SUNN FROKOSTPIZZA GLUTEN & MELKEFRI (Silje Eriksen)
Forside Flg Bloggen Om meg Kontakt

SUNN FROKOSTPIZZA GLUTEN & MELKEFRI

Hei og god formiddag ♥

Bloggvanene mine er fortsatt ikke helt p plass merker jeg, men et innlegg i ny og ne i starten er vel bedre enn ingenting. Jeg har en liten uke ferie fra jobb, noe som er veldig deilig. I r har jeg valgt ikke dra p ferie, siden jeg reiste s mye i fjor. Det blir heller sparing i r, s blir det heller en strre tur neste r. I helgen som var fikk jeg besk av min onkel og tante. Det var kjempe kjekt se dem igjen. Jeg hadde ikke sett de siden de var p besk her i fjor sommer. S da hadde vi mye snakke om og helgen gikk kjempe fort. Vi var ute spiste p "Bar Social Eating" p fredagen, deretter dro vi videre i baren p hotellet hvor det var Afterwork. Lrdagen dro vi en liten tur i byen etterfulgt av en flott tapas middag hos min sster og Arnstein. Alt i alt en strlende helg.

N, videre til hva innlegget egentlig skulle handle om. I dag fant jeg ut at jeg skulle prve lage en frokostpizza, men denne passer like godt som dessert etter min mening. S om dere nsker en fin hverdags dessert, er denne supert til det ogs. 



Det du trenger er: 

  • 60 gram glutenfritt havregryn (finmalt)
  • 1 helt egg og 2 eggehviter
  • 1/5 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1 ts sukrin +
  • 1 ts sukrin gold
  • Vann til passe konsistens

Man fr bare kjpt glutenfritt havregryn, s jeg finmaler det alltid ved hjelp av en blender. Bland alt sammen i en rre, deretter lar du det hvile i et par minutter. Sett ovnen p 200 grader. Kle et bakebrett med bakepapir og hell rren over. Den skal ikke vre alt for tynn men heller ikke for tykk. Sett den i ovnen i ca 12-15 minutter. Dette kan vre forskjellig fra ovn til ovn, min tok ca 15 minutter. 

Som topping brukte jeg frst et lag med sukkerfritt jordbrsyltety. Deretter kuttet jeg opp det jeg hadde av frukt og br (banan, rde druer, jordbr og blbr). Man kan som sagt toppe det med akkurat det man selv liker. Denne kombinasjonen falt hvert fall veldig i smak hos meg.

Hper det smaker!
 


  • 28.06.2016 kl.14:58
    nsker deg en super fin sommer :)<3
    28.06.2016 kl.15:00
    hfysren gjett hva jeg skal lage imorra a! <3
    28.06.2016 kl.16:24
    Wow, s sykt godt ut og dette m jeg prve ut. :) Takk for tips.
    28.06.2016 kl.16:37
    DET s godt ut!! Veldig innafor frokost :-)
    28.06.2016 kl.17:15
    Det s utrolig godt ut! M definitivt prve det til helga! Men fr brukte banan istedet for egg jeg, da som ikke spiser det lenger :)
    28.06.2016 kl.18:37
    S utrolig godt da :-D


    Skriv en ny kommentar

    Silje Eriksen

    Bergenser som flyttet til Stavanger hsten 2013. Blogger om livet i Stavanger, mote, kosthold og trening.

    Norske blogger bloglovin

    Kategorier


    Arkiv


    Siste innlegg


    Lenker


    bilde
    hits