Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

HELGETUR TIL VATS

I helgen dro jeg og Kjersti til Vats, et stykke utenfor Haugesund. Kjersti er nemlig derfra, så jeg var så heldig å få være med henne. Veldig kjekt med roomietur. På fredagen var en god gjeng med folk samlet hos Kjersti. På lørdagen tok jeg, Kjersti og Tayla oss en tur på et kjøpesenter som heter Amanda. Det var mye større enn forventet, og jeg klarte å finne en fin topp for kveldens festligheter. Tayla arrangerte nemlig "grillparty" på kvelden hvor hun hadde diska opp pastasalat, potetsalat og knall gode koteletter. For en god middag. Planen var at det skulle være grillparty ute, men været var ganske ustabilt, så da var vi inne i stedet. Senere på kvelden miksa verten i huset til mojito som smakte himmelsk, tror aldri jeg har smakt en så god mojito før. I tolv tiden dro vi ut på byen med en god del folk og var der til stengetid. Så dro vi på nach hos Tayla igjen og hadde allsang. Alt i alt en kjempe koselig helg. 

Dagen i dag startet med jobb, enda mer opplæringskurs. Åpningen nærmer jo seg med stormskritt. Etter jobb har jeg bare slappet av og så tok jeg meg en herlig treningsøkt. Fikk jogget 8.11 km rundt movannet i dag på ca.48 minutter, veldig slitsomt, men samtidig veldig deilig etterpå. Trengte virkelig å trene litt etter all den gode maten i helgen. 

Hva har du gjort i helgen? 

 • WORKING GIRL

  Dagen i dag har vært så lang. Store deler av grunnen er nok pga dårlig søvn i natt, fikk bare ikke sove. Selv kaffe har ikke hjulpet på trøttheten og da er det gale. Likevel har jeg klart meg ganske bra gjennom dagen. Vi har hatt lange kurs i både førstehjelp og sikkerhet på jobb i dag. Vi fikk til og med servert tidenes lunsj. Åhh får vann i munnen, maten var virkelig til å skryte av. Jeg fikk glutenfri og melkefri sandwich med kylling, bacon aioli og salat. Jeg lærte også masse i dag, veldig nyttige kurs å få med seg. I morgen er det 2 utplassering/opplærings dag som resepsjonist. Det blir selvfølgelig kjempe kjekt, stortrives virkelig og føler jeg er i mitt rette element. Gleder meg til å lære mye nytt. 

  Senere i dag må jeg gå igjennom et par kurs på nettet, slik at jeg blir enda mer orientert. Så håper jeg at været holder seg greit, for jeg kunne virkelig tenke meg å få unnagjort en treningsøkt. Jeg våknet nemlig i dag til regnvær etter et par fine uker med opplett og fint vær. Det var ikke kjekt å få det dårlige været tilbake. Jeg som hadde planer om å komme inn i faste joggerutiner igjen. Krysser fingrene for mer opplett i kveld. 

  Hvordan har din dag vært i dag?

 • AKTIV MANDAG

  Etter å ha hatt 2 late uker vekke fra trening er jeg endelig i gang igjen. Jeg har ikke vært frivillig vekke fra treningen hele tiden. Jeg ble nemlig skikkelig syk, forskjøla og hele pakken, så dermed fristet ikke trening før jeg ble helt frisk. Ellers så har vi hatt utrolig fint vær de siste ukene, noe som har gjort at andre ting har fristet mer enn trening. I dag tok jeg meg sammen og tok på meg treningsklærne. Jeg jogget til mosvannet, rundt mosvannet og hjem igjen. For en herlig treningsøkt. Totalt var joggeturen på en halvtimes tid og litt over 5 km lang. Perfekt treningsøkt vel og merke. Jeg håper bare jeg klarer å opprettholde joggingen framover. Jeg er glad i å trene på treningssenter, men når været blir fint og varmt, da frister jogging i naturen mer. 

  En app som hjelper veldig på motivasjonen når jeg løper er Runkeeper. Her kan du se hvor langt du løper 5.14 km, hvor lang tid du bruker 31:31 min, hva som er gjennomsnittsfarten din per km 06.06 og til slutt hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av økten 359. Du får også samlet alle tidligere treningsøkter, så kan du se tilbake om du har forbedret deg eller ikke. I mitt tilfelle har jeg fått mye bedre kondis i løpet av dette året. Sist jeg brukte app'en var for akkurat et år siden. Da brukte jeg faktisk 43 min på 5.05 km, noe som er helt sykt å se tilbake på. Jeg som jogget så mye før, hehe. Tenkte denne app'en var et godt tips til dere som trenger litt motivasjon i hverdagen slik som meg. 

  Ha en fin dag videre!

 • BLACK ROSES

  Åhh denne sangen er så fin. Jeg har blitt hekta på tv-serien Nashville i det siste og dette må bare være en av de fineste sangene jeg har hørt i serien. Hvis du ikke har sett serien så anbefaler jeg den virkelig. Jeg er jo stor fan av country, så at serien er basert på det passer meg ypperlig. 

  Ser du på Nashville? Hva synes du om sangen?

   

   

 • THAILAND I JULEN?

  Gledeshyyl. I julen skal jeg reise til THAILAND. Jeg skal dra med Susanne og foreldrene hennes. Vi skal feire både julen der og nyttår. Det blir selvfølgelig rart å ikke feire julen hjemme med mine nære og kjære, men når jeg fikk muligheten til å reise til varmere strøk med Susanne, da sa jeg ikke akkurat nei. Det blir en fantastisk tur, gleder meg veldig mye. Vi skal dra til en by som heter Pattaya. Jeg har aldri vært i Asia før, så dette blir en ny og spennende opplevelse. Vet det er lenge til vi skal reise, men det er alltid kjekt å ha god tid til planlegging. Dette året skal jeg også til USA i nesten 3 uker. Jeg som aldri i mitt liv har satt min fot utenfor Europa? Skal nå på to nye kontinenter innen året er omme. For et flott år sier jeg dere. Reising er noe av det jeg liker best, det er jo en grunn til at jeg går reiselivsledelse. Jeg kjenner jeg er lei av å sitte på rumpen i kalde Norge, litt varme skader hvert fall ikke. Det å ligge på stranden igjen skal bli herlig, har ikke vært i syden på snart 2 år. I fjor var jeg i Beograd og London, ikke akkurat de varmeste strøkene, men flotte turer var det uansett. 

  Har du vært i Thailand før? 

 • OUTFIT
  Kjole - New Look / Genser - Bik Bok / Sko - Converse / Veske - Primark / 

  Hva synes du?
 • hits