Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

MISS INDEPENDENT

Nå har jeg akkurat støvsuget hele leiligheten, og kan si det tok sin tid. Skal snart få ryddet over kjøkkenet før jeg starter på middagen. Jeg får nemlig middagsbesøk i dag. Jeg har invitert min søster og Arnstein på middag, de har ikke sett det nye huset vårt enda. Så da tenkte jeg det var på tide at de fikk komme på besøk. Jeg har allerede laget klar glutenfri foccacia, og den skal serveres i lag med hjemmelaget baligryte. Det er virkelig noe av det beste jeg vet, så håper det faller i smak hos dem også selv om det er gluten og melkefritt, he he. Den siste tiden har jeg også lest Miss Independent av Eirin Kristiansen. Sinnsykt bra bok, i hvert fall så langt som jeg har kommet. Jeg er ikke en person som klarer å sitte for lenge i ro før jeg blir rastløs. Men nå som jeg har fri har jeg litt bedre tid til overs til å sitte meg ned å lese. Så gleder meg til å lese resten. Den inneholder mye inspirasjon og tips til hverdagen, samt en del om livet til Eirin og hvordan hun har blitt den personen hun er i dag. 

Har du lest Miss Independent?
 

 • SUNN FROKOSTPIZZA GLUTEN & MELKEFRI

  Hei og god formiddag ♥

  Bloggvanene mine er fortsatt ikke helt på plass merker jeg, men et innlegg i ny og ne i starten er vel bedre enn ingenting. Jeg har en liten uke ferie fra jobb, noe som er veldig deilig. I år har jeg valgt å ikke dra på ferie, siden jeg reiste så mye i fjor. Det blir heller sparing i år, så blir det heller en større tur neste år. I helgen som var fikk jeg besøk av min onkel og tante. Det var kjempe kjekt å se dem igjen. Jeg hadde ikke sett de siden de var på besøk her i fjor sommer. Så da hadde vi mye å snakke om og helgen gikk kjempe fort. Vi var ute å spiste på "Bar Social Eating" på fredagen, deretter dro vi videre i baren på hotellet hvor det var Afterwork. Lørdagen dro vi en liten tur i byen etterfulgt av en flott tapas middag hos min søster og Arnstein. Alt i alt en strålende helg.

  Nå, videre til hva innlegget egentlig skulle handle om. I dag fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en frokostpizza, men denne passer like godt som dessert etter min mening. Så om dere ønsker en fin hverdags dessert, er denne supert til det også.   Det du trenger er: 

  • 60 gram glutenfritt havregryn (finmalt)
  • 1 helt egg og 2 eggehviter
  • 1/5 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1 ts sukrin +
  • 1 ts sukrin gold
  • Vann til passe konsistens

  Man får bare kjøpt glutenfritt havregryn, så jeg finmaler det alltid ved hjelp av en blender. Bland alt sammen i en røre, deretter lar du det hvile i et par minutter. Sett ovnen på 200 grader. Kle et bakebrett med bakepapir og hell røren over. Den skal ikke være alt for tynn men heller ikke for tykk. Sett den i ovnen i ca 12-15 minutter. Dette kan være forskjellig fra ovn til ovn, min tok ca 15 minutter. 

  Som topping brukte jeg først et lag med sukkerfritt jordbærsyltetøy. Deretter kuttet jeg opp det jeg hadde av frukt og bær (banan, røde druer, jordbær og blåbær). Man kan som sagt toppe det med akkurat det man selv liker. Denne kombinasjonen falt hvert fall veldig i smak hos meg.

  Håper det smaker!
   

 • DAGENS ANTREKK

  God kveld dere ♥

  En litt sen oppdatering i dag, siden det ble en sen kveld i går. Jeg var i bursdag til min kollega, Frida. Det var kjempe koselig og god stemning. I 12 tiden dro vi videre på byen og jeg hadde ikke vært ute på en måned, noe som resulterte i at jeg var ute til byen stengte. Med andre ord en veldig sen kveld og en veldig bakfull morgen. I dag tok jeg en tur til byen og fikk unnagjort litt shopping. Det har gått flere måneder siden jeg har hatt tid til å titte rundt i butikker. Denne gangen var det to fine sommer jakker og en baggy skjorte fra Zara som fikk bli med hjem. Tenkte å vise noen bilder av dem senere. Jeg ble hvert fall veldig fornøyd med innkjøpene. Etter en liten byrunde møtte jeg Gøril som var da ferdig på jobb. Vi handlet inn mat, dro hjem til henne og tilbragte resten av kvelden hos henne. Veldig koselig å endelig få litt kvalitetstid, begge har jo vært så opptatte dette halvåret.   / Sko - Forever 21 / Jakke - Only / Bukse - H&M / Veske - Forever 21 /


  Nå må jeg bare hoppe i køys for denne jenta har tidligvakt klokka 7 i morgen. Natta!

 • FYLT AVOKADO M/EGGESALAT

  God morgen ♥

  De siste dagene har jeg vært veldig opptatt med jobb, så har ikke hatt mulighet eller tid til å åpne opp macbooken. Jeg har likevel fått knipset litt bilder mellom slagene. Det ble litt omrokkering på middagsplanen denne uken. Det var så sinnsykt fint vær på mandag, så da bestemte vi oss for å grille. Jeg lagde vegetar burger og det var sinnsykt godt, skal absolutt lage det igjen en dag. Dermed ble fylt avokado skyvet frem til tirsdag i stedet. Jeg må bare si at dette viste seg å være sinnsykt godt og enkelt å tilberede, så jeg kommer nok til å lage dette oftere fremover.   Dette trenger du:

  • En halv avokado
  • 1 hardkokt egg
  • Soya rømme
  • Ekte majones
  • Purreløk
  • Krydder: Pepper, maldon havsalt, karri
  • Til salaten: Spinat, plomme tomater, rødløk, mais, agurk.

  Eggesalaten er vel det eneste man tilbereder selv. Du hakker egget i en skål og tilsetter en t-skje soya rømme + en t-skje majones. Deretter tilsetter du litt hakket purreløk. Du kan krydre med det du selv ønsker, men jeg er veldig glad i karri. Så da vendte jeg inn litt karri, maldonhavsalt og grovkverna pepper. Avokadoen deler du i to, fjerner steinen og skallet. Server det med frisk salat. 

  Veldig greit alternativ til middag om man ønsker en kjøttfri dag :-)

 • IHERB HANDLELISTE

  Er det en nettside jeg er veldig stor fan av så er det IHERB. Jeg har bestilt fra nettsiden flere ganger og er veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt tidligere. Det jeg liker veldig godt er å prøve nye ting, og selvfølgelig kjøper jeg ofte opp av det jeg vanligvis liker å ha i skapet også. 

  En av mine favoritter er blant annet LARABAR, dette er noe jeg lever på når jeg er i USA. Det er både vegansk, glutenfritt og melkefritt. Disse barene er geniale når du skal på farten og ikke rekker lunsj/frokost eller om du bare trenger et raskt mellommåltid. I tillegg smaker de sinnsykt godt, favoritten er peanut butter chocolate chip. Ellers er jeg veldig glad i acai powder, dette er veldig godt om du har lyst på enten en acai smoothie eller acai bowl. Quinoa er noe jeg enda ikke har prøvd, men jeg har vært svært nysgjerrig på det i lang tid, så jeg gleder meg veldig til å teste det. Ellers har jeg også lyst å bestille litt sunnere versjon av tortilla chips som er greit å ha til taco, en med søtpotet og en med jalepeno. Kokosolje er en veldig grei erstatning for vanlig olje når du steker mat eller å tilsette i bakst.  

  I handlekurven min finner dere dette;  Har du handlet på IHERB før? 

 • UKENS MATPLAN

  God kveld dere ♥

  Nå har jeg akkurat satt meg ned i sofaen etter en god, men også litt kald dusj. Ha ha, jeg timet visst løpeøkten litt dårlig i forhold til når folk dusjer her i hus, men det gikk relativt greit siden jeg var så overkokt etter løpeturen. Jeg løpte i en halvtimes tid, litt over 5 km. Jeg har vært veldig på latfronten når det har kommet til trening de siste ukene, men etter å ha presset meg opp fra sofaen i dag kjenner jeg motivasjonen har kommet tilbake. Nå er jeg klar for en skikkelig kickstart på treningen og videre finne en fin balanse med treningen utover. 


  Dagens trenings-selfie, digger denne highwaist treningstightsen fra Nelly. Super Comfy!
   

  Noe jeg har blitt veldig glad i de siste ukene det er å sette opp en matplan for uken. Ved å sette opp en matplan klarer jeg å tenke mer økonomisk og handle inn kun det jeg trenger. Jeg prøver å alltid ha en til to dager i uken hvor jeg spiser rester, siden jeg ikke liker å kaste mat. Jeg skal prøve å være flink til å legge ut oppskrifter denne uken. Noe jeg er veldig gira på er å bli flinkere til å ha enten en vegetar dag eller vegan dag i uken, siden jeg synes jeg spiser så mye kjøtt. Jeg føler jeg blir så tung i kroppen av å spise kjøtt hver dag, derfor kan det være greit å ha en kjøttfri dag i uken også. Utenom det skal jeg også prøve å ha minst en til to dager i uken med fisk. 


  Noen andre som også liker å planlegge mat-uka? 

 • SUNNERE SNICKERSKAKE, MELKEFRI & GLUTENFRI

  God morgen dere <3

  Hele uken har jeg cravet snickers kake. Så fredagskveld etter jobb bestemte jeg meg for at jeg skulle lage snickers kake slik at den var klar til lørdag. Jeg hadde laget den en gang før og den ble en stor hit hos både meg og roomiene. Herregud så glad de ble da jeg fortalte dem at jeg hadde laget det igjen. Vel, kaken gikk ned på høykant, ha ha. Den smaker nesten som snickers is. Ahh, får vann i munnen av å tenke på det. Håper oppskriften faller i smak, det er alltid litt greit med et litt sunnere alternativ.  Til bunnen trenger du:

  • 180 gram saltede peanøtter
  • 10 dadler uten stein
  • 30 gram sukrin gold
  • 80 gram glutenfritt havregryn
  • 25 gram melkefritt meierismør (melange) 

  Til fyllet trenger du:

  • 200 gram soya-kremfløte
  • 30 gram melkefri sjokolade
  • 20 gram sukrin +
  • 20 gram sukrin gold
  • 15 gram melkefritt meierismør (melange)
  • 1 neve med saltede peanøtter

   

  Først smelter du smøret som du skal ha i bunnen, deretter blander du alt til bunnen sammen ved hjelp av en foodprosessor (dette er det enkleste). Hvis du ikke har det, noe jeg selv ikke eier, da kan du prøve å blande det i en smoothiemaskin og ta resten ved hjelp av en stavmikser. Når bunnen er ferdig kler du en form med bakepapir og trykker deigen jevnt utover. Når du har fått en fin og jevn deig setter du bunnen i frysen mens du tilbereder fyllet. 

  Tilsett alt du trenger i en skål som tåler varme, bortsett fra sjokoladen og peanøttene. Sett den i mikroen i 5 minutt og rør litt underveis. Når den har stått i mikroen i 5 minutt tar du den ut og tilsetter sjokoladen. Rør til røren blir jevn, deretter tilsetter du peanøttene. Ta ut bunnen fra frysen og hell fyllet over. Sett kaken tilbake i frysen og la den stå i fryseren frem til kaken skal serveres. 

  Håper oppskriften falt i smak! 

 • DAYDREAMING

  God ettermiddag dere <3

  Dagen i dag startet relativt sent siden jeg hadde fri fra jobb. Jeg våknet rundt 12 og har egentlig ikke fått gjort så mye spennende, men deilig med en litt rolig dag for å samle litt energi. Jeg har brukt dagen til å titte på litt forskjellige destinasjoner og steder jeg ønsker å besøke. Dere skjønner, jeg og Tayla har bestemt oss for å dra på en stor tur neste år. Hvor eller når det blir, det er ikke bestemt enda. Her om dagen begynte vi nemlig å mimre tilbake til fjorårets tur, noe som var tidenes tur både for henne og for meg. Vi to på tur fungerer bare helt sinnsykt bra i lag på tur. Begge to er veldig eventyrlysten og liker å oppleve nye ting. Så jeg gleder meg skikkelig til Tayla kommer hjem fra Libanon i slutten av måneden, da kan vi endelig starte planleggingen for neste år. 

