Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

SOLEN STRÅLER I BERGEN

De siste dagene har jeg så og si vært ute hele tiden. Når det først er sol i Bergen da må det utnyttes fullstendig. Kan ikke huske sist gang det var så varmt i Bergen, det er så herlig. Jeg klarer ikke å slutte å smile, været gjør meg rett og slett så glad. Vi har til og med tilbringt mesteparten av skoletimene ute i Bergen by, undervisning ute i finværet er fantastisk. 


Eksamen lesing i finværet på mandag, dette ble kose maten, nam nam! 
Soling på gresset ved lille lungegårdsvannet !!

Det er deilig å endelig kunne gå i shorts uten å måtte tenke på at det plutselig kommer til å begynne å regne. Jeg bor jo trossalt i den byen hvor det regner mest, men denne uken har været vært skikkelig stabilt. Det settes stor pris på. Byen er full av mennesker og solen skinner som bare det. Ahh håper dette varer hele sommeren også !! ♥

Hvordan har været vært hos dere denne uken?
-SILJE 

 • OUTFIT - GÅRSDAGENS
  // Topp og Shorts - Bik Bok // Smykke - Ebay // Ringer - Primark og Bjørg //

  Ahh endelig sommer i Bergen! Kunne gjerne latt strømpebuksen være av i går, men jeg visste virkelig ikke at det skulle være SÅ varmt. Det var så herlig sommer temperatur, og ut på kvelden var det herlig føn vind. Endelig er været slik som det skal være. Gårsdagen gikk til eksamenlesing, kom nemlig opp i spansk skriftlig, og eksamen hadde jeg i dag. Heldigvis så slipper jeg muntlig eksamen, siden i 2.klasse kan man kun komme opp i enten skriftlig eller muntlig. Spansk eksamen gikk utrolig bra, det var faktisk veldig gøye oppgaver. Jeg var jo forberedt på det værste, hehe. Nå som eksamen er unnagjort, da blir det litt sommerferie mens de andre har muntlig eksamen. Det var heldigvis positivt å komme opp i skriftlig for min del.  

  Hva synes du om antrekket?
  -SILJE 

 • JENTEKVELD
  Jeg krøllet håret til hele gjengen, den nye krøll-tangen måtte jo testes. Gikk forresten veldig fort å krølle alle sammen. Vi pratet og lo hele tiden!  Et lite bildedryss fra fredagen. Vi spiste masse god mat som alltid. Susanne lagde lasange mens vi andre så i årboken som hadde kommet. Deretter stod testingen av den nye krølltangen for tur, må innrømme at jeg elsker den krølltangen. Krøllene blir bare helt nydelige. Alle sammen ble kjempefine med disse krøllene. Senere på kvelden spilte vi litt spill også koste vi oss med jentesnakk. Det var kjempekoselig å endelig ha jentekveld, og det blir nok ikke lenge til neste gang! ♥

   Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE 

 • FAVORITT COVER SANGER

  1)

   2)

   3)

   4)

  Her er noen av mine favoritt cover sanger for tiden. Jeg hører ofte mer på cover sanger enn de orginale sangene. Når jeg hører en cover sang da er det ofte jeg ender opp med å like cover sangen bedre en orginalen. Rett og slett fordi youtube artistene gjør sangen til sin egen, sånn at sangen passer bedre til deres stemme. 

  Har du hørt noen av disse før? Hører du ofte på cover låter på youtube?
  -SILJE 

 • BILDER FRA 17.MAI
  Cake Pops, oppskriften kan dere finne på Marthe Borge sin blogg >her<  Vi spilte Sequence, det er et utrolig gøyt spill, anbefales!  17.Mai feiret jeg i lag med mange gode venner. Susanne og storesøsteren arrangerte 17.Mai feiring hjemme hos dem. Det var utrolig koselig. Vi grillet, spiste masse god mat og koste oss med spilling av sequence og andre kort spill. Alt i alt en veldig kjekk 17.Mai feiring!

  Hvordan var din 17.Mai?
  -SILJE 

 • INSTAGRAM

  Hvis du ønsker så kan du følge meg på instagram, navnet mitt der er - Siljejed

  Bruker du også instagram? 
  -SILJE 

 • 17.MAI ANTREKKET
  slik ser kjolen ut bakfra (veldig dårlig bilde, men men)


  Kjole - Gina Tricot // Ring - YSL // Klokke - Casio //
  Hva synes du?
  -SILJE 

 • NYE INNKJØP


  Shorts - Bik Bok 299,-
  Topp - Bik Bok 79,-
  Topp - Bik Bok 79,-
  Topp - Gina Tricot 129,-


  Krølltang - Clas Ohlson 399,-


  Krøllene blir sånn som dette, elsker krølltangen den er kjempe bra! 

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE 

 • GÅRSDAGENS ANTREKK
  // Kjole - H&M // Belte - Accessorize // Ringer - H&M // 

  I går var jeg på jentekveld, og da var temaet "Middelalderen". Jeg skal innrømme at jeg slet med å finne et antrekk som minnet om middelalderen, men dette ble altså resultatet av mitt antrekk. Jeg fant ingenting i butikkene, dermed måtte jeg lete litt i skapet mitt for å finne noe. Heldigvis hadde jeg denne kjolen fra H&M.

  Hva synes du om antrekket?
  -SILJE  

 • FAVORITTER - ROMWE

  Alt over fra Romwe.com.

  Denne nettsiden kom jeg over for en stund tilbake da jeg var innom en blogg som anbefalte den. Jeg fant et par favoritter, elsker blant annet den korall fargede toppen og shortsen med stjerne studds på lommene. Det var dette som falt mest i smak.

  Hva synes du? Noe du likte best?
  -SILJE


 • BROKENHEARTED

   

  Karmin - Brokenhearted ♥

  Ahh denne sangen er bare så rå, hører på den hele tiden. Den er stuck on replay - replay - replay all day long.

  "Honest baby i'll do
  Anything you want to
  So can we finish what we started
  Don't you leave me broken hearted tonight"

  Har du hørt denne sangen før? Hva synes du?
  -SILJE

 • ØNSKELISTE FRA NASTYGAL

  Nastygal har så mye fint for tiden, elsker denne nettsiden!

  Hva synes du? Noen favoritter?
  -SILJE


 • DEN SISTE TIDEN I BILDER

  SPORTY jenter. Vi måtte bare teste ut denne rockeringen, den var skikkelig effektiv, men fikk veldig vondt i magen dagen etter.


  Måtte nyte siste tiden av påskesnopet før de slutter å selge det, påskesnop er det beste snopet i året !


  Hadde for en gangs skyld en artig matematikk time. Jeg og Lise hadde tegnelek ...!


  Var hos Helene og hun spilte inn sine egenskrevne sanger, skikkelig flink ! ♥


  Dro på stoltzekleiven i gymmen med klassen, men det var kun halve klassen som stilte opp, men det var kjekt !


  Var på gratis verdens premierer av Avengers med noen venner, filmen ble vist i Bergen Kino 9 dager før premieren i USA, stas ! :D
  Lagde også tidenes beste frokost her om dagen, det var så godt. Jeg elsker ostehorn (blir sulten av å bare se på bildet, jeg er virkelig et matvrak)

  Hva har dere gjort i det siste?
  -SILJE

 • PHOTOSHOOT

  På søndag var jeg med Beathe og da bestemte vi oss for å gå en tur for å ta bilder. Det var strålende sol og utrolig varmt. Det var deilig å endelig kunne ta av strømpebuksen under shortsen. Det var kjempe koselig å være med Beathe igjen, alt for lenge siden sist. Bildene ble utrolig fine synes jeg, linsen som Beathe har lager sånn uklar bakgrunn.  Noe som jeg selvfølgelig elsker, vurderer sterkt å skaffe meg en slik linse!

  Hva synes du om bildene?
  -SILJE
 • hits