Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

UPDATE

1 stk sliten jente. Dagen har gått i skole og jobb, og nå vurderer jeg faktisk å ta en tur på treningssenteret for å trene styrke og utholdenhet. Prøver å trene ca 3-4 ganger i uken. Dermed blir det lite tid til bloggen, håper det går fint med et innlegg en gang i uken ++. I morgen skal jeg ha heldagsprøve i norsk, og etter skolen skal jeg på jobb igjen. Helgen går til jobb, innlevering av særemne (har så vidt begynt, ikke bra med andre ord), og så skal jeg i bursdagsselskap. Hektisk hverdag kan man beskrive livet mitt med for tiden. Håper dere alle har det bra for tiden, så snakkes vi mer snart! Adios

 • TO NYE INNKJØP


  Peplum topp fra Bik Bok 99,-
  Topp fra Bik Bok 299,-

  De siste månedene har jeg kun fokusert på å kjøpe bukser og langarmede gensre/bluser. Dermed har jeg strevd med å finne topper i skapet de siste ukene. Så da tok jeg meg en liten tur innom Bik Bok og gikk til innkjøp av disse to toppene. Synes de er virkelig nydelige og absolutt verd pengene! Man kan bruke dem både til hverdags og til bursdag/jentekvelder/etc.

  Hva synes du?

 • STAY - RIHANNA COVER

  Ebony Day har en utrolig fin og ren stemme. Dette coveret er rett og slett fantastisk! Likte sangen fra første stund da jeg hørte en opptreden av Rihanna, men da jeg hørte coveret av Ebony likte jeg den faktisk enda bedre.

  Hvis dere ønsker flere musikk tips på bloggen, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg elsker å dele musikk, men prøver å gjøre det en gang i blant sånn at det ikke blir for mye musikk på bloggen. Jeg kan eventuelt lage en oppdatert spilleliste hvis noen er gira på det.

  Hva synes du?

 • WISHLIST


  Åhh.. Årets ønskeliste til jul er allerede mekket sammen. Elsker å pynte rommet, fargene som går igjen på rommet mitt er beige, sølv, rosa og hvitt. Noe jeg virkelig elsker er ting som har gammeldags preg, sånn som klokken og kalenderen over. Har lite av det, derfor er det høyt oppe på ønskelisten. Jeg har faktisk allerede fått julestemning. Jeg har pakket inn alle julegavene jeg har kjøpt, spist pepperkaker og kakemenn, drukket julebrus og så har jeg hørt mye på julesanger (Home for Christmas, Mistletoe, All I want for christmas, Let it snow, osv).

   

   

 • NYE INNKJØP


  Oversized genser fra Bik Bok 299
  Skjorte fra Only 379 kr


  Ring fra Bik Bok 49 kr


  Armbånd fra Bik Bok 99 kr
  2 hodeskalle armbånd for 99 kr

  På torsdag var det 50 % på hele Bik Bok, da benyttet jeg sjansen til å kjøpe en genser og litt tilbehør. Bik Bok har jo en sjelden gang innimellom 50% på hele butikken, så da måtte jeg hamstre litt små ting. Fredag var det nattåpent på sartor, overraskenede nok kjøpte jeg nesten ingen ting. Har fokusert hovedsakelig på å bli ferdig med julegavene, og nå har jeg kun en igjen. Det er deilig å slippe å stresse rundt i siste liten etter julegaver. Hvert år pleier jeg å løpe rundt i jobb pausene jeg har for å lete etter julegaver. Dagene i desember består som regel av; skole og jobb hver eneste dag. Derfor er det greit å være helt ferdig nå!

  Hva synes du om innkjøpene?
  Har du begynt på julegavene?

 • GIVE ME LOVE

  Ed Sheeran, et ord - Fantastisk. Han er nok desidert den mannen i verden som har den fineste stemmen. Tror jeg kunne hørt sangene dag inn og dag ut. Måten han formidler historien til sangen gjennom musikkvideoene sine er også veldig bra, han setter ikke seg selv i fokus, men andre.

  Liker du Ed Sheeran?

 • FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

  Instagram - Siljejed
  Du kan enten følge meg via instagram sin app, eller så kan du nå følge meg via instagram sin nettside >Her<.

  Har dessverre ikke hatt tid til å blogge i det siste, har jobbet veldig mye, i tillegg så hadde jeg bursdag i helgen. Skal prøve å få blogget mer i løpet helgen!

 • NELLY WISHES


  Dette er det som er øverst på ønskelisten fra Nelly for tiden. Dr.Martins har jeg hatt lyst på evig lenge, og jeg får bare ikke nok av burgunder fargede klær.

  Liker du Dr.Martins?
 • hits