  Foreløpig har tankene gått i å bestige et verdenskjent fjell. Jeg har sinnsykt lyst til å besøke Machu Picchu i Peru. Byen ligger langt over havet, så jeg har sinnsykt lyst til å bestige fjellet. Ellers har Tayla også ledet oss inn på tanken av å bestige Kilimanjaro som ligger nordøst i Tanzania. Fjellet består av tre sovende vulkaner, noe som virker sinnsykt kult å oppleve. Jeg har også lyst på en roadtrip, kjøre hele Route 66, og ta en del stopp på den berømte strekningen. For første gang er jeg faktisk gammel nok til å drikke i USA og spille på Casino, så en tur innom Vegas hadde heller aldri vært feil, ha ha. Selv om jeg har vært i Vegas to ganger før. Andre interessante steder som frister er; Kawachi Fuji Gardens i Japan, Infinity pools i Ubud som ligger i Bali, Plitvice Lakes i Kroatia, Son Dong Cave i Vietnam, Bali, Hawaii og Bora Bora. 

  Jeg kjenner at jeg er så sinnsykt reiselysten. Det frister å bare droppe alt jeg har i hendene, pakke med meg en sekk og bestille en enveis billett. Selvfølgelig går ikke det, men litt daydreamning er lov. Bladde igjennom bildene fra USA i fjor og herregud så mye kjekt jeg og Tayla opplevde. Sky jump fra Stratosphere i Las Vegas, Rock of Ages musikal, luftballong i soloppgang i Las Vegas, roadtrip fra Miami til Orlando, feiret 4th of July i Magic Kingdom (Disney Land) og ikke minst et par dager i New York hvor vi blant annet tok en båttur ut for å se The Statue of Liberty. Så sinnsykt mange flotte og gode minner, og enda flere skal det bli. 


  Så ikke litt redd ut før vi skulle hoppe ut av den høyeste bygningen i Las Vegas, ha ha.   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Tidenes "sharing" måltid på South Beach i Miami. 


  When in Vegas, Elvis Chapel.  Har du noen store reiseplaner framover? 

 • FULL HOUSE

  God ettermiddag dere <3

  Det er godt å være hjemme i sofakroken etter en lang, lang, uendelig lang dag. Jeg startet på jobb klokken syv i morges, men dagen min startet egentlig da jeg stod opp i går. Denne jenta fikk nemlig aldri sove i natt og da tuller jeg faktisk heller ikke. Alle mulige tanker strømmet gjennom hodet mitt i natt og jeg klarte bare ikke å skru det av. På et tidspunkt pleier man som regel alltid å bli så trøtt at man bare sovner, men det gikk faktisk bare ikke. Merkelig det der, ikke at jeg hadde noe spesielt å tenke på eller noe å stresse over, kroppen min var bare ikke trøtt. Så da lå jeg bare der å så opp i taket. Etter hvert som klokken nærmet seg 5:00 innså jeg at å sove i 45 minutter for å så stå opp, det var nyttesløst. Da hadde jeg vært alt for redd for å forsove meg med andre ord. Så da stod jeg opp, lagde noe knekkebrød til frokost og en stor kopp med svart kaffe. Dette nøt jeg med "Full House" rullende over dataskjermen. Jeg synes det er så koselig å se Full House nå som de har kommet med oppfølgeren "Fuller House". Noen andre som har fått med seg det? Det er så kjekt å mimre tilbake til barndommen, da dette var noe jeg så på nesten hver dag etter skolen. I Fuller House får man følge barna som voksne, skikkelig morsomt å se hvordan de har utviklet seg.  Mine planer for resten av dagen er å slappe av og få laget meg noe middag når jeg endelig orker å reise meg fra sofaen, ha ha. Kanskje jeg til og med klarer å få unnagjort en treningsøk, alt ettersom hva kroppen tillater. Akkurat nå skriker den etter søvn, men det er vel i grunnen det dummeste jeg kan gjøre når jeg har tidligvakt i morgen også. Så jeg får vel bare holde dagen gående så lenge jeg klarer. Hvordan ser deres dag ut? 

   

 • OVNSBAKT LAKS M/GRØNNSAKER & CRISPY SØTPOTET FRIES

  God Dag!

  I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en veldig god matoppskrift med dere. Jeg lagde dette i går til middag og det er virkelig noe av det beste jeg har laget på lenge. Jeg har i bunn og grunn aldri vært noe fisk-menneske. Før spiste jeg fisk kanskje en gang hver andre måned, men plutselig en dag i fjor fikk jeg skikkelig øynene opp for laks. Jeg lager alltid mat fra scratch siden jeg har både melk og glutenallergi og dette har ført til at jeg har blitt flinkere til å prøve ut nye ting. Jeg storkoser meg når jeg står på kjøkkenet og bryr meg sjeldent om en matrett tar lang tid å tilberede. Jeg er liksom i min helt egen sone når jeg står på kjøkkenet å kokkelerer. Denne oppskriften lager seg stort sett selv, man bare kutter opp og hiver det i ovnen.

  Det du trenger er:

  • Laksefileet
  • Lime
  • Salt, pepper
  • Maizena
  • Søtpotet
  • Olje
  • Grønnsaker (her kan du velge ut fra det du har i kjøleskapet). Jeg tok litt av hvert; Gulrøtter, løk, rødløk, paprika, brokkoli og sopp. 

   

  Fremgangsmåte:

  1. Jeg anbefaler å starte med å kutte opp søtpotetene, disse trenger nemlig lengst tid. Det du gjør først er å skrelle av skallet på søtpoteten. Deretter kutter du søtpotetene i lange strimler. Når dette er gjort fyller du en bakebolle med iskaldt vann og legger søtpotene nedi der mens du kutter opp resten av grønnsakene. 

  2. Jeg valgte å kutte gulerøttene, paprikaen, løken og rødløken i strimler for en litt finere "look", men dette gjør man som man vil. Når alle grønnsakene er kuttet opp legger du disse i en ildfast form.

  3. Kutt opp en lime, press juicen over laksefileen og krydre til med litt salt og pepper.

  4. Nå kan du helle ut vannet av bakebollen med søtpotetene, og legge søtpotene i en frysepose. Her tilsetter du en spiseskje med olje og en spiseskje maizena. Tilsett salt, pepper og/eller annet ønsket krydder. Så rister du posen slik at alt blir jevnt fordelt på søtpotene. 

  5. Legg bakepapir utover et bakebrett og fordel søtpotene utover brettet med ca 1 cm mellomrom mellom hver. 

  6. Sett ovnen på 200 grader, la søtpotetene stå i ca 20 minutter, så snur du dem og lar dem stå i 10 minutt til. Laksen og grønnsakene følger du med underveis. 

  Håper oppskriften falt i smak :-)

 • 50 QUESTIONS

  1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 26, samme året fyller jeg 27 år. 

  2. Hvem har du vært sammen med minst 2 timer i dag? Det må være roomiene mine, Nora og Kjersti. 

  3. Hvor høy er du? Jeg er 1.74.

  4. Hvilken film så du sist? Jeg så "The Best of Me" med min søster forrige helg, men jeg sovnet egentlig etter knappe 10 minutter. Heldigvis gikk jeg ikke glipp av noe siden jeg hadde sett den før. Ha ha!

  5. Hvem ringte du sist? Cathrine.

  6. Hvem ringte deg sist? Kjersti.

  7. Hva stod det på den siste sms du mottok? 5 ish. 

  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt an på. Hvis jeg skal forklare noe i dybden foretrekker jeg å ringe, om det bare er noe kort da foretrekker jeg sms. 

  9. Hva er ditt favorittsted? Definitivt Australia, men det er nok mest fordi det er mitt andre hjem, siden jeg bodde der i høst. Utenom det, så er noen av mine favoritt reisemål USA og Boracay. 

  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hmm.. Denne er vanskelig. Jeg liker stortsett alle steder jeg har besøkt, men hvis jeg skal utpeke en destinasjon så må det være Beograd i Serbia. 

  11. Når så du moren din sist? I julen, ser ikke familien så ofte siden jeg bor i Stavanger og de bor i Bergen. Får heldigvis sett dem i sommer når de kommer på besøk. 

  12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

  13. Hvilken julesanger er din favoritt? Home for Christmas av Maria Mena, I´ll Be Home av Meghan Trainor og Himmel på jord av Kurt Nilsen. Ho Hey av Freddy Kalas var også en god favoritt i fjor! 

  14. Er foreldrene dine skilt eller gift? De er gift. 

  15. Når våknet du i dag? Jeg våknet først 14:30 siden det kom en fyr som skulle sjekke et par feil i det nye huset, deretter våknet jeg 17.00. Jeg har nemlig jobbet nattevakter i en uke i strekk, og natt til i dag var siste. Jeg "failet" med å snu døgnet tilbake for å si det sånn. 

  16. Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Det er vanskelig å si siden jeg er så reiselysten og har lyst til å oppleve mer av verden. Men jeg tenker at når jeg er 31-32, da burde jeg ha slå meg til ro. Kanskje jeg til og med har kjøpt meg hus, og forhåpentligvis har jeg fortsatt en jobb som jeg trives veldig med.   17. Hva skremte deg om natten som barn? Hekser, ha ha. Jeg var også livredd for at noen gjemte seg i skapet eller under sengen, så jeg måtte alltid sjekke alle kroker og skap før jeg la meg. 

