Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

PICTURES #1


// Nikon D5000

I dag tok jeg å løftet meg fra sofaen og dro ut en tur. Etter timesvis foran skjermen med sex and the city var det på tide at jeg tok turen ut. Jeg tok drasset med meg kameraet på slep og tok et par bilder. Hvilket bilde likte du best?
-SILJE


 VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • YSL RING DILEMMA ?

  Jeg står virkelig ovenfor et STORT dilemma. Grunnen til dette er nemlig verdens mest nydelige ring, i denne sammenhengen snakker jeg selvfølgelig om YSL sine vakre ringer. Som alle vet så er jeg en ringoman, så derfor har jeg hatt denne ringen i tankene i hvertfall i over et år nå. NÅ har jeg endelig rå til den også, så dermed føler jeg at jeg bør gripe sjansen sånn at jeg ikke sitter å smågrubler i enda et år om den er verd det, for det vet jeg innerst inne at den er. Såå... Nå trenger jeg bare hjelp til å velge farge på steinen. Hvilken bør jeg velge?  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MINE VESKER - MY BAGS

  Veske nr.1 - H&M  (To bilder av den, en hvor den bare henger på en knagg, og en hvor jeg bruker den)


  

  Veske nr.2 -  fra Claire / kjøpt på Galleriet i Bergen !


   

  Veske nr.3 - Cmyk    Veske nr.4 - H&M


  


   Veske nr.5 - Mango


   

  6. Strandveske/ Mønstret veske - El Corte Ingles
  (kjøpt i Barcelona, men fant faktisk helt lik på Kapphal hjemme)


   7. 
  Strandveske/ Mønstret veske - Kapphal

  Jeg har flere vesker, men det er vesker som blir veldig lite brukt. Så dette er nok de som har blitt mest brukt ifjor og i år. 

  Hvilken likte du best?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • M-OUTFIT  

  

  

  
  //Jakke & bukse - Cubus // Topp & Smykke - Gina Tricot // Ringer - H&M og Ebay //

  -Hva synes du?
  -MALIN :)


  
   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT - RAINY WEATHER  

  

  

  
  Bluse - Primark // Veske, Smykke & Ring - H&M // Sko - Skopunkten //

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • PAKKE I POSTEN


  Fin ring som jeg fikk i posten i dag !!


  Hanne sin mat på resturanten i dag, må si at hennes mat så best ut. Min mat var jeg ikke så veldig begeistret for nemlig .... Hehe!


  Rebecca vennen!

  I dag startet dagen med jobb fra 10-15. Kun 5 timer, men jeg må innrømme at fem timer uten noe mat i magen = en lang arbeidsdag. Jaja, i morgen blir det 8 timer med jobb, så jeg får sikkert ikke svart på kommentarer før torsdag. Noe som det er på tide at jeg setter meg ned for å gjøre, lenge siden jeg har hatt skikkelig tid til bloggen, men den tid kommer. Etter jobb dro jeg, Rebecca og Hanne ut for å spise, det jeg spiste var ikke noe spesielt godt så dermed ville jeg heller ikke legge det ut på bloggen, eheh. Det eneste som faktisk så godt ut var Hanne sin rett med løvbiff.  Men koselig det var det! 

  Da jeg kom hjem ble jeg vell møtt av en liten pakke på bordet ved inngangen. Inni pakken lå det en nydelig ring som jeg hadde helt glemt at jeg hadde kjøpt for en liten stund siden. Ringen kjøpte jeg på Ebay, virkelig nydelig ring. Love it ! 

  Hva har du gjort på i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • ST.HANS


  Grillings


  Nina og Hilde søtingene!

  
  Ellen pusen min !!


  >Veronika< og >Cathrine<


  >Silje søtingen<


  Øystein fikk seg en svamp sprut i fjeset, morsomt! 


  Disse vant soleklart hoppe tau konkurransen. Tror de klarte 9 runder! 


  Skål ! :)


  St.Hans bål !


  søte søte Sylvia!


  Skjønneste kjæresteparet - Kariann og Steffen :)
  
  
  Bestevenn ♥
  


  Remy og meg! 

  FOR en koselig St.Hans feiring det var i år med Tremor, virkelig koselig. Jeg hadde egentlig tenkt å avslutte med et bilde av meg og Silje M som ser HELT helsprøtt ut, men jeg skal spare dere for den latteren. Vi er noen små helsprøe tomater. Haha. St.Hans feiringen gikk til aktiviteter, grilling, latter og glede, for en flott kveld med mange herlige folk. Jeg blir virkelig i godt humør når jeg er i lag med Tremor.  Håper alle dere hadde en fin St.Hans feiring på Torsdag også.

  Nå skal jeg slappe av videre, har nettopp sett ferdig Stolthet og Fordom som varte i fem timer (så 2 av 6 episoder i går), men jeg må innrømme at det har vært de korteste fem timene i mitt liv, elsker den filmen/serien av hele mitt hjerte. Absolutt verd å se. Ha en fin kveld videre!

  Hva gjorde du på St.Hans?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • GÅRSDAGEN  
  Pita pizza !  

  

  

  
  Malin sine trådløse mikrofoner er ødelagte .. Rip!

  Koselig kveld med jentene mine i går. Vi spiste pitapizza, snakket og sang sing star. Jeg har verdens beste venner, og gleder meg til flere jentekvelder i sommer. Dere er best! ♥

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • NYE INNKJØP  

  

  Ååå nå gleder jeg meg kjempe masse til å ha alenetid i morgen. Da skal jeg ha skikkelig jentefilm/serie tid, hehe. Jeg elsker søndager, da er det null jobbing og null stress. Så morgen dagen blir herlig, etter å ha jobbet fire dager på rad. Nå skal jeg om en liten time møte Rebecca og de andre jentene, så skal vi ha skikkelig jentekveld. Aaah gleder meg så mye, lenge siden alle jentene har vært samlet, kvalitetstid! Nå skal jeg kose meg med en episode sex and the city, snakkes!

  Hva skal du i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S - OUTFIT  

    
  // Topp, Shorts, Sko, Veske - H&M // Ringer - Gina T // Sykkeltights & Smykke - Bik Bok // Belte - Accessorize //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • CAFÈ MED HERLIGE JENTER  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  I dag har jeg vært på kafé med noen venninner fra klassen + cecilie. Det var veldig koselig. Vi fikk udelt vitnemålet på skolen i dag noe som sier seg selv at skoledagen var kort. Vi dro på en café som het Chaos coffee bar, det var veldig fint inne men i og med at været ute var så utrolig fint satt vi oss ut i finværet. I dag var jeg nok en gang blakk men heldigvis hadde jeg nok til en iskaffe, så jeg hadde heldigvis noe å kose meg med. Koselig dag i lag med disse jentene har det vært. Klokken 16.00 var det tid for jobb, deilig å tjene inn litt penger til i sommer, gleder meg virkelig til å få lønning nå. Blir en del i og med at jeg skal jobbe i morgen, fredag og lørdag i tillegg til mandag, tirsdag og onsdag neste uke. Full rulle med jobbing, but thats the way I like it, ahaha! 

  Hva har du gjort i dag? Deilig med ferie nå?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • TO PAR MED NYE SKO


  Gladiator sko kun 99 kr på H&M  
  199 ordinær pris - 50 på salg -- kupp !!

  Har kjøpt to par med brune sko på H&M til en veldig billig penge. Jeg er fornøyd med kjøpene, det er en liten stund siden jeg kjøpte dem, men jeg har glemt å legge dem ut. Hva synes du?
  -SILJE
   


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MIN LILLE SKOLEDAG I BILDER

   
  Innlevering av bøkene, kommer ikke til å savne Naturfag, Geografi og Matte boken.

  
  Søte søte Maria !!


  Sindre !


  Lily og Cath ♥ Lily drar til USA nå til høsten for å gå andre året der, we are going to miss u<3


  Meg, Thomas & Helena !


  Cathrine hadde det digg med det nye kameraet mitt, så hun utnyttet anledningen til å ta tusen bilder av seg selv, haha er ikke hun søt?   
  Thomas var stolt over de bildene han tok, og sa at han krevde at jeg skrev at han hadde tatt de. Så de to siste bildene over har han tatt :)  

  
  Café med Cath, kos ♥
  
  Dagen i dag har gått i at vi først var nødt til å møte opp på skolen for å levere bøkene våres. Jeg fikk litt smålig panikk fordi jeg trodde at jeg hadde mistet gym boken + ordboken, pinlig. Når jeg kom hjem fant jeg selvfølgelig ut at det lå der, men jeg var bombesikker på at jeg hadde sett at jeg hadde ordboken på skolen, jaja fant den heldigvis og begge bøkene skulle vi beholde til neste skoleår, heldigvis. Etter skolen stakk jeg og Cath på solbrød i mens vi ventet på at han skulle kjøpe ett eller annet spill. Koselig var det ihvertfall. Når Roar kom måtte han og Cath ta bussen, så da stakk jeg bare hjem. Når jeg kom hjem var jeg av en eller annen grunn utrolig trøtt, så det endte med at jeg sovnet og jeg sov i 4-5 timer. Tenkte egentlig å jogge med Rebecca, var virkelig ikke meningen å sovne, haha. Sånn har dagen min vært i dag, og nå er jeg totalt hektet på Glee igjen, så vi blogges senere!

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • LØRDAGEN I BILDER  

  
  Storhandel !!


  Blomkål, lett rømme, mager vanlijekesam, vannmelon, chillinøtter, tortilla dipp, mango og gulerøtter!   
  ÅÅ så sulten !!  

  
  Snik titt på et bilde fra photoshooten vi hadde. Jeg sminket og stylet Malin ! :)


  Vi sang sing star også, super kos!  På lørdag var jeg hos bestis. Det var super kos. Vi kuttet opp litt frukt og grønnsaker, og dippet frukten i vanilje kesam og grønnsakene i tortilla dipp. Nammi. Vi hadde også en photoshoot hvor jeg sminket Malin - temaet vi hadde var rocka. Kommer litt bilder fra fotoshooten på bloggen senere. Senere på kvelden sang vi sing star, noe som var alt for lenge siden sist. Elsker virkelig å synge spesielt på sing star, hehe. Alt i alt en flott lørdag i lag med bestie! 

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • SMINKEPARTY

  Forrige helg var jeg på sminkeparty med >Karina<. Det var utrolig gøy, jeg lærte mye, vi fikk også prøve sminken. Jeg kjøpte en foundation, en lipgloss, et solpudder og et transparent pudder. Jeg gleder meg til sminken kommer i posten. Sminken jeg kjøpte var veldig mye mer naturlig enn det jeg bruker nå. Jeg var veldig fornøyd med resultatet. Disse sminkeproduktene er sminke fra LR. 

  Har du hørt/prøvd dette sminke merket før? 
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • PYSJEN & SMINKEFRI


  Lånte noen filmer hos Malin når jeg var hos henne i går.


  Valgets kval .... Endte opp med Stormbreaker, men liker nok Valentine's day bedre! :)


  Jadda, fornøyd og sminkefri. 

  I dag har jeg hatt skikkelig loner dag. Herlig. Elsker de få dagene man har i året hvor man er helt alene. Etter et par hektiske uker, er det deilig å traske rundt i pysjen sminkefri og se gode filmer. That's how I like it. Jeg pleier å alltid ha ett eller annet å gjøre, men i dag var det ingen planer noe som endte med litt alenetid. Nå sitter jeg med Avenged Sevenfold på full guffe, trøster meg selv, angrer FÆLT på at jeg ikke bestilte billetter. Jaja, håper de kommer tilbake i nærmeste framtid, da skal jeg stå på første rad. 

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • M-OUTFIT


  //Jakke & tights fra Cubus// Sko fra økonomi sko

  Det er lenge siden jeg har blogget nå. Grunnen er at jeg mangler blogglysten fortiden. Den begynner å komme tilbake så regner med at jeg er tilbake for fult i løpet av noen uker. Det har skjedd forandringer siden sist. Jeg skal ikke til Roma, men det blir Praha ferie i steden for. Jeg gleder meg utrolig mye, fordi noen gode venner av meg har vært der før og de har fortalt hvor jeg bør shoppe og hvor jeg skal gå for å finne fram. Det kommer til å bli MYE shopping for å si det sånn. 

  Hva har du gjort i dag? 
  -MALIN :)  


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Dere må ikke glemme å melde dere på konkurransen vår >HER< (vi har ikke bestemt oss for når vi skal avslutte den enda)

   

 • BILDER - NATUR DEL 1  

  
  // NIKON D5000 - fotografert av meg og Malin, husker ikke hvem som tok bilde av hva! 

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • GÅRSDAGENS OUTFIT  

  

  
  // Topp - Vintage stories for Kapphal // Blazer - Bik Bok // Ringer - Gina Tricot & Risøe //

  Det ble kun et enkelt antrekk i går siden jeg var på jobb. Jeg var hos Malin i går etter jobb, ååh så koselig det var. Forteller mer om det i et senere innlegg. Nå skal jeg kose meg med en film jeg lånte av Malin, det står mellom 4 filmer. Såå... valget kan ta sin tid. 

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • PAKKE I POSTEN


  Dagens store frokost - Yoghurt med cappuccino smak & nøtter, druer og to skiver med leverpostei.


  Pakke som kom i posten i går!


  Prøv å ikke se på bakgrunnen, jeg som roter så fælt ... Vell en smoothiebok kom i posten til meg i går. Lykke!  
  Boken hadde mange flotte oppskriter, blant annet denne med jordbær og banan. Nammi !

  I går fikk jeg som sagt denne boken i posten. Jeg vant denne boken for en tid tilbake i Marthe Borge sin smoothie konkurranse. Kjempe glad for at jeg fikk den i posten nå, gleder meg masse til å kose meg med mange smoothies i sommer. Nå skal jeg snart på jobb og deretter møte Malin, kos dere i dag!

  Er du glad i smoothies?
  Hva skal du i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • EN BYTUR TO CAFE'ER

  Kafé nummer 1 - Heaven på Sundt    


  Fine Silje M ♥

  Kafé nummer 2 - Solbrød
  
  Sylvia søtingen ♥


  Denne smoothien var veldig søt, ikke til å anbefale! 
  
  I dag har jeg altså vært på kafé med jentene mine, den eneste som manglet var Malin. Synd at hun ikke kunne joine, savner henne. Vi hoppet fra heaven til solbrød, fordi vi er jo jenter å klarer selvfølgelig å snakke i timesvis, så tiden flyger jo fra oss. Så dermed bestemte vi oss for å bytte kafé å snakke videre der. Kjempe koselig, det eneste som var nedsig var at jeg var blakk så jeg kjøpte ingenting. De delte ut sånne smaksprøver på smoothie og jeg var ikke helt begeistret, alt for søt. Men nå skal jeg møte Sylvia om 5 minutter. Ehhee, jeg er så treig. Tar jo fem minutter til senteret, pokker. Snakkes! 

  Hva har du gjort på hittil i dag?
  -SILJE


    VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • GOD MORGEN

  Nå har jeg nettopp laget meg frokost - to skiver og et glass oboy. Ja jeg liker oboy, standard! Skal til byen med jentene i dag, gleder meg kjempe masse, det eneste som er nedsig er at det regner. Så satser på at det blir litt mer opplett i løpet av dagen. Skal ta med meg kamera så blogging blir det når jeg kommer hjem. Det er virkelig herlig med fri, har aldri vært så uthvilt som jeg er nå. Hatt fire dager fri denne uken, heldigvis er det bare tre dager igjen på skolen neste uke. 

  Mandag - Aktivitetsdag og grilling med klassen
  Tirsdag - Levere bøkene -> deretter dra hjem 
  Onsdag - Avsluttning

  Dette fyller de dagene våres med kun fordi vi skal ha så og så mange skoledager i året. Huffamei, chill blir det uansett det er det ingen tvil om. Kos dere i dag!   Hva skal du i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • TO NYE INNKJØP  
  99,- Bik Bok (har denne i blå også, skulle egentlig kjøpe denne toppen i coral samtidig, men så var den utsolgt, heldigvis fant jeg denne hengende igjen på bik bok her om dagen, lykke!)

  
  79,50 ,- H&M

  Jeg er jo en liten shoppegal jente, så det ble litt shopping her om dagen. Hva skal man si, jeg kan virkelig ikke noe for at pengene mine fyker ut av kontoen på null komma niks. Håper virkelig på mye jobb denne måneden. Jeg hadde seinvakt i dag, så jeg var ferdig klokken 21. I tillegg så vet jeg at jeg har tre vakter neste uke, heldigvis. Må jo jobbe for å få penger til å shoppe, penger vokser jo ikke på trær. Hehe. Heldigvis kom feriepengene denne måneden så da fikk jeg nok til speilrefleks. Blir bare mer og mer glad i det kameraet, angrer virkelig ikke et sekund. 

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • FAVORITT BUTIKK  Favoritt butikken min er garantert H&M. Jeg har alltid likt butikken i perioder tidligere, noen ganger har de hatt noe fint mens andre ganger har de ikke hatt noe. Men nå det siste halvåret har jeg vært hekta for fullt på denne butikken. Finner ett eller annet hele tiden. Jeg kan trygt si at H&M har blitt min favoritt butikk. Jeg pleier som regel å hamstre inn alle ringene de har, noen ganger kjøper jeg til og med alle fargene. Og når det kommer til klær finner jeg alltid noe fint til en billig penge. Det er jo ikke akkurat som om at man finner en kjole til 100 kr ordinært på Bik Bok eller Vero Moda, det har ihvertfall ikke jeg opplevd. Men H&M de har kjoler til både 99 kr og oppover. Det kaller jeg billig. Jeg liker å hamstre klær når jeg først shopper. Derfor pleier jeg ALLTID å ende på H&M pga de billige prisene i tillegg til utvalget.

  Hva er din favoritt butikk? 
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • NYTT KAMERA

  ENDELIG har jeg skaffet meg et speilrefleks kamera. Jeg har gnagd langt om lenge om det var verd pengene og jeg angrer virkelig ikke et sekund. Det var selvfølgelig valgets kval pga prisene å sånt, men jeg er virkelig fornøyd med kameraet jeg endte på. Det heldige kameraet ble Nikon D5000. Jeg har allerede testet det og bildene er veldig bra. Så langt er jeg veldig fornøyd og jeg gleder meg til å utforske mer når det kommer til å ta bilder.

  Nå som jeg har fått nytt kamera føler jeg også at jeg får en NY start her på bloggen. Blogglysten har vært veldig på bånn den siste tiden og når man kun har et digital kamera til å bruke til bloggen er det grenser for hvor mye motivasjon man får til blogge. Men nå er jeg klar for en ny start med mye bedre bilder. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er klar for å starte med skikkelig blogging igjen. Etter to måneder med opp og ned blogging er det på tide å gi bloggen en ny start. Håper virkelig at vi kan skaffe oss et nytt og mer sommerlig design også. Vi får se hva tiden bringer. 

  Her er noen bilder av det nye kameraet: 
   
  Kamera - Nikon D5000 // Kamera veske + minnekort //


  (tatt bilder med det gamle kameraet, siste bildene med dette gamle, ihvertfall foreløpig)

  Bilder tatt med det NYE kameraet: 


  

  

  
  // NIKON D5000

  Har du dette kameraet? (noen tips hvis du har det?)
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT  
  // Bluse - Bik Bok // Favoritt shorts - Monki // Belte - H&M // Ringer - H&M og Gina T //

  Upostet outfit. Kom ikke opp i muntlig eksamen i dag noe som betyr FRI fram til mandag, yey. Skal hvert øyeblikk ut døren nå, kanskje jeg får kjøpt meg speilrefleks. Satser på det. Snakkes! 

  Hva synes du?
  -SILJE
  

 • SOME OLD/NEW RINGS

  I dag fikk jeg noen flotte ringer av verdens søteste jente. Venninnen min Miriam ville nemlig ikke ha disse ringene lengre og siden hun vet hvor ringoman  jeg er så tenkte hun på meg. Iiih, ble så glad. Thank you sweetypie!

  Her er de flotte ringene:


   
  H&M


  H&M


  H&M  
  Ebay

  Bloggen til Miriam finner dere >HER< virkelig verd et besøk!

  Hva synes dere om ringene jeg fikk? Har dere vært innom bloggen hennes?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • NEW RINGS


  H&M 50kr
  
  H&M 50kr
  
  Risøe 60kr (?)

  Som sikkert alle vet så har jeg en obsession når det kommer til ringer. Jeg elsker det og kan bruke flere hundre på det i måneden. Samlingen min vokser og vokser. Mange av ringene mine er fint lite brukt mens andre er mye brukt. Jeg pleier som regel å bruke mest 50-100 kr på en ring. Jeg liker ikke å sløse flere hundre kroner på en ring. Selvfølgelig kommer det an på hvilken ring det er. Hadde det vært ysl hadde jeg nok kjørt på hvis jeg hadde hatt pengene. I sommer skal jeg spare opp til en, men akkurat nå står speilrefleks kamerea et hakk foran. 

  Hva synes du om de nye ringene?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • NYE INNKJØP - NEW PURCHASES


  129 kr

  
  79 kr

  
  99 kr

  

  
  199 kr

  Her er noen nye innkjøp som jeg handlet inn på torsdag da bik bok hadde 50% på hele butikken. Gleder meg til å bruke alt sammen. Trengte virkelig et par sommerklær for å friske opp gardaroben min litt. Nå gleder jeg meg bare til å nyte sommeren. 

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • ROMA!!

  Da er ferien satt. Det ble Roma. Jeg hadde mest lyst til å reise til London eller Praha, men med pappa og min bror i familien måtte vi ta hensyn til at de ikke er så glad i shopping. Etter å ha vært litt frem og tilbake med Kroatia, Bulgaria, London, Roma og Praha så falt vi på Roma. Jeg har aldri vært i Italia før så jeg håper det blir bra. Jeg lurte litt på om noen av dere har vært der før, og kunne gi meg litt tips til shopping og kjente butikker jeg MÅ besøke, eller noe annet som er kjekt å besøke i Roma.   


  Bilde tatt fra google

  Har du vært i Roma før?
  Hvor skal du på ferie? 
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT  

  

  // Ny topp - Bik Bok // Shorts - Monki // Smykke - Ebay // Belte. Sko & Ring - H&M //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • UT Å JOGGE


  

  I dag skal jeg og Rebecca ut å jogge igjen, dette er min tredje gang denne uken og Rebecca sin fjerde gang. Jeg merker at jeg blir mye mer motivert når jeg jogger med Rebecca! Vi jogger sånn ca 3 km og så tar vi intervall hvis vi får lyst til det. Det er godt å prøve å komme i form igjen. Jeg har merket at kondisen min er veldig på bånn så nå som vi har startet å trene igjen føler jeg at kondisen kommer tilbake. Jeg har faktisk ikke hatt gangsperr etter de gangene jeg har løpt denne uken, veldig rart med tanke på at jeg er den dårligste til å tøye ut. Jeg hater det nemlig. Hehe. Etter en flott jentekveld med klassen i går med inntak av masse usunne ting endte vi altså opp i trening i dag også. Vi skulle egentlig ikke trene i dag siden vi skal på kanotur i helgen med masse roing, men når vi har fri + lite å gjøre, så er dette en fin måte å utnytte morningen på. Klokken 1 får jeg vite karakterene mine, og jeg er VELDIG nervøs. Snakkes senere! 

  Trener du ofte?
  Hva gjorde du i går?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • REISEANBEFALING - LONDON

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva man bør gjøre hvis man reiser til London, tross alt, store deler av dere som leser dette vil reise til London en gang i løpet av livet. London er en utrolig stor by, som kan overvelde deg helt, og det er lurt å ha litt planer på forhånd før man reiser. Jeg var i London i fem dager i løpet av høstferien, men fem dager er egentlig ikke nok til å dekke London. Helst ville jeg vært der i flere uker, men jeg tror ikke beina mine ville tålt den påkjenningen. Det eneste som er viktigere å ha med seg til London enn penger og pass, er gode sko. Du har ikke sjangs hvis du tripper rundt på høye heler...

