Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

NELLY FAVORITTER


>1< / >2< / >3< / >4< / >5< / >6< / >7< / >8< / >9< /

Den siste tiden har jeg fått veldig dilla på denne baby blå fargen som dere ser over, synes den kommer til å ta seg godt ut i vår. Skulle ønske jeg kunne kjøpt alt jeg ville ha på Nelly, men det kan jeg selvfølgelig ikke. Over ser dere hvert fall mine favoritter for tiden, og hvem vet? Kanskje jeg unner meg en ting eller to. Har jobbet veldig mye i det siste, så det er godt å kunne unne seg noe man virkelig har lyst på en gang i blant. Små gleder i hverdagen!

Hva synes du? Fant du noe du likte? 

 • NELLY WISHLIST


  Jakke >Her< & Sko >Her<

  Ønskelisten min for øyeblikket består av denne jakken og disse skoene fra Nelly. Kan se for meg at dette hadde blitt flittig brukt i vår. Har veldig lyst til å legge inn en bestilling, men bør tenke økonomisk og heller spare til sommeren. Hva synes dere, verd å bestille eller la være? 

 • DAGENS CRAVING


  Classic Sheffield Lady >Her< og Classic Cardiff Lady finner du >Her<

  Er det noe jeg har hatt lyst på lenge, så er det en Daniel Wellington klokke. Denne klokken er bare helt fantastisk og ville tatt seg så godt ut på armen. Jeg er veldig glad i klokker og jeg har siklet etter denne i godt over et år. Jeg vurderer sterkt å innvestere i den. 

  Akkurat nå kan man nemlig få 15% avslag ved å bruke koden NETAVISEN15. 

  Hva synes du om Daniel Wellington sine klokker? 

 • ØNSKELISTE


  1) Second female >Her< 2) Second Female >Her< 3) Second Female >Her< 4) Acne >Her< 5) Converse >Her< 6) Jeffrey Campbell >Her<

  Nå er det kun 1-2 måneder igjen til jeg blir 19 år, da er det kun 1 år igjen til jeg er 20, woho. Ønskelisten min i år er vel dyrere enn det den pleier å være. Tror det har med at jeg har blitt flinkere til å investere i plagg som jeg virkelig har lyst på, framfor mye klær til en billigere penge som bare ender opp med å bli hengende i klesskapet. 

  Hva likte du best?

   

 • WISHFUL THINKING


  Hvit og Sort >Herfra< Grå >Herfra<

  Åå jeg skulle ønske at denne genseren var i klesskapet mitt. Den er veldig enkel og avslappende, med andre ord perfekt hvis du trenger en slaskedag og likevel se bra ut. Jeg hadde mest sannsynlig stylet den med skinnjakke og sort-høytliv shorts med rocka boots. Denne er et must have i mitt klesskap!

  Hva synes du?

 • HVERDAGSLIG INSPO

  Hvis du har lookbook og ønsker å sjekke ut flere antrekk av de personene over, da er det bare å trykke på bildet til det outfitet du liker over. Da vil du få opp en egen fane med antrekket. 

  Lookbook.nu er stedet hvis man trenger litt inspirasjon. Jeg personlig elsker mote og derfor er lookbook fantastisk når man trenger nye ideer til hvordan man kan style det man allerede har i klesskapet på forskjellige måter. Over kan dere se 4 forskjellige hverdagslige antrekk. Det første antrekket fikk meg til å få lyst på en genser med tiger motiv på. Det siste antrekket inspirerte meg til å kombinere demin skjorten min med militær jakken min, noe som jeg overhodet ikke har tenkt på tidligere. 

  Liker du lookbook?

   

 • WISHLIST


  Åhh.. Årets ønskeliste til jul er allerede mekket sammen. Elsker å pynte rommet, fargene som går igjen på rommet mitt er beige, sølv, rosa og hvitt. Noe jeg virkelig elsker er ting som har gammeldags preg, sånn som klokken og kalenderen over. Har lite av det, derfor er det høyt oppe på ønskelisten. Jeg har faktisk allerede fått julestemning. Jeg har pakket inn alle julegavene jeg har kjøpt, spist pepperkaker og kakemenn, drukket julebrus og så har jeg hørt mye på julesanger (Home for Christmas, Mistletoe, All I want for christmas, Let it snow, osv).

   

   

 • NELLY WISHES


  Dette er det som er øverst på ønskelisten fra Nelly for tiden. Dr.Martins har jeg hatt lyst på evig lenge, og jeg får bare ikke nok av burgunder fargede klær.

  Liker du Dr.Martins?

 • I WANT




  Genser fra Never Naked 399,- (bildene har jeg lånt fra Fashionjunkiie sin blogg)

  Å denne genser er bare så fin. Da Annette Haga åpnet nettbutikken NeverNaked var denne genseren det første jeg bare falt helt for. Den er perfeksjon. Typisk min flaks så er denne allerede utsolgt. Jeg venter alltid alt for lenge med å bestille ting, dermed blir de tingene jeg liker best alltid utsolgt. Krysser fingrene for at de får den inn igjen på lager.

  Hva synes du?
  -SILJE




 • hits