Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

GIVE THIS RING TO ME !!
- Net-A-Porter
Okei nå er jeg virkelig speachless.... Har ikke ord, eller jo jeg har MANGE ORD, kanskje for mange. Denne ringen fanget blikket mitt med en gang, tror aldri jeg har vært borti en nydeligere YSL ring. Denne MÅ jeg bare ha. Denne SKAL bestilles! Må bare finne ut av hvordan jeg skal få råd, denne er i hvert fall billigere enn Acne Pistol sko, hmm, nå må jeg tenke litt.... Vil ha begge deler!!

Hva synes du??
-SILJE

 • DAGENS OUTFIT


  // Kjole - H&M // Sko - Skopunkten // Ring og Smykke - H&M // Klokke - Casio //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • MALLORCA BILDEDRYSS #2


  (Ekte papegøye, hvis noen lurer)

  Jumpsuiten jeg kjøpte på Markedet!

  ELVIS, han var kul han!


  Verdens beste baguett, kafeèn het "Crossante de Mallorca"!

  Har du vært på Mallorca før?
  -SILJE

 • OVERNATTING HOS REBS
  Klar med dynen, og klar for film, vent det mangler noe --->

  Der har vi det som manglet ja, sjokolade for alltid!!

  Vi endte opp med denne filmen, sykt bra og morsom!

  På lørdag overnatte jeg hos Rebecca, sykt koselig. Vi spiste nachos til middag, og så mekket vi sammen en del godis også og endte opp med filmen Esta aboula es mi padre som betyr denne bestemoren er min far. Sykt morsom! Dagen etter skulle både jeg og Rebecca på varetelling med jobben, og der stod vi å telte varer i 8 og en halv time, huff kan vell si at hodet mitt ble litt ør etterpå. Hehe. Men alt i alt så hadde jeg en super helg!

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE

 • VI ER PÅ FACEBOOK ..

  191 av dere har likt siden våres på facebook,  thank you so much. Det er veldig sykt etter min mening, blir så glad! Har du ikke likt siden våres enda, da kan du gjøre det >HER<


  (Trykk på bildet for å komme til fanpagen)

  Har du likt siden vår på facebook?
  -SILJE

 • PÅ ØNSKELISTEN  Fiin ♥ Nå nærmer det seg bursdagen min, kun litt over en mnd igjen. Så nå skikker jeg rundt på nettet etter klær som jeg kunne tenke meg, OG denne falt absolutt i smak, hadde ikke akkurat sagt nei takk til å få denne til bursdagen, love it.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • OUTFIT - ON A COLD FALL DAY


  // T-Skjorte - Gina T // Cardigan - Bik Bok // Bukse og Smykke - H&M // Klokke - Casio // Sko - Skopunkten //

  Gårsdagens antrekk, helt enkelt antrekk til en kald høst dag. Hva synes du?
  -SILJE

 • MY DAY IN BLACK AND WHITE  På bildet ser dere datan, matematikk boken, true blood, costume, mobilen, teppe, mat. FORRESTEN SKYPE har også store deler av dagen bestått av! Jeg har nemlig fått hjelp av en venninne med matematikk, hun hjalp meg igjennom 3 delkapittler. Jeg har lært mer over skype i dag enn det jeg har gjort i løpet av en måned av læreren min i matematikk. Det kaller jeg effektivt, resten av kapittelet kan jeg sånn delvis, så nå føler jeg meg veldig prøveklar.

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE

   

 • NYE BØKER


  Naken i Hijab, Den hvite dronningen, Indias datter, Hendelens hus, La peregrina, (Film) Saras Nøkkel og Apehuset.


  For to uker siden var jeg på et bokmøte med jobben. Vi fikk servert god mat og så fikk vi med oss denne store goodiebagen med bøker + filmen Saras Nøkkel. I tillegg så fikk vi til og med møte selveste Cecilia Samartin, som er forfatteren bak den nye boken La Peregrina, som er etterfølger av Señor Peregrino. Nå ser det ut som om det er mye lesestoff for meg framover, lurer på hvilken bok jeg skal begynne med.


  Leser du bøker? Har du lest noen av disse?
  -SILJE

 • HØST INNKJØP DEL 2


  Viva la vida 69 (?)


  Gosh 79kr (?)


  Genser H&M 99,-


  Bluse Bik Bok 299,-


  Smykke H&M 99,-
  Jakke H&M 299,-

  Hva synes du?
  -SILJE

 • SKOENE SOM ALLE SNAKKER OM ...

  .... Jeffrey Campbell! Ja nå har jeg også fått øynene opp for skoene som alle snakker om. Jeg har hatt øynene for dem en god stund, men nå har jeg lyst å eie et par, før synes jeg bare at dem var virkelig fine å se på.


  Alle skoene over er fra Nelly.com!

  De to første i sort og brun, synes jeg er dem fineste, tror disse er veldig nye også. Men helen på dem er kun 10 cm. Alle de andre skoene har heler som er skyhøye, og det er noe jeg ikke hadde klart å gå på. Her har skoene tykk hel noe som er bedre for bena. Jeg elsker også de røffe lave bootsene, men prisen er såpass at jeg hadde aldri tatt meg råd til de.

  Hva synes du om Jeffrey Campbell skoene?
  -SILJE

 • GÅRSDAGENS ANTREKK
  // Genser, Shorts & Sko - H&M // Smykke - Ebay // Ringer - H&M og Primark //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • MIN FAVORITT KLOKKE


  Favoritt klokken min er en klokke fra Casio. Jeg husker forsatt første gangen jeg fikk øye på denne klokken, det var da jeg var innom bloggen til youtube beauty queen - Dulcecandy. Jeg har følgt bloggen hennes i to år nå, og jeg har alltid beundret denne klokken når jeg har sett henne bruke dem på bilder. Og da jeg var på Mallorca nå for 3 uker siden fikk jeg øye på klokken i en butikk som heter VOSS og da var jeg solgt. Den var 200 kr billigere der, så sparte litt. I tillegg fikk jeg 2 års internasjonal garanti på klokken. Så det var et kupp. Angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte den, den beste investeringen jeg har hatt på en god stund.


  Lene Orvik med klokken!


  DulceCandy med klokken!  Hva synes du?
  -SILJE

 • HØST INNKJØP DEL 1


  Høyt-Liv bukse fra H&M 399,-


  To hvite topper for 149 fra Cubus


  to tights/strømpebukser for 129/149 kr(?)  Ring H&M 49,-


  to pk hansker fra H&M 49 kr.
  Kjole fra H&M 249,-


  Sko fra H&M 199,-


  Diverse hårpynt H&M.


  Reiseveske, veldig romslig fra H&M 349,-


  Halv-armet genser fra H&M 249 kr.


  Foran


  bak!  Halv-armet genser fra H&M 199,-


  EASY A, døds bra film!

  Hva synes du? Noe spesielt du likte?
  -SILJE

 • JENTEKVELD


  Vi hamstret god mat!


  Stolt kokk!


  Jupp, jeg også ville være stolt kokk!


  Vi hadde i kylling, brokkoli, paprika og purreløk.


  Snadder!!


  Se så nusselig!!!


  Ine viste fram filmene .... og vi endte opp med ........ =>


  Red Riding Hood :)

  For en kjekk kveld med Silje M og Ine. Vi spiste god mat og så en døds bra film, satt å gjettet hvem varulven var hele tiden. Var igrunnen ganske overrasket hvem det var, siden jeg var HELT sikker på hvem det var fram til han ble drept. Og da var det vanskelig å tenke seg hvem andre det kunne være, det var virkelig en film jeg satt klistret til, anbefales hvis du ikke har sett den enda.

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • ACNE ZORAH


  På Torsdag var jeg inne på Retro i Bergen å kjøpte noe jeg hadde lenge hatt lyst på ....... Acne Zorah ♥


  Endelig befinner denne herligheten seg i mitt klesskap!

  LOVE IT <3

 • BILDER FRA GÅRSDAGEN

  Bilder fra Skoledagen:


  Typisk Silje og Cathrine bilde, just sayin!!


  Huff, jeg ødelagte bildet. Sorry Maria, du var nusselig som vanlig :)


  Sykt søte jenter!! Susanne og Victoria ♣
  Nemmen ♥


  Kjedelig time på g


  Et bilde fra Tabben => Tabernaklet OMG => Oh My God

  Dagen i går gikk i skole, åsane og tabben. Gårsdagen gikk nemlig i ett, tiden fløy jo nærmest avgårde. Hadde bare seks skoletimer i går så derfor var jeg ferdig ti på to på skolen. Da gikk jeg og Victoria å shoppet mens jeg ventet på Cathrine skulle bli ferdig, som var ferdig halv fire. Det var veldig kjekt. Når Cathrine var ferdig dro vi til Åsane, og da var jeg med henne å shoppe og etter det tro vi hjem til henne å spiste pizza fra Pizzahood - you'll be back. Elsker den pizzaen, virkelig en ut av de beste jeg noen gang har smakt. Jeg og Cathrine skulle egentlig på U82 for å høre noen kompiser opptre, men vi ombestemte oss. Så da bestemte jeg meg for å dra i Tabben med Victoria, det var første gangen jeg var der, men jeg må innrømme at jeg likte tabben veldig godt. Regner med at jeg drar dit flere ganger i framtiden. (Dagen min i går - kort fortalt).

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • WISHLIST


  Vi alle drømmer vell oss vekk innimellom, ikke sant? Vel det gjør ihvertfall jeg. Og i går, har jeg kjøpt en ut av tingene dere kan se over, klarer du å gjette hva?

  1. Acne Zorah t-skjorte - Denne er bare helt rå, den er veldig stor/fluffy, men har et herlig stoff. Printet gjør hele toppen spesiell og gjør den til noe eget. Absolutt nydelig!

  2. Acne Pistol - Disse skoene koster 3000 på Retro i Bergen, har ikke ord for hvor mye jeg bare elsker disse skoene. De går til alt, og kvaliteten er kjempe bra.

  3. YSL ring - Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om denne ringen på bloggen, men mange ganger det er det i hvert fall. Jeg ble helt forelsket i denne første gangen jeg la øynene på den. Og siden det har den vært i tankene mine. Jeg vet at å ha denne ringen på hånden kommer til å bli spesielt, LOVE!!

  4. Mulberry Tillie Tote VS Mulberry Alexa - Det er et tøft valg når det står mellom disse to veskene, elsker virkelig mulberry så mye, det fineste merket i verden. Alle veskene er så nydelige! Men en ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg skal eie en Mulberry veske innen et par år.

  Hva er på din ønskeliste?
  -SILJE

 • AUGUST - OPPSUMMERING

  Noen Høydepunkter:

  • Var to ganger på kino, så både Midnight in Paris og Bridesmaids, sistnevnte var desidert den beste filmen jeg har sett på år og dag, lo meg skakk i hel. Med andre ord så anbefales den på det sterkeste.
  • Var en liten tur på reunion med Ellen søtingen.
  • Hadde avkjedsfest på peppes for Ellen og Hilde som skal tilbringe skoleåret i USA. Savner dem kjempe masse!
  • Mye jobbing = penger i lommeboken, booh yah!
  • Begynte jeg igjen på skolen, møtte igjen mine klassekamerater, begynte med rettslære, sosiologi, historie, som var tre nye fag. Spennende.
  • Mallorca 2011
   - Markedet i gamlebyen
   - Palma (storbyen)
   - Verdens fineste strand
   - Den gode maten, yuum!
  • Shoppet jeg en del, som jeg alltid gjør, hehe.
  • Har jeg skrevet NY SANG, ja jeg elsker å skrive egne låter.

  To Outfits:
  Månedens sanger:
  Beyonce - Best thing I never had
  Katy Perry - Hummingbird Heartbeat*
  Avril Lavigne - I wish you were here
  Megan and Liz - Run away
  Avery - Go Screw Yourself (GSY)

  Hva gjorde du i August, del gjerne noen av dine høydepunkter?
  -SILJE

 • EN RØRENDE SANG


  Har du hørt sangen før? 
  -MALIN :) 

 • MITT DRØMMEKLESSKAP


  Bildene er tatt fra >Dulcecandy< Hun er virkelig en inspirasjon!

  Drømme klesskapet! Ikke sant?
  -SILJE

 • MALLORCA INNKJØP - DEL 2


  Casio klokke. Kostet 46 euro, denne er ekte, fikk til og med 2 års internasjonal garanti. Hvis den blir ødelagt, osv!
  Armbånd fra markedet i Alcudia, kostet 10 euro.


  Ring fra Sfera (husker ikke pris)


  Ring fra Stradivarius (Husker ikke pris)


  Smykke fra marked 7.5 euro.  Leppestift fra Sephora 10 euro.
  Sko 15-20 euro (?) butikk - ukjent.


  Filmer fra El Corte Ingles - Fabolusa Sharpay (elsker disney filmer, skal ikke lyge), Esta Abuela es
  mi padre (korrekt oversettelse - Denne bestemoren er min far), La llave de Sarah (Korrekt oversettelse fra spansk - Nøkkelen til Sara).


  Cosmolitan UK edition (elsker å lese på stranden), Can you keep a Secret - Sophie Kinsella, maskara fra Loreal.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • I LOVE THIS NECKLACE

  Etter å ha sett Norges fashionista Fashionjunkiie Linn Seljeset bruke dette smykket flittig er jeg blitt helt forelska i det. Jeg har fått så stor inspirasjon til måter å kombinere det på. Hver gang smykker har "a pop of colour" blir jeg litt skeptisk fordi jeg kjenner meg selv for godt og det er at jeg bruker smykker med mye farger veldig sjeldent. Men dette smykket måtte jeg med andre ord bare ha. Det er så nydelig. Sjekk ut disse bildene hvor Fashionjunkiie - Linn Seljeset styler det.  SJEKK ut bloggen til Fashionjunkiie >HER<

  Smykket er fra H&M og koster 99 kr, noe som er ganske rimelig for et så fint smykke. 

  Hva synes du om smykket?
  -SILJE

 • ÅSANEDAGEN I BILDER
  Søte Helena og Eline!! :)

   


  Band - Blomstereng ! (Jeg var deres private fotograf denne kvelden)


  Sykt fotogent bilde av Thomas!

  Tok en del bilder på Åsanedagen forrige lørdag. Det var en kjempe kjekk dag, det eneste som var dumt var at det var veldig dårlig vær, det regnet hele tiden. Men hva kan man forvente, vi bor jo i Bergen!

  Hva synes du om bildene?
  -SILJE


 • MALLORCA INNKJØP - DEL 1
  Jumpsuit fra Markedet i Alcudia - 15 euro.  T-skjorte fra Stradivarius (Printet gav meg litt etnisk print feeling, Love it) 10 euro.


  T-skjorte fra Stradivarius 16 euro. Elsker å bruke denne med høyt-liv bukse!


  Veske fra markedet i Alcudia 12 euro. Denne vesken er litt channel inspirert, og fargen er veldig inn nå i høst.


  Veske fra Stradivarius 15 euro.
  Lommebok fra Stradivarius ca 10 euro.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DAGENS TIPS

  For en liten stund siden kjøpte jeg disse to herlige termos-koppene på jobben. Grunnen til dette er nemlig mitt store forbruk på kaffé/Cappucino/Espresso Sjokolade/Kakao, osv. Jeg brukte nemlig sinnsykt mye penger i fjor på skolen ved å betale 15kr koppen for kaffe på nabobutikken ved skolen. Så da bestemte jeg meg heller for å kjøpe meg to kopper som dette, og heller lage kaffe eller noe sånt hjemme før jeg drar på skolen. Smart, ikke sant?

  Denne lille saken her har nemlig mange store fordeler, i motsetning til en kartongkopp som du får hver gang du kjøper kaffe for 15kr.

  • Denne koppen holder varmen på drikken i 4 timer. Og i mitt tilfelle har den faktisk holdt varmen på drikken i 5 timer.
  • Hvis du bruker koppen til kald drikke, skal drikken holdes kald i 8-12 timer, dette har jeg nemlig også testet ut(men du får informasjon med koppen).
  • Den har en knapp bakpå som du holder inne når du drikker, så dermed er koppen også som sagt tett. Jeg har hatt den ligende i vesken uten at noe har lekket ut. OG det er et stort pluss, for det er vanskelig å finne flasker som er tett.
  Denne knappen holder du inne når du skal drikke.


  Sånn ser den ut når den er tett...... =>


  ...... Og sånn ser den ut når den er åpen.


  Den finnes også i mange farger. Som dere ser så har jeg rosa og svart. Men man kan også kjøpe - grønn, blå, grå.

  Prisen på denne koppen er 249 og man kan få kjøpt den på Libris. (Dette er ikke reklame)

  Hva synes dere om tipset?
  -SILJE

 • INNKJØP PRAHA DEL 4


  Neglelakk fra claire's


  2 Million Lashes Mascara + en gratis eyeliner fra Taxfree


  Topp fra Zara 


  Topp fra Anne Christine 


  Topp fra Anne Christine 


  Topp fra Zara 


  Topp fra Anne Christine


  Topp fra Anne Christine 


  Bukser og shorts fra Anne Christine og New Yorker

  Hva synes du?
  -MALIN :) 

 • R.I.P.

  Rest in peace my friend.

  Selv om du var sterk, ble kampen for stor. Du er i mitt hjerte, nå og foralltid. Så ung som du var, dette fortjente du ikke. Du var en ut av de snilleste, som brydde seg om alle. Hjertet ditt var stort og fylt med Guds kjærlighet. Kommer til å savne det fine smilet ditt, det smilet ditt det var spesielt. Du hadde alltid flotte ord å dele, og du visste alltid hva du skulle si hvis folk hadde problemer eller rett og slett bare hadde det vondt. Du var rett og slett GOD tvers igjennom. 19 år fikk du, alt for lite, du som hadde så store planer om å dra til Australia for å få enda mer kunnskap om Gud. Du sa at man kan aldri få for mye av Guds kjærlighet. Du var en jordnær, snill og herlig person, som ALDRI kommer til å bli glemt. HVIL I FRED ♥


  Kan ikke tro at dette er det siste bildet jeg tok av deg. Og det er kun litt over to måneder siden. Det smilet kommer til å være så savnet.
  -Silje

 • INNKJØP PRAHA DEL 3


  Sko fra Outlet of shoes 


  Sko fra F&F

  Husker kun navnet på to av butikkene jeg kjøpte skoene på.

  Hva synes du?
  -MALIN :) 

 • INNKJØP PRAHA DEL 2


  Lommebok fra F&F


  Lommebok fra claire's


  Veske fra C&A


  Veske fra F&F


  Veske fra sommer markede i Praha

  Hva synes du?
  -MALIN :)

 • FOTOSHOOT DEL 1

  Hva synes du om bildene?
  -MALIN :) 

 • MIN KJÆRE VENN, VÅKN OPP

  .... Har nettopp fått en forferdelig beskjed, sitter å skjelver/gråter her i skrivende stund. Trenger en pause fra bloggen, håper dere alle forstår, vet ikke når jeg oppdaterer men det blir i hvertfall ikke de nærmeste dagene ...

  "Du er i mine tanker og bønner min kjære venn, du forlater ALDRI hjertet mitt, våkn opp og ikke slutt å kjempe, du er sterk"
  -SILJE

 • INNKJØP PRAHA DEL 1


  Smykke fra C&A


  Smykke fra C&A


  Smykke fra C&A


  Smykke fra C&A


  Ring fra Praha (husker ikke hvor den er fra)

  Hva synes du?
  MALIN :) 
 • hits