Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

4 A.M - ALEX G

FANTASTISK sang, virkelig! Jeg har kjøpt EP'en hennes på Itunes, og hører på sangene hennes hele tiden. Hun er virkelig utrolig flink!

Hva synes du om sangen?
-SILJE

 • PHOTOS
  beundrerene våres!

  På mandag tok jeg meg en tur ut til Beathe. Det var  utrolig kjekt, det var også helt fantastisk vær ute. Vi gikk oss en tur, og tok kameraet med på slep. På veien møtte vi noen artige skapninger, nemlig sauer. De er utrolig søte, elsker sauer. Vi tok noen bilder med dem, og omtrent alle sauene untatt en løpte bort da vi kom. Da vi var ferdige med å ta bilder satt vi oss ned ved et vann og snakket en god stund. Senere på dagen dro vi til Beathe å spilte piano og sang, alt i alt en kjempe gøy dag!

  Hva har du gjort i det siste?
  -SILJE

 • ANTREKK


  Genser - Vero moda // Smykke - H&M // Ring - Gina Tricot // Sko - Mani // Klokke - Casio // Armbånd - Majorica //

  Bildene ble litt uklare siden det var ganske dårlig lys ute, det begynte nemlig å bli mørkt når vi tok bildene!

  Hva synes du om antrekket?
  -SILJE

 • JEG SELGER?

  Heisann!
  Jeg har lenge vurdert om jeg skulle lage et nytt "salgs innlegg" hvor jeg selger klær/smykker/vesker som jeg ikke bruker lenger. Noen som er gira på det?
 • BILDER FRA HELGEN

  Jentekvelden:


  På fredag var jeg på jentekveld i lag med Hilde, Ellen, Emilie og Kristine Marie. Vi spiste blant annet lasange til middag, en av mine favoritt mat retter. Det var utrolig godt. Utover kvelden så vi på Norske Talenter, mens vi knasket i oss litt godsaker. Jenteprat stod selvfølgelig også på planen. Så avsluttet vi kvelden med allsang, noe som var veldig kjekt, Emilie er kjempe flink til å spille gitar. (Hun har også blogg, sjekk den ut >HER<).

  Lørdagen:
  På lørdag kveld dro jeg til Susanne. Kvelden gikk til laging av Cookie Dough Muffins. De ble utrolig gode, men veldig mektige. Oppskriften finner dere >HER<.

  Søndagen har kun godt i å slappe av og å gjøre lekser/ øving til prøver. Alt i alt en veldig fin helg!

  Hva har du gjort i helgen?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP


  Grå basic genser fra Gina Tricot 199,-


  Smykke fra H&M 129,-


  Smykke fra H&M 129,-


  Skjerf fra Gina Tricot 99,-


  Ring fra Gina Tricot 99,-

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE

 • MALLORCA 2012 I BILDER


  Hadde akkurat ankommet hotellet og det første jeg gjorde var å slenge meg i sengen!


  Gamlebyen!
  Utsikten over Palma!


  Shopping posene til meg og min søster!


  Vi fikk ikke lov til å ta bilder inni grottene, så vi kjøpte noen bilder som de solgte. Så tok jeg bildet av dem i stedet, funket greit. Det er absolutt helt nydelig inni grottene, virkelig verd et besøk om du er på Mallorca!

  Bildedryss fra Mallorca, kjempefin tur i lag med familien. Mallorca er bare helt nydelig, og Palma har kjempe bra shopping. Nå har vi vært på Mallorca to år på rad og vi liker oss veldig godt der. Det er absolutt et sted jeg anbefaler dere å reise til.

  Har du vært på Mallorca før?
  -SILJE

 • AKVARIET I BERGEN
  Krokodillene chiller
  Redd for haiene over! Haier er noen skumle skapninger..


  Kon-Tiki

  På Onsdag var klassen på kino for å se Kon-Tiki, utrolig bra film, anbefales. Etter vi hadde vært på kino dro vi på akvariet. Jeg tok med meg kameraet fordi jeg ville at vi skulle ta litt bilder. Da har vi noen bilder å se tilbake på senere når vi er ferdige i 3.klasse. Det var alt i alt en kjempe kjekk dag, som gikk veldig fort. Det eneste som var dumt var at det regnet som bare det, ble jo klissvåt på den lille strekningen fra kinoen til akvariet.

