Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

DET GODE LIVTo bilder fra vorset på lørdag med godgjengen!De siste dagene har gått veldig fort, det skyldes selvfølgelig godt selskap. Jeg hadde jo besøk av Lise hele helgen, noe som var så kjekt. På tirsdag hadde jeg og Kjersti jentekveld hjemme hos meg, og jeg presterte selvfølgelig å utløse brannalarmen. Herregud jeg fikk sjokk. Jeg visste selvfølgelig ikke hvordan jeg skulle få den til å slutte å pipe og dette var sent på kvelden. Så vi hev opp vinduene for å skifte ut luften for å se om det hjalp, heldigvis gav brannalarmen seg når vi gjorde det. En ting lærte jeg hvert fall av dette: Skal aldri riste brød igjen uten å ha vinduene åpen. På onsdag dro jentegjengen til Susanne, der lagde vi taco og hadde tidenes jentekveld. Det var så koselig. 

Vi har forelesninger hver eneste dag, bortsett fra mandagene. Merker at det er slitsomt å følge med på en person snakke i flere timer i strekk, men man må jo gjennom det. Heldigvis har jeg valgt en gøy retning, reiseliv er jo veldig interessant. Første eksamen er allerede 20.september, det blir veldig spennende, men kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. 

Hva skjer i livet ditt for tiden?

 • BYTUR  I dag var jeg i byen med Lise. Siste dagen hun er her i Stavanger med meg før hun drar hjem igjen. Vi satt oss ned å solte oss ved vannet i sentrum, det var så varmt i dag. Det har vært så kjekt å ha bestevenn på besøk. På lørdag dro vi ut i lag med jentene på byen, noe som var kjempe kjekt. Merker at utelivet her ikke er like bra som i Bergen, savner hjembyen litt. Vi gjorde selvfølgelig det beste ut av det og endte opp med å storkose oss masse. Ellers så har vi for det meste bare slappet av, pratet, hatt frustrete fruer marathon og vært i byen. Kjempe koselig å ha kvalitets tid med bestie, det har vært et stort savn! 

  Hva har du gjort de siste dagene?

 • ANTREKK
  Primark skjørt og topp // Only jakke // New Look sko // New Yorker armbånd //

  Hva synes du?

 • FADDERUKEN  Fadderuken vår startet på forrige mandag og varte hele forrige uke. Jeg kom godt i snakk med så mange fantastiske mennesker og denne uken har bare vært så utrolig kjekk. Mandagen startet med omvisning på campus og en tur i fadderlandsbyen. Der ble det mye snakking og mye liv. Denne dagen klarte jeg selvfølgelig å knuse iphone skjermen. Just my luck as always. Heldigvis har jeg fått den fikset nå, bare veldig kjipt for lommeboken. Tirsdagen da dro vi på  vors hos fadderen vår, deretter videre på pubcrawl og så aftersun party på kvelden. Det er rett og slett noe av det gøyeste jeg har vært med på. Dere som skal begynne å studere neste år har virkelig noe å se fram til. Onsdagen startet med bytur for å finne kostyme til togaparty, så bærte det videre på party ut på kvelden hvor alle så smashing ut i kostymene sine. Torsdag og fredag tok vi det rolig i og med at det hadde vært mye drikking pga fadderuken, så da resulterte det heller i jentekveld med nachos på menyen. Lørdag var vi på fest hos en fadder og så dro vi videre på byen. Alt i alt en super fadderuke med mye festing. Nå er jeg klar for en ny uke med mange forelseninger og ingen alkohol. I dag startet første forelesning og jeg merker allerede at dette kommer til å bli slitsomt, men jeg er klar for å studere. 

  Hvordan har din uke vært? 

   

 • PIECES - HANNAH TRIGWELL

  Rolig, nydelig sang om det å prøve å gi slipp på noen. 

  Hva synes du?

 • LEILIGHETEN

  Da er leiligheten endelig beboelig. Vi ble ferdige i går kveld, etter to-tre stressende dager med både flytting og handling. Jeg må innrømme at jeg er veldig fornøyd med  resultatet. Vi fant en god planløsning av møbleringen. Nå er jeg klar for å starte studiet i morgen og ikke minst fadderuken. Det blir sikkert utrolig kjekt. 

  I dag startet dagen med at jeg tok meg en deilig joggetur rundt i nabolaget for å bli litt kjent. Senere på dagen lagde jeg tidenes middag, faktisk første hjemmelagde middagen i denne leiligheten. Det var selvfølgelig verdens beste pai, som er min søster sin oppskrift. Den nøt jeg til det fulle mens  jeg så filmen "White Chicks". 

  Hva har du gjort i det siste? 

 • ANTREKK - SOMMERKJOLE

  Forever21 kjole / Bik Bok smykke / New Look sko /  Primark ring / Gina Tricot armbånd /

  Dette antrekket er noen uker gammelt, har bare glemt å poste det. 

  Hva synes du?
 • ANTREKK - MONDAYS SUCK
  // Ring - Bjørg // Armbånd - New Look // Klokke - Casio //


  // Cardigan - Gina Tricot // Topp - Primark // Bukse - Bik Bok //

  Hva synes du?

  Bildene er fotografert av Stian, besøk bloggen hans >her<
 • hits