  18. Hvilket youtube klipp var det siste som fikk deg til å le? Carpool karaoke med Gwen Stefani. Veldig morsomt!

  19. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig omtenksom. 

  20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig, veldig sta. 

  21. Sover du med eller uten klær om natten? Med. Jeg er en skikkelig frysepinne, så jeg sover aller helst med en tykk pysjamas, samt to store, tykke dyner over meg. 

  22. Hvor mange puter har du i sengen? Alt for mange. Har to vanlige puter, en hotellpute + tre pynteputer. 

  23. Hva er det rareste du har spist? Det må være blekksprut. Jeg smakte det da jeg var på klassetur i 10. Vi var i Barcelona, og i løpet av den ene middagen fikk vi servert hvert fall tre forskjellige versjoner av tilberedt blekksprut. 

  24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar Macbook Air.

  25. Foretrekker du sko, barbeint eller sokker? Sokker, jeg er ikke så fan av å gå barbeint, men må jeg så må jeg. 

  26. Hva kan du høre nå? Bortsett fra lyden av tastaturet hører jeg også Karpe Diem med Attitudeproblem.

  27. Hvilken iskrem er din favoritt? Det må være enten soya is med sjokolade smak eller kokos sorbet. 

  28. Hvilken desert er din favoritt? Jeg har ikke så mye å velge mellom siden jeg har melk og glutenallergi, men en god gluten/melkefri sjokoladekake slår aldri feil eller snickerskake. 

  29. Hva er den største premien du har vunnet? Det må ha vært 50$ på Melbas i lag med den gruppen jeg var på quiz med i Australia. Vi glemte selvfølgelig å bruke gavekortet. Jeg har ikke så veldig stor vinnerflaks med andre ord. 

  30. Liker du kaffe? Ja, hvert fall en kopp til dagen. Hvis jeg er på jobb blir det fort 3-5 kopper. 

  31. Hva drikker du helst til frokost? En kopp svart kaffe eller en kopp te. 

  32. Hvem var din favoritt lærer på videregående? Hmm .. Jeg vet ikke helt om jeg hadde noen favoritt lærer for å være helt ærlig. 

  33. Kan du spille poker? Nei. 

  34. Hva har du spist i dag? Siden jeg våknet så sent så har jeg ikke spist så mye. Men jeg lagde en insane god middag, den bestod av ovnsbakt laks med grønnsaker og søtpotet fries. Sinnsykt digg, tenkte å legge ut oppskrift på det i morgen.

  35. Nevn en historisk person som inspirer deg? Hmm.. ingen som jeg kommer på for øyeblikket.

  36. Hviken radiostasjon hører du på? P3 eller NRJ.

  37. Vil du ha barn? Nei, Ikke akkurat nå. Kanskje om 10 år. 

  38. Kan du noen språk utenom norsk? Ja jeg snakker engelsk og så kan jeg en del spansk. 

  39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover som regel på høyre side, ha ha. 

  40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. 

  41. Hva bruker du mest penger på? Mat.

  42. Eier du noen dyrebare smykker? Ja, det er et par ting jeg har investert i. 

  43. Hva er ditt favoritt program på tv? Ser ikke så mye på tv, men SKAM det må jeg bare få med meg hver fredag, ha ha.

  44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal jobbe sen vakt på fredag, ellers så tar jeg helgen bare dag for dag, litt deilig å ikke legge så mye planer :-)

  45. Kan du stå på slalåm? Nei, jeg er ikke en nordmann født med ski på beina for å si det sånn, ha ha. 

  46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være omtenksom og godhjertet, men det viktigste av alt det er å være seg selv. 

  47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige iphone ringetonen. 

  48. Fortell 6 ting leserne ikke vet om deg? Tror jeg heller tar dette i et eget innlegg. 

  49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? 17.Mai flagg, vi har et par liggende rundt i stuen etter festen. 

  50. Er du sosial? Ja, veldig sosial av meg. Liker veldig godt når det skjer noe!   Tenkte jeg like godt kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde. Jeg har jo vært vekke fra bloggen en god stund, så da er det bare å fyre løs med spørsmål :-) 

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits