Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

FREDAGSKOS

Herregud så fort denne dagen har gått. Dagen startet med cardio og armøkt på treningssenteret, etter trening dro vi til Kjersti. Der var det utrydding av leiligheten hennes som stod for tur. Vi vasket hyller, ryddet ting i esker and so on. Foreldrene hennes kjørte bilen hennes ned fra Haugesund. Når de ankom kjørte jeg og faren hennes fram og tilbake fra hennes leilighet til min med tingene hennes. Jeg nevnte jo i går at hun måtte være ute av sin leilighet innen første februar. Etter flere timers arbeid kjørte vi foreldrene hennes til fergen, for å så kjøre hjem til meg. På veien fant vi ut at vi orket ikke å stresse med å lage middag i tillegg, vi var jo litt slitne. Så vi bestemte oss for å dra innom pizzabakeren for å bestille meksikaneren, beste pizza´en i verden etter min mening. Det smakte faktisk godt med glutenfri bunn også, så den kommer jeg absolutt til å bestille flere ganger. I kveld skal vi kose oss med litt sjokolade og "Just Go With It" på skjermen. Har sett den filmen uttalige ganger, blir rett og slett aldri lei. 

En god nyhet er at jeg har fått jobbintervju på Scandic. Jeg hadde jo webintervju i går, så nå er jeg kjempe spent. Gleder meg masse og krysser fingrene. Dette er jo en drømmejobb i mine øyne!

Hva har du gjort i dag?

 

 • GOD NATT  Heisann og hoppsann. Lite kreativitet i overskriften i dag dessverre, har virkelig ingen fantasi når det kommer til det for tiden. Lenge siden jeg oppdaterte dere sist føler jeg, og jeg som var kommet så godt inn i bloggvanen igjen, shame on me. Kom hjem fra jobb for ca en time siden, så måtte jeg gjennomføre webintervju for Scandic. Har nemlig søkt jobb som resepsjonist, har virkelig lyst på jobben, så jeg krysser fingrene. I morgen starter jeg og Kjersti deler av flyttingen, hun må nemlig ut av sin leilighet innen første februar. Det betyr at hun må flytte sine ting til meg, så må vi flytte alt fra meg på lørdag til den nye leiligheten. Skikkelig tungvint, men vel verd det. Jeg gleder meg som en liten unge til å flytte til den nye, fine leiligheten. Så i morgen blir det masse vasking og nedpakking av ting. Nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for å legge meg, men må bare få med meg den siste episoden av "The Originals", er helt hekta. Goood natt dere♥

 • OFFISIELT

  Da er leiligheten offisielt våres. Kan nesten ikke tro det, gleder meg såå mye til å flytte inn med mine nye roomies Nora og Kjersti. Det kommer til å bli helt fantastisk. Skal vise dere bilder av leiligheten vår når vi er helt fornøyde med hvordan vi har innredet den. I går trakk vi rom, gjett hvem som fikk minste rommet? Det var meg ja, ingen stor overraskelse. Jeg har alltid uflaks på trekking, men jeg skal se positivt på det. Det blir jo lite og intimt, så får jeg prøve å finne en god løsning, slik at jeg får utnyttet plassen til det fulle. Vi flytter allerede om en ukes tid. Herregud så fort tiden har gått, det føles ikke ut som det er lenge siden vi satt å diskuterte dette for første gang. Det er vel og merke noen måneder siden vi bestemte oss, men tiden har virkelig gått fort. Kommer ikke til å savne denne leiligheten, selv om jeg har mange gode minner. Denne leiligheten er så liten, men den nye er så stor. Det skal bli godt med god plass for en gangs skyld. Hihi, lykkerus!


  Måtte ta meg turen innom weheartit, er så mye inspirasjon. 

  Nå skal jeg gjøre i stand Taco, for snart kommer nemlig Emilie, Pernille og Ramona. De skal bo hos meg denne helgen når de er i Stavanger, blir kjempe kjekt. Ha en fin fredagskveld dere!

