Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

LATEST BUYS

Kjole - Nelly / Treningstights - Nelly/ T-skjorte - Junkyard / T-skjorte kjole - Junkyard / New Balance sko - Junkyard / Solbriller - Junkyard /

Jeg har vært syk de siste dagene, så da ble det litt nettshopping i dag. Jeg har shoppet veldig lite det siste året, så da belønnet jeg meg selv litt ekstra siden det var lønningsdag i dag. Jeg har fått helt dilla på sports-trenden og deriblant er Addidas det merket jeg har fått mest sansen for. Jeg liker å gå casual og komfortabelt framfor å dolle meg opp for tiden. Stilen min forandrer seg egentlig hele tiden, men spesielt etter Australia. Jeg ble veldig vant til å gå i avslappede klær og en del av sjarmen med Australia er vel det at folk ikke brydde seg om hva man gikk med. Så lenge man var komfortabel, så var det greit. Selv om både håret og sminken var på halv åtte konstant, ha ha. Jeg hadde ikke tenkt at denne fasen kom til å fortsette når jeg kom hjem igjen til Norge, men det har den faktisk gjort til en viss grad. Jeg har blitt veldig glad i sporty klær, gjerne litt baggy overdeler og store jakker. Gleder meg til å style dette senere, forhåpentligvis får jeg knipset noen antrekksbilder til dere.

TIPS! Hvis du handler for over 1200 på junkyard får du 200 kr avslag. Dette fant jeg faktisk ikke ut av før jeg hadde betalt, ha ha. Så her kan man altså spare litt om man handler i dag. Innlegget er ikke sponset, tenkte bare å tipse om det :-)

Hva synes du om innkjøpene? 

 • INNKJØP

  // Nelly

  Starter året med to nye innkjøp. Jeg var nødt til å bestille kjole til julebordet med Scandic, der har vi temaet "Great Gatsby". Har leitet så lenge etter kjole nå og valget endte til slutt på denne. Det er ikke lett å finne en kjole som minner om Great Gatsby, men denne er close enough etter min mening. Jeg investerte også i en ny treningstights. Jeg har vel og merke en del treningstøy, men tenkte det var greit med litt ny motivasjon nå som vi er inne i 2015. 

 • Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet som student, mote, kosthold og trening. Høsten 2015 kan dere følge meg på mitt eventyr som utvekslingsstudent i Australia :-)

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits