22 (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

22

♦I don´t know about you, but i´m feeling 22 ♦

Denne jenta har endelig fylt 22. Ikke det at jeg har ventet på det så veldig lenge, eller at det er noe mer stas enn å være 21. Men jeg har bare alltid sett for meg at 22 - det er året mitt. Så vi får nå se da, hvor bra 22 faktisk blir, haha. Selve dagen startet med en strength and core time på Elexia, deretter ble resten av kvelden tilbragt på jobb. Jeg jobbet nemlig senvakt fra 15-23. Da jeg kom på jobb hadde Espen fra kjøkkenet stått på hele dagen for å lage bursdagskake til meg. Herregud, så snilt gjort. Han hadde laget en vegansk og glutenfri sjokoladekake med rosa frosting og pynt. Jeg er så heldig som har så fantastiske kollegaer. Etter jobb dro jeg videre på byen og møtte roomiene mine. Herregud, så gøy vi hadde det. På byen møtte vi mange kjentsfolk, så da ble det en liten feiring på selve dagen også. Bursdagsfesten kjørte vi på lørdag. Da hadde roomiene gått til innkjøp av store sølvballonger med tallene 22 og hengt opp pynt. De er bare verdens beste, og jeg føler meg så heldig som har så flotte mennesker i livet mitt. Det var en skikkelig fin kveld i lag med gode venner og dans på byn. 

Jeg prøver fortsatt å komme inn i bloggingen igjen, så det tar meg litt tid. Men jeg har skrevet masse selv om det ikke har blitt publisert noe. Blant annet har jeg skrevet et innlegg om overgangen til å bli veganer. Et innlegg jeg fortsatt jobber litt med, og jeg vil ikke poste noe før jeg føler det er bra nok formulert. Det er så lett for at slike ting blir mottatt litt for provoserende, noe jeg skjønner fordi alle har forskjellige meninger. Men jeg merker hvor engasjert jeg blir når jeg skriver det innlegget, så jeg må nok lese en god stund over det før jeg trykker publiser. But bare with me, its coming sooon. 

Nå skal jeg snart hoppe i seng. Jeg kjenner formen er ikke helt god i dag, og jeg jobber fra i morgen til søndag kveld. Så da blir det fem vakter på rad noe som tilsier at denne jenta trenger en god natts søvn, haha.

Hva har dere gjort i det siste? ♥


 • 08.11.2016 kl.22:45
  Litt shopping,men også fargelegging og andre ting. :)

  Fine bilder. :)


  Skriv en ny kommentar

  Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits