Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

Q & A #1

Q: Hva er det kjekkeste med å blogge?
A: Det kjekkeste med å blogge må være det å ha et sted hvor man får uttrykke seg selv og sine interesser. Jeg elsker å skrive om ting som engasjerer og interesser meg, samt å skrive om hva som ellers opptar meg og min tid i hverdagen.  

Q: Hvor har du lyst til å bo, enten for kortere eller lengre periode?
A: På kort sikt må det bli Australia hvor jeg skal studere til høsten. På lengre sikt må det selvfølgelig være Stavanger. Stortrives virkelig i denne byen. Jeg kommer nok ikke til å flytte hjem igjen til Bergen etter studiet.  

Q: Fortell hvilke forventninger du har til din kommende ektefelle når dere er gift. 
A: Han må være lojal, snill og god, være glad i barn, han kan ikke være egoistisk og han må være kjærlig ♥ 

Q: Hva er det beste med å bo i Stavanger?
A: Det jeg liker best med Stavaner er at byen har en perfekt størrelse. Det er ikke langt fra sted til sted noe som det er i hjembyen Bergen. Det tok virkelig ikke lang tid før jeg følte meg hjemme her. Jeg går jo på et studie jeg trives med, har en jobb jeg elsker og har fått mange gode venner. 


Q: Savner du Familien din hjemme?
A: Jeg har aldri vært en person som får lett hjemlengsel. Jeg er veldig selvstendig og har egentlig alltid vært det. Det er selvfølgelig kjempe godt å komme hjem til mamsen og papsen en gang i blant, men jeg er ikke så veldig ofte hjemme. De er heldigvis bare en rask flytur unna. Jeg har jo også min søster og svoger som bor her i Stavanger, så jeg har jo litt familie her også.  

Q: Hva er din største drøm?
A: Det må være å nå de målene jeg har satt meg innen jobbkarrieren. For noen år tilbake ville jeg nok ha svart "å bli den neste Taylor Swift", godt at man vokser sier bare jeg. Ville nok vært et veldig urealistisk mål, ha ha.   

Q: Hvilken utdannelse har du lyst til å ta?
A: Jeg holder på å ta bachelorgrad i reiselivsledelse, så tviler på at det blir noe mer når jeg er ferdig. Hvis jeg bestemmer meg for å utdanne meg mer, da blir det nok master i reiselivsledelse, ikke noe nytt hvert fall.  

Q: Har du søsken?
A: Ja, jeg har 2 søsken. Storesøsteren min Linn-Therese som er 9 år eldre enn meg og storebroren min Tommy som er ett år eldre enn meg.  Q: Nevn tre ting du har lyst til å gjøre det neste året. 
A: Framover har jeg veldig mye på agendaen som involverer mye reising. Jeg skal jo 3 uker til USA i sommer med verdens herligste Tayla. Deretter er det utveksling i Australia i et halvt års tid, så er jo som sagt ønsket å dra innom Asia på veien hjem til Norge. Jeg føler meg veldig heldig som har alt dette planlagt, reising er det beste jeg vet!  

Q: Hvor er du om 2år, 5år eller 10år?
A: Åh, slike spørsmål er så vanskelige å svare på.
Om 2 år - Da er jeg ferdig med utdanningen, forhåpentligvis fortsatt bosatt i Stavanger med en 100% stilling i hotellbransjen. Hvis jeg virkelig har stått på for å nå målene mine, da har jeg forhåpentligvis klart å sikre meg en ledende stilling.
Om 5 år - Da har jeg fortsatt en jobb jeg trives med, forhåpentligvis også fått kjøpt meg egen leilighet.
Om 10 år - Da har jeg kanskje møtt drømmemannen, stiftet familie, hvem vet? Jeg er veldig karrierekvinne av meg, setter alltid jobb framfor alt annet og fokuserer først å fremst på det.  

Q: Hvor henter du inspirasjon fra?
A: Jeg henter det stortsett overalt. Veldig mye av inspirasjonen kommer selvsagt av å lese andre blogger. Andre steder jeg henter inspirasjon er magasiner, artikler, weheartit, etc.  

 

// Resten av svarene blir fordelt på ca. 2 innlegg til. Hvis dere har flere spørsmål så er da bare å fyre løs i kommentarfeltet, så kan jeg legge de ved i de innleggene som kommer litt og litt framover.

Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 

 • UKEN SOM GIKK ...

  Jeg må nesten le litt av meg selv. Jeg kommer jo nesten alltid med dette innlegget midt i uken for tiden, dette innlegget skulle selvfølgelig som alltid vært postet på mandag. Litt treig i hatten merker jeg. Jeg må også bare beklage for at spørsmålsrunden er forsinket. Prøver å skvise inn tid her og der, men det er en del spørsmål jeg fortsatt må besvare. Her har dere hvert fall en liten oppsummering av uken som gikk. 

  Ukens Høydepunkt -
  Det var en uke som ble tilbragt i lag med mange kjære og nære, samt mye fyll og tull. Veldig kjekt å endelig slå håret litt løst ♥ Fikk også endelig levert oppgaven i Personalledelse og kommunikasjon i serviceindustrien, noe som lettet veldig på stresset. 

  Ukens Nedtur -
  Uken startet jo med oppgaveskriving dag ut og dag inn, noe som alltid er mye stress. Studentlivet er ikke "bare bare", veldig tidskrevende og vanskelig å sjonglere med alt annet man har på agendaen. 

  Ukens Craving / Oppskrift -
  Verdens beste frokostsmoothie. Det har gått veldig mye i smoothie den siste uken, siden det er så raskt å lage og enkelt å ta med seg på farten. Oppskriften finner du >her<. 


  Ukens Sang -
  Air av Shawn Mendes og Astrid. Denne sangen er bare så fin!

  Ukens Instagram - Cleaneatz. Jeg er jo matvrak delux, elsker å kokkelere og prøve ut nye ting. Derfor liker jeg å følge instagram kontoer som gir meg inspirasjon til å leve sunt. Slik som Cleaneatz. 


  Ukens Sitat - 
  "Only in the darkness can you see the stars"
  ― Martin Luther King Jr.
   

  Hvordan har din uke vært?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • EGONKOS

  For en herlig dag det har vært hittil. Dagen startet med noen timers lesing til bedriftsøkonomi eksamen. Jeg merker at jeg husker mye mer enn det jeg hadde trodd, så foreløpig er troen på en stå karakter stor. I lunsjtider møtte jeg Oda og Tina på Egon, hvor jentene så klart hadde vært så snille å fikset gratis lunsj bonger. Studenter på budsjett takker ikke nei til gratis mat. Så da koste vi oss med god mat og litt planlegging av Australia. Vi hadde egentlig planer om å bestille flybillettene på Egon, men nettet var sinnsykt ustabilt. Så da dro vi opp til Oda og startet planleggingen der. Vi hadde lenge planlagt å bare bestille en enveis billett til Australia. Men vi fikk høre at det var visst ikke så lurt, i og med at det da kan være de tror at vi ikke kommer til å dra hjem igjen. Australia skal visst være litt strenge på det, vet ikke om noen av dere har hørt om dette før? Så da innså vi at det var kanskje bedre å bare bestille tur - retur. I all denne snakkingen fant vi ut at vi like så greit bare kunne kontakte Kilroy, slik at vi kan få et bedre tilbud. Så da listet vi opp et par steder ekstra som vi ønsker å dra innom på veien hjem. Blant disse har vi et ønske om å dra innom Singapore, Filippinene og Laos. Så da er vi mest sannsynlig hjemme igjen i midten av desember. Noen venninner av oss har nemlig bestilt gjennom Kilroy og fikk et mye bedre tilbud enn å bestille tur - retur på egenhånd. Derfor tenkte vi at dette var kanskje en god idè for oss også. Så da får vi opplevd litt av Asia også når vi først er på den andre siden av kloden. Dette er selvfølgelig ikke endelig enda, men vi er hvert fall på god vei med planleggingen. I morgen skal vi innom helsekontoret på skolen for å forhøre oss litt om vaksiner, kanskje til og med få tatt de hvis det kan ordnes så raskt. Det hadde hvert fall vært veldig greit å få unnagjort siden jeg har en stor skrekk for nåler. Så da slipper jeg å grue meg så mye i forveien. 

  Åh, det er bare så godt når alle bitene faller på plass. Jeg har vært så heldig å fått meg et fantastisk reisefølge. Disse to jentene er bare så herlige og jeg gleder meg til hva vi har i vente som utvekslingsstudenter. Det blir virkelig bra. Etter et par timer i lag med disse to, dro jeg videre til SIS. Her fikk jeg unnagjort en halvtimes kardio og styrke på armene. Det var virkelig godt å få tatt en skikkelig treningsøkt. Det ble nemlig kun hjemmetrening på matten i går siden jeg var så sliten etter jobb, he he. 

  Hva har du gjort i dag?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • EXAM STUDIES

  Da var det på an igjen. Bedriftsøknomi eksamen er om under to uker og jeg har ikke vært i en eneste forelesning. Så nå kjenner jeg at presset begynner å innta, men det skal bli så godt å få den unnagjort. Dette var jo opprinnelig et fag jeg skulle tatt 1 året. Jeg følte meg bare ikke klar for å ta den første året, så da konta jeg eksamen. På denne tiden i fjor var jo vi midt i åpningen av hotellet, så det var mye jobb som stod på spill og det var absolutt et helt feilt tidspunkt for meg å ta den. Nå på lik linje som i fjor har jeg hatt mye på en gang, denne gangen derimot SKAL jeg ta den uansett hva. Så nå skal jeg virkelig jobbe hardt for å stå. Jeg er jo egentlig ikke flink i mattefag, men jeg vet at jeg har en god forståelse for økonomi. Så om jeg bare går inn for det, skal det nok gå bra. Jeg har hvert fall startet litt i dag å sette meg inn i pensum, så får ta et steg av gangen. I morgen er forhåpentligvis planen å få bestilt flybillettene til Australia, så det skal bli godt å få enda en ting krysset av på listen. Hva har du gjort i dag? 


  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • SNAPCHAT LATELY #1  Her er et par hverdagsøyeblikk bilder fra den siste tiden. Jeg er egentlig veldig dårlig på å snappe, men når det først festes, da blir kameraet ekstra kjekt å ta i bruk. I skrivende stund er jeg egentlig veldig klar for å ta kvelden. I morgen skal jeg ha tidlig vakt på jobb, så da blir det godt å komme tilbake til faste rutiner etter en helg med mye fyll. Gårsdagen gikk over all forventning, det var veldig kjekt med fest. Selv om dagen derpå alltid er litt tung, he he. Jeg klarte hvert fall å presse meg selv til å gå ut av huset. Så da tok jeg en tur ned på hotellet og fikk unnagjort en aldri så liten treningsøkt. Alltid deilig å bare ta seg en liten tur ut når man er litt redusert. Da får man fort litt mer energi innabors. Håper dere alle har hatt en kjempe fin helg, så skrives vi mer i morgen ♥

  Hva har du gjort i helgen?

 • FROKOST SMOOTHIE

  God morgen ♥

  I dag startet jeg dagen med litt av en bakfylla. Kom hjem allerede elleve i går kveld og var klar for sengen. Sånt skjer når man har lagt festingen på hylla i lang tid og plutselig finner ut at en 2 dagers er en "god" ide etter en lang pause fra fylla. Vel, det er jo alltid dagen derpå man innser at det ikke var en god ide likevel. Jeg kjenner at festing ikke er noe for meg lenger. Jeg hater at dagen derpå blir så bortkastet. Likevel blir det full fest i kveld som har hvert på planen i flere uker. I kveld har nemlig jeg og roomiene invitert til fest. Noe som blir den siste festen her i leiligheten før vi flytter i juni. Så da må jeg bare bite tennene sammen, ha ha. 

  Til tross for at det ble en tidlig kveld i går, så hadde jeg det veldig artig. Vi startet med noe godt i glasset allerede i fire tiden i baren etter jobb. Etter en liten stund dro jeg og Maren hjem til meg og fikset oss. Vi fortsatte vorset og lagde verdens beste søtpotetpizza til middag. Når vi var ferdig stelt dro vi ned igjen til jobben og koste oss med resten av kollegaene. Det er alltid så god stemning på Afterwork. Heldigvis innså jeg selv at det ikke var en smart ide å bli med videre til byen. Så da avsluttet jeg heller kvelden tidlig og fikk en god natts søvn. Jeg sovnet faktisk med en gang jeg kom hjem og våknet tidlig om morningen, da var jeg nemlig sulten på "nattmat". Så da stod jeg opp, varmet litt søtpotetpizza og gikk å la meg igjen. Standard bakfylla dag. Nå har jeg nettopp kost meg med verdens beste frokost smoothie og er veldig klar for å starte dagen!

  Oppskriften på verdens beste frokost smoothie er:
  ♦ Frosne jordbær og bringebær 
  ♦ En halv banan
  ♦ 2 ss havregryn
  ♦ 1 ss chiafrø
  ♦ Soyamelk
  ♦ Zeroh saft med lime og sitron 

  Hva er dine planer for dagen?

 • STILFORANDRING 2010-2015

  2010:  2011:  2012:   2013:  2014:  2015:   Åhh.. Det er så rart å se tilbake på hvordan stilen har forandret seg i løpet av året. Ikke bare stilen men også utseende. Rart å se hvor mye man vokser på fem år. Jeg har alltid vært en "jente jente" når det kommer til klær. Jeg har alltid vært den som elsker shopping og følge med på nye trender. Jeg har farger jeg foretrekker, men er likevel ikke redd for å eksperimentere. Jeg føler i løpet av årene så har jeg funnet min egen stil. Jeg har ikke bare en stil og følger ikke bare en trend. Jeg liker både rocka, boyfriendjeans, militær, crop tops, sofistikert, and so on. Jeg er rett og slett en god blanding av alt!

  Hvordan beskriver du din stil? Hvordan har den forandret seg over årene?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • LADE OPP BATTERIENE

  God kveld kjære dere ♥

  Nå har jeg nettopp kost meg med tidenes kveldsmat. Bananpannekake, spinatpannekake og soyayoghurt med tørket frukt og nøtter. Litt av alt, kan det bli bedre? Dagen i dag startet tidlig i morges som vanlig. Fristen for innleveringen av gruppeoppgaven var i dag. Jeg ble sittende med den fra forelesningen var ferdig i går til klokken elleve på kvelden. Det var visst en del som måtte endres likevel. Etter forelesningen i går møtte jeg på Lars og Knut, og hørte med dem hvordan de stod an med oppgaven. De hadde visst ikke kommet så langt, så da klarte jeg å "rekruttere" de inn i oppgaven vår i stedet. Som vel og merke også handlet om rekruttering, ha ha. Veldig greit i og med at Annette dro til Riga i går morges. Så da ble jeg ikke sittende alene med resten av oppgaven likevel. Alltid godt med litt flere kloke hoder som samarbeider om oppgaven. Jeg leser meg selv alltid blind på det jeg har skrevet når jeg har lest igjennom det 10-20 ganger. Så da ble vi sittende på skolen hele dagen og til slutt kom vi i mål med oppgaven, noe som var veldig deilig. Nå er det kun en framføring og skriftlig eksamen igjen i dette faget + bedriftsøkonomi som er om 2 uker. Så neste uke må jeg bare sette fullt fokus på økonomi. Ellers i dag har jeg bare trent, tatt sol og endte opp med verdens herligste ettermiddagslur. Det var godt å bare lade opp batteriene litt. Det har vært noen lange uker og det kommer nok til å være slik fram til jeg setter meg på flyet til USA i juni. Stressende, men har så mye kjekt å se fram til og det er jo det som lyser opp slitsomme eksamens dager. Hva har du gjort i dag?  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • UKEN SOM GIKK ...

  Da var enda en uke gått og det er på tide med ukens faste spalte "uken som gikk". Det har vært en kaotisk uke og det var deilig å ta en fridag i går fra bloggen slik at jeg klarte å samle meg litt. Nå har jeg fått litt ekstra energi og jeg er skikkelig klar for denne uken som kommer. I dag stod jeg opp tidlig for å jobbe videre med oppgaven og Annette var her allerede rundt halv åtte. Vi var jo sikker på at vi måtte gå samlet for å levere oppgaven, men vi fant fort ut at tiden ikke kom til å strekke til. Derfor sendte vi inn en mail til kontoret og spurte om det var greit at jeg leverte alene så lenge plagiatkontrollen var signert av begge to. Det var heldigvis ok for de, så da har jeg fortsatt resten av dagen og morgendagen til å skrive ferdig oppgaven. Forhåpentligvis klarer jeg å bli ferdig i kveld. Vi har fått unnagjort ganske mye, så det er mest finskriving det går i nå. I dag har jeg også fått tatt ukens første treningsøkt, noe som var skikkelig deilig. Jeg kjenner at treningsmotivasjonen har kommet tilbake, samt motivasjonen for sunt kosthold. Forrige uke var jeg så stresset at det fort ble en del usunnheter framfor å holde seg til et sunt kosthold. Jeg er litt av en jojo skal jeg si dere, det går så opp og ned i kostholdsveien. Nå må jeg bare å klare å holde meg til et sunt kosthold framover, det nærmer jo seg både USA og Australia. Nå er endelig depositumet for Griffith betalt og student papirene er signert. Så da er jeg et steg nærmere i utvekslingsprosessen også. Det er så kjekt når ting bare faller på plass, men nå skal jeg slutte å skravle sånn og komme tilbake til hva innlegget egentlig skulle handle om, he he. 

  Ukens Høydepunkt: Uken startet med en bakekveld med Gøril. Vi lagde nemlig verdens beste sjokoladekake. En litt usunn start på uken, men virkelig verd det. Et annet høydepunkt denne uken var at jeg og Frida endelig fikk hatt litt kvalitetstid utenfor jobb. Vi lagde oss tacos og dro også på kino å så "The Duff". Vi skulle egentlig se "Fifthy Shades of Grey", men vi fant plutselig ut at den ikke gikk på kino lengre. Det gjorde selvfølgelig ingenting for oss, "The Duff" falt hvert fall i smak hos oss. Typisk jentefilm, akkurat slik som vi liker det. 

  Ukens Nedtur: Nedturen denne uken var vel egentlig at jeg ble litt overlasset. Det skjedde så mye dag ut og dag inn at det resulterte i at jeg ble helt utmattet. Jeg er jo vanligvis en person som liker at det skjer noe konstant, men alle kan selvfølgelig bli utmattet. Vanligvis når jeg blir utmattet har jeg alltid en dag hvor jeg kan hente meg inn igjen. Derimot nå i denne perioden har jeg ikke hatt tid til det og da har det gått utover ting som er svært viktig, slik som søvn. 

  Ukens Oppskrift: Er det noe jeg alltid har lengtet etter siden jeg sluttet med melk og gluten så har det vært skoleboller. Jeg hadde prøvd meg på å bake det en gang før, men de ble ikke akkurat den største suksessen. Derfor hadde jeg skikkelig lave forventninger når jeg prøvde meg på en ny oppskrift nå i forrige uke. Kan tro jeg fikk en positiv opplevelse? De smakte faktisk boller, i tillegg til at de var sunn. Det blir bare ikke bedre spør du meg. Oppskriften finner dere >her<

  Ukens Cravings: Denne uken har jeg hatt to cravingser. Den første er en usunn og det er Regal sin glutenfrie/melkefrie sjokoladekake, den er bare så god! Den andre er sunne chocolate chip cookies. Disse skal jeg få lagt ut en oppskrift på neste gang jeg baker de. De ble spist opp så fort at jeg rakk ikke å få knipset noen bilder av de, haha. 

  Ukens Antrekk / Innkjøp: Åhh jeg er så frelst av den nye toppen fra Bik Bok. Peplum topper er noe av det fineste jeg vet og jeg elsker at Bik Bok hadde en ny vri med cut out i midten. Absolutt en ny favoritt i klesskapet. 


  Ukens Sang: Denne uken har jeg vært helt frelst av den nye sangen til Avril Lavigne som heter FLY. Den er bare SÅ fin. Det eneste som er kjipt er at den enda ikke ligger på spotify og jeg er ikke så stor fan av at youtube konstant har reklamer. 

   Ukens Sitat: 
  ?Relax and refuse to let worry and stress rule your life. There is always a solution to every problem. Things will work out for you when you take time to relax, refresh, restore and recharge your soul.? 

  Hvordan har din uke vært?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • NÅR TIDEN IKKE STREKKER TIL

  God ettermiddag ♥ Håper alt står bra til med dere. Jeg må innrømme at jeg er totalt kokt i hodet etter en lang helg med mye jobb og skolearbeid. Kjenner at jeg er totalt utmattet og egentlig bare ønsker å ligge i sengen hele dagen. Dessverre strekker ikke tiden til og søvn blir ekstremt nedprioritert i disse dager. Jeg skulle bare ønske at det var mer enn 24 timer i et døgn. Tiden går alt for fort. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal klare å få unnagjort alt som må gjøres. Alle dager er nesten planlagt etter punkt og prikke, og jeg kjenner jeg gleder meg til denne oppgaven er levert. Eksamensoppgaver suger så mye energi ut av meg. Det kan være fordi at de alltid dukker opp på de verste tidspunktene og man kjenner presset bare strømmer på. Jaja, får bare bite tennene sammen og rette blikket framover. Oppgaven må leveres på tirsdag og da har jeg også resten av uken fri fra jobb. Så da kan jeg få unnagjort en del ting som trigger og det som trengs å få gjort, samt samle litt energi. Jeg lover å få svart kommentarer og oppdatere bedre til uken. De siste dagene og i dag har dessverre blitt nedprioritert. Når oppgaven er levert, da har jeg enda bedre tid til å oppdatere noe kjekkere enn et klageinnlegg som dette. Ha ha. Vi sees på tirsdag ♥

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her<

 • 1 SKJØRT - 2 ANTREKK

  Antrekk 1: 
  Antrekk 2:  Hvilket antrekk liker du best? 

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her<

  #mote #antrekk #style #fashion #klær #outfit #trend #klesstil 
   

 • LYSEFJORDEN

  I dag startet jeg dagen først på jobb for å stå litt i resepsjonen før turen bærte videre på Rødne Fjord Cruise i lag med jobben. Dette er et cruise som viser en del av Lysefjorden og på enden av turen får man også se preikestolen nedenifra. Jeg fikk helt sjokk av å se hvor liten den var, hadde aldri trodd den kom til å være så liten. På veien til satt vi en stund inne før vi tok turen opp for å nyte solen og utsikten. Vi var veldig heldige med været og det var skikkelig deilig å sitte i solen med godt selskap. Turen varte i ca 3 timer, og det gikk overraskende fort. Veldig fin utsikt hele veien og kjekt å ha litt bedre kunnskap om sightseeingen. 

  Nå skal jeg spise litt middag, deretter må jeg fortsette med oppgaveskriving. Vi har nemlig fått utlevert en eksamensoppgave i personalledelse og den går ut på rekruttering i bedrifter. Den må jeg og Anette levere allerede på tirsdag siden hun drar til Riga. Det vil si at vi har under en uke på å få skrevet oppgaven. Det er selvfølgelig veldig kjip siden vi allerede hadde liten tid til å skrive den i utgangspunktet. Håper bare at jeg klarer å få unngjort mest mulig i kveld, slik at det blir en produktiv fredagskveld! Hva er dine planer for dagen?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • SUNNE SKOLEBOLLER (MELKEFRI OG GLUTENFRI)

  Sunne skoleboller, 8 stk:
  1 dl soyamelk
  35 g ekte meierismør
  2 ss sukrin +
  2 ss sukrin gold
  1/2 ts kardemomme
  1/2 pose tørr gjær
  90 g soyayoghurt naturell
  4 ss fiberfin
  ca. 120 - 140 g glutenfritt havremel (her kan du ta det litt på feelingen)

  Sukkerfri vaniljekrem:
  5 dl soyamelk
  40 g sukrin+
  1 vaniljestang
  40 g maizena mel
  3 eggeplommer 

  Det første du gjør det er å starte på bolledeigen. Da smelter du smøret i en kjele og blander deretter inn soyamelken. Visp i tørrgjeren, slik at det løser seg opp i melkeblandingen. Deretter heller du dette over blandingen med alt det tørre og tilsetter soyayoghurten. Kna til du får en fin og jevn bolledeig. Del deigen opp i åtte og rull til du får åtte fine baller. Plasser disse på et brett med bakepapir. Så bruker du en spiseskje til å lage et stort rom i midten av bollen. Ta over et håndkle og la de heve mens du tilbereder vaniljekremen. 

  Så går vi over til vaniljekremen. Det du da gjør er å varme opp soyamelken i lag med sukrin + og vaniljestangen. Husk å del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Tilsett både frøene og stangen i blandingen. Når det har fått kokt litt tar du ut vaniljestangen. Når det har fått kokt enda litt mer, da merker du at sausen begynner å tykne litt. Da setter du kjelen til side og lar den avkjøle. Mens sausen er til avkjøling begynner du på den andre delen. Da mikser du maizena i lag med eggeplommene. Tilsett også halvparten av melkeblandingen og visp sammen slik at man unngår en klumpete røre. Tilsett deretter resten av sausen nedi med den andre røren og fortsett å rør en liten stund. Blandingen ble i mitt tilfelle ganske flytende. Så jeg var redd for at den ikke kom til å stivne i ovnen, men fortvil ikke, den stivnet fortsatt. 

  Sett ovnen på 200 grader, plasser bollene midt i ovnen og la bollene stå i ovnen i ca. 10-12 minutter (sjekk jevnlig om kremen har stivnet). Håper det smaker ♥  Disse bollene smakte kjempe godt. De er sunne og helt uten sukker. Det vil si at du kan bare kose deg med god samvittighet. Er du som meg og trenger noe som smaker søtt, selv på en hverdag? Da er disse perfekt om du har litt ekstra tid til overs. 

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

  #sunn #glutenfri #melkefri #kosthold #mat #skoleboller #boller #vaniljekrem #sukkerfri

 • 10 TING JEG VIL GJØRE FØR JEG DØR

  1. Sette min fot på alle kontinenter - Drømmen er å reise innenom alle kontinentene som finnes i verden. Ikke nødvendigvis alle i løpet av en reise, selv om jorden rundt også hadde vært fantastisk. Det er bare noe spesielt det møte man får med andre kulturer og deres normer. Jeg synes det er så spennende å oppleve nye mennesker og se hvordan de lever.

  2. Oppleve en fødsel / stifte familie - På et tidspunkt i livet ønsker jeg selvfølgelig å stifte en familie. Om jeg får barn selv eller om jeg adopterer, det vil tiden vise. En kid skal det bli uansett.

  3. Hoppe i strikk / fallskjerm - Jeg skal helt ærlig innrømme at høyder skremmer meg. Det eneste jeg liker det er å fly. Derimot å stå på kanten på et fjell og tanken på å falle utfor skremmer meg. Det å hoppe i strikk eller fallskjerm er også noe som skremmer meg ekstremt, likvel er det noe jeg vil oppleve. Det er merkelig det at noe skremmende og risky som dette kan på andre måte virke så spennende. Det er noe som gir deg et stort sett av blandede følelser og som ikke kan beskrives før man har gjort det. Derfor får jeg trangen og lysten til å gjøre det, uansett hvor redd jeg kommer til å være.

  4. Gå inn på en flyplass å bestille en enveis billett til et tilfeldig sted - Er det noe jeg synes virker artig å gjøre så er det dette. Tenk den befriende følelsen man får når man entrer flyplassen. Uvitende om hvor man skal og når man skal hjem igjen. 

  5. Feire nyttårsaften på Times Square i New York - Den stemningen som er i Times Square på nyttårsaften virker bare helt magisk. Noe jeg absolutt kunne tenke meg å oppleve en gang i livet.


  6. Lære å surfe - Jeg har så lyst til å lære å surfe. Tanken på å surfe før soloppgang, stå på to bein og la bølgen bære deg. Åhh, virker bare helt fantastisk!

  7. Studere i utlandet - Denne har jeg drømt om lenge og tenk at det bare er 3 måneder til drømmen blir virkelighet? Australia here I come. 

  8. Bli en leder i hotellbransjen - Noe jeg sikkert har nevnt mange ganger før, men som jeg gjentar i dette innlegget. Jeg føler jo jeg har funnet min plass, det jeg trives med og hva jeg ser for meg å jobbe videre med i framtiden. Så et mål og ønske for framtiden er jo selvfølgelig å bli en leder. Hva slags leder og på hvilket område innenfor bransjen, det vet jeg ikke enda. Det vil forhåpentligvis tiden vise! 

  9. Få lappen - 20 år og jeg har enda ikke kommet i gang. Shame on me. Målet etter utdannelsen er selvfølgelig å komme i gang med bil-lappen. Men akkurat nå for øyeblikket må jeg bare få tatt en ting av gangen. 

  10. Dra på en utenlandsk festival - Et år i løpet av livet har jeg sinnsykt lyst til å dra på en festival utenfor Norge. Drømmen er jo selvfølgelig den årlige Coachella. Jeg har lyst til å oppleve festival stemningen, kle meg i hippe klær, nyte god atmosfære og musikk. 

   

  Hva ønsker du å gjøre før du dør?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • OUTFIT OF THE DAY


  / Jakke & Bukse - H&M / Cardigan & Topp - Bik Bok / Sko - Din Sko / Ring - Bjørg / Klokke - Casio /

  Hva synes du om antrekket?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

  #mote #antrekk #outfit #fashion #trend #klær #

 • IT´S A NEW DAY

  Good morning sunshines 

  Gårsdagen var så busy busy at jeg rakk ikke å få oppdatert dere noe særlig. Dagen startet grytidlig som vanlig. Jeg stod opp, stelte meg og gjorde i stand frokost som jeg bare måtte hive med meg i vesken. Forelesningen i personalledelse startet allerede klokken 8 og varte fram til 12. Dette faget er sinnsykt interessant, merkelig nok gleder jeg meg faktisk til forelesning. Jeg føler at man får så mye relevant pensum ut av det og mye man kan ta med seg eller relatere mye til arbeidslivet. Etter forelesningen måtte jeg dra direkte på utvekslingsmøte. Her fikk vi informasjon om sjømannskirken og forsikring. Dette varte i nesten to timer og da bærte turen rett til jobb. Heldigvis hadde jeg en times tid før jobb i kantinen med take away maten fra Far East som jeg kjøpte med meg. Jeg fikk slappet litt av og ladet opp batteriene til en åtte timers vakt. Tiden på jobb gikk også forbi en fei. Det var veldig mye å gjøre og da er det alltid kjekt å være på jobb. Når jeg kom hjem måtte jeg bare hoppe rett i køys for å gjøre meg klar til en ny og tidlig morgen.

  Nå er jeg klar for enda en ny forelesning og etter forelesningen skal jeg få tatt ukens første økt på SIS (!!!). Kan ikke tro at jeg ikke har rukket en eneste økt denne uken, nå blir det trening hver dag framover. Noe jeg selvfølgelig skal klare å få tid til. Senere i dag skal jeg og Frida lage tacos og ta oss en tur på kino. Det er så koselig å tilbringe litt tid med hverandre utenfor jobb også. Hun jobber jo annenhver uke natt, så det er veldig sjeldent vi får tid til å henge. Så det blir utrolig koselig. Vi tenkte oss på kino for å se 50 shades of grey, noen av dere som har sett den enda? Jeg har jo lest nesten hele boken, skjønner faktisk ikke hvorfor jeg sluttet å lese den. Men jeg er hvert fall veldig spent på hvordan filmen er. Håper dere får en super dag, så skrives vi senere!

  Hva er dine planer for dagen?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

 • OUTFIT


  / Jakke & Sko - H&M / Bukse - Urban / Topp - Bik Bok / Smykke - Ebay / Klokke - Michael Kors / Veske - Forever21

  Jeg klarte rett og slett ikke å dy meg i går da jeg var på Bik Bok. Shoppestopp klarer jeg bare ikke. Denne toppen var bare for fin, så jeg måtte bare ha den. Tror ikke kontoen min var så veldig glad akkurat, siden det ble et par andre godbiter med meg hjem også, hehe. Jeg tror faktisk jeg går på denne smellen hvert eneste år. Skal alltid være så flink til å spare til reiser, men så er det alltid da det er så mye fint i butikkene. Må bare skjerpe meg. Det er bare så vanskelig når favoritt årstiden min å handle klær på er våren. Det er jo da det blir varmere i luften og man kan kle seg i litt lettere klær. Nå derimot må jeg bare skjerpe meg, igjen. Eller jeg skal hvert fall gi det et nytt forsøk, hehe. 

  Hva synes du?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< 

  #mote #antrekk #outfit #klær #rocka #trend 

 • HVORDAN TAKKE NEI TIL EN DATE?

  I dag tenkte jeg å legge ut en liten guide på: Hvordan takke nei til en date? Jeg kan tenke meg at jeg ikke er den eneste som har funnet meg i denne situasjonen og har vært litt blank på hvordan jeg skal håndtere det. Når enten en fyr spør om dere skal finne på noe eller ber deg med på en date. Det er akkurat som om vi automatisk får en skyldfølelse inni oss ved å avvise. Så vi ender som regel opp med å pynte litt på sannheten eller så kommer vi med en hvit løgn når vi først kommer med en unnskyldning. Noe som forsåvidt er ok. Det er lett for å få dårlig samvittighet når man må avvise en person. Husk på at det er nesten verre å møte opp til en date, når man allerede vet at man faktisk ikke har noen intensjoner om å gi fyren en sjanse. Det er aldri hyggelig å avslå noen, men av og til så må man faktisk det.   ♦  Vær ærlig ...
  Hvis du klarer å være ærlig, så er det som regel den beste løsningen. Da får han et klart signal fra deg om at du ikke er interessert i noe mer. Du kan for eksempel si at du rett og slett ikke føler det samme og/eller si at du ser dere mer som venner. 

   Dra en hvit løgn ...  
  Si at du er opptatt. Gjerne at du holder på med en annen eller at du er interessert i en annen fyr og ikke ønsker ikke å gi han feile signaler.

  To soon to move on ...
  Spill på kortene at du nettopp har gått ut av et forhold eller har blitt såret av en fyr og at du ikke er klar for noe nytt.  ♦ Skyld på at du har dårlig tid ...
  Si at du har dårlig tid og at det skjer mye. så det er ikke den rette tiden for deg til å innvolvere deg med noen. 

  ♦ Prøve å utsett det ... 
  Når han ber deg ut en viss dag, si at du er opptatt. En smell vi jenter ofte går på er å si at det kanskje passer en annen dag. Dette gjør vi nesten automatisk fordi vi har ikke lyst til å føle at vi sårer vedkommende. For hans del er det bedre å bare si at du er opptatt, slik at du ikke gir han forhåpninger. Forhåpentligvis tar han hintet. 

  ♦ La være å svare...
  Denne er vel den mest slemme, men av og til hvis folk blir for innpåsliten, da er det lettest å bare ignorere. Likevel vil jeg ikke oppfordre til det. Det beste er alltid å være ærlig, selv om det ikke alltid er like lett.

   

  Håper innlegget falt i smak. Mitt spørsmål til dere er, hvordan ville dere ha avslått en date?

   Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

 • UKEN SOM GIKK ...

  Ukens Opptur: Denne uken har generelt vært ganske fin, mye jobb og trening. Jeg har fått unnagjort 6 treningsøkter denne uken, så jeg er godt i gang etter påske. I tillegg fikk jeg igjen eksamen i attraksjonsutvikling noe som gikk over all forventing. Super fornøyd med resultatet!

  Ukens Nedtur: Tiden går alt for fort, føler jeg har så mye å gjøre på kort tid. Så det er vel det jeg synes har vært uken nedtur. Det har vært så mye jeg ikke har rukket over og har måtte utsette. Så nå må jeg bare få ræva i gir. HE HE! 

  Ukens Oppskrift: Søtpotetkake med sjokoladebiter. Dette smaker bare helt fantastisk, kaken hjelper også veldig på søtsuget om man er sugen på noe usunt. Både sunn og god. Oppskriften finner dere >her<

  Ukens Cravings: Denne uken har jeg vært helt avhengig av Zero saften med sitron og lime. Et ord NAM. Jeg hadde aldri trodd det var mulig å bli så hekta på en saft!

  Ukens Sitat: Don´t wait for something good to happen, make it happen. Jeg synes dette sitatet passet beskrivelsen av denne uken bra. Hvis man ønsker at noe skal skje, da må man gjøre noe for at det skal skje. Hvis man virkelig vil noe, så må man jobbe mot det. Dette gjelder både i arbeidslivet, på skolen og når det kommer til trening. Gode resultater kommer av hardt arbeid. 

  Uken Sang: Lovin´ So Hard av Becky G.

  Ukens Tips: Sparetips. Det er jo snart sommer, de fleste har kanskje en reise planlagt? Det har hvert fall jeg og nå nærmer det seg med stormskritt. Derfor lagde jeg et innlegg om sparetips, slik at jeg blir enda motivert til å spare. Det er jo mye kjekkere å dra på tur / utveksling om man har litt ekstra å rutle med. Ikke sant? Innlegget finner dere >her<

  Hvordan har din uke vært?

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

  #ukens #craving #oppskrift #opptur #nedtur #sang #tips #sitat

 • SPØRSMÅLSRUNDE

  Jeg tenkte å kjøre i gang med en spørsmålsrunde i dag, nå er det en god stund siden sist. Så da er det bare å spørre i vei om det er noe dere ønsker å vite eller noe dere lurer på. Dere kan f.eks. spørre om studie, utveksling til høsten, trening og kosthold eller andre ting som faller dere inn. 

  Håper dere får en fin søndag ♥

  Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

  #spørsmålsrunde #blogg #spørsmål 

 • SØTPOTETKAKE MED SJOKOLADEBITER

  Åhh, med en gang jeg så denne oppskriften på >Linda Stuhaug< sin blogg visste jeg bare at dette var noe jeg MÅTTE prøve. Dere vet jo hvor frelst jeg er av søtpotet og hvem sier vel nei til en sunn, men søt kake i hverdagen? Ikke jeg hvert fall. Jeg var sinnsykt sliten etter skolen på torsdag, merkelig nok, så jeg orket ikke å gå ut døren. Da ble det heller litt ekstra tid til å kokkelere. Så da lagde jeg søtpotetkake med sjokoladebiter, søtpotet scones og søtpotet polarbrød. Nå tror jeg fryseren er veldig glad for at den har fått litt ekstra påfyll av bakst. Når jeg først er i gang, da lager jeg alltid en del. Veldig greit å ha rester på dager hvor jeg jobber eller skal på skolen. Da slipper jeg å stresse med å lage mat og kan heller bare ta noen rester fra frysen. 

  Dette trenger du:
  ♠ 300 g søtpotet
  ♠ 70 g glutenfritt havregryn
  ♠ 20 g sukrin +
  ♠ 20 g sukrin gold
  ♠ 2 egg
  ♠ 1 dl vann
  ♠ 1 ts bakepulver
  ♠ 1/2 ts kanel
  ♠ 1/2 ts kardemomme
  ♠ Melkefri sjokolade ca. 30 g 

  Det første du gjør er å dele opp søtpoteten i 6-8 biter. Deretter mikrobaker du de i ca 8 minutter. Mens de er i mikroen måler du opp alt det tørre, tilsetter egg og vann. Når søtpotetene er ferdige, fjerner du skallet og samler søtpoteten i en bolle. Deretter moser du søtpotetene ved hjelp av en stavmikser, slik at du får en jevn mos. Når mosen er ferdig tilsetter du mosen i lag med resten av røren og fortsetter med stavmikseren til du har fått en jevn og fin kakerøre. Deretter tilsetter du litt av sjokoladen i røren. Så smører du en ildfast form og heller røren nedi. På toppen av kaken strør du over resten av sjokoladen. 

  Sett den inn i ovnen på 175 grader i ca 25-30 minutter. Kaken er best når den er servert kald. Håper oppskriften faller i smak ♥
     Følg gjerne bloggen min på facebook >her< og del gjerne innlegget videre! 

  #mat #søtpotet #kake #sjokolade #sunt #kosthold 

 • JUST A LITTLE MORNING JOY

  God morgen fininger ♥

  Jeg stod opp for en times tid siden, skikkelig uthvilt og klar for en ny dag. Gårsdagen startet med en fin åtte timers vakt på jobb. Hver gang jeg har tidlig vakt på jobb går jeg alltid å trener i gymmet på hotellet etter jobb. Jeg er jo en person som liker å få ting unnagjort når jeg først er ute, så da var det godt å få en arm og rygg økt unnagjort. Da jeg kom hjem lagde jeg litt tacos. Det var jo trossalt fredag, så da er det lov med litt ekstra kos på matfronten. Etter et par timer med avslapping kjente jeg at jeg ble utrolig rastløs. Så da hev jeg på meg treningsklærne igjen og tok en 5 km joggetur. Det var virkelig noe av det herligste jeg har gjort på lenge. Denne gangen løpte jeg heller ikke på tom mage. Denne frøken har nemlig lært etter joggeturen i påsken, hehe. Dette var faktisk årets første joggetur ute her i Stavanger og jeg løpte som vanlig rundt mosvannet. Det er en fantastisk joggetur og ikke så alt for langt heller. Jeg pleier å starte joggeturen hjemmenifra, så jogger jeg bort til vannet, rundt og tilbake igjen. Noe som utgjør akkurat 5 km. Jeg synes det er en perfekt distanse når man har trent en økt tidligere på dagen også. Vanligvis ellers, hvis jeg ikke har trent tidligere på dagen, da tar jeg gjerne en ekstra runde rundt vannet. 

  Nå skal frokosten nytes i lag med en kopp med fittea. Det er en 14 dagers detox. Jeg er på dag 5, men merker ikke noe særlig forskjell enda. Tenkte å skrive litt om det når jeg har tatt hele kuren. Jeg fikk også nyeste utgaven av Costume i posten i går, så da skal det leses og hentes litt inspirasjon. Senere i kveld skal jeg på jobb. Jeg har nemlig jobbhelg, så da er det senvakt i kveld og tidlig i morgen. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere som kommer i kveld. Da blir det oppskrift på søtpotet kake med sjokoladebiter. Den smaker helt himmelsk. Jeg måtte bare ha en liten bit til frokosten i dag også, klarer bare ikke å dy meg. Håper dere får en kjempe fin lørdag! 
  Hva er dine planer for dagen? 

  #frokost #søtpotetkake #havregrøt #tørket #frukt #nøtter #fittea #detox #kosthold #trening

 • VINNERNE AV SCANDIC KONKURRANSEN

  God kveld dere ♥

  Nå kan jeg tenke meg at mange er spent på hvem som er de heldige vinnerne av Scandic konkurransen. Vel nå har endelig tiden kommet for å kåre de heldige vinnerne. For å trekke vinnerene fikk jeg med meg Evelinn (som er kurs&konferanse ansvarlig) og hotellsjefen vår Vibeke. Jeg måtte også smuge inn noen fine bilder av Scandic Stavanger City i innlegget. Det er jo selvfølgelig etter min mening verdens fineste hotell. Jeg får vel lov å si det? Litt patriot har man lov til å være når man jobber med en så god gjeng og får ta del i en så flott arbeidsplass. Nå er det bare å skrolle seg nedover for lese hvem de heldige vinnerne er, så håper jeg på flere kjekke konkurranser i framtiden. Har dere noen ønsker så er det bare å komme med forslag! 

  Vinnerne av konkurransen var:

  Vinneren av 1.plass som var heldig å vinne et gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost for 2 personer på et valgfritt Scandic hotell var →
  Cathrine Henriksen (cathenriksen@yahoo.no)

  Vinneren av 2.plass som var heldig å vinne et gavekort på frokost for 2 personer, som kan benyttes på valgfritt Scandic hotell var → 
  Marte (marte.kittang@gmail.com)

  Dere får en mail av meg. Gratulerer så mye til begge to og tusen takk til alle som deltok. Det var virkelig kjekt å arrangere en konkurranse som falt så godt i smak ♥

   

  // Konkurransen var i samarbeid med Scandic Stavanger City

 • 10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG / DEL 3

  Jeg synes innlegg som dette er så utrolig artig å skrive. Derfor tenkte jeg å kjøre i gang med del 3. Del 1 kan du lese >her< og del 2 kan du lese >her<

  ♦ Jeg var skikkelig mørkredd da jeg var mindre. Jeg turte ikke å gå alene hjem fra venninner, så enten måtte pappa hente meg eller møte meg på veien. Hvis ikke han kunne noen av delene, da sprang jeg hjem for harde livet.  

  ♦ Jeg har alltid vært glad i ugler. Når jeg først fikk øynene opp for ebay på ungdomsskolen kjøpte jeg uttalige smykker som involverte ugler. Her snakker vi ikke bare smykker, men også ringer og øredobber. Alt jeg kjøpte innvolverte ugler, synes det var så mye søtt. Jeg er fortsatt veldig glad i ting med ugler, så når jeg skulle flytte for meg selv måtte jeg selvfølgelig ha en uglelampe. Blir bare ikke bedre. Silje´s wierd obsession ♥

  ♦ Russeluen min ble oppkalt etter bloggen min. Så hver gang jeg brukte luen i russetiden ble jeg spurt om hva smad betydde. På den tiden var jeg fortsatt litt flau over å blogge, så det var ikke akkurat den beste følelsen å si at det var bloggnavnet mitt. HE HE.   ♦ Jeg er ikke noe særlig glad i vann. Jeg drikker det mest når jeg MÅ som når jeg for eksempel trener, ikke fordi jeg har lyst. Hvis jeg absolutt skal drikke vann da må det være iskaldt med masse isbiter. Da går det lettere ned. 

  ♦ Jeg har et hat / elsk forhold til berg og dalbaner. Jeg er egentlig livredd for å ta de, likevel gjør jeg det om mine venner absolutt skal ta de. Idet jeg sitter meg i setet, angrer jeg alltid like mye hver gang. Derimot når det hele er ferdig, da har jeg fått et skikkelig stort kick og er gira på å fortsette. 

  ♦ Mitt største kompleks da jeg var mindre var nesen min. Jeg lå aldri i verden ut et bilde av meg selv i profil. Nå derimot bryr jeg meg ikke om det i det hele tatt. Den er en del av meg og man må bare lære seg å være komfortabel med det man har fått "utlevert". 

  ♦ Jeg spilte håndball i 5 år. Den eneste grunnen til at jeg startet med håndball var fordi at jeg ikke fikk lov til å begynne på fotball av broren min. Det var nemlig hans sport, så han hadde førsteretten, haha. Så da startet jeg og spille håndbal, og vet dere hva? Jeg elsket det mer enn noe annet. Jeg hadde nok aldri sluttet å spille hadde det ikke vært for at jeg utviklet scenebetennelse i armen. Ikke lett å være keeper når man har scenebetennelse! 

  ♦ Jeg er egentlig blondine. Farget håret for første gang i 2.klasse på videregående, og kan fortsatt huske reaksjonen til mamma. Hun hadde så lenge sagt at jeg aldri måtte farge håret fordi jeg hadde så fin blondfarge. Likevel var jeg litt trass og gikk i mot henne. Jeg angrer ikke den dag i dag. Har aldri lengtet tilbake til blondt hår, foretrekker å være brunette. 

  ♦ Jeg er storfan av Taylor Swift. Jeg har vært fan fra første country pop album og er fortsatt like stor fan etter hun gav ut sitt første pop album i fjor. Jeg og Malin var på konsert med henne i 2011 og konserten var selvfølgelig et minne for livet. Så store fans som vi var ønsket vi selvfølgelig å se henne utenfor konserten også, og kan tro vi var heldige? Idet vi var på vei til en H&M åpning i bogstadveien så vi en stor svart van utenfor hotellet hvor hun bodde. Jeg og Malin løp selvfølgelig bort fordi vi var sikker på at det var Taylor Swift sin bil. Noe vi hadde rett i. Jeg har aldri i mitt liv vært så starstruck, nesten litt flaut å si det. Jeg stod der med kameraet, men jeg fikk ikke ut et eneste ord. Det eneste jeg klarte var å ta henne på skulderen og så stod jeg bare i sjokk med hakeslepp. Ikke var det så mye mennesker rundt henne heller, så vi hadde fått tatt bilde. Jeg bare ble helt stum, haha. 

  ♦ Hvis jeg har vært på fyllatur, da sover jeg alltid ekstremt dårlig. Jeg kommer gjerne hjem sent fra byen og våkner av meg selv lys våken allerede i 6-7 tiden om morningen. Dette resulterer alltid i at jeg sover vekk hele dagen når fyllasjuken kicker inn. Dagen derpå er som regel aldri en god dag. 

  Har vi noe til felles?

  Hvis du ønsker så kan du følge bloggen min på facebook >her<

 • MANDELGRØT

  Dagen i dag startet med en herlig frokost som bestod av mandelgrøt. Det var første gangen jeg smakte det og jeg må innrømme at det var overraskende godt. Denne porsjonen blir man veldig mett av. Jeg klarte ikke å spise det opp en gang. I tillegg var jeg mett fram til middag. Vanligvis blir jeg sulten igjen etter tre timer, men i dag var jeg ikke sulten før jeg kom hjem fra skolen og trening.

  Det du trenger er:
  50 g mandelmel
  2 1/2 dl mandeldryck (eller annen valgfri melk)
  1 ss chiafrø (kan sløyfes)
  1 klype kardemomme
  1 ts kanel
  2 ts sukrin + 

  Bland alt sammen i en kjele, husk å røre så det ikke svir seg i bunn. Du rører til du får en tjukk og fin grøt. Til topping brukte jeg hakkede mandler, cashewnøtter, tranebær, goji bær og litt banan. Veldig god smakskombo og så er det sunt i tilegg. Du kan selvfølgelig toppe med det du selv ønsker. Dette passer perfekt som både frokost og lunsj. Håper det smaker!

  Har du smakt mandelgrøt før?

  Vinneren av konkurransen trekkes nå på FREDAG, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #oppskrift #mandelgrøt #sunt #kosthold #mat 

 • FRA DET ENE TIL DET ANDRE

  God kveld dere ♥ Har dere hatt en fin dag?

  Min dag startet allerede klokken seks i morges. Jeg skulle nemlig på jobb klokken syv og denne gangen hadde jeg tatt på meg en ekstra vakt på Scandic Park. Vanligvis jobber jeg jo på Scandic City. Jeg storkoste meg masse på jobb, fikk til og med se min tidligere sjef igjen og vi koste oss masse med god lunsj. Tiden bare fløy avgårde og plutselig var klokken tre. Etter jobb dro jeg hjem, varmet noen middagsrester i mikroen før jeg måtte ut døren igjen for å hente en pakke på posten. Endelig kom den etterlengtede Romwe pakken, føles ut som en evighet siden jeg bestilte den. Dessverre må jeg si at jeg var litt småskuffa. Jumpsuiten jeg bestilte er helt feilsydd i stroppene. Jeg gidder jo heller aldri å retunere, så da får det heller bare være. Det andre jeg bestilte var heldigvis like fint som jeg forestilte meg, heldigvis.

  Når pakken på posten var hentet tok jeg bussen direkte til treningssentert. Hvis jeg først er på farten da liker jeg å få ting unnagjort, i stedet for å utsette det. Denne onsdagen hadde jeg nemlig meldt meg på bodypump. Det er like hardt hver gang, men man får virkelig en fantastisk følelse etter økten. Det er alltid en øvelse jeg sliter veldig med å gjennomføre på bodypump, og det er utfall. Jeg slet veldig mye med strekk over det venstre kneet i fjor, derfor er jeg alltid redd for å overbelaste kneet igjen. Jeg prøver å presse meg i gruppetimene, men psyker meg alltid så sykt ned. Jeg har all for stor frykt for å få strekk igjen. Målet framover er å bare presse meg selv til å fullføre utfall settet, slutte å psyke meg ned og ha troen på at strekken ikke kommer tilbake. 

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Jeg kjenner at sengen skriker etter meg, men jeg skal klare å holde meg våken. Jeg fikk jo ikke så mye søvn i natt siden jeg absolutt skulle ha med meg Paradise Hotel før jeg la meg. Noen andre som følger med? Tror faktisk det er det eneste norske programmet jeg ser på bortsett fra bloggerne, haha. Jeg er veldig glad i å se amerikanske tv-serier, men jeg er ikke så stor fan av norske.   Vinneren av konkurransen trekkes nå på FREDAG, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #trening #jobb #pakke #innkjøp #bodypump #styrke #paradisehotel

 • TIPS TIL SPARING

  • Lag din egen lunsj til skolen eller jobb.
   - Dette er noe jeg vet jeg har spart mye penger på. Jeg har jo både melke og glutenallergi, noe som gjør at det uansett er vanskelig å kjøpe mat ute. Før denne allergien slo til var jeg derimot helt håpløs. Jeg gikk i kantinen på skolen eller på butikken hver dag for å handle inn enten ferske baguetter, salater eller annen rask mat. Når man holder på sånn som dette forsvinner pengene veldig fort. Derfor er det bedre å handle inn mat på butikken og lage i stand lunsjen hjemme (gjerne kvelden før om man har dårlig tid på morningen). 

  • Kjøp busskort framfor å kjøre bil. 
   - Denne er veldig lett for min del siden jeg ikke har lappen. Jeg vet at når man først kjører, da er det ingen vei tilbake. Man takler rett og slett ikke å bruke offentlig transport, og tanken på å la andre styre rattet er bare utenkelig. Kjenner du deg igjen? Likevel så er det mye mer økonomisk å benytte seg av offentlig transport, samt at man sparer miljøet for unødvendig drivstoff utslipp. Hvis man investerer i et busskort da slipper man de store utgiftene med å fylle på drivstoff. Hvis det å ta offentlig transport absolutt er uaktuelt, da anbefaler jeg å fylle drivstoff de dagene prisene er lavest. Som f.eks. på søndager!

  • Opprett en sparekonto (om du ikke allerede har det).
   Sett inn et beløp fast hver måned når lønningen kommer. Jeg gjør alltid dette selv og det er en veldig god metode å spare penger. Det som er så bra med sparekonto i hvert fall i den banken jeg har, det er at man kun har 12 gebyrfrie uttak. Dette gjør at jeg unviker å røre kontoen med mindre jeg absolutt MÅ. For om du overstiger uttakene må du nesten betale mer enn det beløpet du tar ut, eller det føles hvert fall slik. 
    

  • Kutt ned på produkter du vet det går mye penger på.
   - Er du som meg? Avhengig av å ha pepsi max eller en annen type brus hver dag? Eller kanskje du har en annen obsession som du bare MÅ ha hver dag. Mitt tips her når det kommer til brusdrikking blant annet er å finne en erstatning som er mer økonomisk. Jeg er ikke noe flink til å drikke vann, må ha noe med smak, med mindre jeg trener. Derfor har jeg begynt å kjøpe funlight eller zero saft, disse smaker godt og varer mye lenger enn en flaske med pepsi max. Dette er mer øknomisk og man får samtidig et visst behov oppfylt. Prøv heller å spare brusen til helgene. Da er man både mer øknomisk og man har noe å se fram til.

  • Sparebøsse.
   - Har du mye småpenger i lommeboken? Hver gang du har litt lommerusk eller lommeboken er litt overstappet, da legger du det bare i sparebøssen. For det første så slipper du å irritere deg over at lommeboken veier et tonn og for det andre blir det fort en del penger spart. I stedet for å bruke en 20er på en flaske brus, så kan du heller legge den i sparebøssen. Plutselig har en 20er blitt til en 1000 lapp. 

  • Lag et budsjett for måneden.
   - Dette er noe som funker veldig bra. Lag en oversikt over utgifter du har og sett opp et mål om et beløp du skal holde deg til ukentlig. Dette er noe jeg selv har begynt med. Det jeg gjør er å beregne det jeg trenger hver uke og så har jeg satt alt annet over på sparekonto. Ved å gjøre dette har du akkurat det du trenger og da slipper du også å gå på en smell når det kommer til impulskjøp.  
    

  • Ha shoppe-stopp. 
   - Denne er veldig vanskelig, det er ofte her pengene går i hvert fall for oss jenter. Hvis du vet at du skal på en tur i sommer, da kan du heller sette penger til side og spare dem til shopping i utlandet? Det er ti ganger kjekkere å shoppe i utlandet, er dere ikke enig? I stedet for å impulsshoppe og kjøpe ting du egentlig ikke har bruk for. 

  • Kutt ned på cafèbesøkene og restaurantbesøkene. 
   - Man kan lage like god mat hjemme som man kan få servert på restaurant eller på cafè. Det er også mye mer økonomisk. Lag store porsjoner og frys ned restene. Da har du plutselig middag til flere dager. Det er også veldig greit å ha litt rester i frysen dager du har dårlig tid til å lage mat.

   

  Hvilke metoder bruker du for å spare? 

  Vinneren av konkurransen trekkes nå på FREDAG, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

 • FLOWER & LACE

  Nå har jeg akkurat kost meg med litt middag etter en lang dag med både jobb og trening. Jeg kjenner at det var godt å komme i gang med hverdagslige rutiner igjen, selv om det alltid er en liten pang start når man først kommer i gang igjen. Utover kvelden er planen å få unnagjort litt husarbeid, slappe av og kose meg litt med tv-serier. Må prøve å holde meg våken og ikke legge hodet på sofaputen. Det er alt for lett å bare ta en "liten" middagslur og plutselig har du sovet vekk halve kvelden. Føler meg nesten litt gammel som sier det, men sånn er det å være i jobb. 

  Tenkte jeg skulle legge ved noen flere bilder fra shooten med >Stian<.   Hva er dine planer for kvelden?

 • HOME & LIVING

  God morgen dere ♥

  Jeg kom hjem i går kveld etter 6 fantastiske dager i Bergen. Veldig godt å komme hjem en gang i blant, spesielt til en så fin og koselig høytid som påske. Da jeg ankom Stavanger i går kveld ble jeg hentet av Tayla flyplassen, noe som jeg ble superhappy for. Da slapp jeg heldigvis å vente på flybussen og måtte drasse kofferten med meg hjem fra byen. Det er så stress. Da vi kom hjem lagde vi oss etterlengtede peanøttpannekaker og koste oss med jenteprat utover kvelden. Jeg kjenner at det er virkelig godt å komme hjem igjen til Stavanger. Gleder meg faktisk til å være tilbake i faste rutiner med både trening, kosthold, jobb og skole. 

  Nå må jeg faktisk løpe ut døren og komme meg avgårde på jobb. Ville bare gi dere en rask oppdatering nå på morgenkvisten, så blogges vi senere!   Hva er dine planer for dagen?

 • 10 TING SOM GJØR MEG GLAD

  Glede, hva er det for deg? For meg er glede så mangt, men under har jeg nevnt et par punkter som gjør meg glad og lykkelig. 
   

  Tilbringe tid i lag med mennesker som jeg setter pris på og bryr meg om - 
  Det å være i lag med de menneskene som står meg nærmest må være en av de største gledene. 

  Mestringsfølelse - 
  Det å oppnå de målene du har satt deg og noe du har jobbet hardt mot, det gir i hvert fall meg en god følelse. 

  ♥ Hjelpe andre -  
  Det å hjelpe andre, være omsorgsfull og støttende er en veldig god egenskap å ha. Det er viktig å se andre og hjelpe når man ser at det trengs. Enten om det er i jobbsammenheng, venner og familie eller andre mennesker som trenger det. 

   Bli kjent med nye folk -
  Noe jeg elsker det er å møte og bli kjent med nye folk. 

  Bruk tid på deg selv -
  Det er viktig å sette av tid til seg selv en gang i blant og prioritere ting som gjør deg glad og lykkelig.  ♥ Trening og kosthold -
  Noe som gjør meg veldig glad det er når jeg har en god rutine både når det kommer til trening og kosthold. Det å trene gir meg energi og overskudd. Når man utfordrer seg selv og presser seg selv, da får man også muligheten til å oppnå mestringsfølelse. Hvert fall hvis man har nådd de målene man har satt seg tidligere. 

  ♥ Mat -
  Jeg er veldig glad i mat. Jeg elsker å kokkelere og lage ny, spennende mat, det gir meg en enorm glede. 

  ♥ Musikk - 
  Jeg elsker musikk, og hører på det så og si dagen lang. Jeg hører for det meste på listepop, men er også veldig glad i country. 

  ♥ Reise - 
  Hvis jeg kunne ha vært på reisefot 24/7 da ville jeg ha gjort det. Jeg elsker å reise og oppleve nye kulturer, steder og attraksjoner. 

  ♥ Sommer - 
  Det er ingen tvil om at jeg elsker sommeren. Sol og varme er bare det beste som finnes ♥   Hva gjør deg glad?

  Vinneren av konkurransen trekkes nå denne uken, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #glad #tipunkter #glede #reise #vennskap #mat #trening #kosthold

 • UKEN SOM GIKK ...

  Ukens Sitat: The ache for home lives in all of us, the safe place where we can go as we are and not be questioned. - Maya Angelou

  Ukens Opptur: Denne uken har det vært så mange oppturer. Først og fremst fordi det er påske, noe som for meg ville si at jeg endelig fikk dratt en tur hjem til Bergen. Jeg har vært på fotoshoot med Stian og Rebecca, tilbragt mye tid i lag med familien og grillet i lag med bestegjengen. For en flott uke! 

  Ukens Nedtur: Det må ha vært at jeg har vært en del slapp og dårlig, hostet og hatt en del hodepine de siste dagene. Så jeg tror jeg brygger på noe, krysser fingrene for at jeg ikke blir syk! 

  Ukens Oppskrift: Peanøttpannekaker. Åhh dette er bare himmelsk, kommer nok til å lage det mye framover. Oppskriften finner du >her<.
   

  Ukens Sang: I Love The Way You Miss Me - Alex G. Denne sangen er bare så søt! 

  Ukens Craving: Smågodt, need I say more? Det har jo trossalt vært påske, så da er det vel lov å skjeje litt ut.  

  Ukens Gullkorn: 
  På fotoshooten med Stian og Rebecca. 
  Stian: Silje, kan du se bort mot Rebecca?
  (Jeg ser bort mot Rebecca)
  Stian: Bare tenk at du skal forføre Rebecca!
  (Jeg fortsetter å se bort på Rebecca. 2 sekund senere bryter jeg ut i latter etter å ha innsett hva Stian egentlig sa)   Vinneren av konkurransen trekkes nå denne uken, så hvis du ikke har meldt deg på har du fortsatt mulighet >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

   

 • CASUAL OUTFIT  Gårsdagens antrekk. Herrgud, det var bare så fint vær i går og temperaturen var heller ikke noe å klage på. Jeg fikk tatt i bruk verdens herligste og fineste kåpe fra Nelly. Gleder meg til å ta den enda mer i bruk nå utover våren. 

  Hva synes du? 

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.

  #klær #mote #outfit #trend #kåpe #vår #antrekk

 • GRILLKOS


  Jeg skulle ta et kjærestebilde av Cathrine og Roar, men det er jo helt umulig. Cathrine er helt med, mens Roar bare viker unna. Haha!  Ord kan ikke beskrive nok hvor godt det var å se denne gjengen igjen. Vi dro å handlet inn grillmat i og med at været var så sinnsykt fint. Det var litt for kaldt til å sitte ute, så da fikset guttene grillingen av kjøttet, mens jeg og Cathrine tok på oss det lille ansvaret om å skjære salaten. Dette tok vel og merke kun to sekunder, så vi ble sittende i sofakroken med godisen i armkroken og pratet til middagen var klar. Vi koste oss med god mat og prating til langt ut på kvelden. Det beste er faktisk slike kvelder hvor man bare mimrer om alt som har skjedd, samt ler av alt og ingenting. En bedre gjeng skal man lete lenge etter. 

  Hva gjorde du i går?
   

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.

  #grilling #gjensyn #glede #mat #selskap #venner 

 • PÅSKEMORGEN

  I dag våknet jeg opp til verdens herligste vær. Solen skinner og påskestemningen er på topp. Jeg tok på meg treningstøyet og bestemte meg for å ta en joggetur på morgenkvisten. Jeg jogget ned til lysløypen og litt over halvveis i økten fikk jeg selvfølgelig tidenes sting. Noe som sikkert var resultatet av å løpe på tom mage. Haha, aldri igjen. Det endte med at jeg gikk litt omveier på veien hjem for å nyte det fine været til det fulle. Da jeg kom hjem laget jeg meg god frokost som bestod av havregrøt med banan og en kopp kaffe. Kan det bli bedre? Jeg kjenner energien er på topp og jeg er virkelig klar for en ny dag. I dag skal jeg møte Cathrine bestie, Roar og Sverre. Vi skal lage middag og kose oss i hverandres selskap utover kvelden. Blir veldig godt å se de igjen og få tilbragt litt kvalitetstid, det blir jo trossalt en stund igjen til neste gang. Nå skal jeg og mamsen ta en liten tur på Sartor for å handle inn noen småting til resten av påsken. Hva er dine planer for dagen? 

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.

 • 6 OPPSKRIFTER MED SØTPOTET (MELK OG GLUTENFRI)

  Det er ingen hemmelighet at jeg elsker søtpotet. Jeg har fått inntrykk tidligere i kommentarfeltet at mange av dere ikke har smakt søtpotet før. Derfor tenkte jeg å lage et innlegg med hvor mange muligheter man har når man bruker søtpotet. Det er nemlig uttalige oppskrifter man kan bruke søtpotet til. Alle oppskriftene mine er også melk og glutenfri. Her er noen av mine favoritter som jeg har testet hittil:

  Søtpotet middagspai: Oppskriften finner du >her<
  Søtpotet polarbrød:
  Oppskriften finner du >her

  Søtpotetmos: Oppskriften finner du >her<


  Søtpotet Scones:
  Oppskriften finner du >her<


   

  Søtpotet Nachos: Oppskriften finner du >her<


  Søtpotet Pizza: Oppskriften finner du >her< 

  Har du smakt søtpotet? Hva bruker du det mest til?

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell. 
   

  #Oppskrifter #søtpotet #middag #frokost #lunsj #pizza #pai #scones #søtpotetstappe #nachos #polarbrød #melkefri #glutenfri #mat

 • PHOTOSHOOT PART 1
  // Alle bildene er fotografert av >Stian<  


  Minner også om konkurransen jeg holder gående: F
  or å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.   

  #photoshoot #fashion #mote #klær #foto #bilde

 • BEHIND THE SCENES

  Heisann dere ♥ 

  Dagen i dag har vært kjempe fin hittil. Har vært på photoshoot med Stian og Rebecca. Vi fikk tatt bilder av tre antrekk og jeg kan love dere at det var kaldt. Vi måtte ha jevnlige pauser i bilen for å få varmen tilbake og så var det ut i kulden igjen. Likevel var det verd det. Gleder meg sinnsykt til å se resultatet når Stian er ferdig. Jeg har fått en liten smugtitt på et par av bildene og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å legge de ut. Etter shooten var jeg en snartur hjemmom før Cathrine kom å hentet meg. Vi trodde ikke at vi kom til å få sjansen til å se hverandre før jul, siden hun flytter til Australia i morgen. Så jeg ble skikkelig glad da vi klarte å presse inn 1-2 timer. Vi dro på mixen å handlet inn litt snop og pepsi max, mens vi koste oss med jenteprat. For et savn det har vært. Nå skal jeg bare slappe av en liten stund før hele familien drar på kino. Vi har bestilt billetter til Focus, det blir nok kjekt med litt kvalitetstid med familien.


  Hva har du gjort i dag?

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

 • 12 TV-SERIER

  God morgen ♥

  Jeg ankom Bergen i går ettermiddag og jeg må innrømme at det er veldig deilig å endelig være hjemme igjen. Nå skal jeg snart ut å møte Stian og Rebecca. Planen vår i dag er å ta litt bilder. Stian er jo en veldig flink fotograf, så dette blir spennende. Det eneste som er kjipt er at snøen er tilbake for fullt og jeg har jo bare pakket med meg "lette" klær til bildene. Så vi får se hvordan det går. Jeg skal hvert fall legge ut bilder av resultatene når de er ferdige og så skal jeg prøve å få tatt litt behind the scenes bilder i løpet av dagen. 

  I dag tenkte jeg å starte av dagen med å dele noen av mine favoritt serier opp gjennom tidene. Det er jo påske og mange serier har "pause". Derfor tenkte jeg det var en god idè å tipse dere om noen serier som faller i smak hos meg. Kanskje dere har sett noen fra før av, men forhåpentligvis er det noen nye også. Serier jeg liker best er serier som inneholder drama, kjærlighet og enda mer drama. 

  Hvilke tv-serier ser du?

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

  #tv #serier #tips #favoritter 

 • SUNNE PEANØTTPANNEKAKER (MELKE & GLUTENFRI)

  God morgen dere ♥

  Har dere hatt en fin påske så langt? Nå har jeg nettopp kost meg med peanøttpannekaker og en kopp kaffe til frokost. Lagde disse både i går og i dag, får bare ikke nok. Når man først har smakt disse, da klarer man bare ikke å la være å fortsette å lage de. Jeg er litt usikker på om man får tak i peanøttmel på sunnkost, men jeg vet hvert fall at man får tak i det på nettet. Vi bestilte det fra en amerikansk side, så hvis dere ønsker link, da er det bare å rope ut i kommentarfeltet. Jeg må også benytte anledningen til å si tusen takk for all responsen på det forrige innlegget, utrolig kjekt å se at dere engasjerer dere for temaet. Hvis dere ønsker at jeg skal skrive mer om slike temaer, da er det bare å komme med tips. 

   

  Dette trenger du:
  - 30 g Peanøttmel
  - 15 g havregryn
  - 1/5 banan
  - 1 egg
  - 1-2 ts kanel
  - 1 ts bakepulver
  - 1 ts peanøttsmør
  - 1 ts sukrin+
  - Mandeldryck fra GoGreen (tilsett etter behov)

  Tilsett alle ingrediensene i en bolle, miks det sammen enten ved hjelp av en stavmikser eller en blender. Tilsett mandeldryck etter behov, slik at du får en jevn og fin pannekakerøre. Mitt tips til pålegg er enten peanøttsmøret fra mills (som nå ikke inneholder palmeolje) eller sukkerfritt bringebær syltetøy. Veldig rask og enkel frokost som smaker helt fantastisk.    

  Har du smakt sunne peanøttpannekaker før?

  Minner også om konkurransen jeg holder gående: For å delta trykker deg inn på denne linken >her<. 
  1.premie - Gavekort på 2 netter/helg, overnatting inklusiv frokost, for 2 personer på valgfritt Scandic hotell.
  2.premie - Gavekort på frokost for 2 personer, som også kan benyttes på valgfritt Scandic hotell.  

   

  #peanøttpannekaker #sunne #oppskrift #kosthold #pannekaker # 
 • hits