  Har du vært på Akvariet i Bergen før?
  -SILJE

 • KATY MCALLISTER

  Katy McAllister sine to EP's er helt fantastisk bra. Jeg er storfan av musikken hennes, og sangene hennes er så lett å kjenne seg igjen i. Hun skriver musikk som handler om ting fra livet hennes, ting hun har opplevd. Nå trenger hun våres hjelp og støtte for å lage et fullt album i stedet for enda en EP. Hun er nødt til å samle inn $15 000 , selv har jeg tenkt til å støtte henne når jeg får lønning. Hvis du vil støtte henne så kan du gjøre det >her<. Du kan støtte henne med $1, $10, $20, $50, osv.

  Hvis du støtter med f.eks $20 da kan du få albumet hennes en uke før det er tilgjengelig for andre, og du får en CD tilsendt i posten til deg ved release-datoen. (men da må du huske å adde $4 for internasjonal shipping).

  Hva synes du om musikken hennes?
  Har du støttet henne med album nr.2?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP


  Jakke fra Vila 399 (Se bilder av jakken på >HER< )


  Smykke fra Ebay ca 20 kr

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE

 • DAGENS ANTREKK


  // Jakke - Bik Bok // bluse - Pull&Bear // Bukse - Vila // Veske - Marked i Spania // Klokke - Casio // Smykke - Ebay // Armbånd - Majorica // Ringer - Italia og YSL //

  I dag har vi vært på kino og akvariet med klassen, derfor benyttet jeg tiden på akvariet til å ta antrekks bilder. Bildene fra dagen i dag kommer på bloggen i morgen. 

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • MALLORCA ANTREKK NR.6


  Kjole - Gina Tricot // Smykke - Cubus // Veske - Marked // Ringer - Italia og YSL //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • GÅRSDAGENS OUTFIT


  Det blåste veldig, heldigvis klarte jeg å få noen gode bilder!


  Skinnjakke - Bik Bok // T-skjorte - Acne // Bukse - GT // Sko - Converse // Klokke - Casio // Ringer - Praha, Stradivarius og Bjørg //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • HELGEN I BILDER

  Jentekveld:  elsker dette bildet, haha!  I går var jeg på jentekveld, i lag med Miram og Miriam, hehe! Det var utrolig koselig. Vi spiste fajitas og snop. Gleder meg til flere jentekvelder i lag med disse to!

  Roadtrip til Voss:

  Da vi ankom Voss kjøpte vi oss noe å spise. Rebecca kjøpte calzone og jeg kjøpte baguett med kylling og karri.  I dag tok jeg og Rebecca oss en liten roadtrip til Voss, turen tok til sammen fire og en halv time. Vi måtte ha en roadtrip for å feire at Rebecca har fått lappen (hun fikk den for ca 2 uker siden). Vi kjøpte oss litt mat og tok litt bilder, følte meg litt som en turist. Haha. Det var utrolig koselig med en liten søndagstur. Gleder meg til neste tur som eventuelt blir til Oslo eller noe sånt!

  Hva har du gjort på i dag?
  -SILJE

 • WE ARE NEVER EVER GETTING BACK TOGETHER

  Jeg sitter å synger på den nyeste sangen til Taylor Swift hele tiden. Jeg elsker den. Musikkvideoen til den nye singelen kom ut i går, og selve musikkvideoen er filmet i kun et opptak. Hun har fem forskjellige antrekk i videoen som hun har skiftet på kort tid. Hun fortalte i en video at hun hadde flere plagg over hverandre og at hun rev nærmest av  seg klærene for å være klar til neste "scene". Utrolig kult at hele musikkvideoen er filmet i løpet av kun et opptak. De måtte vel å merke spille den inn 17 ganger før de klarte det perfekt.

  Hva synes du om sangen/musikkvideoen?
  -SILJE
 • hits