hjalp oss veldig. Det er viktig å ha litt avbrekk fra lesingen og trening gir bare enda mer energi til å lese. 


  Etter alle eksamene og semesteret endelig var ferdig, da var det rett tilbake i jobb igjen, etter 2-3 uker fri grunnet eksamenlesing. 
  På lørdag var jeg og jentene ute en siste tur i lag før jul. Alle skal jo hjem, så da tenkte vi det var kjekt å ta en bytur. 

  Hva har du gjort den siste tiden? 

   
 • hits