Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

FAVORITT ANTREKK?

Antrekk nr.1:

Antrekk nr.2:Antrekk nr.3:Hvilket antrekk likte du best? 

 • BEAUTY AND A BEAT

  Dette coveret av Justin Bieber ft. Nicki Minaj sin sang beauty and a beat, er bare helt fantastisk. Alex Goot, Kurt Scneide og Chrissy gjorde en fabelaktig jobb. Love it!

 • DAGENS ANTREKK 14.01.13
  Genser - Cubus // Smykke - Second Female // Sko og Skjorte - Bik Bok // Klokke - Casio //

  I dag bestemte jeg meg for å ta med speilreflekskameraet på skolen. Så klarte jeg selvfølgelig å glemme minnekortet, og det fant vi ut av i det vi skulle starte å ta bildene. Typisk min flaks. Heldigvis hadde jeg iphonen med, så da ble det nød-antrekks bilde tatt med den nye iphonen. Bildene ble faktisk overraskende klare! 

  Hva synes du?

 • NEW IN - NASTYGAL


  Her ser dere bilde av hvordan dem ser ut på!
  Bluse 24$ >HER<
  Bluse 24$ >HER<
  Ring 10$ >HER<

  I dag hentet jeg pakken min fra Nastygal på posten. Jeg var kjempe spent og gledet meg som en liten unge til å prøve de nye klærene. Jeg bestiller veldig sjeldent klær på nettet så dette var en litt ny opplevelse. Alt jeg kjøpte passet perfekt og satt som et skudd. Jeg er med andre ord stor fornøyd og gleder meg masse til å ta i bruk de nye skattene. Leveringen av klærene tok ca 11 dager. Noe jeg synes er veldig hurtig med tanke på at varene kommer helt fra USA. Frakten var heller ikke så dyr, rundt 100 kr. Så til alle dere som ønsker å kjøpe klær fra Nastygal, kjør på, det er masse bra klær på salg. Jeg skal definitivt kjøpe mer der i framtiden. 

  Hva synes du om klærene? 

 • DAGENS ANTREKK 07.01.13
  // Genser - Bik Bok // Vest - Only // Sko - Bik Bok // Ringer - YSL og Primark //

 • WISHFUL THINKING


  Hvit og Sort >Herfra< Grå >Herfra<

  Åå jeg skulle ønske at denne genseren var i klesskapet mitt. Den er veldig enkel og avslappende, med andre ord perfekt hvis du trenger en slaskedag og likevel se bra ut. Jeg hadde mest sannsynlig stylet den med skinnjakke og sort-høytliv shorts med rocka boots. Denne er et must have i mitt klesskap!

  Hva synes du?

 • CATCH MY BREATH

  Cover av Alex Goot og AgainstTheCurrentNY - Catch my breath (Kelly Clarkson)

  Dette coveret er bare helt fantastisk, elsker stemmen til Alex Goot og Chrissy i lag. Fantastisk kombinasjon!

 • HVERDAGSLIG INSPO

  Hvis du har lookbook og ønsker å sjekke ut flere antrekk av de personene over, da er det bare å trykke på bildet til det outfitet du liker over. Da vil du få opp en egen fane med antrekket. 

  Lookbook.nu er stedet hvis man trenger litt inspirasjon. Jeg personlig elsker mote og derfor er lookbook fantastisk når man trenger nye ideer til hvordan man kan style det man allerede har i klesskapet på forskjellige måter. Over kan dere se 4 forskjellige hverdagslige antrekk. Det første antrekket fikk meg til å få lyst på en genser med tiger motiv på. Det siste antrekket inspirerte meg til å kombinere demin skjorten min med militær jakken min, noe som jeg overhodet ikke har tenkt på tidligere. 

  Liker du lookbook?

   

 • HVILKEN HEADER?


  NR 1?


  NR 2?

 • DAGENS ANTREKK


  Genser -Monki / Bukse -Vero Moda / Bluse og sko -Bik Bok / Veske -Marked / Smykke -Second Female /

  Hva synes du? 

 • NEW IN - SWEATER
  Monki - 400 kr


  Fant bilde av genseren på monki sin nettside, her ser dere bedre hvordan den ser ut. 

  Denne genseren er bare helt fantastisk god og fin på. Jeg elsker mønsteret og er veldig fornøyd med å endelig finne en genser som jeg virkelig liker. Fargen på bildet lyger litt, den er egentlig litt mer blå-grå i virkeligheten. Gleder meg til å ta den i bruk, mulig jeg allerede tar den i bruk i morgen. Da skal  jeg selvfølgelig prøve å få tatt outfit bilde, det er virkelig på tide. 

  Hva synes du?
 • hits