Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

GRADUATED

Herregud, hvor skal jeg begynne? Dette har vært et veldig innholdsrikt halvår på mange mulige måter. Først å fremst må jeg bare nevne at jeg har levert BACHELOR. Denne oppgaven er noe jeg og Oda har jobbet veldig hardt med det siste halvåret. Vi har intervjuet flere ulike hotelldirektører i Stavanger og brukt generelt mye tid på oppgaven. Jeg må bare si at det var veldig godt å være to om oppgaven. Kunne ikke bedd om en bedre partner. Vi leverte bacheloroppgaven den 10.mai, så jeg har hatt ferie en liten stund nå. Etter bacheloren var levert hadde vi en kjempe fin avslutningsfest med klassen. Det var veldig rart og trist å tenke på at vi er ferdige, de tre årene har virkelig sust forbi. I løpet av disse årene har jeg kapret meg en jobb jeg trives veldig i, samt vært et halvt år på utveksling i det fineste landet i verden, Australia. Jeg føler meg heldig. Nå er jeg klar for å tre ut av rollen som student, hvert fall for en liten periode. Jeg har et fag jeg må ta opp igjen neste vår, men fram til da blir det bare jobbing. 

En annen nyhet er at jeg og roomiene har flyttet inn i et kjempe fint hus. Alle tre har fag å ta opp igjen det kommende året, så da tenkte vi det var greit å finne et nytt og mer trivelig sted å bo. Vi overtok huset for noen uker siden og vi er veldig fornøyd. Vi var nemlig veldig uheldig med den leiligheten vi bodde i tidligere, det var alt for mye støy fra de andre leietakerne rundt oss, noe som gjorde det umulig å få sove. Støy, det er virkelig det verste jeg vet. I hvert fall når både jeg og roomiene har jobber som har veldig uforutsigbare arbeidstider. Vi jobber til alle døgnets tider og da er ikke et partyhus et sted for oss. Nå har vi hvert fall et helt hus for oss selv, noe som er helt fantastisk og jeg tror vi kommer til å trives veldig godt her. 


My partner in crime, så fornøyde etter å ha levert bacheloren!
Squad!PS: Jeg trenger virkelig et nytt bloggdesign, så hvis du kjenner noen som er flink med design eller om en av dere blogglesere er flink med design selv, gi meg gjerne en lyd! 

Ellers må jeg bare si at det er godt å være tilbake på bloggen, gleder meg masse til å få oppdatert mer framover. Endelig føler jeg at jeg har tid og energi til å oppdatere. Det er lenge siden jeg har vært så motivert. Hvis dere har noen ønsker til fremtidige innlegg, legg det gjerne ved som en kommentar under. 

Goood natt <3

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits