Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

LET HER GO

Let Her Go - Passenger (cover av Beth) 

Dette coveret er nydelig. Beth har en behagelig stemme å høre på. Jeg  liker dette coveret mye bedre enn orginalen. Da jeg først hørte orginalen synes jeg den var litt små kjedelig, men likevel fin. Da jeg hørte coveret tenkte jeg for en nydelig sang. Jeg liker sanger som gir mening, ikke bare sånne gangnam stylge sanger som ikke gir noen mening i det hele tatt. Det er i utgangspunktet alltid teksten til sangen som får min oppmerksomhet. 

Hva synes du?

 • GÅRSDAGENS ANTREKK


  Genser-Cubus // Bluse-New Yorker // Tights-New Look // Veske-Marked // Smykke-H&M // Ring-Bjørg //

  Hva synes du?
   

 • DEN SISTE UKEN


  Har lagd havrepannekaker, noe av det beste jeg vet. Åhh fikk lyst på det nå!


  Jeg har øvd til prøver, fremføringer og tentamen!


  Kjøpt meg verdens herligste løpesko, elsker Nike Free Run, de er det mest behagelige man kan ha på foten!


  Måtte selvfølgelig teste ut løpeskoene, så da ble det en deilig joggetur!


  Siden sist har jeg også klippet meg, og det er MYE kortere nå. Forandring fryder, ikke sant? 


  På torsdag var jeg på russe-kickoff med jentene, Nathali og Lise! Nå er det kun 1 uke igjen til dåpen, tiden flyr!

  Ellers så har helgen gått til jobbing, trening og avslapping. Det blir noen hektiske uker framover med russetid, prøver og mye jobbing. Håper jeg får tid til å oppdatere oftere, selv om motivasjonen er litt på bånn nå som kameraet ikke fungerer slik det skal. Satser på å få kjøpt ny linse neste måned, da skal jeg skjerpe meg på bloggfronten! 

  Hvordan har din uke vært? 

 • DAGENS ANTREKK 11.04.13


  Topp og smykke - H&M / Jakke - Bik Bok / Shorts - Bershka / Armbånd - New Yorker /

  Hva synes du?

 • INNKJØP - EBAY

  Genser 1 >HER<  ---- Genser 2 >HER<

  Da er disse to herlighetene på vei hjem til meg. Gleder meg til å få de i posten, har siklet etter de kjempe lenge og nå er de endelig mine! 

  Hva synes du?

 • FAVORITT ANTREKK?

  Nummer 1:  Nummer 2:


  Nummer 3:


   Nummer 4:


   Nummer 5: 


   Nummer 6:


   Mine favoritter er nr: 4, 5 og 6 !

  Hvilket antrekk likte du best?

 • DAGENS ANTREKK 09.04.13


  Jakke - Vila / Vest - Only / Genser - Bik Bok / Smykke - New Yorker / Sekk - New Look /

  Hva synes du? 

 • INSTAGRAM

  Jeg er instagram freak, det er det ingen tvil om. Elsker hele konseptet til instagram, hehe. Regner ikke med at jeg er alene om det? Hvis du ønsker å følge meg, da blir jeg selvfølgelig veldig glad. Navnet mitt på instagram er; Siljejed. 

 • DAGENS ANTREKK 07.04.13


  Jakke-Only / Genser-Cubus / Bluse og skjørt-New Yorker / Smykke-H&M / Ringer-Primark og Bjørg /

  I dag fikk jeg tatt antrekks bilder, prøver å bli flinkere til å ta det. Jeg fikk også tatt i bruk min nye favoritt jakke i dag, den passer virkelig til alt. Kommer sikkert til å bo i den framover! 

  Hva synes du?

 • NY JAKKE  Ny favoritt i klesskapet er denne herligheten fra Only. Jakken kostet 500 og den er virkelig verd pengene. Den er rett og slett perfekt. Har gått å siklet på den en stund og endelig er den min. Elsker at den har skinnermer, det er noe av det fineste jeg vet. 

