Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

H&M WISHLIST


Akkurat nå har jeg et par ting på ønskelisten fra H&M.
Nummer 1 - Denne metalliske toppen er døds rå, falt pladask for den med en gang jeg fikk øye på den.
Nummer 2 - Kåpen, alle trenger jo en høst kåpe i gardaroben, og akkurat denne er veldig fin på også, så denne er definitivt et must have.
Nummer 3 - Disse støvellettene er ELSK, både på utseende når de er på føttene og hvor behagelige dem er på. Grunnen til at disse støvellettene er behagelige på er pga. helen er veldig tykk og da får du mer støtte selv om helen er høy. Jeg har nemlig prøvd dem på og jeg elsker dem.
Nummer 4 -
Denne er jeg litt usikker på enda, men jeg må si en ting og det er at jeg elsker at den har en sterk farge, for høsten nå kommer jo til å bestå mest av brunt, sort, sennepsgult, rustrødt, grønn, osv. Så litt pop of color skader ikke å ha i garderoben.

Hva synes du? Har du noe spesielt på ønskelisten fra H&M (legg gjerne igjen en link til plagget du ønsker deg)
-SILJE

 • I'M BACK

  Heisann! 

  Det er utrolig lenge siden jeg har blogget nå. Det har vært litt forskjellige grunner til at jeg ikke har blogget , men nå er jeg tilbake. Jeg skal prøve å blogge ca. to innlegg hver dag, men jeg kan ikke love at det kommer til å skje akkurat nå med det første. Når sommeren kom mistet jeg motivasjonen til å blogge. Man kan si at jeg hadde en bloggpause. Nå prøver jeg å komme sterkt tilbake. 

  Siden sist så har det skjedd en del. I sommerferien var jeg i Praha en uke. Det var utrolig kjekt og jeg anbefaler virkelig å reise der til andre som lurer på det. Det er utrolig bra shopping og billige varer. Og hvis du liker historie kan det bli en lærerik tur. Nå som skolen er begynt igjen, så har jeg begynt på frisør linjen. Jeg storkoser meg der og jeg vet at jeg valgte riktig ved å gå den linjen.  


  Hva har du gjort i sommer?
  -MALIN :)  

 • SLIDESHOW PÅ DAGENS OUTFIT

  Et ut av mine antrekk var så heldig å komme i slideshowen til Dagens Outfit. Elsker konseptet til denne bloggen, sender inn antrekk en gang i blant, og anbefaler alle turen innom >Her<

  Det eneste som kan være kjipt for noen er at det er 16års aldersgrense for å sende inn antrekk. Men det er likevel kjekt å få inspirasjon fra så mange forskjellige folk, både damer og herrer. Hva synes du om Dagens Oufit?
  -SILJE

 • HJEMME FRA PARADIS


  MALLORCA 2011 - ALCÙDIA Y PALMA

  En uke i paradis har vært fantastisk, en uke fylt med masse fine opplevelse. Flere bilder kommer, men akkurat nå får jeg friste dere med disse bildene av solfylte Mallorca! ♥

  -SILJE

 • GULLKORN

  <3

  Vi satt med frokosten på hotellet i Oslo, så snakket vi om Karl Ivar Hagen :
  Silje: Jeg tror jeg har møtt Karl I.Hagen da jeg var mindre.
  Malin: Er Karli Hagen en MANN ? Jeg har alltid trodd det var en dame...
  Silje: Nei, han heter egentlig Karl ivar Hagen, men forkortelsen er Karl i Hagen.

  <3
  En dag på skolen:
  Victoria: Hvorfor utdanner du deg ikke bare som lege?
  Silje: Hvorfor skal jeg bli lege når jeg ikke vil bli politi?

  <3
  Meg(Silje) og min søster spiller et spill:
  Meg: Hvilken verdensdel er størst?
  Min søster: Russland? Nei, vent.... Det er Europa!

  <3

  På kreta i fjor sommer:
  Meg: Er den øyen der borte Afrika.
  Min bror: Silje, hva er gale med deg?
  Meg: Hva dere sa Kreta ligger på kysten mot Afrika.

  <3

   Hva skal man si? Vi alle har blonde øyeblikk innimellom ...
  -SILJE 

 • OUTFIT - SAILOR  

  

  

  
  // T-skjorte - H&M // Shorts - Monki // Belte - H&M // Ringer - Gina t, Primark & H&M // Blazer - Bik Bok //

  (Onsdagens Outfit)
  Hva synes du?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP - H&M HØST KOLLEKSJON


  49,50


  To pk med ringer 49,50, retro!


