Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

SAVNER SOMMEREN - NOEN OUTFIT'S

Ååå, jeg savner å kle meg i shorts og skjørt. Elsker sommeren! Jeg merker godt at vinteren har kommet for fullt, det er døds kaldt ute og jeg kommer meg ikke ut døren uten å gå med lag på lag med ytterklær. Kan ikke det bare være sommer året rundt, vell da hadde jeg vært fornøyd. Måtte bare se tilbake på noen sommer antrekk for å mimre litt om sommeren. 

Hvilket sommerantrekk likte du best? Savner du sommeren? 
-SILJE 

 • BYTUR OG EGON

  Siden sist har jeg gjort en del. Dagene har gått i ett kjør. På torsdag gikk jeg og Rebecca på shopping etter skolen eller med andre ord "vindus-shopping". Vi skulle nemlig finne ut hva vi ønsket oss til jul, ønskelisten min er kun 1 ting rikere dessverre. Dette året er det veldig lite jeg ønsker meg, det er nesten som om jeg strever med å finne ting. Etter vi hadde gått rundt å sett i butikker fant vi ut at magene våres skrek etter mat. Så da bærte turen over til Egon (favoritt restauranten min). Der valgte jeg nachos nok en gang, retten har jo begynt å bli standard. Neste gang skal jeg prøve taco-salaten som Rebecca spiste, den så himmelsk ut.   Vi tok også et par bilder:


     På fredag gikk dagen i skole også gikk jeg og Rebecca i tabben (tabernaklet), det var veldig kjekt. Mange flotte folk og talen var veldig bra.

  I går gikk dagen i ett kjør, først var det jobb fra 13-18. Med en gang jeg kom hjem hadde ca 5-10 minutter på å pakke klær så dro jeg opp til Susanne på jentekveld/overnatting. Virkelig koselig. Jeg, Susanne og Victoria lagde skinke og ost pai (verdens beste) og så "så" vi Barbie Rapunzel, måtte jo mimre litt om barndommen. Snart har vi bestemt at vi skal ha Barbie film marathon, det gleder vi oss vanvittig mye til. Ellers så fortsatte kvelden utover med jentesnakk, kooos :)

  Hva har du gjort i helgen?
  -SILJE 

  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • DAGENS ANTREKK 17.11.11


  / Whitney Port by Bik Bok bluse / H&M skjørt /Glitter & Praha ringer / H&M sko /

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • DAGENS ANTREKK 14.11.11


  / H&M genser / Zjoos sko / Diverse ringer / Bik Bok smykke / H&M shorts /

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • SKOLE BILDEDRYSS

  Et dryss av noen bilder jeg tok på skolen i dag. Tok nemlig med kameraet i dag, fordi jeg tenkte litt på å ta outfit bilde siden det er mye finere gater i Bergen by enn det er her hvor jeg bor. Så forandring fryder. Dermed ble det også noen koselige bilder på skolen. Enjoy!


  Kjærlighet ♥

  Ja vi skjønner ikke helt hva JP driver med ....


  Når han her skulle ta oppropet på fravær, vell da mistet jeg respekten. HAHA! Vi hadde nemlig ingen lærer, så han sa at vi fikk gå, jaja. Artig

  Hva har du gjort i dag? 
  -SILJE 

 • GÅRSDAGENS ANTREKK
  / H&M jakke og smykke / Bik Bok bluse / YSL og H&M ringer / Casio klokke / Gina T armbånd /

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • MISSLYKKET SJOKOLADEKAKE


  Rebecca mishandlet sjokoladen .... jah.. Vi brukte selvfølgelig ikke all sjokoladen på det første bildet helt oppe, men vi kjøpte en del sjokolade, hehe!
  Kaken ble seende slik ut etter jeg hadde tatt is nedi skålen. De valgte å smelte sammen, hehe.

  Kaken skal kun være stiv oppå og flytende inni. Jeg må advare at den er VELDIG mektig, men også VELDIG god. Jeg og Rebecca er jo faste lesere av Marthe Borge sin blogg, så etter hun la ut oppskriften på denne har vi ventet i evigheter på å få tid til å lage den, siden vi er  busy women's. Siden vi endelig hadde tid til å lage den dro vi med oss Silje M også mekket vi en fin jentekveld. Kjempe kjekk kveld med masse jentesnakk, love it. 

  Oppskriften vi følgte var denne fra Marthe Borge <<

  Har du smakt Misslykket sjokoladekake?
  -SILJE 

 • DAGER JEG IKKE BLOGGER......

  Det er sikkert mange som synes det er kjedelig at bloggen ikke blir daglig oppdatert. Vell, da vil jeg bare si en ting og det er at jeg ikke er en person som er flink til Multitasking. Jeg har ikke tid til å gjøre alt samtidig. Men det jeg kan garantere er at det kommer et par innlegg i uken, selv om det ikke er et om dagen. Den siste tiden har det skjedd mye i livet mitt, ting som jeg velger å la være å bloggeom med andre ord.

  Da jeg startet å blogge følte jeg at jeg hadde få grenser for hva jeg la ut og ikke la ut. Til tider var jeg også flink til å sitte å blogge i stedet for å øve til en skikkelig viktig prøve. Nå er det motsatt, jeg er veldig forsiktig med hva jeg skriver/legger ut og jeg prioriterer ikke bloggen framfor skole/venner/osv.. Bloggen kommer bare ikke i første rekke. Man skal jo i bunn og grunn ikke blogge for andre sin del, selv om at med bloggen kommer det lesere. Man skal blogge for sin egen del. Hvis jeg ikke føler for å blogge en dag, da gjør jeg det ikke heller. Hvis jeg heller føler for å ha True Blood Marathon framfor å blogge, da gjør jeg det. Jeg vil heller gjøre ting som jeg har lyst til enn å komme med et kjempe dårlig innlegg fordi jeg føler at jeg må.

  Jeg tror det er mange som føler det på samme måten, at de må blogge for å beholde lesertallet oppe. Vell da har jeg noe å si, slutt og tenk på lesertallet. Det er mye viktigere å prioritere det som er viktig for deg framfor bloggen.  Så derfor tenkte jeg å nevne noen av de bloggene som jeg leser hver dag, så hvis jeg ikke blogger så kan dere heller lese disse: Martheborge, 
  Kristine FargerikUlrikkelund, Livingdoll, FashionjunkiieLeareiffDulcecandy. ENJOY :-)

 • BIK BOK INNKJØP (50%hele butikken)


  Kjole 400,-


  Skjorte/Bluse 199,-


  Skjorte/Bluse 199,-


  Kjøpte forresten dette smykket på H&M i går også, det har langt kjede. 79,-

  Da er dagens handel unnagjort. Kjøpte bare tre ting, men jeg er veldig fornøyd med at jeg endelig har fått kjøpt en hvit skjorte/bluse, har leitet etter en perfekt lenge og nå endte jeg opp med to farger blå og hvit. Liker. Den grå kjolen vurderer jeg om jeg skal bruke på Adventsfesten på skolen, eller om jeg skal kjøpe en lang en. Dilemma? Måtte i hvert fall slå til på kjolen siden det var 50%. Men jeg angrer på at jeg ikke kjøpte en topp til som jeg ville ha. Den er sikkert utsolgt nå siden det var kun noen få igjen, vell klarer meg uten, null problem. 

  Hva synes du? Har du shoppet på 50% i dag?
  -SILJE 

 • GOOD MORNING SUNSHINES


  Nytt cover fra Maddi jane - If this was a movie

  God morgen kjære lesere. Akkurat nå har jeg planer om å ta en tur på Bik Bok, siden dem har nemlig 50% på hele butikken i dag, så da må jo man slå til. Hvis jeg finner noe så skal jeg selvfølgelig legge ut innkjøp senere. I dag har jeg nemlig hatt fri fra skolen, så det har ført til at jeg har sovet lenge og bare slappet av. Elsker å ha langhelg, det eneste er at jeg skal ha en lang arbeidsdag i morgen pga nattåpent på senteret. Vell det overlever jeg. 

