SUNN FROKOSTPIZZA GLUTEN & MELKEFRI (Silje Eriksen)
Forside Følg Bloggen Om meg Kontakt

SUNN FROKOSTPIZZA GLUTEN & MELKEFRI

Hei og god formiddag ♥

Bloggvanene mine er fortsatt ikke helt på plass merker jeg, men et innlegg i ny og ne i starten er vel bedre enn ingenting. Jeg har en liten uke ferie fra jobb, noe som er veldig deilig. I år har jeg valgt å ikke dra på ferie, siden jeg reiste så mye i fjor. Det blir heller sparing i år, så blir det heller en større tur neste år. I helgen som var fikk jeg besøk av min onkel og tante. Det var kjempe kjekt å se dem igjen. Jeg hadde ikke sett de siden de var på besøk her i fjor sommer. Så da hadde vi mye å snakke om og helgen gikk kjempe fort. Vi var ute å spiste på "Bar Social Eating" på fredagen, deretter dro vi videre i baren på hotellet hvor det var Afterwork. Lørdagen dro vi en liten tur i byen etterfulgt av en flott tapas middag hos min søster og Arnstein. Alt i alt en strålende helg.

Nå, videre til hva innlegget egentlig skulle handle om. I dag fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en frokostpizza, men denne passer like godt som dessert etter min mening. Så om dere ønsker en fin hverdags dessert, er denne supert til det også. Det du trenger er: 

 • 60 gram glutenfritt havregryn (finmalt)
 • 1 helt egg og 2 eggehviter
 • 1/5 ts bakepulver
 • 1 ts kanel
 • 1 ts sukrin +
 • 1 ts sukrin gold
 • Vann til passe konsistens

Man får bare kjøpt glutenfritt havregryn, så jeg finmaler det alltid ved hjelp av en blender. Bland alt sammen i en røre, deretter lar du det hvile i et par minutter. Sett ovnen på 200 grader. Kle et bakebrett med bakepapir og hell røren over. Den skal ikke være alt for tynn men heller ikke for tykk. Sett den i ovnen i ca 12-15 minutter. Dette kan være forskjellig fra ovn til ovn, min tok ca 15 minutter. 

Som topping brukte jeg først et lag med sukkerfritt jordbærsyltetøy. Deretter kuttet jeg opp det jeg hadde av frukt og bær (banan, røde druer, jordbær og blåbær). Man kan som sagt toppe det med akkurat det man selv liker. Denne kombinasjonen falt hvert fall veldig i smak hos meg.

Håper det smaker!
 


 • 28.06.2016 kl.14:58
  Ønsker deg en super fin sommer :)<3
  28.06.2016 kl.15:00
  Åhfysøren gjett hva jeg skal lage imorra a! <3
  28.06.2016 kl.16:24
  Wow, så sykt godt ut og dette må jeg prøve ut. :) Takk for tips.
  28.06.2016 kl.16:37
  DET så godt ut!! Veldig innafor frokost :-)
  28.06.2016 kl.17:15
  Det så utrolig godt ut! Må definitivt prøve det til helga! Men får brukte banan istedet for egg jeg, da som ikke spiser det lenger :)
  28.06.2016 kl.18:37
  Så utrolig godt da :-D


  Skriv en ny kommentar

  Silje Eriksen

  Bergenser som flyttet til Stavanger høsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

  Norske blogger bloglovin

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits