Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

LONDON DAG 2


Skulle ta bilde av alle folkene som var med i London's 10 000 løp. Det var utrolig mye folk, fikk dessverre ingen gode bilder.Den andre dagen i London brukte vi mest til sighseeing. Tidlig på morningen før vi sjekket ut av hotellet da dro vi til Buckingham Palace. Det var en kjempe fin og lang gåtur. På veien så vi at det var et løp i London, hvor det var 10 000 deltakere. Løpet foregikk i byen, så det var veldig folksomt. Slottet var bare helt nydelig og hele området rundt var også kjempe fint. London generelt var bare en drøm, har alltid hatt lyst til å besøke byen. Når vi var ferdige å se på slottet bærte turen tilbake igjen til hotellet. Da var det på tide å presse igjen kofferten med all kraft for å få plass til alt vi hadde shoppet i løpet av helgen. Heldigvis så var vi ganske smarte, vi hadde nemlig begge to store vesker til håndbaggasjer, noe som hjalp veldig. Etter utsjekkingen dro vi videre igjen på shopping. Det endte selvfølgelig med at jeg shoppet mye mer enn dagen før, håpløst. Etter noen timer med shopping dro vi med oss koffertene ned til Big Ben og London Eye for å se oss rundt. Big Ben var bare et syn, utrolig fin byggning. Vi trodde jo at det kom til å gå fint å dra rundt på koffert og to svære bagger. Så dermed hadde vi den ideen at vi skulle gå fra Big Ben til togstasjonen, i stedet for å ta taxi. Vi så sikkert ut som de tufsene på tur. Veldig morsomt å tenke over at vi gikk ikke langt i det hele tatt, men det føltes ut som en mil pga all baggasjen. Tror vi hadde minst 4-5 pauser på den lille strekningen.

Alt i alt hadde vi en fantastisk tur, det var så kjekt. Gleder meg til neste bestietur!

Hva synes du om bildene?

 

 • REISEANTREKK LONDON
  // Bukse - Pull and Bear // T-skjorte, sko og lommebok - Primark //

  Reiseantrekket, må innrømme at jeg var utrolig trøtt og sliten når vi skulle dra hjemover. Vi hadde trasket i byen hele dagen, både på sightseeing og shopping. 

  Hva synes du?

 • LONDON DAG 1
  Jeg heter tydeligvis Celia på Starbucks og ikke Silje? Skjønner ikke hvordan de klarer å skrive det så feil.


  Fantastisk lunsj på Starbucks etter et par timer shopping.

  Den første dagen stod vi opp tidlig på morningen. Da bærte turen selvfølgelig til Oxford Street og vi var klare med en gang butikkene åpnet. Primark var første prioriteringen siden det blir så fort folksomt der inne. Etter en time der inne var det umulig å gå noen steder uten å si "sorry" til sånn alle menneskene man var litt borti. Favoritt butikkene i Oxford Street ble definitivt Primark, New Look og Forever 21. Fant så utrolig mye fint der, gleder meg til å vise hva jeg har kjøpt. Etter noen timer med shopping tok vi en tur på Starbucks, det var virkelig en etterlengtet tur. Jeg hadde savnet smaken av Starbucks sin frappuccino. Etter lunsj fortsatte vi shoppingen i noen timer og så dro vi videre til Picadilly Circus. Jeg kan love dere at posene ble vanvittig tung etter hvert. Jeg trenger sikkert ikke å trene styrke på flere uker, bare jeg løfter på armene nå så kjenner jeg at armene er fortsatt sliten. Vel verd det da, vel å merke. Senere på kvelden gikk vi på en italiensk restuarant, der spiste jeg en veldig god lasange. På kvelden var vi usikker på hva vi skulle gjøre, så det endte med jentekveld på hotellrommet, veldig kjekt etter en lang dag. 

  Har du vært i London før? 

 • ANTREKK LONDON DAG 1
  Topp, skjørt og sko - Primark // Klokke - Casio

  Hva synes du? 

 • DA ER LONDONTUREN BESTILT

  Om to uker reiser jeg og Rebecca til London. Jeg har reist mye i mitt liv, men jeg har aldri vært i London. Så jeg gleder meg ekstremt mye. Siden verken jeg eller Rebecca har mye fri fra jobben i sommer, så blir det kun en helg til London. Vi har dermed ganske knapp tid når vi er der. Derfor tenkte vi at det var lurt å planlegge turen godt i forveien, slik at vi ikke kommer der uten å vite hva vi skal besøke. 

  Planen er derfor følgende;
   
  Vi tenkte å besøke "My Old Dutch" pancakehouse som vi fikk anbefalt. Så skal vi selvfølgelig en tur innom Hyde Park. Deretter blir det selvfølgelig shopping i Oxford Street, Regent's street og så skal vi til Piccadilly Circus.


  Buckingham Palace og Big Ben er jo steder som må besøkes når man først er i London. Jeg gleder meg også til å dra på Hard Rock Café og Starbucks coffee. Kjempe lenge siden jeg har drukket starbucks, så det blir nok et daglig stopp for meg. 

  Forhåpentligvis får vi tid til å se mer av London også. Kunne tenke meg et besøk i Notting Hill, men det er ikke krise om jeg ikke får dratt dit. Tror nok hele lørdagen går til shopping, med mindre vi får dratt på en musikal på kvelden eller noe. Gleder meg masse til jentetur med bestejenten.

  Har du vært i London? Noen tips? 
 • hits