Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

BIRTHDAY PARTY
I går tok vi litt bilder da vi var i bursdag til Rebecca og Malene. Jeg prøver å bli flinkere til å knipse bilder, slik at vi har litt bilder å se tilbake på senere. Det var kjempe kjekt i bursdag. Vi hadde konkurranse om hvem som bygde det høyeste papirtårnet, som vi selvfølgelig vant. Neida vi tapte egentlig, hehe. Det var likevel artig, tårnet ble høyere enn meg, tror det ble sånn 1.90. Senere på kvelden var det quiz, som laget våres faktisk vant. Det var noe nytt, de lagene jeg er på taper sånn alltid, men denne gangen vant vi. Veldig gøy. Ellers så gikk kvelden til prating og gode lattere. Koste meg masse! 

Hvordan var din dag i går? 

 • GÅRSDAGENS ANTREKK
  Topp og Smykke - H&M // Skjørt - New Yorker // 

  Tok bildene når det var blitt litt mørkt, så ble litt dårlig kvalitet.

  Hva synes du?

 • DA ER LONDONTUREN BESTILT

  Om to uker reiser jeg og Rebecca til London. Jeg har reist mye i mitt liv, men jeg har aldri vært i London. Så jeg gleder meg ekstremt mye. Siden verken jeg eller Rebecca har mye fri fra jobben i sommer, så blir det kun en helg til London. Vi har dermed ganske knapp tid når vi er der. Derfor tenkte vi at det var lurt å planlegge turen godt i forveien, slik at vi ikke kommer der uten å vite hva vi skal besøke. 

  Planen er derfor følgende;
   
  Vi tenkte å besøke "My Old Dutch" pancakehouse som vi fikk anbefalt. Så skal vi selvfølgelig en tur innom Hyde Park. Deretter blir det selvfølgelig shopping i Oxford Street, Regent's street og så skal vi til Piccadilly Circus.


  Buckingham Palace og Big Ben er jo steder som må besøkes når man først er i London. Jeg gleder meg også til å dra på Hard Rock Café og Starbucks coffee. Kjempe lenge siden jeg har drukket starbucks, så det blir nok et daglig stopp for meg. 

  Forhåpentligvis får vi tid til å se mer av London også. Kunne tenke meg et besøk i Notting Hill, men det er ikke krise om jeg ikke får dratt dit. Tror nok hele lørdagen går til shopping, med mindre vi får dratt på en musikal på kvelden eller noe. Gleder meg masse til jentetur med bestejenten.

  Har du vært i London? Noen tips? 

 • STILL INTO YOU

  Denne sangen er virkelig "stuck on replay", skikkelig fengende. 

  Hva synes du?

 • DAGENS ANTREKK 23.06.13


  // T-Skjorte - Stradivarius // Bukse - Bik Bok // Armbånd - Gina Tricot // Klokke-Casio // Ring - YSL //

  I dag gikk jeg veldig avslappet kledd, noe som var veldig herlig. Begynner egentlig å foretrekke å gå litt mer avslappet kledd i forhold til så pyntete stil som jeg hadde før. 

  Hva synes du?

 • SOMETHING SWEET


  // Bik Bok og Gina Tricot

  Falt pladask for disse armbåndene da jeg var på en liten shoppingrunde i går. Det var nemlig nattåpent og da kunne jeg faktisk ikke dy meg. Kjøpte et par med bukser, en t-skjorte og en topp, men det er veldig basic så dere får heller se det i antrekk senere. Nå må jeg løpe, skal snart ut å møte noen venner. Kos dere masse i kveld!

  Hva synes du?

 • SUMMERTIME  I går var jeg på jentekveld hos Guro i lag med gode venner. Hun hadde bakt fantastisk gode boller og vi brakte med frukt og grønt. Vi hadde bestemt oss for å ha "Gleekveld", det vil si Glee marathon. Det var utrolig kjekt. Vi koste oss masse og sang selvfølgelig med når kjente sanger kom på skjermen. Jeg luftet også den nye linsen i går, måtte selvfølgelig ta noen bilder. 

  I dag har dagen gått til jobb. Jobber omtrent hver dag i sommer, så jeg gleder meg masse til lønning. Jeg og Rebecca har planer om en liten London tur neste måned, krysser fingrene for at vi får billetter. Så har jeg en gladnyhet - Alle de skriftlige eksamene er bestått, så da har jeg offisielt bestått 13 år skole. Helt fantastisk følelse. Vi fikk nemlig vite karakteren til skriftlig eksamen i dag, en uke etter vi var ferdige på skolen. Hadde jeg strøket da hadde jeg ikke kunnet begynne å studere til høsten. Noe jeg selvfølgelig ønsker og satser på at jeg kommer inn. 

