Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

MIN SPILLELISTE


Har du noen musikk tips?

 • SLITER DU MED TRENINGSMOTIVASJON?

  Her har jeg skrevet ned noen tips som pleier å hjelpe meg til å få litt bedre treningsmotivasjon:

  ♦ Nytt treningstøy -
  Er det noe som hjelper på motivasjonen så er det nytt treningstøy. Det får virkelig ræva mi i gir for å si det sånn. Hvis jeg har en lat periode hvor trening har vært nedprioritert, da hjelper det alltid å handle inn litt småplukk til treningen. Gjerne litt freshe farger og kanskje unne meg noe treningstøy jeg har hatt lyst på lenge. Jeg synes det er viktig å ha noe man føler seg bra og vel i.   ♦ Sette mål -
  Det å sette mål gir hvert fall meg motivasjon. Sett gjerne et mål for hvor lenge du skal løpe intervaller eller hvor mye styrke du vil øke fra gang til gang. Man får en fantastisk herlig mestringsfølelse om man når målene. Da ønsker man bare å fortsette og fortsette.  

  ♦ Treningsalmanakk - 
  For en liten stund siden kjøpte jeg en treningsalmanakk. Denne er kjempe grei, her kan man skrive ned både kondisjon, styrke, måltider og framtidige mål. Da kan du se framgangen din og se hva du kan forbedre. Jeg kjøpte denne i vintermånedene og den hjalp meg virkelig til å oppretteholde treningen selv på late dager.  

  ♦ Treningsmatte - 
  Er det tiltak å gå ut i det dårlige regnværet? Hva er vel da bedre enn å ha en treningsmatte liggende hjemme? Denne har hvert fall blitt flittig brukt av meg. De dagene hvor jeg virkelig ikke orker å gå ut av huset og bare vil være hjemme, da tar jeg fram treningsmatten. Det er faktisk veldig mange øvelser man kan gjøre uten vekter. Hvis dere står fast og ikke kommer på noen øvelser, da er det bare å søke opp på youtube. Der har jeg funnet masse inspirasjon til øvelser man kan gjøre. Jeg gjør til tider leiligheten om til et lite treningsstudio. 

  ♦ Spise sunt -
  Jeg personlig er ikke noe særlig flink til å spise sunt, men jeg har blitt flinkere. Når jeg spiser sunt får jeg av en eller annen grunn enda mer treningsmotivasjon. Jeg føler også at jeg får lettere resultater ved å opprettholde et sunnere forhold til mat. Sunn mat gir deg også mer overskudd og jeg føler man også får mer utbytte av selve treningsøkten.

  ♦ Inspirasjon -
  Søk etter inspirasjonsbilder gjerne på instagram eller weheartit, da får man kanskje et ekstra boost til å ta på seg joggeskoene og dra på en løpetur.

  ♦ Lag en treningsspilleliste -
  Musikk for min del har veldig mye å si når jeg skal trene. For å få fokuset vekk fra hvor tungt det er å løfte eller hvor sliten jeg er når jeg løper. Lag en spilleliste med mye dansemusikk, da lover jeg at dere får en god følelse under økten. Jeg tar meg selv ofte i å synge med eller danse mens jeg har pause mellom øktene.

  Hva synes du om tipsene? 

 • BREKKIE

  I dag stod jeg opp litt tidlige for å jobbe litt med hjemmeeksamen oppgaven. Vi har nemlig startet med et nytt fag som heter "Attraksjonsutvikling og opplevelse". Det vi skal gjøre da er å ta for oss en attraksjon vi kjenner til eller et annet opplevelses- eller tematisk basert reiselivsprodukt. Jeg og Vetle har teamet opp på denne oppgaven, så da fikk jeg velge hva vi skulle skrive om. Mitt valg falt på Universal Studios, noe jeg synes er veldig kjekt å få skrive om, med tanke på at jeg var der i sommer. Nå gjør jeg for det meste research og prøver å finne pensumlitteratur som kan brukes i oppgaven. Vi skal skrive maks 20 sider, så det er ikke like gale som sist oppgave. Likevel ønsker jeg ikke å sitte med denne oppgaveni siste liten. Jobber jo ganske mye framover, så greit å få litt unnagjort.   Nå har jeg nettopp kost meg med tidenes frokost, i dag lagde jeg peanøtt pannekaker som jeg nøt med The O.C, rullende over dataskjermen. Jeg fikk faktisk den serien anbefalt i går, så da måtte jeg teste den ut. Hittil liker jeg den veldig godt. Senere i dag skal jeg på jobb, men har forhåndskrevet et innlegg som kommer ut i løpet av dagen. Ha en fin dag dere!

  Hva er dine planer for dagen? 

   

 • OPPSKRIFT - SUNNE GLUTEN/MELKEFRIE VAFLER

  Du trenger:
  80 gram Glutenfri havregryn
  70 gram Alpro naturell yoghurt (soya)
  1/3 ts salt
  2 egg
  1/2 ts bakepulver
  Vann (tilsett til du får en fin og jevn røre) 

  Denne oppskriften er jo både gluten og melkefri. Så hvis du har samme allergiene som meg, da er dette en veldig enkel og grei vaffelrøre å lage. Disse er grove og sunne, noe som er perfekt hvis du skal ha pålegg på eller hvis du ønsker å bruke de til middag. Alt du trenger å gjøre er å hive havregrynet i en blender, slik at det blir malt. Deretter tilsetter du alt i en bolle og rører sammen til du får en fin og jevn vaffelrøre. Jeg smører alltid vaffelhjernet med ekte meierismør før jeg starter stekingen.   Jeg valgte å fylle med gårsdagens taco rester, perfekt for meg som ikke tåler tacolefser. Vaflene var kjempe gode og jeg kommer nok til å lage mye mer av de i framtiden. De var ferdig på 1-2-3. Det er også godt å fylle de med spekeskinke eller andre pålegg, her er det bare å være kreativ. 

  Det er ca 100-125 sunne kalorier per vaffel.

  Jeg ble inspirert av oppskriften til flinke >Linda Stuhaug<. Hun har masse herlige oppskrifter. Hver gangjeg er matlei finner jeg alltid noe inspirerende på bloggen hennes.

  Har du smakt disse før?

   

 • FAVORITT ANTREKK? • GLEDELIG GJENSYN

  På fredag fikk jeg et etterlengtet besøk av Emilie og Ramona som tok seg en stavangertur. Vi lagde bananpannekaker og pratet i et par timer før turen gikk videre til Emilie sin bror. Der var vi i et par timer før vi tok turen til Cecilie for å overraske henne med besøk. Hun ble utrolig glad og hadde ingen anelse om hva Emilie og Ramona hadde planlagt i lang tid. Kvelden endte med sushi og jentekveld.  Lørdags morgen stelte vi i stand frokost, stelte oss og tok oss en tur til byen på en aldri så liten byvandring. Vi dro en tur på Wayens å kjøpte kaffe, som vanlig endte jeg opp med favoritten Kaffe Latte med soyamelk og karamell. Vi tok en del bilder i de fine gatene og så tok vi oss en tur innom et par butikker. Etter en fin bytur begynte vi å lage middag før resten av folkene kom. Alle vi jentene hadde bestemt oss for å pynte oss med falske øyevipper for kveldens festligheter. På kvelden kom en del venner over på vors. Jeg, Emilie og Cecilie lagde hjemmelagde mojitos, og om de smakte godt? Vi hadde også en del drikkeleker med folka og utrolig god stemning.   Søndagen gikk til å slappe av, de fleste av oss var ganske så redusert. Så vi bestilte litt pizza og så Mean Girls før jentene måtte ta flyet tilbake til Bergen. Alt i alt en veldig koselig helg, alltid like kjekt å ha dem på besøk. 

  Hva gjorde du på i helgen? 

   

 • GOOD MORNING

  God morgen kjære lesere!

  Jeg våknet først klokken 10 i morges, men jeg orket ikke helt å stå opp med en gang. Så jeg skrudde på pc-en og tittet en liten stund på The Originals, hadde merkelig nok gått glipp av mange episoder. Planen var å bare ligge litt å se på det, men jeg klarte selvfølgelig å slukne. Jeg mistenker at det er de smertestillende tabelettene jeg fikk utskrevet pga visdomstannen. Det endte med at jeg sov helt til 13. Jeg kjente jeg var litt småkvalm da jeg våknet, men tenkte kanskje det var fordi jeg ikke hadde spist på en god stund. Så da lagde jeg meg en smoothie og bananpannekaker, begge delene gikk relativt lett ned. Senere i kveld kommer Gøril på besøk. Vi tenkte vi skulle lage noe middag i lag og ha en liten jentekveld. Så dere får ha en fortsatt fin dag, så blogges vi senere!  Hva er dine planer for dagen?

