Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

ET SKJØRT - TRE ANTREKK

1 Skjørt - 3 antrekk. Dette skjørtet er fra H&M, det er et av mine favoritt skjørt og det går til nesten alt.

Antrekk 1: Topp - Vila //  Veske - Chanel // Armbånd - Spania //

Antrekk 2:  Skjorte - Bik Bok // Belte - H&M // Ringer - Bjørg og Stradivarius // Sko - Din Sko //
Antrekk 3:  Bluse - Whitney Port by Bik Bok // Belte - H&M


Hvilket antrekk likte du best?
-SILJE

 • GÅRSDAGENS ANTREKK  // Shorts og Blazer - H&M // Skjorte og Smykke - Bik Bok // Ringer - Bjørg og Praha //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • LIGHTER THAN AIR

  Denne sangen er så vakker, en av mine favoritt sanger.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DRØMMEREISER

  Jeg har lenge hatt en tanke om å lage et innlegg om land/steder jeg har lyst til å reise. I dag tok jeg meg endelig tid til å lage et innlegg. Jeg er nemlig en veldig reiselysten person, det kribler i magen hver gang det nærmer seg en utenlandstur. Jeg har som sikkert mange andre en liste over steder jeg har mest lyst til å reise til før jeg "dør".

  Under har jeg laget en topp 9 liste på hvilke steder som kommer til å prioriteres i framtiden. Jeg har reist masse i Europa (har vært i ca 14 land), dermed står ingen steder i Europa på listen min. Jeg skal snart til Mallorca for andre gang i sommer (gleder meg masse) også skal jeg kanskje snart til London (for første gang) med bestie. Så det er jo ganske lenge til jeg får dratt ut av Europa. Hvis jeg er heldig så er en av reisene under krysset ut fra listen min innen starten av 2014. Det høres veldig lenge ut, men det er faktisk kun 1 og et halvt år til. 

  1: Australia


  Sydney - Surfing - Kengurer - Australske gutter (hehehe, kjekkaser)

  2: New York (USA)  Times Square - Frihetsgudinnen - Broadway - Shopping

  3. Shanghai (Kina)


  Ahh shanghai, vil virkelig dit en gang!

  4: India
  5: Egypt  Pyramider - Kameler - Ørken

  6: Mexico
  7: Hawaii


  8:  Toronto (Canada) 

  9.  Tokyo (Japan)
  Hva er dine drømmereiser? 
  -SILJE 

 • DEN PERFEKTE KJOLEN

  Kjolen forfra:  Bakfra:  Ahh elsker ryggen, den er så vakker. Gleder meg masse til å bruke den!  Kjolen er fra Gina Tricot og koster 199. Den er veldig utsolgt, i hvert fall her i Bergen. Så hvis de har din størrelse på nettet, da anbefaler jeg deg å kjøpe den der.

  Noen andre klær som er på ønskelisten fra Gina Tricot:

  Hva synes du om kjolen?
  -SILJE

 • MIN SPILLELISTE  Er det noe jeg elsker så er det musikk. Jeg hører på det hele tiden. Helt utrolig at jeg sjeldent blir veldig lei av noen sanger. Jeg hører på det meste av musikk, alt fra rock til pop. Det går vel det meste i pop, men jeg liker egentlig det meste. Så derfor lurer jeg på om dere har noen musikk tips?
  -SILJE

 • OUTFIT 15.04.2012


  Redigerte dette bildet litt i fargene, elsker hvordan resultatet ble!  // Topp - H&M // Shorts - Bik Bok // Tilbehør - H&M, YSL, Casio // Sko - Din Sko //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • BILDER - DEN SISTE TIDEN


  Jeg er egentlig ganske i mot speilbilder, det ser man kanskje på det anstrengte smilet....! Grunnen til at jeg tok bilde var egentlig fordi jeg gikk rundt i en påskegul kjole i påsken selvsagt og følte meg som rene påskekyllingen.. ja, det var ikke akkurat gjennomtenkt..


  Jeg var også hos min søster i påsken, og hun hadde laget et påsketre, det var virkelig søtt (akkurat som å ha juletre i julen)!


  Jeg var hos Rose forrige søndag. Vi holdt på å spille inn en sang som jeg har skrevet. Kommer til å poste den her på bloggen når den er ferdig.


  Recording av vokaler, funfunfun :-)


  Haha, må le litt når jeg ser dette bildet. Grunnen er at vi hadde kjøpt oss denne frappen på BIT (på Galleriet i Bergen). Så er jeg blitt ganske glad i å bruke instagram på mobilen, og siden jeg er blogger så er jo det vanlig å ta bilder av ALT. Dermed stod vi på torgamellingen og skulle ta bilde, mens folk gikk forbi så sier Susanne: Du er Klein 1 og jeg er Klein 2. Haha.. Okei det var kanskje litt internt, men i bunn og grunn så var vi kleine av flauhet.


  Åh denne Frappen var yumyum, anbefales hvis du bor i Bergen. Vi drakk den med sjokolade, finnes to andre også!


  Ellers så har jeg bladd litt i London bøker, har kanskje tenkt meg en tur til London med bestie snart !! Det blir gøy :-)


  Lørdagskveld gikk til filmtitting av Sex and the City, lenge siden jeg hadde sett den. I tillegg så spiste jeg den beste sjokoladen som finnes!

  Hva har du gjort i det siste?
  -SILJE

 • MINE FAVORITT RINGER

  I dag tenkte jeg å lage et innlegg med mine favoritt ringer, det er nemlig ganske lenge siden sist jeg lagde et sånt innlegg. Dermed blir vel dette i bunn og grunn et oppdatert innlegg, med både nye favoritter og gamle favoritter. Det er vel ikke vanskelig å se at jeg har ring-dilla. Jeg må innrømme at etter jeg kjøpte YSL-ringen min har jeg kjøpt ganske få ringer. Jeg tror egentlig at jeg kun har kjøpt to ringer etter jeg kjøpte YSL ringen i oktober. Jeg har startet å prioritere ringer jeg virkelig vil ha i stedet å kjøpe alt jeg ser fordi jeg "trenger det" til samlingen.


  BJØRG


  YSL


  GLITTER


  H&M


  PRAHA -Fikk av Malin :)


  STRADIVARIUS


  PRIMARK - Fikk av Rebecca :)

  Hva synes du? Hvilken var din favoritt?
  -SILJE

 • TO NYE INNKJØP
  Topp H&M - 99 ,-
  Topp H&M - 149 ,-  Ahh denne kolleksjonen har bare vært helt fantastisk fin i år. I dag tok jeg en liten tur innom H&M og endte opp med å bli to plagg rikere. Dette er første gangen jeg har likt så mye i denne kolleksjonen. Dette merket er miljøvennlig, dem bruker blant annet økologisk bomull. Jeg trengte faktisk topper i klesskapet, så det passet ganske bra at jeg fant disse. Jeg elsker mintgrønn, det er en av mine favoritt farger. Dessverre er det sjeldent jeg finner noen plagg som er fine med den fargen, men i dag fant jeg den søteste toppen. Merker at jeg er veldig fornøyd med innkjøpene. Hva synes du?
  -SILJE

 • DAGENS OUTFIT 10.04.12
  // Skjorte - Bik Bok // Skjørt - H&M // Sko - Din Sko // Ringer - Bjørg og Stradivarius //

  Åhh dette er virkelig et av mine favoritt skjørt, bruker det ganske flittig.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DEN SISTE TIDEN - BILDER


  Forrige lørdag da var jeg i bursdagsbesøk hos Susanne som ble 18 år


  På tirsdag tok Rettslære klassen en tur ned på bryggen å hadde time, sykt koselig.
  Maria og Susanne ♥ På Onsdag hadde vi elevaksjon på skolen, så da samlet vi inn penger, noen av jentene hadde laget muffins, brownies og kjeks, yumyum. Også sang vi litt for å få litt underholdning også, skikkelig koselig!
  Earth Hour i Bergen !! Virkelig vakkert å se på når lysene gikk av og høre på flott musikk i musikkpavilijongen.
  Jeg og Susanne var frivillige hjelpere til Earth Hour, så fikk vi t-skjorte, hehe!

  Hva har du gjort på den siste tiden? Husket dere å skru av lysene på Earth Hour?
  -SILJE
 • hits