  OVERNATTING:

  Når vi var i London bodde i på et hotell ikke lagt fra Oxford Street og Hyde Park. Hotellet het Radisson Blu Portman Square og var et fantastisk flott hotell. Servicen, frokosten, rommene og lokasjonen var flott, det eneste minuset bortsett fra prisen, var at flertallet av de andre gjestene var buisnissmennesker i dressjakker og drakter. Det ble til at de få gjestene som ikke var på forretningsreise følte seg litt utenfor. Alt annet var riktignok utrolig og de ansatte hjalp deg med bussruter og alt annet du lurte på.


  Bilde fra radissonblu.co.uk (vi fikk aldri noe bra bilde av hotellet)


  London har selvfølgelig andre overnattingsmuligheter som er rimeligere, men skal du bo i sentrum blir prisen høyere.

  HVORDAN KOMME SEG DIT

  For å komme seg til London foretrekker de fleste å ta fly. Du kan selvfølgelig kjøre gjennom Skandinavia og Tyskland for å komme til Frankrike og kjøre i tunnelen under kanalen, men fly er mindre tidkrevende. Som regel går flyet fra de største flyplassene i Norge og man ankommer på Gatwick eller Heathrow som er de to største flyplassene som hører til London. Vi landet på Gatwick og der var det veldig enkelt og bestille billetter på flyplassen til flytoget som gikk inn til London. Toget gikk raskt og presist og var ikke så veldig dyrt. Fra togstasjonen i sentrum var det enklest å ta taxi inn til hotellet, men det var selvfølgelig mulig å finne en buss som gikk til det stedet vi skulle, eller hvis man ikke har hotell lagt unna, så kunne man gå. En taxitur i London er en opplevelse i seg selv. Sitte i de små bilene, der man kan både sitte forlengs og baklengs, uten bilbelte hvis du sitter baklengs, og suse gjennom byen. Må oppleves!
  
  HVORDAN KOMME SEG RUNDT

  Det mest økonomiske er å gå rundt i byen, men det er ikke alltid avstandene tillater det. Vi brukte mest buss og det var relativt enkelt å komme seg rundt med dem, bortsett fra ta det var så mye trafikk at du stod altfor lenge i ro. Trafikken var helt kaos i London. Politibiler og busser overalt. Vi prøvde aldri t-banen, men med den slipper du kø, her er det i steden utrolige mengder mennesker.


  I London er alle bussene dobbeldekkere!
  

  SEVERDIGHETER

  Det er uendlig mange muligheter for severdigheter i London og du kan ikke få med deg alle, hvertfall ikke på fem dager. Vi var innom de mest kjente, problemet med det er at det er fullt av folk der.

  Ripley's Believe It or Not!

  Dette er et slags museum der de har samlet utrolige ting fra verden over. Ripley's finnes ikke bare i London, mange andre storbyer har det og, men Londons versjon var stor! Her inne er det verdensrekorder, litt utenom det vanlige kunstverk og syke mennesker. Vi gikk egentlig inn hit for broren min hadde så lyst, men det viste seg å være interessant.


  
  Brudekjole laget kun av dopapir!


  En mini dekket fullstendig av mange tusen, hvis ikke millioner, Swarkowsky krystaller!

  London Eye

  London Eye er et must hvis du skal til London. Dette er en super mulighet til å få et overblikk over London. Det er mange resturanter langs promenaden, og det er ikke langt til Big Bang.Hvis du har høydeskrekk: det er virkelig ikke skummelt. Det går ikke noe fort, og du føler deg trygg. Så lenge du ikke lener deg mot vinduene er det ikke noe problem. Det er litt stress å komme seg dit, men hotellansatte kan hjelpe deg med bussruter og lignende.


  Det var ikke så pent vær den dagen...


  Utsikt fra toppen

  Madame Tussauds

  Også et must når du er i London. Masse folk, men det er litt kult å kunne si at du har vært på Madame Tussauds. Voksfigurene er veldig realistiske og det er MANGE av dem.


  Ser dere hvem det er?


  Robbie Williams!


  Vi besøkte mange andre steder også, men det er ikke en ti siders artikkel jeg skal skrive, så jeg bare ramser opp: Tower of London, elvecruise, busstur rundt i byen, Buckingham Palace osv.

  SHOPPING

  Hvis du skal til London, må du gå på shopping, det er en mulighet du kanskje ikke får igjen. Vi har alle hørt om Oxford Street og du må ta turen innom. Hvis du er sånn som meg og er innom omtrent alle butikkene, kommer du deg ikke igjennom på den dag.Her ligger butikker som Primark(helt umulig å komme inn i fellesferiene!), Top Shop, River Island, Marks and Spencer, jeg kan holde på i flere timer. 

  
  Piccadilly Circus

  Hvis du har et litt større budsjett enn den vanlige tenåringen kan du ta turen innom butikkene i Bond Street. Her ligger butikker som Louis Vuitton, Prada, Gucci, Hermès og så videre. Hvis du ikke får 10 000 i lommepenger hver uke, så er det gøy å bare gå i gaten og se i vinduene. Man kan ikke gå inn, for det er vakter i åpningen som vurderer om du er rik nok til å gå inn... Regents Street er også en super shopping gate og den er en avleder av Oxford Street. I tillegg er det mange gode shoppingmuligheter i de andre sidegatene, det er bare å lete.

  Gjesteinnlegg skrevet av Rebecca

  Har du vært i London? Fortell gjerne om dine opplevelser :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • HVA VIL DERE LESE OM?

  Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om fortiden. Derfor tenkte jeg kanskje om dere hadde lyst å komme med noe som dere har lyst til å lese om. 

  Hva vil du lese om? 
  -MALIN :)


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Meld dere på >HER< 

  (går ikke ann å kommentere på dette innlegget, du må følge linken)

 • DAGENS S-OUTFIT  

  

  // Kjole og Sko - H&M // Blazer - Bik Bok // Smykke - Noa Noa // Ringer - Gina T og Ebay //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • DRØMME-RINGEN  YSL-ringene har vært på toppen av ønskelisten min over lang tid. Favoritten har lenge vært den med coral farget stein, men akkurat nå begynner jeg litt å få sansen for den med blank stein også. Vurderer å spare opp til denne ringen nå, synes virkelig at det er på tide når jeg ikke får den ut av tankene. Såå .. Hvilken farge?

  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • FERIE ANBEFALINGER?

  Heisann :) 

  Vi har enda ikke bestemt oss hvor vi skal dra på ferie. Vi snakket lenge om London, så Kroatia, men nå skulle vi plutselig ikke der alikevel. Mamma og pappa har sagt at meg og min bror må komme med forslag, men det er sannelig ikke lett. Har du noen ferie anbefalinger?   Har du noen ferie anbefalinger? 
  -MALIN :)  


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • FREDAG KVELD  
  Cathrine liker jordbær ser vi, hehe!

  
  Roar passet på maten, flink!
  

  

  

  

  

  

  

  
  yummi !!  
  >>Miriam<< og >>Helene<< (Besøk bloggene deres)  
  Morsom fyr som het Matthew (?) 

  Noen av bildene over er lånt av >Miriam<

  På fredag var jeg i bursdag til Miriam vennen. Det var utrolig koselig med masse flotte folk og ikke minst god mat. Grillspyd, jordbær dyppet i sjokolade og mange andre godsaker. Kan si at etter den kvelden var jeg stappa mett på alt for god mat, yummi. Det var kjempe kjekk kveld og jeg koste meg masse. 

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MAI - OPPSUMERING

  Noen høydepunkter:

  • Smakte Subway for første gang og ble helt avhengig
  • Hadde photoshoot med >MIRIAM< og Malene.

  • Skrev Marthe Borge (toppbloggeren vår) skrev et flott innlegg på bloggen sin hvor hun ba leserne hennes om å stemme på meg i EF sin konkurranse. Innlegget kan leses>her< , men avstemningen er dessverre avsluttet. 
  • Var jeg på jentekveld hos Randi med flotte jenter. Vi spiste gode pizza-bolle-greier og gulerot kake, nammi. 
  • Var på mange byturer med godjentene mine.
  • Var hos Rebekka å jobbet med spansk prosjekt, superduper kos å være med den jenten!
  • Overnatting hos Malin
  • 17.Mai - I byen med Malin tidlig å så på toget - om kvelden var jeg med Tremor gjengen langt ute på landet, koos !


  Silje og meg fra 17.mai feiring med Tremor <3

  • Fikk vite en gladnyhet om at jeg skal til Mallorca i sommer, ahh sommer og sol det er det jeg vil ha! ++ shopping selvfølgelig.
  • Startet mitt sunne kosthold m/ salat eller omelett til lunsj på skolen i stedet for brødmat og jeg byttet ut lys sjokolade mot mørk sjokolade. Satser på at jeg klarer å forsette med dette !!
  • Filmkveld hos Roar, kos!

  Noen outfit's:


   

  

    Noen innkjøp:


  Noen sanger jeg har helt dilla på, både nå og i Mai:
  Avenged Sevenfold - "Nightmare" og  "Afterlife"
  Skillet - "Awake and Alive"
  Taylor Swift - "Mean" og "The Story Of Us"
  Jana Kramer - "I won't give up"

   

   Dine høydepunkter i mai?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • FILM ANBEFALING


  
  
  Selv synes jeg at dette var en bra film. Det var blanding av komedie, trist og kjærlighet (som er mine favoritt tema). Filmen var veldig klisje, men etter mine meninger var det på en bra måte. Terningkast: 

  (Dette er basert på egne meninger)

  "I den romantiske komedien "Life as We Know It" har Holly Berenson (Katherine Heigl) en voksende cateringvirksomhet. Eric Messer (Josh Duhamel) er en lovende sportsdirektør i TV-bransjen. Etter en katastrofal første date sitter de igjen med to ting felles: at de misliker hverandre og kjærligheten til fadderbarnet Sophie."
  -skrevet av Filmweb

  -Har du sett filmen før?
  MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
  

 • HÅR TIPS?

  Jeg skal i brusdag i morgen, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå på håret. Har du noen tips til meg?

  Har du noen tips til meg? eller en link til et fint håroppsett?
  -MALIN :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
  

 • JUNI 2010

  • Var jeg forsatt i Barcelona på klassetur - vi dro i slutten av mai og kom hjem i begynnelsen av juni.
  • Var jeg mange ganger på kino med venner, filmer som jeg blant annet så var - Sex and the City 2 og premieren av Eclipse.
  • Leste jeg faktisk min første hele bok - Carries Dagbok.
  • Shoppet jeg mye med venninner
  • Jobbet mye
  • I løpet av Juni 2010 blogget jeg bare 6 innlegg på den gamle bloggen min. Jeg var nemlig veldig lei av bloggen og inspirasjonen var på bånn. Haha, heldigvis har ikke det skjedd på denne bloggen. 
  • Var jeg veldig hekta på smokey eyes øyenskygge. 
  • Feiret Sankthans med Tremor gjengen, det var sykt koselig!


  Fra Sankthans i fjor - Henning, Silje og meg :)

  Noen planer som har blitt lagt for JUNI 2011

  • Fredag - jobb + bursdagselskap til Miriam
  • Lørdag - Hjelpe til hos Silje M før bursdags-selskapet starter, og selvfølgelig feire bursdagen, hehe, gleder meg!
  • Neste fredag - Reunion med 10.klasse gjengen fra ungdomsskolen, det er kun A og B-klassen, så det gleder jeg meg til.
  • Neste lørdag til søndag - Kanotur med Tremor gjengen!
  • Jobbing blir det nok også mye av, og shopping :D

  Har ikke lagt så mange planer denne måneden som dere sikkert ser. Hehe. Men jeg tenker å oppsummere denne måneden i slutten av måneden. 

  Hva er dine planer foreløpig for denne måneden?

  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • DOLLY DIMPLES


  Syke lille meg ... Jada, merker at jeg ikke ser frisk ut, hehe!  


  Dagens lille detalj 


  Nachos


  Beste pizza'en, og for å være en som ikke er så glad i pizza da betyr dette at denne er god. Dette var Carramba (?)

  I dag var jeg på Dolly med familien, og nå er jeg så sinnsykt stappa mett at jeg får ikke ord ut av munnen en gang. Vi bestilte den beste pizza'en Carramba (?) med tacokjøtt, nachochips, osvosv. Jeg er ikke så god på navn til pizza'ene på dolly. Jeg kaller vanligvis denne pizza'en for kun tacopizza. 

  I morgen blir det nok ikke noe blogging, skal nemlig på jobb i morgen i tillegg så skal jeg i bursdag på kvelden. Så siden vi har fri fra skolen i morgen så blir skolen byttet ut med jobbing i stedet, supert. Liker det, hehe. 

  Er du glad i Dolly?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • FOREVER 21 HAUL

  Når jeg er syk ligger jeg ofte på sofaen å ser tv-serier og haul videoer på youtube. Så i går og i dag har dagen min for det meste gått i nettopp dette. Jeg tenkte å dele et par haul videoer som jeg har sett. Jeg elsker å få inspirasjon fra andre spesielt via haul videoer på youtube.  Min største inspirasjon som jeg har følgt med i ett-to år er Dulcecandy i video nr 2. Hun er alltid inspirerende og hun legger også ut flotte outfits ut på bloggen sin dulcecandy.com. Hun er nok min absolutte favoritt på youtube !!

  Pleier du å se HAUL videoer på youtube?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • FAVORITTER - SHOPNASTYGAL.COM

  Romper/playsuit >link her< // Kjole >link her< // Topp >link her< // Genser/jakke >link her< // Skjørt >link her< // Shorts >link her< og lilla blazer >link her< //

  Denne nettsiden har så utrolig mye fint. Over har jeg funnet mine absolutte favoritter fra nettsiden, prisene er i dollar. Jeg pleier egentlig aldri å gi direkte link til plagg fordi jeg glemmer det absolutt alltid. Men i dag husket jeg det, så da blir det litt lettere for dere å finne disse plaggene over. Er det noe jeg bør forsette med? 

  Hadde jeg hatt mye penger nå skulle jeg absolutt ha kjøpt alt som er over, men når jeg ser på kontoen min går fort tankene på andre veier. Jeg kan selvfølgelig kjøpe et plagg eller to, men med frakt og mva/toll blir det fort veldig dyrt, så derfor handler jeg sjeldent på utenlandske butikker dessverre. 

  Hva synes du? Noe spesielt du likte?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
 • hits