 • MINE "MUST HAVE" I SMINKEBAGEN

  1. Urban Decay Naked 2 palett - Disse øyenskyggene er definitivt de beste øyenskyggene jeg noen gang har brukt. Mine favoritter er fargene; Foxy, Booty Call, Tease, YDK og Busted. Jeg gir også Naked 2 palettet et stort pluss for kreativiteten i navnene.

  2. Urban Decay Eyeshadow Primer Portion - Denne eyeshadow primeren er fantastisk. Den gjør at øyenskyggen legger seg perfekt og holder seg lenge. Fargene blir også mye bedre fremhevet ved bruk av denne i forveien på øyelokket. 

  3. Liquid Eyeliner H&M - Denne eyelineren er fra billigmerket H&M. Uansett hvor mange eyelinere jeg har prøvd, ender jeg alltid opp å gå tilbake til denne. Som sagt den er billig, men fortsatt utrolig god. Føler jeg får perfekt eyelinerstrek når jeg bruker den og med mange andre føler jeg det er umulig. 

  4. Loreal super liner - Loreal sin eyebrow-fill-in er en av de bedre jeg har prøvd. Jeg har pleier å være litt periodemenneske når det gjelder å fylle inn brynene, men etter jeg kjøpte denne har jeg gått med det daglig. Jeg kjøpte denne i september og jeg har fortsatt litt igjen. Så den varer også lenge og prismessig var den ikke noe gale. 

  5. Maybelline - the colossal extreme leather black - Denne maskaraen gir meg fantastisk lengde på vippene. Jeg har jo alltid vært heldig å hatt lange øyevipper, så derfor skal det heller ikke så mye til før de blir lange. Et par lag av denne og de er lange og fine. Den gir med andre ord bra volum uten å måtte tømme en boks med maskara hver gang. Det er ikke denne maskaraen jeg bruker fast, generelt tester jeg litt forskjellig, men jeg holder meg som regel til Maybelline. Veldig mange andre merker føler jeg ikke leverer opp til forventningene mine, men det føler jeg Maybelline har gjort med så mange ulike maskaraer jeg har testet. 

  6. Maybelline FIT - FIT foundation til Maybelline er min standard foundation. Hvis jeg prøver en ny foundation ender jeg alltid opp igjen med FIT foundation neste gang. Jeg bruker fargen 115, og den legger seg så fint på huden. Ser med andre ord veldig naturlig ut og du føler heller ikke at du har 10 kilo med sminke på deg. 

  7. Urban Decay - all night makeup setting spray - Dette er et underverk, noe så fantastisk skal man lete lenge etter. Når du er ferdig å sminke deg, sprayer du gjerne i et kryss i fjeset. Da setter den sminken din og den holder seg like fin ut dagen. Genialt produkt og det funker. Jeg brukte den mye i USA og selv når jeg svettet holdt sminken seg fin, noe som er et stort pluss etter min mening. 

  Håper dere likte et litt mer annerledes innlegg fra meg. Jeg er ikke så flink til å snakke om sminke, men jeg tenkte det var kjekt å vise et par "must have" som jeg har i sminkebagen. Det går som oftest i Urban Decay og Maybelline, det må være mine store sminkemerke favoritter. Uten tvil. Jeg er så glad for at Norge endelig har lansert Urban Decay, så slipper jeg å vente til USA med å kjøpe påfyll av det ene og det andre. 

  Hva er dine "must have" i sminkebagen? Har du testet noen av produktene nevnt over? 

   

 • EN AV FIRE TREKT

  God dag kjære dere.
  Jeg har allerede vært våken siden klokken halv åtte i morges. Gikk å la meg relativt sent i går, men måtte likvel opp tidlig siden jeg hadde tannlegetime halv ni. Denne timen hadde jeg ventet på siden november når tannverken brøt løs. Jeg ble da satt på medisiner siden de ikke ville trekke den under eksamenstiden. Noe som er forståelig, og heldigvis har jeg ikke vært plaget etter jeg ble kvitt betennelsen. Så godt var det. Jeg hadde egentlig time i januar, men den måtte jeg utsette på grunn av spysyken. Nå er visdomstannen heldigvis trekt en gang for alle og jeg har bare tre igjen. Jeg har jo virkelig tannlegeskrekk, så skal innrømme at jeg ikke går til tannlegen med mindre jeg må. Jeg kom akkurat på tiden så treg som jeg er med å komme meg ut døren. Heldigvis var ikke de på tiden, så jeg måtte vente et par minutter. Jeg satt meg ned i stolen og med en gang tannlegen kom inn så jeg at det var hun samme, hyggelige damen som jeg hadde sist. Hun er virkelig kjempe flink og snakker mye. Hun satte bedøvelse på alle kanter og jeg hadde virkelig ingen følelse i området hvor tannen skulle trekkes. Jeg merket ingenting når de trakk tannen og det var jo i hovedgrunnen min største frykt. Når jeg var ferdig måtte jeg gå med en bomullsdott i munnen i en halvtimes tid og så skulle jeg ta litt smertestillende. Så langt har jeg ikke kjent noe tegn til smerte, men regner med det kommer med tiden. Hvis du bor i Stavangerområdet vil jeg virkelig anbefale tannlegeklinkken Larsen og Bøe. Jeg er hvert fall veldig fornøyd og jeg har aldri følt meg så godt tatt vare på i tannlegestolen som jeg gjorde der. Så til alle som har tannlegeskrekk ta turen innom der. Jeg hadde jo ikke vært i tannlegen siden jeg bodde i Bergen, så jeg visste ikke hvor det var tannlegekontorer i Stavanger. Så det var veldig tilfeldig at jeg var så heldig med valget på første forsøk. Jeg skal inn igjen i neste uke for å ta ut stingene, så håper jeg det blir en god stund til jeg må trekke igjen. Det er jo aldri kjekt å måtte trekke tenner.

  Nå skal jeg slappe av og se litt tv-serier. Hvis dere har noen tips både når det gjelder hva man burde spise som går lett ned uten noe særlig tygging og når det gjelder tv-serier/filmer, så blir jeg super happy. Har i grunnen sett det meste jeg pleier å se, så setter veldig pris på litt tips. Ha en fortsatt fin dag!

 • OUTFIT
  Genser - Vero Moda / Skjorte, smykke & skjørt - H&M / Klokke - Casio / Jakke - Monki

 • NELLY WISHLIST


  Jakke >Her< & Sko >Her<

  Ønskelisten min for øyeblikket består av denne jakken og disse skoene fra Nelly. Kan se for meg at dette hadde blitt flittig brukt i vår. Har veldig lyst til å legge inn en bestilling, men bør tenke økonomisk og heller spare til sommeren. Hva synes dere, verd å bestille eller la være? 

 • OUTFIT


  Vest & Genser - Bershka / Bukse - H&M / Klokke - Michael Kors / Sko - Din Sko /

  It´s still not friday? Gårsdagens antrekk. Åh som jeg elsker denne vesten. Jeg ble forelska ved første øyekast. Dette var en av de mange fine skattene jeg fant på turen i høst med Rebecca. Gdansk har virkelig mange gode kjøpesentre for shopping-gale jenter som meg. Bildene i går ble litt skurrete grunnet regnet og de ble også tatt i seneste laget. I dag kommer mine kjære barndomsvenninner på besøk, Emilie og Ramona. Gleder meg masse til å se dem igjen. Nå får jeg bare skyndte meg hjem fra min søster, slik at jeg får ryddet litt i leiligheten før jentene kommer. Ha en fin dag dere! 

 • 50 SPØRSMÅL

  Kjører på med noe som jeg har sett en del andre bloggere har gjort den siste tiden. Tenkte det var greit med litt sånn "get to know Silje". 

  1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
  - Det siste jeg skriblet ned på et papir var et romnummer til en gjest på jobb i dag. Kan ikke si at jeg er så flink til å skrive, så jeg unngår det så mye jeg kan!

  2. Hva har du alltid i vesken?
  - I vesken har jeg alltid med meg Michael Kors lommeboken min, mobil, nøkler og Eos lip balm.

  3. Hva bestiller du på kafé?
  - Jeg bestiller nesten alltid Kaffe Latte med soyamelk og karamel syrup, åhh, det er så godt.    4. Hvilke nettsider besøker du daglig?

   - Facebook, Netflix (serie avhengig) og så leser jeg et par blogger.  

  5. Hvem ringer du til når du er sin/lei deg?
  - Bestevenninnen min Miriam er alltid den jeg ringer hvis det har skjedd noe. Jeg ringer veldig sjeldent folk, selv om jeg alltid foretrekker å ringe framfor SMS. Jeg liker virkelig ikke å forklare ting i lange meldinger. 

