Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

PÅ ØNSKELISTEN


Akkurat nå er disse godsakene på ønskelisten. Merker at ønskelistene varierer hele tiden, men i går hadde jeg tatt meg tid til å sitte meg ned å bla litt i gjennom nettsider for å få litt inspirasjon. Så denne ønskelisten er litt preget av vårfarger, gleder meg sånn til å kunne gå i shorts uten strømebukse!!

Hva synes du? Noe du likte?
-SILJE

 • I WANT

  Akkurat nå har jeg virkelig lyst på dette flotte smykket fra Bjørg. Har i bunn og grunn hatt lyst på det ganske lenge, men nå merker jeg det kribler litt i fingrene. Smykket er egentlig veldig enkelt, men smykket er i både sølv og rosegull. Rosegull er en veldig fin farge, men som krever litt tilvenning fra min side. Har lenge følt at det er en litt vanskelig farge å kombinere med klær som jeg har mye av i skapet, men nå merker jeg at jeg får bare mer og mer sansen for fargen. På smykket står det "I Can Do Anything".


  // Bilde lånt fra Fashionjunkiie

  Hva synes du om smykket?
  -SILJE

 • 2 NYE INNKJØP
  Ring - Bjørg (Kjøpt på Retro i Bergen)


  T-Skjorte - Monki

  Var i byen i går med Rebecca. Det var veldig koselig. Jeg var veldig bevisst på hva jeg var på jakt etter, det var egentlig en t-skjorte fra Carlings, men den var utsolgt. Forhåpentligvis kommer den inn igjen, men jeg har allerede sjekket 3 Carlings butikker. Jeg fant heldigvis en annen t-skjorte som jeg likte veldig godt, og det er den jeg kjøpte på monki. Den er veldig stilig på, og minner om Acne Zorah t-skjorten min i fasongen.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DAGENS OUTFIT 10.03.12
  NY! Shorts - Bik Bok // Topp og Cardigan - Cubus // Smykke - Bik Bok // Sko - Din Sko //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • ØNSKELISTE - BLACK/WHITE/SILVER


  Nå har jeg bladd i ca 1-2 timer for å se hva jeg ønsker meg mest. Akkurat nå ligger disse skattene høyt oppe på ønskelisten. Blanding av dyrt og billig. Jeg har også lyst på en kongeblå bluse, men jeg fant ingen på nettet som falt i smak. Hva likte du best?
  -SILJE
 • hits