 • BREAKFAST  God morgen kjære lesere ♥
   I dag bestemte jeg for å lage meg litt kosemat til frokost, siden jeg har fri fra skolen og ikke har så mye bedre å gjøre på. Jeg tilsatte noen ts naturell, litt blåbær, mandler, glutenfritt havregryn og en dæsj honning. Det smakte dødsgodt, men det var nok ikke nok til å mette magen. Derfor hadde jeg også glutenfrie knekkebrød med kyllingpålegg og agurk ved siden av. Jeg elsker de dagene jeg har god tid til å lage frokost, skal absolutt lage dette flere ganger. Nå skal jeg spille litt gitar, et av nyttårsforsettene er jo å bli flinkere. Senere i dag bærer turen videre på trening. Bortsett fra treningen så blir nok dette en veldig lat dag. Ha en fin dag videre!

 • INSTAGRAM OG FACEBOOK

  Instagram:

  Er det noe jeg sikkert ikke er alene om så er det å være avhengig av instagram. Her deler jeg bilder fra hverdagen, bilder som ikke nødvendigvis kommer på bloggen. Bildene jeg har lagt ut på instgram det siste halvåret har jeg brukt til bloggen også. Dette har vært fordi jeg har vært dårlig til å ta med meg kamera. Dette året derimot skal jeg selvfølgelig prøve å bli bedre til å ta mer bilder. 

  Hvis du ønsker å følge meg, så er instagramnavnet mitt - Siljejed

  Facebook:

  Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på når jeg har nye innlegg på bloggen, da kan du "like" siden min på facebook >her<. 

 • GIRLSNIGHT

  Gårsdagen startet jeg og Susanne med en treningsøkt på treningssenteret. Økten bestod av kun magestyrke. Etter trening tok vi sol og så dro vi å handlet inn til middag. Siden det var lørdag bestemte vi oss for å lage skikkelig kosemat, nemlig pizza. Kan ikke huske sist gang jeg spiste pizza faktisk. Vi lagde glutenfri og så toppet vi med det vi selv ønsket å ha på. Det var utrolig godt. Senere på kvelden drev vi å pratet og så på film. For en koselig kveld.   Nå skal jeg snart ut døren, i dag er det nemlig cardio trening. Det skal virkelig bli godt å løpe litt. 

  Hva har du gjort i helgen?

 • STEP AWAY

  Step Away er en nydelig sang og jeg elsker teksten. Corey Gray sin sangstemme er fantastisk som alltid.

  Hva synes du om sangen?

 • MINE FRAMTIDIGE ROOMIES

  I dag har jeg, Nora og Kjersti vært på visning på en leilighet. Vi skulle egentlig på visning i går, men klarte heldigvis å få den ombooket til i dag i stedet. Jeg måtte nemlig jobbe i går kveld, så da crashet visningen med jobb. Leiligheten var kjempe fin og romslig, eneste minuset var at alle soverommene hadde skråtak siden de er i øverste etasje i huset. I tillegg er det ene rommet en del mindre enn de to andre, så da blir det romtrekning om hvem som får hvilket rom. Det er jo ingen som vil ha det minste, så da må vi bare trekke. Stuen var kjempe stor og fin. I leiligheten var det også spisestue, noe som er veldig greit for da kan vi gjøre lekser der. Til slutt må jeg nevne at badet og kjøkkenet var så fint, åhh, ble helt forelsket jeg. Gleder meg til alt er i boks, vi fikk helgen til å bestemme oss om vi ville ha den eller ikke. Så hvis vi bestemmer oss for å ta den, da flytter vi allerede 1.februar.

  Tok oss et lite kaffebesøk på wayens før visningen i dag, åhh det var jaggu godt. Skulle ønske jeg klarte å lage så god kaffe selv. 

  Hva har du gjort i dag?

   

 • HEKTISK DAG

  God kveld kjære lesere ♥

  Dette har vært en lang dag, kom akkurat hjem fra jobb. Denne dagen startet klokken seks i morges. Må nemlig være på skolen til klokken åtte, da starter statistikk. Jeg merker at det er veldig tidlig. Det har blitt en enda større vane å gå med kaffekoppen godt plassert i høyrehånden etter jeg begynte på universitetet. Før drakk jeg det når jeg fikk tid til å lage det, nå må jeg lage det, hvis ikke glir øynene rett igjen. Det hender selvfølgelig noen dager at jeg går innom topplokket på campus for å kjøpe den beste kaffien som jeg vet om, men det blir fort dyrt. Etter skolen dro jeg, Kjersti og Amanda på treningssenteret for å trene styrke i beina. Både Kjersti og jeg økte styrken på de fleste apparatene vi bruker til vanlig i dag, så det ble virkelig en tung økt. Det var vel verd det, følte meg så stolt etter økten, med et stor glis klistret rundt munnen. Jeg og Kjersti dro til henne etter trening og lagde middag i lag. Det har blitt nesten en fast vane å dra til henne om torsdager for å spise, hun bor mye nærmere jobb enn det jeg gjør. Derfor er det lettere å dra fra henne til jobb, enn å dra hjem for å så dra den lange veien til jobb igjen. Etter å ha tilbringt noen timer i lag med Kjersti gikk turen videre til jobb. Veldig hektisk dag, men den har både vært kjekk og gått veldig fort.


  (Er dessverre dårlig med nye bilder for tiden, siden jeg har blitt så dårlig på å ta bilder)


  Hva har du gjort i dag?

 • FERDIG BESTILT

  Jeg er så happy i dag. Grunnen til dette er at nå er faktisk ALT i boks til USA turen. Vi betalte depositum på alle hostellene i dag, i tillegg så betalte vi for bilen som vi leier gjennom Kilroy. Nå er vi kjempe klar for roadtrip i USA i sommer. Kan ikke tro at denne drømmen faktisk kommer i oppfyllelse. Jeg hadde selvfølgelig troen på at jeg fikk dratt til USA en gang i løpet av livet, men at denne turen kom til å komme så fort, det er litt uvirkelig. Jeg er veldig klar, så nå kan bare sommeren komme. Det er så mye spennende som skjer dette året her og jeg er skikkelig gira. Om litt over 1 måned flytter jeg sammen med Nora og Kjersti, noe som blir kjempe kjekt. Vi leter fortsatt etter leilighet, men vi har heldigvis en visning i morgen. Vi krysser fingrene for at denne er perfekt for oss, den virker hvert fall kjempe flott ut i fra bildene. Gleder meg til å se den i virkeligheten. 


  Litt leilighet inspirasjon. Jeg elsker beige, cream, store lykter, fin utsikt.

  Nå skal jeg kose meg med god middag og den nye episoden av pretty little liars.
  Hvordan har din dag vært? 

 • LAVKARBO TACOPAI - OPPSKRIFT

  I dag blir det en tidlig oppdatering fra meg siden jeg snart skal på jobb. Jeg og Kjersti lagde lavkarbo tacopai i går. Så jeg tenkte at jeg skulle dele oppskriften med dere hvis jeg var fornøyd med den, og det ble jeg.

  Dette trenger du:

  Til paibunn:
  4 egg
  1 dl matfløte
  2 ss smør

  Til fyllet:
  400 gr kjøttdeig
  Cherry tomater
  Løk
  Hvitløk
  Tacokrydder
  Ost

  Ostesaus:
  1 dl matfløte
  1 dl lett creme fraiche
  2 dl ost   Sett ovnen på 225 grader. Først visper du sammen egg, matfløte og smør. Deretter legger du dette i paiformen, så lar du den stå i ovnen til den har stivnet.  Mens bunnen står i ovnen kan du skjære opp løk, cherry tomatene og hvitløken. Når du har gjort dette gjør du klar kjøttdeigen, her tilsetter du både tacokrydder og hvitløken. 

  Her ser du bunnen begynner å bli litt gyllen.

  Når bunnen er ferdig. Da fordeler du kjøttdeigen utover, strør over cherry tomatene og løken. Over dette må du tilsette ostesausen (her har du blandet; lett creme fraiche, ost og matfløte). Deretter strør du over resten av osten, så setter du paien inn igjen i ovnen i 10-15 minutter. 

  Mmmm får vann i munnen av å se resultatet, dette her er virkelig noe av det beste jeg har smakt. Du kan gjerne servere det med salat, tacosaus og guacomole. Anbefaler alle å prøve oppskriften. Jeg er hvert fall hekta! 