  6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
  - Den er rosa, ikke at det er så sjokkerende :-)

  7. Kan du bytte olje på bilen?
  - Jeg har enda ikke tatt lappen, så spør meg noe om bil og jeg har virkelig ikke en eneste snøring. Haha!

  8. Hva har du hatt av kjæledyr?
  - Nei, aldri hatt kjæledyr, men jeg elsker hunder, så satser på å skaffe meg en hund i framtiden når jeg har stiftet familie. 

  9. Har du eller har hatt noen piercinger? 
  - Hvis hull i ørene teller, så ja, hvis ikke - nei. Jeg elsket å gå med øredobber på ungdomsskolen, og jeg kunne finne på å gå med de tyngste øredobbene i verden. Det gjorde så vondt til slutt at jeg måtte slutte helt. Hullene var helt utslitt. Så jeg går faktisk aldri med øredobber lenger.

  10. Norge på sitt beste?
   -Hmm, da må det være påsken, synes det er den fineste tiden i året. 

  11. Hva gjør deg trist?
   
  - Det er mye som kan gjøre meg trist, men jeg er en person som alltid prøver å se det positive i ting, framfor det negative. 

  12. Hva gjør deg glad? 
  - Venner, familie, jobben min, reiser og opplevelser da er jeg virkelig i mitt rette element. 

  13. Hva er drømmejobben din?
  - Drømmejobben min må være å kunne leve av å reise og oppleve ting. Bortsett fra det så må jeg også legge til at den jobben jeg har nå er helt fantastisk, stortrives og vet at jeg har funnet et sted som passer meg på alle mulige måter. Det å komme på jobb er aldri et ork og jeg gleder meg alltid til en ny dag. Jeg tror virkelig at jeg kommer til å bli i Stavanger og fortsette med jobben min når jeg er ferdig med studiene, for det er den beste jobben og gjengen jeg har jobbet med noen gang.   14. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?

  - Må være at bestevenn kom på Stavangerbesøk, det gjorde meg ekstremt happy! 

  15. Hva var det siste du kjøpte?
  - Bortsett fra mat? Da må det være bodycon kjolen jeg kjøpte på lørdag, såå fin.

  16. Liker du kinesisk mat?
  - Kinesisk mat er det beste jeg vet, kunne spist det dag ut og dag inn. Favoritt rettene mine består alltid av karrisaus, alt med det og jeg er i himmelen :-) 

  17. Når var du i kirken sist?
   
  - Det var når min søster giftet seg, verdens fineste brud! 

  18. Abonnerer du på et ukeblad?
  - Nei. Jeg er veldig dårlig på å ta meg tid til å lese magasiner, foretrekker helst å gjøre andre ting, med mindre jeg skal ut å reise selvfølgelig. Da kjøper jeg alltid Costume eller Det Nye, ellers leser jeg det meste på nettet.

  19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
  - Nei, ikke som jeg husker hvert fall. Ble tilbudt å kjøre i ambulanse da jeg var hos legen og fikk vite at jeg hadde blindtarm betennelse, men da ville jeg heller at pappa skulle kjøre meg. Haha, jeg er virkelig sta og kravstor. 

  20. Kan du rulle med tungen? 

  - Haha, ja faktisk.

  21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
  - 20-30 minutter ca, spørs hvordan jeg skal fikse håret.

  22. Banner du ofte? 
  - Ja og nei, det spørs helt på settingen egentlig. Burde selvfølgelig slutte helt, men av og til bare kommer det av seg selv. 

  23. Hva er det lengste du har campet i et telt? 
  - 1 dag tror jeg. Jeg er virkelig ikke noe natur menneske, foretrekker heller andre ting. Hyttetur f.eks. framfor en lang tur i telt.

  24. Hvor mange søsken har du? 
  - Jeg har to, en storesøster og en storebror. 

  25. Hvor mange steder har du bodd?
  - Jeg har bodd 3 plasser. Hjemme i Bergen bodde jeg i samme hus fra jeg var født til jeg valgte å flytte for meg selv når jeg skulle studere. I Stavanger bodde jeg først et halvt år alene i en leilighet på Hundvåg og så flyttet jeg sammen med Nora og Kjersti. Vi har bodd i lag i litt over et år nå.

  26. Hva slags utdannesle har du?
  - Jeg har generell studiekompetanse fra VGS og for øyeblikket holder jeg på med 4.semester i Bachelorgrad i Reiselivsledelese på UiS. 

  27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
  - Haha, armene kanskje?

  28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? 
  - Magen og lårene tror jeg.
   

  29. Er det viktig å feire bursdager? 
  - Nja, synes det alltid er koselig, men kan ikke kalle det viktig.

  30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten? 
  - Kanskje jeg har en del liggende hjemme hos mamma og pappa, men ikke noe spesielt som jeg kommer på. 

  31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge? 
  - Kommer ikke på noe spesielt. Jeg blogger kun en gang i blant når jeg føler for det, bloggen er en hobby, det er ikke noe levebrød for meg akkurat. 

  32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
  - Jeg er veldig dårlig på å drikke vann. Drikker mest pepsi max og kaffe for å være helt ærlig. Drikker som regel kun vann når jeg trener, eller hvis jeg er tom for de to andre. 

  33. Når legger du deg om kvelden?
  - Det varierer veldig. Har ingen spesiell rutine på det. Spørs når jeg skal på jobb eller når jeg skal på skolen. Som regel er jeg ikke i seng før 23-24 på kvelden, burde bli flinkere!

  34. Favorittfag på skolen? 
  - Vi kjører alle fag som blokkfag, så fokuset er kun på et fag om gangen. Derfor blir det veldig vanskelig å velge, men synes markedsføringsledelse som vi hadde i høst var ganske interessant. 

  (Typisk setting når vi leser til eksamen. Even blir ryggstøtte og Dino blir fotstøtte, neida. Her var vi bare veldig lei av eksamenlesingen!)

  35. Potetgull eller smågodt? 
  - Definitivt smågodt, elsker sure bananer og sure gule trutemunner fra Candy King, åhh *vann i munnen*.

  36. Siste filmen du så? 
  - Det var Pitch Perfect på mandag før bestie dro tilbake igjen til Bergen. 

  37. Den perfekte vertsgaven er?
   - Da vil jeg si en bukett med blomster.

  38. Hvor gammel er pappaen din?
  - Pappa er 54, og fyller 55 i år. 

  39. Har du vært i avisen? 
  - Ja da vi var mindre var vi avisen med håndballen når vi spilte beach håndball. Jeg har også merkelig nok vært i serbisk avis når vi var der på klassetur. De synes det var så stas at vi valgte Beograd som klassetur.  

  40. Et sitar du liker?
   
  - Everything will be okay in the end. If it´s not okay, it´s not the end. Liker veldig mange sitater i bunn og grunn. Det er viktig å alltid tenke at ting ordner seg for det bedre og alltid se framover, framfor å se bakover.

  41. Favoritt farge?
  - Jeg elsker burgunder, så det må være min absolutte favoritt. Tror jeg eier alt for mye burgunder klær i klesskapet. Ellers så er jeg også glad i pastell og svart.   42. Hvem er forbildet ditt?
  - Jeg har ikke et spesielt forbilde. Jeg ser opp til folk som inspirerer meg og folk som jobber hardt for å nå det de ønsker seg. 

  43. Er du forfengelig?
  - Det tror jeg i grunnen alle er!

  44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
  - Er det noe jeg virkelig har lyst til så er det å reise jorden rundt. Det er så mye jeg har lyst til å se og oppleve, men jeg har både jobb og studier, utgifter som gjør at jeg hverken har mulighet, tid eller råd. Derfor prøver jeg så godt jeg kan å få reist litt her og litt der under studietiden, slik at jeg føler jeg får sett litt i hvert fall. Kanskje når jeg er ferdig med studiene så kan jeg ta meg en liten backpacking tur? Vi får se hva framtiden bringer :-)

  45. Har du vært gift eller forlovet? 
  - Nei, og har heller ingen planer om det i nærmeste framtid. Jeg er veldig fokusert på jobb og studier, og vil ha alt på plass før jeg begynner å tenke på slikt. 

   46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
  - Klær, det er min største svakhet. Uansett hvor mye klær jeg har, føler jeg alltid at det er noe som mangler. 

  47. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
  - Jeg føler meg veldig moden for alderen, til tross for at jeg bare er 20 år.  

  48. Hvilke uvaner har du?
  - Biter negler når jeg stresser, spesielt i eksamensperioder. Jeg har heldigvis blitt flinkere med årene, før var det veldig gale. 

  49. Det mest romantiske du har gjort? 
  - Jeg er ikke så flink på å gjøre romantiske ting, men mekke en koselig middag er vel alltid en vinner. 

  50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene? 
  - Da skal jeg stelle meg for sengen, uff, er kjempe trøtt etter en lang dag på jobb. 

   

   

  Noe mer dere ønsker å få svar på? Her var det jo ganske mye random, tok en tilfeldig 50 spørsmåls greie som er ute å går blant bloggerne. 

   

 • GÅRSDAGENS ANTREKK
  / Bukse & Genser - Bik Bok / Jakke - Monki / Smykke - New Look / Sko - Converse / Klokke - Michael Kors /

  Hva synes du?

 • THE WEEKEND

  Etter en lang uke med både oppgaveskriving og eksamen på fredag, fikk jeg etterlengtet besøk av min kjære bestevenn. Å så godt det var å se henne igjen. Fredagen startet med litt byvandring, fant meg en fin bodycon kjole på H&M til lørdagens festligheter. Jeg kjøper sjeldent kjoler, så det var deilig med litt forandring i klesskapet. Etter en liten stund i byen dro vi hjem å fikset oss for kvelden. Vi var nemlig invitert med på afterwork og bowling med scandic city gjengen min. Vi startet med litt vorsing hjemme før vi dro ned til resten av folket. Det var skikkelig god stemning både på afterwork og på bowlingen. På bowlingen fikk vi beskjed om at beste kreative trikset og beste lag skulle kåres. Så da måtte jeg selvfølgelig bidra med et par triks, og av en eller annen merkelig grunn klarte jeg å få en spear ved å kaste ballen mellom beina. Dere kan tro jeg var stolt? Herregud, med litt promille er man hvert fall med på leken. Etter bowlingen fikk hele gjengen utlevert medalje og vi dro videre ut på byen. Det var lite folk på Taket, så det tok lang tid før vi bestemte oss for å innta dansegulvet. Det kleineste jeg vet er faktisk å danse når ingen andre våger å danse. Etter kanskje to-tre timer på Taket fant jeg og Mir ut at vi ville ha Burger King. Etter å ha kjøpt Burger King merket jeg at jeg hadde glemt Acne skjerfet mitt på byen, for en vims sier jeg dere bare. Så da måtte vi dra tilbake igjen til Taket og jeg fortalte vakten at jeg måtte opp å se etter skjerfet mitt med Burger King maten godt plassert i hånden. Så ser han på maten min, du får ikke gå opp med maten, den må vente her med meg. Som om jeg hadde tenkt å stappe i meg burger king på et utested. Jeg fant selvfølgelig ikke skjerfet mitt og tenkte at det var nok borte for alltid. Senere så ringer Jakob og forteller at han så jeg glemte skjerfet mitt så han hadde tatt det med seg når de gikk. Snakker vi flaks?

  På lørdag våknet vi med ikke verdens beste dagen derpå. Lå strak ut på hver vår sofa og tenkte at en dag to på byen var uaktuelt, selv om det var planen i utgangspunktet. Vi så friends og filmer hele dagen, spiste junk og hadde bare en skikkelig lat dag. I åtte tiden kom Gøril som var veldig gira på å dra på byen og selvfølgelig endte opp med å overtale oss. Plutselig var vi i gang med å stelle oss og hele gjengen med guttaboys kom over. Vi hadde forskjellige drikkeleker og kom oss ikke ut på byen før i ett tiden. Nok en gang dro vi på Taket, denne gangen var det kjempe mye folk, men i DJén spilte bare instrumental sanger. Noe som ikke var like kjekt å danse til. Vi som hadde gledet oss masse til å endelig få danse. Det er jo det som er kjekt med byen, haha. Etter byen dro alle hjem til oss, så endte det med nach til langt på natt. Veldig god stemning med andre ord.   I dag dro jeg og Mir ut i byen, var sinnsykt fint vær. Jeg skulle kjøpe bursdagsgave til roomien min som fyller år i dag. Så vi kikket litt i butikker og vandret rundt i gatene. Så tok vi oss en tur på Wayens, de har så god kaffe. Etter byturen dro vi hjem å lagde middag og hadde litt mer kvalitetstid før hun måtte ta bussen hjem til Bergen igjen. Er alltid like koselig å ha verdens beste på besøk, tiden går dessverre alt for fort. 
 • OUTFIT


  / Skjorte, genser og bukse - Bik Bok / Sko - Converse / Jakke - H&M / Klokke - Michael Kors /

  Det var litt mørkt ute i går når vi tok antrekks bilder, så de var litt skurrete, men skal prøve å få enda bedre bilder i dag. I dag er siste dagen jeg har med Mir før hun reiser hjem i kveld. Åhh har vært så kjekt å ha henne på besøk, vil ikke at hun skal dra hjem igjen. Skal ta å lage et innlegg om helgen senere. Ha en fin dag dere! 

