Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

GOD MORGEN SUNSHINES

Gårsdagen gikk i et kjør. Dagen startet med en sekstimers vakt på jobb, fra åpningstid til stengetid. Da senteret stengte måtte jeg hjemom en sjapp tur for å skifte til treningstøy, så var det rett ut døren igjen. Jeg skulle nemlig på joggetur med Rebecca og Sverre. Etter joggeturen dro jeg og Rebecca på treningssenteret for å gjøre litt styrke øvelser. Senere på kvelden bestemte jeg og Rebecca oss for å ha jentekveld, så da koste vi oss med store mengder påskesnop. Påskeegg må jo til på selve påskeaften. Vi så filmen Prosjekt X, som handlet bokstavelig talt om kun en stor fest, dårlig film med andre ord. Selv om filmen var dårlig så var kvelden veldig fin, koste meg masse i lag med Rebecca. 
Ingen tvil om hva som er mitt favoritt godteri? Sjokolade all the wayHva gjorde du på i går? 

 • ÅRETS FØRSTE BAD

  Da var årets første russeknute i boks. Termometeret kommer til å ta seg godt ut på luen, skal brife godt med den, hehe. Neida, eller? Jeg må innrømme at jeg er litt stolt, hadde aldri trodd jeg kom til å gjennomføre det. Jeg meldte meg til å hoppe uti som nummer to bare for å få det unnagjort. Da jeg hadde nådd halvveis angret jeg bittert, vannet var forferdelig kaldt. Det var kun 1 grad i vannet og rett før vi skulle uti stod familien til Mirjam å hogget vekk isen for oss. Da vi var ferdige hoppet alle i dusjen for å få varmen i seg, og etterpå ventet varm kakao og boller, yumyum. Det trengte vi etter kuldesjokket. 


  Her stod vi og smilte med glede til kameraet, stolte og kry.

  Nå er det kun litt under en måned igjen, så braker russetiden løs!

  Har du badet ute i år?

   

 • SPORTY JENTER

  I dag dro jeg med meg Miriam opp stolzen, det var veldig kjekt. Kan love dere at det blir bare verre og verre for syken hver gang man skal oppover. Herlighet jeg er jo sliten før jeg begynner. Alt for mange trapper. Det var heldigvis veldig fint vær i dag, så da var det bare å nyte utsikten når man endelig nådde toppen. For en herlig følelse det er å komme opp. 


  Her har vi kommet litt i gang ja.. pust og pes


  Åh nei, er vi bare halvveis?


  Ja man kjenner melkesyren i beina når man ser dette skiltet... Det er bare der for å syke deg ut !


  Bare litt til trapper så er vi oppe


  Toppen av Stolzen, herlig følelse.


  Svett og ekkel 


  Miriam nyter utsikten

  Da vi kom hjem til Miriam begynte vi å lage i stand mat. På menyen var det kyllingsalat. Den nøt vi til det fulle, må innrømme at den var virkelig ekstremt god. Tror det er lenge siden mat har smakt så godt, kanskje vi bare var veldig sultne etter turen? Hehe. 
  Fristet, ikke sant?


  Veldig fornøyd etter en vellykket tur og god mat

  Hva har du gjort i dag?  

 • CLOSETS & BOXES

   

  Take it away
  Cause it's a place
  I'll never get to go again
  And it's such a waste
  Of time and memories I'll never get back
  You're taking up space
  In my closet & boxes
  Underneath this bed we laid
  So take it away

  En av grunnene til at Katy McAllister er en av mine favoritt artister er fordi hun har en unik evne til å formidle ting man kanskje ikke klarer å forklare helt selv. Sangene hennes er så ekte. Hun har utrolig mange triste sanger om kjærlighetsbrudd, slik som denne blant annet. Som regel føler jeg albumene hennes har gått mest i kjærlighetssorg, men hun har selvfølgelig også sanger om forelskelse. Jeg elsker det nye albumet hennes og anbefaler virkelig alle å kjøpe det, fantastisk bra. 

  Hva synes du om sangen?

 • FLØYEN

  I dag har jeg vært en tur på fløyen med søte Silje. Det var utrolig kjekt å  være med Silje, veldig lenge siden sist. Vi gikk opp og ned fløyen. Det er ikke det samme å ta banen opp. Oppe på toppen tok vi oss en god pause. Der koste vi oss med god mat, kvikk lunsj og bixit. Det var deilig å endelig gå opp fløyen, alt for lenge siden sist. Det var en veldig fin tur å starte påsken med og været må jeg bare skryte av. Elsker at solen skinner, merker at dagene blir med en gang mye bedre når det er fint vær. Nå skal jeg snart på treningssenteret å få dagens treningsøkt unnagjort. Ha en strålende dag videre! 

  Hva har du gjort i dag / Hva skal du i dag? 

 • STOLZEN OG WAYENS
  Stolzen med noen av jentene i klassen, Rebecca - Ingeborg - Rebekka og Maria. Kjempe kjekt!
  Wayens med mange folk i klassen, utrolig kjekt. Elsker iskaffien de selger der, spesielt den  med mocca!

  Hittil har dagen vært kjempe fin. Jeg har hatt en koselig tur opp stolzen og vært med mange gode venner på café. Nå står noen lange timer foran meg, har nemlig innlevering i sosialkunnskap i kveld om barnemishandling. Når den er ferdig da kan jeg endelig ta påskeferie, har mange planer i påsken som jeg gleder meg masse til. God PÅSKE søtinger! 

   

 • KOM I SERBISK AVIS  Litt stas å komme i serbisk avis. Vi var nemlig en liten gjeng fra klassen som var ute å spiste pizza med en journalist fra en serbisk avis. Han spurte oss om hva vi synes om Serbia og diverse andre ting. Læreren våres stod selvfølgelig mest for snakkingen, men likevel litt artig å komme i avisen. 

  De siste dagene har gått i trening for det meste, skolearbeid og så har jeg vært sinnsykt forskjølet. Lå strak ut i går med hodepine og hele pakken, klarte ikke å gå på skolen, så ille var det. Kan ikke huske sist jeg var så forskjølet at jeg ikke  kunne gå på skolen en gang, hehe. Det skal bli en fryd å bli ferdig med alt skolearbeidet som jeg har måtte ta igjen etter Serbia. Siste skoledag er i morgen, så er det påskeferie. Det skal bli herlig med en skikkelig ferie!

  Hva har du gjort i det siste?

 • TONIGHT I'M GETTING OVER YOU

  Denne sangen er fantastisk på alle måter, veldig fengende. Jeg har aldri vært noe stor fan av Carly Rae Jepsen, men denne sangen fortjener oppmerksomhet. Nr1 på spillelisten min for tiden. 

  Hva synes du om sangen?  

 • INNKJØP FRA SERBIA


  Smykker - Fra venstre; New Yorker, New Yorker, Stradivarius, New Yorker.


  New Yorker


  New Yorker


  Terronova


  Enkel høyt liv shorts fra Bershka


  Høyt liv shorts fra New Yorker


  Skjørt fra New Yorker og Tights fra New Look


  T-Skjorte fra New Yorker


  Topp fra Tally Weijl


  Genser fra New Look 


  Skjorte fra New Look 


  Bluse fra Pull and Bear (denne har blitt utrolig rynkete etter å ha ligget i kofferten min, hehe)


  Bluse fra New Yorker

   
  Sko fra Converse


  Sko fra New Look


  Veske fra Bershka


  Sekk fra New Look 

  Jeg tror kamera linsen min synger på sine siste dager, det er vel på tide å legge den på hyllen. Alle bildene er uklare og dårlige etter linsen falt i bakken i Serbia, det falt bokstavelig av kameraet da jeg holdt på å ta et bilde. Jeg ble helt fortvilet. Tenkte jeg skulle bare få vist dere alle innkjøpene mine før jeg legger kameraet på hyllen.  Jeg må investere i en ny linse så fort som mulig. Jeg shoppet som sagt vanvittig mye da jeg var i Serbia, og jeg er veldig fornøyt med alt sammen. Kunne ikke vært mer fornøyd. Vi hadde veldig liten tid til å shoppe, så de gangene vi hadde tid da løp vi fra butikk til butikk, som jeg sikkert har nevnt tidligere. 

  Hva synes du? Hva likte du best? 

 • BEOGRAD / SERBIA I BILDER


  Sjokolade mousse, den var fantastisk god.
  Noen rare små kryp


  Cathrine og Lily
  Miriam, Cathrine, meg og Connie 


  Bilde fra spiserommet på slottet   For en fantastisk tur med en utrolig flott og god gjeng. Jeg har en kjempe grei klasse og vi storkoste oss masse på denne turen. Vi hadde fult program fra morgen til kveld. Så vi hadde ganske liten fritid, men den lille tiden vi hadde da løpte vi nærmest fra butikk til butikk, sånn at vi fikk shoppe. Maten der nede var ufattelig billig, så hvis du er glad i mat da er det stedet å besøke. Personlig falt ikke maten der nede i smak for meg. Jeg levde nærmest på salat, brød, kylling og pomfri, haha. Høydepunktet med turen var vel å få møte de som hadde vært konge og dronning hvis ikke jugoslavia hadde blitt oppløst. Da snakker jeg selvfølgelig om besøket på slottet hvor vi møtte kronprins Alexander og prinsessen. Det var utrolig kjekt å se hvordan de bodde, de hadde kjempe svær eiendom og slottet var nydelig. Følte nesten at jeg levde ut barndomsdrømmen, ved å gå på slottet som en prinsesse, hehe. De siste fire bildene over ble tatt på slottet. Innkjøpene mine fra turen skal jeg vise dere senere!

  Har du vært i Beograd/Serbia før?

   

 • DAGENS ANTREKK SERBIA


  // Ny! Skjorte - New Look // Vest og veske - H&M // Nye! Sko - Converse // Klokke - Casio //

  Jeg og Miriam har gått å trasket i Serbiske gater i dag. Vi gikk ut i halv ti tiden og kom tilbake igjen til hotellet rundt tolv. Det var deilig å bli litt kjent med byen. Jeg kjøpte en iskaffi på veien, trengte litt koffein, dagens påfyll med kaffe. Iskaffien kan ikke sammenlignes med starbucks, men den smakte helt greit. Det har vært utrolig fint vær i dag, føles nesten ut som sommer. Solen skinner som bare det, kjempe deilig. Nå skal vi snart ut igjen med resten av klassen å utforske resten av Beograd. Ha en fin dag videre!

 • SERBIA ANTREKK DAG 2
  // Topp, jakke og sko - Bik Bok // Veske - H&M // 

  Hva synes du? 

 • MUSIKK TIPS?  Da har jeg pakket alt som skal være med til Serbia. Kan ikke tro at det kun er et par timer til avreise. Jeg er kjempe klar for å endelig få oppleve Beograd. Jeg drar i lag med nesten hele klassen min og jeg håper det blir en fantastisk minnerik tur (noe jeg selvfølgelig er sikker på at det blir). Jeg og Susanne skal dele rom, det kommer til å bli utrolig kjekt, kvalitetstid med bestevenn. Nå må jeg få unnagjort de siste småtingene som å laste innpå ny musikk på telefonen. I den sammenhengen trenger jeg deres hjelp, hva er dine favoritt sanger for tiden? 

 • TRENING


  Tredje treningsøkt denne uken er unnagjort og siste treningsøkt er i morgen. Så er det SERBIA på søndag, og da reiser jeg med god samvittighet. Håper alle dere lesere har det bra, så snakkes vi etter Serbia eller så blogges vi når jeg er i Serbia!

 • SAFE HAVEN  Å jeg gleder meg til å se denne filmen. Boken er så fantastisk, leste den i sommer og jeg anbefaler den til alle som er like håpløs når det kommer til romantikk. Hvis dere har sett eller lest "The Last Song", "Dear John", "A Walk To Remember", "Dagboken", da vil dere absolutt like denne også. Boken er bare så fantastisk på alle mulige måter, boken får terningkast 6 fra meg.

  Har du lest boken? Gleder du deg til filmen?

   

 • FAVORITT FILMER

  Nå er jeg lei av å være syk. Ble nemlig rammet av spysyken, så nå har jeg ligget i sengen i snart to dager. Kjempe kjedelig å bli syk når man har vinterferie. Det er jo typisk min flaks med andre ord. Når man er syk er det sjeldent noe annet å gjøre på enn å se film. Så da har jeg kost meg med mange av mine favoritt filmer. Så da tenkte jeg å lage et innlegg med de filmene jeg liker best. Jeg er en håpløs romantiker, så de fleste filmene under egnes nok best for jenter. 
  • John Tucker Must Die  • She's The Man
  • Dagboken  Andre gode jente filmer;

  • Mean Girls
  • The Last Song
  • Dear John 
  • A Walk To Remember
  • Easy A
  • Stolthet og Fordom
  • Something Borrowed
  • Legally Blonde

   

  Hva er din favoritt film?  
 • hits