Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

CAESARS PALACE

Lokaltid - 10:44

God morgen fra Miami. I går morges rundt 5 landet vi endelig i Miami. Før vi dro til flyplassen på søndag tok vi oss en tur til Caesars Palace for å bade. I Las Vegas er det nemlig kokvarmt om dagen, så det er nesten ikke mulig å gå rundt i gatene uten å bli helt utslått av heten. Derfor fant vi ut at det var bedre å tilbringe siste dagen foran bassengkanten. Det kostet oss kun 20 dollar for å bade og det var inklusiv håndkle, så da var vi veldig fornøyd. I tillegg sjekket vi også ut av hostellet før vi dro til Caesars Palace, så vi fikk til og med oppbevare baggagasjen vår gratis på hotellet.

I går da vi ankom hostellet gikk vi bare rett å la oss og stod ikke opp før i 13-tiden. Vi var så sliten etter reisen. Vi fikk likvel tatt oss en tur på stranden og det er en helt annen varme her i Miami i forhold til Las Vegas. Her har man en fin bris som nedkjøler når du ligger ved sjøen, i Las Vegas er det null bris kun hete. Så hvis man ønsker å jobbe med brunfargen anbefaler jeg heller å dra til Miami, for i Vegas blir man fort svimmel av å ligge i varmen uansett hvor mye man drikker. Etter en liten stund ved sjøen ble det overskyet, så da fant vi oss en restaurant ved havnen som solgte sjømat. De hadde retter hvor man kunne dele, så da delte jeg og Tayla et grillfat. Her var det hummer, scampi, fisk, kjøtt, grønnsaker og pomfri. Det var helt sinnsykt godt. I tillegg fikk vi kjøpt store drinker også på deling. Har tatt en del bilder av det, så det kommer senere. 

Hostellet vi bor på er kjempe sentralt, stranden er kun en gate ned. Så det er kjempe deilig å slippe å stresse med buss. I dag morges våknet jeg veldig tidlig av meg selv. Så jeg bestemte meg for å stelle meg og finne en matbutikk, mens Tayla kunne få sove en stund til. Jeg fikk anbefalt en økologisk butikk. Den lå bare 10 minutt gange fra hostellet og hadde helt sinnsykt godt utvalg. De hadde svære fruktbegere, masse utvalg i forskjellige juicer og ikke minst bra utvalg av glutenfrie/melkefrie produkter, så da var jeg i himmelen. Siden vi er så lenge på tur, prøver å bruke minst mulig penger på frokost/lunsj og heller bruke mer penger på middag måltidene her nede. For det blir fort dyrt å spise ute til enhver tid. Så jeg var veldig fornøyd da jeg fant det økologiske supermarkedet. I Vegas hadde de kun småsjapper med mat, ingen store supermarkeder. Så det var veldig vanskelig å få kjøpt skikkelig frokost. 

Nå skal vi snart vandre ned til stranden, så vi skrives mer siden :-) • THE STRIP

  Lokaltid - 08:00

  I går startet vi av dagen med frokost på pink tacos og for en fryd for smaksløkene det var. Beste frokosten her nede så langt. Tidligere har det forsåvidt gått nesten bare i proteinbarer og banan. Så det var godt med en god frokost, selv om det føltes mer som middag. Det endte faktisk med å være det eneste måltidet gjennom hele dagen fordi vi ble så mette og i denne varmen blir man ikke så fort sulten. Vi sjekket ut av Hard Rock i går og bestemte oss for å gå en tur i The Strip for å ta litt bilder. Det er så fint å vandre rundt i The Strip. På veien kjøpte vi oss en frozen margarita og det er så fantastisk at vi har lov å vandre rundt i gatene med en drink i hånden. I går må ha vært den varmeste dagen her i Vegas fram til nå, etter et par timer vandring fant vi ut at vi ikke kunne gå tilbake til hotellet, så vi endte opp med taxi. Det ble bare rett og slett for varmt. Skal ikke klage akkurat, det er veldig deilig med sol og varme, men i Vegas er gradene opp i 40-50. Det kan fort bli for mye, så veldig viktig å konstant ha noe vann tilgjengelig. Etter en fin natt på hotell dro vi tilbake igjen på hostellet. På det nye hostell rommet var ikke air condition så veldig nedkjølende, så i denne heten var det til og med kokvarmt på rommet. Heldigvis kom de som jobbet der rundt å sjekket dem, så da fikk vi til slutt mer air condition. Ut på kvelden møtte vi Michelle igjen, en brite vi har blitt kjent med. Vi dro bort til supermarkedet å kjøpte inn litt drikke til kveldens festligheter. Festene på hostellet er alltid så kjekke, man blir kjent med folk verden rundt. Så anbefaler virkelig alle å bo på hostell om de reiser en del rundt, selv om det kan være godt med litt hotellovernatting også. 

  Nå skal vi snart lage frokost. I dag har vi faktisk kjøpt inn egg og avokado for å spare litt på pengeforbruket. Etter frokosten skal jeg, Tayla og Michelle bort til Caesars palace for å bade. Man kan nemlig komme inn gratis om de har lite folk der, derfor tenkte vi å dra tidlig. Hvis ikke pleier de å ta 20 dollar, noe som ikke er så gale for en dag med bading. Jeg og Tayla må reise til flyplassen allerede klokken 2, men skal bli deilig å bade litt før vi skal på den lange flyturen til Miami. Så neste gang vi snakkes da er vi forhåpentligvis i Miami, om det ikke er noe kluss med bookingen vår. Krysser fingrene!

  Ha en fin dag dere :-) • AIR BALLOON

  Lokaltid - 19:31

  Tayla hadde lenge holdt dette som en hemmelighet for meg. Hun bestilte nemlig denne overraskelsen for en god stund siden og nektet å si det til meg. Så jeg har lenge gått å gjettet og undret på hva det kunne være. Så når jeg endelig fikk vite hva det var, ble jeg skikkelig glad. For en fantastisk god venn jeg har, er så takknemlig. I går morges måtte vi stå opp klokken tre - halv fire. Vi skulle nemlig bli plukket opp allerede kvart over fire ved The Stratosphere, tror ikke dere vi klarte å sove forbi alarmen? Heldigvis bråvåknet vi og rakk akkurat å kaste på oss klær før vi måtte løpe fra hostellet til The Stratosphere. Haha, tøttene på tur. Vi rakk det heldigvis, så da kjørte vi avgårde til det stedet vi skulle fly med luftballong. Herregud, for en fantastisk overraskelse. Det var så idyllisk å se soloppgangen og lette i en luftballong. Vi fikk hele tiden oppdateringer på hvor høyt oppe vi var. Da vi landet fikk vi servert litt små snacks og champange, og så var det tilbake igjen til hostellet. Resten av dagen gikk mest til å slappe av og så tok vi oss en tur inn i The Strip for å spiste middag. 

  I dag sjekket vi ut av hostellet og inn på Hard Rock hotellet. Vi hadde nemlig bestemt oss i forveien for at vi skulle hvert fall ha en natt på hotell i Las Vegas, og vi angrer virkelig ikke et sekund. Vi ble tilbydd å oppgradere rommet vårt for 30 dollar ekstra. Da fikk vi et rom med kjempe flott utsikt, hver vår dobbelseng og ellers veldig stort fint rom. Dagen i dag har vi tilbragt mest ved bassengkanten og senere i kveld tenker vi oss en tur på Hard Rock Cafè for å spise middag. I denne varmen er det veldig lett å glemme av mat, så skal bli godt med en skikkelig matbit.  • ROCK OF AGES

  Lokaltid - 09:47

  God morgen, eller rettere sagt god dag til dere der hjemme. Vi ligger jo 9 timer bak dere. Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om gårsdagen. Dagen gikk nemlig i ett kjør. Jeg og Tayla tok oss en tur inn til kjøpesenteret i The Strip i går. Vi hadde egentlig ikke store planer om å shoppe så mye, men tenkte oss innom et par butikker. Først tok vi turen innom en smoothie/juicebar som hadde den beste grønne smoothien jeg har smakt. Her kunne du også velge hvilke vitaminer og proteiner du ville legge til i drikken. Jeg husker ikke helt hva jeg hadde nedi, men anbefaler alle en tur innom Jamba Juice om de er i Vegas. Etter en liten pause dro vi innom Michael Kors og jeg fant den fineste jumpsuiten. Jeg endte opp med å prøve den på og den satt bare helt perfekt. Jeg prøvde den først en gang på, da gikk glidlåsen helt fint opp og ned. Så prøvde jeg den i en annen størrelse bare for å se hvor stor forskjell det var. Den var alt for stor vel og merke, så jeg måtte ha den jeg hadde prøvd først. Så da bestemte jeg meg for å prøve den på en siste gang, bare for å se hvordan den var å sitte i. Den var nemlig helt tettinnsittende, så da ville jeg være helt sikker på at den var komfortabel å sitte i før jeg kjøpte den. Da jeg skulle ta den på en andre gang, strevde hun som assisterte meg med å få glidlåsen opp, det viste seg at den hadde hoppet ut av sporet. Plutselig var det 4 stykker som stod å prøvde å få glidlåsen ned igjen, det er nesten litt komisk. Så det endte med at de måtte klippe av glidlåsen. De fikk så dårlig samvittighet at de tilbydde meg 20% på hele butikken og da klarte jeg selvfølgelig ikke å dy meg. Jeg hadde jo planlagt å vente til New York for å se hvor langt pengene strakk. Men 20% avslag er ganske mye, så da slo jeg til. Jeg endte med en baby blå Michael Kors veske + en sølv klokke med samme babyblå fargen i leddene rundt klokken. 

  Etter et par timer rundt om i butikker kjente vi at vi trengte litt mat. Så vi dro innom en Taco restaurant. Her hadde de faktisk glutenfrie tacolefser, noe som var veldig overraskende. Jeg og Tayla valgte å dele en rett, siden porsjonene her er veldig store. I tillegg skulle vi på Rock of Ages musikal senere på kvelden og der hadde vi middag inkludert. Denne tacoretten var sinnsykt god, har aldri før tenkt på at bønner og ris kan smake så godt i Taco. 

  Da vi kom tilbake til hostellet innså vi at vi hadde veldig dårlig tid. Så vi hadde ca.30 minutter på å hive på oss noen andre klær, freshe sminken for å så hoppe rett i en Taxi tilbake til The Strip. Vi måtte hente billettene 1 time før forestillingen startet, så da dro vi å spiste på I love burgers. Dette er den beste burgeren og pomfrien jeg noen gang har smakt. Vi bestilte BBQ burger og her hadde de også glutenfri brød. I fjor da jeg var i USA var det nesten ingen plasser som hadde glutenfrie alternativer, så er veldig glad for at vi har vært mer heldige denne gangen. I love burgers ligger inne på The Venetian i The Strip, så anbefaler alle å ta turen innom der om de ønsker god burger og ikke minst pomfri. Den pomfrien er faktisk den beste pomfrien jeg har smakt. Vanligvis blir alltid pomfrien liggende på tallerken. Jeg spiser kanskje en eller to, denne gangen derimot spiste jeg nesten mer pomfri enn burger. Så det sier sitt. 

  Rock Of Ages Musikal var helt fantastisk. Det var kjempe underholdende fra start til slutt og veldig mange kjente sanger. Dette var faktisk første gang jeg var på en skikkelig musikal og kan tenke meg at det ikke blir den siste. Det var en kjempe bra opplevelse. Det eneste tipset jeg har her er å kanskje ta med seg en cardigan om du har litt lettere klær på deg. Vi tenkte nemlig ikke på det og det ble ganske kjølig inne i teateret utover forestillingen. 

  I dag har vi vært oppe i luftballong, så oppdatering om det kommer senere. Håper dere har en riktig fin dag! :-)

 • SKY JUMP - WE DID IT

  Lokaltid - 2:25 PM

  Åhh for en opplevelse. Klarer nesten ikke å sitte i ro i dette øyeblikket. Jeg har fortsatt adrenalinkick i kroppen. Jeg og Tayla dro med oss Rafael som vi ble kjent med da vi ankom hostellet i dag morges til The Stratosphere. The Stratosphere er 829 feet (høyden) og tilbyr folk å hoppe ut for bygningen i Sky Jump. Jeg og Tayla hadde lenge snakket om å gjøre dette, men må innrømme at nervene kicket først inn da jeg stod på toppen og var klar til å hoppe. De spurte nemlig oss om hvem som ville hoppe først og vi så bare på hverandre. Så tok han fyren meg bare i armen og sa "Da blir det deg først". Det var først da neverene tok overhånd. De trippelsjekket sikringen før jeg fikk gå ut mot kanten. Så det var veldig betryggende at det var tre forskjellige personer som var igjennom å sjekket at sikringen satt godt nok fast. Da han ba meg plassere armene på hver sin side av kanten, det var da jeg kjente at jeg begynte å bakce ut. Han fortalte meg at jeg skulle hoppe når han hadde telt ned fra 3. Tror ikke dere jeg holdt tilbake og sa at jeg ikke ville? Jo. Til slutt kjente jeg at den smålig pushet i meg og til slutt slapp jeg bare taket og hoppet ut i det. Jeg angrer virkelig ikke et sekund. Først var det litt rart, men etter hvert kjente jeg en varm føn luft mot kroppen og jeg bare slapp armene ut. Det føltes ut som jeg fløy uten noen sikring, i fritt fall. Det var bare helt magisk og jeg anbefaler virkelig alle å gjøre det. Nå sitter jeg faktisk bare igjen med følelsen av at dette vil jeg gjøre igjen. Jeg har hørt at det også er fantastisk å hoppe på kveldstid når det er mørkt. Så neste gang skal jeg nok hoppe på kveldstid, men det får jeg spare til neste tur.

  Nå skal vi bare dusje, fikse oss litt, før vi drar ut og tar litt sightseeing i Las Vegas sentrum. Gleder meg så mye til å gå i The Strip igjen. Det er så fint. Senere på kvelden skal vi feste litt med de andre på hostellet og dra ut på en bar i nærområdet. Håper dere har en fin dag, så skrives vi mer siden. 

   

 • FIRST STOP LAS VEGAS

  Lokaltid: 2:42 AM

  Da har vi akkurat landet i Las Vegas etter en ganske så lang reise. Vi har reist i ca 25 timer. Vi dro hjemmenifra allerede klokken 10 om morningen, mens flyet til Oslo gikk ikke før 13. Grunnen til at vi møtte opp tidligere var fordi vi hadde glemt å legge inn passinformasjonen mer enn 72 timer før. Vi kom ikke på det før kvelden før, så da ble jeg litt småstresset siden det stod at vi kunne bli nektet å reise. He he. Vi kom oss avgårde uten noen problemer, heldigvis. Så da satte jeg og Tayla oss på Ureist på Sola og feiret ferien med et glass øl og vin. I Oslo hadde vi en veldig kort mellomlanding, så da måtte vi bare løpe kjapt innom tax freen før vi måtte hoppe på flyet til Island. Da vi landet på flyplassen på Island var vi begge sultne på middag, men tror dere Island hadde noe utvalg av mat? Har aldri i mitt liv vært så skuffet. De hadde ingenting. Så det endte med frukt, skittles og pringles. Veldig dårlig at en flyplass ikke kan ha litt mer matutvalg. 

  Før vi kom til Island hadde jeg heller ikke hatt problemer med boardringkortet mitt, men tror ikke dere jeg ble stoppet og tatt til side? Jeg hadde nemlig klart å skrive navnet mitt feil på billetten. Jeg tenker jo at jeg har to etternavn, men det ene skal stå på fornavn når man registrerer reiser. Så da ble jeg tatt til side og fikk spørsmål om hvorfor jeg hadde skrevet det feil og slik. Så da forklarte jeg bare at jeg hadde skrevet feil og at jeg prøvde å endre det kvelden før, og trodde det var fikset opp i når jeg var i Stavanger tidligere på dagen. Må innrømme at jeg fikk ganske panikk når jeg ble tatt til side, i et øyeblikk trodde jeg at vi ikke kom oss videre til USA. Heldigivs ordnet det seg. 

  Når vi ankom New York var vi skikkelig sultne på middag, så da fant vi en restaurant som het "Loft". Her hadde de selvbetjening ipader hvor du kunne bestille mat og det du skulle ønske. De hadde også betalingsautomat på bordet, så man betalte før maten kom og fikk kvitteringen tilsendt på e-post. Dette var genialt. Her kunne du også sjekke om flyet ditt var i rute eller ikke. Vårt fly var en del forsinket, så da fikk vi god tid til å nyte maten. 

  Etter 25 timer landet vi i Las Vegas. Vi ringte hostellet idet vi landet i og med at vi var ikke sikker på om vi fikk sjekke inn midt på natten. Hostellet sa da at hvis vi var der til 2, da kunne vi få sjekke inn, men de tvilte på at vi ville rekke det. Det tok visstnok mer enn en halvtime å komme seg fra flyplassen til hostellet. Så da har vi bosatt oss her fram til vi får sjekke inn klokken 8. Heldigvis sov både jeg og Tayla hele veien fra New York til Las Vegas, og flyturen tok ca 5 timer. Så søvn har vi hvert fall fått, men kan tenke meg at vi blir ganske jetlagged i dag. 

 • REUNION

  God kveld dere!

  Nå sitter jeg godt plassert i sofakroken og er fortsatt en smule redusert. Gårsdagen gikk over all forventning. Vi festet til langt ut på natten i lokalet vi hadde leid for kvelden. Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg kom til å vare så lenge med lite søvn innabors. Jeg fløy til Bergen rett etter jobb og ble hentet av Pernille og Emilie. Deretter dro vi direkte til Ramona på vorspill. Hun hadde til og med disket opp grillmat og lagd frosne drinker til hele gjengen. Det var så godt, ekstra husmorpoeng til henne. Hun kokkelerte både middag, nach mat og frokost, for en flink vert. Jeg dro med meg selfiestick på turen slik at vi fikk litt bilder fra festen. Den ble virkelig flittig brukt, tror aldri jeg har hatt en så lang mystory på snapchat som jeg hadde i går. Ha ha. Det var så kjekt å se ungdomsskole gjengen igjen. Det er allerede 5 år siden vi gikk ut av ungdomsskolen og 8 år siden vi møttes for første gang. Tiden flyr avgårde. Stemningen var også på topp hele kvelden og jeg må innrømme at jeg gleder meg allerede til neste reunion. 

  I morgen tidlig setter jeg og Tayla oss endelig på flyet til USA. Det skal bli så godt å dra på tur igjen. Jeg gleder meg så mye til å få se enda mer av USA. Jeg har seriøst tidenes reisefeber. Så det er nok på tide å komme seg i seng, slik at jeg får litt søvn før reisen. Skal prøve å oppdatere dere litt i løpet av turen, så snakkes i Vegas. 

 • FULL RULLE

  Hei og god morgen 

  Nå har jeg nettopp stelt meg og er klar for an siste dag på jobb. Jeg har senvakt i dag og tidlig i morgen. Deretter hopper jeg rett på flyet til Bergen. For i morgen blir det nemlig reunion med ungdomsskolen. Jeg gleder meg masse, det blir så kjekt å samles igjen. Først blir det grillings hos en venninne deretter drar vi videre til festen. Det blir kun en natt i Bergen denne gang før jeg må tilbake til Stavanger igjen, men litt er bedre enn ingenting. Jeg drar nemlig allerede mandags morgen til USA. Tiden går så fort når man har det kjekt. Jeg kan ikke tro at det er et halvt år siden jeg og Tayla bestilte turen. Jeg har seriøst hatt reisefeber siden søndag, trodde ikke det var mulig en gang. Det er bare så mye spennede som skjer det neste halvåret. 

  Jeg og roomine flyttet ut av leiligheten på mandag, og jeg må innrømme at det er veldig rart å gi slipp på leiligheten. Vi har bodd der i over et og et halvt år. Heldigvis var husverten kjempe fornøyd med utvaskingen så vi fikk fullt depositum tilbake. Så da er vi veldig fornøyd. Jeg har likevel et håp om at leiligheten er ledig når jeg kommer tilbake fra Australia i desember, for en mer perfekt beliggenhet og leilighet, det skal man lete lenge etter. He he. Siden vi flyttet ut på mandag har jeg bodd hos Tayla. Hvis ikke vi hadde flyttet ut på mandag, hadde vi måtte betalt en hel månedsleie til og det ble litt dyrt med tanke på at jeg kun skulle være i Norge en uke til og så to dager før jeg flytter til Australia. Så jeg er veldig glad for at Tayla var så snill som lot meg bo hos henne nå en liten stund. 

  Nå skal jeg snart lage meg noe mat før jeg fyker avgårde til jobb. Ha en riktig fin dag, så skrives vi snart. • Q & A #2

  Q: Hvilke blogger leser du fast?
  A - Jeg leser en del blogger. Jeg liker veldig godt Annette Haga (Nettenestea), Kristin Gjelsvik (Styleconnection), Julia Nyland og Marthe Borge.

  Q: Hvorfor begynte du å blogge?
  A - Jeg startet faktisk å blogge da jeg gikk i 9.klasse på ungdomsskolen. Det var jo den tiden før blogg ble så stort som det er den dag i dag. Jeg startet egentlig bare å blogge fordi jeg hadde et par venninner som blogget og synes det så veldig kjekt ut. Så på en kjedelig sommersdag bestemte jeg meg for å starte en blogg. Jeg har hatt to blogger en som jeg startet i 9.klasse, som nå er slettet og så denne som jeg startet med Malin. Hun sluttet for et par år siden og så fortsatte jeg bare.  

  Q: Hva skal du bli når du blir "stor"? Leste at du studerer reiselivsledelse i Stavanger.
  A - Den ultimate drømmen/målet nå er å bli hotellsjef eller direktør. Selvfølgelig etter en del år i bransjen. Det er viktig å ha noe å strekke seg etter. Det er jo ingen tvil om at jeg trives med å jobbe i hotellbransjen og en ledende stilling hadde ikke akkurat vært feil. He he.  

  Q:  Jobber du, med hva i så fall? 
  A - Ja, jeg har faktisk jobbet siden jeg var 12 år gammel. For øyeblikket jobber jeg som resepsjonist på Scandic Stavanger City. Der har jeg jobbet i snart 1 og et halvt år, og stooortrives. Verdens beste hotell.  
     Q: Når slapper du best av?
  A - Jeg slapper best av når jeg har fri fra alt som heter skole og jobb. De dagene jeg har ingen planer og bare kan gjøre ting når jeg "føler" for det :-)

  Q:  Hva slags aktiviteter gjør deg glad?
  A - Haha, shopping? Hvis det går under en aktivitet. Neida, trening er definitivt noe som gjør meg veldig glad. Den følelsen man får etter en økt er ubeskrivelig! 

  Q: Når vil du helst være alene?
  A - Det må være når jeg er syk eller hvis jeg er skikkelig trøtt og sliten. Da er jeg lite til selskap.  

  Q: Hva skulle du ønske du hadde bedre tid til?
  A - Åhh det er mye. Først og fremst skulle jeg ofte ønske at det var mer enn 24 timer i et døgn, tiden går alt for fort. Jeg skulle også ønske jeg hadde råd og mulighet til å reise mer. Om jeg kunne levd i en sekk, alltid på reise, så hadde jeg gjort det :-) 

  Q: Hva liker du best med deg selv? 
  A - Åh, synes alltid slik er veldig vanskelig å svare på. Det jeg liker best er nok at jeg er pliktoppfyllende, ærlig, pålitelig, lojal og omsorgsfull.    Q: Når føler du deg mest opplagt?
  A - De dagene jeg har fått nok søvn, en god treningsøkt og en stor kopp med kaffe!  

  Q: Beskriv drømmeferien din .. 
  A - Drømmeferien min består av en reise hvor jeg har satt en fot innom alle kontinenter i verden. Jorden rundt! 

  Q: Hvor liker du å reise?
  A - Jeg liker stortsett å reise overalt, men favoritt stedet må være USA. Det er så mye å oppleve der og man blir så godt tatt i mot av de lokale. Alle er høflige og du føler deg veldig ivaretatt. Jeg gleder meg sånn til å reise tilbake, kan nesten ikke vente. 