  Hvordan har dagen din vært?

   

 • JOBB


  Blålys fra kampanjen til den nye boken til Jo Nesbø "Politi". 

  Det skjer veldig lite for tiden. Jeg tilbringer store deler av tiden min i bokhandleren hvor jeg jobber. Det er mye ombygging på senteret, noe som selvfølgelig har gått utover vår butikk også. Så store deler av butikken er i vogner. Noe som er veldig kjedelig, men da er det en del å gjøre. Det gøyeste som har skjedd de siste dagene var at jeg overnattet hos Susanne fra i går til i dag. Vi koste oss masse i hverandres selskap med blant annet usunnheter og film. Filmen vi så heter "You Again", den har jeg sett flere ganger fordi den er veldig underholdende.  Vi trente litt også, eller vi sparket på sparkehjul til butikken, noe jeg kaller trening hvert fall. Hehe! 

  Ellers så har jeg en veldig god nyhet. Jeg vet ikke om dere kan se det på bildet over, men jeg har endelig kjøpt meg en NY LINSE til kameraet. Den gamle har jo vært ødelagt siden Serbia, så nå var det på tide med bedre kvalitet framfor mobil kameraet. Nå må dere se fram til antrekks bilder. Jeg gleder meg hvert fall veldig til å ta kameraet i bruk. 

  Hva har du gjort siden sist?
   

 • DAGENS ANTREKK 14.06.13
  Sekk - New Look // Jakke - Vero Moda //


  Bluse og tights - H&M // Smykke og Armbånd - New Yorker // Ringer - Primark og YSL //

  Endelig er det sommerferie!! Ferdig med 13 år skole, kan ikke tro hvor fort de siste årene har gått. Nå krysser jeg fingrene for at jeg kan starte studiene allerede til høsten. Håper både skoleplass og leilighet faller på plass. Forteller mer om det senere. Ha en fin kveld videre!

  Hva synes du? 

   

 • DAGENS ANTREKK 11.06.13


  // Klokke - Casio // Armbånd - Bik Bok // Ringer - Sfera og Bjørg //


  // Bluse - Nastygal // Bukse - Bik Bok // Sko - New Look //

  Dagen min startet dessverre ikke så bra i dag. Først når jeg våknet merket jeg at jeg var fortsatt dårlig, var nemlig kvalm i går og hadde hodepine. Så når jeg våknet var selvfølgelig ikke det over, typisk at det skulle komme midt oppi eksamen. Plutselig får jeg en telefon fra Rebecca om at det var kø inn til byen, så da måtte vi ta en tidligere buss for å forhåpentligvis rekke det muntlige trekket. Så da var det bare å kaste på seg klærene og ta maten med i hånden og løpe ut døren. Når vi kom på terminalen var alle busser sene, og køen stod bokstavelig talt bom fast. Det tok oss en times tid inn til byen, på en strekning som vanligvis tar ca 20 minutter. Heldigvis rakk vi det muntlige trekket. Når jeg først ankom skolen måtte jeg slå på datan for å sjekke hva jeg kom opp i. Jeg hørte både latter og fortvilelse fra alle kanter. Så jeg var jo kjempe spent. Jeg hadde blitt vanvittig lykkelig om jeg kom opp i psykologi, men neida, så heldig skulle jeg selvfølgelig ikke få lov til å være. Til min store fortvilelse kom jeg opp i det jeg aller helst ville slippe.... Nemlig NORSK! Da tenkte jeg det kunne faktisk ikke bli noe verre enn det. Så skulle vi trekke  oppgaver og hva skjer? Jo jeg trekker selvfølgelig den værste oppgaven og ikke minst den største.. For en dag, vil bare grave meg ned i sengen akkurat nå. Jeg har handlet inn masse mat, for jeg blir matvrak når jeg er nedfor, så forhåpentligvis trøster det litt på humøret.  Nå må jeg bare fokusere 100% på eksamen de neste 48 timene. Jeg er nemlig først ut på torsdag. Så vi snakkes når jeg er ferdig med norsk for godt...

  Ha en fin dag videre!

  Har du kommet opp i muntlig eksamen? I så fall hva kom du opp i?

   

 • WILD - JESSIE J COVER

  Fikk gåsehud oppover armene når jeg hørte dette coveret her. Når hun sang refrenget, wow, det var rett og slett bare helt nydelig.

  Hva synes du?

 • FJELLTUR - ULRIKEN

  I går gikk jeg og Nathali opp Ulriken med hunden hennes Pippi. For en søt og rolig skapning, hunden hennes er så herlig. Det var en kjempe fin tur opp og det var ikke så tungt heller. Så kanskje vi kan gå en av de brattere veiene senere. Har hvert fall planer om å gå over vidden i sommer, det har jeg hørt er en fantastisk tur. Senere på kvelden møtte jeg Lise. Vi bestemte oss for å ta en tur på hot wok og kino. Det var utrolig kjekt. Jeg bestilte standard retten min på hot wok som er kylling i karrisaus (det er det beste jeg vet, anbefales virkelig). Når vi var ferdige å spise gikk vi bort til kinoen for å se hva som gikk. Det var dessverre  ikke det store utvalget vi hadde håpet på, men valget endte på "Den store Gatsby". Filmen var på en måte veldig merkelig og på en annen måte ganske bra. Klarer faktisk ikke å bestemme meg for hva jeg synes om den. Jeg og Lise har en tendens til å velge de merkeligste filmene som går på kino. Alt i alt så var det en kjempe fin dag i går, koste meg masse! 

  Hvordan var dagen din i går?  

 • GÅRSDAGEN


  Jobbantrekket mitt i går, t-skjorte fra Jo Nesbø sin nye bok "Politi"


  (Dårlig kvalitet) Jeg måtte forresten bare vise dere utstillingen av bøkene. Jeg fikk nemlig oppgaven av å lage klar utstillingen på onsdag kveld, må innrømme at jeg ble strålende fornøyd. Når jeg kom på jobb i går etter skolen, da var bordet kun halvfullt. Salget av boken startet nemlig ikke før i går. 

  Gårsdagen gikk veldig fort. Dagen startet med at vi begynte ikke på skolen før 12.15. Etter skolen gikk jeg på jobb og der fikk vi levert gratis pizza av peppes pizza. Jeg og kollegaen min skjønte ingenting når de spurte om vi ville ha pizza. De hadde visst laget et parl pizza feil, så da gikk de rundt  i butikkene og gav dem gratis. Det var virkelig ikke gale å komme på jobb til det og pizza'en smakte fantastisk. Når slutten av arbeidsvakten nærmet seg kom Lise innom jobben for å holde meg med selskap. Etter jobb gikk vi tur i lysløypa og snakket utover kvelden. Det var veldig koselig!

  Nå skal jeg snart på jobb igjen. I dag har jeg heldigvis tidligvakt, så da får jeg litt mer ut av dagen! 

  Hva gjorde du på i går? Planer for dagen?

 • DAGENS ANTREKK 05.06.13
  // Klokke - Casio // Armbånd - Mallorca og Bik Bok // Ring - YSL //
  // Bluse - Blanco // Bukse - Bik Bok // Sko - Converse // Jakke - Vero Moda

  I dag startet jeg og Rebecca dagen med en herlig treningsøkt før skolen. Jeg begynte merkelig nok ikke på skolen før klokken 14, siden vi hadde avspassering før det. Psykologi læreren min hadde gitt oss i tredje klasse streng beskjed om at vi var nødt til å stille de to siste timene, så det gjorde vi. Jeg tenkte det kom til å bli effektiv jobbing med faget, men vi fikk kun beskjed angående eksamen så fikk vi gå etter en halv time. Jeg må innrømme at det var litt kjedelig å dra inn til byen for kun en halv time skole, da kunne vi like gjerne gjort noe fornuftig, hehe. Etter skolen måtte jeg på jobb, der gikk tiden vanvittig fort. Vi hadde ekstremt mye å gjøre, så det blir noen hektiske dager med jobbing i dagene framover. Det er i grunnen like greit for da går vaktene ti ganger fortere. 

  Hva synes du om antrekket?

 • ENDELIG JUNI


  Det er ny uke og endelig er sommeren her. Det er kun to uker igjen av skolen, så er jeg ferdig med 13 år skole.  Jeg kjenner at motivasjonen begynner å komme tilbake. Jeg har startet uken sunt og trente styrke i lag med Rebecca på treningssenteret. Nå håper jeg bare at jeg klarer å fortsette slik framover. Jeg var kjempe flink i flere måneder før russetiden. Med en gang russetiden kom, da ødelagte jeg alle rutinene mine, så nå må jeg bare skjerpe meg igjen. Det som gjør meg motivert er å lese treningsblogger og spise sunn mat. Så lenge jeg klarer å holde meg unna søtsuget, da kommer treningsmotivasjonen løpende tilbake til meg. Jeg er klar for en ny måned med mye trening, er du? 

 • SECRET GIRL

  Denne sangen av Alex Goot er bare helt nydelig. Hører på den hele tiden, det er noe magisk med stemmen hans.

  Hva synes du?

 • FAVORITT ANTREKK?

  Nummer 1:

  Nummer 2:


   Nummer 3:


  Nummer 4:

  Hvilket antrekk likte du best?
 • hits