Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

FLYTTER TIL STAVANGER

Jeg har en god nyhet, om under to uker flytter jeg til STAVANGER! Jeg var så lykkelig når jeg fikk bekreftet at jeg fikk skoleplass på UiS. Jeg fikk vite det for en god stund siden, men jeg har brukt lang tid på å faktisk skrive et innlegg om det. Jeg skal studere Reiselivsledelse. Jeg har troen på at dette er noe jeg kommer til å stortrives med, så jeg gleder meg veldig mye. Det jeg fant ut etter at jeg hadde kommet inn på dette studiet, det var at dette studiet var et av de mest søkte studiene på UiS, så da følte jeg meg heldig som faktisk kom inn. Tror jeg faktisk hylte av glede, for jeg hadde allerede skaffet meg leilighet i forveien. Dermed ville det vært veldig kjipt å ikke få skoleplass. 

Jeg må være ærlig å si at det er litt skummelt å flytte ut. Jeg er 18 år og skal flytte for meg selv. Nå må jeg klare meg selv og det er ingen kjære mor lengre. Huff, men jeg gleder meg også, for da kan jeg bestemme alt selv. Det er en første gang for alt. Dette er faktisk første gangen jeg flytter, ikke bare for meg selv, men i det hele tatt. Jeg har bodd i dette huset hele livet mitt, noe som gjør det ekstra gøy å oppleve noe nytt.  Noe av det jeg gleder meg mest til er selvfølgelig å starte studiet, møte nye folk og fadderuken. Dette blir spennende og forhåpentligvis er jeg ferdig utdannet om 3 år. 

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å begynne rett på studiet etter videregående. Planen var hele veien å jobbe et år, reise en del, så studere. Likevel klarte jeg å ende opp rett på studiet, selv om jeg var så innstilt på et friår siden jeg var så skolelei. Nå klarer jeg nesten ikke å vente med å studere, merkelig hvordan ting forandrer seg.

 

Kommer til å savne alle de gode vennene mine, det blir så trist å reise fra dem. Åhh, skulle ønske jeg kunne ta alle med meg.. Hehehe! ♥

Hva skal du til høsten?

 • ANTREKK
  Kjole: New Look Jakke: Only Smykke og Veske: Primark Sko: Converse

  Hva synes du?

 • OLD DAISY - MARCUS

  Åhh, denne sangen er bare så fin. 

  Hva synes du?

 • ANTREKK - PEPLUM


  Topp, skjørt og jakke: Bik Bok Sko: Converse Klokke: Casio Ring: Primark

  Hva synes du?

 • LONDON DAG 2


  Skulle ta bilde av alle folkene som var med i London's 10 000 løp. Det var utrolig mye folk, fikk dessverre ingen gode bilder.  Den andre dagen i London brukte vi mest til sighseeing. Tidlig på morningen før vi sjekket ut av hotellet da dro vi til Buckingham Palace. Det var en kjempe fin og lang gåtur. På veien så vi at det var et løp i London, hvor det var 10 000 deltakere. Løpet foregikk i byen, så det var veldig folksomt. Slottet var bare helt nydelig og hele området rundt var også kjempe fint. London generelt var bare en drøm, har alltid hatt lyst til å besøke byen. Når vi var ferdige å se på slottet bærte turen tilbake igjen til hotellet. Da var det på tide å presse igjen kofferten med all kraft for å få plass til alt vi hadde shoppet i løpet av helgen. Heldigvis så var vi ganske smarte, vi hadde nemlig begge to store vesker til håndbaggasjer, noe som hjalp veldig. Etter utsjekkingen dro vi videre igjen på shopping. Det endte selvfølgelig med at jeg shoppet mye mer enn dagen før, håpløst. Etter noen timer med shopping dro vi med oss koffertene ned til Big Ben og London Eye for å se oss rundt. Big Ben var bare et syn, utrolig fin byggning. Vi trodde jo at det kom til å gå fint å dra rundt på koffert og to svære bagger. Så dermed hadde vi den ideen at vi skulle gå fra Big Ben til togstasjonen, i stedet for å ta taxi. Vi så sikkert ut som de tufsene på tur. Veldig morsomt å tenke over at vi gikk ikke langt i det hele tatt, men det føltes ut som en mil pga all baggasjen. Tror vi hadde minst 4-5 pauser på den lille strekningen.

  Alt i alt hadde vi en fantastisk tur, det var så kjekt. Gleder meg til neste bestietur!

  Hva synes du om bildene?

   

 • REISEANTREKK LONDON
  // Bukse - Pull and Bear // T-skjorte, sko og lommebok - Primark //

  Reiseantrekket, må innrømme at jeg var utrolig trøtt og sliten når vi skulle dra hjemover. Vi hadde trasket i byen hele dagen, både på sightseeing og shopping. 

  Hva synes du?

 • LONDON DAG 1
  Jeg heter tydeligvis Celia på Starbucks og ikke Silje? Skjønner ikke hvordan de klarer å skrive det så feil.


  Fantastisk lunsj på Starbucks etter et par timer shopping.

  Den første dagen stod vi opp tidlig på morningen. Da bærte turen selvfølgelig til Oxford Street og vi var klare med en gang butikkene åpnet. Primark var første prioriteringen siden det blir så fort folksomt der inne. Etter en time der inne var det umulig å gå noen steder uten å si "sorry" til sånn alle menneskene man var litt borti. Favoritt butikkene i Oxford Street ble definitivt Primark, New Look og Forever 21. Fant så utrolig mye fint der, gleder meg til å vise hva jeg har kjøpt. Etter noen timer med shopping tok vi en tur på Starbucks, det var virkelig en etterlengtet tur. Jeg hadde savnet smaken av Starbucks sin frappuccino. Etter lunsj fortsatte vi shoppingen i noen timer og så dro vi videre til Picadilly Circus. Jeg kan love dere at posene ble vanvittig tung etter hvert. Jeg trenger sikkert ikke å trene styrke på flere uker, bare jeg løfter på armene nå så kjenner jeg at armene er fortsatt sliten. Vel verd det da, vel å merke. Senere på kvelden gikk vi på en italiensk restuarant, der spiste jeg en veldig god lasange. På kvelden var vi usikker på hva vi skulle gjøre, så det endte med jentekveld på hotellrommet, veldig kjekt etter en lang dag. 

  Har du vært i London før? 

 • ANTREKK LONDON DAG 1
  Topp, skjørt og sko - Primark // Klokke - Casio

  Hva synes du? 

 • CUPS

  Perfeksjon

 • IKEA FOR ALLE PENGA

  Dagen i dag har gått så fort, kan virkelig ikke beskrive det en gang. Jeg kom ikke hjem før tre i natt, så jeg fikk veldig liten søvn siden jeg hadde tidligvakt på jobb i dag. Jeg var jo sikker på at dagen kom til å gå døds treigt siden jeg var så trøtt. Levde seriøst på null kaffi fram til klokken 1, så øynene holdt jo på å gli igjen konstant. Når jeg hadde fått kaffi i kroppen da var jeg full av energi. Plutselig var klokken seks, da skulle Rebecca plukke meg og Silje Marie opp, siden vi skulle på IKEA. Jeg hadde sett fram til det hele dagen. Gleder meg sånn til å flytte for meg selv. Har jo ikke sikret meg leilighet enda, men har søkt. Må jo uansett bo en plass når jeg skal studere i en annen by, så noe må jeg finne meg. Anyways, vi brukte et par timer på ikea. Denne stunden skulle virkelig nytes, dette er jo første gang jeg noen gang flytter i mitt liv. Det beste er jo at jeg kan bestemme akkurat hvordan jeg selv vil ha det. Gledeshyyyl !!  

  Hehe jeg tar kanskje alt på forskudd, det værste som kan skje er jo at jeg verken får studieplass eller leilighet. Ting skal nok ordne seg, så hvis ikke jeg får ting i orden, da må jeg jo vente et år. Likevel lever jeg i fantasien om at alt er i orden, hehe. Klarer bare ikke å vente, kun 1 mnd igjen nå. 

  Skal du starte å studere til høsten? 
 • hits