Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

THE TIME OF OUR LIFES

Hadde noen flere bilder fra russetiden som jeg ikke har delt med dere. De som ikke har vært russ enda har virkelig noe å se fram til. Det blir en minnerik tid.


Russeknute: Vi sov hos læreren uten at hun visste det, stod opp og overrasket henne med kjempe god frokost. Hun ble utrolig glad og det var veldig koselig. Selv om jeg og Nathali måtte sove på gulvet, bokstavelig talt.


17.MAI

Har du vært russ? Eller blir du russ neste år?

 • DAGENS ANTREKK 29.05.13


  // Kjole - H&M // Ring - Bjørg // Klokke - Casio // Armbånd - New Yorker //

  Åååh det er virkelig herlig å endelig få sommertemperatur i Bergen. Det å endelig få ta i bruk sommerkjoler og det å ligge i byparken å sole seg i lag med gode venner, det er herlig det. Denne maxi kjolen kjøpte jeg for noen dager siden og jeg må innrømme at jeg er helt forelsket i den. Jeg måtte benyttet finværet til å bruke den. Nå skal jeg snart ut i solen og lese til eksamen, kan ikke tro at jeg har min siste skriftlige eksamen i morgen. Tiden går så fort, snart er jeg ferdig med 13 år skole.


  Ha en kjempe fin dag videre kjære lesere!

  Hva synes du om antrekket?

 • DAGENS ANTREKK 28.05.13


  // Genser og bukse - Bik Bok // Sko - New Look // Klokke - Casio // Ring - YSL // Armbånd - New Yorker //

  Hva synes du om antrekket?

 • FROKOST TIPS

  God morgen kjære lesere ♥
  I dag tenkte jeg å dele med dere det jeg liker best å spise til frokost. Jeg lager sjeldent frokost i ukedagene, siden jeg er ufattelig treig opp om morningen. I helgene derimot da lager jeg meg skikkelig frokost. Noe jeg har lært meg å bli flinkere til er å variere tilbehør slik at man ikke blir lei av den maten man spiser. Det går for det meste i frukt og bær til frokost, det er det beste jeg vet.

  1) Sunne havrepannekaker:


  med jordbær til tilbehør


  med banan til tilbehør


  med mager vanilje kesam og bringebær

  2) Mager vanilje kesam med friske bær:

  3) Havregryn med banan og frosne blåbær:


  Hva pleier du å spise til frokost?

 • NYE INNKJØP


  // Bik Bok 149


  // Bik Bok 299


  // Bik Bok 349


  // H&M 129


  // H&M 199


  // H&M 199


  // H&M 149


  // Nike T-Skjorte 249 og Shorts H&M 149 (?)

  Nå blir det shoppestopp en GOD stund framover, har virkelig svidd bankkortet litt for mye denne måneden. Jeg som skulle være flink å spare? Heter ikke noe flink å spare her dessverre... Skal skjerpe meg når neste lønning kommer, må virkelig spare til sommeren hvis jeg skal dra noen steder og studie til høsten.

  Hva synes du om innkjøpene? Noen favoritter?

 • MADE IN THE USA

  God morgen skjønninger ♥

  I dag stod jeg opp klokken 10 med et stort smil om munnen. Kjenner jeg er fylt av energi og klar til å lese videre til eksamen. Det er lenge siden jeg har følt meg så uthvilt, det er sikkert pga russeitden. Det har tatt meg en uke for å få tilbake søvnen etter den. Nå sitter jeg å nyter en god frokost før øvingen braker løs. Skal også prøve å være flink til å trene i dag, trenger sikkert en liten avløsning fra dataskjermen på ett eller annet tidspunkt. 

  Tenkte jeg skulle dele en sang med dere, det er jo en fin måte å starte denne morningen på. Jeg elsker virkelig denne sangen som er fra det nye albumet til Demi Lovato. Coveret er av Katy McAllister og VanLadyLove's. Jeg falt pladask for denne duoen, de gjorde sangen bare enda bedre etter min mening. Jeg liker alltid å høre flere versjoner av samme sang, på den måten blir jeg sjeldent lei av en sang som jeg liker godt.

  Hva synes du?

 • EKSAMEN FORBEREDELSER

  Nå nærmer skriftlig eksamen seg med stormskritt. Jeg var heldigvis ekstremt heldig, kom opp i alle de fagene jeg ønsket. Så jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Fagene jeg kom opp i var Rettslære 2, Sosialkunnskap og Norsk hovedmål. På mandag er min første eksamen, da er det Rettslære 2 som står for tur. Jeg er veldig spent på hvordan eksamen blir, vi fikk forberedelses delen i går og så langt ser det bra ut. I morgen blir det hardkjør med øving, siden det har vært alt for rolig på den fronten i dag. Det har vært så fint vær i dag, så kjenner det har vært kjipt å sitte inne store deler av dagen. Hva gjør man vel ikke for eksamen?

