Silje Eriksen -
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

HVILKEN HEADER?


NR 1?


NR 2?

 • HVA VIL DU LESE OM?

  I det siste har bloggmotivasjonen vært på bånn. Jeg har ikke en eneste anelse om hva jeg skal blogge om. Denne bloggen går for det meste ut på mote, innimellom blogger jeg også om hverdagen min og musikk. Derfor trenger jeg deres hjelp, hva ønsker du å lese om?
 • JEG SELGER?

  Heisann!
  Jeg har lenge vurdert om jeg skulle lage et nytt "salgs innlegg" hvor jeg selger klær/smykker/vesker som jeg ikke bruker lenger. Noen som er gira på det?
 • DIY GALAXY SHORTS

  Hun her er bare så utrolig flink. I denne videoen viser henne på en kreativ måte hvordan man kan lage egne galaxy shorts. Hun bruke ca 20 dollar på utstyr (120 norske kr) i stedet for å bruke kanskje 400-600 kr på å kjøpe en fra butikken. Hun lager mange DIY (do it yourself) videoer på youtube, anbefaler å sjekke de ut. I hvert fall hvis du liker å se sånne kreative videoer.

  Hva synes du? Det ble fint sant?
  -SILJE

   

 • PULL&BEAR WISHLIST

  Over ser dere mine favoritter fra Pull&Bear, veldig synd at vi ikke har denne butikken i Norge!

  Hva likte du best?
  -SILJE

 • BERSHKA ØNSKELISTE


  Da er det under to uker igjen til Mallorca! Gleder meg til å komme meg til varmere strøk. Sommeren her i Bergen har vært alt for kald. Jeg har nærmest bodd i høst klær, så nå skal det bli godt å få bruke litt sommerklær og bli litt brun. Over ser dere ønskelisten min fra Bershka, butikken har de heldigvis på mallorca. Da skal det shoppes  !!

  Liker du butikken "Bershka" ?
  -SILJE

 • FILMANBEFALING

  På fredag etter jobb dro jeg til min søster. Her skal jeg være et par dager, søster-tid, hehe. Jeg kjøpte meg en ny film som heter "The Roommate", vi så den på fredag kveld. Virkelig en bra film som inneholdte mange gode skuespillere; Leighton Meester (kjent fra gossip girl), Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka (kjent fra Hellcats). Filmen handler om den psykotiske Rebecca og college romvenninnen Sara. Rebecca blir besatt av Sara og vil utslette alle som gjør noe gale mot Sara, og dem som står i veien for deres vennskap. Filmen er spennende fra start til slutt. Anbefales!!

  Har du sett denne filmen før? -SILJE

 • VENNINNE BLOGGER

  Tenkte bare å linke til noen flinke bloggere som jeg kjenner, absolutt verd turen innom! Jeg leser disse bloggene hver dag, ikke bare fordi jeg kjenner dem, men også fordi de er flinke.

  1)

  >Miriam< blogger om tanker og hverdag!

  2)

  >Malin og Karina< blogger om hår og mote!

  3)

  >Emilie< blogger om hverdagen sin!

  Har du lest noen av disse bloggene før?
  -SILJE

 • WHERE WE'RE GOING

  Ahh, denne sangen er bare så fin. Corey Gray er bare helt fantastisk flink. Han er ganske kjent på blant annet youtube. Der legger han flittig ut nye cover videoer av kjente sanger, samt egenskrevne låter. Dette er hans første musikk video, og jeg har vært forelsket i denne sangen helt fra første stund. Jeg tror jeg hører den minst 3 ganger om dagen. Han er også veldig kjekk etter min mening! 

  Noen coverlåter: 

   

  Hva synes du om Corey Gray?
  -SILJE 

 • WISHLIST - BJØRG JEWELRY  Ahh, Bjørg. Perfeksjon! ♥

 • MORE THAN THIS

  Disse gutta er ikke bare "Good Looking" men dem er også helt fantastisk flinke til å synge. Jeg elsker stemmene deres. Jeg kan høre på sangene deres dag ut og dag inn. Akkurat nå er "More Than This" favoritt sangen min av disse gutta, får rett og slett gåsehud. Favoritten min av gutta i gruppen er Harry, men jeg liker selvfølgelig de andre godt også. 

  Hva synes du om One Direction? 
  -SILJE 

 • FAVORITT COVER SANGER

  1)

   2)

   3)

   4)

  Her er noen av mine favoritt cover sanger for tiden. Jeg hører ofte mer på cover sanger enn de orginale sangene. Når jeg hører en cover sang da er det ofte jeg ender opp med å like cover sangen bedre en orginalen. Rett og slett fordi youtube artistene gjør sangen til sin egen, sånn at sangen passer bedre til deres stemme. 

  Har du hørt noen av disse før? Hører du ofte på cover låter på youtube?
  -SILJE 

 • INSTAGRAM

  Hvis du ønsker så kan du følge meg på instagram, navnet mitt der er - Siljejed

  Bruker du også instagram? 
  -SILJE 

 • FAVORITTER - ROMWE

  Alt over fra Romwe.com.

  Denne nettsiden kom jeg over for en stund tilbake da jeg var innom en blogg som anbefalte den. Jeg fant et par favoritter, elsker blant annet den korall fargede toppen og shortsen med stjerne studds på lommene. Det var dette som falt mest i smak.

  Hva synes du? Noe du likte best?
  -SILJE


 • BROKENHEARTED

   

  Karmin - Brokenhearted ♥

  Ahh denne sangen er bare så rå, hører på den hele tiden. Den er stuck on replay - replay - replay all day long.

  "Honest baby i'll do
  Anything you want to
  So can we finish what we started
  Don't you leave me broken hearted tonight"

  Har du hørt denne sangen før? Hva synes du?
  -SILJE

 • ØNSKELISTE FRA NASTYGAL

  Nastygal har så mye fint for tiden, elsker denne nettsiden!

  Hva synes du? Noen favoritter?
  -SILJE


 • MIN SPILLELISTE  Er det noe jeg elsker så er det musikk. Jeg hører på det hele tiden. Helt utrolig at jeg sjeldent blir veldig lei av noen sanger. Jeg hører på det meste av musikk, alt fra rock til pop. Det går vel det meste i pop, men jeg liker egentlig det meste. Så derfor lurer jeg på om dere har noen musikk tips?
  -SILJE

 • MINE FAVORITT RINGER

  I dag tenkte jeg å lage et innlegg med mine favoritt ringer, det er nemlig ganske lenge siden sist jeg lagde et sånt innlegg. Dermed blir vel dette i bunn og grunn et oppdatert innlegg, med både nye favoritter og gamle favoritter. Det er vel ikke vanskelig å se at jeg har ring-dilla. Jeg må innrømme at etter jeg kjøpte YSL-ringen min har jeg kjøpt ganske få ringer. Jeg tror egentlig at jeg kun har kjøpt to ringer etter jeg kjøpte YSL ringen i oktober. Jeg har startet å prioritere ringer jeg virkelig vil ha i stedet å kjøpe alt jeg ser fordi jeg "trenger det" til samlingen.


  BJØRG


  YSL


  GLITTER


  H&M


  PRAHA -Fikk av Malin :)


  STRADIVARIUS


  PRIMARK - Fikk av Rebecca :)

  Hva synes du? Hvilken var din favoritt?
  -SILJE

 • DEN SISTE TIDEN - BILDER


  Forrige lørdag da var jeg i bursdagsbesøk hos Susanne som ble 18 år


  På tirsdag tok Rettslære klassen en tur ned på bryggen å hadde time, sykt koselig.
  Maria og Susanne ♥ På Onsdag hadde vi elevaksjon på skolen, så da samlet vi inn penger, noen av jentene hadde laget muffins, brownies og kjeks, yumyum. Også sang vi litt for å få litt underholdning også, skikkelig koselig!
  Earth Hour i Bergen !! Virkelig vakkert å se på når lysene gikk av og høre på flott musikk i musikkpavilijongen.
  Jeg og Susanne var frivillige hjelpere til Earth Hour, så fikk vi t-skjorte, hehe!

  Hva har du gjort på den siste tiden? Husket dere å skru av lysene på Earth Hour?
  -SILJE

 • PÅ ØNSKELISTEN


  Akkurat nå er disse godsakene på ønskelisten. Merker at ønskelistene varierer hele tiden, men i går hadde jeg tatt meg tid til å sitte meg ned å bla litt i gjennom nettsider for å få litt inspirasjon. Så denne ønskelisten er litt preget av vårfarger, gleder meg sånn til å kunne gå i shorts uten strømebukse!!

  Hva synes du? Noe du likte?
  -SILJE

 • I WANT

  Akkurat nå har jeg virkelig lyst på dette flotte smykket fra Bjørg. Har i bunn og grunn hatt lyst på det ganske lenge, men nå merker jeg det kribler litt i fingrene. Smykket er egentlig veldig enkelt, men smykket er i både sølv og rosegull. Rosegull er en veldig fin farge, men som krever litt tilvenning fra min side. Har lenge følt at det er en litt vanskelig farge å kombinere med klær som jeg har mye av i skapet, men nå merker jeg at jeg får bare mer og mer sansen for fargen. På smykket står det "I Can Do Anything".


  // Bilde lånt fra Fashionjunkiie

  Hva synes du om smykket?
  -SILJE

 • 2 NYE INNKJØP
  Ring - Bjørg (Kjøpt på Retro i Bergen)


  T-Skjorte - Monki

  Var i byen i går med Rebecca. Det var veldig koselig. Jeg var veldig bevisst på hva jeg var på jakt etter, det var egentlig en t-skjorte fra Carlings, men den var utsolgt. Forhåpentligvis kommer den inn igjen, men jeg har allerede sjekket 3 Carlings butikker. Jeg fant heldigvis en annen t-skjorte som jeg likte veldig godt, og det er den jeg kjøpte på monki. Den er veldig stilig på, og minner om Acne Zorah t-skjorten min i fasongen.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DAGENS OUTFIT 10.03.12
  NY! Shorts - Bik Bok // Topp og Cardigan - Cubus // Smykke - Bik Bok // Sko - Din Sko //

  Hva synes du?
  -SILJE

 • ØNSKELISTE - BLACK/WHITE/SILVER


  Nå har jeg bladd i ca 1-2 timer for å se hva jeg ønsker meg mest. Akkurat nå ligger disse skattene høyt oppe på ønskelisten. Blanding av dyrt og billig. Jeg har også lyst på en kongeblå bluse, men jeg fant ingen på nettet som falt i smak. Hva likte du best?
  -SILJE

 • DEN SISTE TIDEN I BILDER

  Ja nå er det vel snart 3 uker siden jeg oppdaterte bloggen. Har rett og slett ingen bloggmotivasjon, så sjeldne oppdateringer blir det.

  På Valentines Day fikk jeg roser og sjokolade av bestevennen min! Det var det søteste; "Tror hun synes synd på meg siden jeg er singel" hihi :) Ble virkelig glad når hun overrasket meg !! Valentines Day handler jo ikke bare om kjærester, det handler også om å vise de man er glad i at man bryr seg om de (både venner og familie), hihi!


  Har også vært på Egon med Silje M, Malin og Rebecca, det var koselig, spiste som vanlig Nachos!


  Satt hårmodell for en venninne på torsdag, kjempe kjekt. Hun er virkelig flink, temaet var 1950-tallet.

  Leste til Historieprøven samtidig.  Noen bilder fra photoshooten vi hadde:

  Jeg har også overnattet hos min søster et par dager i vinterferien, det var kjempe koselig!


  Jeg og min søster hadde blant annet et lite Skrik marathon, vi så Skrik 3 og Skrik 4! 


  I dag har jeg vært i byen med Cathrine, vi var på shopping og på Café. Kjempe kjekt!


   Hva har du gjort på den siste tiden?
  -SILJE 

 • UKEN I BILDER
  Susanne tok med seg muffins på skolen, så da ble vi fire stk glade jenter, hihi, kos! 
  Drama-gjengen dro på filmkveld til dramalæreren vår, det var kjempekjekt! Tok disse to bildene på veien,


  Vi fikk klassebildet våres, så her har dere superheltene 2A! Vi har alt fra power-puff jentene til The joker (han er bad, men vi trengte en bad guy), og så har vi hverdagshelter, osv! 
  Så var jeg i bursdagsselskap i går, det var også kjempe kjekt! Viser mer bilder senere.

  I morgen bærer vell turen til treningssenteret også må jeg øve til spanskframføring. Bloggingen for tiden er ganske slapp, men tror også motivasjonen er ganske lav, så dere får nøye dere med litt iphone bilder innimellom. Hvis dere er interessert i litt mer flittige oppdateringen da kan dere alltids følge meg på twitter >HER<, hvis linken ikke funker så er brukernavnet mitt; Siljejed. Jeg er ikke en interessant person å følge, men for all del hvis dere ønsker så får dere selvfølelig lov. Ha en fin lørdagskveld videre! 

  Hvordan har din uke vært?
  -SILJE 

 • UKEN MIN I BILDER

  Har startet å trene igjen, prøver å få trent minst 3-4 ganger i uken, wii !!

  Vi tok klassebilde med klassen, temaet var SUPERHELTER!
  Tok farvel med venninnen min Julie som har nå dratt til AUSTRALIA!! heldigste jenten i verden


  Julie og Susanne! 


  Ellers har jeg bare tatt mange "randome" bilder med den nye iphonen min, elsker blant annet instagram*


  Jeg og Helene!


  I dag gikk turen til Susanne, vi skulle lage framføring i spansk, kjempe kos!  Hvordan har din uke vært? 
  -SILJE

 • FAVORITT SANG

  Favoritt sang for øyeblikket er "Old School Love" av Megan and Liz. Her er den offisielle videoen, enjoy.

  What happened to that old school love?
  Living through your letters was enough.
  What happened to that old school love?
  I can't keep up.
  I can't keep up.
  What's up with that new school rush?
  Guess I'm living in the past.
  I still like it like that.
  I can't keep up, up.
  What happened to that old school lo-o-o-ove? 

  Hørt den før? Hva synes du?
  -SILJE  

 • ANITA OG SILJE - YOU UNFAITHFUL BASTARD (ORIGINAL SONG)

  Anita synger først
  Silje (jeg) synger rundt 0.56
  Så er slutten av bar-scenen vår rundt  2.00 

  Jeg og en venninne Anita opptrodde på Adventsfesten, vi var nemlig med i juleskuespillet. Det var kjempe kjekt å være med, og jeg var så heldig å få opptre sangen min i lag med Anita. Vi hadde nemlig egen scene som handlet om ensomhet i julen. Det var en veldig kjekk kveld, i lag med masse flotte folk!
  Anita kommer sikkert til å drepe meg hvis hun finner ut at jeg har lagt den ut her, haha, men krysser fingrene for at hun ikke gjør det. Hehe, enjoy! 

  Hva synes du om sangen?
  -SILJE 

 • JEFFREY CAMPBELL

  obsessed....


  Vil helst ha de beige til høyre eller de første Jeffrey Campbell spike! 

  Hva synes du om Jeffrey Campbell?
  -SILJE 

 • NEVER SAY NEVER


  Popcorn, yummi


  Vi så NEVER SAY NEVER !! Vi ble litt småforelska i Justin ... 


  oooog ... Vi likte filmen! 


  Frukt og is, yuuum!

  I dag har jeg vært hos Maria, for en koselig dag. Vi har sett Justin Bieber Never say never. Virkelig rørende film, vi er vel blitt noen såkalte Beliebers vi også. Fikk et annet syn på ham etter å ha sett filmen. Det ligger ofte mye mer bak den fasaden vi ser. Synes det var en veldig fin film, med sanger som jeg og maria gaulte(kremt* sang) til. Det var virkelig en hyggelig jentekveld, som må gjentas snart! 

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE 

 • TWO PAIR OF SHOES .....

  that a girl like me, simply can't resist ..  Drømmesko ♥ JA TAKK begge deler. 

  Hva synes du? Pumps'ene eller Jeffrey Campbell spike?
  -SILJE 

 • ADVENTSFESTEN 2011  Har helt glemt å poste disse bildene fra adventsfesten, men her er i hvert fall noen. Fokuserte ikke så veldig på å ta bilder, siden det var så bra underholdning.
  -SILJE 

 • 2 TING SOM SKAL KJØPES

  NUMMER 1: IPHONE 3GS ... folk lurer sikkert på hvorfor jeg kjøper den i stedet for 4S, og det er fordi at den er rimeligere, så da sparer jeg et par tusen lapper!   NUMMER 2: SL 150 CONDENCER MICROPHONE

  Jeg elsker å synge og skrive egne sanger, så derfor vil jeg ha en skikkelig mikrofon!

  Åå gleder meg sånn til lønning, klarer nesten ikke å vente med å kjøpe dette. Føler tingene er gode investeringer for min del. Jeg har jo trossalt levd med en halv-død mobil i lang tid, så iphone trengs.

  Har du Iphone? 
  -SILJE 

 • MIN NYTTÅRS FEIRING

  I år dro jeg til min søster og feiret nyttårsaften med henne, virkelig koselig!! 


  Kalkuuun!!


  Vi spilte blant annet Sequence, kjempe gøy!
  konsentrert !!


  Vi fikk også litt besøk av noen venner av min søster, det var kjekt! 


  GODT NYTTÅR!!!


  Var ikke helt lett å få et godt bilde av fyrverkeriet :)

  Hvordan feiret du din nyttårsaften?
  -SILJE 

 • THE ONE THAT GOT AWAY

  Nyydelig, sitter å hører på denne sangen hele tiden! Får virkelig frysninger. Jeg elsker Katy Perry sin orginale versjon, men denne cover versjonen gir meg frysninger fra topp til tå. Den er virkelig unik laget. ♥

  Har du hørt denne versjonen før? Hva synes du?
  -SILJE 

 • 2011's BESTE KJØP

  1, YSL-Ring
  Dette er skatten min, har aldri likt en ring bedre enn YSL ringene. Drømmeringen,  bruker den så ofte som jeg kan, og blir aldri lei. Da jeg først så den var det "love at first sight" ♥

  2. Ring med brun stein fra H&MDenne H&M kjøpte jeg først i oransje, men den ble lite brukt. Så etter en stund så jeg at denne fortsatt var igjen på H&M og det endte med at jeg kjøpte den, og det er nå en av mine mest brukte ringer! 

  3, Casio "retro-looking" klokke
  Denne klokken kjøpte jeg på Mallorca i sommer, den er ekte - kjøpte den nemlig på en butikk som heter VOSS som også finnes i USA og andre steder i verden. Fikk også med internasjonal forsikring, oh yeah! 

  4. Acne Zorah T-skjorten

  Denne T-skjorten trodde jeg aldri at jeg kom til å finne. Jeg var nemlig inne på Retro i Bergen og den hang innimellom et par varer. Det var kun en igjen og den var i S. Det var min strl og det var akkurat som om den hadde ventet på meg. Love it! 

  5. Smykke H&M
  Dette smykket var jeg ganske skeptisk til når det først kom inn på H&M.Men etter jeg hadde sett uttallige antall bloggere kombinere dette med flotte plagg ble jeg forelsket, og nå er det et av mine mest brukte smykker. 

  6. Speilrefleks kamera Nikon D5000
  I år fikk jeg endelig investert i et speilrefleks kamera, etter å ha levd lenge nok med et digital kamera var det bare på tide å oppgradere bildekvaliteten! 

  7. Jakke H&M

  Denne jakken har vært årets høst jakke for meg, den går til absolutt alt  og jeg liker den bare mer og mer. 

  8. Shorts fra H&M

  Blondeshortsen letet jeg kjempe lenge etter, det var jo et døds-populært plagg i sommer. Da jeg fant den på H&M var jeg i himmelen, elsker den og gleder meg til å bruke den når det blir varmere igjen. 

  Her har dere noen av årets beste kjøp, klarte å minske listen til 8. Hva var din favoritt? 
  -SILJE

 • CAFÉ OG JULEBAKST

  På onsdag da startet skoledagen med at vi var en liten time i klasserommet, deretter avsluttet vi året i kirken. Veldig koselig avsluttning med flinke sangere og gode ord. Etter kirken var vi ca 10-12 jenter fra klassen som gikk på café i nærheten. Der solgte de både varm og kald mat, og godt var det også, yumyum. 
  - Søøte Susanne ♥

  Etter kafé besøket dro jeg og Susanne rundt å kjøpte inn ting til julebaksten, deretter dro vi hjem til henne. Vi lagde både konfekt og cookies. Det var kjempe godt. Etter en stund kom Victoria og da var det jentekveld som stod på planen med filmen "Barbie og nøtteknekkeren". Må bare si at jeg elsker den filmen, barbie eller ei. Den er bare så søt. 


  Vi tok nugatt i bunnen av disse hjerteformene - starten på konfekten, deretter fylte vi på med smeltet melkesjokolade. 
  Glemte selvfølgelig å ta bilde av det endelige resultatet, men de ble veldig fine!
  making cookies


  Vi trodde cookiene ville smelte seg flate, meen ..... 


  ..... neida, det ville dem ikke, så da ble dem harde kjeks-klumper i stedet. Vel de smakte i det minste veldig godt!

  Har du bakt julekaker i år?
  -SILJE 

  GOD JUL ♥

 • FAVORITT SANG

  Ours - Taylor Swift ♥

  Hva synes du?
  -SILJE 

 • SICK


  Ord som beskriver dagen. Syk - Halspastiller - Grønn te - Teppe - Trøtt - Film - Jobb. 

  Hva skjer hos deg?
  -SILJE 

 • NR 1 PÅ ØNSKELISTEN TIL JUL


  Ringen til venstre!

  Denne ringen fra BJØRG, er nr 1 på ønskelisten til jul i år. Da jeg så denne på Retro og prøvde den på hånden ble jeg helt forelsket. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke ønske meg noen smykker/ringer til jul i år, men jeg kjenner meg selv alt for godt, og denne kommer ikke til å forsvinne fra tankene med det første. 

  Hva synes du om ringen fra Bjørg?
  -SILJE 

 • SAVNER SOMMEREN - NOEN OUTFIT'S

  Ååå, jeg savner å kle meg i shorts og skjørt. Elsker sommeren! Jeg merker godt at vinteren har kommet for fullt, det er døds kaldt ute og jeg kommer meg ikke ut døren uten å gå med lag på lag med ytterklær. Kan ikke det bare være sommer året rundt, vell da hadde jeg vært fornøyd. Måtte bare se tilbake på noen sommer antrekk for å mimre litt om sommeren. 

  Hvilket sommerantrekk likte du best? Savner du sommeren? 
  -SILJE 

 • BYTUR OG EGON

  Siden sist har jeg gjort en del. Dagene har gått i ett kjør. På torsdag gikk jeg og Rebecca på shopping etter skolen eller med andre ord "vindus-shopping". Vi skulle nemlig finne ut hva vi ønsket oss til jul, ønskelisten min er kun 1 ting rikere dessverre. Dette året er det veldig lite jeg ønsker meg, det er nesten som om jeg strever med å finne ting. Etter vi hadde gått rundt å sett i butikker fant vi ut at magene våres skrek etter mat. Så da bærte turen over til Egon (favoritt restauranten min). Der valgte jeg nachos nok en gang, retten har jo begynt å bli standard. Neste gang skal jeg prøve taco-salaten som Rebecca spiste, den så himmelsk ut.   Vi tok også et par bilder:


     På fredag gikk dagen i skole også gikk jeg og Rebecca i tabben (tabernaklet), det var veldig kjekt. Mange flotte folk og talen var veldig bra.

  I går gikk dagen i ett kjør, først var det jobb fra 13-18. Med en gang jeg kom hjem hadde ca 5-10 minutter på å pakke klær så dro jeg opp til Susanne på jentekveld/overnatting. Virkelig koselig. Jeg, Susanne og Victoria lagde skinke og ost pai (verdens beste) og så "så" vi Barbie Rapunzel, måtte jo mimre litt om barndommen. Snart har vi bestemt at vi skal ha Barbie film marathon, det gleder vi oss vanvittig mye til. Ellers så fortsatte kvelden utover med jentesnakk, kooos :)

  Hva har du gjort i helgen?
  -SILJE 

  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • SKOLE BILDEDRYSS

  Et dryss av noen bilder jeg tok på skolen i dag. Tok nemlig med kameraet i dag, fordi jeg tenkte litt på å ta outfit bilde siden det er mye finere gater i Bergen by enn det er her hvor jeg bor. Så forandring fryder. Dermed ble det også noen koselige bilder på skolen. Enjoy!


  Kjærlighet ♥

  Ja vi skjønner ikke helt hva JP driver med ....


  Når han her skulle ta oppropet på fravær, vell da mistet jeg respekten. HAHA! Vi hadde nemlig ingen lærer, så han sa at vi fikk gå, jaja. Artig

  Hva har du gjort i dag? 
  -SILJE 

 • MISSLYKKET SJOKOLADEKAKE


  Rebecca mishandlet sjokoladen .... jah.. Vi brukte selvfølgelig ikke all sjokoladen på det første bildet helt oppe, men vi kjøpte en del sjokolade, hehe!
  Kaken ble seende slik ut etter jeg hadde tatt is nedi skålen. De valgte å smelte sammen, hehe.

  Kaken skal kun være stiv oppå og flytende inni. Jeg må advare at den er VELDIG mektig, men også VELDIG god. Jeg og Rebecca er jo faste lesere av Marthe Borge sin blogg, så etter hun la ut oppskriften på denne har vi ventet i evigheter på å få tid til å lage den, siden vi er  busy women's. Siden vi endelig hadde tid til å lage den dro vi med oss Silje M også mekket vi en fin jentekveld. Kjempe kjekk kveld med masse jentesnakk, love it. 

  Oppskriften vi følgte var denne fra Marthe Borge <<

  Har du smakt Misslykket sjokoladekake?
  -SILJE 

 • DAGER JEG IKKE BLOGGER......

  Det er sikkert mange som synes det er kjedelig at bloggen ikke blir daglig oppdatert. Vell, da vil jeg bare si en ting og det er at jeg ikke er en person som er flink til Multitasking. Jeg har ikke tid til å gjøre alt samtidig. Men det jeg kan garantere er at det kommer et par innlegg i uken, selv om det ikke er et om dagen. Den siste tiden har det skjedd mye i livet mitt, ting som jeg velger å la være å bloggeom med andre ord.

  Da jeg startet å blogge følte jeg at jeg hadde få grenser for hva jeg la ut og ikke la ut. Til tider var jeg også flink til å sitte å blogge i stedet for å øve til en skikkelig viktig prøve. Nå er det motsatt, jeg er veldig forsiktig med hva jeg skriver/legger ut og jeg prioriterer ikke bloggen framfor skole/venner/osv.. Bloggen kommer bare ikke i første rekke. Man skal jo i bunn og grunn ikke blogge for andre sin del, selv om at med bloggen kommer det lesere. Man skal blogge for sin egen del. Hvis jeg ikke føler for å blogge en dag, da gjør jeg det ikke heller. Hvis jeg heller føler for å ha True Blood Marathon framfor å blogge, da gjør jeg det. Jeg vil heller gjøre ting som jeg har lyst til enn å komme med et kjempe dårlig innlegg fordi jeg føler at jeg må.

  Jeg tror det er mange som føler det på samme måten, at de må blogge for å beholde lesertallet oppe. Vell da har jeg noe å si, slutt og tenk på lesertallet. Det er mye viktigere å prioritere det som er viktig for deg framfor bloggen.  Så derfor tenkte jeg å nevne noen av de bloggene som jeg leser hver dag, så hvis jeg ikke blogger så kan dere heller lese disse: Martheborge, 
  Kristine FargerikUlrikkelund, Livingdoll, FashionjunkiieLeareiffDulcecandy. ENJOY :-)

 • GOOD MORNING SUNSHINES


  Nytt cover fra Maddi jane - If this was a movie

  God morgen kjære lesere. Akkurat nå har jeg planer om å ta en tur på Bik Bok, siden dem har nemlig 50% på hele butikken i dag, så da må jo man slå til. Hvis jeg finner noe så skal jeg selvfølgelig legge ut innkjøp senere. I dag har jeg nemlig hatt fri fra skolen, så det har ført til at jeg har sovet lenge og bare slappet av. Elsker å ha langhelg, det eneste er at jeg skal ha en lang arbeidsdag i morgen pga nattåpent på senteret. Vell det overlever jeg. 

  Hva skal du i dag?
  -SILJE

   Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • MY FAVORITE RINGS
  H&M og YSL !

  Mine to mest brukte gull-ringer! Hva synes du?
  -SILJE 

 • NYTT ARMBÅND


  Armbånd => Gina Tricot

  I går var jeg så heldig som fikk dette nydelige armbåndet av Maria. Er ikke hun skjønn? Tuusen takk, love it, armbåndet passer så godt ved siden av klokken min. Hadde nemlig bursdag i går, fylte 17 år. Cathrine hadde pyntet hele klasserommet med ballonger, og bakt muffins og så hadde hun tatt lys på muffinsene. Ahh ble så glad. Så fikk jeg 3 pepsi max (favoritt brusen) av cath, rebecca, victoria og susanne og så hadde rebekka skrevet på tavlen. FOR en fin bursdag, blir virkelig så glad når jeg tenker tilbake på dagen. Jeg har verdens søteste venninner, virkelig! OG så skrev Rebecca verdens fineste bursdags innlegg her på bloggen, ble så rørt. Hun kjenner meg så alt for god, satt med tårer i øynene mens jeg lo i samme slengen. Beste bursdagen jeg noen gang har hatt. Tusen takk jenter for en strålende dag!!

  Hva synes du om armbåndet?
  -SILJE

 • GRATULERER MED DAGEN SILJE!

  Som noen av dere kanskje vet, eller gjettet ut fra overskriften, så har Silje bursdag i dag. Den tullete, sprø, høylytte og fantastiske jenten som jeg stolt kan kalle min bestevenn ble født i dag for sytten år siden. Jeg vet ikke helt hvilket inntrykk dere lesere har fått av Silje gjennom denne bloggen, og derfor bestemte jeg meg for å skrive min versjon av Silje og fortelle hva slags person hun er(bare sånn til opplysning: Silje har ikke den fjerneste anelse på at jeg skriver dette her, og jeg er litt usikker på hvordan hun kommer til å reagere!).

  Silje er den mest kravstore, høylytte, ærlige, snakkesalige, følelsesladde, urolige(og utrolige), bestemte og beste jenten jeg noen gang har møtt. Hun er ikke bare «litt» av noe, ikke bare litt bråkete, litt latter, litt snakking, litt glad, litt trist. Uansett hva hun er, er hun mye av det, og hun legger sjelden skjul på hvordan hun er, eller hvordan hun føler seg. Hun er somlete, og det er ikke få ganger jeg har stått og hutret i krysset der vi alltid møtes og lurer på hvor i all verden hun har gjort av seg. 5 minutter etter kommer hun spurtende bortover veien, alltid vinkende. Jeg må riktignok legge til at det er noen ganger hun har stått og ventet på meg og.

  Hvis du noen gang er i samme rom som Silje, så vet du det, det er umulig å ikke legge merke til henne. Men hun er også utrolig omtenksom, kjærlig og god. Hun tenker alltid på hvordan vi andre har det, og legger alltid merke til om vi ikke har den helt beste dagen. Hun er kjempenysgjerrig, og hvis du har en hemmelighet hun ikke vet om tar det ikke lang tid før hun finner ut av den. Men du kan være sikker på at hun ikke sier den videre uten lov. Hun er VELDIG bestemt, og gir seg ikke før hun får viljen sin, uansett. Hvis vi har en diskusjon skal hun ha det siste ordet, selv om hun vet hun tar feil. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har bare gitt opp å diskutere fordi det er enklere enn å fortsette. Jeg ligger til at det hender at jeg og tar feil, og da får jeg høre det i lang tid etterpå.

  Så, Silje og alle lesere som eventuelt leser dette: Silje(du altså) er en fantastisk jente og jeg er kjempeglad for at jeg har blitt kjent med deg og at jeg kan kalle deg bestevennen min(+at jeg kan lage innlegg på bloggen uten at du vet det). Nå bare venter jeg i spenning på om du vil drepe meg i løpet av skoledagen, eller om du vil bli kjempeglad og skrike så høyt at de helt nede på fysikksalen hører deg. Jeg håper på det siste i hvert fall J

  GRATULERER MED DAGEN DIN, SILJE! Jeg håper den blir fantastisk!

  Fra din veldig gode og rare venninne Rebecca <3

  PS! Hvis du leser dette i løpet av stilen vi skal skrive i dag(der du ikke skal være på internett by the way!!), så ikke løp bak og drep/klem/skrik meg med tanke på de andre som sitter i klasserommet. Vent til pausen J

  PS2! Hvis det ikke åpenbart; dette er overraskelsen jeg snakket om i går J Gjettet du at det var dette som jeg smilte sånn over?

  -Gjesteinnlegg av Rebecca

 • HALLOWEEN BIRTHDAY PARTY

  Leiligheten klar og pyntet:


  Leopard og Vampyr!

   

  Et bildedryss fra Halloween partyet, feiret nemlig bursdagen litt i forveien, i morgen har jeg nemlig egentlig bursdag. Da blir jeg 17, bare et år igjen så er jeg myndig. Bursdagsferingen var kjempe koselig. Virkelig en finfin kveld med utrolig flotte mennesker.  

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE

  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

  

 • WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL

  Hekta, disse gutta er ikke bare kjekke men de kan også synge veldig bra. HARRY STYLES er jo favoritten, hehe. Føler meg som en av de jentene som sikler etter justin bieber bare jeg sikler etter gutta i One Direction. Sangen er så fin at den er stuck on replay all day long.

  Har du hørt sangen før?
  -SILJE

 • VAMPIRE OUTFIT DETAIL
  H&M kjole // H&M og Glitter ringer // Glitter Ear Cuff //

  Mer bilder fra Halloween partyet kommer senere. Hva synes du? Kledde du deg ut?
  -SILJE

  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

 • WISH YOU WERE HERE

  En liten bit av teksten som jeg kjenner meg godt igjen i:
  I can be though, I can be strong
  But with you, it's not like that at all
  Theres a girl, who gives a shit
  behind this wall, you just walk through it.

  Hva synes du om sangen?
  -SILJE

 • NOEN BILDER FRA GARAGE
  Dette stod bakpå genseren til en fyr som stite seg rett foran meg, bra han ikke la merke til blitzen, hehe!

  På fredag var jeg på Garge med masse greie folk. Koste oss mye, synd vi måtte bytte verge sånn 3 ganger, det ble litt slitsomt, men kjekt var det likevell. En kompis gikk videre til finalen på verftet, bandet heter Cave. De er veldig flinke men synd at Blomstereng ikke gikk videre (de på bildene over).

  Begge bandene har fanpage på facebook, hvis du er interessert i å høre musikken, så finner du det der:
  Blomstereng >Her< og Cave >Her<

  Var du på Garage på fredag (hvis du bor i Bergen)? Hvis ikke - hva gjorde du på fredag?
  -SILJE

 • ARE YOU HAPPY NOW?

  Nok en gang har Megan and Liz kommet med en fantastisk bra sang med et godt budskap. Jeg elsker måten de får det fram på i sangen. Hva synes du?
  -SILJE
  Lik facebook fanpagen til bloggen => HER

   

 • M-INNKJØP


  Topp fra Cubus 50,-


  Topp fra Cubus 30,-


  Basic top fra H&M 50,-

  Hva synes du? 
  -MALIN :) 

 • MITT MUST HAVE I KLESSKAPET

  Mitt "Must Have" i klesskapet er definitivt Blazer, selv har jeg seks stk som jeg bruker mye. Våren og sommeren er årstidene jeg bruker dem flittigst fordi da er det litt varmere i luften. Jeg bruker dem forsatt litt nå, selv om det er blitt ganske kaldt, det er jo trossalt blitt høst!


  Leopard printet fra H&M og svart fra Bik Bok


  Mørke blå fra Stradivarius (kjøpt i spania) og Beige fra H&M


  Rosa og Svart (helt lik i fasongen) fra Cubus


  Noen bilder hvor jeg bruker blazer!

  Hva er ditt favoritt plagg i klesskapet?
  -SILJE

 • MAGASINER


  Har kjøpt inn mine tre favoritt blader - Det Nye, Streetstyle og Costume. Gleder meg til å få litt  inspirasjon til hva jeg skal blogge om framover, føler jeg har vært veldig dårlig på oppdateringsfronten. Så nå er jeg klar for å lese meg til litt inspirasjon og kose meg med en pepsi max. Har forresten blitt ganske hekta på nudler for tiden også, så nå skal spise det som litt sen middag, yummi.

  Hva gjør du på?
  -SILJE

  Lik facebook fanpagen vår >>> HER

 • MINE RINGER


  Ringer fra ebay del 1 


  Ringer fra Ebay del 2


  Ringer fra Gina Tricot 


  Ringer fra Glitter


  Ringer fra, Italia, Danmark & Hellas 


  Ringer fra H&M 


  Ringer fra Bikbok, Lindex og Cubus 


  Ringer fra Ebay del 3

   -MALIN :)

 • FAVORITT OUTFIT - 1,2,3 eller 4?  Noen gamle antrekk fra bloggen, hvilket antrekk likte du best?
  -SILJE

 • MY WISHLIST


  Siden jeg snart har bursdag har jeg et par ønsker på ønskelisten, det er selvfølgelig ønsker som jeg har hatt over lengre tid, eller borsett fra True Blood sesosong 3, hehe!

  1. Penger - Alltid godt å ha, må nemlig begynne å spare ( skal i hvert fall prøve)!

  2. YSL ring - Verdens fineste ring!!

  3. Acne Pistol sko - Skoene jeg drømmer om å ha, men forsatt så synes jeg prisen er veldig skyhøy (hvis jeg klarer å spare så får jeg vel kanskje råd?)

  4. Bluse fra Shopnastygal.com - Denne blusen falt jeg pladask for da jeg så den for en god stund siden. Elsker både fargen og fasongen.

  5. Jeffrey Campbell Rumble - Synes disse skoene er også veldig fine, og de er jo et litt billigere alternativ en Acne skoene, hmm, dillemma?

  6. True Blood sesong 3 - ett ord, HEKTA! For en bra vampyrserie, så ut sesong 1 og 2 på ca 2 uker og det sier litt om min avhengighet til den serien. Nå bare håper jeg at jeg får sett sesong 3 snart. Klarer ikke å vente med å finne ut hva som skjer.

  Hva er på din ønskeliste akkurat nå?
  - SILJE

  Innlegget er forhåndsskrevet, har nemlig skaffet meg en ut av tingene over, kan du gjette hva??

 • SOME PICTURES #1


  // Nikon D5000

  Akkurat nå sitter jeg å ser på PLL (Pretty Little Liars) episoder, denne serien er bare så bra, kan ikke tro at jeg ikke har sett på den tidligere. HEKTA!

  Hva synes du om bildene?
  -SILJE

 • MY FAVORITE LIPSTICK
  Isadora

  Favoritten min, elsker at den gir god fuktighet på leppene. Den farger av litt med en gang hvis man drikker av et glass/eller hvis man spiser, men etter hvert så holder fargen seg på leppene. Fargen er ganske nøytral rosa så det er ikke noe som skiller seg ekstremt ut, and that's the way I like it.  Whatcha think?
  -SILJE

 • STEREO HEARTS - 3 COVERS

  Min favoritt er nok Megan and Liz sin versjon, men Avery sin er også rå hvor de kun bruker en iphone app til  musikken.

  Hvilket cover av sangen liker du best?
  -SILJE

 • EN RANDOM SKOLEDAG I BILDER


  STANDARD MAT, knekkebrød med nuggatti :D  Noen er flinke til å arbeide med det vi skal, lenge leve google translate !!

  Så konklusjonen min med bildene er - ta alltid med kameraet på skolen, dokumenter hvert eneste viktige øyeblikk i livet ditt, spis dæ sjukk på nuggatti, og kos deg med verdens flotteste folk !! ♥

 • DILEMMA? YSL-RING eller ACNE PISTOL ?  Hva ville du ha valgt?
  -SILJE

 • DITT FAVORITT ANTREKK - 1,2,3 eller 4 ?  Hvilket antrekk likte du best? 1,2,3 eller 4?
  -SILJE

 • GIVE THIS RING TO ME !!
  - Net-A-Porter
  Okei nå er jeg virkelig speachless.... Har ikke ord, eller jo jeg har MANGE ORD, kanskje for mange. Denne ringen fanget blikket mitt med en gang, tror aldri jeg har vært borti en nydeligere YSL ring. Denne MÅ jeg bare ha. Denne SKAL bestilles! Må bare finne ut av hvordan jeg skal få råd, denne er i hvert fall billigere enn Acne Pistol sko, hmm, nå må jeg tenke litt.... Vil ha begge deler!!

  Hva synes du??
  -SILJE

 • MALLORCA BILDEDRYSS #2


  (Ekte papegøye, hvis noen lurer)

  Jumpsuiten jeg kjøpte på Markedet!

  ELVIS, han var kul han!


  Verdens beste baguett, kafeèn het "Crossante de Mallorca"!

  Har du vært på Mallorca før?
  -SILJE

 • OVERNATTING HOS REBS
  Klar med dynen, og klar for film, vent det mangler noe --->

  Der har vi det som manglet ja, sjokolade for alltid!!

  Vi endte opp med denne filmen, sykt bra og morsom!

  På lørdag overnatte jeg hos Rebecca, sykt koselig. Vi spiste nachos til middag, og så mekket vi sammen en del godis også og endte opp med filmen Esta aboula es mi padre som betyr denne bestemoren er min far. Sykt morsom! Dagen etter skulle både jeg og Rebecca på varetelling med jobben, og der stod vi å telte varer i 8 og en halv time, huff kan vell si at hodet mitt ble litt ør etterpå. Hehe. Men alt i alt så hadde jeg en super helg!

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE

 • VI ER PÅ FACEBOOK ..

  191 av dere har likt siden våres på facebook,  thank you so much. Det er veldig sykt etter min mening, blir så glad! Har du ikke likt siden våres enda, da kan du gjøre det >HER<


  (Trykk på bildet for å komme til fanpagen)

  Har du likt siden vår på facebook?
  -SILJE

 • PÅ ØNSKELISTEN  Fiin ♥ Nå nærmer det seg bursdagen min, kun litt over en mnd igjen. Så nå skikker jeg rundt på nettet etter klær som jeg kunne tenke meg, OG denne falt absolutt i smak, hadde ikke akkurat sagt nei takk til å få denne til bursdagen, love it.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • OUTFIT - ON A COLD FALL DAY


  // T-Skjorte - Gina T // Cardigan - Bik Bok // Bukse og Smykke - H&M // Klokke - Casio // Sko - Skopunkten //

  Gårsdagens antrekk, helt enkelt antrekk til en kald høst dag. Hva synes du?
  -SILJE

 • MY DAY IN BLACK AND WHITE  På bildet ser dere datan, matematikk boken, true blood, costume, mobilen, teppe, mat. FORRESTEN SKYPE har også store deler av dagen bestått av! Jeg har nemlig fått hjelp av en venninne med matematikk, hun hjalp meg igjennom 3 delkapittler. Jeg har lært mer over skype i dag enn det jeg har gjort i løpet av en måned av læreren min i matematikk. Det kaller jeg effektivt, resten av kapittelet kan jeg sånn delvis, så nå føler jeg meg veldig prøveklar.

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE

   

 • NYE BØKER


  Naken i Hijab, Den hvite dronningen, Indias datter, Hendelens hus, La peregrina, (Film) Saras Nøkkel og Apehuset.


  For to uker siden var jeg på et bokmøte med jobben. Vi fikk servert god mat og så fikk vi med oss denne store goodiebagen med bøker + filmen Saras Nøkkel. I tillegg så fikk vi til og med møte selveste Cecilia Samartin, som er forfatteren bak den nye boken La Peregrina, som er etterfølger av Señor Peregrino. Nå ser det ut som om det er mye lesestoff for meg framover, lurer på hvilken bok jeg skal begynne med.


  Leser du bøker? Har du lest noen av disse?
  -SILJE

 • HØST INNKJØP DEL 2


  Viva la vida 69 (?)


  Gosh 79kr (?)


  Genser H&M 99,-


  Bluse Bik Bok 299,-


  Smykke H&M 99,-
  Jakke H&M 299,-

  Hva synes du?
  -SILJE

 • SKOENE SOM ALLE SNAKKER OM ...

  .... Jeffrey Campbell! Ja nå har jeg også fått øynene opp for skoene som alle snakker om. Jeg har hatt øynene for dem en god stund, men nå har jeg lyst å eie et par, før synes jeg bare at dem var virkelig fine å se på.


  Alle skoene over er fra Nelly.com!

  De to første i sort og brun, synes jeg er dem fineste, tror disse er veldig nye også. Men helen på dem er kun 10 cm. Alle de andre skoene har heler som er skyhøye, og det er noe jeg ikke hadde klart å gå på. Her har skoene tykk hel noe som er bedre for bena. Jeg elsker også de røffe lave bootsene, men prisen er såpass at jeg hadde aldri tatt meg råd til de.

  Hva synes du om Jeffrey Campbell skoene?
  -SILJE

 • MIN FAVORITT KLOKKE


  Favoritt klokken min er en klokke fra Casio. Jeg husker forsatt første gangen jeg fikk øye på denne klokken, det var da jeg var innom bloggen til youtube beauty queen - Dulcecandy. Jeg har følgt bloggen hennes i to år nå, og jeg har alltid beundret denne klokken når jeg har sett henne bruke dem på bilder. Og da jeg var på Mallorca nå for 3 uker siden fikk jeg øye på klokken i en butikk som heter VOSS og da var jeg solgt. Den var 200 kr billigere der, så sparte litt. I tillegg fikk jeg 2 års internasjonal garanti på klokken. Så det var et kupp. Angrer virkelig ikke på at jeg kjøpte den, den beste investeringen jeg har hatt på en god stund.


  Lene Orvik med klokken!


  DulceCandy med klokken!  Hva synes du?
  -SILJE

 • HØST INNKJØP DEL 1


  Høyt-Liv bukse fra H&M 399,-


  To hvite topper for 149 fra Cubus


  to tights/strømpebukser for 129/149 kr(?)  Ring H&M 49,-


  to pk hansker fra H&M 49 kr.
  Kjole fra H&M 249,-


  Sko fra H&M 199,-


  Diverse hårpynt H&M.


  Reiseveske, veldig romslig fra H&M 349,-


  Halv-armet genser fra H&M 249 kr.


  Foran


  bak!  Halv-armet genser fra H&M 199,-


  EASY A, døds bra film!

  Hva synes du? Noe spesielt du likte?
  -SILJE

 • JENTEKVELD


  Vi hamstret god mat!


  Stolt kokk!


  Jupp, jeg også ville være stolt kokk!


  Vi hadde i kylling, brokkoli, paprika og purreløk.


  Snadder!!


  Se så nusselig!!!


  Ine viste fram filmene .... og vi endte opp med ........ =>


  Red Riding Hood :)

  For en kjekk kveld med Silje M og Ine. Vi spiste god mat og så en døds bra film, satt å gjettet hvem varulven var hele tiden. Var igrunnen ganske overrasket hvem det var, siden jeg var HELT sikker på hvem det var fram til han ble drept. Og da var det vanskelig å tenke seg hvem andre det kunne være, det var virkelig en film jeg satt klistret til, anbefales hvis du ikke har sett den enda.

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • ACNE ZORAH


  På Torsdag var jeg inne på Retro i Bergen å kjøpte noe jeg hadde lenge hatt lyst på ....... Acne Zorah ♥


  Endelig befinner denne herligheten seg i mitt klesskap!

  LOVE IT <3

 • BILDER FRA GÅRSDAGEN

  Bilder fra Skoledagen:


  Typisk Silje og Cathrine bilde, just sayin!!


  Huff, jeg ødelagte bildet. Sorry Maria, du var nusselig som vanlig :)


  Sykt søte jenter!! Susanne og Victoria ♣
  Nemmen ♥


  Kjedelig time på g


  Et bilde fra Tabben => Tabernaklet OMG => Oh My God

  Dagen i går gikk i skole, åsane og tabben. Gårsdagen gikk nemlig i ett, tiden fløy jo nærmest avgårde. Hadde bare seks skoletimer i går så derfor var jeg ferdig ti på to på skolen. Da gikk jeg og Victoria å shoppet mens jeg ventet på Cathrine skulle bli ferdig, som var ferdig halv fire. Det var veldig kjekt. Når Cathrine var ferdig dro vi til Åsane, og da var jeg med henne å shoppe og etter det tro vi hjem til henne å spiste pizza fra Pizzahood - you'll be back. Elsker den pizzaen, virkelig en ut av de beste jeg noen gang har smakt. Jeg og Cathrine skulle egentlig på U82 for å høre noen kompiser opptre, men vi ombestemte oss. Så da bestemte jeg meg for å dra i Tabben med Victoria, det var første gangen jeg var der, men jeg må innrømme at jeg likte tabben veldig godt. Regner med at jeg drar dit flere ganger i framtiden. (Dagen min i går - kort fortalt).

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE

 • WISHLIST


  Vi alle drømmer vell oss vekk innimellom, ikke sant? Vel det gjør ihvertfall jeg. Og i går, har jeg kjøpt en ut av tingene dere kan se over, klarer du å gjette hva?

  1. Acne Zorah t-skjorte - Denne er bare helt rå, den er veldig stor/fluffy, men har et herlig stoff. Printet gjør hele toppen spesiell og gjør den til noe eget. Absolutt nydelig!

  2. Acne Pistol - Disse skoene koster 3000 på Retro i Bergen, har ikke ord for hvor mye jeg bare elsker disse skoene. De går til alt, og kvaliteten er kjempe bra.

  3. YSL ring - Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om denne ringen på bloggen, men mange ganger det er det i hvert fall. Jeg ble helt forelsket i denne første gangen jeg la øynene på den. Og siden det har den vært i tankene mine. Jeg vet at å ha denne ringen på hånden kommer til å bli spesielt, LOVE!!

  4. Mulberry Tillie Tote VS Mulberry Alexa - Det er et tøft valg når det står mellom disse to veskene, elsker virkelig mulberry så mye, det fineste merket i verden. Alle veskene er så nydelige! Men en ting er i hvert fall sikkert og det er at jeg skal eie en Mulberry veske innen et par år.

  Hva er på din ønskeliste?
  -SILJE

 • AUGUST - OPPSUMMERING

  Noen Høydepunkter:

  • Var to ganger på kino, så både Midnight in Paris og Bridesmaids, sistnevnte var desidert den beste filmen jeg har sett på år og dag, lo meg skakk i hel. Med andre ord så anbefales den på det sterkeste.
  • Var en liten tur på reunion med Ellen søtingen.
  • Hadde avkjedsfest på peppes for Ellen og Hilde som skal tilbringe skoleåret i USA. Savner dem kjempe masse!
  • Mye jobbing = penger i lommeboken, booh yah!
  • Begynte jeg igjen på skolen, møtte igjen mine klassekamerater, begynte med rettslære, sosiologi, historie, som var tre nye fag. Spennende.
  • Mallorca 2011
   - Markedet i gamlebyen
   - Palma (storbyen)
   - Verdens fineste strand
   - Den gode maten, yuum!
  • Shoppet jeg en del, som jeg alltid gjør, hehe.
  • Har jeg skrevet NY SANG, ja jeg elsker å skrive egne låter.

  To Outfits:
  Månedens sanger:
  Beyonce - Best thing I never had
  Katy Perry - Hummingbird Heartbeat*
  Avril Lavigne - I wish you were here
  Megan and Liz - Run away
  Avery - Go Screw Yourself (GSY)

  Hva gjorde du i August, del gjerne noen av dine høydepunkter?
  -SILJE

 • EN RØRENDE SANG


  Har du hørt sangen før? 
  -MALIN :) 

 • MITT DRØMMEKLESSKAP


  Bildene er tatt fra >Dulcecandy< Hun er virkelig en inspirasjon!

  Drømme klesskapet! Ikke sant?
  -SILJE

 • MALLORCA INNKJØP - DEL 2


  Casio klokke. Kostet 46 euro, denne er ekte, fikk til og med 2 års internasjonal garanti. Hvis den blir ødelagt, osv!
  Armbånd fra markedet i Alcudia, kostet 10 euro.


  Ring fra Sfera (husker ikke pris)


  Ring fra Stradivarius (Husker ikke pris)


  Smykke fra marked 7.5 euro.  Leppestift fra Sephora 10 euro.
  Sko 15-20 euro (?) butikk - ukjent.


  Filmer fra El Corte Ingles - Fabolusa Sharpay (elsker disney filmer, skal ikke lyge), Esta Abuela es
  mi padre (korrekt oversettelse - Denne bestemoren er min far), La llave de Sarah (Korrekt oversettelse fra spansk - Nøkkelen til Sara).


  Cosmolitan UK edition (elsker å lese på stranden), Can you keep a Secret - Sophie Kinsella, maskara fra Loreal.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • I LOVE THIS NECKLACE

  Etter å ha sett Norges fashionista Fashionjunkiie Linn Seljeset bruke dette smykket flittig er jeg blitt helt forelska i det. Jeg har fått så stor inspirasjon til måter å kombinere det på. Hver gang smykker har "a pop of colour" blir jeg litt skeptisk fordi jeg kjenner meg selv for godt og det er at jeg bruker smykker med mye farger veldig sjeldent. Men dette smykket måtte jeg med andre ord bare ha. Det er så nydelig. Sjekk ut disse bildene hvor Fashionjunkiie - Linn Seljeset styler det.  SJEKK ut bloggen til Fashionjunkiie >HER<

  Smykket er fra H&M og koster 99 kr, noe som er ganske rimelig for et så fint smykke. 

  Hva synes du om smykket?
  -SILJE

 • ÅSANEDAGEN I BILDER
  Søte Helena og Eline!! :)

   


  Band - Blomstereng ! (Jeg var deres private fotograf denne kvelden)


  Sykt fotogent bilde av Thomas!

  Tok en del bilder på Åsanedagen forrige lørdag. Det var en kjempe kjekk dag, det eneste som var dumt var at det var veldig dårlig vær, det regnet hele tiden. Men hva kan man forvente, vi bor jo i Bergen!

  Hva synes du om bildene?
  -SILJE


 • MALLORCA INNKJØP - DEL 1
  Jumpsuit fra Markedet i Alcudia - 15 euro.  T-skjorte fra Stradivarius (Printet gav meg litt etnisk print feeling, Love it) 10 euro.


  T-skjorte fra Stradivarius 16 euro. Elsker å bruke denne med høyt-liv bukse!


  Veske fra markedet i Alcudia 12 euro. Denne vesken er litt channel inspirert, og fargen er veldig inn nå i høst.


  Veske fra Stradivarius 15 euro.
  Lommebok fra Stradivarius ca 10 euro.

  Hva synes du?
  -SILJE

 • DAGENS TIPS

  For en liten stund siden kjøpte jeg disse to herlige termos-koppene på jobben. Grunnen til dette er nemlig mitt store forbruk på kaffé/Cappucino/Espresso Sjokolade/Kakao, osv. Jeg brukte nemlig sinnsykt mye penger i fjor på skolen ved å betale 15kr koppen for kaffe på nabobutikken ved skolen. Så da bestemte jeg meg heller for å kjøpe meg to kopper som dette, og heller lage kaffe eller noe sånt hjemme før jeg drar på skolen. Smart, ikke sant?

  Denne lille saken her har nemlig mange store fordeler, i motsetning til en kartongkopp som du får hver gang du kjøper kaffe for 15kr.

  • Denne koppen holder varmen på drikken i 4 timer. Og i mitt tilfelle har den faktisk holdt varmen på drikken i 5 timer.
  • Hvis du bruker koppen til kald drikke, skal drikken holdes kald i 8-12 timer, dette har jeg nemlig også testet ut(men du får informasjon med koppen).
  • Den har en knapp bakpå som du holder inne når du drikker, så dermed er koppen også som sagt tett. Jeg har hatt den ligende i vesken uten at noe har lekket ut. OG det er et stort pluss, for det er vanskelig å finne flasker som er tett.
  Denne knappen holder du inne når du skal drikke.


  Sånn ser den ut når den er tett...... =>


  ...... Og sånn ser den ut når den er åpen.


  Den finnes også i mange farger. Som dere ser så har jeg rosa og svart. Men man kan også kjøpe - grønn, blå, grå.

  Prisen på denne koppen er 249 og man kan få kjøpt den på Libris. (Dette er ikke reklame)

  Hva synes dere om tipset?
  -SILJE

 • INNKJØP PRAHA DEL 4


  Neglelakk fra claire's


  2 Million Lashes Mascara + en gratis eyeliner fra Taxfree


  Topp fra Zara 


  Topp fra Anne Christine 


  Topp fra Anne Christine 


  Topp fra Zara 


  Topp fra Anne Christine


  Topp fra Anne Christine 


  Bukser og shorts fra Anne Christine og New Yorker

  Hva synes du?
  -MALIN :) 

 • R.I.P.

  Rest in peace my friend.

  Selv om du var sterk, ble kampen for stor. Du er i mitt hjerte, nå og foralltid. Så ung som du var, dette fortjente du ikke. Du var en ut av de snilleste, som brydde seg om alle. Hjertet ditt var stort og fylt med Guds kjærlighet. Kommer til å savne det fine smilet ditt, det smilet ditt det var spesielt. Du hadde alltid flotte ord å dele, og du visste alltid hva du skulle si hvis folk hadde problemer eller rett og slett bare hadde det vondt. Du var rett og slett GOD tvers igjennom. 19 år fikk du, alt for lite, du som hadde så store planer om å dra til Australia for å få enda mer kunnskap om Gud. Du sa at man kan aldri få for mye av Guds kjærlighet. Du var en jordnær, snill og herlig person, som ALDRI kommer til å bli glemt. HVIL I FRED ♥


  Kan ikke tro at dette er det siste bildet jeg tok av deg. Og det er kun litt over to måneder siden. Det smilet kommer til å være så savnet.
  -Silje

 • INNKJØP PRAHA DEL 3


  Sko fra Outlet of shoes 


  Sko fra F&F

  Husker kun navnet på to av butikkene jeg kjøpte skoene på.

  Hva synes du?
  -MALIN :) 

 • INNKJØP PRAHA DEL 2


  Lommebok fra F&F


  Lommebok fra claire's


  Veske fra C&A


  Veske fra F&F


  Veske fra sommer markede i Praha

  Hva synes du?
  -MALIN :)

 • FOTOSHOOT DEL 1

  Hva synes du om bildene?
  -MALIN :) 

 • MIN KJÆRE VENN, VÅKN OPP

  .... Har nettopp fått en forferdelig beskjed, sitter å skjelver/gråter her i skrivende stund. Trenger en pause fra bloggen, håper dere alle forstår, vet ikke når jeg oppdaterer men det blir i hvertfall ikke de nærmeste dagene ...

  "Du er i mine tanker og bønner min kjære venn, du forlater ALDRI hjertet mitt, våkn opp og ikke slutt å kjempe, du er sterk"
  -SILJE

 • INNKJØP PRAHA DEL 1


  Smykke fra C&A


  Smykke fra C&A


  Smykke fra C&A


  Smykke fra C&A


  Ring fra Praha (husker ikke hvor den er fra)

  Hva synes du?
  MALIN :) 

 • H&M WISHLIST


  Akkurat nå har jeg et par ting på ønskelisten fra H&M.
  Nummer 1 - Denne metalliske toppen er døds rå, falt pladask for den med en gang jeg fikk øye på den.
  Nummer 2 - Kåpen, alle trenger jo en høst kåpe i gardaroben, og akkurat denne er veldig fin på også, så denne er definitivt et must have.
  Nummer 3 - Disse støvellettene er ELSK, både på utseende når de er på føttene og hvor behagelige dem er på. Grunnen til at disse støvellettene er behagelige på er pga. helen er veldig tykk og da får du mer støtte selv om helen er høy. Jeg har nemlig prøvd dem på og jeg elsker dem.
  Nummer 4 -
  Denne er jeg litt usikker på enda, men jeg må si en ting og det er at jeg elsker at den har en sterk farge, for høsten nå kommer jo til å bestå mest av brunt, sort, sennepsgult, rustrødt, grønn, osv. Så litt pop of color skader ikke å ha i garderoben.

  Hva synes du? Har du noe spesielt på ønskelisten fra H&M (legg gjerne igjen en link til plagget du ønsker deg)
  -SILJE

 • I'M BACK

  Heisann! 

  Det er utrolig lenge siden jeg har blogget nå. Det har vært litt forskjellige grunner til at jeg ikke har blogget , men nå er jeg tilbake. Jeg skal prøve å blogge ca. to innlegg hver dag, men jeg kan ikke love at det kommer til å skje akkurat nå med det første. Når sommeren kom mistet jeg motivasjonen til å blogge. Man kan si at jeg hadde en bloggpause. Nå prøver jeg å komme sterkt tilbake. 

  Siden sist så har det skjedd en del. I sommerferien var jeg i Praha en uke. Det var utrolig kjekt og jeg anbefaler virkelig å reise der til andre som lurer på det. Det er utrolig bra shopping og billige varer. Og hvis du liker historie kan det bli en lærerik tur. Nå som skolen er begynt igjen, så har jeg begynt på frisør linjen. Jeg storkoser meg der og jeg vet at jeg valgte riktig ved å gå den linjen.  


  Hva har du gjort i sommer?
  -MALIN :)  

 • SLIDESHOW PÅ DAGENS OUTFIT

  Et ut av mine antrekk var så heldig å komme i slideshowen til Dagens Outfit. Elsker konseptet til denne bloggen, sender inn antrekk en gang i blant, og anbefaler alle turen innom >Her<

  Det eneste som kan være kjipt for noen er at det er 16års aldersgrense for å sende inn antrekk. Men det er likevel kjekt å få inspirasjon fra så mange forskjellige folk, både damer og herrer. Hva synes du om Dagens Oufit?
  -SILJE

 • HJEMME FRA PARADIS


  MALLORCA 2011 - ALCÙDIA Y PALMA

  En uke i paradis har vært fantastisk, en uke fylt med masse fine opplevelse. Flere bilder kommer, men akkurat nå får jeg friste dere med disse bildene av solfylte Mallorca! ♥

  -SILJE

 • GULLKORN

  <3

  Vi satt med frokosten på hotellet i Oslo, så snakket vi om Karl Ivar Hagen :
  Silje: Jeg tror jeg har møtt Karl I.Hagen da jeg var mindre.
  Malin: Er Karli Hagen en MANN ? Jeg har alltid trodd det var en dame...
  Silje: Nei, han heter egentlig Karl ivar Hagen, men forkortelsen er Karl i Hagen.

  <3
  En dag på skolen:
  Victoria: Hvorfor utdanner du deg ikke bare som lege?
  Silje: Hvorfor skal jeg bli lege når jeg ikke vil bli politi?

  <3
  Meg(Silje) og min søster spiller et spill:
  Meg: Hvilken verdensdel er størst?
  Min søster: Russland? Nei, vent.... Det er Europa!

  <3

  På kreta i fjor sommer:
  Meg: Er den øyen der borte Afrika.
  Min bror: Silje, hva er gale med deg?
  Meg: Hva dere sa Kreta ligger på kysten mot Afrika.

  <3

   Hva skal man si? Vi alle har blonde øyeblikk innimellom ...
  -SILJE 

 • OUTFIT - SAILOR  

  

  

  
  // T-skjorte - H&M // Shorts - Monki // Belte - H&M // Ringer - Gina t, Primark & H&M // Blazer - Bik Bok //

  (Onsdagens Outfit)
  Hva synes du?
  -SILJE

 • NYE INNKJØP - H&M HØST KOLLEKSJON


  49,50


  To pk med ringer 49,50, retro!


  Sennepsgul kjole 349,-


  Pudder-rosa langarmet kjole 199,-

  Noen innkjøp fra H&M sin nye pre-fall kolleksjon, måtte jo kjøpe litt nye klær til skolestart. So far er jeg veldig imponert av H&M sin nye kolleksjon, og jeg har forsatt mye igjen på ønskelisten, her er noen av dem:

  Hva synes dere om innkjøpene? Har dere noe spesielt på ønskelisten?
  -SILJE

 • NY RING  
  // Bik Bok

  Fikk denne nydelige ringen av min kjære venninne Sylvia, virkelig nydelig ring. Jeg har sett på den kjempe lenge, har ikke jeg herlige venner så vet ikke jeg. Tusen takk søtingen!! ♥

  Hva synes du?
  -SILJE

 • OUTFIT - PRINT  

  

  

  

  
  // Blazer - H&M // Topp - Vila // Shorts - Monki // Sko og Belte - H&M // Ringer - Glitter // Armbånd - Pieces //
  

  (Gårsdagens antrekk)
  Hva synes du? 
  -SILJE 

 • FULLBOOKET


  Sånn ser dagsplanen ut i dag, ser kanskje ikke fullbooket ut, men er i grunnen det. Snart skal jeg tusle på jobb og rett etter jobb skal jeg på kino med noen venninner, gleder meg. Etter kinoen skal vi kanskje på reunion, men det blir ikke lenge hvis vi går, er ikke sikkert vi orker rett og slett. Lenge siden jeg har blogget. Men har et par blogginnlegg på lur som kommer de nærmeste dagene. I går ble jeg ferdig med "Sommer i storbyen" av Candace Bushell, veldig bra bok selvom jeg brukte litt lang tid på å bli ferdig med å lese den. Man må lese Carries dagbok før man leser denne for dette er 2-eren. Tenkte å skrive om begge bøkene i et innlegg senere. Ha en fin dag videre søtinger! 
    Hva skal du i dag?
  -SILJE

 • JULI - OPPSUMMERING

  Noen Høydepunkter:

  • Var på en minikonsert med Silje M og så var vi ute å spiste kinamat, koos! 
  • Overnattet hos Cathie pusen (Cathrine), det var så koselig, hun er virkelig verdens søteste!
  • Hadde photoshoot for å prøve å få nytt headerbilde, men vi ble ikke fornøyd. Og så var jeg, Malin og Silje M på Egon å spiste, my girls ♥

  • Skrev jeg et innlegg på bloggen om noen personlige tanker, hvis ikke du har lest det så kan du lese det >her (åpnes i nytt vind)<
  • Jeg var med Hilde og Ellen, vi hadde filmkveld, ahh de drar snart til USA, kommer til å savne dem begge to, ti måneder uten dem!!:(

  • Jeg begynte på boken "Sommer i storbyen" skrevet av Candance Bushell, er enda ikke helt ferdig, men den anbefales foreløpig, har kommet over halveis. 
  • Shoppet en del, innkjøpene vises lengre nede i innlegget.
  • Var hos Malin før hun reiste til Praha, spiste reker, det var kos det!
  • Jeg var på nattåpent i byen med mamma og storesøss :)
  • Var i bursdagsbesøk til Rebecca og Sylvia!
  • Jobbet også en del denne måneden, not importante, hehe!
  • Jeg var en helg hos min søster, sister time det er noe av det koseligste jeg vet om, hun er en av mine bestevenner, og det sier jo litt, hihi! 
  • Såå sist men ikke minst var jeg på hyttetur med GIRLSA MINE! ♥


  Handlet inn masse mat, hehe!

  ALIAS!! 

  Noen Outfits:  

  

  

  

  Månedens Innkjøp:

  


  OKEI nåå innser jeg at jeg har shoppet LITT VELL mye denne måneden, herved har jeg SHOPPESTOPP!

  Noen Favoritt Sanger: 
  Christina Perri
  - Jar Of Hearts
  Taylor Swift - Sparks Fly
  Megan and Liz - Maybe Possibly
  Adele - Someone like you & Rolling in the deep
  Julia Sheer - You will never be

   Hvordan var din Juli måned? Fortell gjerne om dine høydepunkter :)
  -Silje

 • YOUTUBE STJERNENE

  Megan and Liz:

  Maddi Jane:

  Christina Grimmie:

  Julia Sheer:

  Beth:

  Rin On The Rox:

  Og så har jo vi også venninnen min Alvilde Flaskerud:

   Kjenner du til noen av disse? Hvis ikke fortell meg gjerne hvem du hører på youtube?
  -SILJE

 • NYTT SKJØRT

  Husker dere dette armbåndet?

  Fra H&M. Jeg spurte om dere synes om jeg skulle beholde det eller retunere det. OG jeg endte opp med å retunere det. Var bare ikke helt meg, såå.... Jeg byttet det i dette skjørtet:


  Det er det samme type skjørt som dette her:


  Elsker sånn fasong på skjørt!

  Jeg fikk også en gave av Kristine Marie som har vært en liten tur hjemme i Norge før hun dro tilbake igjen til USA:

  Lipgloss og maskara fra Revlon, kjempe bra merke, gleder meg til å bruke de!! Thank you Kristine Marie, du er så herlig, håper jeg får besøkt det i USA snart ♥

  Hva synes du om skjørtet? bra jeg retunerte armbåndet?
  -SILJE

 • HVORFOR BLOGGER DU?

  Dette er et spørsmål jeg synes alle bør stille seg selv. Jeg synes personlig at det er så mange som er opptatt av å kun få flere lesere. Blogge seg til toppen av topplisten. Jeg skjønner at det er kjekt å ha mange lesere og få mye respons på innleggene, men å blogge av den grunn synes jeg blir feil. Jeg gjorde det selv for et og et halvt år siden, men etter hvert merket jeg presset til å måtte oppdatere 3-4 innlegg daglig, det ble for mye for meg. Alt jeg tenkte på i hodet var å blogge, til slutt mistet jeg inspirasjon og følte at alle innleggene ble alt for meningsløse. 

  Personlig så er jeg så glad for at vi har så flotte lesere som vi har nå, som kommenterer så mye som dere gjør. Blir så glad når jeg leser igjennom kommentarene som dere legger igjen. Og jeg prøver å svare så godt jeg kan, men når man har mye å gjøre enkelte dager, da er det lett for å glemme å svare på kommentarer. Men jeg skal prøve å bli bedre, det lover jeg.   Når jeg startet å blogge for meg selv for to år siden, da blogget jeg først fordi jeg synes det var gøy og etter hvert gjorde jeg det pga fordelene det bringte med seg. Jeg ble mye sponset pga høyt lesertall, og bloggingen gikk plutselig mer i det å få ting enn å blogge fordi man har lyst. Så det endte med at jeg ble lei det og sluttet. Det var selvfølgelig andre ting også som gjorde at jeg sluttet, men det er ikke nødvendig å gå inn på det. 

  Etter en god stund begynte jeg å savne å blogge, fordi innerst inne var bloggen blitt en del av meg. Høres kanskje rart ut for mange. Men jeg hadde aldri trodd at jeg ville bli så glad i å skrive. Jeg har nemlig aldri vært en ut av de flinkeste til å skrive, men når jeg blogget ble automatisk skriving en gøy vane. Jeg merket at jeg savnet å skrive, ta bilder og oppdatere med outfits. Det var ikke sponsorgavene som lenger fristet, det var det å blogge. 

  Meg og Malin bestemte oss for å opprette en blogg i lag. Jeg tenkte at det det ville være lettere å være to som blogget på samme blogg, for da ville det bli en del oppdateringer. Noe jeg forsatt synes var veldig smart av oss. Jeg er kjempe glad for at jeg og Malin bestemte oss for dette. Jeg har vært vant til å oppdatere en blogg i to år nå. For i juli for to år siden startet jeg en blogg alene, og jeg har vært vant til å oppdatere daglig siden det, med kun en stor bloggstopp på ca 3 mnd (bloggpause på den andre bloggen). 

  Konklusjonen min er vell at alle blir fristet av det å være på topp, det å ha mange lesere, mange kommentarer, mange sponsorgaver og kanskje til og med tjene litt penger på bloggen. MEN det er ikke de grunnene man bør ha for å blogge, selvfølgelig er det greit å ta i mot sponsor gaver. Det er absolutt ikke noe i gale med det, men ikke blogg pga sponsorgavene -- blogg pga deg selv og fordi DU har lyst til å blogge. 

  Hvorfor blogger du?
  -SILJE

 • H&M - I WANT


  H&M har fått SÅ mye fint inn til høsten og en ut av fargene jeg har lagt ekstra godt merke til er Sennepsgul. Nå gleder jeg meg bare til lønning. Jeg synes Sennepsgul er flott til både svart og brunt. Du kan eventuelt kombinere den sennepsgule kjolen med brune boots, eller så kan du ta grå/svart strømpebukse under å kjøre på med sennepsgule ballerinasko? Høres ihvertfall bra ut i hodet mitt. Men noe man bør tenke godt over er at man kan ikke gjøre ALT sennepsgult, jeg tenker sennepsgul kjole + veske er noe man bør unngå i samme antrekk. I og med at det kan være litt over the top. Vell nå gleder jeg meg masse til å shoppe, ihvertfall hvis det skal være så mye fint som kommer til høsten, wii. 

  Hva synes du om sennepsgul farge? Liker du også høstklærene som har kommet inn?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • HYTTETUREN I BILDER  

  

  
  Vi handlet MYE mat inn!!


  Tacos som Silje M og Rebecca hadde laget, flinke !!   

  

  

  
  ekkelt bilde - ja , forklarer noe i et spill - ja...... caught in a moment..


  Det var bedre!


  Snikbilde!


  SPADAG:  

  

  

  

  
  Søte Sylvia med ansiktsmaske på!  
  Sylvia flettet håret mitt, hun er kjempe flink!  

  
  Vi spiste lasange andre dagen og da var det meg og Sylivia som stod for maten. 
  
  Fra mandag til onsdag denne uken var jeg på hyttetur med noen venninner - Silje M, Sylvia og Rebecca. Vi dro oppover til Silje sin hytte og på vei opp stoppet bussen så hadde vi ett minutt stillhet for alle offerene som omkom i de forferdelige ulykkene på Utøya og i Oslo. Når vi ankom hytten - pakket vi ut og dro å handlet. Vi spiste god mat på hytten som dere ser på bildene over, og så spilte vi alias, så gode filmer, og hadde spadag. Skikkelig herlig jentetur. Alt i alt en fin tur. 

  Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i det siste? 
  -SILJE

   


    Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

   

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • TO NYE RINGER

  Min søte bestevenn kom nettopp hjem fra Praha, og gjett hva hun hadde med til meg? Jo TO nye ringer, snakker vi verdens beste. Jeg er så heldig som har en så søt venninne som Malin. Thank you bestevenn, du vet akkurat hva jeg liker ♥  

  Hva synes dere? 
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • HELGEN I BILDER  
  Innflyttningsgave til min søster, fra søstrene grene !


  

  

  

  

  Jeg tok kun er par bilder i helgen da jeg var hos min kjære storesøster. Det var så godt å tilbringe tid med henne, alt for lenge siden vi hadde vært i lag. Så da ble det god mat, filmer - valentines day & sex and the city 2, en bytur og selvfølgelig følgte vi med på nyhetene 24/7. Jeg hadde alt i alt en super helg hos min søster og jeg gleder meg masse til neste gang jeg skal være med deg, håper det blir snart!

  Hva gjorde du i helgen?`
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


   

 • NYTT INNKJØP  
  H&M 249,-

  Hva synes du?
  -SILJE  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • OUTFIT - PRINTED PANTS  

  

  

  

  
  // Blazer & T-skjorte - Cubus // Bukse & Sko & Veske - H&M // Ringer - Ebay og Primark // 

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min søster. Jeg har vært vekke siden fredag og har ikke hatt internet, så min kjære venninne Rebecca var så snill å postet innlegg for meg i går sånn at jeg kunne oppdatere bloggen. Jeg har selvfølgelig sittet klistret til tv-skjermen og fulgt med på denne tragedien som har ramet vårt land Norge. Jeg sender mine varme tanker til pårørende og offerene for disse to forferdelige hendelsene. Det er så uvirkelig at dette kan hende vårt land. Jeg klarer enda ikke å forstå at noen kan være så ondskapsfull, en etnisk norsk mann, det gjør hele saken bare enda verre. Utøya en sommerleir for AUF og OSLO sentrum sitt regjerningskvartal. Jeg er i sjokk over at dette kunne skje våres land :( R.I.P. !


  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


  

 • 1 BLAZER - 3 ANTREKK

  Antrekk 1:


  Antrekk 2:


   Antrekk 3:


   Mitt favorittantrekk av de tre over er nok antrekk nummer 2, hvilket antrekk likte du best?
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • NYE INNKJØP


  Blazer Cubus 399 ordinæpris på salg til 99,-

  
  Shorts Cubus 199 ordinærpris på salg til 99,-

  
  Shorts Gina Tricot (ser ut som et skjørt, husker ikke ordinærpris) på salg 49,-

  

  
  Innflyttnings gave til min søster, gleder meg til hun åpner den! ;)
  

  Var å shoppet litt i går med Silje M i byen, endte opp med et par innkjøp, hva synes du?
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • BURSDAGS SELSKAP I BILDER  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
  Vi spilte poker!


  Malin sin store pott !


  I andre runde var den min tur til å være flaksen! :D

  På søndag var jeg i bursdags besøk til Rebecca og Sylvia. Det var utrolig koselig og det så ut som de var fornøyd med gavene også. Vi spiste pizza, kaker og masse snop. Merker at jeg var helt stappet på god mat. Vi snakket, spilte poker, sang litt, og hadde det morro. Det var alt i alt en flott kveld. 

  Nå bærer turen snart videre til jobb. Ha en forsatt fin dag videre!

  Hva synes du om bildene?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • PRAHA-DAG 1 (BILDER)


  Mamma og min bror <3 


  Vi var ute å spiste på en resturant nær hotellet vårt. Det var utrolig fansy. Når vi ville ha kjøtt, snudde vi brikkene (som du ser på bildet nedenfor) til grønn og når vi ikke ville ha mer kjøtt snudde vi den til rød. 


  Når vi hadde snudd den røde fargen til den grønne kom du rundt med mye forskjellig kjøtt og skar det opp i rett fra grillspydet til fatet våres. vi kunne også finne oss det vi ville ha i fysedisken som du ser på bildet nedenfor. 


  her får vi varm annanas... var faktisk veldig godt ^^


  Haha, en som ville leke konge...


  Du vet at du er i Praha når du går på brostein.... et lite tips hvis du skal her... ikke bruk heler 


  Starbuck <3<3 der skal jeg inn i dag :)) 


  Fotball lamper^^ ... synes de var litt kule :)


  Carls broen (Usikker på hvordan det skrives)


  Denne, veldig smale gangen førte ned til en resturant. Synes den var klaustrofibisk smal i mine øyne.


  På ene enden av Carls broen.


  De stod utkledd som riddere, hehe :)

  Førsteintrykket av Praha likte jeg veldig godt. Folkene her er ikke så mye å skryte av. Mange av de som står i butikkene er veldig sure. I går gikk vi for det meste oss vill hele tiden. Praha er som en eneste stor labyrint for meg. Men nå bærer det bort til Starbucks og etter det til Palladium (stort senter med 200 butikker). Så i dag blir det en del shopping.

  Hva skal du i dag?
  -MALIN :)


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • TO NYE RINGER


  Primark ♥
  

  Venninnen min Rebecca var nylig på ferie, og da hun kom hjem hadde hun kjøpt ringer. Hun vet hvor godt jeg ELSKER ringer. Jeg fikk disse to flotte over. Den ene er lang, gullbelagt og hvit stein OG den andre er et lite sølv insekt med fine strass steiner. Jeg gleder meg masse til å brukse disse to i framtiden, kommer nok bedre bilder av ringene i framtiden. 

  Hva synes du?
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • M - BURSDAGS OUTFIT  

  

  

  Hva synes du?
  -MALIN :)


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • REISEN TIL PRAHA I BILDER

  Da var det endelig min tur til å reise på feire. Turen vår gikk til Praha. Vi reiste kl. 08.00 hjemmefra og var på flesland ca. 08.20. Etter å ha sendt av gårde kofferter og fikset billettene våre, var det bare å vente på at flyet skulle gå. 


  Pappa og min bror.


  hehe, et lite innkjøp, mamma gjorde på narvesen. 


  Mamma <3 


  Kjepmefint flyvær.


  Fantastisk middag (Y)


  Musikk <3 


  Tidsfordriv .. hehe min bror spiller spill og jeg sitter og tar bilde av alt som er unødvendig, som du ser på de to bildene nedenfor...


  Hehe^^ må jo gjøre noe på en to timers lang flytur

  Her kommer noen bilder jeg tok ut i fra flyet :


  Litt dårlig bilde...

  Alt i alt har det vært en fin reise fra Norge til Praha. Alt gikk som det skulle og ingen hindringer kom i veien. Når vi landet i Praha, hadde pappa bestilt en drosje til oss uten at vi andre visste det. Så der stod det en mann med et ark der det stod våres etternavn. Hehe, må si jeg ble litt overrasket, men utrolig smart av pappa. Min kule onkel er hjemme og passer huset vårt, mens vi er her. 

  Har du vært i Praha før?
  -MALIN :)


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • SØNDAGENS BURSDAGS ANTREKK  

  

  
  Hele antrekket er fra H&M!

  DA stikker jeg på jobb, ha en fin dag videre, så snakkes vi i kveld!

  Hva synes du?
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • ADD SOME COLOR TO YOUR LIFE

  Hvilken kjole likte du best?
  -MALIN :)


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • NATTÅPENT I BERGEN BY = NYE INNKJØP


  Kjole fra H&M (ordinærpris 250) på salg til 50 kr !


  Kjole fra Risøe (ordinærpris 500) fikk den for 300. Skulle egentlig kun få 30% men så sa hun at jeg kunne få den for 300, KUPP!


  Singlet fra Vila. Fikk kupong i DET NYE bladet, så dermed fikk jeg gratis singlet fra Vila, sier ikke nei takk akkurat! 


  Ring fra H&M 50kr  
  Kjole/tunika - Bik Bok 25 kr, kupp!
  

  Hva synes du om innkjøpene?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • EBAY INNKJØP


  Ringer - 50,-

  Hva synes du?
  -MALIN :) 


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • OUTFIT - GLADIATOR SKO  

  

  
  // Topp & Armbånd - Bik Bok // Shorts & Sko- H&M // Blazer - Stradivarius // Ringer - Glitter & H&M //

  Lørdagens antrekk (har ikke hatt tid til å poste det tidligere)

  Hva synes du?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • BILDER - HUND #  

  

  
  Kamera - Nikon D5000

  Er ikke Bamse bare verdens søteste hund? Hva synes du om bildene?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • OUTFIT - LEOPARD  

  

    // Playsuit - H&M // Smykke - Bik Bok // Ringer - H&M og Glitter // Sko & Veske- H&M // Blazer - Bik Bok //

  Dette er fredagens antrekk, glemt å poste det!

  Hva synes du?
  -SILJE 


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • AMERICAN APPAREL


  Ulrikke Lund


  Silje Bredesen
  

  

  88 dollar + frakt + mva + toll ? Hva synes dere, verd det? 

  Kjøpe eller ikke kjøpe?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • M-INNKJØP


  Kjole fra Bik Bok - 25,-


  Lommebok fra Ebay - 40,-


  Lommebok fra Glitter- 75,- 


  Smykker fra Cubus (Sølv & Gull) - 29,- 


  Smykke fra Bik Bok - 19,-


  Armbånd fra Bik Bok - 19,-


  Lipgloss fra Cubus - 39,-


  Klokke fra Cmyk - 25,-

  Hva synes du?
  -MALIN :) 


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • ARMBÅND - BEHOLDE ELLER RETUNERE?  
  H&M 70 kr! 

  Styggkul ! Har ikke ord for dette armbåndet. Jeg synes det er stilig men på samme måte så spesielt. Pleier aldri å stå ovenfor et valg hvor jeg tenker - beholde eller retunere? Hva synes dere?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • SOMMER I STORBYEN  

  

  Sommer i storbyen. Starbucks Frappuccino. Youghurtnøtter. Det Nye. Teppe. Sminkefri. Godt Humør. Blogging. 

  Noen stikkord av dagen så langt. 
  Hva har du gjort hittil i dag?
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • OUTFIT - P!NK  

  

  
  // Cubus - Blazer og T-Skjorte // H&M - Shorts, Veske og Sko // Glitter - Ringer // 

  Hva synes du?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • H&M - I WANT


  Sikle, Sikle, Sikle. I want, H&M har fått mange fine sko inn, og akkurat nå står disse på toppen av ønskelisten, me want! ♣

  LIKE, OR DISLIKE?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • MUSIKK TIPS

  Jeg trenger virkelig ny musikk på ipoden min, men så lurte jeg på om noen av dere visste om en eller flere kule sanger.

  Vet du om en eller flere kule sanger? 
  -MALIN :)


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


   

 • SØNDAGEN MIN I BILDER

  Ahh jeg hadde helt glemt å legge ut  bilder fra søndag. Jeg hadde nemlig en kjempe fin dag i lag med Hilde og Ellen ♥  
  Et køddebilde! Må jo til det vettu :)  

  

  

  

  

  
  Jeg tok på Ellen hairextensionet mitt, sant hun kledde det? mitt extensions er fra >Rapunzelofsweden<

  På søndag var jeg som sagt med Hilde og Ellen. Det var så koselig å være med dem igjen, alt for lenge siden sist. De drar fra meg nå i andre klasse, de skal nemlig gå andre året i USA, kommer til å savne dem så mye! Vi tok bilder litt tidligere på dagen, så skypet vi med Kristine Marie som bor i USA, men hun flytter hjem igjen til tredje året, åå det blir så digg. Senere på dagen skulle Hilde øvelseskjøre, så da stakk jeg og Ellen hjem til meg å hentet noen filmer og kjøpte snop på mix'en. På kvelden kjørte vi en filmkveld med vaffler, sjokolade og valentines day. Utrolig koselig dag i lag med godjentene. 

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • INNKJØP


  Blazer H&M Divided 249,-


  Sex and the City 1 og 2 !


  Prøvde en ny effekt på kameraet når jeg tok bilde av denne, sant det ble stilig? Denne ringen er fra Risøe. Jeg kjøpte den for en god stund siden, men siden min hadde knekt klagde jeg og fikk en helt ny en. Det kaller jeg god service :)


  Sophie Kinsella - En Shoppoholicker treffer blink. Fra LIBRIS!  

  Jeg er egentlig ingen storleser. Dere skjønner jeg har en tildens til å begynne på en bok og ikke lese den ferdig pga jeg ikke gidder. Men nå skal jeg gi denne boken et forsøk, skal jo til syden i sommer så regner med at denne kommer godt med. Jeg er enda ikke ferdig med boken "Midt i mellom", men men ikke alle bøker kan være gøye. Vell skal lese den ferdig en eller annen gang, men ikke med det første. 

  Hva synes du? Leser du bøker?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • PERSONLIG, TANKER!

  Akkurat nå merker jeg at jeg har så mye godt i livet mitt, ting har absolutt blitt bedre det siste året. Jeg har så mange flotte venner å takke. Uten dere vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort. Som noen av dere sikkert har lest tidligere hvis du har følgt bloggen over lengre tid, så la jeg tidligere i år ut et innlegg fra den tiden jeg ble mobbet. Mobbing kan føre til så mye, spesielt at offeret blir sliten både fysisk og psykisk, utmattet og lei. Det er veldig lenge siden jeg ble mobbet, men tankene fra den tiden ligger forsatt inni hodet mitt. Jeg tenker ofte tilbake på det, og av og til merker jeg faktisk at jeg blir sliten av bare tanken på det. På ungdomsskolen hadde jeg også få skikkelige venninner, heldigvis fant jeg ut hvem som var skikkelige og hvem som ikke var til å ta vare på, om dere skjønner? 

  Ungdomsskolen var flott, men på en annen måte ganske slitsom. Ikke at skolearbeidet var slitsomt, men personene jeg omgikk mye med. Det var mye drittslenging i mitt miljø, og jeg gikk ofte rundt å ble sliten av det. Men likevell tenkte jeg bare på hvor mye bedre det var på ungdomsskolen hvis jeg sammenlignet det med barneskolen. MEN når det er sagt så har jeg hatt verdens flotteste år på videregående nå. Jeg har virkelig funnet mine sanne venner, noen har jeg hatt i lengre tid, mens andre er nye og GODE beskjente. Jeg er rett og slett glad og smiler bredt, mer enn før. Av og til må jeg bare sette meg ned, skrive ned tanker, føleser, og akkurat nå var tiden inne for det. Jeg ville bare få ut en ting. "DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT, VENTER IKKE FORGJEVES". Jeg har tenkt så mange ganger over det ordtaket, og det stemmer. Igjennom mitt liv som mobbeoffer, har endelig livet kommet på bedre veier. Dette året her kan jeg ikke få sagt nok hvor godt jeg har hatt det, og jeg håper at flere gode år er i vente. 

  Endelig har jeg fått noe igjen for å være tolmodig med alt det jeg har fått slengt i fjeset. For alle de stygge ordene, alle de gangene folk har gått bak ryggen min, alle de gangene jeg har blitt sletet i håret, dyttet, spent, truet, and so on. Endelig er livet SÅ mye bedre. Vennene mine og familien min får all min takk for støtten, dere er best! ♥


  Som en venninne skrev på facebook i går: When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile! 
  

 • Stikkord:

  OUTFIT - ALL ABOUT THE ACCESSORIZE  

  

  
  // Gina Tricot T-skjorte // Cubus Shorts // Bik Bok Smykke & Armbånd // H&M Ring & Sko & Veske //

  Hva synes du?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • NYE INNKJØP


  T-skjorte fra Cubus - 99 kr  

  

  

  
  50 % på hele glitter, desverre husker jeg ikke hva jeg betalte for hver enkelt ring, men det var sånn 30-40 for hver ring! Kjempebillig=me like! 

  Jeg har litt flere innkjøp som jeg har kjøpt i det siste, men jeg merker det har blitt litt mye innkjøp innlegg i det siste, så derfor venter jeg med å poste det andre. Jeg har bare et shoppeproblem hvis ingen andre har merket det. Så nå skal jeg prøve så godt jeg kan å styre unna salg, og diverse andre ting. Dette skal jeg klare, må jo spare penger til Mallorca, right?

  Hva synes du? Noe spesielt du likte?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • OUTFIT - FLOWERPRINT  

  

  

  

  
  //Cubus-  Blazer  // Vila  - Topp// H&M - Belte, Skjørt, Sko & Veske - // Diverse - Ringer //

  Hva synes du?
  -SILJE


  Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • JUNI - OPPSUMERING

  Noen høydepunkter:

  • Var jeg på Dolly med familien. 
  • Jeg var i bursdag til >Miriam< vennen ♥


  Søte Miriam, bildet er fra bursdagen hennes :)

  • Begynte jeg å jogge ut i lag med Rebecca og Sylvia, har hatt en periode uten jogging nå men det er på tide å starte igjen!
  • Kanotur + overnatting i telt med Tremor
  • KJØPTE SPEILREFLEKS!
  • Café med Silje M, Rebecca og Sylvia.
  • Jentekveld med Malin, photoshoot, singstar og god mat. 
  • Café med en gjeng fra klassen, koos!

  • Jentekveld med Rebecca, Sylvia og Malin. 
  • St.Hans feiring med Tremor  Noen outfits:


   

  

  
  

  Noen innkjøp:
  
  Noen favoritt sanger: 
  Avenged Sevenfold - Afterlife, nightmare, welcome to the family.
  Taylor Swift - Love Story
  Avril Lavigne - Push
  Rihanna - California King Bed, Man Down.
  Joan Osborne - One of us

   Hvordan var din Juni måned? Fortell gjerne om dine høydepunkter :)
  -Silje


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • NYE INNKJØP


  Rosa Blazer - Cubus 199,- (salg, ordinær 399) den ser kjempe svær ut, men det er bare fasongen, den er veldig fin på!


  Hawaiian Tropic lip gloss - Cubus 30kr. Det som er positivt med denne er at den har 25 i faktor. Bra for leppene om man skal være mye i solen, så slipper man å få blemmer på leppene, anbefales!  
  Ring fra Glitter - 40 kr (salg, ordinær pris 80kr) 


  4 filmer fra platekompanier - Mean girls, Mean girls 2, Just go with it og Trøbbel i paradiset. 
  

  Hva synes du? 
  -SILJE


   Har du glemt  å melde deg på konkurransen vår? Hvis du ikke har gjort den enda så har du forsatt mulighet til å melde deg på.

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


  
  
  

 • OUTFIT- LACE SHORTS  

    
  // Topp - Bik Bok // Shorts & Sko - H&M // Ringer - (sommerfuglring - risøe) & den andre er fra glitter //

  Dette er gårsdagens antrekk, nå bærer turen snart videre til jobb. Så vi snakkes i kveld!

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • SHOPPING


  Prøvde å ta nytt header bilde, men vi ble aldri fornøyd, vell kanskje med et eller to. Vi får se hva vi ender med! 


  Malin skulle lære oss en eller annen dans-øvelse-greie (?) haha!


  Vi gikk på Egon å spiste!


  Quesedillas, yummi !!  

  

  
  Spiste også cappucino is !  
  Shopping, hva er det med meg å aldri komme tomhendt hjem?

  Dagen i dag har bestått av bytur med bestejentene mine. Vi skulle egentlig ta bilder til ny header, men kresne som vi er så ble vi ikke fornøyd. Jeg skal likevell gå igjennom bildene å dobbelsjekke, kanskje vi kan få oss et nytt design likevell. Etter at vi hadde tatt bilder dro vi å så litt i butikker, men vi ble fort sultne så da stod Egon på planen. Malin anbefalte oss å smake Quesedilla, så da endte vi opp med det og det var SINNSYKT godt, virkelig. Får vann i munnen av å bare snakke om det. Etter vi hadde spist stakk vi innom et par butikker å shoppet mer, da endte jeg opp med et par godsaker som jeg skal vise enten i kveld eller i morgen, vi får se. Men jeg kommer ihvertfall ALDRI tomhendt hjem. 

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


   

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG

  Dere må ikke glemme å melde dere på konkurransen vår >HER< (vi har ikke bestemt oss for når vi skal avslutte den enda)

  Dere må følge linken over :)


 • NYTT INNKJØP  

  
  // Glitter - 80kr ordinær fikk den for 40kr på 50% - KUPP! 

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< • FILM OG SNAKS  

  

  

  I går kveld var det slappeav tid. Da Silje M måtte ta bussen til byen for å dra på Brann kamp, endte det med at jeg stakk inn på Mix. Og jeg kommer ALDRI ut uten noe med meg. Jeg kjøpte meg en film "I love you, Beth Cooper" og en melkesjokolade. Så med en gang jeg kom hjem hoppet jeg i onepiecen, fjernet sminken, slo på dataen, blogget, tenkte å nettshoppe litt (men klarte å holde meg unna det), og etter datatiden ble det filmkos med sjokolade. Så sånn var min kveld i går, lenge leve latskapen sier bare jeg. Hva gjorde du i går kveld?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • OVERNATTINGS HOS CATH


  Helt normalt ?:D

  Cathrine vennen, verdens søteste !!


  Surt snop er standard


  Igjen, helt normalt, haha! 

  I går startet dagen med at jeg måtte jobbe i et par timer, etter jobb tok jeg bussen til Cath. Vi hadde nemlig planlagt at jeg skulle overnatte hos henne siden det var så lenge siden vi hadde vært i lag. Vi gomlet i oss masse surt snop i tillegg til pitabrød med kjøttdeig til middag, yum yum, det er så godt. Jeg er så glad for at vi bestemte oss for å finne på noe, hun er seriøst såå lett å snakke med, vi pratet til langt på natt i ett kjør. Plutselig så var klokken 3-4. Og da bestemte vi oss for å sove, haha. Det værste var at jeg var forsatt opplagt, men heldigvis sovnet jeg fort.

  I dag har jeg vært en stund med Silje M når jeg kom hjem fra Cath. Vi planlagte hytteturen litt, skrev opp huskeliste. Etter det så vi en film "Wild Child", vi fikk ikke sett den helt ferdig siden Silje skulle på brann kamp, men vi hadde sett den før så det var heldigvis ikke krise. Hehe! Kos var det uansett. 

  Hvordan har helgen din vært? 
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


   

 • S-OUTFIT - CASUAL DRESS  

  

  
  Alt fra H&M (borsett fra skoene)
  

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<   

 • NYE INNKJØP


  Kjole - 99 kr


  Belte - 99 kr


  
  Shorts - 199,-
  
  
  Skjørt - 99 kr ordinært 50 kr på salg :)

  Alt over er fra H&M. 

  Nå er jeg hos søte Cathie pusen min. Skal overnatte, så vi snakkes i morgen, ha en fin lørdag alle sammen<3

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • ONE DRESS, TWO COLORS

  Den svarte kjolen kan du gjør litt mer rocka ved å pynte med noen kule ringer, armbånd, et smykke, noen kule sko og kansje en skinnjakke. Den hvite er litt mer søt der du kan pynte med noen fine armbånd og et par søte ballerinasko.

  Hvilken kjole likte du best?
  -MALIN :)

  


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT - SIMPLY THE BEST  

  

  
  // Skjørt - H&M // Topp - Vila // Ringer - Ebay // 
  

  Hva synes du?`
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • DAGEN I BILDER  

  

  
  Biff i karri, favoritt retten !! 


  Naam stekt ris med biff !!

  Så var det konsert på festplassen: 
  
  søte Helena !


  Meg og Silje ♥
  
  
  Glenn og oppblåsbar klovn som virvlet fra side til side, haha!


  Her spiller de på hverandres gitar, vet ikke om dere ser det, men det car sykt kult :)


  Hele bandet Erase! Lik de gjerne på facebook >HER<


  Andreas og Thomas ja --- gay !!


  søtt! De er ikke gay, men de er single gutter, så ikke vær redd for å sjekke de opp :-)

  I dag dro jeg og Silje M til byen som dere ser over. Vi dro å spiste kina mat oppe på galleriet, elsker kina maten som de serverer der. Favoritten er selvfølgelig biff i karri, yummi. Etter vi hadde spist så vi litt i butikker og selvfølgelig endte jeg opp med et par innkjøp som jeg viser på bloggen i morgen, orker ikke å stresse med det nå. Men ble veldig fornøyd må jeg innrømme. Det var også konsert på festplassen hvor glenn sitt band Erase skulle spille, så vi tok selvfølgelig turen bortom og hørte de spille 5 sanger. De var virkelig flinke! Vi var kun i byen 3-4 timer, men det var virkelig koselig. Føler vi fikk gjort så mye. På veien hjem kjøpte vi oss cappucino og caffe latte, og idet vi hadde kjøpt det kom jeg selvfølgelig på at jeg skal på jobb i morgen, så det var jo kjempe smart å kjøpe kaffe. Der røk den skjønnhets-søvnen .... 

  Hva har du gjort i dag? Likte du Erase sin side på facebook? (hvis ikke så kan du gjøre det >her<)


   

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


   

 • PHOTOSHOOT - BLACK AND WHITE  

  

  Modell - Malin
  Kamera - Nikon D5000
  Redigert - Picasa 3 (lett redigeringsprogram) Det eneste som er redigert er farge og lys!

  Hvis ikke Malin er fotogen så vet ikke jeg, hun er rett og slett nydelig tvers igjennom. Jeg fikk lov til å style og sminke Malin for en stund tilbake. Det var så kjekt, elsker å ta bilder! Håper det blir flere shooter i framtiden.

  Hva synes du? Hvilket bilde likte du best?
  -SILJE
   


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • OUTFIT - A HINT OF ORANGE  

  

  

  

  
  // Kjole, Sko & Veske - H&M // Blazer - Stradivarius // Ringer - Ebay & Pimkie // Smykke - Ebay //

  Hva synes du?
  -SILJE
  


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<


 • PICTURES #1  

  
  // Nikon D5000

  I dag tok jeg å løftet meg fra sofaen og dro ut en tur. Etter timesvis foran skjermen med sex and the city var det på tide at jeg tok turen ut. Jeg tok drasset med meg kameraet på slep og tok et par bilder. Hvilket bilde likte du best?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • YSL RING DILEMMA ?

  Jeg står virkelig ovenfor et STORT dilemma. Grunnen til dette er nemlig verdens mest nydelige ring, i denne sammenhengen snakker jeg selvfølgelig om YSL sine vakre ringer. Som alle vet så er jeg en ringoman, så derfor har jeg hatt denne ringen i tankene i hvertfall i over et år nå. NÅ har jeg endelig rå til den også, så dermed føler jeg at jeg bør gripe sjansen sånn at jeg ikke sitter å smågrubler i enda et år om den er verd det, for det vet jeg innerst inne at den er. Såå... Nå trenger jeg bare hjelp til å velge farge på steinen. Hvilken bør jeg velge?  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MINE VESKER - MY BAGS

  Veske nr.1 - H&M  (To bilder av den, en hvor den bare henger på en knagg, og en hvor jeg bruker den)


  

  Veske nr.2 -  fra Claire / kjøpt på Galleriet i Bergen !


   

  Veske nr.3 - Cmyk    Veske nr.4 - H&M


  


   Veske nr.5 - Mango


   

  6. Strandveske/ Mønstret veske - El Corte Ingles
  (kjøpt i Barcelona, men fant faktisk helt lik på Kapphal hjemme)


   7. 
  Strandveske/ Mønstret veske - Kapphal

  Jeg har flere vesker, men det er vesker som blir veldig lite brukt. Så dette er nok de som har blitt mest brukt ifjor og i år. 

  Hvilken likte du best?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • M-OUTFIT  

  

  

  
  //Jakke & bukse - Cubus // Topp & Smykke - Gina Tricot // Ringer - H&M og Ebay //

  -Hva synes du?
  -MALIN :)


  
   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT - RAINY WEATHER  

  

  

  
  Bluse - Primark // Veske, Smykke & Ring - H&M // Sko - Skopunkten //

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • PAKKE I POSTEN


  Fin ring som jeg fikk i posten i dag !!


  Hanne sin mat på resturanten i dag, må si at hennes mat så best ut. Min mat var jeg ikke så veldig begeistret for nemlig .... Hehe!


  Rebecca vennen!

  I dag startet dagen med jobb fra 10-15. Kun 5 timer, men jeg må innrømme at fem timer uten noe mat i magen = en lang arbeidsdag. Jaja, i morgen blir det 8 timer med jobb, så jeg får sikkert ikke svart på kommentarer før torsdag. Noe som det er på tide at jeg setter meg ned for å gjøre, lenge siden jeg har hatt skikkelig tid til bloggen, men den tid kommer. Etter jobb dro jeg, Rebecca og Hanne ut for å spise, det jeg spiste var ikke noe spesielt godt så dermed ville jeg heller ikke legge det ut på bloggen, eheh. Det eneste som faktisk så godt ut var Hanne sin rett med løvbiff.  Men koselig det var det! 

  Da jeg kom hjem ble jeg vell møtt av en liten pakke på bordet ved inngangen. Inni pakken lå det en nydelig ring som jeg hadde helt glemt at jeg hadde kjøpt for en liten stund siden. Ringen kjøpte jeg på Ebay, virkelig nydelig ring. Love it ! 

  Hva har du gjort på i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • ST.HANS


  Grillings


  Nina og Hilde søtingene!

  
  Ellen pusen min !!


  >Veronika< og >Cathrine<


  >Silje søtingen<


  Øystein fikk seg en svamp sprut i fjeset, morsomt! 


  Disse vant soleklart hoppe tau konkurransen. Tror de klarte 9 runder! 


  Skål ! :)


  St.Hans bål !


  søte søte Sylvia!


  Skjønneste kjæresteparet - Kariann og Steffen :)
  
  
  Bestevenn ♥
  


  Remy og meg! 

  FOR en koselig St.Hans feiring det var i år med Tremor, virkelig koselig. Jeg hadde egentlig tenkt å avslutte med et bilde av meg og Silje M som ser HELT helsprøtt ut, men jeg skal spare dere for den latteren. Vi er noen små helsprøe tomater. Haha. St.Hans feiringen gikk til aktiviteter, grilling, latter og glede, for en flott kveld med mange herlige folk. Jeg blir virkelig i godt humør når jeg er i lag med Tremor.  Håper alle dere hadde en fin St.Hans feiring på Torsdag også.

  Nå skal jeg slappe av videre, har nettopp sett ferdig Stolthet og Fordom som varte i fem timer (så 2 av 6 episoder i går), men jeg må innrømme at det har vært de korteste fem timene i mitt liv, elsker den filmen/serien av hele mitt hjerte. Absolutt verd å se. Ha en fin kveld videre!

  Hva gjorde du på St.Hans?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • GÅRSDAGEN  
  Pita pizza !  

  

  

  
  Malin sine trådløse mikrofoner er ødelagte .. Rip!

  Koselig kveld med jentene mine i går. Vi spiste pitapizza, snakket og sang sing star. Jeg har verdens beste venner, og gleder meg til flere jentekvelder i sommer. Dere er best! ♥

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • NYE INNKJØP  

  

  Ååå nå gleder jeg meg kjempe masse til å ha alenetid i morgen. Da skal jeg ha skikkelig jentefilm/serie tid, hehe. Jeg elsker søndager, da er det null jobbing og null stress. Så morgen dagen blir herlig, etter å ha jobbet fire dager på rad. Nå skal jeg om en liten time møte Rebecca og de andre jentene, så skal vi ha skikkelig jentekveld. Aaah gleder meg så mye, lenge siden alle jentene har vært samlet, kvalitetstid! Nå skal jeg kose meg med en episode sex and the city, snakkes!

  Hva skal du i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S - OUTFIT  

    
  // Topp, Shorts, Sko, Veske - H&M // Ringer - Gina T // Sykkeltights & Smykke - Bik Bok // Belte - Accessorize //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • CAFÈ MED HERLIGE JENTER  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  I dag har jeg vært på kafé med noen venninner fra klassen + cecilie. Det var veldig koselig. Vi fikk udelt vitnemålet på skolen i dag noe som sier seg selv at skoledagen var kort. Vi dro på en café som het Chaos coffee bar, det var veldig fint inne men i og med at været ute var så utrolig fint satt vi oss ut i finværet. I dag var jeg nok en gang blakk men heldigvis hadde jeg nok til en iskaffe, så jeg hadde heldigvis noe å kose meg med. Koselig dag i lag med disse jentene har det vært. Klokken 16.00 var det tid for jobb, deilig å tjene inn litt penger til i sommer, gleder meg virkelig til å få lønning nå. Blir en del i og med at jeg skal jobbe i morgen, fredag og lørdag i tillegg til mandag, tirsdag og onsdag neste uke. Full rulle med jobbing, but thats the way I like it, ahaha! 

  Hva har du gjort i dag? Deilig med ferie nå?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • TO PAR MED NYE SKO


  Gladiator sko kun 99 kr på H&M  
  199 ordinær pris - 50 på salg -- kupp !!

  Har kjøpt to par med brune sko på H&M til en veldig billig penge. Jeg er fornøyd med kjøpene, det er en liten stund siden jeg kjøpte dem, men jeg har glemt å legge dem ut. Hva synes du?
  -SILJE
   


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MIN LILLE SKOLEDAG I BILDER

   
  Innlevering av bøkene, kommer ikke til å savne Naturfag, Geografi og Matte boken.

  
  Søte søte Maria !!


  Sindre !


  Lily og Cath ♥ Lily drar til USA nå til høsten for å gå andre året der, we are going to miss u<3


  Meg, Thomas & Helena !


  Cathrine hadde det digg med det nye kameraet mitt, så hun utnyttet anledningen til å ta tusen bilder av seg selv, haha er ikke hun søt?   
  Thomas var stolt over de bildene han tok, og sa at han krevde at jeg skrev at han hadde tatt de. Så de to siste bildene over har han tatt :)  

  
  Café med Cath, kos ♥
  
  Dagen i dag har gått i at vi først var nødt til å møte opp på skolen for å levere bøkene våres. Jeg fikk litt smålig panikk fordi jeg trodde at jeg hadde mistet gym boken + ordboken, pinlig. Når jeg kom hjem fant jeg selvfølgelig ut at det lå der, men jeg var bombesikker på at jeg hadde sett at jeg hadde ordboken på skolen, jaja fant den heldigvis og begge bøkene skulle vi beholde til neste skoleår, heldigvis. Etter skolen stakk jeg og Cath på solbrød i mens vi ventet på at han skulle kjøpe ett eller annet spill. Koselig var det ihvertfall. Når Roar kom måtte han og Cath ta bussen, så da stakk jeg bare hjem. Når jeg kom hjem var jeg av en eller annen grunn utrolig trøtt, så det endte med at jeg sovnet og jeg sov i 4-5 timer. Tenkte egentlig å jogge med Rebecca, var virkelig ikke meningen å sovne, haha. Sånn har dagen min vært i dag, og nå er jeg totalt hektet på Glee igjen, så vi blogges senere!

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • LØRDAGEN I BILDER  

  
  Storhandel !!


  Blomkål, lett rømme, mager vanlijekesam, vannmelon, chillinøtter, tortilla dipp, mango og gulerøtter!   
  ÅÅ så sulten !!  

  
  Snik titt på et bilde fra photoshooten vi hadde. Jeg sminket og stylet Malin ! :)


  Vi sang sing star også, super kos!  På lørdag var jeg hos bestis. Det var super kos. Vi kuttet opp litt frukt og grønnsaker, og dippet frukten i vanilje kesam og grønnsakene i tortilla dipp. Nammi. Vi hadde også en photoshoot hvor jeg sminket Malin - temaet vi hadde var rocka. Kommer litt bilder fra fotoshooten på bloggen senere. Senere på kvelden sang vi sing star, noe som var alt for lenge siden sist. Elsker virkelig å synge spesielt på sing star, hehe. Alt i alt en flott lørdag i lag med bestie! 

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • SMINKEPARTY

  Forrige helg var jeg på sminkeparty med >Karina<. Det var utrolig gøy, jeg lærte mye, vi fikk også prøve sminken. Jeg kjøpte en foundation, en lipgloss, et solpudder og et transparent pudder. Jeg gleder meg til sminken kommer i posten. Sminken jeg kjøpte var veldig mye mer naturlig enn det jeg bruker nå. Jeg var veldig fornøyd med resultatet. Disse sminkeproduktene er sminke fra LR. 

  Har du hørt/prøvd dette sminke merket før? 
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • PYSJEN & SMINKEFRI


  Lånte noen filmer hos Malin når jeg var hos henne i går.


  Valgets kval .... Endte opp med Stormbreaker, men liker nok Valentine's day bedre! :)


  Jadda, fornøyd og sminkefri. 

  I dag har jeg hatt skikkelig loner dag. Herlig. Elsker de få dagene man har i året hvor man er helt alene. Etter et par hektiske uker, er det deilig å traske rundt i pysjen sminkefri og se gode filmer. That's how I like it. Jeg pleier å alltid ha ett eller annet å gjøre, men i dag var det ingen planer noe som endte med litt alenetid. Nå sitter jeg med Avenged Sevenfold på full guffe, trøster meg selv, angrer FÆLT på at jeg ikke bestilte billetter. Jaja, håper de kommer tilbake i nærmeste framtid, da skal jeg stå på første rad. 

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • M-OUTFIT


  //Jakke & tights fra Cubus// Sko fra økonomi sko

  Det er lenge siden jeg har blogget nå. Grunnen er at jeg mangler blogglysten fortiden. Den begynner å komme tilbake så regner med at jeg er tilbake for fult i løpet av noen uker. Det har skjedd forandringer siden sist. Jeg skal ikke til Roma, men det blir Praha ferie i steden for. Jeg gleder meg utrolig mye, fordi noen gode venner av meg har vært der før og de har fortalt hvor jeg bør shoppe og hvor jeg skal gå for å finne fram. Det kommer til å bli MYE shopping for å si det sånn. 

  Hva har du gjort i dag? 
  -MALIN :)  


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Dere må ikke glemme å melde dere på konkurransen vår >HER< (vi har ikke bestemt oss for når vi skal avslutte den enda)

   

 • BILDER - NATUR DEL 1  

  
  // NIKON D5000 - fotografert av meg og Malin, husker ikke hvem som tok bilde av hva! 

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • GÅRSDAGENS OUTFIT  

  

  
  // Topp - Vintage stories for Kapphal // Blazer - Bik Bok // Ringer - Gina Tricot & Risøe //

  Det ble kun et enkelt antrekk i går siden jeg var på jobb. Jeg var hos Malin i går etter jobb, ååh så koselig det var. Forteller mer om det i et senere innlegg. Nå skal jeg kose meg med en film jeg lånte av Malin, det står mellom 4 filmer. Såå... valget kan ta sin tid. 

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • PAKKE I POSTEN


  Dagens store frokost - Yoghurt med cappuccino smak & nøtter, druer og to skiver med leverpostei.


  Pakke som kom i posten i går!


  Prøv å ikke se på bakgrunnen, jeg som roter så fælt ... Vell en smoothiebok kom i posten til meg i går. Lykke!  
  Boken hadde mange flotte oppskriter, blant annet denne med jordbær og banan. Nammi !

  I går fikk jeg som sagt denne boken i posten. Jeg vant denne boken for en tid tilbake i Marthe Borge sin smoothie konkurranse. Kjempe glad for at jeg fikk den i posten nå, gleder meg masse til å kose meg med mange smoothies i sommer. Nå skal jeg snart på jobb og deretter møte Malin, kos dere i dag!

  Er du glad i smoothies?
  Hva skal du i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • EN BYTUR TO CAFE'ER

  Kafé nummer 1 - Heaven på Sundt    


  Fine Silje M ♥

  Kafé nummer 2 - Solbrød
  
  Sylvia søtingen ♥


  Denne smoothien var veldig søt, ikke til å anbefale! 
  
  I dag har jeg altså vært på kafé med jentene mine, den eneste som manglet var Malin. Synd at hun ikke kunne joine, savner henne. Vi hoppet fra heaven til solbrød, fordi vi er jo jenter å klarer selvfølgelig å snakke i timesvis, så tiden flyger jo fra oss. Så dermed bestemte vi oss for å bytte kafé å snakke videre der. Kjempe koselig, det eneste som var nedsig var at jeg var blakk så jeg kjøpte ingenting. De delte ut sånne smaksprøver på smoothie og jeg var ikke helt begeistret, alt for søt. Men nå skal jeg møte Sylvia om 5 minutter. Ehhee, jeg er så treig. Tar jo fem minutter til senteret, pokker. Snakkes! 

  Hva har du gjort på hittil i dag?
  -SILJE


    VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • GOD MORGEN

  Nå har jeg nettopp laget meg frokost - to skiver og et glass oboy. Ja jeg liker oboy, standard! Skal til byen med jentene i dag, gleder meg kjempe masse, det eneste som er nedsig er at det regner. Så satser på at det blir litt mer opplett i løpet av dagen. Skal ta med meg kamera så blogging blir det når jeg kommer hjem. Det er virkelig herlig med fri, har aldri vært så uthvilt som jeg er nå. Hatt fire dager fri denne uken, heldigvis er det bare tre dager igjen på skolen neste uke. 

  Mandag - Aktivitetsdag og grilling med klassen
  Tirsdag - Levere bøkene -> deretter dra hjem 
  Onsdag - Avsluttning

  Dette fyller de dagene våres med kun fordi vi skal ha så og så mange skoledager i året. Huffamei, chill blir det uansett det er det ingen tvil om. Kos dere i dag!   Hva skal du i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • TO NYE INNKJØP  
  99,- Bik Bok (har denne i blå også, skulle egentlig kjøpe denne toppen i coral samtidig, men så var den utsolgt, heldigvis fant jeg denne hengende igjen på bik bok her om dagen, lykke!)

  
  79,50 ,- H&M

  Jeg er jo en liten shoppegal jente, så det ble litt shopping her om dagen. Hva skal man si, jeg kan virkelig ikke noe for at pengene mine fyker ut av kontoen på null komma niks. Håper virkelig på mye jobb denne måneden. Jeg hadde seinvakt i dag, så jeg var ferdig klokken 21. I tillegg så vet jeg at jeg har tre vakter neste uke, heldigvis. Må jo jobbe for å få penger til å shoppe, penger vokser jo ikke på trær. Hehe. Heldigvis kom feriepengene denne måneden så da fikk jeg nok til speilrefleks. Blir bare mer og mer glad i det kameraet, angrer virkelig ikke et sekund. 

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • FAVORITT BUTIKK  Favoritt butikken min er garantert H&M. Jeg har alltid likt butikken i perioder tidligere, noen ganger har de hatt noe fint mens andre ganger har de ikke hatt noe. Men nå det siste halvåret har jeg vært hekta for fullt på denne butikken. Finner ett eller annet hele tiden. Jeg kan trygt si at H&M har blitt min favoritt butikk. Jeg pleier som regel å hamstre inn alle ringene de har, noen ganger kjøper jeg til og med alle fargene. Og når det kommer til klær finner jeg alltid noe fint til en billig penge. Det er jo ikke akkurat som om at man finner en kjole til 100 kr ordinært på Bik Bok eller Vero Moda, det har ihvertfall ikke jeg opplevd. Men H&M de har kjoler til både 99 kr og oppover. Det kaller jeg billig. Jeg liker å hamstre klær når jeg først shopper. Derfor pleier jeg ALLTID å ende på H&M pga de billige prisene i tillegg til utvalget.

  Hva er din favoritt butikk? 
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • NYTT KAMERA

  ENDELIG har jeg skaffet meg et speilrefleks kamera. Jeg har gnagd langt om lenge om det var verd pengene og jeg angrer virkelig ikke et sekund. Det var selvfølgelig valgets kval pga prisene å sånt, men jeg er virkelig fornøyd med kameraet jeg endte på. Det heldige kameraet ble Nikon D5000. Jeg har allerede testet det og bildene er veldig bra. Så langt er jeg veldig fornøyd og jeg gleder meg til å utforske mer når det kommer til å ta bilder.

  Nå som jeg har fått nytt kamera føler jeg også at jeg får en NY start her på bloggen. Blogglysten har vært veldig på bånn den siste tiden og når man kun har et digital kamera til å bruke til bloggen er det grenser for hvor mye motivasjon man får til blogge. Men nå er jeg klar for en ny start med mye bedre bilder. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er klar for å starte med skikkelig blogging igjen. Etter to måneder med opp og ned blogging er det på tide å gi bloggen en ny start. Håper virkelig at vi kan skaffe oss et nytt og mer sommerlig design også. Vi får se hva tiden bringer. 

  Her er noen bilder av det nye kameraet: 
   
  Kamera - Nikon D5000 // Kamera veske + minnekort //


  (tatt bilder med det gamle kameraet, siste bildene med dette gamle, ihvertfall foreløpig)

  Bilder tatt med det NYE kameraet: 


  

  

  
  // NIKON D5000

  Har du dette kameraet? (noen tips hvis du har det?)
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT  
  // Bluse - Bik Bok // Favoritt shorts - Monki // Belte - H&M // Ringer - H&M og Gina T //

  Upostet outfit. Kom ikke opp i muntlig eksamen i dag noe som betyr FRI fram til mandag, yey. Skal hvert øyeblikk ut døren nå, kanskje jeg får kjøpt meg speilrefleks. Satser på det. Snakkes! 

  Hva synes du?
  -SILJE
  

 • SOME OLD/NEW RINGS

  I dag fikk jeg noen flotte ringer av verdens søteste jente. Venninnen min Miriam ville nemlig ikke ha disse ringene lengre og siden hun vet hvor ringoman  jeg er så tenkte hun på meg. Iiih, ble så glad. Thank you sweetypie!

  Her er de flotte ringene:


   
  H&M


  H&M


  H&M  
  Ebay

  Bloggen til Miriam finner dere >HER< virkelig verd et besøk!

  Hva synes dere om ringene jeg fikk? Har dere vært innom bloggen hennes?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • NEW RINGS


  H&M 50kr
  
  H&M 50kr
  
  Risøe 60kr (?)

  Som sikkert alle vet så har jeg en obsession når det kommer til ringer. Jeg elsker det og kan bruke flere hundre på det i måneden. Samlingen min vokser og vokser. Mange av ringene mine er fint lite brukt mens andre er mye brukt. Jeg pleier som regel å bruke mest 50-100 kr på en ring. Jeg liker ikke å sløse flere hundre kroner på en ring. Selvfølgelig kommer det an på hvilken ring det er. Hadde det vært ysl hadde jeg nok kjørt på hvis jeg hadde hatt pengene. I sommer skal jeg spare opp til en, men akkurat nå står speilrefleks kamerea et hakk foran. 

  Hva synes du om de nye ringene?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • NYE INNKJØP - NEW PURCHASES


  129 kr

  
  79 kr

  
  99 kr

  

  
  199 kr

  Her er noen nye innkjøp som jeg handlet inn på torsdag da bik bok hadde 50% på hele butikken. Gleder meg til å bruke alt sammen. Trengte virkelig et par sommerklær for å friske opp gardaroben min litt. Nå gleder jeg meg bare til å nyte sommeren. 

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • ROMA!!

  Da er ferien satt. Det ble Roma. Jeg hadde mest lyst til å reise til London eller Praha, men med pappa og min bror i familien måtte vi ta hensyn til at de ikke er så glad i shopping. Etter å ha vært litt frem og tilbake med Kroatia, Bulgaria, London, Roma og Praha så falt vi på Roma. Jeg har aldri vært i Italia før så jeg håper det blir bra. Jeg lurte litt på om noen av dere har vært der før, og kunne gi meg litt tips til shopping og kjente butikker jeg MÅ besøke, eller noe annet som er kjekt å besøke i Roma.   


  Bilde tatt fra google

  Har du vært i Roma før?
  Hvor skal du på ferie? 
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • S-OUTFIT  

  

  // Ny topp - Bik Bok // Shorts - Monki // Smykke - Ebay // Belte. Sko & Ring - H&M //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • UT Å JOGGE


  

  I dag skal jeg og Rebecca ut å jogge igjen, dette er min tredje gang denne uken og Rebecca sin fjerde gang. Jeg merker at jeg blir mye mer motivert når jeg jogger med Rebecca! Vi jogger sånn ca 3 km og så tar vi intervall hvis vi får lyst til det. Det er godt å prøve å komme i form igjen. Jeg har merket at kondisen min er veldig på bånn så nå som vi har startet å trene igjen føler jeg at kondisen kommer tilbake. Jeg har faktisk ikke hatt gangsperr etter de gangene jeg har løpt denne uken, veldig rart med tanke på at jeg er den dårligste til å tøye ut. Jeg hater det nemlig. Hehe. Etter en flott jentekveld med klassen i går med inntak av masse usunne ting endte vi altså opp i trening i dag også. Vi skulle egentlig ikke trene i dag siden vi skal på kanotur i helgen med masse roing, men når vi har fri + lite å gjøre, så er dette en fin måte å utnytte morningen på. Klokken 1 får jeg vite karakterene mine, og jeg er VELDIG nervøs. Snakkes senere! 

  Trener du ofte?
  Hva gjorde du i går?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • REISEANBEFALING - LONDON

  Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om hva man bør gjøre hvis man reiser til London, tross alt, store deler av dere som leser dette vil reise til London en gang i løpet av livet. London er en utrolig stor by, som kan overvelde deg helt, og det er lurt å ha litt planer på forhånd før man reiser. Jeg var i London i fem dager i løpet av høstferien, men fem dager er egentlig ikke nok til å dekke London. Helst ville jeg vært der i flere uker, men jeg tror ikke beina mine ville tålt den påkjenningen. Det eneste som er viktigere å ha med seg til London enn penger og pass, er gode sko. Du har ikke sjangs hvis du tripper rundt på høye heler...

  OVERNATTING:

  Når vi var i London bodde i på et hotell ikke lagt fra Oxford Street og Hyde Park. Hotellet het Radisson Blu Portman Square og var et fantastisk flott hotell. Servicen, frokosten, rommene og lokasjonen var flott, det eneste minuset bortsett fra prisen, var at flertallet av de andre gjestene var buisnissmennesker i dressjakker og drakter. Det ble til at de få gjestene som ikke var på forretningsreise følte seg litt utenfor. Alt annet var riktignok utrolig og de ansatte hjalp deg med bussruter og alt annet du lurte på.


  Bilde fra radissonblu.co.uk (vi fikk aldri noe bra bilde av hotellet)


  London har selvfølgelig andre overnattingsmuligheter som er rimeligere, men skal du bo i sentrum blir prisen høyere.

  HVORDAN KOMME SEG DIT

  For å komme seg til London foretrekker de fleste å ta fly. Du kan selvfølgelig kjøre gjennom Skandinavia og Tyskland for å komme til Frankrike og kjøre i tunnelen under kanalen, men fly er mindre tidkrevende. Som regel går flyet fra de største flyplassene i Norge og man ankommer på Gatwick eller Heathrow som er de to største flyplassene som hører til London. Vi landet på Gatwick og der var det veldig enkelt og bestille billetter på flyplassen til flytoget som gikk inn til London. Toget gikk raskt og presist og var ikke så veldig dyrt. Fra togstasjonen i sentrum var det enklest å ta taxi inn til hotellet, men det var selvfølgelig mulig å finne en buss som gikk til det stedet vi skulle, eller hvis man ikke har hotell lagt unna, så kunne man gå. En taxitur i London er en opplevelse i seg selv. Sitte i de små bilene, der man kan både sitte forlengs og baklengs, uten bilbelte hvis du sitter baklengs, og suse gjennom byen. Må oppleves!
  
  HVORDAN KOMME SEG RUNDT

  Det mest økonomiske er å gå rundt i byen, men det er ikke alltid avstandene tillater det. Vi brukte mest buss og det var relativt enkelt å komme seg rundt med dem, bortsett fra ta det var så mye trafikk at du stod altfor lenge i ro. Trafikken var helt kaos i London. Politibiler og busser overalt. Vi prøvde aldri t-banen, men med den slipper du kø, her er det i steden utrolige mengder mennesker.


  I London er alle bussene dobbeldekkere!
  

  SEVERDIGHETER

  Det er uendlig mange muligheter for severdigheter i London og du kan ikke få med deg alle, hvertfall ikke på fem dager. Vi var innom de mest kjente, problemet med det er at det er fullt av folk der.

  Ripley's Believe It or Not!

  Dette er et slags museum der de har samlet utrolige ting fra verden over. Ripley's finnes ikke bare i London, mange andre storbyer har det og, men Londons versjon var stor! Her inne er det verdensrekorder, litt utenom det vanlige kunstverk og syke mennesker. Vi gikk egentlig inn hit for broren min hadde så lyst, men det viste seg å være interessant.


  
  Brudekjole laget kun av dopapir!


  En mini dekket fullstendig av mange tusen, hvis ikke millioner, Swarkowsky krystaller!

  London Eye

  London Eye er et must hvis du skal til London. Dette er en super mulighet til å få et overblikk over London. Det er mange resturanter langs promenaden, og det er ikke langt til Big Bang.Hvis du har høydeskrekk: det er virkelig ikke skummelt. Det går ikke noe fort, og du føler deg trygg. Så lenge du ikke lener deg mot vinduene er det ikke noe problem. Det er litt stress å komme seg dit, men hotellansatte kan hjelpe deg med bussruter og lignende.


  Det var ikke så pent vær den dagen...


  Utsikt fra toppen

  Madame Tussauds

  Også et must når du er i London. Masse folk, men det er litt kult å kunne si at du har vært på Madame Tussauds. Voksfigurene er veldig realistiske og det er MANGE av dem.


  Ser dere hvem det er?


  Robbie Williams!


  Vi besøkte mange andre steder også, men det er ikke en ti siders artikkel jeg skal skrive, så jeg bare ramser opp: Tower of London, elvecruise, busstur rundt i byen, Buckingham Palace osv.

  SHOPPING

  Hvis du skal til London, må du gå på shopping, det er en mulighet du kanskje ikke får igjen. Vi har alle hørt om Oxford Street og du må ta turen innom. Hvis du er sånn som meg og er innom omtrent alle butikkene, kommer du deg ikke igjennom på den dag.Her ligger butikker som Primark(helt umulig å komme inn i fellesferiene!), Top Shop, River Island, Marks and Spencer, jeg kan holde på i flere timer. 

  
  Piccadilly Circus

  Hvis du har et litt større budsjett enn den vanlige tenåringen kan du ta turen innom butikkene i Bond Street. Her ligger butikker som Louis Vuitton, Prada, Gucci, Hermès og så videre. Hvis du ikke får 10 000 i lommepenger hver uke, så er det gøy å bare gå i gaten og se i vinduene. Man kan ikke gå inn, for det er vakter i åpningen som vurderer om du er rik nok til å gå inn... Regents Street er også en super shopping gate og den er en avleder av Oxford Street. I tillegg er det mange gode shoppingmuligheter i de andre sidegatene, det er bare å lete.

  Gjesteinnlegg skrevet av Rebecca

  Har du vært i London? Fortell gjerne om dine opplevelser :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • HVA VIL DERE LESE OM?

  Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om fortiden. Derfor tenkte jeg kanskje om dere hadde lyst å komme med noe som dere har lyst til å lese om. 

  Hva vil du lese om? 
  -MALIN :)


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Meld dere på >HER< 

  (går ikke ann å kommentere på dette innlegget, du må følge linken)

 • DAGENS S-OUTFIT  

  

  // Kjole og Sko - H&M // Blazer - Bik Bok // Smykke - Noa Noa // Ringer - Gina T og Ebay //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • DRØMME-RINGEN  YSL-ringene har vært på toppen av ønskelisten min over lang tid. Favoritten har lenge vært den med coral farget stein, men akkurat nå begynner jeg litt å få sansen for den med blank stein også. Vurderer å spare opp til denne ringen nå, synes virkelig at det er på tide når jeg ikke får den ut av tankene. Såå .. Hvilken farge?

  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • FERIE ANBEFALINGER?

  Heisann :) 

  Vi har enda ikke bestemt oss hvor vi skal dra på ferie. Vi snakket lenge om London, så Kroatia, men nå skulle vi plutselig ikke der alikevel. Mamma og pappa har sagt at meg og min bror må komme med forslag, men det er sannelig ikke lett. Har du noen ferie anbefalinger?   Har du noen ferie anbefalinger? 
  -MALIN :)  


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

   

 • FREDAG KVELD  
  Cathrine liker jordbær ser vi, hehe!

  
  Roar passet på maten, flink!
  

  

  

  

  

  

  

  
  yummi !!  
  >>Miriam<< og >>Helene<< (Besøk bloggene deres)  
  Morsom fyr som het Matthew (?) 

  Noen av bildene over er lånt av >Miriam<

  På fredag var jeg i bursdag til Miriam vennen. Det var utrolig koselig med masse flotte folk og ikke minst god mat. Grillspyd, jordbær dyppet i sjokolade og mange andre godsaker. Kan si at etter den kvelden var jeg stappa mett på alt for god mat, yummi. Det var kjempe kjekk kveld og jeg koste meg masse. 

  Hva gjorde du i helgen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MAI - OPPSUMERING

  Noen høydepunkter:

  • Smakte Subway for første gang og ble helt avhengig
  • Hadde photoshoot med >MIRIAM< og Malene.

  • Skrev Marthe Borge (toppbloggeren vår) skrev et flott innlegg på bloggen sin hvor hun ba leserne hennes om å stemme på meg i EF sin konkurranse. Innlegget kan leses>her< , men avstemningen er dessverre avsluttet. 
  • Var jeg på jentekveld hos Randi med flotte jenter. Vi spiste gode pizza-bolle-greier og gulerot kake, nammi. 
  • Var på mange byturer med godjentene mine.
  • Var hos Rebekka å jobbet med spansk prosjekt, superduper kos å være med den jenten!
  • Overnatting hos Malin
  • 17.Mai - I byen med Malin tidlig å så på toget - om kvelden var jeg med Tremor gjengen langt ute på landet, koos !


  Silje og meg fra 17.mai feiring med Tremor <3

  • Fikk vite en gladnyhet om at jeg skal til Mallorca i sommer, ahh sommer og sol det er det jeg vil ha! ++ shopping selvfølgelig.
  • Startet mitt sunne kosthold m/ salat eller omelett til lunsj på skolen i stedet for brødmat og jeg byttet ut lys sjokolade mot mørk sjokolade. Satser på at jeg klarer å forsette med dette !!
  • Filmkveld hos Roar, kos!

  Noen outfit's:


   

  

    Noen innkjøp:


  Noen sanger jeg har helt dilla på, både nå og i Mai:
  Avenged Sevenfold - "Nightmare" og  "Afterlife"
  Skillet - "Awake and Alive"
  Taylor Swift - "Mean" og "The Story Of Us"
  Jana Kramer - "I won't give up"

   

   Dine høydepunkter i mai?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • FILM ANBEFALING


  
  
  Selv synes jeg at dette var en bra film. Det var blanding av komedie, trist og kjærlighet (som er mine favoritt tema). Filmen var veldig klisje, men etter mine meninger var det på en bra måte. Terningkast: 

  (Dette er basert på egne meninger)

  "I den romantiske komedien "Life as We Know It" har Holly Berenson (Katherine Heigl) en voksende cateringvirksomhet. Eric Messer (Josh Duhamel) er en lovende sportsdirektør i TV-bransjen. Etter en katastrofal første date sitter de igjen med to ting felles: at de misliker hverandre og kjærligheten til fadderbarnet Sophie."
  -skrevet av Filmweb

  -Har du sett filmen før?
  MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
  

 • HÅR TIPS?

  Jeg skal i brusdag i morgen, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå på håret. Har du noen tips til meg?

  Har du noen tips til meg? eller en link til et fint håroppsett?
  -MALIN :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
  

 • JUNI 2010

  • Var jeg forsatt i Barcelona på klassetur - vi dro i slutten av mai og kom hjem i begynnelsen av juni.
  • Var jeg mange ganger på kino med venner, filmer som jeg blant annet så var - Sex and the City 2 og premieren av Eclipse.
  • Leste jeg faktisk min første hele bok - Carries Dagbok.
  • Shoppet jeg mye med venninner
  • Jobbet mye
  • I løpet av Juni 2010 blogget jeg bare 6 innlegg på den gamle bloggen min. Jeg var nemlig veldig lei av bloggen og inspirasjonen var på bånn. Haha, heldigvis har ikke det skjedd på denne bloggen. 
  • Var jeg veldig hekta på smokey eyes øyenskygge. 
  • Feiret Sankthans med Tremor gjengen, det var sykt koselig!


  Fra Sankthans i fjor - Henning, Silje og meg :)

  Noen planer som har blitt lagt for JUNI 2011

  • Fredag - jobb + bursdagselskap til Miriam
  • Lørdag - Hjelpe til hos Silje M før bursdags-selskapet starter, og selvfølgelig feire bursdagen, hehe, gleder meg!
  • Neste fredag - Reunion med 10.klasse gjengen fra ungdomsskolen, det er kun A og B-klassen, så det gleder jeg meg til.
  • Neste lørdag til søndag - Kanotur med Tremor gjengen!
  • Jobbing blir det nok også mye av, og shopping :D

  Har ikke lagt så mange planer denne måneden som dere sikkert ser. Hehe. Men jeg tenker å oppsummere denne måneden i slutten av måneden. 

  Hva er dine planer foreløpig for denne måneden?

  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • DOLLY DIMPLES


  Syke lille meg ... Jada, merker at jeg ikke ser frisk ut, hehe!  


  Dagens lille detalj 


  Nachos


  Beste pizza'en, og for å være en som ikke er så glad i pizza da betyr dette at denne er god. Dette var Carramba (?)

  I dag var jeg på Dolly med familien, og nå er jeg så sinnsykt stappa mett at jeg får ikke ord ut av munnen en gang. Vi bestilte den beste pizza'en Carramba (?) med tacokjøtt, nachochips, osvosv. Jeg er ikke så god på navn til pizza'ene på dolly. Jeg kaller vanligvis denne pizza'en for kun tacopizza. 

  I morgen blir det nok ikke noe blogging, skal nemlig på jobb i morgen i tillegg så skal jeg i bursdag på kvelden. Så siden vi har fri fra skolen i morgen så blir skolen byttet ut med jobbing i stedet, supert. Liker det, hehe. 

  Er du glad i Dolly?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • FOREVER 21 HAUL

  Når jeg er syk ligger jeg ofte på sofaen å ser tv-serier og haul videoer på youtube. Så i går og i dag har dagen min for det meste gått i nettopp dette. Jeg tenkte å dele et par haul videoer som jeg har sett. Jeg elsker å få inspirasjon fra andre spesielt via haul videoer på youtube.  Min største inspirasjon som jeg har følgt med i ett-to år er Dulcecandy i video nr 2. Hun er alltid inspirerende og hun legger også ut flotte outfits ut på bloggen sin dulcecandy.com. Hun er nok min absolutte favoritt på youtube !!

  Pleier du å se HAUL videoer på youtube?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • FAVORITTER - SHOPNASTYGAL.COM

  Romper/playsuit >link her< // Kjole >link her< // Topp >link her< // Genser/jakke >link her< // Skjørt >link her< // Shorts >link her< og lilla blazer >link her< //

  Denne nettsiden har så utrolig mye fint. Over har jeg funnet mine absolutte favoritter fra nettsiden, prisene er i dollar. Jeg pleier egentlig aldri å gi direkte link til plagg fordi jeg glemmer det absolutt alltid. Men i dag husket jeg det, så da blir det litt lettere for dere å finne disse plaggene over. Er det noe jeg bør forsette med? 

  Hadde jeg hatt mye penger nå skulle jeg absolutt ha kjøpt alt som er over, men når jeg ser på kontoen min går fort tankene på andre veier. Jeg kan selvfølgelig kjøpe et plagg eller to, men med frakt og mva/toll blir det fort veldig dyrt, så derfor handler jeg sjeldent på utenlandske butikker dessverre. 

  Hva synes du? Noe spesielt du likte?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • SILJES VELDIG DYRE ØNSKELISTE  1. Chanel 2.55 veske  //  2. Marc By Marc Jacobs clutch //  3. Mulberry Tillie Tote veske // 4.  Balenciaga clutch // 5. YSL ring // 6. Louboutin sko // 7. Alexander wang diego bucket veske // Acne pistol sko // 9. Ricco Vero kjole

   

  Hva synes du, hva likte du best?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • ENKEL HÅROPPSETNING

  Du trenger:

  1. Hårnåler

  2. Naturbørste

  3. Tupperingskam

  

  4. Hårpynt

  Du gjør:

  1. Sett alt håret i en hestehale.

  2. Tuper hestehalen og bruk naturbørsten til å jevne ut tupperingen.

  3. Snurr håret rung i en dott og fest med hårnåler.

  4. Så setter du pynten i der det passer deg og spray med hårspray.

   

  Personlig synes jeg dette er en veldig enkel og fin hverdag og festfrisyre. Etter du har gjort det et par ganger får du den gjort på 10 minutter.

  Hva synes du?
  Har du brukt denne før?
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • S-OUTFIT 30.05.11  

  

  
  (to av bildene var litt blurry, men jaja, ikke noe å gjøre med nå)

  // Tunika - Bik Bok // Veske - H&M // Ringer - Gina T, Ebay, Risøe // Sko - Skopunkten // Belte - Accessorize //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 


 • M-OUTFIT


  // Bolero - Risøe // Kjole - Bik Bok // Sko - Økonomi sko //

  Dette var et antrekk fra min bror sin konfirmasjon.

  Hva synes du?
  -MALIN :)


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
  

 • GÅRSDAGEN I BILDER  

  
  Blomkål med dipp til, yummi :)


  Cathrine i sitt rette element !


  Jeg i mitt rette element. Sykt missunnelig, Cathrine har EKTE Chanel 2.55. Jeg liker ♥
  


  Kjæresteparet, er ikke de søte så vet ikke jeg, hehe :)


  Snikbilde, her slasker hele gjengen, hva skal man si?


  >>Miriam<< ble kokken, nachos var på menyen!
  
  I går var jeg på filmkveld hos Roar, langt ute på landet som vi kaller det. Der så vi en eventyrfilm som ikke falt helt i smak, men likvell frister det meg å se to'eren når den kommer ut. Vi spiste en del faktisk - blomkål m/dipp, mørk sjokolade, vaffler, nachos, osv osv. Det var en koselig sammenkomst og gleder meg til neste filmkveld igjen. Jeg satt store deler av kvelden å å siklet etter Cathrine sin Chanel veske, sier bare et ord: Nydelig. En sånn veske skal jeg eie en gang, den passer jo til alt. 

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • HVITT ER DET NYE SVART

  Den nye moten som har blitt tatt mye i bruk av kjendiser er hvitt på hvitt. Så derfor er hvitt det nye svart. Det har blitt vanlig å se kjendisene i hvitt på catwalken, den røde løperen og på gaten. På Billboard top 100 gikk blant annet Rihanna med hvitt på hvitt lag med klær og hun så helt smashing.

  

  


  Over har jeg laget et kollasje med hvite klær. Kanskje du er på jakt etter det perfekte antrekket i hvitt. Vell nettet er absolutt plassen å finne det på. Det er ofte mye vanskeligere å finne det man vil ha i butikk enn det det er på nettet. Så jeg anbefaler absolutt å leite på nettet om man har tid. Jeg har den første hvite shortsen over fra H&M, det eneste som er dumt er at jeg ikke har fått tid til å bruke den. Men jeg regner med at jeg kommer til å få brukt den flittig i sommer. Selv om været ikke virker så lovende akkurat nå. 

  Liker du denne trenden, hvitt på hvitt ?
  -SILJE   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • TOPP 5 SANGER - MAI

  Cover - Caroline County - Kiss me or not

  Skillet - Awake and Alive 

   Taylor Swift - The Story Of Us

   Jana Kramer - I won't give up

   Avril Lavigne - What the hell

  Tilfeldig rekkefølge. Men her er noen av de sangene jeg har hørt mest på denne måneden. Tenkte å forsette med dette i hvertfall en gang i måneden! 

  Hva er din favoritt sang forøyeblikket? Topp 5? 
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • H&M - SPARKLING AND COLOURFUL

  Den nye kolleksjonen til H&M er nydelig, elsker fargene de har valgt å bruke - dus pastell rosa, knall rosa, svart og knall oransje. 

  Dette er favorittene mine:


  Jeg har alltid vært storfan av duse farger, men jeg liker også mørk-knall rosa farge på kjoler. Derfor er favorittene mine de litt mer sikre plaggene over.

  Hva synes du? Liker du den nye kolleksjonen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • TREND - MAXIKJOLER  

  Maxi kjoler er noe som er veldig inn i år. Personlig likte jeg trenden lite i fjor i og med at det var uvant med lange kjoler. Men nå i år har jeg kjempe lyst på en lang kjole å gå med når jeg er nede i Mallorca. Så derfor har jeg gått igjennom et par nettsider å sett om jeg fant noen fine kjoler. Det er kjempe mange fine lange kjoler, men likvell vanskelig å velge. Favoritten er kjolen med sommerfugler på fra Ricco Vero, men den kjolen er ALT for dyr. Hva er det med meg å falle for dyre ting? Jeg har sett kjolen i butikk også, men jeg synes at 2000-3000 kr for en kjole er litt vell dyrt. Så den kommer det ikke til å ende på dessverre. Asos og H&M har også mange flotte kjoler, men jeg har enda ikke funnet noen som er akkurat perfekt.

  Maxi kjoler er så lett å style. Etter min mening kan man style en maxi kjole opp med f.eks. En blazer, gladiator/ballerina/pumps sko, store ringer/armbånd. Man har mage muligheter når det kommer til å style en maxi kjole. Det eneste jeg mener man bør ikke bruke er 1. Lange smykker, det blir helt feil. (Gå heller for korte smykker oppe i halsen) 2. Lange øredobber. (Kommer helt an på hvordan kjolen er selvfølgelig, men hvis kjolen er mye i seg selv, bør man droppe øredobbene).

  Hva synes du om denne trenden?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • INNKJØP


  Ring - Glitter 69,-


  Ring - Gina Tricot 30,-


  Ring - Gina Tricot 99,-


  Ring - Glitter 79,-


  Ring - Glitter 59,-


  Genser - Gina Tricot 50,-

  Hva synes du?
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Meld dere på >HER< 

  (går ikke ann å kommentere på dette innlegget, du må følge linken)


 • VILMARMAR.BLOGG.NO

  Heisann :)

  3 venner av meg blogger på en blogg som heter vilmarmar. De skriver om absolutt ALT. Ta turen innom da vel :)

  Tok du turen innom?
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • VIL LESE DIN BLOGG

  Heisann :)

  Nå har jeg en pause fra alt skolearbeidet som jeg egentlig må gjøre, så da tenkte jeg at jeg kunne lese noen blogger.  Din blogg?
  -MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • UKENS

  • Sitat- "En kjendis er en person som jobber hele livet for å bli kjent, for så å bruke solbriller for å slippe å bli kjent." 
  • Inspirasjon innen mote - Dulcecandy og Theblondesalad.


  // Dulcecandy.com


  // Theblondesalad.com

  • Sang - Skillet med sangen "Awake and Alive" (Hørte den for første gang i dag, og jeg er allerede hekta!)
  • Musikkvideo - "Mean" og "The Story Of Us" - Taylor Swift  (The Story of Us har ikke kommet på youtube enda, men dere kan se den på taylorswift.com)
  • Veske - Den mint-grønne vesken fra wholesale-dress.net

  • Gjøremål - To ekskursjoner med skolen - en i naturfag + en i geografi. Helgen går i Tremor, filmkveld, osv. 
  • Blogg ->Marthe Borge< (hun oppdaterer mye, noe jeg liker veldig godt, ta turen innom)

  Hva skjer hos deg? 
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • SERVITØR...

  ...Eller man kan heller si kjøkkenhjelp, men uansett synes jeg det var kjekt.


  Silje Marie ♥


  litt dårlig lys...men men


  Man kan si at det ble en del vasking og tørking, men det var jo bare kjekt det... ikke så kjedelig når man har Silje Marie å jobbe sammen med♥


  Dette var noe av det som ble servert... har aldrig vært begeistret for fisk og dette her hjelper virkelig ikke på. En skummel fisk som ser på deg.... yammi (Y)

  På lørdag var meg og Silje Marie servitører/kjøkkenhjelper. Det høres sikkert ikke så veldig gøy ut, men det var kjempe kjekt. Vi knuste faktisk ingenting, bortsett fra ett glass som knuste, kun fordi jeg var så smart å si " vi har faktisk ikke knust noen ting i kveld". Jaja... hva skal man si?

  Hva har du gjort i dag?
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • JEG SKAL TIL MALLORCA

  Noe jeg har glemt å fortelle dere lesere er at jeg skal til Mallorca i sommer. Det har egentlig vært mye fram og tilbake om hvor vi skulle reise i sommer, men nå er det bestemt. Jeg trodde faktisk at det ikke ble noe ferie i år, men jammen var jeg så heldig å få reise til Spania i år. Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg.  1 uke til syden blir herlig, blir mye shopping i og med at mamma har fortalt at det er Zara, Mango, El Corte Ingles, og diverse andre butikker i nabo byen. Can't wait. Resten av sommeren min kommer til å gå i jobbing. Skal nemlig spare inn masse penger i løpet av denne sommeren. Jeg har jo store drømmer om å eie en YSL ring, håper virkelig at jeg klarer å spare opp til en sånn ring nå.   
  Se så fint det er. Nå er det bare å starte treningen!! 

  Hvor skal du i sommer?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • WOK WOK WOK  

    

  Nok et mat innlegg her på bloggen. I dag stod det faktisk om å enten hive en grandis i ovnen eller å lage wok. Så valget falt lett på wok. Det var veldig godt, selv uten kjøtt. Jeg pleier alltid å spise wok med kylling, det er det beste, men vegetar funker også veldig greit. Jeg elsker grønnsaker så dette blir nok laget mer i framtiden. Yummi. Hadde ingen spesiell oppskrift. Det er bare til å lage wok med noen grønnsaker man har i kjøleskapet/frysen og Voìla så har man en god middag. 

  Er du glad i wok?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • THE COLORS OF LIFE

  Rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo, fiolett, rosa, brun, grå, turkis, mint, marineblå, har jeg glemt noen nå? Helt sikkert. Det finnes utallige farger. Noen liker rød, andre blå. Noen mener de kler rosa, andre mener de ser syk ut i fargen. Farger har alt å si. Tenk hvor trist det hadde vært uten dem. Hvis du og alle andre gikk kledd i hvit- og svarttoner(svart og hvit regnes ikke som farger), ville ingen skilt seg ut.  Tenk på når du var liten og strakte dine fettete barnefingre mot fargeboksen, hvilke blyanter tok du da? Jo, de med sterkest farge. De svarte og hvite lå igjen(de hvite for de så man ikke så bra på hvite ark). Dette gjaldt i alle fall meg, men jeg har alltid vært tiltrukket av sterke farger. Når jeg går i butikken ser jeg etter de flotteste fargene, ikke etter svarte og grå plagg. For all del, disse kan være kjempefine, men jeg har aldri vært noe særlig glad i svart. Kan ha noe med at jeg er like bleik som snøfnugg før de faller på bakken, og at svart bare gjør meg enda bleikere.... Men jeg kan ikke være den eneste som liker farger. Farger lyser opp hverdagen. En vårdag med flotte blomster i alle regnbuens farger er som regel foretrukket foran en vinterkveld når alt er mørkt. Mat med friske og spennende farger er oftere valgt enn den litt mudderbrune gryterettene. Det er en grunn til at det meste av snopet er i knallfarger.


  Så hvis du føler deg litt sparky i dag, ta på deg det mest fargerike plagget du har og LØP ut i solen(eventuelt i regnet hvis det regner...) Kanskje du lyser opp noens dag, og mest sannsynlig vil du lyse opp din egen dag. Drit i de andre, gå med det du vil uansett om det er påskegul, militærgrønn eller brannbilrød. Så lenge du er komfortabel i det, går alt bra. Mal rommet ditt i de fargene du liker(mitt er gult og oransje!) og gi bakgrunnsbildet ditt på dataen en fargerik oppussing. Og hvis du liker svart, hvitt og grått, da syns jeg du skal bruke de og. Mal rommet ditt svart hvis du vil(kanskje ikke moren din vil bli like begeistret!), men tenk på at huset kanskje skal selges senere og svart er vanskelig å male over. Poenget er at du skal ikke være redd for å være deg selv og for å være glad, og hvis farger er viktig for at du skal føle deg bra, så bruk dem. Det har i alle fall jeg tenkt å gjøre.

  Bilder fra weheartit.com

  Gjesteinnlegg skrevet av Rebecca.


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • TAYLOR SWIFT - MEAN

  Favoritt sangen min for øyeblikket er denne nydelige sangen av Taylor Swift. Grunnen til at jeg liker denne sangen så godt er fordi sangen har mye mening. Someday I'll be living in a big old city and all you're ever gonna be is mean, yeah. Det handler om at folk som har blitt mobbet tidligere har senere i livet oppnådd store ting som blant annet å bli kjent. Taylor Swift ble også mobbet da hun var yngre, noe som kanskje forklarer denne sangen - Drunk and grumbling on about how I can't sing, but all you are is mean.  Jeg tror at hun vil at alle skal vite at uansett hvor slemme enkelte folk kan være, så må vi holde motet og håpet vårt oppe. Fordi at til slutt vil alt være verd det ! 

  Hva synes du om denne sangen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • TIPS - BILLIG NETTBUTIKK

  Wholesale-dresses.net ! Jeg har lest om denne nettbutikken på søte LeaReiff sin blogg og venninnen min >Miriam< har nettopp bestilt noen godbiter på denne nettbutikken >innlegget hennes kan du se her<. Grunnen til at jeg bestemte meg for å tipse dere om denne nettbutikken, er at jeg fant så uffatelig mange fine topper, ringer, vesker, etc, til en rimelig pris. Det meste koster maks 10 dollar som tilsvarer rundt 60 norske kr. 

  Her er mine favoritter:  Jeg fant veldig mye fint og har brukt sånn ca 1-2 timer på å se hva mine absolutte favoritter ville bli. Måtte sile ut et par ting sånn at det ikke ble for mye. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å kjøpe alt dette i og med at bank-kortet mitt ikke er så samarbeidsvillig i dette øyeblikket. Men jeg kommer så absolutt til å kjøpe et par godbiter når jeg får penger. Akkurat nå har jeg planer om å kjøpe den mint grønne vesken (virkelig nydelig), den fersken fargede toppen, den rosa kjolen og til slutt den brune clutchen. De fire tingene jeg ønsker meg får jeg for ca 150 kr, noe som er utrolig billig. 

  Har du vært innom denne nettbutikken før? (Hvis du har bestilt derfra før, var du fornøyd?)
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • KJOLER FRA NELLY.COM

  Untitled
  Hvilken kjole likte du best? 
  -MALIN :)

   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  
 • LIK MITT ANTREKK  Lik gjerne mitt antrekk >HER<

 • NYBAKTE BROWNIES    

  Null sminke, håret er oppsatt, joggebuksene er på. Jeg kan herved kalle dette lenge leve latskapen! I dag skal jeg bare kose meg med de nybakte browniesene, yummi. Skulle egentlig starte med å bli sunn, men hva skal man si? Jeg er alt for glad i søtsaker. Blir ingen snop på meg denne helgen så da koser jeg meg heller med litt kake. I denne skrivende stunden ser jeg faktisk på en god film som får på FEM kanalen, virkelig en bra film.
  Hva gjør du på?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Meld dere på >HER< 

  (går ikke ann å kommentere på dette innlegget, du må følge linken)

   

 • PAINTEDSOCKS.BLOGG.NO  Heisann! Beklager fraværet de siste dagene, men nå er jeg klar for en rolig uke uten noen beskymringer. Denne uken som var har vært veldig hektisk. Jeg har hatt 3 lange uker med prøver, framføringer og innleveringer så og si hver dag. Endelig er det slutt ! 

  Tilbake til overskriften. Venninnen min Miriam bestemte seg for å lage blogg på blogg.no nå for ikke så lenge siden. Hun er rett og slett en sweety, og etter min mening fortjener hun en varm velkomst her på blogg.no. Derfor håper jeg dere tar turen innom henne, legger hun til som venn og/eller legger igjen en flott kommentar. Hun oppdaterer bloggen sin med fine bilder, outfits, innkjøp, videoblogger, osv. Virkelig verd et besøk !!

  BESØK BLOGGEN HENNES >HER<

  Har du vært innom bloggen før? (hvis ikke så anbefaler jeg turen innom)
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • DAGENS SANG

  En vennine av meg viste meg denne sangen for noen dager siden og nå hører jeg på den hele tiden. Han synger denne sangen til datteren sin og det synes jeg gjør sangen bare enda bedre. 

  Har du hørt denne sangen før?
  Hva synes du om sangen?
  -MALIN :)  


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

   

 • M-INNKJØP

  
  
  Ring fra Glitter 79,-


  Ring fra glitter 59,-


  Ring fra glitter 59,-


  Ring fra glitter 79,-


  Sko fra Sparkjøp 99,-  Jumpsuit fra H&M divided 149,-


  Genser fra Cubus 50,-


  Armbånd fra Cubus 44,-


  Fikk av Silje vennen♥


  Ring fra H&M divided 59,-


  Ring fra bik bok 50,-


  Ring fra bik bok 50,-


  Smykke fra Cubus 99,-


  Veske fra H&M 50,-


  Veske fra H&M 50,-


  Genser fra Cubus 50,-


  Basic cardigan fra Cubus 50,-


  Basic cardigan fra Cubus 50,-


  Poncho fra H&M 149,- 

  Hva synes du?
  -MALIN :) 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • 17.MAI I BERGEN DEL 2


  Tidsfordriv ^^ tegnet etter mønstrene på servietten

  Etter at jeg hadde vært på Steak house gikk meg og Sylvia på Tivoli.


  Koppene♥

  Hva gjorde du på 17.Mai
  -MALIN :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • REISEMÅL BARCELONA - DEL 2

  Del to kommer til å bestå av:
  1. Mat-sted / Cafè
  2. Shopping

  Mat-stedet jeg anbefaler å besøke er -

  1) Hard Rock Cafè
  Et sted du garantert blir fornøyd med maten. Dette var faktisk den beste maten vi spiste hele turen etter min mening. Selvfølgelig var prisen litt dyrere her enn andre plasser, men maten smakte definitivt bedre. Det beste var at man ble virkelig mett. Jeg klarte så vidt å presse ned burgeren etter en lang dag med sightseen. Pomfrien ble ikke rørt. Mange andre i klassen som spiste spearips eller naschotallerken ble også veldig mette, de klarte heller ikke å spise opp. Dette gladt ikke bare jentene, men det gjaldt også guttene. Det sier litt over hvor mettende maten er der. Vi hadde jo egentlig spist lite god mat  i Barcelona, så dette var høydepunktet av den maten vi fikk. 

  2) STARBUCKS
  Kanelbolle !


  Hadde rett og slett et forferdelig utrykk i fjeset på dette bildet, så jeg måtte dessverre ta noe over. 

  HOTELLET VI BODDE PÅ:


  Dette hotellet var overraskende fint i og med at det var et 3 stjernes hotell. Hadde ikke akkurat forventet god frokost, men for å si det sånn så levde vi på frokosten hele dagen. Det var jo ikke så god middag i Barcelona, kun Hard Rock som hadde god mat faktisk. Den ene gangen fikk vi servert blodig kylling (ÆSJ, vi spiste den ikke) på en resturant, så vi var ikke akkurat heldig med maten i Barcelona, så derfor satset ihvertfall jeg på frokosten. Hotellrommene var også fine og hadde deilige senger. Beliggenheten til hotellet var veldig grei, ca 10 minutter fra La plaza de Catalunya og den kjente shopping-gaten La Rambla. 


  
  SHOPPING BUTIKKER JEG ANBEFALER -


  1) ZARA
  Zara var virkelig en av butikkene jeg likte best. De hadde jo utrolig mange svære Zara butikker, i tillegg til at de var store, var de var nesten overalt. Butikken var med andre ord umulig å unngå. De hadde så utrolig mye fint. Da jeg kom inn i butikken var jeg helt i himmelen. Kjøpte dessverre ikke så mye der, men det betyr ikke at det ikke var mye fint. Jeg kjøpte kun en topp og et skjørt. Jeg kjøpte egentlig to skjørt, men så angret jeg i siste liten på det ene skjørtet, så da endte jeg opp med å byttet det inn i en topp til min søster. Heldigvis elsket hun toppen/tunikaen hun fikk av meg!


  // Bilde er tatt fra google

  2) STRADIVARIUS

  Dette var en butikk som er verd turen innom om du er i Barcelona (eller eventuelt andre steder i Spania). Jeg ble helt forelsket i butikken, men det beste var så absolutt prisene. Det var ganske rimelige priser etter min mening. Jeg kjøpte en shorts, en blazer og et par med øredobber der. Jeg kjøpte også ett armbånd til venninnen min som var i polen på klassetur. Denne butikken var en butikk som hadde nydelige vintage aktige topper med mye blomster mønster, prikker, osv, noe som passer meg ypperlig. 
    
  // Bilder er tatt fra google, her kan dere se en typisk butikk + logoen!


  (Ett tips jeg lagde for ikke så lenge siden)
  

  3) El Corte Ingles
   
  Denne butikken er ett svært senter med kun én butikk. Det var helt sykt. Jeg syntes at det var supert at senteret var stort. Det eneste som var kjipt var at vi ikke hadde så mye tid å bruke der. Dette senteret kan man nemlig bruke opp til flere timer på å komme igjennom, så stort er det. Jeg kjøpte meg kun en veske her, men heldigvis skal jeg til Mallorca i sommer og da skal jeg på El Corte Ingles igjen!! Gleder meg!

  Dette kjøpesenteret ligger rett ved La Plaza de Catalunya. 


  La plaza de Catalunya  Om kvelden, her er klassen samlet! 

  Dette shoppet jeg:  (Over ser dere hva jeg shoppet da jeg var i Barcelona, hadde jeg hatt lengre tid til å shoppe hadde det nok blitt mye mer. Hadde nemlig mer penger igjen da jeg kom hjem, og det er veldig uvanelig når det kommer til meg!)
  
  Håper tipsene mine har vært nyttige, er det noen spørsmål angående dette er det bare til å stille de i kommentarfeltet, jeg skal prøve å svare så godt jeg kan! :)

  DEL 1 kan du lese >HER<

  Hva synes du om innlegget? Har du vært i Barcelona/Spania før? 
  -SILJE 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • 17.MAI I BERGEN DEL 1


  
  
  Silje søta ♥


  Hva er en 17.Mai i Bergen uten Buekorps?


  Det var en del folk i Bergen kan man si.


  Slik begynte toget.


  
  Imponerende :)  Brannspiller :)


  Han her var virkelig i slaget. Utrolig kul fyr. Han var ikke full, men bare veldig glad for at det var 17.Mai. (Han med ring rundt)

  Fra mandag til tirsdag overnattet Silje hos meg. Det var kjempe koselig. Vi reiste sammen til byen for å se på 17.Mai toget. Vi skulle egentlig møte noen andre også, men det var så mye folk at det var helt umulig å komme seg fram eller finne noen. Det endte med at bare jeg og Silje stod og så på toget. Det var KJEMPE kaldt å stå i ro i en og en halv time så rett før toget var ferdig klarte vi ikke å stå mer. Da gikk vi inn på Deli de luca for å kjøpe noe varmt. Etter at toget var slutt reiste Silje hjem og jeg gikk å spiste middag med familie og venner på Steak House. Bilder av det kommer i del 2.

  Hva gjorde du på 17.Mai?
  -MALIN :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<  

 • BILDER FRA TIRSDAGS KVELD

  Hot Dog på 17.Mai, hva skal man si? 


  Silje M og Rebecca ♥  
  Lisa i slaget :D


  Sekkeløp, sykt mange som snublet, uffatelig morsomt. 


  Har noe i midtlommen på genseren, hvis noen av dere lurer! 


  Hilde og Rebecca!

  I går var jeg i byen med Malin som jeg nevnet i et tidligere innlegg. Men etter byturen dro jeg hjem å skiftet til slaskeklær. Jeg og noen venner skulle nemlig ut på landet en plass for å feire 17.Mai, så da orket jeg ikke å gå med finstasen. På landet var det volleyball, fotball, sekkeløp, lengdehopp, potetløp, tau-trekking, og grilling. Kjempe kjekt, koste meg veldig mye. En kjekk kveld med veldig mange flotte folk. 

  Hva gjorde du på i går kveld?
  -SILJE 


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • GRATULERER MED DAGEN

  I går overnattet jeg hos bestis Malin, det var utrolig koselig. Jeg jobbet nemlig fre 10-18 i går, deretter var jeg med Malin. Hun skulle nemlig kjøpe 17.Mai klær. Hun har sikkert mange innkjøp å vise på bloggen framover. Jeg kom hjem i to tiden fra byen. Jeg kan sovne når som helst, er nemlig så utrolig trøtt. Det er så vidt øynene mine klarer å holde seg åpen. Snart må jeg vell ty til andre alternativer som f.eks ta en Mr Bean; tannpirkere fra hver sin ende av øynene. Nei huff så gale er det heldigvis ikke. Jeg og Malin så på toget i byen i dag, og jeg må innrømme at INGENTING kan slå Bergen sitt 17.Mai tog. Absolutt det beste toget, selv om vi frøs oss i hel. Vi var ikke akkurat kledd for regnvær og iskaldt vær. Heldigvis stod vi ved Deli De Luca, så jeg løp inn for å kjøpe Kakao og varm mat, sånn at vi skulle holde varmen. Det sier litt hvor kaldt det var!

  Nå skal jeg snart reise ut med noen venner - Rebecca og Silje M. Vi skal på 17.Mai fest, det blir koselig. Vi skal grille og kose oss med masse herlige folk. Gleder meg. Må bare ta meg en lur, neida her blir det jobbing med spansk prosjekt, skal prøve å få ferdig prosjektet, hvis ikke kan jeg ikke ha noe framføring i morgen!!

  Ha en fin 17.Mai videre !!  

  

  

 • M-OUTFIT 16.05.11  

  

  

  
  // Genser, Bukse & Smykke  - Cubus //  Ringer - Glitter + Italia // Armbånd - Diverse // Sko - Nelly //

  Enkelt antrekk med mye tilbehør!

  Hva synes du?    
  - Malin :)


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • SKOLEARBEID PÅ EN SØNDAG  
  Ja jeg tar bilde av alt .. Bad habit? 


  Meg og skjønne Rebekka ♥

  
  Sola i tryne ..


  Her arbeider vi med veggavisen om J-Lo til spansk prosjektet.


  Det endelige resultatet, sant det ble fint ?


  Manuset til spansken måtte også skrives, enda ikke ferdig ....

  I går var jeg hos Rebekka. Vi måtte nemlig jobbe med spansk prosjektet, kjempe koselig. Vi møttes i byen så reiste vi i lag opp til henne. Jeg kunne nemlig ikke veien, så da måtte hun hjelpe meg, hehe. Når vi kom opp til henne begynte vi å lage veggavisen som vi skal ha i spansken. Denne gangen fikk vi nemlig ikkelov til å  ha powerpoint, så da måtte vi lage veggavis. Fin ble den ihvertfall etter min mening. Spansk er jo ganske vanskelig, så jeg strever en del med å skrive dette manuset ferdig. Karakteren min henger i en tynn tråd, så hvis ikke jeg får bra på denne da får jeg ikke 5 i standpunkt. Det er nedsig! 

  Nå skal jeg snart avgårde på jobb, snakkes!

  Hva synes du om det endelige resultatet av veggavisen vår?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • DAGENS SANG

  Har du hørt denne sangen før?
  -MALIN :)

   

 • REISEMÅL BARCELONA - DEL 1

  I fjor var jeg på klassetur i Barcelona, noe som var en flott og minnerik tur. Jeg savner Barcelona by kjempe mye, virkelig et sted alle bør reise en gang. Nydelig by med veldig mange flotte bygg og steder å besøke. Shoppingen  i Barcelona er råbra. Vi fikk dessverre liten tid til shopping da jeg var med klassen min der, men fant likevell en del favoritt butikker der som kommer i del to av Barcelona anbefalingen min. Enjoy! 

  Jeg tenkte at jeg skulle dele det inn i to kategorier sånn at det blir mer ryddig -
  1. Steder å besøke når man er i Barcelona.
  2. Mat-steder, Hotellet og Shopping

  Steder som jeg tenkte å anbefale er:

  1) OPP I HØYDEN
  Utsikten over Barcelona er noe av det flotteste jeg har sett!
  Meg og Melissa ♥

  2) GAUDI - PARKEN =  PARC GÜELL
  Er virkelig verd et besøk, spesielt hvis du er interessert i spesielle kunstverk. Parken er virkelig vakker, og historien bak den er også flott. Vi hadde nemlig en norsk guide som fortalte oss at denne parken skulle egentlig ikke være en park. Parken skulle egentlig være et strøk med rike hus (hvis ikke jeg husker feil), men på denne tiden var dette strøket "bondelandet". Det lå med andre ord utenfor byen, så det gikk ikke helt som planlagt. Derfor endte det altså opp med å bli en nydelig park. 
  Ellen, Meg, Mats & Martine
  3) KIRKEN - SAGRADA FAMILIA

  Kirken var ikke ferdig når vi var der, men den er virkelig nydelig likevell. Gleder meg til å se det endelige resultatet. Jeg hørte om at en mann hadde tent på kirken for ikke så lenge siden, men heldigvis fikk de slokket brannen fort og skadene var små.   Hvis dere ser godt nok etter ser dere at på hvert tårn så er det frukt og grønnsaker, stilig sant?


  Vet ikke om dere ser hva som står til høyre på kirken men det står Jesus, Maria og Josef.

  4) TIVOLI - TIBIDABO

  Vi hadde gledet oss masse til å dra på tivoli, men da vi først kom dit var det dessverre kun et par ting åpent, noe som var ganske skuffende for oss. Vi fant ut at vi skulle gjøre det beste ut av det, noe som gjorde at tivoliet fort ble gøyt likevell.

  Tivoliet ligger oppe i høyden, altså oppe på fjellet. Litt skummelt å ta parisahjul oppe i høyden i og med at jeg har litt høydeskrekk, men det endte med at jeg synes det var så gøy at vi tok den om og om igjen!


  Daniel, Meg og Magnus. Her var vi oppe i høyden, i en rar maskin. 

  5) Gå rundt i byen å se på flotte bygninger.

  Kunst er å se overalt i Barcelona, jeg er helt forelsket i byen, og hvis jeg får en sjanse til å reise til Barcelona igjen, skal jeg så absolutt ta den.


  Håper dere likte et litt anderledes innlegg. Jeg elsker å reise og oppleve ting, så kanskje det kan bli et par sånne innlegg i framtiden? Gled dere til del 2 !

  Har du vært i Barcelona før?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • M-OUTFIT


  //Cardigan - Cubus // Basic topp-Bik Bok // Bukse - Cubus// Sko - danmark // Armbånd - Bik Bok//

  Hva synes du?
  -MALIN :)


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • GÅRSDAGENS ANTREKK  

  

  


  // Topp - Vila // Skjørt & Sko & Veske - H&M // Ringer - Bik Bok & H&M // Jakke - Vero Moda //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • EUROVISION SONG CONTEST

  1. Finland
  2. Bosnia & Herzegovina
  3. Danmark
  4. Litauen
  5. Ungarn
  6. Irland
  7. Sverige
  8. Estland
  9. Hellas
  10. Russland
  11. Frankrike
  12. Italia
  13. Sveits
  14. Storbritannia
  15. Moldova
  16. Tyskland
  17. Romania
  18. Østerrike
  19. Aserbajdjan
  20. Slovenia
  21. Island
  22. Spania
  23. Ukraina
  24. Serbia
  25. Georgia

  Ovenfor er rekkefølgen i ESC.

  Mine favoritter er sverige:


  og Finland:

  (Bildene er tatt fra nrk.no)

  Ser du på Eurovision Song Contest?
  Hvem er din/dine favoritt(er)?

  -MALIN :)

  

 • DAGEN I BILDER


  
  Silje vennen <3

  
  Bare litt sulten....


  Litt mer sulten....


  Veldig sulten!  
  Lenge leve shopping <3

  I dag har jeg vært i byen med Silje vennen min. Det var utrolig koselig. Jeg skulle shoppe 17. mai klær, men jeg fant alt annent bortsett fra det. Jaja sann går det.

  Hva har du gjort i dag?
  -MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 
  

  

 • S-INNKJØP


  149 kr H&M Divided


  69.50,- H&M Divided

  Nå har jeg nettopp kommet inn døren, har nemlig vært i byen med Malin vennen i dag. Koselig. Blir jo alltid shopping på oss. Jeg spiste en Big Bite og drakk Voss vann. Herlig å gjøre på noe annet enn å bare sitte inne hele dagen. Nå skal jeg snart se Eurovision, gleder meg sinnsykt, dette blir bra. Kos dere i kveld!

  Hva synes du? Hva skal du i kveld?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • S-OUTFIT  

  
  // Topp - Gina T // Shorts - Monki // Blazer - Bik Bok // Ringer - Ebay & H&M //

  Gårsdagens antrekk, ikke noe spesielt, kun et enkelt antrekk. Hva synes du? -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • JENTEKVELD

   
  Kjempefin utsikt!


  Heldige Randi har basseng i hagen, ikke et lite, men et STORT !!

  

    

  
  Vi skulle lage pizza-horn, men resultatet ble litt anderledes:


  Det ble noen store innpakkede calzone lignende greier. Smakte kjempegodt!


  Ser sikkert ikke så delikat ut, men godt var det!


  Randi, meg og Jenny ♥ Jeg skulle selvfølgelig fokusere på den gode kaken, hehe!


  Gulerot kake, denne smakte himmelsk. Randi er sykt flink til å bake!!

  I går var jeg på jentekveld hos Randi sammen med Jenny og Rebecca. Det var super koselig. Vi lagde pizza-horn-baller, så filmen Date Night. Filmen var sinnsykt bra, hadde ikke trodd at den kom til å være så bra. Anbefales! Etter vi hadde sett film koste vi oss med gulerot kake og jordbær, yummi. Med andre ord kan jeg si at vi koste oss med god mat og tv-titting. Gullruten var selvfølgelig også på tv-en og jeg må innrømme at Truls Svensen fortjente virkelig å vinne den prisen han vant, han er seriøst den hyggeligste norske kjendisen jeg har møtt. Så jeg heiet selvfølgelig på han! Det var alt i alt en superkjekk kveld og det var en god start på helgen. 

  Hva gjorde du på i går?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • S-OUTFIT 12.05.11  

  

  

  

  
  // Blazer & Sko - H&M // Shorts - Monki // Singlet - Vila // Smykker & Ringer - Ebay //

  I dag så skal jeg øve til matematikk prøve, så blir sikkert en oppdatering i kveld med mindre jeg sovner .. Er så himla trøtt nemlig, hehe. Jaja, kos dere med outfit bildene i mellomtiden! 

  Hva synes du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

   

 • S-OUTFIT 11.05.11    
  // Kjole & Sko - H&M // Tights & Blazer - Bik Bok // Ringer - Bik Bok & Gina T // Smykke - Noa Noa (mamma sitt)// 

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • WANTS - H&M

  wants H&M
  Hva synes du? 
  -MALIN :) 

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • MIN SKOLEDAG I BILDER

  Rebecca og Rebekka på vei til Mix'en!


  Søte Jenny!


  Is! Vi har så snill lærer som tok hele klassen med ut i byen for å kjøpe is. 


  I midt-timen stakk jeg, Cathrine og Lily ut i byen for å ta litt bilder + kjøpe lunsj!  
  Meg og verdens søteste Lily ♥
  
  
  Vi kjøpte lunsj på Rimi.


  Lunsjen, prøver å være sunn, så da er det smart å spise frukt og bær. Det var bare synd at bananen smakte ikke noe godt. Jeg elsker banan vanligvis, men denne var ikke noe god dessverre, heldigvis hadde jeg grovt rundstykke + jordbær !


  Etter engelsken skulle vi ha gym oppe på fløien så da ble det fløibanen opp.

  
  Fine vi er, hehe. Cathrine, Roar og meg!


  Tunnelen ...  
  Da vi endelig var fremme var vi klar for å løpe. Vi hadde ikke lang tid på oss, klarte 4+ noe som ikke var så gale, heldigvis. Måtte jo opp i skogen og ned i  grøfter. Så heldigvis var det en bra karakter. Mange ble jo lost i den løypen. 


  Knall rød i fjeset etter å ha løpt i lang tid. Her var jeg klar for å jogge ned fra fløien til byen. Mange tok fløibanen ned igjen, men vi ville være spreke, så det resulterte i å spare penger + få en god å deilig joggetur. 

  Alt i alt har jeg hatt en super skoledag, virkelig. Hadde ikke trodd at det kom til å bli en så kjekk onsdag, men jaggu tok jeg feil. Var deilig med en is på starten av dagen + litt byvandring etterfulgt av fløien på slutten av dagen. Med andre ord HERLIG! Nå ser jeg fram til å bare slappe av, etterfulgt av et par timer i lag med matematikk boken + kanskje litt spansk? Vi får se hva jeg får tid til i dag. 

  Har du gjort noe spesielt på skolen i dag? Hva skal du i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • DAGENS INNKJØP  
  Shorts fra H&M conscious collection 149,-
  
  Ringer fra Bik Bok ordinær pris 39,- per stk jeg betalte halv pris altså 2 for 1 !


  Maskara fra Loreal 119,-
  
  Ble bare et par innkjøp i dag, men prøvde å unngå å bruke mye penger. Jeg og Malin fant selvfølgelig en lekker veske som lignet ganske mye på Mulberry Bayswater. Jeg kan helt ærlig innrømme at det var vanskelig å gå ut av butikken, spesielt når prisen på vesken var kun usle 249!! For en veske, merker bare nå at pengene mine brenner i hånden. De vil så gjerne bli brukt på den vesken. Skal klare å stå i mot!

  Hva synes du om innkjøpene? Har du shoppet i dag?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • SHOPPING  


  Subway med taco, namme nam! 


  Prøverom bilde! De skoene er høyt oppe på ønskelisten min, utrolig behagelige.


  Vi hadde selvfølgelig på oss de mest behagelige shopping skoene våres, wedges og høye hæler funker ikke så bra på shopping!  

  Da har jeg nettopp kommet hjem og one tree hill står på tv'en. Tirsdag er jo rene tv dagen, one tree hill etterfølgt av frustrerte fruer, kan det bli bedre? Tror ikke det. Jeg var å shoppet med verdens søteste Malin i dag. Fikk kjøpt meg et par godbiter som jeg viser senere, men ikke så mye. Fikk ikke akkurat så stor lønning denne måneden, så nå må jeg prøve å spare litt, det er jo 17.mai snart og mye annet morro som skjer. Så da gjelder det å spare litt penger. 

  Hva har du gjort i dag?
  -SILJE
   


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • I WANT - SKO  Disse søte skoene fra H&M har vært i tankene mine i hele dag. Ville du ha kjøpt de hvis du var meg? 

  Nå løper jeg ut en tur, snakkes senere! 

  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • S-OUTFIT 09.05.11  

  

  // Topp - H&M divided // Shorts - Cubus // Biker tights - Bik Bok // Ringer - Ebay + Risøe // Sko - H&M //

  Hva synes du?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • GÅRSDAGEN I BILDER


  I går var jeg i konfirmasjon til min fetter. Det var en litt annerledes konfirmasjon siden vi spilte bowling. Men det var utrolig gøy likevel. 


  Mamma er ikke den beste fotografen...


  Utrolig fin dekorasjon, enkel og fin 


  NAM!!


  Vi spilte til og med land hockey. 

  Har du vært i konfirmasjon i år?
  -MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • RIHANNA NEW MUSIC VIDEO

  Dette er en ut av mine favoritt sanger av Rihanna. Jeg bare ELSKER ELSKER ELSKER den. Gleder meg til å høre henne synge den live i Bergen. Konsert med Rihanna blir så digg!

  Hva synes du om den nye musikk videoen? Liker du sangen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • NYTER SOLEN  

  

  

  Heisann sweeties! 

  Nå har jeg nettopp komt inn fra finværet, det har rett og slett vært så fint vær i dag. Holdt nesten på å dø av heteslag på veien fra skolen til bussen i dag. Jeg hadde nemlig på meg lang tights under shorts. Må innrømme at det var en dårlig idé, så med en gang jeg kom inn døren hjemme var det på meg kort tights. Da jeg hadde skiftet stakk jeg ut på terassen og satt meg ned, det var deilig å sitte å øve til prøve ute i steden for å sitte inne i dette finværet. Jeg har nemlig naturfagsprøve i morgen, så nå står full pugging på planen. Derfor blir det kun sjappe innlegg i dag. I morgen blir det skikkelige innlegg, føles ut som om blogglysten har kommet skikkelig tilbake, noe som er superduper bra! Det ble overskyet i det jeg tok disse bildene desverre, derfor ser det sykt mørkt ut, jaja gleder meg bare til å kjøpe nytt kamera. 

  Hva skal du i dag?
  -SILJE


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • MÅNEDENS ASOS WANTS  Som dere ser har Asos alltid noen skjulte skatter, over har jeg funnet mine favoritter denne måneden. Jeg har kjempe lyst på en veske med litt farge nå til sommeren, det er dessuten super HOT. Shorts som ligner på et skjørt er også noe som står høyt oppe på ønskelisten denne sommeren, love it. Søte sommer kjoler er vell noe alle ønsker å ha i sommer gardaroben min. De siste årene har jeg vært litt for dårlig til å investere i sommerkjoler, men i år skal jeg investere i et par stk. 

  Nå har jeg tenkt meg ut i solen og pugge til naturfagsprøven i morgen. Kanskje det blir ett innlegg til i kveld, men svarer ikke på kommentarer før i kveld/morgen. Ha en fin dag finfolk! :)

  Hva synes du? Noe du likte?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • YSL - LOOK A LIKE VS REAL  Jeg sier helt klart at de ekte er finest, selv om forskjellen ikke er så stor. Det er bare det at jeg har hatt lyst på en YSL-ring i 1-2 år nå, og jeg er usikker på om jeg får samme gleden av kopiene? Vell kanskje jeg kjøper en ekte, og kanskje en kopi i tillegg? Sånn at jeg bruker den ekte til litt mer fin besøk og den falske til skolen, sånn at jeg slipper å beskymre meg for ringen på skolen? Vi får se. Jeg er ihvertfall helt obsessed med YSL ringer, de er så nydelige, synd at prisene er på 1800. Kopiene fra Cocoo.se ligger på 170 norske kr, noe som er rimelig etter min mening! Skal definitivt ha en ekte, men kommer nok til å kjøpe en falsk også. De ekte er finest, men etterligningene er billigst.

  Hva ville du ha valgt?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Da kjører vi en til goodiebag konkurranse noe som jeg regner med at mange av dere blir glad for, vi hadde over 300-400 deltakere på den forrige konkurransen så vi regner med at mange av dere er like ivrige denne gang. Så dette kan bli gøy!

  Det eneste du må gjøre:

  1. Dere MÅ stemme på meg >HER< , Dere kan stemme maks en gang for dagen. Det vil si du har stor sjanse til å vinne hvis du stemmer på meg en gang for dagen fordi da kan du delta flere ganger! Skriv - stemme 1, stemme 2, stemme 3, osv!   (DENNE DELEN ER FERDIG)

  Ny måte å delta på etter klokken 20.00 8.mai:

  1. Følg oss via bloglovin  >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<
  - Skriv hvor du følger oss, du kan delta kun en gang via dette, med mindre du følger oss begge stedene da kan du kommentere 2 ganger! :) 

  (Dette er innlegg nr.2 vi legger sammen begge kommentarfeltene når vi trekker en vinner ) 

 • NOEN TABBE/TULLE BILDER


  
  

  

  Av og til blir jeg rett og slett skikkelig rastløs når jeg blir tatt bilde av. Så innmellom blir det rett og slett noen kødde bilder. Haha, det første bildet av meg må jeg LE av, ser ut som om jeg ikke vet hvordan jeg skal se ut foran kameraet. . Akkurat nå tenkte jeg bare å poste et par bilder så ble litt tabbete etter sist shoot med Miriam og Malene. Det var utrolig kjekt å ta bilder med de, men det er litt morsomt å legge ut bilder som ikke ble fult så bra også og ikke bare de som ble fine.

  Jeg føler også av og til at vi setter på smilet for å få de fineste bildene. Det er bare det at jeg må ta 100 bilder hver gang jeg tar bilder for å få noen jeg blir fornøyde med. Jeg er en jente som elsker å kødde seg foran kameraet, og når jeg blir lei av å smile kommer ofte kødde bildene mine, men når man tar antrekk bilder blir det ofte prøve å smile søtt bilder. Av og til føler jeg bare får å lage grimaser på bilder og spre litt glede, for det er en sånn person jeg er. Hehe. 

  Hva synes du? Greit med litt kødde bilder på bloggen?
  -SILJE


   HUSK - HUSK - HUSK - HUSK - HUSK - HUSK

  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • MARTHE BORGE, DU ER BEST!

  Å jeg er helt i hundre akkurat nå. Jeg gikk inn på toppbloggeren vår Marthe Borge sin blogg i sted. Hun hadde lagt ut link til antrekket mitt i EF sin konkurranse hvor hun ønsket at leserne hennes skulle stemme på meg. That made my day! Jeg setter så utrolig stor pris på det at jeg kan ikke få sagt det nok. Nå håper jeg at jeg kommer meg oppover blant de tre beste.

  Innlegget kan du lese her: http://martheborge.blogg.no/1304855510_hjelp_en_leser.html

   Stem på meg: HER PS: Man kan stemme EN GANG FOR DAGEN :)  Har du lest innlegget hun la ut? Har du stemt?

 • SOMMER SKO  Da har jeg plukket ut mine favoritt sko på nettet som er utrolig flotte å bruke nå til sommeren. Jeg elsker sko, og jeg kan aldri i mitt liv få nok av det. Heldigvis klarer jeg ofte å begrense meg, men det er kun fordi sko er vanligvis veldig dyrt. Jeg shoppet masse sko på skopunkten i Oslo fordi det var så ufattelig billig. Ble jo helt gal der inne, ville jo ha absolutt alt. Din sko er også rimelig, men det kommer jo egentlig ann på hva du skal ha. H&M er også billig og jeg elsker skoene de har inne nå for tiden og til slutt har jeg også funnet sko fra Nelly, som har både dyre og billige sko. 

  Skoene jeg valgte går mest i bruntoner, det er fordi jeg ELSKER den fargen om sommeren, men kun når det kommer til sko, belter og vesker. Jeg er ikke sånn veldig på brune klær, men tilbehør, ja takk. 

  Hva synes du? Er du like skogal som meg og Malin?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • SKO INNKJØP


  H&M divided 30,- 


  Økonomi sko 299,- 

  Hva synes du? 
  -MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • SPEILREFLEKS KAMERA

  Nå har jeg store planer om å investere i et speilrefleks kamera. Jeg har merket den siste tiden at kameraet mitt har vært lite samarbeidsvillig, og jeg har lyst på et kamera som tar bedre bilder. Kanskje det vil øke blogglysten min i samme slengen. Jeg skal ikke kjøpe nytt før i neste måned eller kanskje i sommer. Vi får se når jeg får tid, men ihvertfall så er det på tide å kjøpe nytt. Nå lurer jeg bare på hvilket kamera som er lurt å investere i. Jeg har nemlig store planer å kjøpe Canon Eos 1000D, er det bra? Jeg vil helst ha et kamera som tar gode bilder og bør ha bra hastighet. 


  Jeg fant Canon Eos 1000D på Lefdal til en rimelig pris. 
  

  Har du dette kameraet, er det bra? Hvis ikke: Hva anbefaler du?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • PAKKE I POSTEN

  Pappa har bestilt en rosa verktøykoffert til meg fra netthandelen. Jeg er ikke så veldig handy, men når det kommer til å fikse smykker og alt som har med det og gjøre, da kan jeg det. Dessuten, når jeg skal flytte ut så er det praktisk å ha når jeg monterer møblene mine. 

  Har du (rosa) verktøy? 
  -MALIN :) 


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • VIL TIL LONDON

  Ååå drømmestedet å reise til er definitivt London. Jeg har hatt lyst til å reise dit nå i flere år. Har vært i England før, men aldri i London. Så nå sitter jeg å ber på mine knær at jeg vinner London turen med EF.

  Hvis du vil være så snill å >stemme på meg her<, får jeg kanskje sjansen til å reise dit. Hadde satt stor pris på det!


  Har du stemt på meg i dag? ♥
  -SILJE 

 • SUBWAY  

  
  Ja jeg er en liten tullejente på bilder, men men! :D

  > Nå har endelig SUBWAY kommet til Bergen, ble så sinnsykt glad. Denne snaksen slår garantert Big Bite, Hey Fresco, osv. Kjeden er kjent fra USA, og endelig har vi vært så heldige å få den. Så i dag bestemte jeg og Malin oss for å kjøpe oss en før vi dro til byen. Vi måtte jo få i oss noe mat før vi skulle traske rundt for å finne sko. Husker ikke helt hva den het "Subway Melt ?" den vi spiste inneholdt i hvertfall bacon, skinke og kalkun og MASSE salat. Det beste jeg har spist, men det er jo ikke sinnsykt sunt, men bedre enn ingenting. Godt var det i hvertfall !

  Men nå stikker jeg ut igjen, var bare rett hjemmom, full rulle i dag, hehe! Men det er bare til å joine konkurransen vi har på bloggen så har dere noe å gjøre! 

  Har du smakt Subway før?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • ENGELSK

  Nå sitter jeg på skolen og har engelsk. Ikke så veldig kjekt fordi jeg er egentlig syk. Stemmen min kommer og går hele tiden. Men det er to grunner til at jeg kom på skolen. Den ene er at vi snart skal ha innlevering i leire (som jeg ikke er begynt på) og den andre tingen er at jeg skal til byen med Silje i dag. Har i hvertfal noe å se fram til siden jeg skal til byen med Silje da + at jeg skal kjøpe meg nye sko.

  Hva gjør du på?
  Hva skal du i dag?
  -MALIN :)


  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER< 

 • EN FAVORITT BUTIKK  STRADIVARIUS !! Denne butikken savner jeg så fælt. Dette var en ut av de butikkene jeg ble obsessed med da jeg var i Barcelona i fjor. De hadde mye klær som gikk i pastell og polkadotts, noe jeg ser de har tatt inn mye av i år også. Blomster er også noe som kommer inn hver sommer. Skulle virkelig ønske at denne butikken var i Norge! Da jeg skulle reise hjem igjen fra Spania i fjor var denne butikken definitivt noe jeg savnet mest. Det var også mange andre bra butikker som Zara, Pimkie, Hm og andre vanlige/kjente butkker.

   Hva synes du? Noe du likte?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • MÅNEDENS ØNSKELISTE BY SILJE  Jeg merker at jeg savner å ha penger i hendene, nå begynner varmen å komme og alt jeg vil er å shoppe mer sommer klær. Over har jeg funnet et par ting som er på ønskelisten min nå. Ysl ring + mulberry veske kan jeg nok glemme denne måneden, men kanskje etter sommeren når jeg har jobbet inn en del penger! Ysl ring er et litt mer realistisk ønske en mulberry vesken da. Jeg har sjekket hva prisen blir og den blir på ca 1800 kr, men det er med mva og varen er tollfri. Hvis du lurer på om varer er tollfri og hva mva-en blir da kan du bare gå inn på toll.no. Hvis ikke du skjønner det så er det bare til å spørre meg så skal jeg prøve å sjekke opp i det! 

  Hva er dine ønsker akkurat nå?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • HVILKEN KJOLE SKAL JEG VELGE? (NELLY)


  (Denne er litt lysere grønn farge på, nydelig!)  Å jeg står helt fast. Jeg har lyst til å bestille en ut av disse over, men jeg er usikker på hvilken farge. Den grønne er jo bare helt herlig til våren/sommeren, mens den grå/lilla er jo perfekt ellers? Så jeg aner bare ikke hvilken av dem jeg vil kjøpe. Kjøper ikke begge to, vil kun ha én kjole!

  Hva synes dere? Hvilken skal jeg velge?

  -SILJE   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • UKEN MIN

  For å si det mildt sagt har jeg uffattelig mye skolearbeid denne uken. Jeg har nesten ikke tid til noe annet en å jobbe med prosjekter, øve til prøver, osv. Helt forferdelig å sitte inne i finværet. Skulle virkelig ønske at jeg gikk på ungdomsskolen nå, kunne virkelig ha trengt å chille litt og slippe alt skolestrevet som vi har. Husker at jeg klagde på skolen da jeg gikk på ungdomsskolen også, men herlighet videregående er 10 ganger verre, just sayin. 

  Vell jeg tenkte å fortelle dere noe morsomt som skjedde på skolen i dag. Det er jo som sagt "Russetid" nå, så russen løper jo rundt på skolen å vanner folk hele tiden. Jeg kjenner dessverre alt for mange russer, noe som gjør meg SVÆRT utsatt. I dag møtte jeg desverre på en gutteruss som jeg kjenner, og han så meg selvfølgelig. Der løper jeg selvfølgelig for harde livet inn i klasserommet i håp om at jeg er trygg der, men neida han løper dynker meg med 4-5 FLASKER vann. Maskaraen rant og klærne var KLISS våte. Jeg hadde pepsi max i hånden og knekkebrød, noe som førte til at i panikk kastet JEG BRUS på ham og knakk knekkebrødet i biter og tok det nedi genseren hans. Da ble jo han sur, hahaha. Så nå regner jeg med at jeg er SVÆRT utsatt når jeg kommer på skolen resten av russetiden, kanskje jeg har blitt SVARTELISTET nå :O neida sikkert ikke, men morsomt var det iallefall. Jeg har selvfølgelig med meg skifteklær hver dag på skolen, så det skal nok gå fint uansett. 

  Har du mye skolearbeid denne uken? Har du blitt tatt av russen?
  -SILJE


   VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • EF - MOTEHISTORIE OG KLESDESIGN

 • PHOTOSHOOT  
  Buksen glir opp, haha!  

  

  I dag tok jeg, Miriam og Malene bilder i byen. Vi tok det i en gate i byen, sykt fin gate. Bergen er jo kjent for flotte gater. Jeg trengte dessuten noen fine bilder på bloggen og det var utrolig koselig å ta bilder med disse jentene. Miriam har et fantastisk godt kamera, noe som minner meg på at jeg bør investere i et godt kamera snart. Hehe!

  Hva synes dere om bildene? Har du vært innom bloggen til >Miriam< før?
  -SILJE  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • DAGENS S-OUTFIT  

  

  
    // Topp - Vila // Bukse - H&M // Sko - Zjoos // Blazer - Spania // Veske - Claire // Ringer - H&M og Italia //

  Bildene er tatt av >Miriam<

  Hva synes du?
  -SILJE  VINN GODIEBAG (NY KONKURRANSE) MELD DEG PÅ >HER<

 • APRIL - OUTFITS

  1.  2.

  3.

  4.


  5.
  

  Det siste antrekket er jeg med i en konkurranse med, setter pris på din stemme >HER<

  Har du stemt? Hvilket antrekk likte du best?
  -SILJE


  KONKURRANSE - VINN SOLBRILLER >HER<

  KONKURRANSE (NY) - VINN GOODIE BAG >HER< 

 • M-INNKJØP


  Gladiator sko fra H&M 


  Ring fra H&M


  Bukse fra Vero Moda 75,-  (bilde er tatt av Silje, men jeg har kjøpt samme bukse) 

  Hva synes du? 
  -MALIN :)  

  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Skriv i kommentarfeltet => Jeg har stemt, hvis du har gjort det! (-Silje)


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG (NY)

  Da kjører vi en til goodiebag konkurranse noe som jeg regner med at mange av dere blir glad for, vi hadde over 300-400 deltakere på den forrige konkurransen så vi regner med at mange av dere er like ivrige denne gang. Så dette kan bli gøy!

  Det eneste du må gjøre:

  1. Dere MÅ stemme på meg >HER< , (DENNE DELEN ER FERDIG)

  Ny måte å delta på etter klokken 20.00 8.mai:

  1. Følg oss via bloglovin  >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<
  - Skriv hvor du følger oss, du kan delta kun en gang via dette, med mindre du følger oss begge stedene da kan du kommentere 2 ganger! :) 

  AVSLUTTET!! • I WANT TO WIN

 • MY NEW SHOES

  Hva synes du? 
  -MALIN :) 

  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det! (-SILJE)


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • JUST ANOTHER OUTFIT

 • ALL OF MY RINGS

  Kan du vise oss alle ringene dine? - leser

  Selvfølgelig kan jeg det. En ting jeg virkelig er stolt av så er det ringene mine. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte. Høres sikkert helt sykt ut, men det er sannheten. Jeg kan stå å måtte velge om å ha et armbånd på meg  eller om jeg skal ta på meg flere ringer, og hva ender jeg opp med? Flere ringer. Hvis jeg står i butikken å ser en nydelig ring, hva gjør jeg? Kjøper den. Så det forklarer sikkert hvorfor samlingen min har blitt såpass stor. 


  Ringer fra Ebay

  
  Ringer fra H&M


  Ringer fra Gina Tricot

  
  1. Glitter 2. Kapphal 3.og 4. - Risøe

  
  De tre første - Accessorize // 4.Cubus 5.Pilgrim


  Alle disse ringene er fra utlandet. 1. Spania // 2. og 3. Italia // 4. og 5. Spania // 6.Hellas 7.Kroatia

  Har du også en stor samling av ringer?

  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det! -SILJE


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • INNHOLD - GOODIEBAG

    Hva synes du om Goodiebagen? 

  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det! ( -SILJE)


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • DAGENS SANG


  Jeg digger denne sangen. Dette er en av mine favorittsanger. Meg og Silje kaller den også for Oslo sangen fordi det var denne sangen vi hørte mye på i Oslo. Men vi hørte jo selvfølgelig også mye på Taylor Swift.

  Hva er din favorittsang?

  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det! ( -SILJE)

  -MALIN :)


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • SNART 200 FØLGERE PÅ BLOGLOVIN

  Det er helt sykt å se hvor mange følgere vi har på bloglovin nå og på facebook nærmer vi oss 130 likes. Vi vet at det skyldes konkurransen som vi nylig hadde på bloggen, men likevell ? Det er sykt at så mange av dere har deltok. Thank You ! 

  OG nå lurte jeg på om dere har lyst til å stemme på meg i en konkurranse jeg er med i. Jeg blir EVIG takknemlig hvis dere stemmer, det betyr så mye at jeg kan ikke få sakt det nok. 

  STEM på meg --->HER<---Jeg lover en stor Goodiebag konkurranse til, hvis jeg når blant de tre beste, setter pris på hver eneste stemme. Så legg igjen en kommentar om du har stemt. Man kan stemme én gang for dagen. Så hvis du stemte i går kan du stemme i dag, og i morgen, and so on! THANK YOU ♥


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • 17.MAI KJOLER  Da har jeg surfet rundt på nettet for å finne et par kjoler til 17.mai. Jeg ville finne noen i flaggets farger altså - rødt, hvitt og blått. Så over kan dere se noen kjole tips fra forskjellige nettsider. Personlig har jeg lyst på en kjole i kongeblå, men det er nok fordi jeg er obsessed med den fargen. Den er så nydelig, den blå fra Nelly er favoritten!

  Hvilken kjole likte du best?
   
  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det!

  -SILJE


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • GÅRSDAGEN I BILDER MED JENTENE


  Malin viser fram sjokolademoussen, den var nam!


  Silje M er bare så sprudlende og blid, sprer alltid glede. ♥


  Det Lille Lungårdsvannet i Bergen, er ikke det fint <3 Om vinteren er det et juletre i midten der fonten er, lovely.


  I enden av det Lille Lungårdsvannet kan dere se festplassen. 


  Foten min ville ABSOLUTT være med på bildet, hehe.. 
  
  Meg (Silje) og Silje M ♥


  Meg og Malin snuppa ♥
  

  
  Var ikke de froskene kule?  

  
  Liker tankegangen din Malin, haha! :D

  I går var jeg som sakt med Silje M og Malin igjen. De kom på skolen for å holde oss med selskap, de har nemlig hatt fri TO dager på rad. Noe jeg synes er skikkelig urettferdig. Mens vi har sittet å jobbet med skolearbeid intenst i to dager har de daffet. Hehe. De kom på besøk til oss i matfri og joinet oss i de to siste timene, vi var nemlig ferdig klokken ti på to i går. Det var sinnsykt deilig å være ferdig litt tidlig i går. Etter skolen bar turen videre i byen, vi satt oss ned ved Lille Lungårdsvannet på en benk. Så solte vi oss og pratet i en time eller to. Det var bare så deilig å få litt sommerfølelse. Etter det så stakk vi hjem. Var ikke hjemme før i seks tiden i går, så jeg var ikke så lenge hjemme før jeg stakk på Tremor. Så derfor ble det ikke noe spesielt med blogging. 

  Hva gjorde du på i går?

  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->HER<---LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det!

  -SILJE


  Dere kan også følge oss på bloglovin >Herbloglovin< eller følge oss på facebook >Her<

 • M-OUTFIT


    
  // Blazer-H&M Divided // Topp-Bik Bok // Shorts-Cubus // Sko-H&M // Smykke-Ebay // Lommebok-Cmyk //

  Hva synes du?
  -MALIN :) 


  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg --->

  HER<---

   LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det!

  -SILJE  

  bloglovin

 • JEG VIL LESE DIN BLOGG

  Jeg har ikke så mye å gjøre på i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne lese noen blogger.   Din blogg? 
  -MALIN :)  


  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg >>HER<< -- LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det!
  -SILJE  

  bloglovin

 • S-OUTFIT  
  // Skjørt & Sko- H&M // Topp - Vila // Armbånd - Bik Bok // Ring - Italia // Jakke - Vero Moda //

  Å jeg elsker Bergen, spesielt når solen skinner. Jeg er virkelig en storby jente. Ha en flott kveld videre kjære lesere!

  Hva synes du?
  -SILJE


  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg >>HER<< -- LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det!

  bloglovin

 • DAGEN I BILDER + EN VIDEO


  Læreren vår hjelper oss med naturfag forsøk!


  Leker smart med vernebriller!!


  Malin kom på besøk på skolen vår i dag siden heldiggrisen hadde fri!! ♠
  


  Silje M og Malin, snuppene ♥


  Jeg stakk av med Starbucksen til Silje M, sier bare ett ord: NAM!


  Torgallmenningen i Bergen, vi satt å nøt været, herlig !!


  Se den gode salaten til Malin, missunnelig !!

  Har hatt en lang skole dag i dag, men det var koselig at Malin og Silje M kom på besøk. Det at de kom på besøk gjorde skoledagen så mye gøyere, i og med at vi går på forskjellige skoler. Savner å gå på skole med dem! Men det som er positivt er at de kommer å besøker oss i morgen også siden de har fri. De kommer i matfri, det vil si etter at halve skoledagen har gått. Gleder meg! Nå begynner snart Vampire Diaries, elsker den serien. Hva er det med meg og vampyrer? Det spørsmålet har jeg stilt meg selv mange ganger.

  Hva synes du om videoen? Hva har du gjort i dag?
  -SILJE


  Jeg hadde blitt EVIG TAKKNEMMELIG om dere har lyst til å STEMME på meg >>HER<< -- LOVER STOR KONKURRANSE hvis jeg kommer blant de tre beste (eventuelt vinner)!! Å jeg vil så innmari vinne. Skriv i kommentarfeltet =>Jeg har stemt, hvis du har gjort det!

  bloglovin

 • SOME "OLD" OUTFITS  

  

  

  Jeg tenkte å legge ut noen gamle outfits som jeg er ganske fornøyd med fra tidligere. Jeg elsker å kle meg og jeg brenner for mote. Jeg er også med i en konkurranse for EF, og jeg hadde blitt super glad hvis dere hadde hatt lyst til å stemme på meg. Det er en sjelden gang jeg spør dere om noe som dette, så derfor har jeg lovet dere en STOR konkurranse om jeg vinner denne konkurransen til EF. 

  STEM >HER< 

  Håper dere stemmer !! Legg igjen en kommentar under hvor du skriver at du har stemt om du har det, tusen takk på forhånd. Dere er best ! :)
  -SILJE 
    bloglovin

 • NOEN NYE KLÆR OG SMYKKER I KLESSKAPET

  I går fikk jeg et par klær av mamma, hun er rett og slett best. Hun har mange søte klær og smykker i gardaroben sin og i går fikk jeg arvet et par ting fra henne. Å jeg elsker det jeg fikk, absolutt STOR fornøyd !!  
  // Cardigan - Ricco Vero (Former seg etter kroppen)


  // Blondetopp fra Vila


  // Silkebluse fra Vero Moda


  // Blomsterarmbånd (Aner ikke hvor det er fra)


  // Langt smykke m/kule (vet ikke hvor det er fra)


  // Langt smykke fra Noa Noa (Dette låner jeg bare fra mamma, love it)

  Hva synes du? Hva likte du best?
  -SILJE  bloglovin

 • VINNER AV KONKURRANSEN !!


  Hva som er nedi goodiebagen kan det være vi avslører for dere lesere senere.

  Nå har vi kommet fram til en vinner av konkurransen som har pågått en måneds tid. Nemlig Goodiebag konkurransen!

  - Vi vil Gratulere Sandra som vinner av konkurransen. Gratulerer så mye, og jeg håper du blir fornøyd med premiene som kommer i posten til deg. Vi har ihvertfall lagt oppi masse godbiter til deg !

  Til vinneren - Du må ta kontakt med oss på smad@live.no !

  Tusen takk til alle som deltok i konkurransen vår, og vi har store planer om å kjøre en ny goodiebag konkurranse i framtiden. Vi synes at det er bedre å kjøre en stor konkurranse i blant enn flere små. 

  Ta gjerne en tur innom vinneren sin blogg !
 • hits