  Q: Hvilke land har du vært i og hvilke land vil du aller helst oppleve for øyeblikket?
  A - Jeg har reist mye i løpet av årene. Jeg har for det meste reist rundt i Europa. De landene jeg har vært i er - Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, England, Skottland, Frankrike, Monaco, Italia, Slovenia, Kroatia, Serbia, Polen, Hellas, Spania og så har jeg vært i USA. De landene jeg ønsker mest å oppleve for øyeblikket er selvfølgelig mer av USA, og det skal jeg om under 2 uker. Så er det selvfølgelig Australia som jeg flytter til om 1 måneds tid. Jeg får også opplevd Fillipinene og Singapore på vei hjem fra Australia som også er to steder jeg har veldig lyst til å oppleve for øyeblikket. Så skal absolutt ikke klage på dette halvåret jeg har i vente ♥ 
  I framtiden har jeg også lyst til å oppleve Fiji, New Zealand, Tokyo, Cuba, Jamaica og Mexico.    Q: Hva slags filmer liker du?
  A - Chickflicks og alt som involverer drama, humor og kjærlighet. Det verste jeg vet er trege, langtekkelige filmer uten særlig handling.   

  Q: Har du dyr, eller har du hatt dyr?
  A - Nei, har dessverre aldri hatt dyr og har heller ingen dyr nå. Min mor er allergisk, så vi hadde aldri noen dyr i barndommen. Nå som jeg bor for meg selv og ikke har kjøpt leilighet, ser jeg heller ikke poenget om å ha et dyr. Føler at man bør ha det meste på plass før man skal ta hånd om et dyr. Jeg ønsker meg selvsagt et dyr i framtiden og da tror jeg nok at det blir en hund :-)

  Q: Hva er din favoritt farge? 
  A - Definitivt burgunder. Fineste fargen på denne jord! 

  Q: Når er du født?
  A - For sent på året, denne jenten er et november barn. Ble født 3.november 1994, så fyller endelig 21 år dette året. Whoho!  

  Q: Hvilket kamera bruker du?
  A - Jeg bruker Nikon D5000 med linsen AF NIKKOR 50mm 1:1:8 D. Jeg er veldig fornøyd med kameraet, det eneste som jeg savner er å ha en linse hvor jeg kan zoome ut og inn. Jeg klarte selvsagt å ødelegge den jeg hadde da jeg var i Serbia for noen år tilbake. Så har levd med denne linsen siden. Den tar jo kjempe fine bilder, men av og til litt slitsomt å måtte stå 10 meter unna for å få bildet slik man ønsker, he he.  

  Q: Hva liker du å gjøre på fritiden?
  A - På fritiden er jeg veldig glad i å trene og tilbringe tid i lag med mine kjære og gode venner.  Q: Har du søsken?
  A - Ja, jeg har to søsken. En storesøster som heter Linn Therese og hun er 9 år eldre enn meg. Så har jeg også en storebror som heter Tommy og er 1 år eldre enn meg.  

  Q: Favoritt butikk?
  A - For øyeblikket må det være Bik Bok og H&M, det er nok der jeg bruker mest penger hvert fall. Av utenlandske butikker liker jeg veldig godt Stradivarius og Topshop.  

  Q: Hvilke moteblader leser du mest?
  A - Jeg er generelt veldig dårlig på å kjøpe blader, men hvis jeg først kjøper da er det nok Costume eller Det Nye. Costume leser jeg mest for inspirasjon, for de har som regel en del klær utenfor min prisklasse, mens i Det Nye finner jeg mer klær som er innenfor min prisklasse. He he. Hvis jeg er på tur, da liker jeg ofte å kjøpe Vogue.  

  // Da er endelig resten av spørsmålene besvart. Beklager at det tok så lang tid å få ut restene av svarene, har generelt vært dårlig på å oppdatere dere den siste tiden. Men jeg tror å håper på at jeg blir flink til å oppdatere når jeg er i USA. Del 1 kan dere lese >her<. 

  Hvis dere har flere spørsmål, så er det bare å stille i kommentarfeltet, så skal jeg starte igjen med ukens spørsmål innlegg ♥

 • 2 WEEKS TO GO

  Neste mandag drar jeg til USA. Tiden flyr avgårde og for tiden bor jeg i en koffert, bokstavelig talt. Det er under en uke til leiekontrakten går ut, så da blir det litt sofahopping hos noen venner framover mot avreise. Store deler av leiligheten er pakket ned og allerede er første lasset flyttet til min søster. De skal nemlig lagre tingene mine mens jeg er på utveksling. Må innrømme at jeg føler meg veldig heldig som har en søster som bor i samme by. Det hadde vært veldig slitsomt å flytte alt til Bergen. Huset begynner å se mer og mer tomt ut, noe som gjør det litt småtrist å være hjemme. Jeg er derfor veldig mye ute for å få tiden til å gå. Det har vært en del jobbing og den lille tiden jeg er hjemme går til pakking. Det verste er egentlig å finne ut hva jeg skal ha med meg til Australia. Jeg føler jeg har vært veldig flink hittil. Jeg har faktisk klart å være litt kritisk og spurt meg selv om jeg faktisk kommer til å bruke plagget når jeg kommer ned. Noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å være. Det meste jeg pakker med meg til USA må faktisk være med i kofferten til Australia. Min søster og mannen drar nemlig til Australia på ferie før jeg reiser ned. Så da har jeg ingen mulighet til å lagre mer ting der når jeg kommer hjem fra USA. Derfor er målet å shoppe minimalt i USA eller å pakke minimalt med meg til USA. Stort dilemma. 

  I helgen hadde jeg besøk av tante og onkel. Det var skikkelig godt å se dem igjen, alltid godt med litt kvalitetstid. De sjekket inn på Scandic City på fredag og ble til søndag. Jeg fikk housekeeping til å stelle i stand rommet deres litt ekstra. Så de formet dynene som et hjerte og håndklene som svaner på sengen, i tillegg til at de pyntet med litt roseblader. Kan tro tante og onkel ble glad? Rommet ble kjempe fint og romantisk. Skal de først på et Stavanger besøk, da skal det være skikkelig ♥ 

  Fredag kveld dro vi ut og spiste i sentrum. Vi dro på en kjempe god restaurant/bar som jeg dessverre ikke husker navnet på. De hadde helt sinnsykt god mat, ble veldig positivt overrasket. Nølte lenge med hva jeg skulle bestille. Det stod nemlig mellom en scampi rett og en rett med tre forskjellige fisker. Jeg endte opp med sistnevnte og angret ikke et sekund. Får virkelig vann i munnen av å tenke på det, skal absolutt tilbake dit ved en senere anledning. Tante og onkel endte opp med indrefilet, men jeg tror de angret litt når de så fisketallerken, he he. Lørdagen dro vi ut i sentrum og shoppet litt. I tilegg tok vi oss turen innom Joe & The Juice. Det var faktisk første gang jeg var der. Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut den green juicen de selger og for en fryd for smaksløkene det var. Jeg bestilte den med avokado, brokkoli, spinat, sitron og eple. Det var virkelig den beste juicen jeg har drukket noen gang. Etter et par timer i byen dro vi ut til min søster. Her fikk vi servert grillmat, noe som virkelig har vært etterlengtet. Det var skikkelig koselig med en aldri så liten familiesammenkomst. 

  Hva har du gjort den siste tiden? 

 • APPAREL OF THE DAY


  Topp, skjørt, veske - Bik Bok / Sko, Jakke - H&M / Klokke - Michael Kors /

  Åhh, for en deilig temperatur det har vært i dag. Lenge siden jeg har kunnet gå i skinnjakke uten å måtte ha en cardigan under. Endelig har det blitt litt varmere i luften her i Stavanger også.

  Hva synes du om antrekket?  

 • Snapchat Lately #2
  Det har gått en uke siden sist, så jeg tenkte jeg kunne oppsummere litt de siste ukene gjennom snapchat. Hva har dere gjort den siste tiden? ♥
 • hits