Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

LEVA LIVET

Heisann og hoppsann!

Nå begynner det å bli en stund siden sist oppdatering, så da er det høyst på tide med en god nok oppdatering. Siden sist har det skjedd ganske mye. Vi begynte med et nytt fag på universitetet, nemlig bedriftsøkonomi. Dette er et blokkfag som går over tre uker. Jeg klarte selvfølgelig å bli syk den første uken vi hadde faget og lå strak ut med konstant hodepine og forskjølelse. Dermed gikk jeg glipp av mye undervisning. Den andre uken vi hadde faget startet jeg å jobbe i Scandic. Dermed har jeg nok en gang gått glipp av mye undervisning. Nå er eksamen på førstkommende fredag og for første gang i løpet av min tid på universitetet er jeg dødsnervøs for hvordan det kommer til å gå. Har jo ingen kunnskap om faget. Synes det er kjempe trist å ha blokkfag i et økonomifag, siden jeg alltid har strevd med matte fag. Likevel er det ingenting å gjøre med det. Håper selvfølgelig at jeg klarer meg greit. Bortsett fra eksamen, så har jeg hatt det kjempe gøy med Scandic. Vi holder på med mange kurs og konferanser nå, det er veldig kjekke og spennende temaer. Jeg storkoser meg i lag med mine nye kollegaer, for en flott gjeng. Jeg gleder meg til vi åpner hotellet, dette er jo en så kjekk prosess å få være med på. 

Ellers så har jeg vært i lag med mine gode venner. På torsdag var vi på tappetårnet og feiret Maja sin bursdag i lag med en god gjeng folk, veldig god stemning. På fredag dro jeg og to kollegaer på Døgnvill, en veldig populær restaurant her i Stavanger. De serverer de beste burgerne jeg har smakt, helt fantastiske. Senere på kvelden tok vi oss en hyggekveld på byen. Lørdag ble en rolig dag med Susanne og Kjersti, bare slappet av og prøvde å øve litt til eksamen. Gårsdagen dro jeg, Kjersti og Susanne på pastapasta å koste oss med sorbet og bær. Senere på dagen grillet vi i fine været. Det har jo vært så fint vær den siste uken, blir i så godt humør og føler bare livet smiler tilbake. De siste ukene har jeg også kuttet ut melkeprodukter, for jeg har lenge vært plaget med magen. Nå merker jeg virkelig stor forskjell, er mye bedre i magen etter både gluten ble kuttet ut og melk. Jeg håper bare det holder seg slik. 

Håper det står bra til med alle dere, ha en fin dag videre!

 

 • BYTUR MED ROOMIENE  På tirsdag hadde jeg og roomiene fri fra både skole og jobb. Siden det var så fantastisk fint vær og varmere i luften enn det har vært på lenge, fant vi ut at en bytur var veldig passende. Vi gikk å vandret rundt i gatene i Stavanger og så tittet vi i en del butikker. Det var så mye fint rundt omkring, skulle ønske jeg kunne kjøpt alt. Jeg endte opp med en bukse fra Urban som satt som et skudd. God investering, veldig fornøyd med andre ord. 

  De siste dagene har gått til å bare slappe av siden vi har fri fra skolen denne uken. Forrige uke gikk jo i et kjør med alt for mange eksamener. Nå er det kun jobbing og latskap fram til det nye faget starter på onsdag. I helgen skal vi ha innflytningsfest, noe jeg gleder meg masse til. Det blir veldig gøy, nå har jo vi bodd her i en og en halv måned, så det er høyst på tide. Vi skal stelle i stand jellyshots og lage gode drinker. Blir sikkert en kjempe festlig kveld. Det har ikke skjedd så mye nytt ellers, veldig lite gøy å blogge midt oppi eksamen når ingenting annet skjer. Derfor har det vært lite oppdatering de siste ukene. Håper på å bli flinkere til å oppdatere litt jevnlig framover. 

  Hva har du gjort i det siste? 

 • SAY SOMETHING

  Helt fantastisk cover, fikk frysninger!

  Hva synes du?
 • hits