  Sennepsgul kjole 349,-


  Pudder-rosa langarmet kjole 199,-

  Noen innkjøp fra H&M sin nye pre-fall kolleksjon, måtte jo kjøpe litt nye klær til skolestart. So far er jeg veldig imponert av H&M sin nye kolleksjon, og jeg har forsatt mye igjen på ønskelisten, her er noen av dem:

  Hva synes dere om innkjøpene? Har dere noe spesielt på ønskelisten?
  -SILJE

 • NY RING  
  // Bik Bok

  Fikk denne nydelige ringen av min kjære venninne Sylvia, virkelig nydelig ring. Jeg har sett på den kjempe lenge, har ikke jeg herlige venner så vet ikke jeg. Tusen takk søtingen!! ♥

  Hva synes du?
  -SILJE

 • OUTFIT - PRINT  

  

  

  

  
  // Blazer - H&M // Topp - Vila // Shorts - Monki // Sko og Belte - H&M // Ringer - Glitter // Armbånd - Pieces //
  

  (Gårsdagens antrekk)
  Hva synes du? 
  -SILJE 

 • FULLBOOKET


  Sånn ser dagsplanen ut i dag, ser kanskje ikke fullbooket ut, men er i grunnen det. Snart skal jeg tusle på jobb og rett etter jobb skal jeg på kino med noen venninner, gleder meg. Etter kinoen skal vi kanskje på reunion, men det blir ikke lenge hvis vi går, er ikke sikkert vi orker rett og slett. Lenge siden jeg har blogget. Men har et par blogginnlegg på lur som kommer de nærmeste dagene. I går ble jeg ferdig med "Sommer i storbyen" av Candace Bushell, veldig bra bok selvom jeg brukte litt lang tid på å bli ferdig med å lese den. Man må lese Carries dagbok før man leser denne for dette er 2-eren. Tenkte å skrive om begge bøkene i et innlegg senere. Ha en fin dag videre søtinger! 
    Hva skal du i dag?
  -SILJE

 • JULI - OPPSUMMERING

  Noen Høydepunkter:

  • Var på en minikonsert med Silje M og så var vi ute å spiste kinamat, koos! 
  • Overnattet hos Cathie pusen (Cathrine), det var så koselig, hun er virkelig verdens søteste!
  • Hadde photoshoot for å prøve å få nytt headerbilde, men vi ble ikke fornøyd. Og så var jeg, Malin og Silje M på Egon å spiste, my girls ♥

  • Skrev jeg et innlegg på bloggen om noen personlige tanker, hvis ikke du har lest det så kan du lese det >her (åpnes i nytt vind)<
  • Jeg var med Hilde og Ellen, vi hadde filmkveld, ahh de drar snart til USA, kommer til å savne dem begge to, ti måneder uten dem!!:(

  • Jeg begynte på boken "Sommer i storbyen" skrevet av Candance Bushell, er enda ikke helt ferdig, men den anbefales foreløpig, har kommet over halveis. 
  • Shoppet en del, innkjøpene vises lengre nede i innlegget.
  • Var hos Malin før hun reiste til Praha, spiste reker, det var kos det!
  • Jeg var på nattåpent i byen med mamma og storesøss :)
  • Var i bursdagsbesøk til Rebecca og Sylvia!
  • Jobbet også en del denne måneden, not importante, hehe!
  • Jeg var en helg hos min søster, sister time det er noe av det koseligste jeg vet om, hun er en av mine bestevenner, og det sier jo litt, hihi! 
  • Såå sist men ikke minst var jeg på hyttetur med GIRLSA MINE! ♥


  Handlet inn masse mat, hehe!

  ALIAS!! 

  Noen Outfits:  

  

  

  

  Månedens Innkjøp:

  


  OKEI nåå innser jeg at jeg har shoppet LITT VELL mye denne måneden, herved har jeg SHOPPESTOPP!

  Noen Favoritt Sanger: 
  Christina Perri
  - Jar Of Hearts
  Taylor Swift - Sparks Fly
  Megan and Liz - Maybe Possibly
  Adele - Someone like you & Rolling in the deep
  Julia Sheer - You will never be

   Hvordan var din Juli måned? Fortell gjerne om dine høydepunkter :)
  -Silje

 • YOUTUBE STJERNENE

  Megan and Liz:

  Maddi Jane:

  Christina Grimmie:

  Julia Sheer:

  Beth:

  Rin On The Rox:

  Og så har jo vi også venninnen min Alvilde Flaskerud:

   Kjenner du til noen av disse? Hvis ikke fortell meg gjerne hvem du hører på youtube?
  -SILJE

 • NYTT SKJØRT

  Husker dere dette armbåndet?

  Fra H&M. Jeg spurte om dere synes om jeg skulle beholde det eller retunere det. OG jeg endte opp med å retunere det. Var bare ikke helt meg, såå.... Jeg byttet det i dette skjørtet:


  Det er det samme type skjørt som dette her:


  Elsker sånn fasong på skjørt!

  Jeg fikk også en gave av Kristine Marie som har vært en liten tur hjemme i Norge før hun dro tilbake igjen til USA:

  Lipgloss og maskara fra Revlon, kjempe bra merke, gleder meg til å bruke de!! Thank you Kristine Marie, du er så herlig, håper jeg får besøkt det i USA snart ♥

  Hva synes du om skjørtet? bra jeg retunerte armbåndet?
  -SILJE

 • HVORFOR BLOGGER DU?

  Dette er et spørsmål jeg synes alle bør stille seg selv. Jeg synes personlig at det er så mange som er opptatt av å kun få flere lesere. Blogge seg til toppen av topplisten. Jeg skjønner at det er kjekt å ha mange lesere og få mye respons på innleggene, men å blogge av den grunn synes jeg blir feil. Jeg gjorde det selv for et og et halvt år siden, men etter hvert merket jeg presset til å måtte oppdatere 3-4 innlegg daglig, det ble for mye for meg. Alt jeg tenkte på i hodet var å blogge, til slutt mistet jeg inspirasjon og følte at alle innleggene ble alt for meningsløse. 

  Personlig så er jeg så glad for at vi har så flotte lesere som vi har nå, som kommenterer så mye som dere gjør. Blir så glad når jeg leser igjennom kommentarene som dere legger igjen. Og jeg prøver å svare så godt jeg kan, men når man har mye å gjøre enkelte dager, da er det lett for å glemme å svare på kommentarer. Men jeg skal prøve å bli bedre, det lover jeg.   Når jeg startet å blogge for meg selv for to år siden, da blogget jeg først fordi jeg synes det var gøy og etter hvert gjorde jeg det pga fordelene det bringte med seg. Jeg ble mye sponset pga høyt lesertall, og bloggingen gikk plutselig mer i det å få ting enn å blogge fordi man har lyst. Så det endte med at jeg ble lei det og sluttet. Det var selvfølgelig andre ting også som gjorde at jeg sluttet, men det er ikke nødvendig å gå inn på det. 

  Etter en god stund begynte jeg å savne å blogge, fordi innerst inne var bloggen blitt en del av meg. Høres kanskje rart ut for mange. Men jeg hadde aldri trodd at jeg ville bli så glad i å skrive. Jeg har nemlig aldri vært en ut av de flinkeste til å skrive, men når jeg blogget ble automatisk skriving en gøy vane. Jeg merket at jeg savnet å skrive, ta bilder og oppdatere med outfits. Det var ikke sponsorgavene som lenger fristet, det var det å blogge. 

  Meg og Malin bestemte oss for å opprette en blogg i lag. Jeg tenkte at det det ville være lettere å være to som blogget på samme blogg, for da ville det bli en del oppdateringer. Noe jeg forsatt synes var veldig smart av oss. Jeg er kjempe glad for at jeg og Malin bestemte oss for dette. Jeg har vært vant til å oppdatere en blogg i to år nå. For i juli for to år siden startet jeg en blogg alene, og jeg har vært vant til å oppdatere daglig siden det, med kun en stor bloggstopp på ca 3 mnd (bloggpause på den andre bloggen). 

  Konklusjonen min er vell at alle blir fristet av det å være på topp, det å ha mange lesere, mange kommentarer, mange sponsorgaver og kanskje til og med tjene litt penger på bloggen. MEN det er ikke de grunnene man bør ha for å blogge, selvfølgelig er det greit å ta i mot sponsor gaver. Det er absolutt ikke noe i gale med det, men ikke blogg pga sponsorgavene -- blogg pga deg selv og fordi DU har lyst til å blogge. 

  Hvorfor blogger du?
  -SILJE
 • hits