  Det jeg gjør når jeg skal øve er:
  - Å lage en spilleliste med musikk. Uten musikk tror jeg denne øvingen hadde gått rett vest. Det albumet som har blitt spilt mest av har vært Demi Lovato sitt nye album, det er rett og slett helt fantastisk. Jeg har også mimret mye med gamle og nye Eurovision sanger. Den Eurovision sangen jeg har hørt mest på er definitivt "Qele, qele"av Sirusho, den er veldig fengende.
  - Har god mat og drikke ved min side. Her i huset har det gått mye i frukt og pepsi max når jeg øver, siden det er lørdag har jeg også unnet meg selv sjokolade.

  Hva har du gjort i dag? Hva har du eksamen i?

 • FOR EN FANTASTISK RUSSETID

  Kan virkelig ikke sette ord på hvor mye jeg har kost meg i russetiden. Synes med andre ord at det er kjempe trist at den er over. Jeg har storkost meg i lag med mine gode venner.
  Skumpartyyy
  Pizzakos med gode venner!


  Frokost i en rundkjøring klokken 5 om morningen.
  Russetoget, en flott avslutning på en fantastisk russetid !!

   Var du russ i år?

 • CRAVINGS

  //  Reklame 

   

  1. Second Female smykke >Her<  2. Toms >Her<  3. Second Female skjorte >Her<


  4. Casio klokke >Her<5. Celine Englestad smykke >Her< 6. Converse >Her<

  7. Designer Remix bukse >Her< 8.Just Female cardigan >Her< 9. MBMJ klokke >Her<


  10. Selected Femme Blazer  >Her< 11. Steve Madden sko >Her< 12. Second Female genser >Her<

  Nå har jeg sittet i flere timer for å mekke sammen et skikkelig innlegg til dere. Jeg fant nylig nettbutikken Miinto på nettet og ble veldig glad da jeg så at de solgte noen av favorittmerkene mine. Noe jeg ble superhappy for var at Miinto selger favoritt merket mitt Second Female. Jeg har allerede Noa smykket i sølv, et smykke som blir flittig brukt, men det i gull er også høyt oppe på ønskelisten min. Skulle virkelig ønske at lommeboken min var stor nok til å kjøpe alt dette, men det er den dessverre ikke. Lov å sikle og friste seg selv litt hvert fall. 

  Miinto har også dansk nettbutikk >her< og svensk nettbutikk >her<

  Fant du noe du likte, i så fall hva likte du best?

   

 • NYE INNKJØP  Alt over fra Only/Vero Moda

  Hva synes du?

 • RUSS 2013


  Kubbet en time i en seng på Ikea med disse crazy folkene. Tiden gikk veldig fort, sånt skjer når man har det gøy!


  Vi delte ut russekort på sykehuset 


  Vi har det så gøy at det kan ikke beskrives nok en gang. I går tittet solen endelig fram noe som passet perfekt siden skolen skulle ta felles russebilde. Russetiden går alt for fort, noe som nesten er litt trist, det er kun 1 uke igjen. Det er fortsatt så mange russeknuter vi ikke har tatt.  Håper at regnværet gir seg snart, det har regnet nesten hele russetiden, bortsett fra i går. I helgen da skal jeg og jentene ut, gleder meg kjempe masse. Siste helgen som russ må nytes, når det er sagt så har det vært 10 ganger gøyere å gå ut i russetiden enn det "det" er vanligvis.

  Nå må jeg lese til norsk prøven som vi har på mandag, det er jo typisk å få kjempe store prøver i russetiden. Vi snakkes senere!

 • SLOWKILL

  Dette har vært favoritt sangen min veldig lenge nå, helt siden albumet til Katy McAllister kom ut. Den er bare fantastisk fin på alle mulige måter!

  Hva synes du?

 • RUSSETID
  Russedåpen!


  Filmkveld med gode venner!  Noen russeknuter vi har tatt hittil:

  Delta aktivt i en 1.klasse time (√)
  Sitte under pulten i en skoletime (√)


  Feire bursdagen til en lærer (som ikke har bursdag) (√)

  Så langt har jeg hatt en kjempefin russetid. Vi har funnet på så mye kjekt. Det eneste som er kjipt er at jeg har jobbet nesten hver eneste dag, men sånn er livet. I morgen da skal vi ta turen på IKEA og da skal vi kubbe i sengen der en time. Den andre russeknuten som er på planen i morgen er syv runder rundt en rundkjøring. Gleder meg til resten av russetiden med disse flotte folkene. Skal prøve på å bli flinkere å oppdatere, men jeg har veldig liten tid for tiden. I try my best ♥


   
 • hits