Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

LATEST BUYS

Kjole - Nelly / Treningstights - Nelly/ T-skjorte - Junkyard / T-skjorte kjole - Junkyard / New Balance sko - Junkyard / Solbriller - Junkyard /

Jeg har vært syk de siste dagene, så da ble det litt nettshopping i dag. Jeg har shoppet veldig lite det siste året, så da belønnet jeg meg selv litt ekstra siden det var lønningsdag i dag. Jeg har fått helt dilla på sports-trenden og deriblant er Addidas det merket jeg har fått mest sansen for. Jeg liker å gå casual og komfortabelt framfor å dolle meg opp for tiden. Stilen min forandrer seg egentlig hele tiden, men spesielt etter Australia. Jeg ble veldig vant til å gå i avslappede klær og en del av sjarmen med Australia er vel det at folk ikke brydde seg om hva man gikk med. Så lenge man var komfortabel, så var det greit. Selv om både håret og sminken var på halv åtte konstant, ha ha. Jeg hadde ikke tenkt at denne fasen kom til å fortsette når jeg kom hjem igjen til Norge, men det har den faktisk gjort til en viss grad. Jeg har blitt veldig glad i sporty klær, gjerne litt baggy overdeler og store jakker. Gleder meg til å style dette senere, forhåpentligvis får jeg knipset noen antrekksbilder til dere.

TIPS! Hvis du handler for over 1200 på junkyard får du 200 kr avslag. Dette fant jeg faktisk ikke ut av før jeg hadde betalt, ha ha. Så her kan man altså spare litt om man handler i dag. Innlegget er ikke sponset, tenkte bare å tipse om det :-)

Hva synes du om innkjøpene? 

 • CHIA PUDDING - HEALTHY BREAKFAST

  God dag :-)

  Nå har det gått et par måneder siden jeg oppdaterte dere sist. Australia gjorde at jeg falt litt ut av den "daglige" vanen med å blogge. Det skjedde så mye der nede at det var vanskelig å få tid til å blogge. Dessuten så tok det også mye lengre tid da jeg valgte å skrive på engelsk. Tror jeg skal blogge på norsk fra nå av, slik at det blir lettere å ta seg tid til å oppdatere. I dag fikk jeg bare et innfall om å blogge, så da ble det hvert fall en liten oppdatering.

  Jeg har endelig fått litt motivasjon på matfronten igjen, det tar litt tid å komme tilbake igjen i gamle vaner etter et halvår i utlandet. Nå er motivasjonen på topp og dere kan nok forvente flere mat-tips framover. I går bestemte jeg meg for å lage chia pudding. Dette er noe som må stå i kjøleskapet over natten, så da tenkte jeg å overraske roommatene mine med en god frokost på morgenkvisten. Vi skulle nemlig tidlig opp på skolen i dag og da er det perfekt med noe lett som man bare kan hive i seg. Chia pudding var overraskende godt, men må si at det hadde ikke vært det samme uten toppingen.
   

  Det du trenger er til 1 porsjon er:
  3 ss chia frø
  2 dl usøtet mandelmelk
  1 ts sukrin+

  Til det rosa laget trenger du:
  3 frosne jordbær
  3 ss soyayoghurt naturell
  litt zeroh saft med strawberry and red orange
  litt vann

  Chia pudding mikser du og lar det stå over natten. Den rosa miksen blender du, deretter heller du det over chia puddingen. Deretter topper du med det du selv ønsker. Jeg valgte å toppe med bringebær, hakkede mandler, kokosflak, litt crunch og rosiner.


  Håper det smaker!
   

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet som student, mote, kosthold og trening. Høsten 2015 kan dere følge meg på mitt eventyr som utvekslingsstudent i Australia :-)

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits