Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

CoolStuff

Her om dagen kom jeg over en ganske artig side. Siden heter Coolstuff. Jeg ønsket å finne ut hva som var på nettsiden. Alle som kjenner meg vet at jeg er en ganske nysgjerrig person. Så begynte jeg å bla gjennom sidene, og kom over alt mulig som:

USB-koppvarmer:
Jeg syntes det var rett og slett genialt, jeg drikker jo espresso sjokolade på skolen hele tiden for å holde hjernen min oppe. Så en koppvarmer hadde vært tingen, så hadde drikken sluppet å bli kald. Den er også grei å ha på jobben, når man arbeider lenge er det greit å ha varm drikke. Kopp istedet for en termos. GENIALT !

Denne kunne jeg virkelig tenke meg, trenger den!! Hehe.

 

Har du vært innom den nettsiden før?
Hva syntes du om kopp-varmeren?Må bare informere at vi skal ha et par konkurranser nå i Desember som vi har fikset for dere. Så håper dere gleder dere. Vi håpet på å spare inn nok sponsorer til en hel julekalender, men vi begynte såpass sent at det ble ikke helt slik. Men et par konkurranser blir det !

-SILJE


Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

bloglovin

 • S-OUTFIT

  S-OUTFIT, vil si SILJES-OUTFIT.

  Bluse - Lene V
  Bukse - Cubus
  Ringer - Gina Tricot og Ebay

   

  Idag har jeg vært i Åsane med min mor og min søster, det var kjempe kjekt. Vi tok turen innom Indiska og Mango, vi rakk ikke over så mye på to timer. Vi var også innom noen glass butikker fordi vi leitet etter en fin tekanne, hehe. Men jeg ble virkelig forelsket i Mango butikken, de hadde kjempe mye fint, og prisen var ikke noe gale. Veskene lå på 500, Blusene lå på 400, osv. Jeg har alltid trodd at det merket var spinndyrt, så må si jeg var positivt overrasket. Fant masse som jeg har lagt på ønskelisten min til jul. Anbefaler alle turen innom Mango!

  Hva syntes du om antrekket?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

 • Ukens drømme outfit


  Tenkte jeg skulle begynne med ukens outfit fremover  

  Bukse fra Gina Tricot 199,-

  Veske fra H&M 399,-

  Sko fra H&M 599,-

  Bluse fra Gina Tricot 249,-

  = 1446,-

  det ble ikke så veldig dyrt for et drømme outfit                                                                                                                                                      

  -Malin

  Hva syns du om antrekket?

 • FAVORITT - RINGER

  // Gina Tricot

  // Italia

  // Ebay  // Spania - butikken het Pimkie


  Dette er favoritt ringene mine, jeg bruker de så ofte jeg kan. Jeg elsker de. Når jeg er i utlandet pleier jeg alltid å kjøpe masse ringer, fordi det er ofte mange spesielle ringer. Ringer som man ikke finner her hjemme i Norge. Grunnen til at hendene mine ser så forferdelige ut, ikke minst tørre, er fordi jeg har fått frostskader. Det er nemlig kjempekaldt her, og det hjelper så vidt med hansker!

  Hva syntes du om ringene?
  Hvilken likte du best?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

   

  bloglovin

 • SUNDAY IS FUNDAY

  I dag våknet jeg rundt halv to-to, deilig å sove lenge iblant. De siste dagene har jeg gått på skole i tillegg til å jobbe, så jeg var helt utslitt. Jeg følte jeg fortjente å sove ut. Det har skjedd noe hver dag denne uken, så og si. Min søster kom hjem i går og skal overnatte et par dager, det er jeg kjempeglad for. Har savnet henne masse. Så da jeg våknet i dag, satt vi oss i sofaen, fant fram sjokoladen og satt på en typisk jentefilm. Vi valgte å se en film vi ikke har sett på lenge,  altså Aquamarine, kjempe søt film.

  Over ser dere uken som har gått, og så selvfølgelig dagen i dag. Har hatt noe å gjøre hver dag denne uken. Men nå er det middag, ha en fin dag videre!

  Hva har du gjort hittil i dag?
  Hva skal du i dag?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • OUTFIT's FRA ITALIA


  huff. jeg ser ut som en gutt når jeg går uten sminke!  Dette er noen av antrekkene jeg brukte i Italia. Jeg savner varmen og sommeren. Savner alt med sommeren, overnattingene, Italia, jobbingen, is-spisingen, alle de gangene vi var på kino, ,men mest av alt VARMEN. Hvert år når vinteren kommer angrer jeg på at jeg klaget da det var for varmt om sommeren. Jeg skjønner ikke at jeg klarer å klage på varmen om sommeren. Vell det skal bli en slutt på det til sommeren som kommer.Jeg fikk høre at det skal bli -25 grader neste uke. Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal overleve den kulden. Jeg hakker jo tenner hele tiden, og jeg regner ikke med at kakao drikking hele tiden vil hjelpe. Jaja. Bedre enn ingenting er det no hvertfall. Men nå vil jeg at sommeren skal komme raskt, å la denne kalde vinteren gå vekk. Det er greit med snø på julaften, men ikke i flere måneder, da blir det for mye.

   

  Hva syntes du om antrekkene?

  -SILJE


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

   

 • Dagens Innkjøp

  Jeg har vært ganske desperat etter sminkekoster i det siste fordi jeg har ikke hatt noen gode, og de to jeg hadde har akkuratt blitt ødelagt. Så da tok jeg turen innom H&M å kjøpte noen billige så jeg heller kan ønske meg noen bedre til jul. Jeg vil ikke si at det er de beste sminkekostene jeg har hatt, men de var bedre enn forventet og kan brukes frem til jul.

  -MALIN


  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • FAVORITTER - ARMBÅND


  // Alle er fra Bik Bok !

   

  Disse armbåndene elsker jeg virkelig. De passer til kjempe mye klær som jeg har i klesskapet. Og de er absolutt favorittene mine. Den siste tiden har Bik Bok hatt kjempe masse flotte armbånd i butikken, og jeg utnyttet meg selvfølgelig av 2 for 1 tilbudet. Godt tilbud når det er mye man liker, hehe.

   

  Hva syntes du om armbåndene?
  Hvilket likte du best?

  -SILJE


   

  Følg oss via bloglovin, and let us know if you do, and then we will follow you too!

  bloglovin

 • Sudere i Utlandet

  Jeg har tenkt mye i det siste på å studere siste i utlandet, men jeg er usikker på hvordan det er. Hvis jeg skal, så har jeg utrolig lyst til å studere i Spania. Jeg har vært en del inne på forskjellige internettsider å sett på hva andre har skrevet og hva de syns om hvordan det har vært. Det er meg og en venninne som har tenkt på det. Jeg kjenner flere som har gjort det, men de har gjort det på engelsk. Det har ikke jeg så lyst til, jeg vil helst ha det på norsk. Det som er litt dumt er at mamma og pappa er veldig usikker på dette og det kan være at jeg ikke får lov,og da må jeg vente til jeg er 18 år.

  - Malin

  Har du lyst /gjort / eller skal du studere i utlandet?

 • ØNSKELISTE TIL JUL

  Jeg lagde en ønskeliste i går. Den er i tilfeldig rekkefølge!

   

  Hva ønsker du deg til jul ?

  -SILJE

 • SNIKTITT FRA PHOTOSHOOTEN

  Foto tatt av // Veronika, besøk bloggen hennes >HER<

  På mandag var jeg på Photoshoot med Tremor, det var kjempe kjekt. Koste meg masse. Har ikke lov til å røpe hva bildene skal brukes til, men jeg hadde lyst til å gi dere noen smakbiter.

   

  Hva syntes du?

   

  -SILJE

 • MISJONSKVELD

  I dag har jeg hatt en lang skoledag, så det var deilig å komme hjem. Vi hadde selvfølgelig turn i gymmen i dag, noe som jeg ikke kan fordra. Det er noe av det verste jeg vet. Jeg klarer selvfølgelig ikke å stupe kråke, kjempe pinlig å innrømme det, men sånn er livet. Det eneste jeg fikk til var å hoppe bukk. Da jeg endelig kom inn døren, måtte jeg hive innpå med middagen, og løpe ut døren igjen for å så gå ned på gamleskolen, hvor jeg gikk i 8-10 klasse. Der skulle det være misjonskveld, og det var kjempe kjekt å treffe igjen de tidligere lærerne som vi har hatt. Ikke bare lærerne men også elevene som nå går der. Savner litt den skolen, det var kjempegodt miljø!

  Nå må jeg øve videre til Spansk-prøven som vi skal ha i morgen, vi skal nemlig ha blokkdag i spansk. Blokkdag er en dag vi har et fag en hel dag. Det er kjempe kjekt når vi har spansk bloggdag, for da har vi ofte en liten prøve i starten, så ser vi film. Og det er jo bare koselig.

      

  Vi har fått inn en del bidrag til header konkurransen, må bare si at det er forsatt mulighet til å melde seg på konkurransen >HER<

  Ha en fin kveld videre!

   

  Hva har du gjort i dag?

   

  -SILJE

 • KONKURRANSE

  Dette designet vi har nå er veldig amatørmessig laget av meg. Men ta det med ro det er selvfølgelig bare midlertidig. Vi hadde satt kjempe pris på om noen hadde hatt lyst til å laget et design til oss?

  Så derfor har vi valgt å holde en konkurranse, hvor dere skal få vinne en overraskelse, og den som lager det beste designet vinner. Det blir selvfølgelig en kjempebra premie, så det er bare til å glede dere.

  Dere kan bruke dette bildet:
  SEND INN DITT BIDRAG TIL = SMAD@LIVE.NO

  Og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet at du har deltat.

  Håper dere velger å følge bloggen videre!

   

  Lykke til !

 • Forsiden

  !!

 • Kontakt meg

  Jeg kan kontaktes på mail: silje-94@live.no

   

 • Konkurranser

  Ingen konkurranser akkurat nå ! 


 • Om meg

  Heisann og velkommen til min blogg!

  Jeg heter Silje og er en 20 år gammel jente fra Bergen. Jeg studerer andre året Reiselivsledelse ved Universitetet i Stavanger. Jeg blogger for det meste om mote, trening og hverdagen min som student. Trives veldig godt i Stavanger og tror jeg kommer til å bli her i mange år framover. Hvis dere ønsker å følge bloggen, så kan dere trykke på "følg bloggen" knappen under headeren. Der finner dere både link til Facebook og Instagram. 

 • Hvorfor Smad?

  Grunnen til at vi har valgt å kalle bloggen våres for SMAD er fordi det er ganske enkelt å huske siden navnene våres er - Silje (s-en) og Malin (m-en), de to andre bokstavene er forbokstav til hver sitt etternavn.

   

 • Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)
 • hits