 • DAGENS ANTREKK
  Cardigan - New Look / Topp - Pull & Bear / Bukse - H&M / Sko - Converse / Smykke - New Look / Klokke - Michael Kors /

  Nå har endelig min faste fotograf kommet seg til Stavanger på besøk, da snakker jeg selvfølgelig om min kjære Miriam. Deilig å ha bestie på besøk igjen, har savnet henne ekstremt. Nå skal vi snart lage noe middag og ta oss en tur ned til hotellet på afterwork, før vi drar på bowling. 

  Hva synes du om antrekket?

 • UTVEKSLING I AUSTRALIA TIL HØSTEN?

  Nå er søknadsprosessen i gang, og førstevalget er Griffith University i Australia. Er det et sted jeg har hatt lyst til å reise til lenge så er det Australia. Jeg er jo en veldig reiselysten person og liker forandring. I dag var vi på informasjonsmøte om søknadsprosessen og det er jo en veldig lang prosess, men jeg vet det blir verd det. Så lenge karakterene holder selvfølgelig, men forhåpentligvis får jeg hvert fall muligheten til et av alternativene jeg søker på. På andreplass har jeg valgt Hawaii og på tredjeplass New Zealand. Det som er bra med Australia er at jeg trenger ikke å stresse så mye med å spare opp penger, i og med at vi har lov til å jobbe der nede. Hva er vel bedre enn å prøve ut hvordan det er å jobbe i et annet land også? For en opplevelse tenker bare jeg. Jeg skal jo allerede til USA i sommer også, så det blir mye å spare til, men nå skal jeg stramme budsjettet framover. Hvis jeg kommer inn i Australia starter vi mest sannsynlig allerede i midten av Juli, så da er det nok avreise allerede et par dager etter jeg har kommet hjem fra USA. Jeg har allerede laget klar søknaden om forhåndsgodkjenning av fag og det var ikke lett å velge. Man kan jo studere så mange forskjellige, spennende fag. 

  Midt i denne søknadsprosessen er jeg opptatt med eksamensinnlevering som skal inn i morgen og skriftlig eksamen som foregår på fredag. Faget vi holder på med nå er reiselivsplanlegging, og i gruppeoppgaven vår driver vi å utvikler et reiselivsprodukt som kan være attraktiv for den destinasjonen vi har valgt. Veldig spennende, men det er også tidskrevende. Vi har holdt på med oppgaven i flere uker nå og er fortsatt langt i fra ferdig. Oppgaven som skal leveres skal være på rundt 25 sider. Satser på at vi klarer å bli ferdige med den i kveld, slik at vi får hele morgendagen og torsdagen disponibel til eksamenslesing. 

  På fredag kommer min kjære Miriam på besøk, guu som jeg gleder meg. Fikk sett henne så vidt i julen, så det blir godt å ha henne her i et par dager. På fredag skal vi på bowling med jobben min og kanskje det blir en aldri så liten bytur også. 

  Har du vært på utveksling før? Har du noen spare-tips?

 • THE GREAT GATSBY

   

  For nesten to uker siden hadde vi julebord med Scandic. Da var alle hotellene i Stavanger samlet på Scandic Forus. Temaet for kvelden var "The Great Gatsby". Vi startet kvelden hos Frida, hvor vi kledde oss opp i 20-talls inspirerte klær. Vorset litt før vi dro ned til hotellet. Der ble vi møtt med champange og fotovegg, før vi fikk lov å gå inn i lokalet. Lokalet var kjempe fint stelt i stand, ble skikkelig imponert. Det var god stemning og masse underholdning. Hvert hotell måtte ha bidrag til underholdning. Vi stilte med danseopptreden til sangen "A little party never killed nobody". Under hele kvelden hadde vi instagram på storskjerm, hvor alle med hashtag #greatgatsby ble vist på skjermen. Da underholdningen var ferdig hadde alle fått utlevert fake penger til å spille i casino ute i lobbyen. Senere på kvelden ble det dansning og mingling med kjentsfolk. Alt i alt en kjempe fin kveld. Gleder meg til neste julebord med denne gjengen her, for noen fantastiske kollegaer.

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet som student, mote, kosthold og trening. Høsten 2015 kan dere følge meg på mitt eventyr som utvekslingsstudent i Australia :-)

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits