Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

NEW YORK OUTFIT
Topp - American Eagle / Skjørt & Veske - Forever 21 / Sko - Toms / Ring - YSL / Klokke - Michael Kors /

Hva synes du? 

 • SAN FRANCISCO & SANTA CRUZ

  Etter to korte dager i Vegas var vi ikke klar for å forlate byen, men roadtrip´en måtte likevel starte. Så da kjørte vi videre til neste eventyr i lag med to brasilianere som vi møtte på hostellet i Vegas. Vi skulle egentlig kjøre gjennom Death Valley, men klarte å bomme på GPS`en, så etter en time fant vi ut at vi var på vei mot Los Angeles. Så da kjørte vi heller den veien opp mot San Francisco. Etter 11 timer var vi endelig fremme i byen, det var seint og vi var trøtt. Da vi ankom hostellet sa damen i resepsjonen at vi burde ta ut tingene våres før vi kjørte å parkerte bilen, siden det var et godt stykke til parkeringen + at parkeringen lå i et dårlig strøk. Så vi gjorde som damen sa, da vi kjørte for å parkere bilen så vi det værste av det værste i San Francisco. Vi måtte låse bilen da vi kjørte gjennom gatene, folk kom opp mot bilen vår når vi stod på rødt lys. Det var skikkelig gettho, masse gjengmiljø og jeg tror vi aldri har vært mer redd enn det vi var da og det var ikke på tale at vi skulle gå gjennom det strøket tilbake igjen til hostellet. Så vi endte med å kjøre tilbake igjen til hostellet for å hente tingene våres. Da vi var inne på hostellet for å få tingene våre, var det plutselig en slosskamp rett utenfor hostellet. Så vi fikk farten i gir, kjørte inn i byen i håp om å finne et hotell som ville la oss overnatte. Heldigvis fant vi et kjempe fint hotell i byen, det var kjempe dyrt, men verd det. Bedre å sove trygt, enn å gå i utrygge gater. 


  Vi skulle egentlig bo to netter i San Francisco, men det fristet ikke så mye etter det førsteinntrykket vi fikk første kvelden. Dag 2 dro vi for å besøke Golde Gate Bridge, den var like vakker som jeg forestilte meg. For en fryd å se den i virkeligheten. Vi kjørte også opp de lange berømte bakkene i San Francisco, de var sinnsykt bratte, veldig stilig. Rundt lunsjtid dro vi til Fishermans market, noe som var kjempe koselig. Vi spiste på Applebees som hadde ganske god mat og så gikk vi litt på sightseeing i byen.
  Etter et mye bedre andre inntrykk av San Francisco bærte turen videre til Santa Cruz, hvor vi bodde kun en natt før vi kjørte videre til Los Angeles. I Santa Cruz gjorde vi ikke så mye, bare gikk tur gjennom tivoliet på stranden, siden vi ankom såpass sent på kvelden. Santa Cruz var kjempe fint, men litt kjøligere enn de andre stedene vi hadde vært, så buksene måtte på. 
 • WHEN ROADS LEAD YOU HOME
  Klokke - Michael Kors / Ring - Yves Saint Laurent


  Skjorte - American Eagle / Bukse - Topshop / Sko - Converse / Veske - Forever 21 /

  Sminkefri og herlig chilleantrekk, hadde dette på meg da vi reiste fra Hønefoss til Stavanger på fredag. Kjempe behagelig og chill, var mye varmere ute enn jeg hadde sett for meg. Kunne kanskje hatt på meg shorts og topp, men innså det litt forseint. 

  Hva synes du?

 • LAS VEGAS  Herregud, Vegas er noe av det kjekkeste jeg har vært med på. Hostellet har absolutt alt med det å gjøre. Da vi først ankom området hvor Hostel Cat lå, var vi veldig skeptiske. Taxi sjoføren sa at han hadde hørt at enten likte folk det veldig godt eller så likte folk det ikke i det hele tatt, så det var enten eller. Han anbefalte oss uansett å teste det ut for en natt og hvis ikke kunne vi finne et annet sted. Området rundt hostellet var absolutt et sted man ikke burde vandre i på kveldstid, men på dagtid var det ingen problem. Vi brukte ca 30 min å gå inn til sentrum fra Hostellet. Hvis vi tok taxi kostet det ca 20-30 dollar hver vei. Det viste seg for vår del at hostellet falt helt i smak, folkene var det som gjorde det så fantastisk. Vi var så vidt på rommet. Vi bodde på en 6 roms dorm med 3 andre jenter, helt greit å bo med andre folk når man tilbringer lite tid på rommet. Noe jeg likte veldig godt var at hostellet var relativt lite og man fikk god kontakt med de andre som bodde der. Det var et fellesområde ute hvor vi satt på kveldstid med noe godt i glasset, humøret og stemningen på topp. Vi satt fra solnedgang til soloppgang, tror vi la oss 8 om morningen begge dagene vi bodde her. For en fantastisk gjeng med mennesker vi ble kjent med. To av gutta vi møtte her dro med oss videre på roadtrip´en vår. Tre av de andre gutta her dro til LA senere på turen for å møte oss igjen, noe som var kjempe kjekt, forteller mer om det i LA innlegget som kommer senere.   Kan som sagt bare fortelle om gode ting fra hostellet. Vi hadde allsang, dansing på bordet, språkkurs for å lære deler av hverandres språk - noe som var utrolig morsomt. Gleder meg masse til å dra tilbake en gang, en bedre opplevelse skal man lete lenge etter. 
  Las Vegas er jo kjent for å være en Casino by, så selvfølgelig tok vi turen innom. Kjersti og Susanne spilte siden jeg ikke hadde lov. Las Vegas er en by som bare er helt magisk i seg selv, den er bare helt nydelig. Du har så og si alle byer i verden i en by, som blant annet Paris, Venezia, New York, u name it. 
  Shoppingen her er heller ikke noe å klage på, de har de fleste butikkene du kunne tenke deg. Når det kommer til mat fikk vi kun sjansen til å dra på Denny´s, det er en kjent diner i USA. Her hadde dem blant annet en veldig god avokado salat med kylling "mmmmh vann i munnen". 

  Har du vært i Las Vegas før? 

 • IRONY

  Katy McAllister er min favoritt artist og alle sangene hennes har vært på repeat gjennom hele USA turen, så tenkte jeg skulle dele en av mine favoritt sanger av henne for tiden. Irony er bare helt fantastisk! 

  Hva synes du?

 • OUTFIT
  Topp og solbriller - H&M / Shorts - Forever 21 / Sko - Toms /  Veske - Michael Kors 

  I går kjørte jeg bare et helt enkelt sightseeing antrekk. I dag ankom vi New York, etter å ha glemt at flyet våres skulle gå i går kveld fra LA. Vi ante ingen fred og fare da vi kom hjem til hostellet i går kveld i 10 tiden. Vi hadde brukt hele dagen til frisørbesøk og sightseeing i Hollywoods gater. Da vi kom hjem funket ikke nøkkelkortene våres, dette klarte vi heller ikke å koble opp mot at vi skulle reise denne dagen, vi var nemlig helt sikre på at vi skulle reise mandag morgen. Så tuslet vi ned i resepsjonen, betalte for enda en natt, siden resepsjonisten sa vi kun hadde bestilt for 8 netter. Da vi endelig kom oss inn på rommet, sjekket jeg flybillettene våres, da viste det seg selvflgelig at flyet våres skulle gå om 1 time og 20 min. Dette førte til 3 stressede jenter som kastet alt vi eide av ting og klær i koffertene våres og løp ut døren for å komme oss til flyplassen. På en eller annen mirakuløs måte klarte vi faktisk å rekke flyet på minuttet. Vimsehoder på tur? Det kan man godt si. Nå er vi hvert fall klar for å utforske New Yorks gater, dette er jo en by jeg har drømt om i alle år. 

  Hva synes du om antrekket?

 • LOS ANGELES OUTFIT

  Heisann folkens!

  Long time no see. Første gang på to uker og jeg har endelig nett på dataen. Det tar lang tid å laste opp bilder, så det får bli antrekk bilder nå og oppdatering fra turen senere. Ser veldig trøtt ut på bildene under, men hadde ikke noen andre bilder av antrekket, så det får duge for nå. Har hatt en helt fantastisk tur fram til nå og på mandag bærer turen videre til New York, forhåpentligvis er nettet bedre der. 

  Bluse og skjørt - Forever 21 / Veske og klokke - Michael Kors / Ring - YSL / Sko - Toms

  Hva synes du om antrekket?

 • REISEFEBER

  Herregud, i morgen skjer det, i morgen er endelig dagen vi har ventet på. Tenk at tiden har gått så fort. Vi bestilte USA turen i januar, 6 måneder siden. I morgen tidlig tar vi først flyet til Oslo, så videre til New York. Derfra tar vi flyet til Las Vegas, hvor eventyret starter. To og en halvuke med to gode venninner, hva mer kan man be om? Kofferten er pakket og klar, klarte til slutt å presse kiloene ned i 12, så nå har jeg en del å gå på i USA. Håper jeg klarer å få noen timer søvn, klarer sjeldent å sove når jeg virkelig gleder meg til noe, reisefeber er standard. Nå skal spillelisten fikses, noen som har musikktips? • hits