  Hva skal du i dag?
  -SILJE

   Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • VICTORIAS GUTTEHJØRNE #1

  Hvordan vet du om han liker deg?

  Sommerfugler, øyenkontakt, flørting og lange kvelder der dere kan snakke sammen i timevis.
  Har du noen gang følt det slik at du egentlig vet at han er interessert, men likevel setter et spørsmålstegn bak det og finner på unnskyldninger som starter et hav av usikkerhet? Liker han meg, liker han meg ikke, hvordan kan jeg vite det? Vi jenter er så flinke til å gjøre småting ganske så komplisert. Vi greier aldri helt å forstå oss på gutter og hvorfor de oppfører seg slik som de gjør, men gutter er egentlig veldig enkle.

  Dagens «lille» tema er: «Hvordan vet jeg om han liker meg?»
  Jeg har dessverre ingen fasitsvar på hvordan du kan vite om «din» gutt liker deg, for alle gutter er forskjellige. Noen viser det mer mens andre kan være mer sjenert. Heldigvis er det noen tegn du kan se etter som kan hjelpe deg på veien.

   

  1.      Han søker mye kontakt.
  Det kan være alt fra å sende deg meldinger og snakke på facebook osv.  Skravler han i vei om seg selv hver gang dere snakker sammen? Da er han antageligvis nervøs i ditt nærvær og vet ikke hva han skal si, og dermed snakker han om seg selv for å gjøre et godt inntrykk på deg.

   

  2.      Han ser på deg hele tiden.
  Du merker at han vil se deg i øynene hele tiden og at han ser ekstra lenge på deg etter at dere har snakket sammen. Du tenker: «Har jeg noe i fjeset?», «Ser jeg stygg ut i dag? Hva skjer?!!» NEI. Han ser ekstra mye på deg fordi han synes du er attraktivt. Hvem vil ta øynene fra noe som en liker?

  3.      Han setter av tid til deg ? uansett hvor travelt han har det i hverdagen.
  Dette er et veldig sikkert tegn på om han liker deg. Du vil jo bruke tid og være mest mulig med en person du liker, sant? Vel, om han ikke setter av tid til deg og kommer med unnskyldninger hele tiden at han ikke har tid, så er han nok dessverre ikke interessert? Om du virkelig liker en person så er tid det minste problemet, du vil ALLTID ha tid til en person ? så lenge du er villig til det. Når en gutt liker deg ønsker han å se deg regelmessig og vil tilbringe mest mulig tid med deg. Det betyr lite hva dere gjør eller hvor dere er, så lenge dere er sammen. Han gjør plass og endrer gjerne på andre planer om det er det som skal til. Det har ikke noe å si om gutta skal ut eller om det er en viktig fotballkamp på TV; du er første prioritet!

  4.      Han bryr seg om deg og snakker med venninnene dine.
  Enough said. Tar han seg tid til å lytte på det du har å si, bli kjent med vennene dine og det du interesser deg for, så kan du være sikker på at han liker deg. Gir han deg komplimenter og spør deg om hva du liker, så er det også et tegn! Gutter er smarte. De vil prøve å få kontakt med venninnene dine for å lure inn (diskré) spørsmål om deg. Så be jentevennene dine om å holde øynene og ørene åpne!

  5.      Han ser deg i øynene.
  Er han komfortabel med å se deg inn i øynene, kan dette være et veldig sikkert tegn. Samtidig er det mange gutter som ikke tørr å se den de liker inn i øynene og flakker gjerne med blikket. Dette varier veldig fra gutt til gutt. Prøv å hold blikket et par sekunder lengre enn normalt og se om han fjerner blikket. Jeg mener dersom en gutt holder øyenkontakt lengre enn vanlig, er det et veldig godt tegn på at det kanskje ligger mer bak vennskapet. Øynene er dessuten sjelens speil.

  6.      Han prøver å fange oppmerksomheten din.
  Prøver han å få deg til å le? Ser han på deg etter han har fortalt vennegjengen noe morsomt, for å se reaksjonen din? Ler han av det du sier, selv om det egentlig ikke var morsomt? Smiler han mye til deg og tar han forsiktig i ny og ne på deg mens dere snakker? Ja. Du vet hvor jeg vil hen..

   

  Selv om mange av tegnene jeg tok opp er veldig relevant, så håper jeg at det hjalp noen.
  Ha dette i bakhodet: Ha selvtillit, smil mye og vis at du er en positiv jente! Gutter liker jenter som smiler og ikke sutrer over hvor kjipt livet er og hvor «stygg og ekkel» du ser ut en dag.
  Du kommer lengre ved å være deg selv ? tross alt, det er jo deg du vil han skal falle for, ikke sant?

  Hva synes dere om første del med Victorias Guttehjørne?
  Hvis det er noe mer dere ønsker svar på, send gjerne mail til: victorias.guttehjorne@live.no

   

 • MY FAVORITE RINGS
  H&M og YSL !

  Mine to mest brukte gull-ringer! Hva synes du?
  -SILJE 

 • VICTORIAS GUTTEHJØRNE

  I dag kom jeg og en venninne på en flott idè til en slags ukentlig spalte på bloggen. Den vil bli kalt Victorias Guttehjørne. Der har du mulighet til å spørre om alt fra hvordan takle hjertesorg, hvordan forstår du at en gutt liker deg, og egentlig alt som innebærer gutter. Vi vet at dette er noe som de fleste interesserer seg for, og tips fra andre er vell bra. Så denne spalten starter i grunnen kanskje allerede i morgen. Så hvis dere har noen spørsmål innenfor temaet. Da er det bare til å skrive spørsmål i kommentarfeletet Anonym eller ikke (spiller ingen rolle). Eller så kan dere sende en mail til : Victorias.guttehjorne@live.no !  Høres dette bra ut?
  -SILJE 

 • GÅRSDAGENS ANTREKK


  Cubus genser / Lindex skjorte / H&M smykke & ring & jakke  / Casio Klokke / Gina T armbånd / Stradivarius veske /

  Hva synes du?
  -SILJE

 • NYTT ARMBÅND


  Armbånd => Gina Tricot

  I går var jeg så heldig som fikk dette nydelige armbåndet av Maria. Er ikke hun skjønn? Tuusen takk, love it, armbåndet passer så godt ved siden av klokken min. Hadde nemlig bursdag i går, fylte 17 år. Cathrine hadde pyntet hele klasserommet med ballonger, og bakt muffins og så hadde hun tatt lys på muffinsene. Ahh ble så glad. Så fikk jeg 3 pepsi max (favoritt brusen) av cath, rebecca, victoria og susanne og så hadde rebekka skrevet på tavlen. FOR en fin bursdag, blir virkelig så glad når jeg tenker tilbake på dagen. Jeg har verdens søteste venninner, virkelig! OG så skrev Rebecca verdens fineste bursdags innlegg her på bloggen, ble så rørt. Hun kjenner meg så alt for god, satt med tårer i øynene mens jeg lo i samme slengen. Beste bursdagen jeg noen gang har hatt. Tusen takk jenter for en strålende dag!!

  Hva synes du om armbåndet?
  -SILJE

 • GRATULERER MED DAGEN SILJE!

  Som noen av dere kanskje vet, eller gjettet ut fra overskriften, så har Silje bursdag i dag. Den tullete, sprø, høylytte og fantastiske jenten som jeg stolt kan kalle min bestevenn ble født i dag for sytten år siden. Jeg vet ikke helt hvilket inntrykk dere lesere har fått av Silje gjennom denne bloggen, og derfor bestemte jeg meg for å skrive min versjon av Silje og fortelle hva slags person hun er(bare sånn til opplysning: Silje har ikke den fjerneste anelse på at jeg skriver dette her, og jeg er litt usikker på hvordan hun kommer til å reagere!).

  Silje er den mest kravstore, høylytte, ærlige, snakkesalige, følelsesladde, urolige(og utrolige), bestemte og beste jenten jeg noen gang har møtt. Hun er ikke bare «litt» av noe, ikke bare litt bråkete, litt latter, litt snakking, litt glad, litt trist. Uansett hva hun er, er hun mye av det, og hun legger sjelden skjul på hvordan hun er, eller hvordan hun føler seg. Hun er somlete, og det er ikke få ganger jeg har stått og hutret i krysset der vi alltid møtes og lurer på hvor i all verden hun har gjort av seg. 5 minutter etter kommer hun spurtende bortover veien, alltid vinkende. Jeg må riktignok legge til at det er noen ganger hun har stått og ventet på meg og.

  Hvis du noen gang er i samme rom som Silje, så vet du det, det er umulig å ikke legge merke til henne. Men hun er også utrolig omtenksom, kjærlig og god. Hun tenker alltid på hvordan vi andre har det, og legger alltid merke til om vi ikke har den helt beste dagen. Hun er kjempenysgjerrig, og hvis du har en hemmelighet hun ikke vet om tar det ikke lang tid før hun finner ut av den. Men du kan være sikker på at hun ikke sier den videre uten lov. Hun er VELDIG bestemt, og gir seg ikke før hun får viljen sin, uansett. Hvis vi har en diskusjon skal hun ha det siste ordet, selv om hun vet hun tar feil. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har bare gitt opp å diskutere fordi det er enklere enn å fortsette. Jeg ligger til at det hender at jeg og tar feil, og da får jeg høre det i lang tid etterpå.

  Så, Silje og alle lesere som eventuelt leser dette: Silje(du altså) er en fantastisk jente og jeg er kjempeglad for at jeg har blitt kjent med deg og at jeg kan kalle deg bestevennen min(+at jeg kan lage innlegg på bloggen uten at du vet det). Nå bare venter jeg i spenning på om du vil drepe meg i løpet av skoledagen, eller om du vil bli kjempeglad og skrike så høyt at de helt nede på fysikksalen hører deg. Jeg håper på det siste i hvert fall J

  GRATULERER MED DAGEN DIN, SILJE! Jeg håper den blir fantastisk!

  Fra din veldig gode og rare venninne Rebecca <3

  PS! Hvis du leser dette i løpet av stilen vi skal skrive i dag(der du ikke skal være på internett by the way!!), så ikke løp bak og drep/klem/skrik meg med tanke på de andre som sitter i klasserommet. Vent til pausen J

  PS2! Hvis det ikke åpenbart; dette er overraskelsen jeg snakket om i går J Gjettet du at det var dette som jeg smilte sånn over?

  -Gjesteinnlegg av Rebecca

 • HALLOWEEN BIRTHDAY PARTY

  Leiligheten klar og pyntet:


  Leopard og Vampyr!

   

  Et bildedryss fra Halloween partyet, feiret nemlig bursdagen litt i forveien, i morgen har jeg nemlig egentlig bursdag. Da blir jeg 17, bare et år igjen så er jeg myndig. Bursdagsferingen var kjempe koselig. Virkelig en finfin kveld med utrolig flotte mennesker.  

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE

  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

  

 • WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL

  Hekta, disse gutta er ikke bare kjekke men de kan også synge veldig bra. HARRY STYLES er jo favoritten, hehe. Føler meg som en av de jentene som sikler etter justin bieber bare jeg sikler etter gutta i One Direction. Sangen er så fin at den er stuck on replay all day long.

  Har du hørt sangen før?
  -SILJE
 • hits