Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

DAGENS ANTREKK


Skinnjakke og Shorts - Bik Bok // Topp - Cubus // Sko - H&M // Ringer - H&M og YSL // Klokke - Casio

Hva synes du?
-SILJE

 • NYE INNKJØP


  Skinnjakke fra Bik Bok 299,-


  Sånn ser jakken ut på, buksen er også ny fra Vero Moda 299,-
  T-Skjorte Bik Bok 199,- Foran


  Bak

  Sorry for crappy kvalitet på bildene, er hos min søster så må bruke mobilen. Jeg lot selvfølgelig speilreflekskameraet ligge hjemme.

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE
   

 • GÅRSDAGENS ANTREKK

  "Accept yourself as you are"


  elsker ryggen på denne toppen!
  // Topp, shorts og armbånd - Bik Bok // Smykke - Cubus // Ring - YSL // Sko - H&M //

  Åhh så varmt det har vært i Bergen, både i går og  i dag. Dager som dette setter vi bergensere STOR pris på med tanke på at vi bor i regnbyen. Dagene flyr avgårde, har nesten ikke tid til å blogge, forhåpentligvis får jeg postet et innlegg til før jeg drar til Lyngdal.Hvis ikke så oppdaterer jeg når jeg kommer hjem!

  Hva synes du om antrekket?
  -SILJE

 • FILMANBEFALING

  På fredag etter jobb dro jeg til min søster. Her skal jeg være et par dager, søster-tid, hehe. Jeg kjøpte meg en ny film som heter "The Roommate", vi så den på fredag kveld. Virkelig en bra film som inneholdte mange gode skuespillere; Leighton Meester (kjent fra gossip girl), Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka (kjent fra Hellcats). Filmen handler om den psykotiske Rebecca og college romvenninnen Sara. Rebecca blir besatt av Sara og vil utslette alle som gjør noe gale mot Sara, og dem som står i veien for deres vennskap. Filmen er spennende fra start til slutt. Anbefales!!

  Har du sett denne filmen før? -SILJE
 • hits