  Har du smakt lavkarbo tacopai før? 

   

 • ET VANSKELIG VALG  Nå har jeg nesten drukket opp koppen min med iskaffe fra nescafe, den er kjempe god, anbefaler dere å teste den ut. I dag stod jeg opp rundt halv elleve, vi har nemlig fri både mandag og tirsdag fra skolen. Når jeg våknet satte jeg på en maskin med klær og ryddet litt rundt i leiligheten. Resten av morningen har jeg bare brukt til å lese de faste bloggene og sett på bilder av USA, gleder meg så mye Nå skal jeg sitte meg ned i sofakroken med resten av iskaffe´en og fortsette på boken "Et vanskelig valg" av Nicholas Sparks. Han er uten tvil den beste forfatteren jeg vet om. Senere i dag får jeg besøk, da skal vi lage middag og så skal vi på trening senere i kveld. I dag er planen å gå på spinning, noe som er veldig lenge siden sist.

  Hva er dine planer for dagen?

 • ROADTRIP I USA

  I juli drar jeg, Susanne og Kjersti ut på eventyr. Det største av dem alle, nemlig til USA. Jeg har lenge drømt om å dra dit, og nå kan jeg endelig si at alle flybillettene er i boks. Planen er å fly fra Oslo til New York, deretter skal vi fly videre til Las Vegas. Vi skal være ca to dager i Las Vegas før vi starter roadtrip´en vår. Vi skal kjøre videre gjennom Death Valley og opp til San Francisco. Etter å ha tilbragt to dager i San Francisco bringer turen videre ned langs kysten til Los Angeles. I Los Angeles skal vi tilbringe 8 dager, så det er her vi skal være mesteparten av turen. Når denne delen av turen vår er ferdig, da skal vi fly til New Jersey og dra videre derfra til New York. I New York får vi også tilbringe 2 dager før turen går hjem igjen til Norge. 

  Dette kommer til å bli litt av en opplevelse for livet og jeg gleder meg masse til å dra med jentene. Kommer til å bruke dette halvåret på å spare opp penger til turen, så dette blir kjempe spennede. 
  Hva er dine planer for sommeren? 

 • TO BE WANTED

  Plug In Stereo feat. Megan & Liz. Denne sangen er bare så fin, meningsfull og fengende. Digger den!

  Hva synes du?

 • TRENINGSPLAN FOR UKE 2

  Slik ser altså min treningsuke ut. Jeg har fullført 3 av 5 økter. Dette er altså årets første økter, så jeg må innrømme at jeg har blitt veldig støl i kroppen. Gleder meg til å komme inn i faste rutiner. I bunn og grunn trodde jeg at jeg kun fikk trent 3 ganger denne uken, men heldigvis fikk jeg vite at vi har korte skoledager i starten av semesteret. Dermed har tiden strukket til. Et av nyttårsforsettene mine i år er å trene minst tre ganger i uken og maks 6 ganger i uken (kroppen trenger hvile en dag). Dette skal jeg klare å opprettholde. Jeg er så heldig som har en treningsbuddy, altså Kjersti. Det er veldig greit å ha en å trene med, for jeg er en person som ikke er flink til å pushe meg selv. Så derfor gir jeg kjempe lett opp, men når jeg har noen å trene med, da klarer jeg å pushe meg selv mer. 

  Noe nytt som jeg har begynt med nå, det er at jeg har begynt å spise glutenfritt. Jeg har i over lengre tid vært plaget med vond mage, så nå skal jeg kutte ut gluten å se om det fungerer. Så da kan det være jeg kan begynne å dele litt oppskrifter på mat som jeg spiser istedenfor mat som inneholder gluten.

  Hvor mange treningsøkter har du i uken?

 • PANGSTART  Nå har jeg og Kjersti akkurat kommet inn døren etter en pangstart på skolen. Første faget i år var "Statistikk og Metode". Timene våres begynner klokken 8 om morningen, så det skal bli hardt å stå opp hver dag. Dette faget fikk meg til å føle at vi var tilbake på ungdomsskolen igjen. Herregud, tall og tabeller, hvordan skal jeg overleve? Han brukte ingen powerpointer, så her må det noteres. Læreren forklarte ikke hvordan vi skulle gjøre ting, så alle satt som et stort spørsmålstegn. Flaks for oss at dette kun var introduksjon, satser på at han går mer nøye igjennom ting senere. Hvis ikke tror jeg alle kommer til å slite. Det var kun to timer undervisning i dag, så da dro vi rett på trening etter skolen. Planen i dag var å trene kun bein, og hardt var det. Det er aldri lett å komme i gang etter man har hatt pause en god stund. Nå skal vi snart lage middag, det er alltid mer koselig å spise med andre enn å sitte alene i hybelleiligheten. Etter middag må jeg videre på jobb, fullt kjør i dag med andre ord.

   

  Hva er dine planer for dagen?

 • STAVANGER NEXT


  Da står Stavanger for tur. Jeg er klar for å komme hjem til leiligheten min. Vi starter det nye semesteret på onsdag og jeg gleder meg masse til å komme i gang. Jeg er ganske spent på de nye fagene, og gleder meg til å møte mine skjønne gode venner igjen. Vi har hatt lang juleferie, så nå skal det bli godt å bli litt mer rutinert igjen. Det er virkelig på tide å begynne å trene igjen. Det  skal bli en fryd med andre ord,  savner å dra på treningssenteret. 

  Nå blir jeg snart hentet. Det blir roadtrip ned til Stavanger med Susanne og Maja, det blir kjekt. 

  Hva skal du i dag?

 • HUMAN

  Favoritt sangen min for øyeblikket må være "Human" av Christina Perri. Jeg er storfan av sangstemmen hennes, den er rett og slett fantastisk. Jeg har også en tendens til å aldri bli lei av sangene jeg hører av henne, uansett hvor mange ganger jeg hører de. Noe som er pluss i boken, denne sangen er intet unntak. En av de fineste sangene hennes hittil. 

  Hva synes du?

 • KVALITETSTID  Gårsdagen tilbringte jeg med mine gode venninner. Hele dagen gikk så utrolig fort. Vi startet dagen med en god gjeng og da gikk vi først på Baggis for å hilse på de, er jo over et halvt år siden vi gikk på Vgs. Baggis var stamstedet våres, kjøpte hvert fall alltid en kaffe om dagen der. De var så glad for å se oss igjen, det var utrolig koselig. Etter å ha pratet med dem en god stund bærte turen videre til gamle skolen. Hvor vi møtte noen av våre venner som har valgt å gå 4-årig. Vi lunsjet med de og satt å pratet der en god stund. Etter skolebesøket dro jeg, Lise, Connie og Rebecca videre til Starbucks, hvor vi pratet i flere timer mens vi nøt kaffe. Denne gangen prøvde jeg Toffee Nut Latte, noen slurker er veldig godt, men etterhvert ble den ganske kvalmende. Etter en god stund følte vi at vi hadde tatt opp plassen litt for lenge, så da forflyttet vi oss til underetasjen hvor Egon befinner seg. Der bestilte vi oss god middag og fortsatte praten. Tiden går så fort i godt selskap. Senere på kvelden dro vi til en venninne av Lise, der så vi film og pratet enda mer. 

  I dag skal jeg på lunsj med mange fra gamle klassen, gleder meg kjempe masse til å se dem igjen. Blir kjekt å mimre litt om alle årene vi har gått i klasse og høre hvordan det går med folk. Nå må jeg tusle ut døren, sånn at jeg ikke blir sen. Ha en finfin dag videre!

 • MINE ANTREKK 2013

  Antrekk 1:

  Antrekk 2:


   Antrekk 3:


   Antrekk 4:


   Antrekk 5: 


   Antrekk 6:


   Antrekk 7:


   Antrekk 8:


   Antrekk 9:


   Antrekk 10:


   Antrekk 11: 


   Antrekk 12:


   Antrekk 13: 


   Antrekk 14:


   Antrekk 15:


   Antrekk 16:


   Antrekk 17:


   Antrekk 18:


   Antrekk 19:

  Antrekk 20:


   Antrekk 21:


   Antrekk 22:


   Antrekk 23:


   Antrekk 24:


   Antrekk 25:


   Antrekk 26:


   Hvilket antrekk fra 2013 likte du best?

 • ÅRET 2013 - DEL 2


  I juli dro jeg og Rebs til London. Vi var så heldige med været, det var kjempe varmt. Selv om vi kun var der to dager, så fikk vi gjort kjempe mye. Vi fikk både sett mye av byen og shoppet så mye at vi fikk problemer med å få igjen kofferten. Gode minner ♥


  Bytur med godjentene!

  Store deler av Juli brukte jeg til å jobbe og tilbringe tid med mine gode venner. Det var også denne måneden jeg fikk vite at jeg kom inn på UiS og da var det dermed bestemt at jeg skulle flytte til Stavanger. 


  I August flyttet jeg til Stavanger. For første gang i mitt liv stod jeg da på egne bein. Da var det ingen kjære mor lengre. Jeg må si at jeg har klart meg kjempe bra dette halvåret, og tiden har gått kjempe fort. Gleder meg allerede til nyåret som kommer. 
  Noen bilder fra Fadderuken. For en koselig uke, og en veldig viktig uke også. Det er her man får seg venner for å si det sånn. De jeg ble venner med i fadderuken er de som har blitt mine gode venner i Stavanger. Jeg har vært så heldig, kunne virkelig ikke hatt det bedre. 


  Bilde fra en av de første forelesningene vi hadde. Det var skikkelig uvant å sitte i en stor sal i starten, men man blir vant til det etterhvert.
  Lise kom på besøk til Stavanger, det gjorde meg selvfølgelig kjempe glad. Vi hadde en kjempe kjekk helg og hun fikk møte mine venninner i Stavanger!


  Jentekveld med Kjersti, hvor jeg selvfølgelig presterte å utløse brannalarmen. Det er meg i et nøtteskall. 


  Omvisning på flyplassen med reiselivklassen.


  Fææzt (som vi kaller det) med jentene Kjersti og Nora.


  Hadde første eksamen etter kun 1 mnd på UiS, så da var det lesing til det fulle.


  Jeg og Kjersti ble begge stolte eiere av Acne skjerf, gledeshyl.


  Egonkos med jentene + Robin.


  Åhh noe som jeg har blitt avhengig av er avokado (med litt krydder) på knekkebrød. I oktober begynte jeg også å lese L.A.Candy serien til Lauren Conrad. Har snart lest ut tredje bok nå (stolt)!


  Vors med jentene atter en gang, før vi deretter dro videre på fest til fadderen vår. Litt av en kveld.


  Ble også hekta på havrepannekaker til frokost med bær og vaniljekesam. Nammenam!


  Høsten kom til Stavanger og jeg ble mindre motivert til å blogge. Det var også nå de to siste eksamene kom, både markedstrender i reiselivsnæringen og exphil. Jeg øvde kjempe masse til Markedstrender eksamen, tror vi satt i over en uke i strekk og bare leste. Exphil eksamen var hjemmeeksamen, så den hadde vi egentlig god tid på, men jeg og Kjersti er litt siste liten mennesker. Det endte opp med at vi gjorde den ferdig dagen før den skulle leveres. Heldigvis klarte vi oss veldig bra. 
  Halloweenfææzt med babe´ene og resten av reiseliv.


  Fikk besøk av bestejentene i bursdagshelgen min, for en fin bursdag!!


  Selfie bilde på treningssenteret.
  Siste tur på byen med jentene før alle dro hjem pga semesterslutt.


  Dro hjem til Bergen for å operere mandlene.


  Så var det tilbake til Stavanger igjen når jeg var friskmeldt. Da var det tid for å jobbe siste innspurt før jul.


  Lillejulaften tilbragte jeg med Miriam. Vi hadde Starbucks og Big Bite date. Var så koselig å se henne igjen, største savnet.

  Godt nytt år folkens, og takk for det gamle.

  Hvordan har ditt 2013 vært?

   

   

   
 • hits