  Hva synes du?

 • GOD MORGEN

  Nå har jeg nettopp spist den beste frokosten på lenge, dette må dere bare prøve ut hvis dere ikke har smakt det før. Havregryn og melk toppet med banan og frosne blåbær. Jeg får rett og slett vann i munnen av å se på bildet over, så godt var det. Nå sitter jeg å blar gjennom inpirerende blogger, noe som hjelper på treningsmotivasjonen. Den har vært på topp i det siste, tar meg sikkert en treningsøkt etter jobb.  Å dette har vært en så god morgen, merker at jeg er så avslappet (kan være fordi jeg spiller rolige Taylor Swift sanger i bakgrunnen?). Nå må jeg snart få rompa i gir å gjøre meg klar til jobb som er om en times tid. Håper alle dere får en kjempe fin dag videre!

 • JOGGETUR


  I farta - gjelder å løpe + posere + ta bilde samtidig
  Svett og ekkel etter joggeturen

  I dag tok jeg meg en flott joggetur i lysløypen. Solen stråler og jeg kjenner jeg får så mye energi av å løpe. Dagen startet med tentamen i sosialkunnskap etterfulgt av en herlig joggetur på 8-9 km. Så hadde jeg kun 3 timers vakt på jobb i dag og tiden bare fløy avgårde, slike dager gjør at jeg blir i kjempe godt humør. Det er så fantastisk å endelig kunne gå med vår-jakke ute uten å fryse, gleder meg til å ta outfits bilder framover, håper bare at dette fine solskinnsværet  ikke forsvinner. 

  Hva har du gjort i dag?

 • DAGENS ANTREKK 04.04.13
  Genser-Gina Tricot / Tights og ransel-New Look / Sko-Converse / Smykke-H&M / Armbånd-New Yorker /

  For tiden er jeg hekta på bukser/tights med mønster. Synes det er utrolig stilig å få fokuset på buksen i stedet for på overdelen. Av og til blir jeg lei av å gå med bukser som bare er helt ensfarget. Susanne fant denne tightsen når vi var i Serbia og begge endte opp med den i handleposen. Veldig fornøyd !!

  Hva synes du?

 • DAGENS TRENINGSØKT
  Siden jeg først skulle ta bilder når jeg var på trening da kunne vi ta et "klar for trening" bilde også, hehe!
  1 stk sliten jente


  Måtte bare vise dere Rebecca sine treningssko, digger de siden de er så fargerike!


  Til slutt måtte vi tøye ut, det er selvfølgelig veldig viktig etter trening.


  Når treningen var gjennomført måtte vi selvfølgelig legge ut noen happy "Vi har fullført treningen" bilder.

  Dagen treningsøkt begynte med jogging, deretter tok vi ganske mye styrke. Får ikke trent styrke igjen før lørdag, så da måtte vi ta litt ekstra i dag. Veldig motiverende å ha noen å trene med, da får man det ekstra pushet man trenger for å fullføre alt. I morgen skal jeg jogge med KRIK folkene og fredag blir det stolzen igjen. Jeg har forresten prøvd å henge meg på #teamkristinaandersen sin 30 days challenge, enn så lenge i hvert fall. Skal prøve mitt beste å fullføre hele utfordringen, dette blir gøy. 

  Trener du? Er du med på utfordringen?

 • NYTT DESIGN

  Det gamle designet:


   Det nye designet: 

  Selv om jeg likte det gamle designet kjempe godt, følte jeg det var på tide med litt forandring. Siden det nå er varmere i været, så tenkte jeg at det var greit med litt varmere farger i designet i stedet for kalde vinter farger. Dette designet tror jeg bare blir midlertidig. Jeg er nødt til å ta nye headerbilder så fort som jeg får tid.  Hva synes dere? 
   
 • hits