Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

STAVANGER HØST

Åhh høsten her er så vakker. Bladene på trærne er gule og gatene er dekket av blader som har falt ned fra trærne. Kjenner jeg begynner å bli litt glad i denne byen, selv om bussene irriterer meg grenseløst. Jeg aner ikke hvor mange ganger den har kjørt fra meg nå, selv når jeg står klar på busstoppet så bare kjører den forbi. Her må man jo tydeligvis ta ut hånden når bussene passerer. Slik at bussjoføren vet at du skal på akkurat den bussen. Det som irriterer meg er jo at det er så få busser som kjører forbi og når jeg da står klar på fortauet, da burde de forstå at du skal på den bussen. 

De siste dagene har jeg vært så slapp og giddalaus at bloggen har blitt nedprioritert. Det er kaldt og i tillegg til det har det regnet ekstremt de siste dagene. Skulle tro man var vandt til regn når man har bodd i Bergen hele livet, men det er jeg altså ikke. Så da har det blitt trening og serietitting på meg. I går dro jeg på tappetårnet med noen venner og det var jo koselig som alltid. For en god gjeng, alltid mye latter og glede i lag med de.

Hva har du gjort de siste dagene?

 • TIL DEATH DO US PART

  Ååh denne sangen er så vakker. Hører på den seriøst 1-2-3-4 ganger daglig. Gleder meg sånn til Romeo and Juliet, håper den kommer på kino i Norge snart. 

 • EASY AND GOOD BREAKFAST  Frokosten i dag bestod av havrepannekaker med vaniljekesam og friske bær. Det var utrolig godt og det var en god motivasjon til ukens siste treningsøkt. Nå er jeg kjempe klar til å dra på trening og ta styrke øvelser. Etter trening er det videre på jobb, veldig lang dag med andre ord. I morgen må jeg skrive ferdig oppgaven i "markedstrender i næringslivet" , vaske leiligheten og så får jeg besøk av bestejentene, det blir en finfin dag.

  Havrepannekakene inneholder havremel, havregryn, sukrin, kanel, 1 egg og litt ekstralett melk. Jeg måler kun med øynene når jeg blander de, så har ingen konkret oppskrift enda. Det er veldig lett og de smaker super godt. 

  Han en flott dag videre!

   

 • FEST MED JENTENE

  Fikk ikke oppdatert tidligere i uken, har vært så opptatt med trening, jobb og skolearbeid at bloggen ble litt glemt. Her er hvert fall noen bilder fra helgen. På lørdag dro vi til Camilla å vorset før vi dro videre på fest til fadderen vår. På vorset til Camilla spilte vi masse gammel musikk og stemmenivået traff nye høyder, tviler ikke på at hele nabolaget hørte oss når vi sang som noen galninger til Wannabe og Barbie Girl. Det var kjempe god stemning og dansing på gulvet. Stavangerlivet ♥

  Hva gjorde du i helgen som var? 

 • SPREK UKE

  Foreløpig er 3 av 5 treningsøkter denne uken fullført. Det vil si mandag, tirsdag og onsdags-øktene er fullført. I morgen skal vi på spinning noe som blir spennende etter en hard beinøkt i dag. Håper at jeg ikke er alt for støl i beina i morgen. Jeg og noen venninner har nemlig bestemt oss for å trene hver dag i ukedagene og så skal vi ha treningsfri i helgene. Jeg har trent ca 3-4 ganger i uken fra jeg startet på UiS, så nå har vi økt til 5. Det er deilig å trene fordi man får så mye mer energi av det. Det gjør også at vi blir mer fokusert på skolearbeidet, noe som vi trenger nå som vi nærmer oss semesterslutt. Det er kun 1 måned igjen nå, så det blir en hard måned med innleveringer og eksamen. 

  Nå nyter jeg kvelden med 90210 rullende over skjermen. Jeg er i midten av sesong 5, åhh det er så spennende. Så nå skal jeg nyte en episode til før jeg bør komme meg i drømmeland, god natt dere!

  Hvordan ser din uke ut? 

 • STUDIETID

  Dagen i dag startet med at jeg holdt på å forsove meg til trening. Våknet 20 minutter før bussen gikk, heldigvis hadde jeg pakket bag'en kvelden før. Så da kastet jeg på meg treningsklær og løp til bussen. I dag valgte jeg og Kjersti å ta beinstyrke, og for en god økt det var. Kjente det godt i musklene i dag at vi hadde trent. Etter trening var det på tide med 4 timer forelesning i ExPhil, heldigvis var dette den nest siste forelesningen. Dette faget er rett og slett noe av det kjedeligste jeg har vært borti noen gang. I tillegg er dette det eneste faget som er obligatorisk fremmøte på i høst. Skolearbeidet sluttet dessverre ikke med ExPhil i dag, etter skolen måtte vi nemlig jobbe med innlevering. Denne innlevering er en gruppeinnlevering som skal være på 7000 ord. Vi har valgt å ha om Tokyo, noe som er en spennende by. Det faglige stoffet er veldig krevende og vanskelig, noe som gjør at oppgaven blir ti ganger mer vanskelig. Det er masse tabeller og grafer, noe som minner alt for mye om matte. Mitt svakeste fag noen gang, dessverre. Så ser for meg at jeg kommer til å bruke mange dager på å komme i mål med denne oppgaven. 

  Hva har du gjort i dag?

   

 • SPILLELISTE


  Hva hører du på?

 • L.A. CANDY

  God morgen, eller blir vel rettere sagt god dag, men for meg blir vel det mer rett å si god morgen. Jeg stod opp for litt over en time siden, kan ikke huske sist jeg sov så lenge. Det var utrolig deilig å sove ut. Når jeg stod opp lagde jeg meg frokost. Beste frokosten jeg vet om, avokado med litt krydder på knekkebrød, yumyum. Ser sikkert ikke godt ut, men jeg kan love dere at det smaker fabelaktig. Jeg anbefaler å ta avokadoen i en skål og tilsette enten guacamole krydder eller tortilla krydder og så blander du det sammen. Jeg har også fått lest litt i boken min i dag "L.A. Candy" av Lauren Conrad. Jeg pleier egentlig å lese i boken når jeg er på vei til og fra jobb siden det er så langt, men i dag fikk jeg litt tid til å lese før jeg skulle vaske leiligheten. Nå venter oppvask og skolearbeid. Ha en fin søndag videre! • ROLIG AFTEN

  God kveld kjære lesere ♥

  I dag var planen å ha ingen planer. Vet det høres veldig rart ut, men av og til trenger man å ha en dag til å kun slappe av. Den siste tiden har alt gått i ett her og nå kjente jeg at jeg trengte en pause. Veldig deilg. Dagen har jeg brukt til å ta igjen tv-serier og laget tidenes middag. Det ble løvbiff, fløtegratinerte poteter og brokkoli, nam nam. I morgen venter skolearbeid og husvask, så resten av kvelden skal jeg nyte til det fulle. Ha en fin kveld videre! 

 • BLOGGER JEG LESER  Dette er de bloggene som jeg leser nesten hver dag. Jeg har blitt dårlig på å lese blogger det siste året, men er det noen jeg leser mest så er det disse åtte bloggene. De fleste av disse bloggene har jeg lest i flere år. Dette er gode blogger og blogger som inspirerer meg innenfor mote og trening. 

  Motemessig følger jeg; Annette Haga, Marthe Borge, Jeanett, Elise Bahia og Ulrikke Lund
  Treningsmessig følger jeg; Kristine Bergsvik, Kristina Andersen og Eirin Kristiansen.  

  Utenom disse bloggene følger jeg også selvfølgelig bekjente sine blogger. Liker å holde meg oppdatert, hehe. 

  Hvilke blogger leser du?
 • hits