Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

MIN SPILLELISTE

Er det noe jeg absolutt elsker, så er det å høre på musikkk. Går ikke en dag uten! Jeg har veldig variert musikksmak, noen dager hører jeg på mye rock, andre dager går det for det meste i pop. Denne listen er jo mer en typisk pop liste, men jeg synes alle sangene er fine og fengende.

Hva hører du på for tiden?
-SILJE

 • VENNINNE BLOGGER

  Tenkte bare å linke til noen flinke bloggere som jeg kjenner, absolutt verd turen innom! Jeg leser disse bloggene hver dag, ikke bare fordi jeg kjenner dem, men også fordi de er flinke.

  1)

  >Miriam< blogger om tanker og hverdag!

  2)

  >Malin og Karina< blogger om hår og mote!

  3)

  >Emilie< blogger om hverdagen sin!

  Har du lest noen av disse bloggene før?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP

  Foran:

  Bak:


  Genser Cubus - 199
  Endelig har jeg kjøpt meg en chille genser. Jeg er jo vanligvis veldig pyntedukke. De siste årene har jeg aldri giddet å investere i en chille genser siden jeg aldri finner noen jeg faktisk kunne har brukt. I går derimot var jeg på nattåpent og jeg fant denne deilige genseren på Cubus, da måtte jeg bare slå til. Den er kjempe deilig å gå med!




  Smykke - Cubus 50kr


  Smykke - Cubus 50kr


  Tubebh - Bik Bok 129


  Topp - Bik Bok 129 med splitt i ryggen! Denne blir skikkelig fin med tubebh under!

  Hva synes dere om innkjøpene?
  -SILJE

 • JENTEKOS MED KLASSEN

  På torsdag var det endelig siste skoledag i andre klasse. Denne dagen hadde vi ventet på en god stund, endelig er det sommerferie og vi har fri fra alt som kalles lekser og prøver. Nå skal sommeren utnyttes til det fulle. Etter skolen på torsdag dro mange av jentene i klassen til Malene. Her lagde vi salat som vi skulle spise til lunsj og kose oss sammen som klasse. Vi tenkte det ville være litt kjekt å tilbringe litt kvalitetstid med hverandre som en klasse (uten guttene og de jentene som ikke hadde mulighet til å komme)! hehe. Det var utrolig koselig. Vi spiste som sagt masse god mat, drakk god punsj (alkoholfri selvfølgelig), også spiste vi litt søtsaker. Det var utrolig varmt denne dagen her, så til slutt endte vi opp på terrassen og solte oss litt. Alt i alt en kjempe koselig dag med mange flotte folk!




  Glede ♥


  Bordet var pyntet i rosa og hvitt, liker det. Skikkelig sukkersøtt!





  Vi kjøpte utrolig masse mat, alt er selvfølgelig ikke med på bildet!


  Vi lagde punsj, den smakte kjempe godt! Vi brukte >denne< oppskriften som Marthe Borge tidligere har anbefalt!



  For en herlig jentegjeng!

 • ANTREKK






  Topp og Shorts - Bik Bok // Ringer - H&M og Gina Tricot //

  Det var dessverre ikke så spennende antrekk, men jeg glemmer ofte å ta bilder når jeg er ute. Så på torsdag fikk jeg en av venninne mine til å ta bilder. Det var sinnsykt varmt, så jeg endte med å ta av strømpebuksen etter bildene, men gadd ikke å ta nye bilder.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DIY - SHORTS

  DIY => DO IT YOURSELF

  Det du trenger:

  • Saks (som kan klippe igjennom tekstil)
  • Studds
  • Tang (eller noe annet hardt som hjelper deg til å feste studds'ene fast i shortsen)

   
  Tangen ble ikke med på bilde som dere sikkert ser.



  FØR:






  Sånn så den ut på!

  ETTER:




  Har du ikke mye penger å bruke på en ny shorts? Da kan du gjøre som meg. Jeg fant en gammel shorts i klesskapet som jeg har brukt ganske lite. Den har lagt i skapet lenge. En av grunnene til at den bare har blitt liggenede, er fordi jeg synes at den var veldig lang for å være en shorts. Dermed klippet jeg den litt kortere. Jeg kjøpte også studds på panduro, begge pakken kostet tilsammen 50 kr. Rimelig med tanke på at shortsen ser helt ny ut. Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet og gleder meg til å bruke den i sommer.

  Hva synes du om resultatet, likte du best før eller etter?
  -SILJE

 • IKEA SHOPPING - GIKK AMOK

  .... Haha. I går var jeg og Rebecca på IKEA. Jeg hadde i bunn og grunn kun planer om å kjøpe et par små ting, men endte opp med to fulle poser. Jaha, det er sånt som skjer når jeg kun skal kjøpe et par ting. Jeg kunne seriøst ha kjøpt hele IKEA om jeg hadde hatt penger  til det. Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til å få meg en egen leilighet en gang som jeg selv kan innrede slik jeg ønsker. Akkurat nå kjøper jeg bare ting til rommet og eventuelle ting jeg kan ta med meg når jeg flytter for meg selv senere. Fargene som tingene mine går i på rommet er beige, rosa og hvit. Når rommet er ferdig kommer det til å se kjempe fint ut. Gleder meg, er så fornøyd med innkjøpene!

   







  Det var tungt å bære alt dette hjem, men var absolutt verd det. Det jeg kjøpte var et bord, et teppe, to puter, to putetrekk, fire glass, en glass mugge, to telys-holdere, også sist men ikke minst så kjøpte jeg en Snacks skål (den fåes kjøpt på kremerhuset).

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • LET ME IN


  Så denne såkalte "skrekk" filmen i sted ...

  Jeg satt sånn som dette gjennom hele filmen, livredd;

  Nei nå tuller jeg bare med dere, synes virkelig at filmen var kjedelig... terningkast 2.. 


  Mens jeg så film koste jeg meg med tidenes kveldsmat, nemlig fruktsalat.


  Ser sikkert ikke godt ut, men smakte nammenam. I fruktsalaten hadde jeg: banan, eple og granateple ♥

  Jeg er nå inne i det som kalles latskapens dager, altså sommerferien. Jeg hadde nemlig spansk skriftlig eksamen, så dermed kom jeg ikke opp i muntlig i dag. Så da har jeg sommerferie mens de andre leser for harde livet til muntlig eksamen. De fleste vennene mine kom opp i muntlig, så dermed later jeg meg med å se filmer, skikkelig chill med andre ord. I morgen skal jeg og Rebecca shoppe, det blir kjekt. Merker at jeg har shoppet mye mindre enn jeg pleier det siste året. Føler at jeg faktisk har blitt ganske kresen på klær, men nå skal jeg se om jeg finner meg noe i morgen. Ha en fin kveld videre ! 

   Hva har du gjort på i dag? 
  -SILJE 

 • MY BOYFRIEND IS THE DRUMMER

  My boyfriend is the drummer - Denne toppen er utrolig stilig, kjøpte den for kun 79 kr på Bik Bok. De hadde denne toppen i flere farger og med annet trykk. Men personlig falt den hvite mest i smak. Gleder meg masse til å bruke den nå i sommer. Jeg tenker å kombinere den med en sort høyt-livs shorts og sorte ballerina sko. 

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • WHERE WE'RE GOING

  Ahh, denne sangen er bare så fin. Corey Gray er bare helt fantastisk flink. Han er ganske kjent på blant annet youtube. Der legger han flittig ut nye cover videoer av kjente sanger, samt egenskrevne låter. Dette er hans første musikk video, og jeg har vært forelsket i denne sangen helt fra første stund. Jeg tror jeg hører den minst 3 ganger om dagen. Han er også veldig kjekk etter min mening! 

  Noen coverlåter: 

   

  Hva synes du om Corey Gray?
  -SILJE 

 • WISHLIST - BJØRG JEWELRY



  Ahh, Bjørg. Perfeksjon! ♥

 • MORE THAN THIS

  Disse gutta er ikke bare "Good Looking" men dem er også helt fantastisk flinke til å synge. Jeg elsker stemmene deres. Jeg kan høre på sangene deres dag ut og dag inn. Akkurat nå er "More Than This" favoritt sangen min av disse gutta, får rett og slett gåsehud. Favoritten min av gutta i gruppen er Harry, men jeg liker selvfølgelig de andre godt også. 

  Hva synes du om One Direction? 
  -SILJE 




 • hits